Necrològiques defuncions Girona

Esqueles, defuncions i necrològiques a Girona i el Gironès

En aquesta pàgina pots veure o consultar bona part de les necrològiquesdefuncions i funerals del dia a la província de Girona. També pots navegar  i trobar les esqueles anteriors i necrològiques  i defuncions a Girona.

Troba aquí tota la informació sobre totes les defuncions de les comarques gironines, la cerimònia, el servei funerari o el tanatori, entre d’altres. Pots utilitzar també el nostre servei d’enviament de flors.


 CARMEN PONS VILA (Sant Martí Vell)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Joan Roig Vila. Residia a Sant Martí Vell. La cerimònia se celebrarà dimarts, dia 31, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí Vell.

JOSEP DANÉS BALLELL (Quart)

Ha mort als 77 anys. Tenia cinc fills. Residia a Quart. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, a l’oratori del tanatori Àltima de Girona.

TERESA CASELLAS SABATÉS (Sant Gregori)

Ha mort als 90 anys. Era soltera. Residia a Sant Gregori. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la parròquia de l’Assumpta de Bescanó.

JOSÉ REY SERRANO (Llagostera)

Ha mort als 95 anys. Era vidu de Carmen Muñoz Serrano. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Llagostera.

AUGUST DALMAU GENÍS (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era solter. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà dimarts, dia 31, al tanatori Mémora de Girona.

MARGO CANO MARTÍNEZ (Girona)

Ha mort als 93 anys. Era casada amb Ramon Vizoso Viquendi. Residia a Santa Cristina d’Aro. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

DOLORS GRAU GUIBAS (Girona)

Ha mort als 77 anys. Era casada amb Ferran Escofet Bofill. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

MILAGROS SANTOLAYA MARTÍNEZ (Girona)

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Inocencio Sáenz Jiménez. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’11 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

CARME CANADELL BASAGAÑAS (Girona)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Pere Saguer Burjó. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

EDUARD FELIP CAMPENY (Campllong)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Rosa Puig Puig. Residia a Campllong. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 1/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Sant Quirze i Santa Julita de Campllong.

CARMEN PONS VILA (Sant Martí Vell)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Joan Roig Vila. Residia a Sant Martí Vell. La cerimònia se celebrarà dimarts dia 31, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí Vell.

CARME CANADELL BASAGAÑAS (Girona)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Pere Saguer Burjó. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

EDUARD FELIP CAMPENY (Campllong)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Rosa Puig Puig. Residia a Campllong. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a 1/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Sant Quirze i Santa Julita de Camllong.

ANGELINA FRANCH SUREDA (Aiguaviva)

Ha mort als 90 anys. Era casada amb Josep Dalmau Serra. Residia a Aiguaviva. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia d’Aiguaviva.

JOSEP MARIA MARTÍNEZ COLL (Quart)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Carmen Pato Romero. Residia a Quart. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Narcís de Girona.

JOAQUINA FLORES GONZÁLEZ (Llagostera)

Ha mort als 82 anys. Era casada amb Manuel Moreno Benítez. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Feliu de Llagostera.

ANTONIA MARTÍNEZ LOZANO (Girona)

Ha mort als 75 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria d’Amer.

ISABEL GARCÍA RUIZ (Girona)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Fermín Bosch Martínez. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

JOSEP MARIA MARTÍNEZ COLL (Quart)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Carmen Pato Romero. Residia a Quart. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Narcís de Girona.

JOAQUINA FLORES GONZÁLEZ (Llagostera)

Ha mort als 82 anys. Era casada amb Manuel Moreno Benítez. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Feliu de Llagostera.

ISABEL GARCÍA RUIZ (Girona)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Fermín Bosch Martínez. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

ANTONIA MARTÍNEZ LOZANO (Girona)

Ha mort als 75 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria d’Amer.

ENCARNACIÓN GARCÍA COBO (Sarrià de Ter)

Ha mort als 92 anys. Era vídua d’Alejandro Serra Parramon. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

ROSARIO GARCÍA GÓNGORA (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Juan Espinosa Martínez i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a l’oratori de la funerària Àltima de Girona.

MANEL DOMÈNECH FUNOLLOSA (Girona)

Ha mort als 84 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, al tanatori de Cassà de la Selva.

