Necrològiques i defuncions Baix Empordà

Necrològiques i defuncions del Baix Empordà, La Bisbal d’Empordà

OFERTA! Joc d'utencilis de cuina antiadherents, 8 peces

Joc d'utencilis de cuina antiadherents, 8 peces

39,99 €

DOLORS SALGAS CRUZ (Sant Feliu de Guíxols)

Era vídua d’Enric Deulofeu i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 6 de la tarda, a l’església parroquial del monestir de Sant Feliu de Guíxols.

CATALINA BOHIGAS MARTÍ (Sant Joan de Palamós)

Ha mort als 62 anys. Era casada amb Josep Llambrich Canalda. Residia a Sant Joan de Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Santa Eugènia de Sant Joan de Palamós.

CATALINA BOHIGAS MARTÍ (Sant Joan de Palamós)

Ha mort als 62 anys. Era casada amb Josep Llambrich Canalda. Residia a Sant Joan de Palamós. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Santa Eugènia de Sant Joan de Palamós.

CELESTINO HUERTAS GARCÍA (Mont-ras)

Ha mort als 79 anys. Era vidu de Celsa Vilar Calvo i tenia dos fills. Residia a Mont-ras. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 6 de la tarda, al Tanatori de Palafrugell.

FERNANDO FERRER FIGUERAS (Calella de Palafrugell)

Ha mort als 97 anys. Era vidu de Montserrat Jordi Trilla i tenia un fill. Residia a Calella de Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Calella de Palafrugell.

JOSEP BONA MIRET (Palafrugell)

Ha mort als 74 anys. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, al Tanatori de Palafrugell.

FERNANDO FERRER FIGUERAS (Calella de Palafrugell)

Ha mort als 97 anys. Era vidu de Montserrat Jordi Trilla i tenia un fill. Residia a Calella de Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Calella de Palafrugell.

MONTSERRAT MILÀ ARANDA (Sant Antoni de Calonge)

Ha mort als 91 anys. Era vídua d’Enric González Rubiói tenia tres fills. Residia a Sant Antoni de Calonge. L’enterrament se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a l’església parro quial de Sant Antoni de Calonge.

MANUEL SÁNCHEZ SÁNCHEZ (Palamós)

Ha mort als 64 anys. Era casat amb Maria del Carmen Gómez Fernández i tenia dos fills. Residia a Palamós. L’enterrament se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

CARMEN MORENO DÍAZ (Palafrugell)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Juan Sánchez Díaz i tenia dos fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al tanatori de Palafrugell.

RAFEL JUANALS SABALLS (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Magda Figueras Rovira i tenia cinc filles. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a l’església del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

ANA RODRÍGUEZ COBOS (Calonge)

Ha mort als 69 anys. Era casada amb Emiliano Guerrero Bustos i tenia tres fills. Residia a Calonge. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Martí de Calonge.

CARMEN MORENO DÍAZ (Palafrugell)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Juan Sánchez Díaz i tenia dos fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, al tanatori de Palafrugell.

JORDI SOLÉ SOLÉ (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 70 anys. Era casat amb Isabel Martinez Linares. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

JOSEP RIBAS BOU (Vulpellac)

Ha mort als 86 anys. Era vidu de Lucrècia Mas Puignau i tenia un fill. Residia a Sant Joan de Mollet. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, al cementiri de la Bisbal d’Empordà.

MONTSERRAT FERRER ARTAL (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 89 anys. Tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

ROSA RIERA SOLER (Palafrugell)

Ha mort als 83 anys. Era casada amb Francisco Díaz Santos i tenia cinc fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 4 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

CARMEN MORENO DÍAZ (Palafrugell)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Juan Sánchez Díaz i tenia dos fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà dimecres, dia 8, a les 10 del matí, al tanatori de Palafrugell.

MARIA ANTONIA ROSELL CUTAL (Palafrugell)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Jordi Casas Vilallonga i tenia un fill. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

JANET BUCKMASTER CONNELL (Verges)

Ha mort als 69 anys. Era casada amb Ricardo Surde Diago i tenia dues filles. Residia a Verges. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori de Torroella de Montgrí