Necrològiques i defuncions Baix Empordà

Necrològiques i defuncions del Baix Empordà, La Bisbal d’EmpordàADELA MIGUEZ RIBAS (Palamós)

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Josep Fortuny Font i tenia un fill. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

ELISEO SIGÜENZA PRADAS (Palafrugell)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Maria Mañiga i tenia tres fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 10 del matí, a la sala de cerimònies del Tanatori de Palafrugell.

ROSA COTCHO MARTÍ (Platja d’Aro)

Ha mort als 79 anys. Era casada amb Narcís Marisch Ferrer i tenia tres fills. Residia a Platja d’Aro. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Platja d’Aro.

ELISEO SIGÜENZA PRADAS (Palafrugell)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Maria Mañiga i tenia tres fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a 2/4 de 10 del matí, a la sala de cerimònies del Tanatori de Palafrugell.

JOSEP SERRA BOMBARDÓ «EN REMS» (Bellcaire d’Empordà)

Ha mort als 86 anys. Era solter. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Bellcaire d’Empordà.

AMPARO VILERT VALLS (Corçà)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Llu ís Borrell Solés i tenia un fill. Residia a Corçà. L’enterrament se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, al cementiri de Madremanya.

PERE PI MARQUÈS (Pals)

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Maria Teresa Renart Martinench i tenia dos fills. Residia a Pals. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Pals.

ROSA VILA BATLLE (Púbol)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Ramon Gispert Vilanova i tenia dos fills. Residia a Púbol. L’enterrament se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, al cementiri de Púbol.

AMPARO VILERT VALLS (Corçà)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Lluís Borrell Solés i tenia un fill. Residia a Corçà. L’enterrament se celebrarà demà dimarts, a les 12 del migdia, al cementiri de Madremanya.

NARCÍS PI FIGUERAS (Ultramort)

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Anna Serra Pagès i tenia dos fills. Residia a Ultramort. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 6 de la tarda, al cementiri d’Ultramort.

LLUÍS SÀBAT ISERN (Palamós)

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Dolors Moner Co. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

CUSTODIA VEGA PÉREZ (Palamós)

Ha mort als 73 anys. Era casada amb José Maria Martínez Sánchez i tenia sis fills. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Eugènia de Sant Joan de Palamós.

MANEL MEDINA PASCUAL (Torroella de Montgrí)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Maria Lluïsa Roig García i tenia una filla. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori de Torroella de Montgrí.

ENCARNACIÓN FRANCO GARCÍA (Palafrugell)

Ha mort als 101 anys. Era vídua de Rafael Fernández García i tenia una filla. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Palafrugell.

AGUSTÍ COLLDEFORNS CASTAÑER (Torroella de Montgrí)

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Carmen Alió Tuber i tenia una filla. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Sant Genís de Torroella de Montgrí.

JOAN VILARDELL CAIXÀS (Palafrugell)

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Maria Dolors Sabadí Solés i tenia dos fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

JOAN VILARDELL CAIXÀS (Palafrugell)

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Maria Dolors Sabadí Solés i tenia dos fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

NATIVIDAD LOZANO NÚÑEZ (Palamós)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de José Fernández Conesa i tenia dos fills. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Santa Eugènia de Sant Joan de Palamós.

MARIA DOLORS FERRER VILÀ (Casavells)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Josep Mitjà Rubau i tenia tres fills. Residia a Casavells. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a la 1 del migdia, al cementiri de Casavells.

NARCISA VERGÉS FITA (Sant Joan de Palamós)

Era vídua de Manuel de la Fuente Baños i tenia dos fills. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Eugènia de Sant Joan de Palamós.

MARÍA TRENADO DÍAZ (Cruïlles)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Crescencio Ruiz Zamora i tenia dos fills. Residia a Cruïlles. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

CARME MERCADER ROCA (Palamós)

Ha mort als 87 anys. Era casada amb Domènec Estebanell Sels i tenia quatre fills. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 6 de la tarda, al tanatori de Girona.

MARIA CONSOL PALET CASTELLÓ (Palamós)

Ha mort als 70 anys. Era casada amb Jordi Simon Oliver i tenia una filla. Residia a Palamós.

ALBERT CANALS CONCHS (Palafrugell)

Ha mort als 59 anys. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

PABLO LÓPEZ YELMO (Mont-ras)

Ha mort als 87 anys. Era vidu de Sira Marina Galán i tenia dues filles. Residia a Mont-ras. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, al tanatori de Palafrugell.

