Necrològiques defuncions Girona

Esqueles, defuncions i necrològiques a Girona i el Gironès

En aquesta pàgina pots veure o consultar bona part de les necrològiquesdefuncions i funerals del dia a la província de Girona. També pots navegar  i trobar les esqueles anteriors i necrològiques  i defuncions a Girona.

Troba aquí tota la informació sobre totes les defuncions de les comarques gironines, la cerimònia, el servei funerari o el tanatori, entre d’altres. Pots utilitzar també el nostre servei d’enviament de flors.


 MARÍA «CONSOLACIÓN» GARCÍA MARTÍNEZ (Sarrià de Ter)

Ha mort als 81 anys. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Pau de Sarrià de Ter.

MANOLO MARÍN ESPINOSA (Salt)

Ha mort als 57 anys. Era solter. Residia a Salt. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatoriMémora de Girona.

LLUÍS VILA VILA (Girona)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Maria Dolors Tarrés Masó. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

ANTONIO CRUZ LORENTE (Girona)

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Angelina Vicente Sánchez. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

PILAR VAILLES (Girona)

Ha mort als 93 anys. Era soltera. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 9 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

ÀNGELA MASSALLÉ CASTELLS (Girona)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Rafel Porras Leal. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

ÀNGELA MASSALLÉ CASTELLS (Girona)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Rafel Porras Leal. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

PILAR VAILLES (Girona)

Ha mort als 93 anys. Era soltera. Residia a Girona. La cerimònia de comiat se celebrarà demà dimecres, a les 9 del matí, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Girona.

MARIA DOLORS FUMADÓ VIDAÑA (Girona)

Ha mort als 78 anys. Era vídua de Salvador Martí Teixidor. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

DOLORS JOHÉ CASADELLÀ (Medinyà)

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Joan Coll Mitjà. Residia a Medinyà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Medinyà.

ANTONIO SÁNCHEZ TORRECILLAS (Girona)

Ha mort als 83 anys. Era vidu i tenia tres fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, al tanatori Àltima de Girona.

JOSÉ MARTÍNEZ JIMÉNEZ (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Maria Paz Linde Expósito. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

MIQUEL VILAR MORELL (Girona)

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Maria Pallàs Ribas. Residia al Pont Major de Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

ANNA BARDERA FABRELLAS (Girona)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Lluís Raset Esteban. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

FELICIANO GÓMEZ BAUTISTA (Cassà de la Selva)

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Joaquina Camacho Moreno. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, al tanatori de Cassà de la Selva.

ANA CORTES LARA (Cassà de la Selva)

Ha mort als 80 anys. Era vídua d’Isidoro Morales Cortes. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

LLUÍS CANALS BRUNS (Bescanó)

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Roser Torrus Sureda. Residia a Bescanó.

DOLORS JOHÉ CASADELLÀ (Medinyà)

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Joan Coll Mitjà. Residia a Medinyà. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Medinyà.

JOSÉ MARTÍNEZ JIMÉNEZ (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Maria Paz Linde Expósito. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

MIQUEL VILAR MORELL (Girona)

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Maria Pallàs Ribas. Residia al Pont Major de Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

ANNA BARDERA FABRELLAS (Girona)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Lluís Raset Esteban. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

ANA SIMÓN SIMÓN (Girona)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Dionisio Mayoral García. Residia a Girona.

LUIS CASTELLANO LIÉBANA (Girona)

Ha mort als 81 anys. Era solter. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

FELICIANO GÓMEZ BAUTISTA (Cassà de la Selva)

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Joaquina Camacho Moreno. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 4 de la tarda, al tanatori de Cassà de la Selva.

CARMEN MARTÍN MORENO (Sarrià de Ter)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Juan González Sánchez. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JOAN CARBÓ CASELLAS (Salt)

Ha mort als 72 anys. Era casat de Glòria Lloveras Soler. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 3 de la tarda, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

DOLORS JOHÉ CASADELLÀ (Medinyà)

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Joan Coll Mitjà. Residia a Medinyà. La cerimònia se celebrarà demà passat dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Medinyà.