CARME PALOU GAYOLÀ (Salt)

Ha mort als 86 anys. Era casada amb Josep Maria Prats Barceló. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

ROSA OLLER SERRA (Salt)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Josep Comas Oller. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

CARMEN BARRIOS PERDOMO (Llagostera)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Jaume Gurnès Mascort. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori de Llagostera.

MARÍA JOSEFA GARCÍA ASENSIO (Girona)

Ha mort als 70 anys. Era vídua de Manuel Hevilla Vela. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 3 de la tarda, a la parròquia de Santa Eugènia de Girona.

MONTSERRATREIXACH GALI (Sant Gregori)

Ha mort als 80 anys. Era vídua de Jaume Bruguès Berengaret. Residia a Sant Gregori. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Feliu de Calabuig.

MONTSE PÉREZ CONVALIA (Medinyà)

Ha mort als 57 anys. Residia a Medinyà. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JOSEP ORIOL SUÑER CARBÓ (Taialà)

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Neus Capdevila Faro. Residia a Taialà, Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la parròquia Santa Susanna del Mercadal de Girona.

PILAR AGUSTI PELLUCH (Girona)

Ha mort als 75 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

MARÍA JOSEFA GARCÍA ASENSIO (Girona)

Ha mort als 70 anys. Era vídua de Manuel Hevilla Vela. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 3 de la tarda, a la parròquia de Santa Eugènia de Girona.

JAUME CASAS BOSCH (Girona)

Ha mort als 69 anys. Era casat amb Svetlana Mutalova. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

MIQUEL RIBOT MASCORT (Bescanó)

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Montserrat Codina Giol. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Salt.

MONTSERRAT REIXACH GALI (Sant Gregori)

Ha mort als 80 anys. Eera vídua de Jaume Bruguès Berengaret. Residia a Sant Gregori. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Feliu de Calabuig.

JOSEP ORIOL SUÑER CARBÓ (Taialà)

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Neus Capdevila Faro. Residia a Taialà. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 12 del migdia, a la parròquia Santa Susanna del Mercadal de Girona.

CARMEN BALLELL FERRER (Sant Jordi Desvalls)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Carmelo Salellas Salip. Residia a Sant Jordi Desvalls. La cerimònia se celebrà ahir dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de St. Jordi Desvalls.

TERESA PRATS SEGARRA (Quart)

Ha mort als 66 anys. Era casada amb Manuel Candelario Blanco. Residia a Quart. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

ANDREU GUILLAUMES SALA (Bescanó)

Ha mort als 79 anys. Era vidu de Julita Massó Reixach. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 11 del matí, a la parròquia de l’Assumpta de Bescanó.

VISITACIÓN COLLADO NOGALES (Sarrià de Ter)

Ha mort als 84 anys. Era casada amb Antonio Mateos Chaparro. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia de comiat se celebrarà avui divendres, a les 3 de la tarda, a la sala de cerimónies del tanatori Mémora de Girona.

ANTÒNIA HERNÁNDEZ MARTÍNEZ (Sant Martí de Llémena)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Josep Maria Tortosa i Guillamet. Residia a Sant Martí de Llémena.

LEONOR LÓPEZ LÓPEZ (Salt)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Carmelo García Sáenz. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

ANATOLII SHCHERBAKOV (Girona)

Ha mort als 74 anys. Era casat. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

QUIM SOLERGASTÓ FUSELLAS (Girona)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Carme Moratalla Descamps. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JUAN GAFAROT XABADIA (Fornells de la Selva)

Ha mort als 89 anys. Era casat i tenia cinc fills. Residia a Fornells de la Selva. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 11 del matí, a l’església de Sant Cugat de Fornells de la Selva.

JOAN GAIRIN GUARDIOLA (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Maria Rosa Deulofeu Villacampa. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

MARIA DOMÈNECH PICA (Cassà de la Selva)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Teodoro Rincón García. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Cassà de la Selva.

ELVIRA CONGOST CARRERAS (Cassà de la Selva)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Jordi Hereu Gafarot. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Cassà de la Selva.

VISITACIÓN CORRALES NOGALES (Salt)

Ha mort als 84 anys. Era casada amb Antonio Mateos Chaparro. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JOSEP MARIA ESTEVA MASSALLÉ (Salt)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Emilia Boj Pardàs. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

MIQUEL GENOVÉ BARRERA (Salt)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Elvira Bullich Espuña. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 3 de la tarda, al tanatori de Salt.