JOSEP GUÀRDIA PRATS (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Anna Grau Redó i tenia quatre fills. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia

ENRIQUETA DELPRAT FORADAT (Torroella de Montgrí)

Ha mort als 87 anys. Era vídua d’Alejandro Pardo Bassegoda. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori de Torroella de Montgrí.

JOSEP GUÀRDIA PRATS (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Anna Grau Redó i tenia quatre fills. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 12 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

FRANCISCO NAVARRO CAMPOY (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Dolores Expósito Cazorla i tenia vuit fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

LOLA CASADEMONT FERRIOL (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 60 anys. Era casada amb Lluís Heras Colomé i tenia un fill. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 6 de la tarda, al cementiri de la Bisbal d’Empordà.

JUAN SOSA SÁENZ (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Filomena Robledillo Silvente i tenia dos fills. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

JOANA RODRÍGUEZ TRULLEN (Sant Joan de Palamós)

Ha mort als 84 anys. Era vídua d’Ángel Tabernero de Castro i tenia tres fills. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Eugènia de Sant Joan de Palamós.

MIGUEL MARIN GIL (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Ana Adoración Ibero Iglesia. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

MARIA TERESA TRILLAS BORONAT (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 98 anys. Era vídua d’Antoni Cargol Pérez i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

CATALINA PI LLAUSAS (Palafrugell)

Ha mort als 70 anys. Era casada amb Miquel Corredor Vidal i tenia dos fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

JOANA MAS SERRAT (Santa Cristina d’Aro)

Ha mort als 81 anys. Era casada amb Joan Ayats Darna i tenia una filla. Residia a Santa Cristina d’Aro. La cerimònia religiosa se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

MARTINA AGUSTÍ ESTEVE (Sant Antoni de Calonge)

Ha mort als 79 anys. Tenia tres fills. Residia a Sant Antoni de Calonge. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Antoni de Calonge.

JOAQUIM PRUNELL LLENAS (Vulpellac)

Ha mort als 61 anys. Era casat amb Gemma Solé Arisa i tenia un fill. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 5 de la tarda, al cementiri de Vulpellac.

JOAQUIM PRUNELL LLENAS (Vulpellac)

Ha mort als 61 anys. Era casat amb Gemma Solé Arisa i tenia un fill. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a 2/4 de 5 de la tarda, al cementiri de Vulpellac.

ANNA CARRÉ GARCÍA (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Francesc Jordà Güell i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dimarts, a les 6 de la tarda, a la parròquia del monestir de Sant Feliu de Guíxols.

ANTONIO CASAS GIMÉNEZ (Palafrugell)

Ha mort als 64 anys. Era casat amb Odetthe Maria Osorio Osorio i tenia dos fills. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 12 del migdia, al tanatori Mémora de Palafrugell.

CLARA BOSCH SULÉ (Esclanyà)

Ha mort als 72 anys. Tenia tres fills. Residia a Esclanyà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Palafrugell.

VICTORIA RODRÍGUEZ CAZORLA (Palafrugell)

Ha mort als 82 anys. Era vídua de José Hernández Peña i tenia tres fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

ENRIQUETA NAVARRO LLORET (Palafrugell)

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Francesc Tapies Canaleta i tenia un fill. Residia a Santa coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Coloma de Farners.

MARIA ESTEVA PASCUAL (Palafrugell)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Pere Freixas de la Iglesia i tenia dues filles. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Palafrugell.

CARLES COLL SUÑER (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Carme Oliver Vert i tenia tres fills. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 6 de la tarda, a la capella del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

DELFO PASCUAL ELIAS (L’Estartit)

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Pilar Torrelas Fernández i tenia tres fills. Residia a l’Estartit. La cerimò nia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Santa Anna de l’Estartit.

JOSEP COROMINOLA VIDAL (Sant Antoni de Calonge)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Isabel Anselmo Daniel i tenia quatre fills. Residia a Sant Antoni de Calonge. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Antoni de Calonge.

JOSEP NICOLAU CASADEMONT «EN NICO» (Palafrugell)

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Carmen Geronés Marquès i tenia dos fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 6 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

SALVI JORDI GERMA (Fonteta)

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Dolors Mateu Batllem i tenia tres fills. Residia a Fonteta. La cerimònia de comiat se celebrarà avui diumenge, a 1/4 d’11 del matí, al cementiri de Fonteta.

