Necrològiques defuncions Girona

Esqueles, defuncions i necrològiques a Girona i el Gironès

En aquesta pàgina pots veure o consultar bona part de les necrològiquesdefuncions i funerals del dia a la província de Girona. També pots navegar  i trobar les esqueles anteriors i necrològiques  i defuncions a Girona. Troba aquí tota la informació sobre totes les defuncions de les comarques gironines, la cerimònia, el servei funerari o el tanatori, entre d’altres. Pots utilitzar també el nostre servei d’enviament de flors.
 


RAFEL MASÓ BRU (Girona)

Ha mort als 95 anys. Era solter. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

LLUÍS ARBUSÉ BRUGADA (Cassà de la Selva)

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Mercè Subirana Serra. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 10 del matí al tanatori de Cassà de la Selva.

ROSA PAZOS DOMÍNGUEZ (Sarrià de Ter)

Ha mort als 88 anys. Era vídua i tenia dues filles. Residia a Sarrià de Ter.

CRESCÈNCIA GÜELL MASÓ (Sant Dalmai)

Ha mort als 91 anys. Era casada amb Joan Colomer Soler. Residia a Sant Dalmai. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Dalmai de Vilobí d’Onyar.

LLUÍS MARGENAT CASELLAS (Salt)

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Maria Assumpció Godoy Campsolinas. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Jaume de Salt.

JOSEP NEGRELL COSTA (Salt)

Ha mort als 87 anys. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

MARIA TERESA ANDREU PONT (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Rafael De Toca De Ciurana. Residia a Girona.La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

RAFEL MASÓ BRU (Girona)

Ha mort als 95 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

ERNEST ARGELÉS VILAGRAN (Vilablareix)

Ha mort als 78 anys. Era vidu de Maria Àngels Freixas Vila. Residia a Vilablareix. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

PERE FORNELLS PINSACH (Salt)

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Paquita Colom Albertí. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

CARMEN ROVIRA BAYERA (Sant Gregori)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Bartomeu Puigdemont Massegur. Residia a Sant Gregori. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Greogori.

CECILIA VALES CLAPAROLS (Salt)

Ha mort als 73 anys. Era soltera. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d’11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

CARLOS BIELSA CABRERA (Llagostera)

Ha mort als 41 anys. Tenia dos fills. Residia a Llagostera. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

CONSOL COLOMER JOU (Girona)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Josep Maria Sanabras Grau. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

PEPI LEIVA VARONA (Girona)

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Victor Guijarro Vicher. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

DOLORS LÓPEZ GARCIA (Girona)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Ceferino Cordomí Pereda. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sant Pau de Girona.

PILAR GUBAU XARGAY (Girona)

Ha mort als 65 anys. Era casada amb Pere Fanals Oriol. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

JOSÉ MARÍA RUIZ DEL ÁGUILA (Cassà de la Selva)

Ha mort als 57 anys. Era solter. Residia a Cassà de la Selva.

PERE FORNELLS PINSACH (Salt)

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Paquita Colom Albertí. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

CECILIA VALES CLAPAROLS (Salt)

Ha mort als 73 anys. Era soltera. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a 2/4 d’11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

ELENA ARMENGOL VICENS (Llagostera)

Ha mort als 90 anys. Era vídua d’Emili Roget Raurich. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, al tanatori de Llagostera.

RAMON GALÓ BOSCH (Girona)

Ha mort als 77 anys. Era solter. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

PILAR GUBAU XARGAY (Girona)

Ha mort als 65 anys. Era casada amb Pere Fanals Oriol. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

JOSÉ MARÍA RUIZ DEL ÁGUILA (Cassà de la Selva)

Ha mort als 57 anys. Era solter. Residia a Cassà de la Selva.

PEDRO RIVERA MORENO (Sarrià de Ter)

Ha mort als 60 anys. Era casat amb Maria Rosa Cruz Vera. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Germans Sàbat de Girona.

CECILIA VALES CLAPAROLS (Salt)

Ha mort als 73 anys. Era soltera. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà passat dilluns dia 5, a 2/4 d’11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

PEPITA GARCÍA GÓMEZ (Salt)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Manel Amador Alberca. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori Mémora de Salt.