LLUÏSA ROVIRA JOFRE (Llagostera)

Ha mort als 76 anys. Era soltera. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

MARIA FUSTER MASSACHS (Girona)

Ha mort als 95 anys. Era vídua d’Emili Soler Batista. Residia a Girona.

CARMEN MARTÍNEZ SEGURA (Girona)

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Miquel Bosacoma Sala. Residia a Llinars del Vallès. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

JOAN GAIRIN GUARDIOLA (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Maria Rosa Deulofeu Villacampa. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, al tanatori de Girona.

ELVIRA CONGOST CARRERAS (Cassà de la Selva)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Jordi Hereu Gafarot. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, al tanatori de Cassà de la Selva.

CONXA MARTÍ GICH (Cassà de la Selva)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Joan Casanova Cañigueral. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Cassà de la Selva.

JOSÉ MARÍA LARA CABEZAS (Salt)

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Dolores Batista Rodríguez. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

LLUÏSA ROVIRA JOFRE (Llagostera)

Ha mort als 76 anys. Era soltera. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

CARMEN MARTÍNEZ SEGURA (Girona)

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Miquel Bosacoma Sala. Residia a Llinars del Vallès. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

ESTER VIÑAS PUJOLRÀS (Girona)

Era casada amb Antonio Oliveras Clermont. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

MAGDA BOTINES SERRA (Girona)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Jaume Pujol Orriols. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

JOSEFA VACA OSORIO (Girona)

Ha mort als 79 anys. Era vídua de José Osorio Vaca. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

LUIS VILLALBA MARTÍN (Cassà de la Selva)

Ha mort als 62 anys. Era solter. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

MARIA GRÈBOL CASSÀ (Sant Julià de Ramis)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Julià Carricondo Font. Residia a Sant Julià de Ramis. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Julià i Santa Basilissa de Sant Julià de Ramis.

JOSÉ MARÍA LARA CABEZAS (Salt)

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Dolores Batista Rodríguez. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

JOSEP ROS FORNELLS (Salt)

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Pilar Vilà Carreras. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Salt.

ROSA SOLER MORET (Salt)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Pere Sala Bruguer. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 4 de la tarda, ala parròquia de Sant Cugat de Salt.

MARTÍ BERNARDO BATALLÉ (Salt)

Ha mort als 90 anys. Era solter. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Salt.

JOAN RASET GUILLAMET (Cassà de la Selva)

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Herminia Solé Vidal. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, al tanatori de Cassà de la Selva.

CARMEN SUREDA GUELL (Bescanó)

Ha mort als 95 anys. Era vídua i tenia un fill. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Llorenç de Bescanó.

CARME FELIU CLOPES (Sant Julià de Ramis)

Ha mort als 85 anys. Era soltera. Residia a Sant Julià de Ramis. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 1/4 de 10 del matí, a l’església parroquial de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

ANA MARÍA JIMÉNEZ SÁNCHEZ (Girona)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Francisco Rivera Torralbo. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 3/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

MARIA LATORRE COSCULLANO (Girona)

Ha mort als 104 anys. Era vídua de Pedro Voz Lafarga i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Sant Salvador d’Horta de Girona.

JOAN CABARROCAS BOU (Vilablareix)

Ha mort als 82 anys. Era vidu de Remei Roca Sayols. Residia a Vilablareix. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Vilablareix.

AMPARO CARRÉ CARRERAS (Salt)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Joan Porcell Bardera. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

JOAQUIMA BARNADAS RIBAS (Girona)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Josep Maria Creixans Pujolràs. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

MARIA LATORRE COSCULLANO (Girona)

Ha mort als 104 anys. Era vídua de Pedro Voz Lafarga i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Sant Salvador d’Horta de Girona.

JOAQUIMA BARNADAS RIBAS (Girona)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Josep Maria Creixans Pujolràs. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

ROSA CALZADA BONAL (Cassà de la Selva)

Ha mort als 79 anys. Era vídua de Francesc Duran Olivé. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Cassà de la Selva.