MARIA LLUÏSA FROU CARGOL (Palamós)

Ha mort als 78 anys. Era casada amb Lluís Casellas Daranas i tenia dos fills. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

NEUS PUIG PAGÈS (Palafrugell)

Ha mort als 104 anys. Era vídua de Josep Jofra Anguila i tenia un fill. Residia a Palafrugell. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 12 del migdia, a la sala de cerimònies del tanatori de Palafrugell.

CARMEN PAGÉS HOSTENCH (Palafrugell)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Joaquim Boada Subirana i tenia dos fills. Residia a Esclanyà. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Palafrugell.

MARIA BRUGUERA ESCUDER (Palafrugell)

Era vídua de Josep Capellà Massanet i tenia quatre fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 4 de la tarda, a l’església parroquial de Palafrugell.

SALVI JORDI GERMA (Fonteta)

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Dolors Mateu Batllem i tenia tres fills. Residia a Fonteta. La cerimònia de comiat se celebrarà demà diumenge, a 1/4 d’11 del matí, al cementiri de Fonteta.

NATI SUREDA VILA «MESTRA» (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 88 anys. Era casada amb Joan Rutllant Pla i tenia cinc fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia de comiat se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

NATI SUREDA VILA «MESTRA» (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 88 anys. Era casada amb Joan Rutllant Pla i tenia cinc fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 4 de la tarda, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

JOSEFA SOSA SÁENZ (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Juan Mármol Garcia i tenia quatre fills. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 4 de la tarda, a la capella del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

FRANCESC XAVIER TORROELLA COSTA (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 86 anys. Era vidu de Rosa Valiente Cano i tenia tres fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia del monestir de Sant Feliu de Guíxols

CATALINA FARRÓ BUSQUETS (Torroella de Montgrí)

Ha mort als 89 anys. Era vídua d’Higini Albó Gispert i tenia dues filles. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, al tanatori de Torroella de Montgrí.

MARIA DE PALOL SALELLAS (Platja d’Aro)

Ha mort als 92 anys. Era soltera. Residia a Barcelona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

ENRIC IGLESIAS ESTEBAN (Palafrugell)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb M. Josefa Mohedas Navarro i tenia dos fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

ANDRÉS LÓPEZ PÉREZ (Palafrugell)

Ha mort als 94 anys. Era vidu de María Fernández Fernández. Residia a Palafrugell. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 12 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

DMITRY MASLOV (Calonge)

Ha mort als 31 anys. Era solter. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Calonge.

LEANDRO LÓPEZ FERNÁNDEZ (Torroella de Montgrí)

Ha mort als 78 anys. Era solter. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, al tanatori de Torroella de Montgrí.

SEBASTIÀ PIEDRA REPULLO (Corçà)

Ha mort als 58 anys. Tenia una filla. Residia a Corçà.

DMITRY MASLOV (Calonge)

Ha mort als 31 anys. Era solter. La cerimònia religiosa se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Calonge.

LEANDRO LÓPEZ FERNÁNDEZ (Torroella de Montgrí)

Ha mort als 78 anys. Era solter. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 12 del migdia, al tanatori de Torroella de Montgrí.

LOLA ANGLADA PARÉS (Palafrugell)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Salvador Imbers Queralt i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Pere de Pals.

CONXITA SERRA SERRA (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Rosendo Pagès Estany i tenia un fill. Residia a la Bisbal d’Empordà.

ROSARIO MELERO ANDRADE (Palafrugell)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de José Gómez Hidalgo i tenia quatre fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimònies del Tanatori de Palafrugell.

RICARD ROVIRA CROS (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Antònia Naya Zamora i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a l’església parroquial del monestir de Sant Feliu de Guíxols.

ENRIC BOU CAMPS (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Rosa Barnes Castelló i tenia tres fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 6 de la tarda, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

ANNA PRATS OLIVERAS (Palafrugell)

«L’Anita del Casal» Ha mort als 96 anys. Era casada amb Lluís Ros Reixach i tenia cinc fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, al Tanatori de Palafrugell.

ANNA PRATS OLIVERAS «L’ANITA DEL CASAL» (Palafrugell)

Ha mort als 96 anys. Era casada amb Lluís Ros Reixach i tenia cinc fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies del Tanatori de Palafrugell.