NÚRIA BUSQUETS VERDAGUER (Girona)

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Jordi Pujol Sandoval. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 3 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Josep de Girona.

JOSÉ MARÍA RUIZ DEL ÁGUILA (Cassà de la Selva)

Ha mort als 57 anys. Era solter. Residia a Cassà de la Selva.

SEBAS PARRA NUÑO (Girona)

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Empar Casanova Vilagran. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

QUIMETA SAU CASADEMONT (Bordils)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Lluís Collell Ventura. Residia a Bordils. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, al cementiri de Bordils.

VALVANERA SANZ CASCO (Girona)

Ha mort als 81 anys. Era vídua de Francisco Ramírez Martínez. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la parròquia de Germans Sàbat de Girona.

JOSÉ MARÍA RUIZ DEL ÁGUILA (Cassà de la Selva)

Ha mort als 57 anys. Era solter. Residia a Cassà de la Selva.

MICAELA VIÑUELAS MARTÍNEZ (Cassà de la Selva)

Ha mort als 70 anys. Era casada amb Francisco Campaña Jiménez. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Cassà de la Selva.

QUIMETA SAU CASADEMONT (Bordils)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Lluís Collell Ventura. Residia a Bordils. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, al cementiri de Bordils.

SALVADOR GIBERT RESTUDIS (Salt)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Pilar Esparch Sánchez. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

LUIS ANDRÉS MARQUETA (Salt)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Manuela Corbillo Tena i tenia un fill. Residia a Salt. La cerimònia es va celebrar ahir dimecres, al tanatori Mémora de Salt.

PERE ROYO DOMÉNECH (Llagostera)

Ha mort als 89 anys. Era solter. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Feliu de Llagostera.

PILAR NAVALÓN VIEJO (Girona)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Jaume Roura Vidal. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

NARCÍS HORS ABEL (Girona)

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Rosa Maria Garcia Maranges. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Fèlix de Girona.

DOMINGO FRIGOLA PUJEU (Girona)

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Maria Valeros Ropero. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

CAYETANO PÉREZ LÓPEZ (Bescanó)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Enriqueta Ortíz Monterrubio. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de l’Assumpta de Bescanó.

SALVADOR GIBERT RESTUDIS (Salt)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Pilar Esparch Sánchez. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

LUIS ANDRES MARQUETA (Salt)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Manuela Corbillo Tena. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

FINA CENTELLES ADELL (Salt)

Ha mort als 67 anys. Era vídua d’Angel Bueno Leache. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori Mémora de Salt.

LUIS RAURICH PÉREZ (Llagostera)

Ha mort als 65 anys. Era casat amb Cristina González Rubio. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori de Llagostera.

PERE ROYO DOMÉNECH (Llagostera)

Ha mort als 89 anys. Era solter. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Feliu de Llagostera.

REMEI EXPÓSITO PARÉS (Girona)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Josep Grèbol Cassà. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

CARMEN CASAS SALVATELLA (Llagostera)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Miquel Rissech Ruscalleda. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al tanatori de Llagostera.

PILAR NAVALÓN VIEJO (Girona)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Jaume Roura Vidal. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JOSEP CASADEMONT SALA (Girona)

Ha mort als 74 anys. Era solter. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Salvador d’Horta de Girona.

NARCÍS HORS ABEL (Girona)

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Rosa Maria Garcia Maranges. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Fèlix de Girona.

CONCEPCIÓ NOGUERA SABATER (Girona)

Ha mort als 100 anys. Era vídua d’Antoni Xuclà Bas. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

LUIS ANDRES MARQUETA (Salt)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Manuela Corbillo Tena. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

FILOMENA RIZOS GIMÉNEZ (Girona)

Ha mort als 82 anys. Era vídua de José Rodríguez Cuenca. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

FILOMENA RIZOS GIMÉNEZ (Girona)

Ha mort als 82 anys. Era vídua de José Rodríguez Cuenca. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

CARMEN VEGAS DELGADO (Cassà de la Selva)

Ha mort als 89 anys. Era vídua d’Emili López Blanco. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori de Cassà de la Selva.

