Necrològiques defuncions Girona

Esqueles, defuncions i necrològiques a Girona i el Gironès

En aquesta pàgina pots veure o consultar bona part de les necrològiquesdefuncions i funerals del dia a la província de Girona. També pots navegar  i trobar les esqueles anteriors i necrològiques  i defuncions a Girona.

Troba aquí tota la informació sobre totes les defuncions de les comarques gironines, la cerimònia, el servei funerari o el tanatori, entre d’altres. Pots utilitzar també el nostre servei d’enviament de flors.


 DOLORS LLEAL PLANTÉS (Viladesens)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Francisco Batllori Sans. Residia a Viladesens. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Vicenç de Viladesens.

ROSARIO PARDILLO GARCÍA (Salt)

Ha mort als 102 anys. Era vídua de Jose Pardillo García. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Salt.

MARÍA MARCHÁN ARROYO (Girona)

Ha mort als 85 anys. Era casada amb Modesto Urda González de la Aleja. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

VICKY RODRÍGUEZ VILALTA (Girona)

Ha mort als 73 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

PERE BOSACOMA PUJOL (Ginestar)

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Anna Escolà Esgleas. Residia a Ginestar, Sant Gregori. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

MARIA ROSA DABAU ANGELATS (Girona)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Josep Maria Bentué Bentué. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

JOSEP NIERGA COMAS «PITU FAIXAT» (Viladesens)

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Maria Fochs Serrinat. Residia a Viladasens. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Viladasens.

FRANCESC DARNÉ MASDEMONT (Vilablareix)

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Cati Xifra Ribot i tenia una filla. Residia a Vilablareix. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Narcís de Girona.

PERE BOSACOMA PUJOL (Ginestar)

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Anna Escolà Esgleas. Residia a Ginestar, Sant Gregori. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

ÀNGEL CANALS TAULÉ (Girona)

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Montserrat Trull Virolés. Residia a Girona. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JOSEP TEIXIDOR SALA (Salt)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Joana Otaño Maurici. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

ESTER QUERO MATECA (Girona)

Ha mort als 73 anys. Era vídua de Josep Maria Almeda Bosch. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

MANOLO GARRIDO JIMÉNEZ (Salt)

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Pepita Escobar Padilla. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 1/4 de 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

JOSEP SERRAT GARCÍA (Sant Julià de Ramis)

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Concepción Nevado Alamillo i tenia dos fills. Residia a Tossa de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Vicenç de Tossa de Mar.

MONTSE RODRÍGUEZ MARTÍN (Llagostera)

Ha mort als 69 anys. Era casada amb Rosend Galofré Gual. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 6 de la tarda, al tanatori de Llagostera.

MARIA ROSA PUIGBERT DE ROS (Girona)

Ha mort als 83 anys. Era casada amb Josep Víctor Gay Frías. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

ISABEL GIRÓN BENÍTEZ (Girona)

Ha mort als 92 anys. Era casada amb Miguel Contreras Sierra. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

PEDRO JIMÉNEZ LÓPEZ (Girona)

Ha mort als 97 anys. Era casat amb Brigida Ocampo Jiménez. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Teresa de Blanes.

DANIEL REDONDO CUEVAS (Vilablareix)

Ha mort als 46 anys. Residia a Vilablareix. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

PERE SERRAINAT QUINTANA (Sant Julià de Ramis)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Anna Borrell Vilà. Residia a Sant Julià de Ramis. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

MARIA TERESA MAINEGRE CASADEMONT (Salt)

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Sebastià Quintilla Ferrer. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

MARIA ROSA PUIGBERT DE ROS (Girona)

Ha mort als 83 anys. Era casada amb Josep Víctor Gay Frías. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

GLÒRIA FREIXAS MARQUÈS (Girona)

Ha mort als 64 anys. Era casada amb Jose Vilches Izquierdo. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

PAU LLOSA NADAL «POL» (Girona)

Ha mort als 95 anys. Era vidu de Francisca Descamps Sau. Residia a Capmany. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Àgata de Capmany.