MARIA POCH SURÓS (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Gaspar Angel Blaya i tenia dos fills. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la capella del cementiri de la Bisbal .

MAX FISCHER (Palafrugell)

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Imma Blanch Masgrau. Residia a Palafrugell.

GREGORI ORTIZ RUIZ (Palafrugell)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Anna Cruz Conesa i tenia una filla. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Martí de Palafrugell.

ANNA MARIA RAMELL VILAVEDRA (Serra de Daró)

Ha mort als 62 anys. Era soltera. Residia a Serra de Daró. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, al cementiri de Serra de Daró.

JESÚS ESQUIVA LÓPEZ (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 86 anys. Era vidu de Josefa Dengra Muñoz i tenia tres fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SEBASTIÁN FERNÁNDEZ GÓMEZ «CHANO» (Palamós)

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Encarnación Rodríguez Velasco i tenia dos fills. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

MAX FISCHER (Palafrugell)

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Imma Blanch Masgrau. Residia a Palafrugell.

ROSA ESCAPA DARNÉS (Sant Antoni de Calonge)

Ha mort als 91 anys. Era vídua d’Ignasi Viñolas García. Residia a Sant Antoni de Calonge. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Sant Antoni de Calonge.

CARMEN NIETO RODRÍGUEZ (Castell d’Aro)

Ha mort als 80 anys. Era vídua de Josep Vidal Simon i tenia sis fills. Residia a Castell d’Aro. La cerimònia religiosa se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

JUANI HIDALGO COCERA (Begur)

Ha mort als 72 anys. Era casada amb Antonio Gómez Gómez i tenia tres fills. Residia a Begur. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, al tanatori de Palafrugell.

MARIA RODRÍGUEZ ROJAS (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Joaquim Darder Capdevila i tenia un fill. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a l’església parroquial del monestir de Sant Feliu de Guíxols.

TERESA ROCA BUYÉ (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 83 anys. Era vídua d’Eugeni López Cerveró i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

MERCHE LÓPEZ RAMOS (Palamós)

Ha mort als 64 anys. Era casada amb Julio López Alonso i tenia dos fills. Residia a Palamós.

ISABEL RODRÍGUEZ HERRERA (La Pera)

Ha mort als 68 anys. Era casada amb José Cortés Gutiérrez i tenia tres fills. Residia a la Pera. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la parròquia de Palol d’OnyarVila-roja de Girona.

CARMEN NIETO RODRÍGUEZ (Castell d’Aro)

Ha mort als 80 anys. Era vídua de Josep Vidal Simon i tenia sis fills. Residia a Castell d’Aro. La cerimònia religiosa se celebrarà a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

MARISOL CHAMORRO TORMO (Calonge)

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Francisco Javier Tarrés Bech i tenia sis fills. Residia a Sevilla. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 6 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Calonge.

MARIA NAVARRO RASCLOSA (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 89 anys. Era vídua d’Eduard Lorente Requena i tenia tres fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia serà demà dijous, a les 12 del migdia, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

JORDI SALINÉ MARTÍ (Platja d’Aro)

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Remei Molinas Anglada i tenia dos fills. Residia a Castell Platja d’Aro. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

JOAN LLORET SERRA (Torroella de Montgrí)

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Montserrat Pujol Hospital i tenia cinc fills. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sant Genís de Torroella de Montgrí.

LLÚCIA PAGÈS RIEMBAU (Palamós)

Ha mort als 102 anys. Era vídua de Lluís Salvador Oliu i tenia un fill. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Eugènia de Sant Joan de Palamós.

JOSEFA MAIZ RUIZ (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Diego Piedra Bertran i tenia tres fills. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 6 de la tarda, a la capella del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

JOAN RIUS SURROCA (Sant Feliu de Guíxols)

JOAN RIUS SURROCA (Sant Feliu de Guíxols)

VICENS GATIUS MAYOLAS (Torroella de Montgrí)

VICENS GATIUS MAYOLAS (Torroella de Montgrí)

PEP PLANCHART BUSQUETS (Fonteta)

PEP PLANCHART BUSQUETS (Fonteta)

VIRTUDES DOMÈNECH SEGURA (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Pedro Martínez Vigil i tenia quatre fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a l’església parroquial del Monestir de Sant Feliu de Guíxols.

