Necrològiques i defuncions Baix Empordà

Necrològiques i defuncions del Baix Empordà, La Bisbal d’Empordà

MERCÈ PARÍS REBULL (Palamós)

Ha mort als 90 anys. Era casada amb Vicenç Prats Bagué i tenia tres fills. Resi dia a Palamós. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

MARIA JORDÀ FELIU (Palamós)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Miquel Martínez Ruíz i tenia un fill. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

JOAN FONTANET MATEU (Palamós)

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Cari Angosto Muñoz i tenia dos fills. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria del mnar de Palamós.

ISABEL VELASCO TORRES (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 77 anys. Era vídua de Francisco Torres Matés i tenia tres fills. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al cementiri de la Bisbal.

JOSEP PLANIOL MASFERRER (Santa Cristina d’Aro)

Ha mort als 86 anys. Era solter. Residia a Santa Cristina d’Aro. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, al tantori de Sant Feliu de Guíxols.

JUAN MAGAÑA SANCHO (Palamós)

Ha mort als 84 anys. Era vidu de Mercedes López Luquiño. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Eugènia de Sant Joan de Palamós.

EUFRASIA ESCRIBANO FERNÁNDEZ (Torroella de Montgrí)

Ha mort als 69 anys. Era vídua de Felipe Gascó Moreno i tenia tres fills. Residia a Ullà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori de Torroella de Montgrí.

TERESA PAGÈS ROURA (Bellcaire d’Empordà)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Joan Foix Saló i tenia dos fills. Residia a Bellcaire d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Bellcaire d’Empordà.

TERESA PAGÈS ROURA (Bellcaire d’Empordà)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Joan Foix Saló i tenia dos fills. Residia a Bellcaire d’Empordà. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Bellcaire d’Empordà.

JOSEP TORRES FITO (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 67 anys. Era casat amb Margarita Gironès Codina i tenia tres fills. Residia a Santa Cristina d’Aro. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia del monestir de Sant Feliu de Guíxols.

ANTONIO HERRERA MARTOS (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort 74 anys. Era casat amb Maria Garcia Padilla i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 7 de la tarda, a la parròquia del monestir de Sant Feliu de Guíxols.

MARÍA DOLORES PÉREZ JIMÉNEZ (Palamós)

Ha mort als 56 anys. Era parella d’Eleuterio Sabat Gracia i tenia tres fills. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Vila-roja de Girona.

ENRIC AULADELL PICÓ (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 66 anys. Tenia dos fills. Residia a Castell d’Aro. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia del Monestir de St. Feliu de Guíxols.

ENRIC AULADELL PICÓ (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 66 anys. Tenia dos fills. Residia a Castell d’Aro. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia del Monestir de Sant Feliu de Guíxols.

JOSEP TORRES FITO (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 67 anys. Era casat amb Margarita Gironès Codina i tenia tres fills. Residia a Santa Cristina d’Aro. La cerimònia se celebrarà demà diluns, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia del monestir de Sant Feliu de Guíxols.

MARY ADÁN ZAPATA (Palafrugell)

Ha mort als 83 anys. Era casada amb Antonio González Latorre i tenia dos fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’1 del migdia, al Tanatori de Palafrugell.

ALICIA MONTANER LLOVERAS (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Carme Prats Carles i tenia quatre fills. Resi dia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, al cementiri de la Bisbal d’Empordà.

ANNA PÉREZ MARTÍN (Platja d’Aro)

Ha mort als 63 anys. Tenia tres fills. Residia a Platja d’Aro. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 6 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

FRANCISCO ROMÁN HERREROS (Santa Cristina d’Aro)

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Encarnación González Callado i tenia dues filles. Residia a Santa Cristina d’Aro. La cerimònia es va celebrar ahir dimecres, a la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

JUAN TIRADO DIAZ (Palamós)

Ha mort als 71 anys. Era casat amb Catalina Cortejosa Jiménez i tenia tres fills. Residia a Palamós. Serà incinerat avui dijous, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Palafrugell.

ANNA MIR ROS (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 82 anys. Era vídua de Joan Puig Gotarra i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia del monestir de Sant Feliu de Guíxols.