LUIS CASTELLANO LIÉBANA (Girona)

Ha mort als 81 anys. Era solter. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

ISIDRE RECASENS FUGUERAS (Cassà de la Selva)

Ha mort als 95 anys. Era casat amb Maria Miralpeix Baixes. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, al tanatori de Cassà de la Selva.

PACO LUQUE GRANADOS (Sarrià de Ter)

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Mercedes Casado Carrillo. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

SALVADOR NAVARRETE PÉREZ (Salt)

Ha mort als 73 anys. Era solter. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

JOAN CARBÓ CASELLAS (Salt)

Ha mort als 72 anys. Era casat de Glòria Lloveras Soler. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 3 de la tarda, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

CONXITA BONA I FERRÉ (Girona)

Ha mort als 99 anys. Era vídua de Joan Roqueta Davesa. Residia a Girona. La cerimònia de comiat se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 5 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Girona.

MARÍA VENZAL BAUTISTA (Girona)

Ha mort als 91 anys. Era vídua i tenia tres fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a l’oratori del tanatori Àltima de Girona.

PURIFICACIÓN LOLO RESCO (Girona)

Ha mort als 82 anys. Era casada amb Joan Beltran Quirantes. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Girona.

ALEJANDRA ANGLADA POLIS (Estanyol)

Ha mort als 47 anys. Residia a Estanyol, Bescanó. La cerimònia de comiat se celebrarà avui divendres, a les 3 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Girona.

JOANA ROSÉS COSTA (Celrà)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Rafael Ros Vila. Residia a Celrà. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Feliu de Celrà.

JOAQUIM FRIGOLA COROMINA (Cervià de Ter)

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Maria Baró Poch. Residia a Cervià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Genís de Cervià de Ter.

EUFEMIA TORO DURAN (Cassà de la Selva)

Ha mort als 80 anys. Era vídua d’Antonio Rosas Cuenca i tenia cinc fills. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, al tanatori de Cassà de la Selva.

MONTSE COSTA QUER (Cassà de la Selva)

Ha mort als 82 anys. Era vídua i residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Cassà de la Selva.

PACO LUQUE GRANADOS (Sarrià de Ter)

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Mercedes Casado Carrillo. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

SALVADOR NAVARRETE PÉREZ (Salt)

Ha mort als 73 anys. Era solter. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

CATALINA CORTÉS RUANO (Llagostera)

Ha mort als 82 anys. Era casada amb Andreu Montiel Montiel. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, al tanatori de Llagostera.

PURIFICACIÓN LOLO RESCO (Girona)

Ha mort als 82 anys. Era casada amb Joan Beltran Quirantes. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

MARÍA VENZAL BAUTISTA (Girona)

Ha mort als 91 anys. Era vídua i tenia tres fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 12 del migdia, a l’oratori del tanatori Àltima de Girona.

ALEJANDRA ANGLADA POLIS (Estanyol)

Ha mort als 47 anys. Residia a Estanyol, Bescanó. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

MERCÈ VALLÈS BUXADERAS (Cervià de Ter)

Ha mort als 89 anys. Era vídua d’Ernest Cotcho Ventura. Residia a Cervià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Cristòfol de Raset a Cervià de Ter.

JOANA ROSÉS COSTA (Celrà)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Rafael Ros Vila. Residia a Celrà. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Feliu de Celrà.

JOAQUIM FRIGOLA COROMINA (Cervià de Ter)

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Maria Baró Poch. Residia a Cervià de Ter. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Genís de Cervià de Ter.

JOAN CARRERA TRIOLA (Girona)

Ha mort als 95 anys. Era casat amb Josefa Pujadas Noguer. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 1/4 de 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

RAMONA MASERO RINCONES (Girona)

Ha mort als 88 anys. Era casada i tenia cinc fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, al tanatori Àltima de Girona.

DOLORS TEIXIDOR ROS (Girona)

Ha mort als 64 anys. Era soltera. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

SALVADORA DONDA CARAVACA (Bordils)

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Josep Congost Oliveras. Residia a Bordils. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Esteve de Bordils.

SIXTE FONT BOU (Celrà)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Carme Reig Vilardell. Residia a Celrà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Feliu de Celrà.

CARMEN PONS VILA (Sant Martí Vell)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Joan Roig Vila. Residia a Sant Martí Vell. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí Vell.