THEODORUS ADRIANUS JANSEN HENDRIKS (Castell d’Aro)

Ha mort als 95 anys. Era vidu d’Elisa bet Sahetapu i tenia dues filles. Residia a Castell d’Aro.

JOSEFA SÁNCHEZ MUÑOZ (Ullà)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Francisco Guerrero Grande i tenia 5 fills. Residia a Ullà. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 11 del matí, al tanatori de Torroella de Montgrí.

VIRTUDES DOMÈNECH SEGURA (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Pedro Martínez Vigil i tenia quatre fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a l’església parroquial del Monestir de Sant Feliu de Guíxols.

ASSUMPCIÓ RASÓS HERNÁNDEZ (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 80 anys. Era vídua de Mario Fanals Villamil i tenia tres fills. Residia a la Bisbal. La cerimònia serà avui diumenge, a la 1 del migdia, a la capella del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

LLUÏSA COMAS MARCÓ (Bellcaire d’Empordà)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Josep Fàbregas Teixidor i tenia dos fills. Residia a Bellcaire d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Bellcaire d’Empordà.

VICENTA BONANY PONS «LA VICENTETA DE CAN RALIU» (Jafre)

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Miquel Burch Batlle i tenia dos fills. Residia a Jafre. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Jafre.

MONTSERRAT BOFILL LLERAS (Sant Feliu de Boada)

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Daniel Carbó Vergeli i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Boada. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 6 de la tarda, al cementiri de Sant Feliu de Boada.

MONTSE CASAS TORMO (Palafrugell)

Ha mort als 64 anys. Era casada amb Joaquín Moreno Arenas i tenia cinc fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, al Tanatori de Palafrugell.

NÚRIA COMPANY RAFART (Palamós)

Ha mort als 82 anys. Era parella de Carmen Bailón Gómez. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda al tanatori de Palafrugell.

MARIA TERESA CONCHS BADIA (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Modest Pérez Torres i tenia dues filles. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

ANA TRIGO GONZÁLEZ (Palafrugell)

Informació sobre defuncions i necrològiques del dia. Defuncions a Manresa, defuncions a Girona, defuncions a Barcelona

M. DOLORS PUIGDEVALL PUJOL (Colomers)

Informació sobre defuncions i necrològiques del dia. Defuncions a Manresa, defuncions a Girona, defuncions a Barcelona

PAQUITA MEDEL IRUELA (Calonge)

Informació sobre defuncions i necrològiques del dia. Defuncions a Manresa, defuncions a Girona, defuncions a Barcelona

MATILDE CAMPILLO MARTÍNEZ (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 96 anys. Era vídua d’Agustín Pagès Pallarès i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui, a les 10 del matí, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

ROSA MITJANAS FERRER (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Lluís Esteve Passarrius i tenia un fill. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui, a 2/4 de 6 de la tarda, al cementiri de la Bisbal d’Empordà.

CARMEN BACH FIGUERAS (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Francesc Saurí Mas i tenia quatre filles. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia del monestir de Sant Feliu de Guíxols.

ANTONIA GUERRERO SEGURA (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 93 anys. Era vídua d’Emilio Morales Saucedo i tenia tres fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dilluns, a les 6 de la tarda, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

MATILDE CAMPILLO MARTÍNEZ (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 96 anys. Era vídua d’Agustín Pagès Pallarès i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

CARMEN BACH FIGUERAS (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Francesc Saurí Mas i tenia quatre filles. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia del monestir de Sant Feliu de Guíxols.

MARÍA MARTÍN CARRASCO (Palafrugell)

Ha mort als 83 anys. Era casada amb Gregorio Perea Cantón i tenia dues filles. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, al tanatori de Palafrugell.

MARIA NADAL PONTONET (Palamós)

Ha mort als 77 anys. Era casada amb Ricard Isern Moret. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 12 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

DOLORES FERNÁNDEZ ORTEGA (Castell d’Aro)

Ha mort als 76 anys. Era casada amb José María Moreno Lara i tenia dues filles. Residia a Castell d’Aro. La cerimònia religiosa se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 12 del migdia, a la parròquia de Castell d’Aro.