ANNA MIR ROS (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 82 anys. Era vídua de Joan Puig Gotarra i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia del monestir de Sant Feliu de Guíxols

JOSEP GALCERAN RIBAS (Palafrugell)

Ha mort als 98 anys. Residia a Barcelona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Santa Rosa de Llafranc, Palafrugell.

FRANCISCA PALMA LÓPEZ (Púbol)

FRANCISCA PALMA LÓPEZ (Púbol)

ANA MARÍA NAVARRO CASTILLO (Sant Feliu de Guíxols)

ANA MARÍA NAVARRO CASTILLO (Sant Feliu de Guíxols)

JOSEP JORDI FONT (Torroella de Montgrí)

Ha mort als 88 anys. Era vidu de Dolors Fàbregas Pagès i tenia una filla. Residia a Torroella de Montgrí. La ceri mònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, al tanatori de Torroella de Montgrí.

ADOLF ROCA BADIA (Palafrugell)

Ha mort als 84 anys. Era vidu de Clara Dalmau Campamar i tenia dos fills. Residia a Mont-ras. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, al tanatori de Palafrugell.

JOAQUÍN ARELLANO LLINAS (Calonge)

Ha mort als 47 anys. Era solter. Residia a Calonge. La cerimònia religiosa es va celebrar ahir divendres, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori de Calonge.

JUAN LUIS PANEQUE VILLODRES (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 57 anys. Tenia dos fills. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, al cementiri de la Bisbal d’Empordà.

MANUEL TORRALBA HORTELANO (Sant Antoni de Calonge)

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Carmela Peralta López i tenia quatre fills. Residia a Sant Antoni de Calonge. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Antoni de Calonge.

JUAN PEDRO SÁNCHEZ ORTIZ (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 55 anys. Tenia un fill. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui, a les 12 del migdia, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

JOSEFINA ROVIRA FERNÁNDEZ (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Pedro Luna Candela i tenia quatre fills. Residia a Barcelona. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

JOSÉ GARCÍA ESTRADA (Platja d’Aro)

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Ana Alcaide Barrero i tenia quatre fills. Residia a Platja d’Aro. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

JOSEFINA ROVIRA FERNÁNDEZ (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Pedro Luna Candela i tenia quatre fills. Residia a Barcelona. La cerimònia de comiat se celebrarà demà dimecres, a les 4 de la tarda, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

JOSEP MARIA VILA ESTEVA (Palafrugell)

Ha mort als 69 anys. Tenia tres fills. Residia a Palamós La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

MARINA MASCARÓS BORRELL (Palafrugell)

Ha mort als 72 anys. Era vídua de Justo Rivas Arriba i tenia un fill. Residia a Palafrugell.

MARIA ALAMINOS PALMA (Calonge)

Ha mort als 68 anys. Era casada amb Alfons Marturià Jofre i tenia dos fills. Residia a Calonge. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, al cementiri de Calonge.

ROSA BONET COSTA «ROSITA» (Albons)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Josep Borrell Gelada i tenia dos fills. Residia a Albons. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia d’Albons.

JOSEP DARNÉS TUBERT (Vilopriu)

Informació sobre defuncions i necrològiques del dia. Defuncions a Manresa, defuncions a Girona, defuncions a Barcelona

MARIA ALAMINOS PALMA (Calonge)

Informació sobre defuncions i necrològiques del dia. Defuncions a Manresa, defuncions a Girona, defuncions a Barcelona

PAQUITA BRANCÓS SERRATOSA (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 102 anys. Era vídua de Josep Ponsatí Suñer i tenia tres fills. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, al cementiri de la Bisbal.

GHISLAINE MINGUET (Castell d’Aro)

Ha mort als 66 anys. Residia a Castell d’Aro. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, a l’església parroquial de Platja d’Aro.

JOAQUIM FARRÓ RUÉ (Palafrugell)

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Remei Mur Plana i tenia dos fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Vicenç de Regencós.

ANTONIO LLAMAS VARELA (Palafrugell)

Ha mort als 85 anys. Era vidu de Consuelo Abad Porcar i tenia una filla. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

MARIA TERESA ALES BONILLA (Calonge)

Ha mort als 47 anys. Tenia un fill. Residia a Calonge. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Antoni de Calonge.

