Necrològiques defuncions Girona

Esqueles, defuncions i necrològiques a Girona i el Gironès

En aquesta pàgina pots veure o consultar bona part de les necrològiquesdefuncions i funerals del dia a la província de Girona. També pots navegar  i trobar les esqueles anteriors i necrològiques  i defuncions a Girona.

Troba aquí tota la informació sobre totes les defuncions de les comarques gironines, la cerimònia, el servei funerari o el tanatori, entre d’altres. Pots utilitzar també el nostre servei d’enviament de flors.


 SONIA ROIG GENSANA (Sarrià de Ter)

Ha mort als 51 anys. Era casada amb Juan Pedraza Lopez. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JOSÉ SÁNCHEZ DELGADO (Salt)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb María Carmen Navas Arnedo. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

ESPERANÇA VENDRELL XIFRA (Montfullà)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Salvi Font Feliu. Residia a Montfullà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns a les 6 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Montfullà.

JOAN FIGUERAS CORNELLÀ (Medinyà)

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Maria Talleda Rascos. Residia a Medinyà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns a les 5 de la tarda, a la parròquia de Medinyà.

ORENCIA IBÁÑEZ MURCIANO (Llagostera)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Francisco Alcarria Bueno. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dilluns a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Llagostera.

ANTONIA GUTIÉRREZ CANTERO (Girona)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Rafael Calderón Matas. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns a les 12 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

DOLORES HITA DIANEZ (Celrà)

Ha mort als 99 anys. Era vídua de Bartolomé Troya Rodríguez. Residia a Celrà. La cerimònia se celebrarà demà dimarts a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JOSEP JULIÀ MARTÍ (Bordils)

Ha mort als 93 anys. Era solter. Residia a Bordils. La cerimònia se celebrarà demà dimarts a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Esteve de Bordils.

JULIO RAMOS RECIO (Sant Julià de Ramis)

Ha mort als 69 anys. Ea casat amb Maria Teresa Soler Pi. Residia a Sant Julià de Ramis. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

MONTSERRAT CIURANA AYATS (Llagostera)

Ha mort als 82 anys. Era vídua de Francesc Xirgu Grau. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Llagostera.

EDU RIBAS DOMÈNECH (Quart)

Ha mort als 41 anys. Era solter. Residia a Quart. La cerimònia se celebrarà avui divendres a les 12 del migdia, al tanatori Àltima Gironès de Girona.

MARIA CANTA GRATACÓS (Girona)

Ha mort als 84 anys. Era víuda d’Alfons Toledo García. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Sant Narcís de Girona.

ÀNGEL HERRERO RAMOS (Girona)

Ha mort als 94 anys. Era casat amb Joana Planagumà Masgrau. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

ANDREU VILÀ RIBOT (Cassà de la Selva)

Ha mort als 76 anys. Era vidu de Maria Teresa Bras Teixidor. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Cassà de la Selva.

FRANCESC FAYOL SUÑOL (Vilablareix)

Ha mort als 66 anys. Era casat amb Maria Carmen Caro Nieto. Residia a Vilablareix. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

MARIA TEIXIDOR GELI (Girona)

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Benet Campasol Canals. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia Sant Josep de Girona.

ANDREU VILÀ RIBOT (Cassà de la Selva)

Ha mort als 76 anys. Era vidu de Maria Teresa Bras Teixidor. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Cassà de la Selva.

JUSTINA CALVO DEL RIO (Cassà de la Selva)

Ha mort als 82 anys. Era casada amb Pere Magrans Oliva. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Cassà de la Selva.

ROSA ALEX DE PAU (Viladasens)

Ha mort als 94 anys. Residia a Viladasens. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Vicenç de Viladasens.

MARIA SAURÍ BOSCH (Sant Gregori)

Ha mort als 81 anys. Era vídua d’Isidre Cufí Solà. Residia a Sant Gregori. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Gregori.

LLUÍS BARTRINA CULLELL (Salt)

Ha mort als 88 anys. Era vidu de Carme Rams Turón. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 3 de la tarda, a l tanatori Mémora de Salt.