REMEDIOS ROBLEDO CASCO (Vilablareix)

Ha mort als 92 anys. Era vídua d’Antonio Rubio Bravo. Residia a Vilablareix. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a la 1 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

DANIEL REDONDO CUEVAS (Vilablareix)

Ha mort als 46 anys. Residia a Vilablareix. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

MARIA TERESA MAINEGRE CASADEMONT (Salt)

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Sebastià Quintilla Ferrer. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

MARTÍN VILLANUEVA BARONA (Girona)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Pilar Huici Velázquez. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

JOSEP PÉREZ PUJOLRÀS (Girona)

Ha mort als 77 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge a 3/4 de 9 del matí, a la parròquia de Sant Vicenç de Canet d’Adri.

REMEDIOS ROBLEDO CASCO (Vilablareix)

Ha mort als 92 anys. Era vídua d’Antonio Rubio Bravo. Residia a Vilablareix. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a la 1 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

ROSER GRABALOSA TRIAS (Girona)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Josep Carreras Jordà. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

MARTÍN VILLANUEVA BARONA (Girona)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Pilar Huici Velázquez. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a 2/4 de 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

PERFECTE MOLL FERRANDIS (Girona)

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Marta Font Alsina. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Fèlix de Girona.

ANNA HERNÁNDEZ HERNÁNDEZ (Salt)

Ha mort als 66 anys. Era casada amb Joan Palafolls Barrachina. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

JOSEP JORDÀ SUREDA (Sant Andreu Salou)

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Carme Costa Ros. Residia a Sant Andreu Salou. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Andreu Salou.

RAMÓN MUÑOZ JIMÉNEZ (Salt)

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Pilar Martínez Girón. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

ROSER GRABALOSA TRIAS (Girona)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Josep Carreras Jordà. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

CELIA MERODIO PÉREZ (Girona)

Ha mort als 75 anys. Era casada amb José González Martín. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

PERFECTE MOLL FERRANDIS (Girona)

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Marta Font Alsina. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Fèlix de Girona.

JOSEFA MORENO SOLA (Celrà)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Felipe Díaz Martínez. Residia a Celrà. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 de matí, a la parròquia de Sant Feliu de Celrà.

RAMÓN MUÑOZ JIMÉNEZ (Salt)

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Pilar Martínez Girón. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a 2/4 de 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

CARLOS CONESA RODRÍGUEZ (Girona)

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Maria Borjas Ferrer. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

CELIA MERODIO PÉREZ (Girona)

Ha mort als 75 anys. Era casada amb José González Martín. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JOSEFA MORENO SOLA (Celrà)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Felipe Díaz Martínez. Residia a Celrà. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 de matí, a la parròquia de Sant Feliu de Celrà.

CARLOS CONESA RODRÍGUEZ (Girona)

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Maria Borjas Ferrer. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

REMEI DUCH GIRONÈS (Girona)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Josep Maria Vila Vidal. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

JOSEFA AGUILERA BUENO (Girona)

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Juan Aguilera Gil. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

SANTIAGO SUREDA CONDOM (Flaçà)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Enriqueta Llobet Boada. Residia a Flaçà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Cebrià de Flaçà.

EMILI RONDÓN SABADÍ (Girona)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Maria Rosa López Pagès. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

REMEI DUCH GIRONES (Girona)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Josep Maria Vila Vidal. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

PALMA CARRASCAL PÉREZ (Girona)

Ha mort als 87 anys. Era casada amb Antonio Martínez López. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

EMILI RONDÓN SABADÍ (Girona)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Maria Rosa López Pagès. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

NEUS FEIXAS SOLANICH (Girona)

Ha mort als 93 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

ANA LÁZARO SÁNCHEZ (Girona)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Ginés Muñoz Muñoz. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

MARIA VILARDELL FABRELLAS (Sant Gregori)

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Marino Llinàs Alemany. Residia a Sant Gregori. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Sant Gregori.