MARIA ROSA SALA FUNALLERAS (Girona)

Ha mort als 76 anys. Era vídua de Vicenç Duran Caner. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

FILOMENA RIZOS GIMÉNEZ (Girona)

Ha mort als 82 anys. Era vídua de José Rodríguez Cuenca. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

MARIA ROSA SALA FUNALLERAS (Girona)

Ha mort als 76 anys. Era vídua de Vicenç Duran Caner. Residia a Girona.

MARIA ROBLEDO HIDALGO VICENTE (Girona)

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Juan Pascual Obón. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 1/4 de 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

ROSA PÓRTULAS SIMÓN (Girona)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Joaquim Fita Ros. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

JOAN JUANA MANTÉ (Cervià de Ter)

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Montserrat Nierga Comas. Residia a Cervià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, al Monestir de Cervià de Ter.

ANNA ROURA VALLS (Sarrià de Ter)

Ha mort als 77 anys. Era casada amb Joan Vilà Teixidor. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de la Misericòrdia de Sarrià de Ter.

ELIA SUBIRANA SUÑÉ (Salt)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Tomàs Bonilla Gancedo. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Salt.

SUSI RODRÍGUEZ RICO (Girona)

Ha mort als 87 anys. Era vídua d’Antonio Borrego Velasco. Residia a Girona. La cerimònia de comiat se celebrarà avui divendres, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

ELISEO JUBERT SALLERAS (Girona)

Ha mort als 90 anys. Era solter. Residia a Girona.

SÒNIA COROMINAS CORTALS (Girona)

Ha mort als 50 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

ANNA ROURA VALLS (Sarrià de Ter)

Ha mort als 77 anys. Era casada amb Joan Vilà Teixidor. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de la Misericòrdia de Sarrià de Ter.

JORDI ABADIA MASSAGUER (Celrà)

Ha mort als 70 anys. Residia a Celrà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

SÒNIA COROMINAS CORTALS (Girona)

Ha mort als 50 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

ROSA QUINTANS OTERO (Quart)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Benet Calvet Vila. Residia a Quart. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Margarida de Quart.

PEPITA ORPELLA PARDELL (Girona)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Josep Llecha Rovira. Residia a Girona.

NARCISA SUÑER CASTELLÓ (Cassà de la Selva)

Ha mort als 90 anys. Era casada amb Ramon Oliver Geronés. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de sant Martí de Cassà de la Selva.

ROSA QUINTANAS OTERO (Quart)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Benet Calvet Vila. Residia a Quart. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Margarida de Quart.

ANA MUÑOZ MUÑOZ (Cassà de la Selva)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Salvador Llorente Rodríguez. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori de Cassà de la Selva.

MARGARITA DE CIURANA FRANCESCH (Girona)

Ha mort als 92 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

JOSÉ CIUDAD FERNÁNDEZ (Girona)

Ha mort als 63 anys. Era casat amb Pepi Sanroman Cortijo. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 5 de la tarda, al Tanatori Mémora de Girona.

MARGARITA DE CIURANA FRANCESCH (Girona)

Ha mort als 92 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

XAVIER BOSCH MARQUÈS (Girona)

Ha mort als 59 anys. Era casat amb Maria Neus Adroher Burch. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

MARTÍ AYATS I COMPTA (Girona)

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Dolors Bartrina Argelés. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a la 1 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

ISABEL DUARTE DONOSO (Celrà)

Ha mort als 90 anys. Era casada amb Francisco Anton Giménez. Residia a Celrà. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del mgidia, al tanatori Mémora de Girona.

M. DOLORS NOVELLÓN CERNUDA «LOLITA» (Llagostera)

Ha mort als 83 anys. Era casada amb Jordi Gassiot Oliveras. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la parròquia la Immaculada de Figueres.

MONTSE BALL-LLOVERA VIÑOLAS (Girona)

Ha mort als 68 anys. Era soltera. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 3/4 de 10 del matí, a la parròquia de Palau Sacosta de Girona.