MARIA TEIXIDOR GELI (Girona)

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Benet Campasol Canals. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia Sant Josep de Girona.

FRANCISCO MANJÓN GALERA (Girona)

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Isabel Gris Pérez. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 7 de la tarda, al Tanatori Mémora de Girona.

JUSTINA CALVO DEL RIO (Cassà de la Selva)

Ha mort als 82 anys. Era casada amb Pere Magrans Oliva. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Cassà de la Selva.

CLAUDI GÓMEZ POZO (Girona)

Ha mort als 67 anys. Era casat amb Consol Delgado Herrera. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al Tanatori Mémora de Girona.

JOAQUIM TORRENT CASTELLÓ (Cassà de la Selva)

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Trinitat Xirgo Vila. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Cassà de la Selva.

CARMEN COSTA PALAHÍ (Juià)

Ha mort als 80 anys. Era víuda Gabriel Jerez Rodrigez. Residia a Juià. La cerimònia se celebrarà dilluns, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Juià.

FRANCISCO MANJÓN GALERA (Girona)

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Isabel Gris Pérez. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà dimarts, a 2/4 de 7 de la tarda, al Tanatori de Girona.

JOSEP MERCADER MOLLA (Cassà de la Selva)

Ha mort als 90 anys. Era vidu de Birgitte Engelmann. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, al tanatori de Cassà de la Selva.

JOAQUIM TORRENT CASTELLÓ (Cassà de la Selva)

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Trinitat Xirgo Vila. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà dimarts, a les 5 de la tarda, al tanatori de Cassà de la Selva.

MARGARITA MAÍZ LUNA (Salt)

Ha mort als 78 anys. Era vídua de José Arana Maldonado. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, al tanatori de Salt.

JOSEP MERCADER MOLLA (Cassà de la Selva)

Ha mort als 90 anys. Era vidu de Birgitte Engelmann. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 5 de la tarda, al tanatori de Cassà de la Selva.

MARIA TERESA CABARROCAS SITJES (Girona)

Ha mort als 74 anys. Era soltera. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà divendres, a les 12 del migdia, al Tanatori de Girona.

JOSEP TRIAS QUER (Sant Martí Vell)

Ha mort als 96 anys. Era vidu de Pilar Colls Llovet. Residia a Sant Martí Vell. La cerimònia se celebrarà dijous, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí Vell.

SALUD HILDAGO LÓPEZ (Girona)

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Domingo Vergara Caballero. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà dijous, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

ANGELINA VILÀ SITGES (Cassà de la Selva)

Ha mort als 87 anys. Era vídua d’Alfred Miquel Martí. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà dijous, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Cassà de la Selva.

JOSEFA ROMERO CEBRIÁN (Girona)

JOSEFA ROMERO CEBRIÁN (Girona)

JOSEP MARIA OLIVERAS COSTAL (Girona)

JOSEP MARIA OLIVERAS COSTAL (Girona)

ÀNGELA CARBONELL ROS (Cassà de la Selva)

ÀNGELA CARBONELL ROS (Cassà de la Selva)

ROSA PUJADAS NOGUER (Sant Gregori)

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Lluís Casadevall Teixidor. Residia a Sant Gregori. La cerimònia se celebrarà dimarts, a les 6 de la tarda, a a parròquia de Sant Gregori.

JOAN SOLER SIMÓN (Girona)

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Josefina Munté Torroella. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà dimarts, a les 6 de la tarda, a la parròquia de Sta. Susanna del Mercadal de Girona.

JOSEP MARIA OLIVERAS COSTAL (Girona)

Ha mort als 73 anys. Era asat amb Joaquima Bach Germà. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

MIQUEL PRAT PRAT (Girona)

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Maria Gràcia Esteba Barnada. Residia a Girona . La cerimònia se celebrarà dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

DOLORS BOSCH PRUNELL (Girona)

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Joan Lidón Simón. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà dimarts, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

LOLA LLOVERAS LLOVERAS (Llagostera)

Ha mort als 91 anys. Era soltera i residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Llagostera.