MERU GUDAYOL CARLES (Llorà)

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Joaquima Portabella Bover. Residia a Llorà - Sant Martí de Llémena. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

JOAQUIMA BARNADAS RIBAS (Girona)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Josep Maria Creixans Pujolràs. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

JOSEP COSTA BLAVI (Girona)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Fina Suárez Lozano. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 7 de la tarda, al Tanatori Mémora de Girona.

EVA FONT PUIG (Girona)

Ha mort als 49 anys. Era casada amb David De Clercq. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Miquel d’Anglès.

TEODORA GARCÍA SÁNCHEZ (Girona)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Miquel Espígol Tarrenys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 3 de la tarda, al Tanatori Mémora de Salt.

JUAN ANTONIO CAMACHO FIGUEREDO (Cassà de la Selva)

Ha mort als 70 anys. Era casat amb Mercè Grau Barza. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia es va celebrar ahir dijous, a la tarda, al tanatori de Cassà de la Selva.

JOSEP COSTA BLAVI (Girona)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Fina Suárez Lozano. Residia a Girona. La cerimònia serà demà divendres, a 2/4 de 7 de la tarda, al Tanatori Mémora de Girona.

MN. ROSSEND ROCA MASACHS (Girona)

Ha mort als 95 anys. Residia a Girona. La cerimònia serà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí Sapresa.

TEODORA GARCÍA SÁNCHEZ (Girona)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Miquel Espígol Tarrenys. Residia a Girona. La cerimònia serà demà divendres, a les 3 de la tarda, al Tanatori Mémora de Salt.

JORDI TARRES MONER (Girona)

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Paquita Abulí Boschdemont. Residia a Girona. La cerimònia serà avui dijous, a les 4 de la tarda, al Tanatori Mémora de Girona.

ENCARNA LAFUENTE LUZÓN (Girona)

Ha mort als 78 anys. Era vídua d’Evaristo Torres Martín. Residia a Girona. La cerimònia serà avui dijous, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Sant Narcís de Girona.

JOSEP ROQUETA FRIGOLÉ (Cassà de la Selva)

Era casat amb Montserrat Miralles Teixidó. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia es va celebrar ahir dimecres al tanatori de Cassà de la Selva.

JOSEP VINTCENS ROCA (Sarrià de Ter)

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Catalina Frigolé Serra. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

ENCARNA LAFUENTE LUZÓN (Girona)

Ha mort als 78 anys. Era vídua d’Evaristo Torres Martín. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de St. Narcís de Girona.

JUAN PÉREZ HIDALGO (Girona)

Ha mort als 88 anys. Era vidu de Maria Rubio Romero. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 3 de la tarda, a la parròquia de Sta. Eugènia de Girona.

ROSA BUFÍ FIGUEROLA (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Florenci Font Llenas. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

JOSEP VINTCENS ROCA (Sarrià de Ter)

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Catalina Frigolé Serra. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

ROSA SERRAT ROVIRA (Salt)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Jaume Oliveras Paradell. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 1/4 de 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Jaume de Salt.

ROSA BUFÍ FIGUEROLA (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Florenci Font Llenas. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

DOMINGO NOGUERA GISPERT (Llagostera)

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Lluisa Sabarí Mateu. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori de Llagostera.

ANTONIO ESTEBAN OCHOA DE RETANA (Girona)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Luisa Maria Muñoz del Castillo. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

ROGELIO ALONSO HERNÁNDEZ (Fornells de la Selva)

Ha mort als 84 anys. Era casat i tenia tres fills. Residia a Fornells de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, al tanatori Àltima de Girona.

JOAN CASADEVALL CANALS (Sant Julià de Ramis)

Ha mort als 68 anys. Era casat amb Carme Ayats Padrosa. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

ANGELINA RIPOLL CASALS (Salt)

Ha mort als 93 anys. Eravídua de Gregori Brugués Albó. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 3 de la tarda, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

ROSA SERRAT ROVIRA (Salt)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Jaume Oliveras Paradell. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a 1/4 de 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Jaume de Salt.