PAQUITA GUERRA LARA (Verges)

Ha mort als 79 anys. Era vídua de Lluís Juanola Viñals i tenia una filla. Residia a Verges. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 6 de la tarda, a l’església parroquial de Verges

AURELIA CASTELL MORATALLA (Palafrugell)

Ha mort als 92 anys. Era víuda de Pedro Andújar Granero i tenia tres fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

JOSEP COLOM CATALÀ (Palafrugell)

Ha mort als 77 anys. Era vidu de Maria Martínez Molinero i tenia tres fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

MANOLO DÍEZ FERNÁNDEZ (Palafrugell)

Ha mort als 66 anys. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

ÁNGELES PÉREZ LANDERAS (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 78 anys. Era vídua de Juan González Márquez i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

ROBERTO RAMS HOSPITAL (Castell d’Aro)

Ha mort als 85 anys. Era vidu d’Antonia Dolors Saura Alegre i tenia quatre filles. Residia a Castell d’Aro. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

MARINA HERMIDA MACAYA (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Josep Suñer Arxer i tenia un fill. Residia a a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

PILAR MATÓ BONET (Begur)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Joan Esponellà Corominas i tenia tres filles. Residia a Begur. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 6 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Begur.

EP CREIXENTI PIFARRE «PEPITO» (Palafrugell)

Ha mort als 63 anys. Era casat amb Vicky Sosa Fernández i tenia un fill. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

FREDERIC COLL ROIG (Torroella de Montgrí)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Pepita Bruguera Hereu i tenia dos fills. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Sant Genís de Torroella de Montgrí.

JOAQUIM BITLLOCH JUANALS (Vall-llobrega)

Ha mort als 60 anys. Era solter. Residia a Vall-llobrega. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, al cementiri de Vall-llobrega.

JUAN JOSÉ «PIPO» CARRASCO PAZ (Palafrugell)

Ha mort als 65 anys. Era casat amb Paqui Carrillo Cerrillo i tenia tres fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 4 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

ANGELINA VÁZQUEZ RODRÍGUEZ (Palafrugell)

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Pere Rovira Feliu i tenia quatre fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

CARMEN ROJAS GARRIGÓS (Torroella de Montgrí)

Ha mort als 73 anys. Era casada amb José Tavira Chinchilla i tenia tres fills. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Genís de Torroella de Montgrí.

PRUDENCIO PADILLA ALONSO (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Carolina García Navas i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

RICARD DÉU AVILES (Palamós)

Ha mort als 55 anys. Tenia una filla. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Santa Maria de Palamós.

LLUÍS CATEURA RAMS (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Guillermina Castaño López. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dimarts, a les 6 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

FRANCISCA PALLÍ RUBIÓ (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Joan Bautista Borràs Serrano i tenia quatre fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

RICARD DÉU AVILES (Palamós)

Ha mort als 55 anys. Tenia una filla. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Palamós.

JAUME GOU PUIG (Pals)

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Lluïsa Boix Pararols i tenia un fill. Residia a Pals. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Pere de Pals.

PAULA DIESTRO GONZÁLEZ (Pals)

Ha mort als 90 anys. Era casada amb Enric Ferrete Gómez-Valades i tenia tres fills. Residia a Pals. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Pals.

CARME MAYNAU VIÑOLAS (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 94 anys. Era casada amb Jordi Rabaña Vila i tenia una filla. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 4 de la tarda, a la capella del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

JAUME GOU PUIG (Pals)

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Lluïsa Boix Pararols i tenia un fill. Residia a Pals. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Pere de Pals.

CARME MAYNAU VIÑOLAS (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 94 anys. Era casada amb Jordi Rabaña Vila i tenia una filla. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a 2/4 de 4 de la tarda, a la capella del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

CLAUDI AVELLÍ MOLINAS (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb M. Teresa Font Ribot i tenia quatre fills. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a la 1 del migdia, a la capella del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

ANTONI GRÀCIA JUHÉ (Fonteta)

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Esperança Espinós Solé i tenia tres fills. Residia a Fonteta. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Palafrugell.

CARME PLANA CANAL (Sant Julià de Boada)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Jaume Garriga Llusent i tenia tres fills. Residia a Sant Julià de Boada. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 4 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

PEDRO NAVARRO SUÁREZ (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 69 anys. Era casat amb Carmen Márquez Márquez i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

JOSEFA AMATE GARCÍA (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de José García Morales i tenia tres fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

JOAN ALABAU CAIXÀS (Palamós)

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Lluïsa Hugas Marull i tenia un fill. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 6 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

MARIA COSTANSA CATARINA (Palamós)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Joan Bartrina Ribas i tenia dos fills. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

JOAN ALCARAZ ORTÍZ (Palafrugell)

Ha mort als 76 anys. Era vidu de Carmen Jacomet Parals i tenia tres fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 6 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

SALVADOR UYÀ SEGARRA (Calella de Palafrugell)

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Josefina Pérez Jara i tenia dos fills. Residia a Calella de Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Palafrugell.