JESÚS FRANCA MONGUILOD (Girona)

Ha mort als 70 anys. Era casat amb Susana García Sagaste. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

JOSEP MARIA GIRALT VIDAL (Girona)

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Dolors Márquez Bosch. Residia a Girona. La cerimònia serà avui dissabte, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

SALVADOR SÁNCHEZ CALLADO (Girona)

Ha mort als 57 anys. Era vidu de María Carmen Ramírez Ramirez. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

PEPITA RAMIÓ GIRABALTÓ (Sarrià de Ter)

Era vídua d’ Esteve Bonavia Batllosera. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

CONCEPCIÓN MARTÍNEZ FERNÁNDEZ (Girona)

Ha mort als 82 anys. Era vídua de Manuel Muñoz Heredia. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Vilarroja de Girona.

DAMIÀ ORTEGA HIGUERUELO (Girona)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Maria Dolores Cabañas Comas. Residia a Girona. La cerimònia se rà avui divendres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

SOLEDAD VIDAL CERDÀ (Girona)

Ha mort als 79 anys. Era vídua i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, al tanatori Àltima del Gironès

SOLEDAD VIDAL CERDÀ (Girona)

Ha mort als 79 anys. Era vídua i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, al tanatori Àltima del Gironès

DAMIÀ ORTEGA HIGUERUELO (Girona)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Maria Dolores Cabañas Comas. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

TERESA PASSOLS SALICHS (Girona)

Ha mort als 98 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Narcís de Girona.

GRISELDA MARIN TORRENTS (Girona)

Ha mort als 85 anys. Era casada amb Josep Esbert Salinas. Residia a Girona. La cerimònia serà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Julià I Santa Basilissa de Sant Julià de Ramis.

JOAN ROVIRA SOLER (Bescanó)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Maria Orpí Camós. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

GRISELDA MARIN TORRENTS (Girona)

Ha mort als 85 anys. Era casada amb Josep Esbert Salinas. Residia a Girona La cerimònia serà demà dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Julià I Santa Basilissa de Sant Julià de Ramis.

JOSEP ARBUSÀ PRATS (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Montserrat Baronat. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Narcís de Girona.

JOSEP MARIA REBULL COSTA (Girona)

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Montserrat Rodella Ribas. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

JOSEP FÀBREGA BOSACOMA (Bescanó)

Ha mort als 88 anys. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

JOAN ROVIRA SOLER (Bescanó)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Maria Orpí Camós. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

ALFONSO BERMEJO CARMONA (Sarrià de Ter)

Ha mort als 84 anys. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

PILAR SAYOLS VILANOVA (Sant Martí de Llémena)

Ha mort als 91 anys. Era casada ambJoan Trias Rieradevall. Residia a Sant Martí de Llémena. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

NATÀLIA VICENS I RENART (Girona)

Ha mort als 53 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 1/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

MERCEDES BAYOD IBÁÑEZ (Girona)

Ha mort als 80 anys. Era soltera. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

ENRIQUETA BASSAS MATAS (Girona)

Ha mort als 86 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

MARIA COLLELL COSTAL (Campdorà)

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Josep Oliveras Palomer. Residia a Campdorà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Campdorà.

JOSÉ BENITEZ ROMERO (Salt)

Ha mort als 68 anys. Era vidu de Emilia Comino Redondo. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà dissabte, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

PILAR RODRÍGUEZ DEMUNT (Llagostera)

Ha mort als 74 anys. Era casada amb Juan Alberto Luque. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Llagostera.

ANGUSTIAS MEJÍAS LOZANO (Llagostera)

Ha mort als 75 anys. Era vídua de Ignacio Nieto López. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà dissabte, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Llagostera.

DOLORS GÓMEZ CORTADA (Girona)

Era vídua de Martirià Surroca Codina. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà dissabte, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

ESTEVE BOSCH BOFILL (Fornells de la Selva)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Teresa Farré Gené. Residia a Fornells de la Selva. La cerimònia serà dissabte a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Sant Cugat de Fornells de la Selva.