DOLORS TEIXIDOR ROS (Girona)

Ha mort als 64 anys. Era soltera. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

JOSEP ANDREU PLENACOSTA (Girona)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Maria Assumpció Pla-Giribert Bruguera. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JOSEP JUNCÀ PALOMERAS (Girona)

Ha mort als 77 anys. Residia a Girona.

ORIOL YMBERT JUBANY (Girona)

Ha mort als 40 anys. Era solter. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

AUGUST DALMAU GENÍS (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era solter. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

SALVADORA DONDA CARAVACA (Bordils)

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Josep Congost Oliveras. Residia a Bordils. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Esteve de Bordils.

JUAN GARRIDO LAGUNA (Bordils)

Ha mort als 91 anys. Residia a Bordils. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 9 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

CARMEN PONS VILA (Sant Martí Vell)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Joan Roig Vila. Residia a Sant Martí Vell. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí Vell.

DOLORS TEIXIDOR ROS (Girona)

Ha mort als 64 anys. Era soltera. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

JOSEP ANDREU PLENACOSTA (Girona)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Maria Assumpció Pla-Giribert Bruguera. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JOSEP JUNCÀ PALOMERAS (Girona)

Ha mort als 77 anys. Residia a Girona.

ORIOL YMBERT JUBANY (Girona)

Ha mort als 40 anys. Era solter. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

AUGUST DALMAU GENÍS (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era solter. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

SALVADORA DONDA CARAVACA (Bordils)

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Josep Congost Oliveras. Residia a Bordils. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Esteve de Bordils.

JUAN GARRIDO LAGUNA (Bordils)

Ha mort als 91 anys. Residia a Bordils. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 9 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

CARMEN PONS VILA (Sant Martí Vell)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Joan Roig Vila. Residia a Sant Martí Vell. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí Vell.

LAURA VIDAL MARCILLAS (Girona)

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Josep Canada Serra. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

ANDREU BALASTEGUI RUIZ (Girona)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Aurora Santiago Martínez. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

ORIOL YMBERT JUBANY (Girona)

Ha mort als 40 anys. Era solter. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

MARGO CANO MARTÍNEZ (Girona)

Ha mort als 93 anys. Era casada amb Ramon Vizoso Viquendi. Residia a Santa Cristina d’Aro. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

AUGUST DALMAU GENÍS (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era solter. Residia a Girona. La cerimònia de comiat se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Girona.

DOLORS GRAU GUIBAS (Girona)

Ha mort als 77 anys. Era casada amb Ferran Escofet Bofill. Residia a Girona. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

JUAN GARRIDO LAGUNA (Bordils)

Ha mort als 91 anys. Residia a Bordils. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 9 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

MAGDA ROCA ROVIRA (Aiguaviva)

Ha mort als 76 anys. Era vídua de Jordi Sitjes Nadal. Residia a Aiguaviva.

CARMEN PONS VILA (Sant Martí Vell)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Joan Roig Vila. Residia a Sant Martí Vell. La cerimònia se celebrarà dimarts, dia 31, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí Vell.

JOSEP DANÉS BALLELL (Quart)

Ha mort als 77 anys. Tenia cinc fills. Residia a Quart. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, a l’oratori del tanatori Àltima de Girona.

TERESA CASELLAS SABATÉS (Sant Gregori)

Ha mort als 90 anys. Era soltera. Residia a Sant Gregori. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la parròquia de l’Assumpta de Bescanó.

JOSÉ REY SERRANO (Llagostera)

Ha mort als 95 anys. Era vidu de Carmen Muñoz Serrano. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Llagostera.

AUGUST DALMAU GENÍS (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era solter. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà dimarts, dia 31, al tanatori Mémora de Girona.

MARGO CANO MARTÍNEZ (Girona)

Ha mort als 93 anys. Era casada amb Ramon Vizoso Viquendi. Residia a Santa Cristina d’Aro. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

DOLORS GRAU GUIBAS (Girona)

Ha mort als 77 anys. Era casada amb Ferran Escofet Bofill. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

MILAGROS SANTOLAYA MARTÍNEZ (Girona)

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Inocencio Sáenz Jiménez. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’11 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

CARME CANADELL BASAGAÑAS (Girona)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Pere Saguer Burjó. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

EDUARD FELIP CAMPENY (Campllong)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Rosa Puig Puig. Residia a Campllong. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 1/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Sant Quirze i Santa Julita de Campllong.