MARI MARTÍN GONZÁLEZ (Girona)

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Jordi Peiris Sala. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 9 del matí, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

LORETO PICART PONS (Celrà)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Pere Tura Vicens. Residia a Celrà. La cerimònia de comiat se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

MARI MARTÍN GONZÁLEZ (Girona)

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Jordi Peiris Sala. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 9 del matí, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

PILAR PERPIÑÁ CATALÁ (Girona)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Robert Rodríguez Duran. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

PERE ANTOJA AMIGÓ (Girona)

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Maria Mongay Tura. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 1/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JOSE MARÍA IZQUIERDO DEL REINO (Girona)

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Maria Auxiliadora Gómez Gómez. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

DOLORS ROVIRA VILAMAÑÀ (Cassà de la Selva)

Ha mort als 81 anys. Era casada amb Ramon Compte Puigdemont. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Cassà de la Selva.

MARIA PUIG MARTÍ (Cassà de la Selva)

Ha mort als 102 anys. Era vídua de Lluís Ubach Buch. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 3 de la tarda, al tanatori de Cassà de la Selva.

FRANCISCA ROMERO GONZÁLEZ (Sarrià de Ter)

Ha mort als 75 anys. Era soltera. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

NATI VILLORIA PADROS (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Ramon Boadas Formiga. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Fèlix de Girona.

PEDRO BALASTEGUI AYUSO (Salt)

Ha mort als 63 anys. Era casat amb Isabel Leal González. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

LOLA CARBONELL ROS (Cassà de la Selva)

Ha mort als 95 anys. Era vídua d’Enric Simon Sala. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Cassà de la Selva.

MARIA TERESA ROS JUANA (Sarrià de Ter)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Joan Pradas Rosés. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de la Misericòrdia de Sarrià de Ter.

PERE TURA PUJOLRAS (Llambilles)

Ha mort als 68 anys. Era solter. Residia a Llambilles. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

TOMÀS SUBIRÓS PUMAROLA (Girona)

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Maria Isabel Ansoalde Odriozola. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 6 de la tarda, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

LLUÍS SUBIRANA SERRA (Llagostera)

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Carmen Bret Cruset. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 dela tarda, a la parròquia de Sant Feliu de Llagostera.

DIEGO MARTÍN LÓPEZ (Girona)

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Dolors Cornejo Ruiz. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, al Tanatori Mémora de Girona.

FRANCISCO RIBAS OLIVERAS (Bordils)

Ha mort als 96 anys. Era vidu d’Àngela Xuclà Planas. Residia a Bordils. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Esteve de Bordils.

RAMON RIPOLL PIÑOL (Girona)

Ha mort als 84 anys. Era vidu de Mercè Parrado Fernández. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Sant Narcís de Girona.

FRANCISCO RIBAS OLIVERAS (Bordils)

Ha mort als 96 anys. Era vidu d’Àngela Xuclà Planas. Residia a Bordils. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Esteve de Bordils.

ROSER VERDAGUER GARANGOU (Salt)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Joaquim Barrera Grabulosa. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 12 del migdia, a la parròquia de Sant Jaume de Salt.

MARIA ROCA PONT (Girona)

Ha mort als 87 anys. Era vídua d’Esteve Llorens Bosch. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Llémena.

MARGARIDA FRIDEN JOHANSSON (Girona)

Ha mort als 83 anys. Era vídua d’Agustí Tordera Caballeria. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

DOLORS CASTAÑÉ SERRAT (Estanyol)

Ha mort als 80 anys. Era casada amb Pere Plantalech Dalmau. Residia a Estanyol. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Andreu d’Estanyol, Bescanó.

ROSER VERDAGUER GARANGOU (Salt)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Joaquim Barrera Grabulosa. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a 2/4 de 12 del migdia, a la parròquia de Sant Jaume de Salt.

SANTI GONZÁLEZ ROCA (Salt)

Ha mort als 44 anys. Era casat amb Maria Elia Calles Ortega. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

BONAVENTURA PARADEDA PLA (Llagostera)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Mercè Boadella Espluga. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Llagostera.

DOLORS CASTAÑÉ SERRAT (Estanyol)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Pere Plantalech Dalmau. Residia a Estanyol. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Andreu d’Estanyol, Bescanó.