JOSÉ LÓPEZ MORENO (Flaçà)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Carmen Vidaña García. Residia a Flaçà. La cerimònia se celebrarà dissabte, a les 5 de la tarda, a la parròquia Sant Cebrià de Flaçà.

XAVI MASDEMONT XABÉ (Sant Gregori)

Ha mort als 72 anys. Era casat ambSole Morente Arevalo. Residia a Sant Gregori. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JOSÉ BENITEZ ROMERO (Salt)

Ha mort als 68 anys. Era vidu de Emilia Comino Redondo. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 3 de la tarde, al tanatori Mémora de Salt.

ANA PATRICIA ELEJALDE ARCILA (Girona)

Ha mort als 64 anys. Residia a Girona. La cerimònia serà avui divendres, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Jaume de Salt.

TERESA PUIGDEVALL BUIXEDA (Girona)

Ha mort als 93 anys. Era vídua i tenia sis fills. Residia a Girona. La cerimònia serà avui divendres, a les 4 de la tarda, a lla parròquia de Sant Joan de Mollet.

ESTEVE BOSCH BOFILL (Fornells de la Selva)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Teresa Farré Gené. Residia a Fornells de la Selva. La cerimònia se celebrarà demà dissabte a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Sant Cugat de Fornells de la Selva.

NATÀLIA CASTRO MESTRES (Bordils)

Ha mort als 34 anys. Era casada amb Miguel Adelph Traore. Residia a Bordils. La cerimònia serà avui dijous, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

ALEJANDRO MARTÍNEZ MARTÍNEZ (Girona)

Ha mort als 80 anys. Era casat i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, al tanatori Àltima Gironès de Girona.

NATALIA CASTRO MESTRES (Bordils)

Ha mort als 34 anys. Era casada amb Miguel Adelph Traore. Residia a Bordils. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

MARGARITA BASAGAÑA TRUÑO (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Pere Lladó Vergés. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 1/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

CLARA CISTERNA DOMÈNECH (Girona)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Josep Planas Roura. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

ALEJANDRO MARTÍNEZ MARTÍNEZ (Girona)

Ha mort als 80 anys. Era casat i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 4 de la tarda, al tanatori Àltima Gironès de Girona.

ROSA PALOU FREIXAS (Cassà de la Selva)

Ha mort als 80 anys. Era vídua de Francesc Font Àlvarez. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Cassà de la Selva.

NATALIA CASTRO MESTRES (Bordils)

Ha mort als 34 anys. Era casada amb Miguel Adelph Traore. Residia a Bordils. La cerimònia se celebrarà el proper dijous dia 23, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

VICENÇ OLIVERAS BURCH (Salt)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Enriqueta Subí Buixasa. Residia a Salt. La cerimònia serà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Jaume de Salt.

CLARA CISTERNA DOMÈNECH (Girona)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Josep Planas Roura. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

VICENÇ OLIVERAS BURCH (Salt)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Enriqueta Subí Buixasa. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Jaume de Salt.

CATALINA COS ENCESA (Sant Julià de Ramis)

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Joan Vintcens Roca. Residia a Sant Julià de Ramis. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 6 de la tarda, al tanatori de Girona.

PERE SERRA MARCÓ (Llambilles)

Ha mort als 70 anys . Era casat amb Cecília Gafarot Esteve. Residia a Llambilles. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Cristòfol de Llambilles.

DANI VILANOVA I BUXÓ (Girona)

Ha mort als 48 anys. Era solter. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

JESÚS SITJÀ PALÉ (Girona)

Ha mort als 75 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a l’asil de les Germanetes dels Pobres de Girona.

ROSA ESTEVE FABRELLAS (Campllong)

Ha mort als 87 anys. Era casada amb Joaquim Gumbau Besalú. Residia a Campllong. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Quirze I Santa Julita de Campllong.

ROSSEND PI MAYNAU (Cassà de la Selva)

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Maria Bosch Fuyà. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà divendres, a 2/4 de 12 del migdia, al tanatori Mémora de Cassà de la Selva.