CARMEN PONS VILA (Sant Martí Vell)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Joan Roig Vila. Residia a Sant Martí Vell. La cerimònia se celebrarà dimarts dia 31, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí Vell.

CARME CANADELL BASAGAÑAS (Girona)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Pere Saguer Burjó. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

EDUARD FELIP CAMPENY (Campllong)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Rosa Puig Puig. Residia a Campllong. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a 1/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Sant Quirze i Santa Julita de Camllong.

ANGELINA FRANCH SUREDA (Aiguaviva)

Ha mort als 90 anys. Era casada amb Josep Dalmau Serra. Residia a Aiguaviva. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia d’Aiguaviva.

JOSEP MARIA MARTÍNEZ COLL (Quart)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Carmen Pato Romero. Residia a Quart. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Narcís de Girona.

JOAQUINA FLORES GONZÁLEZ (Llagostera)

Ha mort als 82 anys. Era casada amb Manuel Moreno Benítez. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Feliu de Llagostera.

ANTONIA MARTÍNEZ LOZANO (Girona)

Ha mort als 75 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria d’Amer.

ISABEL GARCÍA RUIZ (Girona)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Fermín Bosch Martínez. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

JOSEP MARIA MARTÍNEZ COLL (Quart)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Carmen Pato Romero. Residia a Quart. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Narcís de Girona.

JOAQUINA FLORES GONZÁLEZ (Llagostera)

Ha mort als 82 anys. Era casada amb Manuel Moreno Benítez. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Feliu de Llagostera.

ISABEL GARCÍA RUIZ (Girona)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Fermín Bosch Martínez. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

ANTONIA MARTÍNEZ LOZANO (Girona)

Ha mort als 75 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria d’Amer.

ENCARNACIÓN GARCÍA COBO (Sarrià de Ter)

Ha mort als 92 anys. Era vídua d’Alejandro Serra Parramon. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

ROSARIO GARCÍA GÓNGORA (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Juan Espinosa Martínez i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a l’oratori de la funerària Àltima de Girona.

MANEL DOMÈNECH FUNOLLOSA (Girona)

Ha mort als 84 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, al tanatori de Cassà de la Selva.

CARME PALOU GAYOLÀ (Salt)

Ha mort als 86 anys. Era casada amb Josep Maria Prats Barceló. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

ROSA OLLER SERRA (Salt)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Josep Comas Oller. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

CARMEN BARRIOS PERDOMO (Llagostera)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Jaume Gurnès Mascort. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori de Llagostera.

MARÍA JOSEFA GARCÍA ASENSIO (Girona)

Ha mort als 70 anys. Era vídua de Manuel Hevilla Vela. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 3 de la tarda, a la parròquia de Santa Eugènia de Girona.

MONTSERRATREIXACH GALI (Sant Gregori)

Ha mort als 80 anys. Era vídua de Jaume Bruguès Berengaret. Residia a Sant Gregori. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Feliu de Calabuig.

MONTSE PÉREZ CONVALIA (Medinyà)

Ha mort als 57 anys. Residia a Medinyà. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JOSEP ORIOL SUÑER CARBÓ (Taialà)

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Neus Capdevila Faro. Residia a Taialà, Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la parròquia Santa Susanna del Mercadal de Girona.

PILAR AGUSTI PELLUCH (Girona)

Ha mort als 75 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

MARÍA JOSEFA GARCÍA ASENSIO (Girona)

Ha mort als 70 anys. Era vídua de Manuel Hevilla Vela. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 3 de la tarda, a la parròquia de Santa Eugènia de Girona.

JAUME CASAS BOSCH (Girona)

Ha mort als 69 anys. Era casat amb Svetlana Mutalova. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

MIQUEL RIBOT MASCORT (Bescanó)

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Montserrat Codina Giol. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Salt.

MONTSERRAT REIXACH GALI (Sant Gregori)

Ha mort als 80 anys. Eera vídua de Jaume Bruguès Berengaret. Residia a Sant Gregori. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Feliu de Calabuig.