JOSEP GRAU GINESTA (Celrà)

Ha mort als 65 anys. Era casat amb Isabel Estevez Gómez. Residia a Celrà. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

CARLES SERRAT FÀBREGA (Llagostera)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Margarida Tur Darder. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Feliu de Llagostera.

MONTSE BALL-LLOVERA VIÑOLAS (Girona)

Ha mort als 68 anys. Era soltera. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a 3/4 de 10 del matí, a la parròquia de Palau Sacosta de Girona.

MARGARITA DE CIURANA FRANCESCH (Girona)

Ha mort als 92 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà passat dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

MARISA TOUS IZQUIERDO (Salt)

Ha mort als 76 anys. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Salt.

FRANCISCO MARTIN CHERINO (Girona)

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Antonia Merino García. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

AMADEU REYES BATISTA (Girona)

Ha mort als 66 anys. Era solter. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

MARIA TERESA CRUZ MORA (Girona)

Ha mort als 92 anys. Era soltera. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

ALBERT LAPUENTE DEL ÁLAMO (Sarrià de Ter)

Ha mort als 52 anys. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

MARISA TOUS IZQUIERDO (Salt)

Ha mort als 76 anys. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Salt.

MONTSERRAT BATLLOSERA FONT (Sant Joan de Mollet)

Ha mort als 76 anys. Era casada amb Jordi Trota Colomer. Residia a Sant Joan de Mollet. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Joan de Mollet.

MARIA DOLORES BAENA SÁNCHEZ (Girona)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Francisco Reyes Duran. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la parròquia de Germans Sàbat de Girona.

AMADEU REYES BATISTA (Girona)

Ha mort als 66 anys. Era solter. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

FRANCISCO MARTIN CHERINO (Girona)

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Antonia Merino García. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

ENCARNACIÓN CANO GAHETE (Girona)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Victoriano Molina Montero. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

BEATRIZ RAMÍREZ TORRES (Girona)

Ha mort als 81 anys. Era vídua de Félix Vargas Amaya. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

IMMA XIBERTA LINARES (Girona)

Ha mort als 54 anys. Era casada. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 d’1 del migdia, a l’oratori del tanatori Àltima de Girona.

ALBERT LAPUENTE DEL ÁLAMO (Sarrià de Ter)

Ha mort als 52 anys. Era casat amb Àngels López Rivera. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

MARIA ROSA VIDAL (Sarrià de Ter)

Ha mort als 92 anys. Era vidu de Samuel Feliu Ribas. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de la Misericòrdia de Sarrià de Ter.

CONCEPCIÓ BADOSA HERAS (Sarrià de Ter)

Ha mort als 90 anys. Era vídua d’Esteve Pineda Crouzet. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Sant Pau de Sarrià de Dalt.

IMMA XIBERTA LINARS (Girona)

Ha mort als 54 anys. Era casada. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a 2/4 d’1 del migdia, a l’oratori del tanatori Àltima de Girona.

RAFAEL CAMPOS ORTIZ (Llagostera)

Ha mort als 58 anys. Era vidu de Tomasa Calvo Vivaracho. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Llagostera.

CONCEPCIÓ BADOSA HERAS (Sarrià de Ter)

Ha mort als 90 anys. Era vídua d’Esteve Pineda Crouzet. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a 2/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Sant Pau de Sarrià de Dalt.

ISIDRE FRANCH BUSQUETS (Sarrià de Ter)

Ha mort als 96 anys. Era casat amb Roser Masegur Vilarrasa. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a l’església parroquial de la Misericòrdia de Sarrià de Ter.

ROSA FERRER ARMENGOL (Girona)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Pere Riera Gubau. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 6 de la tarda, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

KIKO FERRAGUT (Girona)

Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 12 del migdia, al tanatori Áltima de Girona.

MARÍA PARÍS PINTO (Girona)

Ha mort als 92 anys. Era vídua d’Álvaro Alarcón Galisteo. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

SÍLVIA COSTA MOLI (Girona)

Ha mort als 81 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

ISIDRE FRANCH BUSQUETS (Sarrià de Ter)

Ha mort als 96 anys. Era casat amb Roser Masegur Vilarrasa. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, a l’església parroquial de la Misericòrdia de Sarrià de Ter.