JESÚS SITJÀ PALÉ (Girona)

Ha mort als 75 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà dissabte, a les 10 del matí, a l’asil de les Germanetes dels Pobres de Girona.

JAUME ANGLADA PRAT (Sant Julià de Ramis)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Teresa Cordonet Simon. Residia a Sant Julià de Ramis. La cerimònia se celebrarà dijous, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Julià i Santa Basilissa de Sant Julià de Ramis.

TRINI ESCRICHE GIL (Salt)

Ha mort als 73 anys. Era vídua de José Luís Rodríguez Gómez. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà dijous, a 2/4 de 12 del migdia, al tanatori Mémora de Salt.

RICARDO MARTÍN MOLINA (Sant Julià de Ramis)

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Dolores Solano Pérez. Residia a Sant Julià de Ramis. La cerimònia se celebrarà dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona .

QUIMETA PAGÈS BAIX (Sant Joan de Mollet)

Ha mort als 70 anys. Era casada amb Luis Compte Tarrés. Residia a Sant Joan de Mollet. La cerimònia se celebrarà dimecres, a les 5 de la tarda. a la parròquia de Sant Joan de Mollet .

JOAN NOGUERA AREÑAS (Salt)

Ha mort als 90 anys. Era vidu d’Aurora Freixa Coll. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà dimecres, a les 6 de la tarda al tanatori Mémora de Salt.

JOAN BUCH PERACAULA (Salt)

Ha mort als 100 anys. Era vidu de Conxita Serra Solér. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà dimecres, a les 4 de la tarda a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

JUAN ESPINOSA CARNICAR (Girona)

Ha mort als 66 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà dimecres, a les 4 de la tarda al tanatori Mémora de Girona.

JOSEP MARIA ORTEGA LÓPEZ (Girona)

Ha mort als 68 anys. Era casat amb Gemma Casagran Ruhí. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà dimecres, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JUANA GAMITO DÍAZ (Girona)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Antonio Pérez Ferrer. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà dimecres, a les 8 de la tarda al tanatori Mémora de Girona.

PILAR PALAU CARDONER (Girona)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Joan Muñoz Corominas. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà dimecres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

DOLORS CASSÚ SASTRE (Bordils)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Joaquim Font i Deulofeu. Residia a Bordils. La cerimònia se celebrarà dimecres, a les 4 de la tarda a la parròquia de Sant Esteve de Bordils.

JOAN NOGUERA AREÑAS (Salt)

Ha mort als 90 anys. Era vidu de Aurora Freixa Coll. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà dimecres, a les 6 de la atarda al tanatori Mémora de Salt.

PILAR PALAU CARDONER (Girona)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Joan Muñoz Corominas. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà dimecres, a les 3 de la tarda al tanatori Mémora de Girona.

TONI ZAFRA CHICHARRO (Llagostera)

Ha mort als 51 anys. Era casat amb Ester Salvachúa Ereza. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà dimarts, a 2/4 de sis de la tarda al tanatori Mémora de Llagostera.

JOAQUIM VICH FIGA (Girona)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Dolors Duch Estil.les. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà dimarts, a les 6 de la tarda al tanatori Mémora de Girona.

DOLORS CASSÚ SASTRE (Bordils)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Joaquim Font i Deulofeu. Residia a Bordils. La cerimònia se celebrarà dimecres, a les 4 de la tarda a la parròquia de Sant Esteve de Bordils.

FÉLIX ANTÓN BERNARDO (Girona)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Elena Pelayo Osorio. Residia a Girona. La cerimònia serà dimarts, a 2/4 de 11 del matí al tanatori Mémora de Girona.

DOLORS BATALLER JUNCÀ (Bescanó)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Camil Navarro Roca i tenia dos fills. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà dimarts, a les 4 de la tarda a la parròquia de Bescanó.