CATALINA MARCH MARTÍ (Celrà)

Ha mort als 80 anys. Era casada amb Josep Serra Sureda. Residia a Celrà. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JORDI POL LORENTE (Salt)

Ha mort als 87 anys. Era vidu de Margarita Encesa Rich. Residia a Salt. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimecres, a 1/4 d’11 del matí, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Girona.

ÁNGELES VIZCAYA GARCÍA (Girona)

Ha mort als. 83 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

CATALINA TURÓN VILAGRAN (Girona)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Tomàs Renart Ayach. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JOSÉ ANTONIO MOLINA UREÑA (Girona)

Ha mort als 56 anys. Era casat amb Piedad Gonzáliez Delgado. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

ANA MARÍA GIMÉNEZ LÓPEZ (Girona)

Ha mort als 86 anys. Era casada amb Jesús López García i tenia tres fills. Residia a Girona. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimecres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JORDI POL LORENTE (Salt)

Ha mort als 87 anys. Era vidu de Margarita Encesa Rich. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a 1/4 d’11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

ANA MARÍA GIMÉNEZ LÓPEZ (Girona)

Ha mort als 86 anys. Era casada amb Jesús López García i tenia tres fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

HELENA CABRATOSA RISPAU (Girona)

Ha mort als 61 anys. Era casada amb Pere Casadevall Ventura. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JULITA XARGAY SERRAT (Girona)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Joan Roqueta Juhé. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

MERCEDES CARABALLO MOHEDANO (Salt)

Ha mort als 82 anys. Era vídua de José Adame Vidal. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

ANA GARCÍA LOBATO (Girona)

Ha mort als 86 anys. Era vídua d’Antonio Almario Castaño. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JULITA XARGAY SERRAT (Girona)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Joan Roqueta Juhé. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JOSEP MARIA ANGELATS PINSACH (Salt)

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Imma Escartín Pardo. Residia aSalt. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Salt.

JORDI RAMÍREZ MONTAÑEZ (Sarrià de Ter)

Ha mort als 59 anys. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

MARIA ROSA AYATS ARMADÀ (Vilablareix)

Ha mort als 54 anys. Era casada amb Lluís Perxachs Juandó. Residia a Vilablareix. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JORDI RAMÍREZ MONTAÑEZ (Sarrià de Ter)

Ha mort als 59 anys. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

FRANCISCA PASTOR PUEYO (Girona)

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Joan Llinàs Carreras. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 d’11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

AURORA VICENS PAYET (Girona)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Ramon Puig Peracaula. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

MARIA ROSA AYATS ARMADÀ (Vilablareix)

Ha mort als 54 anys. Era casada amb Lluís Perxachs Juandó. Residia a Vilablareix. La cerimònia de comiat se celebrarà demà divendres, a 2/4 de 7 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Girona.

FRANCISCA PASTOR PUEYO (Girona)

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Joan Llinàs Carreras. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a 2/4 d’11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

AURORA VICENS PAYET (Girona)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Ramon Puig Peracaula. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

ALFONS PLANAS BEATRIU (Bescanó)

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Rosa Alsina Rubirola. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 d’1 del migdia, a la parròquia de l’Assumpta de Bescanó.

BENET CUYÀS TORRENTS (Vilablareix)

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Montserrat Pibernat Barris. Residia a Vilablareix. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

CELESTINO MORENO DEL PUERTO (Salt)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Carmela Alejandre Sánchez. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 12 del migdia, al tanatori Mémora de Salt.

ROSA DURAN CEBRIÀ (Girona)

Ha mort als 75 anys. Era casada i tenia quatre fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a la 1 del migdia, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

ENRIC RIGAU PRATS (Cassà de la Selva)

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Carme Baulida Carreras. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimecres, a la 1 del migdia, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Cassà de la Selva.

FRANCESC POL ENCESA (Salt)

Ha mort als 48 anys. Era solter. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

CARME PUIGDEMONT PAGÈS (Salt)

Ha mort als 71 anys. Era casada amb Josep Ribot Riera. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

MONTSERRAT BACH CAMPS (Girona)

Ha mort als 87 anys. Residia a Girona . La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Girona.