AHMED ZADAKHT (Salt)

Ha mort als 89 anys. Era casat. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 3 de la tarda, a la Mesquita de Salt.

MONTSERRAT SUREDA BOSCH (Llagostera)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Joaquim Solà Fullà. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori de Llagostera.

SÍLVIA COSTA MOLI (Girona)

Ha mort als 81 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

TERESA GIRIBETS GUARDIA (Girona)

Ha mort als 77 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JUAN CAYUELA MURCIA (Girona)

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Enriqueta Ruiz Martínez. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

MARIA VILÀ PUIGNOU (Girona)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Firmo Olivet Parxés. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JUAN VILLATORO BRACERO (Girona)

Ha mort als 90 anys. Era vidu de Salud Alba Camargo. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

FRANCISQUETA LLANDRICH PI (Flaçà)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Josep Bolet Suriol. Residia a Flaçà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Cebrià de Flaçà.

JAUME PUJOL CARRERAS (Aiguaviva)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Enriqueta Pèlach Llandrich. Residia a Aiguaviva. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia d’Aiguaviva.

JORDI TORRENT PUJOLRÀS (Sarrià de Ter)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Joaquima Formiga Serra. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a 2/4 d’1 del migdia, a la parròquia de la Misericòrdia de Sarrià de Ter.

ÀNGEL SAYOLS PALOU (Sant Julià de Ramis)

Ha mort als 90 anys. Era vidu d’Eulàlia Bellapart Grases. Residia a Sant Julià de Ramis. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Julià i Santa Basilissa de Sant Julià de Ramis.

SANTI XARGAY VIÑAS (Llagostera)

Ha mort als 63 anys. Era casat amb Dolors Miquel Gispert. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Llagostera.

FERNANDO ESPINOSA GARCIA (Girona)

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Isabel Rodríguez Carpio. Residia a Girona-Salt. La cerimònia de comiat se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Salt.

CARMEN GONZÁLEZ ALZUETA (Girona)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Pere Briz Monegal. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

RAMON SERRA CALDERER (Girona)

Ha mort als 91 anys d’edat. El funeral tindrà lloc avui, a les 9 del matí, a la residència Nostra Senyora de Queralt de Berga.

ANTONIO VIDAL PALTRÉ (Salt)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Carme Sastre Paricio. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

FERNANDO ESPINOSA GARCIA (Girona)

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Isabel Rodríguez Carpio. Residia a Girona-Salt. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

JULI TORRAS ANTON (Girona)

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Consol Gil Puig. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

MARIA TERESA PARETA FIGUERAS (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Josep Maria Pagès Isern. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Julià de Verges.

PIETAT TORRENT CRISTIA (Girona)

Ha mort als 92 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

ESPERANÇA ARANDA GUIX (Girona)

Ha mort als 93 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Germans Sàbat de Girona.

LOLA LUNA LÓPEZ (Girona)

Ha mort als 100 anys. Era vídua de Manuel Garcia Muñoz. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

RAMON LÓPEZ CEREZO (Cassà de la Selva)

Ha mort als 88 anys. Era vidu d’Angelina Gràcia Pascual. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori de Cassà de la Selva.

JOANA SALA TUBERT (Sant Jordi Desvalls)

Ha mort als 80 anys. Era vídua de Josep Jorda Rigall. Residia a Sant Jordi Desvalls. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Jordi Desvalls.

ANTONIO VIDAL PALTRÉ (Salt)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Carme Sastre Paricio. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

CONSOL CARRERAS XIFRA (Salt)

Ha mort als 80 anys. Era vídua de Gumersindo Sepúlveda Selpúlveda. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

PIETAT TORRENT CRISTIA (Girona)

Ha mort als 92 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

JAUME MARTÍ CUFÍ (Salt)

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Dolors Prunell Busquets. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

DOLORES PARDILLO GARCÍA (Salt)

Ha mort als 85 anys. Era vídua d’Alonso Mañero Victorio i tenia cinc fills. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

FINA ÁGUILA MARTÍNEZ (Girona)

Ha mort als 99 anys. Era soltera i residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, al Tanatori Mémora de Girona.