GREGORY PAUL WESTMORELAND (Torroella de Montgrí)

Ha mort als 68 anys. Era casat amb Catherine Westmoreland i tenia una filla. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, al tanatori de Torroella de Montgrí.

ANTONIO MANUEL ROCHA GARRIDO (Palafrugell)

Ha mort als 72 anys. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, al tanatori de Palafrugell.

ROSA ESTELA GRASSOT (Palafrugell)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Miquel Cañet Carreras i tenia dues filles. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

MERCEDES CARRILLO DURAN (Torroella de Montgrí)

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Isidre Ullastres Comas i tenia dos fills. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Sant Genís de Torroella de Montgrí.

MARIA RODRÍGUEZ MARTÍNEZ (Calonge)

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Juan Manuel Guerrero Méndez i tenia dos fills. Residia a Calonge. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a l’església de Sant Martí de Calonge.

PEDRO MARTÍNEZ ROMERO (Santa Cristina d’Aro)

Ha mort als 92 anys. Era vidu de Mercedes García Castillo i tenia dos fills. Residia a Santa Cristina d’Aro. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

ANTONIO ROMERO COLLADO (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Manuela Romero Campayo i tenia tres fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

CARMEN BOSCH ROS (Cruïlles)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Josep Figueras Casademont. Residia a Cruïlles. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, al cementi ri de Cruïlles.

FEDERICO CALVET PALAU (Albons)

Ha mort als 96 anys. Era casat amb Núria Picola Sala i tenia una filla. Residia a Albons. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Cugat d’Albons.

ANGELINA FALGÀS SERRA (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 66 anys. Era vídua de Francesc Santiago Fernández i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a l’església parroquial del monestir de Sant Feliu de Guíxols.

TEYA MONJÓ PAU (Palamós)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Manuel Gafarot Fernández i tenia dos fills. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

RITA PLANAGUMÀ TORRAS (Les Olives)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Joan Pou Ferrer. Residia a les Olives Garrigoles. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d’1 del migdia, a Garrigoles.

CLARA BUSQUETS COLL (L’Estartit)

Ha mort als 77 anys. Era casada amb Joan Pibernat Elias i tenia dos fills. Residia a l’Estartit. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Anna de l’Estartit.

JOAN NADAL SAUS (Foixà)

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Quimeta Pi Galià i tenia tres fills. Residia a Foixà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a l’església de Sant Joan de Foixà.

PERE GATIUS ALMAR (Ullastret)

Ha mort als 91 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissab te, a les 10 del matí, al tanatori de Girona.

MANEL ACEBES MUÑOZ (Palamós)

Ha mort als 58 anys. Era vidu de Susi Trillas Mirabet i tenia dues filles. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Eugènia de Sant Joan de Palamós.

CARMEN GARCÍA BELMONTE (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 75 anys. Era soltera. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

MARIA ANTÒNIA CUNILL GORINA (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 99 anys. Era vídua de Josep Brancós Serratosa. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a l’església del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

JOSÉ CARRASQUILLA LABRADOR (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 57 anys. Tenia dos fills. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a l’església del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

CARMEN GARCÍA BELMONTE (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 75 anys. Era soltera. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

MONTSERRAT ORELLA GOICOECHEA (Santa Cristina d’Aro)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Veremundo Martínez Alcalde i tenia tres fills. Residia a Santa Cristina d’Aro. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Santa Cristina d’Aro.

PERE GARCIA BRANCÓS (Parlavà)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Maria Bañeras Bagué i tenia dos fils. Residia a Parlavà. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al cementiri de Parlavà.

MANEL ACEBES MUÑOZ (Palamós)

Ha mort als 58 anys. Era vidu de Susi Trillas Mirabet i tenia dues filles. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Eugènia de Sant Joan de Palamós.

ANTÒNIA COLLADO NAVARRO (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 75 anys. Era casada amb Josep Forest Esteban i tenia un fill. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a l’església parroquial del monestir de Sant Feliu de Guíxols.

MANUELA GUIJARRO CANDELAS (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Manuel Simón Sola i tenia un fill. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

CATALINA PUIG FONTDEVILA (Verges)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Sebastià Batlle Gussó i tenia una filla. Residia a Verges. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la parròquia de Verges.