ANTONIO SALIDO MUÑOZ (Girona)

Ha mort als 96 anys. Era casat amb Ángela Esquina Gil. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

ENRIC RIGAU PRATS (Cassà de la Selva)

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Carme Baulida Carreras. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a la 1 del migdia, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Cassà de la Selva.

FRANCESC POL ENCESA (Salt)

Ha mort als 48 anys. Era solter. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

CARME PUIGDEMONT PAGÈS (Salt)

Ha mort als 71 anys. Era casada amb Josep Ribot Riera. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

MIQUEL CASADEVALL OLIVERAS (Salt)

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Maria Carmen Moral Saurina. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Jaume de Salt.

ANTONIO SALIDO MUÑOZ (Girona)

Ha mort als 96 anys. Era casat amb Angela Esquina Gil. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

MIQUEL CASADEVALL OLIVERAS (Salt)

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Maria Carmen Moral Saurina. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Jaume de Salt.

MERCÈ BATALLÉ SOLER (Girona)

Ha mort als 68 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, 2/4 d’1 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

JOAN JUANOLA VAHÍ (Sant Jordi Desvalls)

Ha mort als 94 anys. Era casat amb Joana Amagat Estadella i tenia quatre fills. Residia a Sant Jordi Desvalls. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Jordi Desvalls.

ANITA GOZALBO ALIBÉS (Girona)

Ha mort als 101 anys. Era vídua d’Enric Ministral Masià. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

EMILIA FLORES SÁNCHEZ (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era casada amb Jaume Pujol Llobet. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

NEUS AURADELL CARRERAS (Girona)

Ha mort als 68 anys. Era casat amb Martí Pla Claret. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

JOAN JUANOLA VAHÍ (Sant Jordi Desvalls)

Ha mort als 94 anys. Era casat amb Joana Amagat Estadella i tenia quatre fills. Residia a Sant Jordi Desvalls. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Jordi Desvalls.

NEUS AURADELL CARRERAS (Girona)

Ha mort als 68 anys. Era casat amb Martí Pla Claret. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

VICENÇ PAVÍA DEXAQUES (Cassà de la Selva)

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Núria Matas González i tenia dos fills. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia es va celebrar ahir dijous a Cassà de la Selva.

MARIA CASALS ESPÍGOL (Salt)

Ha mort als 96 anys. Era vídua d’Alfons Pujol Forniol. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

ALBERT MAS BOSCH (Girona)

Ha mort als 51 anys. Era casat amb Rocio Shwartz. Residia a Girona.

OLAF BELTRÀ CASES (Girona)

Ha mort als 46 anys. Era casat amb Eva Pau Perich. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 d’11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

JOSEP FERRER RECASENS (Sant Joan de Mollet)

Ha mort als 69 anys. Era casat amb Maria Rosa Rovira Vila. Residia a Sant Joan de Mollet. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Sant Joan de Mollet.

BENET ANDREU GARRIGA (Sant Julià de Ramis)

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Montserrat Pascual Viladrich. Residia a Sant Julià de Ramis. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

ALBERT MAS BOSCH (Girona)

Ha mort als 51 anys. Era casat amb Rocio Shwartz. Residia a Girona.

CONXI CASTELL VALLS (Girona)

Ha mort als 70 anys. Era casada amb Marcelino Rubio Mendo. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Eugènia de Girona.

MN. EMILI BOHIGAS VIDAL (Girona)

Ha mort als 94 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Caldes de Malavella.

CONXI CASTELL VALLS (Girona)

Ha mort als 70 anys. Era casada amb Marcelino Rubio Mendo. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Eugènia de Girona.

JOSEP MAGRET I PERPINYÀ (Girona)

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Tatiana Prokopenko. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

JOAN FERNÁNDEZ JAIME (Cassà de la Selva)

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Maria Lluïsa Horta Rabasedas. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Cassà de la Selva.

MANOLITA VILA AGUARTA (Girona)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Pere Pagès Soler. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

SAM POZO MOLINA (Girona)

Ha mort als 78 anys. Era vidu de Francisco Castro Calmaestra. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

MERCÈ PUIGDEVALL VIDAL (Fornells de la Selva)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Narcís Oliveras Vila. Residia a Fornells de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Cugat de Fornells de la Selva.