DOLORES PARDILLO GARCÍA (Salt)

Ha mort als 85 anys. Era vídua d’Alonso Mañero Victorio i tenia 5 fills. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

CONCEPCIÓ MASSACHS BOSCH (Salt)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Conrado Juventench Armengol i tenia quatre fills. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

RAFAEL GARCÍA SÁNCHEZ (Salt)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Angeles Coronado Martínez. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, al Tanatori Mémora de Salt.

PEDRO FERNÁNDEZ FERNÁNDEZ (Celrà)

Ha mort als 71 anys. Era casat amb Antonia Sánchez Márquez. Residia a Celrà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

FINA ÁGUILA MARTÍNEZ (Girona)

Ha mort als 99 anys. Era soltera i residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 11 del matí, al Tanatori Mémora de Girona.

CONCEPCIÓ «CONXITA» MASSACHS BOSH (Salt)

Ha mort als 96 anys. Era vidua de Conrado Juventench Armengol i tenia quatre fills. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

RAFAEL GARCÍA SÁNCHEZ (Salt)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Angeles Coronado Martínez. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, al Tanatori Mémora de Salt.

CARMEN ARANDA ARGÜELLO (Salt)

Ha mort als 66 anys. Era casada amb Federico Gonález Martínez. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

ANTÒNIA BARTIS BARRIS (Sant Julià de Ramis)

Ha mort als 92 anys, era vídua de Pere Maynegre Batlle. Residia a Sant Julià de Ramis. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Julià i Santa Basilissa de Sant Julià de Ramis.

CARMEN ARANDA ARGÜELLO (Salt)

Ha mort als 66 anys. Era casada amb Federico Gonález Martínez. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

LOLA EXPÓSITO ABRADO (Girona)

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Josep Trias Bonmatí. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

FRANCISCO MANZANO PEINADO (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Ana Pérez Expósito. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

MIGUEL MELERO GUIRADO (Bescanó)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Encarnación Ceballos Salinas i tenia tres fills. Residia a Bescanó. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

FRANCISCO MANZANO PEINADO (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Ana Pérez Expósito. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

JOSEP SALVADOR ROS (Cassà de la Selva)

Ha mort als 96 anys. Era vidu de Pilar Albertí Comas. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Cassà de la Selva.

JOSEFA ISERN PRESAS (Girona)

Ha mort als 95 anys. Era vídua. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

DOLORS JIMÉNEZ SÁNCHEZ (Girona)

Ha mort als 87 anys. Era vídua d’Arcadi Timonet Collell. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JOSEFA ISERN PRESAS (Girona)

Ha mort als 95 anys. Era vídua. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

CARME SAGRERA CASAPONSA (Girona)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Joaquim Escatllar Batlle. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 d’11 del matí, a l’església parroquial de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

FINA FONT SOLANS (Cassà de la Selva)

Ha mort als 68 anys. Era vídua de Josep Brucet Camps. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori de Cassà de la Selva.

JAUME MARUNY RUBAU (Salt)

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Pilar Bosch Espuña. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

ANTÒNIA GARANGER TURON (Girona)

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Manel Trèmols i Pueyo. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Eugènia de Girona.

DORI CAMPOS JEREZ (Girona)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Josep Guixeras Bonadona. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

MARIANA CAZORLA CANO (Vilablareix)

Ha mort als 88 anys. Residia a Vilablareix. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

DORI CAMPOS JEREZ (Girona)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Josep Guixeras Bonadona. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

ÀNGEL PARAROLS MASFERRER (Girona)

Ha mort als 63 anys. Era casat amb Elena Mesalles Pintor. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

ANTÒNIA GARANGER TURON (Girona)

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Manel Trèmols i Pueyo. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Eugènia de Girona.