CONCEPCIÓN IRUELA ORTEGA (Palafrugell)

Ha mort als 80 anys. Era vídua d’Antonio Liria Fernández i tenia cinc fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, al tanatori de Palafrugell.

MARIA DOLORS GARCIA HERNÁNDEZ (Palamós)

Ha mort als 75 anys. Era casada amb Daniel Brustier i tenia quatre fills. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Santa Maria del Mar de Palamós.

JOAN CASADELLA GRAU (Gualta)

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Pepita Pascual Bagué. Residia a Gualta. Se celebrarà un respons avui, a les 12 del migdia, al cementiri de Gualta.

SANTIAGO FERNÁNDEZ CASTRO (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 55 anys. Era solter. Residia a la Bisbal d’Empordà. Serà incinerat al crematori del tanatori Àltima de Figueres.

PABLO CORONADO GORDON (Palamós)

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Isabel Magañas Gómez i tenia dues filles. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

JAUME PLA BUSQUETS (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Maria Colomer Padró i tenia quatre fills. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a l’església del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

LOLA JAIME FUSTER (Gualta)

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Joan Ferrer Pascal i tenia un fill. Residia a Gualta. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, al tanatori de Torroella de Montgrí.

ANNA SASTRE BECHDEJU (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Pere Costa Figueras i tenia una filla. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

ANTONIO GRANERO CASTILLO (Palafrugell)

Ha mort als 84 anys. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

ELVIRA CORTACANS PERARNAU (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Vicenç Pons Junyer i tenia dos fills. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a l’església del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

ANA MARÍA CANO ORELLANA (Palamós)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Jesús Sánchez Pérez i tenia quatre fills. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Eugènia de Sant Joan de Palamós.

ANA MARÍA CANO ORELLANA (Palamós)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Jesús Sánchez Pérez i tenia quatre fills. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Eugènia de Sant Joan de Palamós.

JOAN PI FEIJOO (Palamós)

Ha mort als 84 anys. Era solter. Residia a Palamós La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

CATALINA ROMERO PÉREZ (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Juan Fernández Martínez. Residia a Barcelona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

MARINA CRUAÑAS AGUSTÍ (Palafrugell)

Ha mort als 96 anys. Era vídua d’Enric Poch Casanovas i tenia un fill. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

CARMEN GUERRERO GARCIA (Palamós)

Ha mort als 98 anys. Era vídua d’Antonio Chica Herrera i tenia un fill. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

MARINA CRUAÑAS AGUSTÍ (Palafrugell)

Ha mort als 96 anys. Era vídua d’Enric Poch Casanovas i tenia un fill. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de sant Martí de Palafrugell.

MARIA MIQUEL SOLÀ (Palafrugell)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Lau ro Aguiló Aliu i tenia cinc fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

JOAN PUIG CORRETJOLES (Palafrugell)

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Paquita Teixidor Fàbrega i tenia tres fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

ENCARNACIÓN SÁNCHEZ NAVARRO (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de José Cuenca Quesada i tenia una filla. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

MARIA CRUAÑAS AGUSTÍ (Palafrugell)

Ha mort als 96 anys. Era vídua d’Enric Poch Casanovas i tenia un fill. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà divendres, dia 26, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

CONSUELO MONTESINOS BALLESTER (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Juan Serrat Ayats i tenia un fill. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

MARIA LOZANO EGEA (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 79 anys. Era casada amb Pedro Moreno Guillén i tenia una filla. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

MARIA ÁNGELES FERNÁNDEZ OSETE (Begur)

Ha mort als 110 anys. Tenia quatre fills. Residia a Begur. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Begur.

MARIA CARME GUINÓ ROSELLÓ (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 79 anys. Era soltera. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a l’església parroquial del monestir de Sant Feliu de Guíxols.

ROSA MORATÓ RIBAS (Calella de Palafrugell)

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Joaquim Niell Corredor i tenia un fill. Residia a Calella de Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Calella de Palafrugell.

MARIA DOLORS BOFILL BLAY (Torroella de Montgrí)

Ha mort als 65 anys. Era casada amb Lluís Garangou Busquets i tenia dos fills. Resdia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori de Torroella de Montgrí.