TERENCE NORMAN KNIGHT «MISTER KNIGHT» (Girona)

Ha mort als 91 anys. Era vidu d’Elvira Benejam. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

CARMEN NAVAS TEJADA (Girona)

Ha mort als 67 anys. Era casada amb Joan Buxeda Suñer. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

TERENCE NORMAN KNIGHT «MISTER KNIGHT» (Girona)

Ha mort als 91 anys. Era vidu d’Elvira Benejam. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà passat divendres, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

SAM POZO MOLINA (Girona)

Ha mort als 78 anys. Era vidu de Francisco Castro Calmaestra. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

ISABEL FUGUERAS CASAU (Salt)

Ha mort als 101 anys. Era vidu de Daniel Alberch Casadejús. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Jaume de Salt.

ANNA MARIA MARQUÈS VILÀ (Madremanya)

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Martí Vidal Pagès. Residia a Madremanya. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Esteve de Madremanya.

RAMON PAU COLL (Sant Julià de Ramis)

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Neus Roura Coromines. Residia a Sant Julià de Ramis. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

JORDI ROSELL BOSCH (Sant Julià de Ramis)

Ha mort als 65 anys. Era casat amb Isabel Pujolràs Xifra. Residia a Sant Julià de Ramis. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

CONCEPCIÓN DELGADO PADILLA (Salt)

Ha mort als 77 anys. Era casada amb Rafael García Escalante. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

JOAN GRABULOSA CHAMPEL (Girona)

Ha mort als 77 anys. Era vidu de Montserrat Tarrés Masó. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JORDI BURCET VILADOMAT (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Montserrat Company Martí. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

JOSEP MERCADER VERT (Cassà de la Selva)

Ha mort als 67 anys. Era vidu d’Anna Casquet Argemí. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a l’església de Sant Martí de Cassà de la Selva.

JORDI BURCET VILADOMAT (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Montserrat Company Martí. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

JOSEP PUIG VIÑOLAS (Llagostera)

Ha mort als 71 anys. Era casat amb Roser Alay Mallorquí. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, al tanatori de Llagostera.

FRANCISCO GONZÁLEZ MATE (Girona)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Patrocinio Calero Ruiz. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Salt.

VICTÒRIA PUERTO MIR (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Gil Nadal Aleixandri. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

MIGUEL ESPINAR MARCHAL (Girona)

Ha mort als 62 anys. Era solter. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

JOSEP MERCADER VERT (Cassà de la Selva)

Ha mort als 67 anys. Era vidu d’Anna Casquet Argemí. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Martí de Cassà de la Selva.

XICU PRATS PONS (Girona)

Ha mort als 83 anys. Era solter. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

AURORA TEIXIDOR VILÀ (Cassà de la Selva)

Ha mort als 72 anys. Era soltera. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, al tanatori de Cassà de la Selva.

ENCARNA POLO MORGADO (Girona)

Ha mort als 83 anys. Era casada amb Cristóbal Rodríguez Pedrique. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JOSEP RAVÉS GUSSINYER (Domeny)

Ha mort als 66 anys. Residia a Domeny, Sant Gregori. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

FÉLIX BEL ESPUEY (Llagostera)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Fidela Carretero González. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Llagostera.

VICENTE BERGUA UBIETO (Girona)

Ha mort als 94 anys. Era casat amb Isabel Moreno García. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

MARIA TARRÉS I CASTELLÓ (Girona)

Ha mort als 73 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Sant Salvador d’Horta de Girona.

CARMEN MATEO PÉREZ (Girona)

Ha mort als 93 anys. Era casada amb Jerónimo Muñoz Mínguez. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a la 1 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

JOSEP RAVÉS GUSSINYER (Domeny)

Ha mort als 66 anys. Residia a Domeny, Sant Gregori. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

MARIA TARRÉS CASTELLÓ (Girona)

Ha mort als 73 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Sant Salvador d’Horta de Girona.

ANTONIO TORREJÓN BUZÓN (Girona)

Ha mort als 55 anys. Era casat amb César Gragera Soares. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

PAQUITA CASELLAS LLOVERAS (Cassà de la Selva)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Josep Ribas Torrent. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, al tanatori de Cassà de la Selva.