BENITA DESCAIRE GISPERT (Calonge)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Francisco Cristià Bonell i tenia dues filles. Residia a Calonge. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Sant Martí de Calonge.

JOSEP FONT PAGÈS (Bellcaire d’Empordà)

Ha mort als 93 anys. Era vidu d’Asunció Roura Planas i tenia dues filles. Residia a Bellcaire d’Empordà. Serà incinerada avui divendres, a 2/4 de 5 de la tarda, al crematori de la funerària Vicens de Figueres.

NEUS GELI PRUNEDA (Regencós)

Ha mort als 61 anys. Era casada amnb Joan Medina Maya i tenia una filla. Residia a Regencós. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 2 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

NEUS GELI PRUNEDA (Regencós)

Ha mort als 61 anys. Era casada amnb Joan Medina Maya i tenia una filla. Residia a Regencós. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 2 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

JESUSA YEBENES GARCÍA (Palamós)

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Juan José Muñoz Sánchez i tenia dos fills. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

AMALIA MANGAS SOGO (Platja d’Aro)

Ha mort als 88 anys. Era casada amb Alipio Mozo Juan. Residia a Platja d’Aro. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SALVADOR UYÀ SEGARRA (Calella de Palafrugell)

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Josefina Pérez Jara i tenia dos fills. Residia a Calella de Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Palafrugell.

JAUME BOMBARDÓ ESTARRIOLA (Verges)

Ha mort als 61 anys. Era casat amb Teresa Ayats Puigmal i tenia dues filles. Residia a Verges. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Verges.

JESÚS GAITX PRESAS (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 70 anys. Era casat amb Maria Pilar Aragonès Artigas i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a l’església parroquial del Monestir de Sant Feliu de Guíxols.

FELICITA VILABOA PORTOS (Palamós)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Josep Sora López i tenia una filla. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

CARMEN BONAVIA PATÓN (Palamós)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Joan Sagols Viñas i tenia quatre fills. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, a la Funerària Vicens de Figueres.

JOSÉ COCA BARRIOS (Palamós)

Ha mort als 77 anys. Era casat amb María Blázquez Rubio i tenia sis fills. Residia a Palamós. L’enterrament se celebrarà avui divendres, a les 6 de la tarda, al cementiri de Palamós.

SANTI SALVADOR SAIS (Serra de Daró)

Ha mort als 70 anys. Era casat amb Neus Jaumà Pou i tenia dos fills. Residia a Serra de Daró.

ANDREU GARCIA GRAU (Palamós)

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Roser Giménez Carpi i tenia un fill. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

JOSÉ ANTONIO SANZ LIENAS (Platja d’Aro)

Ha mort als 74 anys. Era vidu de Consuelo Cano García i tenia dues filles. Residia a Platja d’Aro. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dijous, a 2/4 d’1 del migdia, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

JOSÉ REYES JIMÉNEZ (Palafrugell)

Ha mort als 72 anys. Era vidu de María Maldonado Ponce i tenia quatre fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

JAUME TOUS CASSÉ (Palafrugell)

Ha mort als 85 anys. Era vidu de María Luz Beneítez Labra i tenia un fill. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 7 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

MARÍA DEL CARMEN TORNAY DELGADO (Vulpellac)

Ha mort als 88 anys. Era vídua d’Antonio Martínez Hermosín i tenia cinc fills. Residia a Vulpellac-Forallac. La cerimònia se celebrarà avui di mecres, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Palafrugell.

CARMEN ANGUILA PIBERNUS (Torroella de Montgrí)

Ha mort als 75 anys. Era vídua de Guy Sibel Rouquier i tenia tres fills. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Genís de Torroella de Montgrí.

VICENS MURISCOT SUREDA (Gualta)

Ha mort als 88 anys. Era vidu de Rosa Llinàs Colom i tenia un fill. Residia a Gualta. L’enterrament se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al cementiri de Gualta.