JOSEP ORIOL SUÑER CARBÓ (Taialà)

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Neus Capdevila Faro. Residia a Taialà. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 12 del migdia, a la parròquia Santa Susanna del Mercadal de Girona.

CARMEN BALLELL FERRER (Sant Jordi Desvalls)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Carmelo Salellas Salip. Residia a Sant Jordi Desvalls. La cerimònia se celebrà ahir dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de St. Jordi Desvalls.

TERESA PRATS SEGARRA (Quart)

Ha mort als 66 anys. Era casada amb Manuel Candelario Blanco. Residia a Quart. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

ANDREU GUILLAUMES SALA (Bescanó)

Ha mort als 79 anys. Era vidu de Julita Massó Reixach. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 11 del matí, a la parròquia de l’Assumpta de Bescanó.

VISITACIÓN COLLADO NOGALES (Sarrià de Ter)

Ha mort als 84 anys. Era casada amb Antonio Mateos Chaparro. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia de comiat se celebrarà avui divendres, a les 3 de la tarda, a la sala de cerimónies del tanatori Mémora de Girona.

ANTÒNIA HERNÁNDEZ MARTÍNEZ (Sant Martí de Llémena)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Josep Maria Tortosa i Guillamet. Residia a Sant Martí de Llémena.

LEONOR LÓPEZ LÓPEZ (Salt)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Carmelo García Sáenz. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

ANATOLII SHCHERBAKOV (Girona)

Ha mort als 74 anys. Era casat. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

QUIM SOLERGASTÓ FUSELLAS (Girona)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Carme Moratalla Descamps. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JUAN GAFAROT XABADIA (Fornells de la Selva)

Ha mort als 89 anys. Era casat i tenia cinc fills. Residia a Fornells de la Selva. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 11 del matí, a l’església de Sant Cugat de Fornells de la Selva.

JOAN GAIRIN GUARDIOLA (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Maria Rosa Deulofeu Villacampa. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

MARIA DOMÈNECH PICA (Cassà de la Selva)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Teodoro Rincón García. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Cassà de la Selva.

ELVIRA CONGOST CARRERAS (Cassà de la Selva)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Jordi Hereu Gafarot. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Cassà de la Selva.

VISITACIÓN CORRALES NOGALES (Salt)

Ha mort als 84 anys. Era casada amb Antonio Mateos Chaparro. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JOSEP MARIA ESTEVA MASSALLÉ (Salt)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Emilia Boj Pardàs. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

MIQUEL GENOVÉ BARRERA (Salt)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Elvira Bullich Espuña. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 3 de la tarda, al tanatori de Salt.

LLUÏSA ROVIRA JOFRE (Llagostera)

Ha mort als 76 anys. Era soltera. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

MARIA FUSTER MASSACHS (Girona)

Ha mort als 95 anys. Era vídua d’Emili Soler Batista. Residia a Girona.

CARMEN MARTÍNEZ SEGURA (Girona)

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Miquel Bosacoma Sala. Residia a Llinars del Vallès. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

JOAN GAIRIN GUARDIOLA (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Maria Rosa Deulofeu Villacampa. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, al tanatori de Girona.

ELVIRA CONGOST CARRERAS (Cassà de la Selva)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Jordi Hereu Gafarot. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, al tanatori de Cassà de la Selva.

CONXA MARTÍ GICH (Cassà de la Selva)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Joan Casanova Cañigueral. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Cassà de la Selva.

JOSÉ MARÍA LARA CABEZAS (Salt)

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Dolores Batista Rodríguez. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

LLUÏSA ROVIRA JOFRE (Llagostera)

Ha mort als 76 anys. Era soltera. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

CARMEN MARTÍNEZ SEGURA (Girona)

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Miquel Bosacoma Sala. Residia a Llinars del Vallès. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

ESTER VIÑAS PUJOLRÀS (Girona)

Era casada amb Antonio Oliveras Clermont. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

MAGDA BOTINES SERRA (Girona)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Jaume Pujol Orriols. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

JOSEFA VACA OSORIO (Girona)

Ha mort als 79 anys. Era vídua de José Osorio Vaca. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

LUIS VILLALBA MARTÍN (Cassà de la Selva)

Ha mort als 62 anys. Era solter. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

MARIA GRÈBOL CASSÀ (Sant Julià de Ramis)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Julià Carricondo Font. Residia a Sant Julià de Ramis. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Julià i Santa Basilissa de Sant Julià de Ramis.