LLORENÇ BATLLORI BACH (Girona)

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Maria Lluïsa Rodrigo Font. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a la 1 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

ANNA MARIA MUÑOZ CASADEVALL (Girona)

Ha mort als 92 anys. Era vídua d’Enric Manuel-Rimbau i Tomàs. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

LLUÍS FARRERÓS DARNA (Fornells de la Selva)

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Francisca Samsó Trave. Residia a Fornells de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

MERCÈ VEHÍ GARANGOU (Sant Andreu Salou)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Joan Cubarsí Carandell. Residia a Sant Andreu Salou. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Andreu Salou.

JOAN MATAS BUSQUETS (Llambilles)

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Maria Ferres Corominas. Residia a Llambilles. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Cristòfol de Llambilles.

ANNA MARIA MUÑOZ CASADEVALL (Girona)

Ha mort als 92 anys. Era vídua d’Enric Manuel-Rimbau i Tomàs. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

ANTÒNIA GARANGER I TURÓN (Girona)

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Manel Tremols i Pueyo. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà el dimecres, dia 2, a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Eugènia de Girona.

LLORENÇ BATLLORI BACH (Girona)

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Maria Lluïsa Rodrigo Font. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà, a la 1 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

MONTSE BAHÍ BLANCH (Girona)

Ha mort als 75 anys. Era casada amb Albert Valentí Sala. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Sant Narcís de Girona.

PERE GIRONA PÉREZ (Girona)

Ha mort als 63 anys. Era casat amb Montserrat Romero Prados. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui, a 1/4 de 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

LLUÍS MAYOL REBUJENT (Cassà de la Selva)

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Dolors Vall-llosera Costa. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, al tanatori de Cassà de la Selva.

JOAN CAMPS BELL-LLOCH (Girona)

Ha mort als 70 anys. Era vidu de Montse Vila Batllori. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

NÚRIA MOLINS MASIP (Sant Julià de Ramis)

Ha mort als 80 anys. Era vídua de Segundo Martínez Martínez. Residia a Sant Julià de Ramis. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 6 de la tarda, a la parròquia de Sant Julià i Santa Basilissa de Sant Julià de Ramis.

SOLEDAD PONS ABEL (Salt)

Ha mort als 86 anys. Era casada amb Lluís Prat Carreras. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

JOAN AMAGAT SALA (Girona)

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Maria Dolors Madrenas Grau. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 3 de la tarda, a la parròquia de Sant Narcís de Girona.

JOSÉ CANO MARTÍNEZ (Girona)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Manuela Del Puerto. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JOSEP TURÓN RABASEDAS (Llagostera)

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Joaquima Garriga Villanueva. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Feliu de Llagostera.

MARIA DOLORS CADENAS MONTAÑA (Girona)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Manuel Nono Vidal. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

LEONOR BAGUDANCH CAMPENY (Cassà de la Selva)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Robert Vila Carreras. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori de Cassà de la Selva.

CARMEN LICERAS ARROYO (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Miguel Luque Martos. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

IGNACIA CALVETE PRIOR (Girona)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Gabriel Arriscado Rodríguez. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 d’11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

JOSEFA FERNÁNDEZ JUÁREZ (Girona)

Ha mort als 92 anys. Era vídua d’Anastasio Duque Poyatos. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JOSÉ DOMINGO VILLARROYA PÉREZ (Girona)

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Carmen Moreno Troyano. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

MANUEL GONZÁLEZ ORTIZ (Girona)

Ha mort als 93 anys. Era casat i tenia quatre fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a l’oratori del tanatori Àltima Gironès.

ANTONIO ALCARAZ ALZOSA (Vilablareix)

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Carmen Sencianes Aranda. Residia a Vilablareix. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

RAMONA VILA LLOBET (Salt)

Ha mort als 96 anys. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Salt.

FRANCESC CAMA RIQUELME (Salt)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Catalina Soler Massos. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

MARIA LLAMAS HIDALGO (Girona)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Diego García Sánchez. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JOSEP SÁNCHEZ ALBERCH (Celrà)

Ha mort als 48 anys. Era casat amb Emma Fosses Guitart. Residia a Celrà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

PILAR FERREROS MIQUEL (Cassà de la Selva)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Joan Oliveras Vilà. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, al tanatori de Cassà de la Selva.