MERCÈ CASALS MARCÓ (Vilablareix)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Joan Gamell Miquel. Residia a Vilablareix. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 12 del migdia, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Salt.

JOSEP XARGAY PADRÉS (Girona)

Ha mort als 65 anys. Era casat amb Montserrat Casademont Caldero. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 6 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Girona.

ANTONIO TORREJÓN BUZÓN (Girona)

Ha mort als 55 anys. Era casat amb César Gragera Soares. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Girona.

JAUME VILAR VENTURA (Girona)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Margarita Hurtós Planagumà. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

MERCÈ CASALS MARCÓ (Vilablareix)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Joan Gamell Miquel. Residia a Vilablareix. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a 2/4 de 12 del migdia, al tanatori Mémora de Salt.

JOSEP SOLER PI (Sarrià de Ter)

Ha mort als 69 anys. Era casat amb Maria Rosa Cargol Macias. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

JACINTO GARCÍA SÁNCHEZ (Salt)

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Ana Martínez Ruiz. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

JAUME VILAR VENTURA (Girona)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Margarita Hurtós Planagumà. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

MARIA HEREU LLOVER (Girona)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Jaume Curbet Boj. Residia a Girona.

MARIA FONT MARTÍ (Canet d’Adri)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Pere Motjé Sala. Residia a Canet d’Adri. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Feliu de Cartellà, Sant Gregori.

ÀNGELA MAS CASAS (Girona)

Ha mort als 81 anys. Era vídua d’Antoni Vilajoana Riu. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

ÀNGELA MAS CASAS (Girona)

Ha mort als 81 anys. Era vídua d’Antoni Vilajoana Riu. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

RAMON COROMINAS PLANAS (Girona)

Ha mort als 62 anys. Era casat amb Fina Blesa Cano. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

ROSER GRABALOSA ARTIGAS (Bordils)

Ha mort als 80 anys. Era vídua de Rafael Albiol Pons. Residia a Bordils. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

MARIA FONT MARTÍ (Canet d’Adri)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Pere Motjé Sala. Residia a Canet d’Adri. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Feliu de Cartellà, Sant Gregori.

MERCÈ SOLER DALMAU (Girona)

Ha mort als 90 anys. Era soltera. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

ANA PÉREZ EXPÓSITO (Girona)

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Francisco Manzano Peinado. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

ANA PÉREZ EXPÓSITO (Girona)

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Francisco Manzano Peinado. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

LOURDES MONER DAUSÀ (Girona)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Daniel Lloret Dalmàs. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

MARIA ABEL FERRÉS (Girona)

Ha mort als 104 anys. Era vídua de Pere Xifra Bataller. Residia a Girona. La cerimònia serà avui dilluns, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

ASSUMPCIÓ BALLÓ CASAS (Girona)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Josep Perich Vilà. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, al tanatori de Girona.

JOAQUIMA BOSACOMA FRIGOLÉ (Canet d’Adri)

Ha mort als 81 anys. Era casada amb Josep Fàbrega Besalú. Residia a Canet d’Adri. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Vicenç de Canet d’Adri.

DOLORS ROSELL BRUGUÉS (Salt)

Ha mort als 64 anys. Era vídua de Joan Miquel Sánchez Rosillo. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

DOLORS ROSELL BRUGUÉS (Girona)

Ha mort als 64 anys. Era vídua de Joan Miquel Sánchez Rosillo. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

IMMA DE CASTRO RUBIROLA (Girona)

Ha mort als 47 anys. Era casada amb Àlvaro Javier Nuñez Delgado. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

LUNA LACUESTA CAMPO (Girona)

Ha mort als 9 anys. Residia a Girona.

JOAQUIMA BOSACOMA FRIGOLÉ (Canet d’Adri)

Ha mort als 81 anys. Era casada amb Josep Fàbrega Besalú. Residia a Canet d’Adri. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Vicenç de Canet d’Adri.

DOLORS ROSELL BRUGUÉS (Salt)

Ha mort als 64 anys. Era vídua de Joan Miquel Sánchez Rosillo. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.