JOSÉ MARÍA LARA CABEZAS (Salt)

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Dolores Batista Rodríguez. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

JOSEP ROS FORNELLS (Salt)

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Pilar Vilà Carreras. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Salt.

ROSA SOLER MORET (Salt)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Pere Sala Bruguer. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 4 de la tarda, ala parròquia de Sant Cugat de Salt.

MARTÍ BERNARDO BATALLÉ (Salt)

Ha mort als 90 anys. Era solter. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Salt.

JOAN RASET GUILLAMET (Cassà de la Selva)

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Herminia Solé Vidal. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, al tanatori de Cassà de la Selva.

CARMEN SUREDA GUELL (Bescanó)

Ha mort als 95 anys. Era vídua i tenia un fill. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Llorenç de Bescanó.

CARME FELIU CLOPES (Sant Julià de Ramis)

Ha mort als 85 anys. Era soltera. Residia a Sant Julià de Ramis. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 1/4 de 10 del matí, a l’església parroquial de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

ANA MARÍA JIMÉNEZ SÁNCHEZ (Girona)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Francisco Rivera Torralbo. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 3/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

MARIA LATORRE COSCULLANO (Girona)

Ha mort als 104 anys. Era vídua de Pedro Voz Lafarga i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Sant Salvador d’Horta de Girona.

JOAN CABARROCAS BOU (Vilablareix)

Ha mort als 82 anys. Era vidu de Remei Roca Sayols. Residia a Vilablareix. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Vilablareix.

AMPARO CARRÉ CARRERAS (Salt)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Joan Porcell Bardera. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

JOAQUIMA BARNADAS RIBAS (Girona)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Josep Maria Creixans Pujolràs. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

MARIA LATORRE COSCULLANO (Girona)

Ha mort als 104 anys. Era vídua de Pedro Voz Lafarga i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Sant Salvador d’Horta de Girona.

JOAQUIMA BARNADAS RIBAS (Girona)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Josep Maria Creixans Pujolràs. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

ROSA CALZADA BONAL (Cassà de la Selva)

Ha mort als 79 anys. Era vídua de Francesc Duran Olivé. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Cassà de la Selva.

MERU GUDAYOL CARLES (Llorà)

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Joaquima Portabella Bover. Residia a Llorà - Sant Martí de Llémena. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

JOAQUIMA BARNADAS RIBAS (Girona)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Josep Maria Creixans Pujolràs. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

JOSEP COSTA BLAVI (Girona)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Fina Suárez Lozano. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 7 de la tarda, al Tanatori Mémora de Girona.

EVA FONT PUIG (Girona)

Ha mort als 49 anys. Era casada amb David De Clercq. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Miquel d’Anglès.

TEODORA GARCÍA SÁNCHEZ (Girona)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Miquel Espígol Tarrenys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 3 de la tarda, al Tanatori Mémora de Salt.

JUAN ANTONIO CAMACHO FIGUEREDO (Cassà de la Selva)

Ha mort als 70 anys. Era casat amb Mercè Grau Barza. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia es va celebrar ahir dijous, a la tarda, al tanatori de Cassà de la Selva.

JOSEP COSTA BLAVI (Girona)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Fina Suárez Lozano. Residia a Girona. La cerimònia serà demà divendres, a 2/4 de 7 de la tarda, al Tanatori Mémora de Girona.

MN. ROSSEND ROCA MASACHS (Girona)

Ha mort als 95 anys. Residia a Girona. La cerimònia serà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí Sapresa.

TEODORA GARCÍA SÁNCHEZ (Girona)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Miquel Espígol Tarrenys. Residia a Girona. La cerimònia serà demà divendres, a les 3 de la tarda, al Tanatori Mémora de Salt.

JORDI TARRES MONER (Girona)

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Paquita Abulí Boschdemont. Residia a Girona. La cerimònia serà avui dijous, a les 4 de la tarda, al Tanatori Mémora de Girona.

ENCARNA LAFUENTE LUZÓN (Girona)

Ha mort als 78 anys. Era vídua d’Evaristo Torres Martín. Residia a Girona. La cerimònia serà avui dijous, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Sant Narcís de Girona.