ADELA ARROYO ESPINOLA (Salt)

Ha mort als 83 anys. Era casada amb Gabriel Brito Ignacio. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d’11 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

JESÚS GARCÍA DE LA VEGA MATEOS (Salt)

Ha mort als 71 anys. Era casat amb Maria Engràcia Matas García. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

MARIA TERESA CASAS SOY (Llorà)

Ha mort als 79 anys. Era vídua de Josep Teixidor Casanovas. Residia a Llorà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

PIETAT MARUNY SABRIÀ (Girona)

Ha mort als 95 anys. Era vídua d’Emili Mora Sabrià. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

JOAN CASADEVALL CANALS (Sant Julià de Ramis)

Ha mort als 68 anys. Era casat amb Carme Ayats Padrosa. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

JAUME TRIAS ROCA (Medinyà)

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Montserrat Reig Puig. Residia a Medinyà. La cerimònia se celebrarà avui, a les 9 del matí, a l’església de Medinyà.

MARIA TERESA CASAS SOY (Llorà)

Ha mort als 79 anys. Era vídua de Josep Teixidor Casanovas. Residia a Llorà. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

JOAQUÍN GIL MARTÍNEZ (Girona)

Ha mort als 67 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

MARTA SERRANO VIDAL (Sant Julià de Ramis)

Ha mort als 60 anys. Era soltera. Residia a Sant Julià de Ramis. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JAUME TRIAS ROCA (Medinyà)

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Montserrat Reig Puig. Residia a Medinyà. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 9 del matí, a l’església parroquial de Medinyà.

JOAQUIMA PUJOL MENCIÓ (Llagostera)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Francesc Ruiz Lluís. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Feliu de Llagostera.

JOSEP LLAGOSTERA MOLAS (Girona)

Ha mort als 62 anys. Era casat amb Josefa Ortega Ureña. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JOAQUÍN GIL MARTÍNEZ (Girona)

Ha mort als 67 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

MARGARITA COLOM FARRÉS (Girona)

Ha mort als 94 anys. Tenia un fill. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori Àltima de Girona.

CONCEPCIÓN FORES ALSINA (Girona)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Rafael Bonmatí Casas. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

ALBERT PADRÉS SAUS (Cassà de la Selva)

Ha mort als 43 anys. Era solter. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, al tanatori de Cassà de la Selva.

CARME FERRER CASALS (Campdorà)

Ha mort als 99 anys. Era vídua d’Antoni San Nicolas Ruiz. Residia a Campdorà. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

MARTA SERRANO VIDAL (Sant Julià de Ramis)

Ha mort als 60 anys. Era soltera. Residia a Sant Julià de Ramis. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JOAQUIMA PUJOL MENCIÓ (Llagostera)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Francesc Ruiz Lluís. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Feliu de Llagostera.

CONCEPCIÓN FORES ALSINA (Girona)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Rafael Bonmatí Casas. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

ÀNGEL FONT GARANGOU (Bescanó)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Pilar Gironès Pol. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

CINTA MUNTADA TORRENT (Sant Joan de Mollet)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Llorenç Planchart. Residia a Sant Joan de Mollet. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Joan de Mollet.

CONCEPCIÓN FORES ALSINA (Girona)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Rafael Bonmatí Casas. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà passat dissabte, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

JUAN RODRÍGUEZ CAMPILLOS (Girona)

Ha mort als 92 anys. Era vidu de Francisca Morente Mena. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

MARIA VIVERN FULCARÀ (Girona)

Ha mort als 96 anys. Era casada amb Narcís Ezquioga Ferrer. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

CONCHA BENÍTEZ SOTO (Girona)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de José Anaya López. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Vila-roja.

MARIA GARCÍA MORALES (Girona)

Ha mort als 74 anys. Era casada amb Ildefonso Jiménez Morón. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

ÁNGEL PARDO ANTÓN (Girona)

Ha mort als 73 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Sant Narcís de Girona.

CATALINA CHAMORRO RUBIO (Salt)

Ha mort als 87 anys. Era vídua d’Aurelio Jiménez Rentero. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

JOSEP MONSÓ RIBAS (Girona)

Ha mort als 60 anys. Era casat amb Elena Fusellas Ribot. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

ÁNGEL PARDO ANTON (Girona)

Ha mort als 73 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Sant Narcís de Girona.

CARMEN SÁNCHEZ VARÓN (Sarrià de Ter)

Ha mort als 80 anys. Era vídua de Torcuato Hernández Muros. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 dela tarda, al tanatori Mémora de Girona.

CATALINA CHAMORRO RUBIO (Salt)

Ha mort als 87 anys. Era vídua d’Aurelio Jiménez Rentero. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

JOSEP GRASIOT TARRÉS (Girona)

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Carmen Carreras Font. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sta. Eugènia de Girona.