MARÍA DEL CARMEN TORNAY DELGADO (Vulpellac)

Ha mort als 88 anys. Era vídua d’Antonio Martínez Hermosín i tenia cinc fills. Residia a Vulpellac-Forallac. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Palafrugell

JOSÉ LOMAS TEMBLADOR (Ullà)

Ha mort als 63 anys. Era casat amb Manuela Bueno Hombrado i tenia quatre fills. Residia a Ullà. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori de Torroella de Montgrí.

MARÍA DEL CARMEN ROMERO LORENZO (Palafrugell)

Ha mort als 88 anys. Era vídua d’Antonio Moreillas Morillas i tenia quatre fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

JACINTO GARCÍA MELLADO (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Antonia Hernández Sánchez i tenia tres fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

MARIA SIMÓN SARDÓ (Palafrugell)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Lluís Català Sellés i tenia dos fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

JACINTO GARCÍA MELLADO (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Antonia Hernández Sánchez i tenia tres fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

JOAN BERENGÜI PUERTA (Palafrugell)

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Carmen Moreno Guerra i tenia dos fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui ­diumenge, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies del tanatori de Palafrugell.

JOSEP MARIA JUANMIQUEL AMAT «EN MARIA» (Vulpellac)

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Antònia Serradell Nierga i tenia un fill. Residia a Vulpellac. La cerimònia de comiat se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 6 de la tarda, al cementiri de Peratallada.

JOAN CRUZ LEIVA (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 68 anys. Era vidu de Conxita Hermida Serra i tenia una filla. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia de comiat se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 5 de la tarda, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

JOSEP MARIA JUANMIQUEL AMAT «EN MARIA» (Vulpellac)

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Antònia Serradell Nierga i tenia un fill. Residia a Vulpellac. La cerimònia de comiat se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 6 de la tarda, al cementiri de Peratallada.

JAUME GIBERT SUÑÉ «EN MET GIBERT» (Garrigoles)

Ha mort als 86 anys. Era solter. Residia a Garrigoles. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, al tanatori de Girona.

CARLES PARETA I VILAVEDRA «EL RECADER» (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 95 anys. Era vidu de Caterina Sens i Mercader i tenia tres fills. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

SISET BARNOSELL GISPERT (Verges)

Ha mort als 92 anys. Era solter. Residia a Verges. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a l’església parrquial de Sant Julià de Verges.

TERESA FIGUERAS PRUNEDA (Pals)

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Joan Deulofeu Pujadas i tenia una filla. Residia a Pals. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 1/4 d’1 del migdia a la parròquia de Sant Pere de Pals.

MAGDALENA MARTÍNEZ IRUELA (Palafrugell)

Ha mort als 77 anys. Tenia tres fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

JOSEP CUSTALS CUTRINAS (Bellcaire d’Empordà)

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Maria Colls Gatius i tenia una filla. Residia a Bellcaire d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al tanatori de Torroella de Montgrí.

CONXA SAIS JUSCAFRESA (Torroella de Montgrí)

Ha mort als 100 anys. Era vídua d’Ernest Llavià Trilles. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, al tanatori de Torroella de Montgrí.

MARIA FERNÁNDEZ MONTORO (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de José Santiago López i tenia un fill. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

MIQUEL PÉREZ MIRA (Palamós)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Concepció Riba Garriga. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

LLUÍS DE ROSSELLÓ PIERA (Begur)

Ha mort als 62 anys. Era casat amb M. José Alós Hernández i tenia una filla. Residia a Begur. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

MARIA DEL CARME JOVÉ AYATS (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 80 anys. Era vídua de Joan Farré Muro i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, al monestir de Sant Feliu de Guíxols.

JOAN ANTON TORRADEFLOT MARTIN (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Carme Pla Aubanell i tenia tres fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui diumenge, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

TERESA PARERAS ROCAS (Palafrugell)

Ha mort als 101 anys. Era vídua de Joan Vilert Illa i tenia dos fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, al tanatori de Palafrugell.

JOSÉ MARÍA MARTÍNEZ BAYASCAS (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 76 anys. Era vidu d’Alicia Caballeria Palau i tenia quatre fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a l’església parroquial del Monestir de Sant Feliu de Guíxols.

JOAN ANTON TORRADEFLOT MARTIN (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Carme Pla Aubanell i tenia tres fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà demà diumenge, a les 11 del matí, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.