JOSEP ROQUETA FRIGOLÉ (Cassà de la Selva)

Era casat amb Montserrat Miralles Teixidó. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia es va celebrar ahir dimecres al tanatori de Cassà de la Selva.

JOSEP VINTCENS ROCA (Sarrià de Ter)

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Catalina Frigolé Serra. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

ENCARNA LAFUENTE LUZÓN (Girona)

Ha mort als 78 anys. Era vídua d’Evaristo Torres Martín. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de St. Narcís de Girona.

JUAN PÉREZ HIDALGO (Girona)

Ha mort als 88 anys. Era vidu de Maria Rubio Romero. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 3 de la tarda, a la parròquia de Sta. Eugènia de Girona.

ROSA BUFÍ FIGUEROLA (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Florenci Font Llenas. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

JOSEP VINTCENS ROCA (Sarrià de Ter)

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Catalina Frigolé Serra. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

ROSA SERRAT ROVIRA (Salt)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Jaume Oliveras Paradell. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 1/4 de 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Jaume de Salt.

ROSA BUFÍ FIGUEROLA (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Florenci Font Llenas. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

DOMINGO NOGUERA GISPERT (Llagostera)

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Lluisa Sabarí Mateu. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori de Llagostera.

ANTONIO ESTEBAN OCHOA DE RETANA (Girona)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Luisa Maria Muñoz del Castillo. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

ROGELIO ALONSO HERNÁNDEZ (Fornells de la Selva)

Ha mort als 84 anys. Era casat i tenia tres fills. Residia a Fornells de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, al tanatori Àltima de Girona.

JOAN CASADEVALL CANALS (Sant Julià de Ramis)

Ha mort als 68 anys. Era casat amb Carme Ayats Padrosa. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

ANGELINA RIPOLL CASALS (Salt)

Ha mort als 93 anys. Eravídua de Gregori Brugués Albó. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 3 de la tarda, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

ROSA SERRAT ROVIRA (Salt)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Jaume Oliveras Paradell. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a 1/4 de 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Jaume de Salt.

ADELA ARROYO ESPINOLA (Salt)

Ha mort als 83 anys. Era casada amb Gabriel Brito Ignacio. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d’11 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

JESÚS GARCÍA DE LA VEGA MATEOS (Salt)

Ha mort als 71 anys. Era casat amb Maria Engràcia Matas García. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

MARIA TERESA CASAS SOY (Llorà)

Ha mort als 79 anys. Era vídua de Josep Teixidor Casanovas. Residia a Llorà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

PIETAT MARUNY SABRIÀ (Girona)

Ha mort als 95 anys. Era vídua d’Emili Mora Sabrià. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

JOAN CASADEVALL CANALS (Sant Julià de Ramis)

Ha mort als 68 anys. Era casat amb Carme Ayats Padrosa. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

JAUME TRIAS ROCA (Medinyà)

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Montserrat Reig Puig. Residia a Medinyà. La cerimònia se celebrarà avui, a les 9 del matí, a l’església de Medinyà.

MARIA TERESA CASAS SOY (Llorà)

Ha mort als 79 anys. Era vídua de Josep Teixidor Casanovas. Residia a Llorà. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

JOAQUÍN GIL MARTÍNEZ (Girona)

Ha mort als 67 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

MARTA SERRANO VIDAL (Sant Julià de Ramis)

Ha mort als 60 anys. Era soltera. Residia a Sant Julià de Ramis. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JAUME TRIAS ROCA (Medinyà)

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Montserrat Reig Puig. Residia a Medinyà. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 9 del matí, a l’església parroquial de Medinyà.

JOAQUIMA PUJOL MENCIÓ (Llagostera)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Francesc Ruiz Lluís. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Feliu de Llagostera.

JOSEP LLAGOSTERA MOLAS (Girona)

Ha mort als 62 anys. Era casat amb Josefa Ortega Ureña. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JOAQUÍN GIL MARTÍNEZ (Girona)

Ha mort als 67 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

MARGARITA COLOM FARRÉS (Girona)

Ha mort als 94 anys. Tenia un fill. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori Àltima de Girona.