Ripollès

Necrològioques i esqueles diàries del Ripollès, Ripoll

CESAREA LÓPEZ BRIONES (Ripoll)

Era vídua d’Antonio Jiménez Aguilera i tenia sis fills. Residia a Ripoll.

ISABEL SOTO BELMONTE (Ripoll)

Ripoll

EMILIO MORA I PÉREZ (Ripoll)

Ha mort als 74 anys. Era vidu de Marta Farrés Grau i tenia dues filles. L’enterrament se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a l’església del monestir de Santa Maria de Ripoll.

MONTSERRAT BERNADAS I SUBIRÀ (Fornells de la Muntanya)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Pere Girmé Pous. Residia a Torelló. L’enterrament se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Fornells de la Muntanya.

ENGRACIA FLORES MUÑOZ (Sant Joan de les Abadesses)

Ha mort als 86 anys. Era vídua d’Ángel Cuesta i tenia quatre fills. Residia a Sant Joan de les Abadesses. L’enterrament se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a l’a parròquia de Ribes de Freser.

MONTSERRAT BARBERÍ CREUS (Ripoll)

MONTSERRAT BARBERÍ CREUS (Ripoll)

JOAN BERNADAS I SUBIRÀ (Fornells de la Muntanya)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Àngela Rosell Peiris i tenia tres fills. Residia a Fornells de la Muntanya. L’enterrament se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 5 de la tarda, a l’església parroquial de Fornells de la Muntanya.

VALENTÍN LÓPEZ GONZÁLEZ (Sant Joan de les Abadesses)

Ha mort als 34 anys. Era solter. Residia a Sant Joan de les Abadesses. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a l’oratori del Tanatori Àltima de Ripoll.

VALENTÍN LÓPEZ GONZÁLEZ (Sant Joan de les Abadesses)

Ha mort als 34 anys. Era solter. Residia a Sant Joan de les Abadesses. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 12 del migdia, a l’oratori del Tanatori Àltima de Ripoll.

JOAN VILALTA TEIXIDÓ (Sant Joan de les Abadesses)

Ha mort als 78 anys. Era solter. Residia a Sant Joan de les Abadesses. L’enterrament se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a l’església del monestir de Sant Joan de les Abadesses.