FRANCESC BUTIÑACH PLAJA (Llagostera)

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Pilar Hospital Llinàs. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Feliu de Llagostera.

FRANCISCA SOLÀ SOLER (Girona)

Ha mort als 79 anys. Era casada amb Gabriel Carola Sau i residia a Girona. La cerimònia se celebrà ahir diumenge, a les 5 de la tarda, al Tanatori Mémora de Girona.

MANUEL BERENGUER GARCIA (Girona)

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Maria Cantero Salinas. Residia a Girona. La cerimònia se celebrà ahir diumenge, a les 12 del migdia, al Tanatori Mémora de Girona.

MARIA DOLORS MARTÍNEZ LORENTE (Girona)

Ha mort als 82 anys. Era vídua d’Eduard Carreras Cebrià. Residia a Girona. La cerimònia se celebrà ahir diumenge, a les 9 del matí, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

FELIPE LOZANO RODRÍGUEZ (Girona)

Ha mort als 71 anys. Era vidu d’Inés Calvo-Fernández Fernández. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

TRINIDAD SALVA XUMETRA (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era vídua i tenia una filla. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

JAUME GIMBERNAT CAMPS (Celrà)

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Rosa López Rosés. Residia a Celrà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

ANTONIO PÉREZ GARRIDO (Aiguaviva)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Flora Jiménez Cruz. Residia a Aiguaviva. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, al Tanatori Mémora de Girona.

LOLA BELLERA CODINA (Salt)

Ha mort als 96 anys. Era vídua d’Andreu Gasa Ribó. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

FLORA FERRER VIÑOLAS (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Manel Torrent Cama. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

ANNA SITJAS CASALS (Cassà de la Selva)

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Miquel Boada Subirana. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Cassà de la Selva.

ANTONIO ÁLVAREZ LÓPEZ (Cassà de la Selva)

Ha mort als 67 anys. Era casat amb María Alcaine Gareta. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 12 del migdia, al tanatori Mémora de Cassà de la Selva.

SALUT SERRA PUIGDEVALL (Bescanó)

Ha mort als 64 anys. Era casada i tenia un fill. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de l’Assumpta de Bescanó.

ANTÒNIA XARGAY PRUNEDA (Girona)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Lluís Gubau Massana. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

ROSER BAHÍ ALEÑA (Girona)

Ha mort als 99 anys. Era vídua de Miquel Hortós Pi. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

ANGELINA GALÓ ILLAMOLA (Girona)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Marino Rivera Zamora. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

LLUÍS MARCET PINEDA (Estanyol)

Ha mort als 93 anys. Era vidu de Rosa Bové Monico. Residia a Estanyol. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

ANNA SITJAS CASALS (Cassà de la Selva)

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Miquel Boada Subirana. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Cassà de la Selva.

ANTONIO PEREILA LÓPEZ (Bescanó)

Era casat amb Josefa Delgado Jordan. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de l’Assumpta de Bescanó.

ASUNCIÓN OTERO ARIAS (Girona)

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Lluís Farrando Bosch. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

ANTONIO PEREILA LÓPEZ (Bescanó)

Era casat amb Josefa Delgado Jordan. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de l’Assumpta de Bescanó.

MARIA CABEZA GARCIA RUIZ (Bordils)

Ha mort als 82 anys. Era vídua de Fernando López Medina. Residia a Bordils. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Esteve de Bordils.

ROSER GARCESO MONTERO (Salt)

Ha mort als 66 anys. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

ENCARNA LAMOLDA LACHICA (Llagostera)

Ha mort als 84 anys. Era vídua d’Alberto Comba Macaya. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori de Llagostera.

MARIA MARÍN MOYA (Girona)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Francesc Custey Palau. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Pau de Girona.

CONXITA NOGUER FERRER (Girona)

Ha mort als 90 anys. Era vídua d’Ernest Estrella Peña. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al tanatori de Cassà de la Selva.

MARIA MATES LUQUE (Sarrià de Ter)

Ha mort als 99 anys. Era vídua d’Agustín Campoy Quiñones. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

EMILI TOLOSA VIÑOLAS (Llambilles)

Ha mort als 96 anys. Era casat amb Consol Vilà Torres. Residia a Llambilles. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori de Cassà de la Selva.