JUANA SÁNCHEZ HERNÁNDEZ (Salt)

Ha mort als 85 anys. Era casada amb José Lucena López. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

SALVADOR CASANOVAS FERRER (Girona)

Ha mort als 60 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JOSEP TIXÉ LLOP (Girona)

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Isabel Gras Pons. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

ROSA GUILLERMO VILAR (Girona)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Francesc Amargant Arbat. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, al Monestir de Sant Daniel de Girona.

PILAR COLOM LLOP (Bescanó)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Josep García Casamiquela. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

ISABEL SANCHO BALLESTEROS (Girona)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Juan Reinoso Merino. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

JOSEP TIXÉ LLOP (Girona)

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Isabel Gras Pons. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

ANDRÉS OLLERO RODRÍGUEZ (Girona)

Ha mort als 58 anys. Era solter. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Salt.

ROSA GUILLERMO VILAR (Girona)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Francesc Amargant Arbat. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, al Monestir de Sant Daniel de Girona.

MARIA OLIVER DIVÍ (Girona)

Ha mort als 103 anys. Era vídua de Josep Oliveras Duran. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, al cementiri Nou de Girona.

PERE SALVATELLA PLA (Sarrià de Dalt)

Ha mort als 66 anys. Era casat amb Isabel Serrallonga Cabarrocas. Residia a Sarrià de Dalt. La cerimònia se celebrarà avui divendres a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

LLUÍS FELIU PADROSA (Girona)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Rosa Ribas Masferrer. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

ANDREU VELASCO CASAS (Girona)

Ha mort als 82 anys. Era vidu de Montserrat Blaya Boet. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

MARIA OLIVER DIVÍ (Girona)

Ha mort als 103 anys. Era vídua de Josep Oliveras Duran. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dissabte , a les 11 del matí, al cementiri Nou de Girona.

SAGRARIO ROMERO ESPÓSITO (Girona)

Ha mort als 95 anys. Era vídua d’Ángel Vilreales Torres. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la parròquia de Germans Sàbat de Girona.

EMILIO MONER RUFÍ (Bescanó)

Ha mort als 90 anys. Era vidu en 1es núpcies de Conxita Llagostera i casat amb María Angeles Martínez Santiago. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 6 de la tarda, a la parròquia de l’Assumpta de Bescanó.

JOAN BERENGUER PRAT (Vilablareix)

Ha mort als 92 anys. Era vidu de Dolors Tornés Formiga. Residia a Vilablareix. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de quatre de la tarda, a la parròquia de Santa Maria dels Socors de Hostalric.

SAGRARIO ROMERO ESPÓSITO (Girona)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Ángel Vilreales Torres. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 11 del matí, a la parròquia de Germans Sabat.

SONIA BAUTISTA MUÑOZ (Salt)

Ha mort als 48 anys. Era casada amb Miguel Ángel Linde Cantos. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Salt.

ANA ROSA SEGURA (Salt)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de José Solorzano Camacho. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

JOAN BARTOLÍ DAVESA (Girona)

Ha mort als 86 anys. Era vidu de Teresa Compte Tarrés. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Joan de Mollet.

LLORENÇ PAGANS MARTÍ (Girona)

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Maria Dolors Garriga Comas. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JOAN GALEAS TAULER (Girona)

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Manolita Herrer Muñoz. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

ÁNGEL BERCERO GARCÍA (Girona)

Ha mort als 71 ans. La seva companya, Dolors Casanovas Frigola. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

MANUEL ALIAS GALERA (Sarrià de Ter)

Ha mort als 85 anys. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

FRANCESC PAULÍ COSTA (Salt)

Ha mort als 96 anys. Era casat amb Roser Rigau Porcalla. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

JACINTO CANO SÁNCHEZ (Girona)

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Dolores Morales Cáceres. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

MARGARITA GARCÍA MARTÍN (Girona)

Ha mort als 82 anys. Era casada amb Manuel López Hernández. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 1/4 de 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

JORDI RUBAU SOLÉS (Girona)

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Maria Lluïsa Camps Vidal. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

SANTI BOSCH TORT (Cassà de la Selva)

Ha mort als 62 anys. Era casat amb Maria Àngels Roca Salvatella. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, al tanatori de Cassà de la Selva.