FRANCISCA PIÑERO FLORES (Girona)

Ha mort als 87 anys. Era vídua d’Antonio Contreras Sierra. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

CONXITA NOGUER FERRER (Girona)

Ha mort als 90 anys. Era vídua d’Ernest Estrella Peña. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, al tanatori de Cassà de la Selva

MARIA MARÍN MOYA (Girona)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Francesc Custey Palau. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Pau de Girona.

MERCÈ BOSCH GIMENO (Girona)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Jordi Perpinyà Codina. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

GLÒRIA NOGUER MANAU (Girona)

Ha mort als 79 anys. Era casada amb Miquel Arnau Carbonés i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a l’església de Sant Cristòfol de les Planes d’Hostoles.

JOSEP MARIA CEDADERS RIU (Girona)

Ha mort als 90 anys. Era vidu de Neus Hervàs Mis. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

ANTONIO ROJAS GONZÁLEZ (Girona)

Ha mort als 71 anys. Era casat i tenia tres fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a l’oratori del tanatori Àltima de Girona.

MERCÈ BOSCH GIMENO (Girona)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Jordi Perpinyà Codina. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

JAUME BARCELÓ REIG (Girona)

Ha mort als 84 anys. Era vidu de Maria Àngela Corney Peña. Residia a Girona. La cerimònia es va celebrar ahir dilluns, a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Eugènia de Girona.

MARIA VIDAL ROVIRA (Cassà de la Selva)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Lluís Vilella Maymí. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 12 del migdia, a la parròquia de Sant Martí de Cassà de la Selva.

MANUELA BERNAL ORTEGA (Girona)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de José Gallardo Mármol. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 11 del matí, al tanatori de Girona.

MARIA DOLORS CARBÓ ESCÀBIA (Girona)

Ha mort als 90 anys. Era soltera. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

CARME PI MAYNAU (Girona)

Ha mort als 68 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

ROSA PLANAS CONGOST (Cassà de la Selva)

Ha mort als 60 anys. Era casada amb Josep Turró Llinàs. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Cassà de la Selva.

JOSÉ PÉREZ MERINO (Girona)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Ana Bello Merino. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sant Pau de Girona.

ESTEBAN DEL RIO LAFUENTE (Girona)

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Nieves Sanz Gómez. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

ROSER GIRONÈS PUIG (Girona)

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Jordi Pla Mach. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JOSÉ PÉREZ MERINO (Girona)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Ana Bello Merino. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà passat dissabte, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sant Pau de Girona.

ROSA PLANAS CONGOST (Cassà de la Selva)

Ha mort als 60 anys. Era casada amb Josep Turró Llinàs. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Cassà de la Selva.

ESTEBAN DEL RIO LAFUENTE (Girona)

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Nieves Sanz Gómez. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

RAMON ROMAGUERA SUREDA (Girona)

Ha mort als 67 anys. Era solter. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Sant Jordi Desvalls.

MIREIA MASSONS RABASSA (Girona)

Ha mort als 72 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

CARME BRUGUÉ COSTA (Sarrià de Ter)

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Joaquim Caula Tarrés. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 5 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Pau de Sarrià de Dalt.

RAMON ROMAGUERA SUREDA (Girona)

Ha mort als 67 anys. Era solter. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Sant Jordi Desvalls.

MIREIA MASSONS RABASSA (Girona)

Ha mort als 72 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

MERCEDES PÉREZ CAMPOS (Girona)

Ha mort als 91 anys. Era vídua i tenia dues filles. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 d’11 del migdia, a la parròquia del Mercadal de Girona.

MARIA BRUJATS ALBIOL (Cassà de la Selva)

Ha mort als 89 anys. Era casada amb Pere Gibert Tarrés. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, al tanatori de Cassà de la Selva.

MIREIA MASSONS RABASSA (Girona)

Ha mort als 72 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà passat dimecres, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

MERCEDES PÉREZ CAMPOS (Girona)

Ha mort als 91 anys. Era vídua i tenia dues filles. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a 2/4 d’11 del migdia, a la parròquia del Mercadal de Girona.

ROSA COLL GRABULOSA (Girona)

Era vídua i residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 3 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Julià de Verges.

JOAQUIMA PUMAROLA CASTELLÓ (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Manolo Fuentes Duarte. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.