ANA JIMÉNEZ MOLERO (Sant Julià de Ramis)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de José Romero Ballén. Residia a Sant Julià de Ramis. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

NÚRIA MASSA TORMO (Quart)

Ha mort als 93 anys. Era casada amb Pere Puig Punsí. Residia a Quart. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

MARGARITA GARCÍA MARTÍN (Girona)

Ha mort als 82 anys. Era casada amb Manuel López Hernández. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a 1/4 de 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

JORDI RUBAU SOLÉS (Girona)

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Maria Lluïsa Camps Vidal. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

XEVI PUIGDEVALL ROURA (Girona)

Ha mort als 62 anys. La seva parella, Maite Becerra Pérez. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 2 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

SANTI BOSCH TORT (Cassà de la Selva)

Ha mort als 62 anys. Era casat amb Maria Àngels Roca Salvatella. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, al tanatori de Cassà de la Selva.

DOLORS VILA TARRÉS (Sarrià de Ter)

Era vídua de Josep Maria Ramos Bofill. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la parròquia de la Misericòrdia de Sarrià de Ter.

NÚRIA MASSA TORMO (Quart)

Ha mort als 93. Era casada amb Pere Puig Punsí. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

ANGELINA COMPANY MELCIÓ (Girona)

Ha mort als 100 anys. Era vídua de Joan Amargant Arbat. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

ALBERT PRIETO CURT (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Marina Casals Subirà. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

AMALIA GONZÁLEZ MORILLO (Girona)

Ha mort als 102 anys. Era vídua de Carlos Fernández Rodríguez. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JORDI GUSSINYER CANADELL (Girona)

Ha mort als 90 anys. Era vidu de Lluïsa Triviño Andújar, tenia una filla. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia del Santíssim Salvador de Castellfollit de la Roca.

ALBERT PRIETO CURT (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Marina Casals Subirà. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

ANGELINA COMPANY MELCIÓ (Girona)

Ha mort als 100 anys. Era vídua de Joan Amargant Arbat. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

FRANCISCA CARMONA GARCÍA (Girona)

Ha mort als 97 anys. Era víuda de Torcuato Fernández Pedrosa. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

SEBASTIÁN VELA ROSA (Girona)

Ha mort als 71 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

CARME RUBIROLA ESTEBA «LA MOSSA DE CAN CABALLÉ» (Canet d’Adri)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Lluís Rigat Buixasa. Residia a Canet d’Adri. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Canet d’Adri.

JOAN EXPÓSITO HERNÁNDEZ (Salt)

Ha mort als 68 anys. Era casat amb Neus Castañé Isern. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, al Tanatori Mémora de Salt.

FRANCISCA CARMONA GARCÍA (Girona)

Ha mort als 97 anys. Era viuda de Torcuato Fernández Pedrosa. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

PILAR LÓPEZ PÉREZ (Girona)

Ha mort als 75 anys. Era casada amb Antonio Mora Mora. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

SEBASTIÁN VELA ROSA (Girona)

Ha mort als 71 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

SALVADOR VIDAL CORNELLÀ (Celrà)

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Maria Font Frou. Residia a Celrà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Feliu de Celrà.

CARME RUBIROLA ESTEBA «LA MOSSA DE CAN CABALLÉ» (Canet d’Adri)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Lluís Rigat Buixasa. Residia a Canet d’Adri. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Canet d’Adri.

MARC COSTA CARRÉ (Girona)

Ha mort als 54 anys. Era casat amb Maria Glòria Buxeda Mir. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

ENRIQUETA RUIZ MARTÍNEZ (Domeny)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Juan Cayuela Ruiz. Residia a Domeny, Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

PILAR LÓPEZ PÉREZ (Girona)

Ha mort als 75 anys. Era casada amb Antonio Mora Mora. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

SALVADOR VIDAL CORNELLÀ (Celrà)

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Maria Font Frou. Residia a Celrà. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Feliu de Celrà.

LLUÏSA RUBIO ZAZO (Salt)

Ha mort als 100 anys. Era vídua de Conrad Gifre Puig. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

CARLES GINÈS I GIBERT (Girona)

Ha mort als 77 anys. Era vidu de Pura Bataller i Vila. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

LLUÏSA RUBIO ZAZO (Salt)

Ha mort als 100 anys. Era vídua de Conrad Gifre Puig. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà dimarts, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

CONSOL PANELLA BOSCH (Llagostera)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Josep Restrudis Rovira. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà dilluns, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Llagostera.

EMÍLIA PIELLA JUFRÉ (Llagostera)

Ha mort als 80 anys. Era vídua d’Enric Verdaguer. Residia a Llagostera.

JOSÉ VALENCIA FRANCO (Girona)

Ha mort als 88 anys. Era vidu de Dolores Romero Corbillo. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà dilluns, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

CARLES GINÈS I GIBERT (Girona)

Ha mort als 77 anys. Era vidu de Pura Bataller i Vila. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà dimarts, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sta. Susanna del Mercadal de Girona.

TERESA VERGÉS PRAT (Girona)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Josep Sala Espona. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà dilluns, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

NURI GARROTE AYLLÓN (Salt)

Ha mort als 80 anys. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

LOLA CRUZ MÁRQUEZ (Girona)

Ha mort als 91 anys. Tenia cinc fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a l’oratori del tanatori Àltima Gironès.

CATALINA ESTRACH FÀBREGA (Girona)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Josep Cufí Cotrina. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

MIQUELA PARÍS CERVERA (Girona)

Ha mort als 103 anys. Era vídua de Josep Subirà Garafulla. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

ÁNGELA SOLER BURCH (Bordils)

Ha mort als 71 anys. Era soltera. Residia a Bordils. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Esteve de Bordils.

MARIA LLUÏSA RUHÍ TUSELL (Quart)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Manel Ramió Massach. Residia a Quart. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 3 de la tarda, al tanatori de Girona.

MIQUELA PARÍS CERVERA (Girona)

Ha mort als 103 anys. Era vídua de Josep Subirà Garafulla. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

PILAR CULUBRET AMAT (Sarrià de Ter)

Ha mort als 88 anys. Era casada amb Martí Oliveras Teixidor. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia de comiat se celebrarà dimecres, a les 6 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Girona.

PACO GARRIDO CARRILLO (Salt)

Ha mort als 75 anys. Era casat i tenia tres fills. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà dimecres, a les 6 de la tarda, a l’oratori del tanatori Àltima Gironès.

MARIA CONCEPCIÓ VIÑAS TARRÉS (Girona)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Santiago Comet Brunet. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà dimecres, a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

MANUEL DE JESÚS GÓMEZ (Canet d’Adri)

Ha mort als 80 anys. Era vidu i tenia cinc fills. Residia a Canet d’Adri. La cerimònia se celebrarà dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Gregori.

JOSEFA DÍAZ COLOMERA (Llagostera)

Ha mort als 100 anys. Era vídua d’Onofre Álvarez Álvarez. Residia a Palafrugell - Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, al tanatori de Llagostera.

JOSEP PALACIOS CARLES (Girona)

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Montserrat Boix Espuña. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JOSEP CASAS TARRÉS (Salt)

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Mercè Esteva Comas. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

MARIA ROSA DESPUIG AMALRICH (Salt)

Ha mort als 84 anys. Era casada amb Lluís Ribas Peracaula. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori Mémora de Salt.

BUBY PARERA-NIETO MEANA (Fornells de la Selva)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Concepció Perich Busquets. Residia a Fornells de la Selva.

MARIA ROSA ALSINA AULET (Girona)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Pere Esteva Puig. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JOSEP CASAS TARRÉS (Salt)

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Mercè Esteva Comas. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

MAGDALENA FERRER ALMAR (Salt)

Ha mort als 81 anys. Era casada amb Joan Soler Casellas. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

JOAN ANTONI PARERA-NIETO MEANA «BUBY» (Fornells de la Selva)

Ha mort als 84 anys. Era casat i tenia tres fills. Residia a Fornells de la Selva.