PERE ROTLLAN RAIG (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Maria José Nueda Moreno i tenia quatre fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

DOLORS BASSÓ SALICHS (Palamós)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Lluís Valls Martí i tenia un fill. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Eugènia de Sant Joan de Palamós.

DORA TOLEDO SÁNCHEZ (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 88 anys. Era vídua d’Antonio Benítez Frias i tenia quatre fills. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tara, a l’església del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

CARME GIMBERNAT FONT (Albons)

Ha mort als 65 anys. Tenia tres fills. Residia a Albons. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, al tanatori de Girona.

CARME TRULLA MATAS (Palafrugell)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Lluís Lligoña Pou i tenia dos fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

ANICET GRATACÓS ABULÍ (Pals)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Carme Bonilla Granero i tenia un fill. Residia a Pals. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Pals.

MERCÈ FONT PUIG (La Pera)

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Recaredo Montiel Sánchez i tenia tres filles. Residia a la Pera. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al cementiri de la Pera.

PILAR CIURANA OMS (L’Estartit)

Ha mort als 73 anys. Tenia dos fills. Residia a l’Estartit.

JOSÉ PÉREZ MARTÍNEZ (Castell d’Aro)

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Concepción Salinas Plazas i tenia una filla. Residia a Castell d’Aro. La cerimònia religiosa se celebrarà avui divendres, a les 6 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

ANA MARÍA GONZÁLEZ CALLADO (Santa Cristina d’Aro)

Ha mort als 75 anys. Era casada amb Juan Roldán Pérez i tenia quatre fills. Residia a Santa Cristina d’Aro. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SALVI PLAJA FONT (Torroella de Montgrí)

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Enriqueta Miró Marull i tenia quatre fills. Residia a l’Escala.

ANICET GRATACÓS ABULÍ (Pals)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Carme Bonilla Granero i tenia un fill. Residia a Pals. La cerimònia se celebrarà dissabte vinent, dia 13, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Pals.

ADELA ZABALÍA ROBLES (Palamós)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Lluís Sais Carrascal i tenia dos fills. Residia a Palamós.

CARME TRULLA MATAS (Palafrugell)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Lluís Lligoña Pou i tenia dos fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

DIONISIO TELLO CAÑADAS (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 96 anys. Era vidu d’Amparo Soriano Sánchez i tenia sis fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

PACO MENDOZA HIDALGO (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 69 anys. Era casat amb Juana Maria Resina Jérez i tenia tres fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

ANICET GRATACÓS ABULÍ (Pals)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Carme Bonilla Granero i tenia un fill. Residia a Pals. La cerimònia se celebrarà dissabte vinent, dia 13, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Pals.

ANICET GRATACÓS ABULÍ (Pals)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Carme Bonilla Granero i tenia un fill. Residia a Pals. La cerimònia se celebrarà dissabte vinent, dia 13, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Sant Pere de Pals.

MARIA BONANY MIQUEL (Palafrugell)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Josep Vigas Massoni i tenia dos fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

FRANCA OLIU PRADO (Palamós)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Lluís Servià Sabat. Residia a Palamós. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, al cementiri de Palamós.

JOAQUIM MARSAL RUBAU «EN QUIMET» (Fonolleres)

Ha mort als 88 anys. Residia a Fonolleres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, al cementiri de Fonolleres, Parlavà.

DICK PIETERS (Torroella de Montgrí)

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Elisabeth Duyjnhouwer i tenia quatre fills. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, al tanatori de Torroella de Montgrí.

MARIA BONANY MIQUEL (Palafrugell)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Josep Vigas Massoni i tenia dos fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

RAMON TOSCANO SÁNCHEZ (Palamós)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Ana Maria Muñoz Cozar i tenia dos fills. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

MIGUEL AYEN MOLINA (Sant Antoni de Calonge)

Ha mort als 90 anys. Era vidu i tenia un fill. Residia a Sant Antoni de Calonge.

ROSALIA MARTÍN LÓPEZ (Palafrugell)

Ha mort als 75 anys. Era casada amb Francisco Fernández García i tenia tres fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà di jous, a les 12 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

ANTONIO FERNÁNDEZ GONZÁLEZ (Palamós)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Esther Llorens Puntas i tenia cinc fills. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, al cementiri de Palamós.

JOSEP MARIA MAIMIR PERICAY (Palamós)

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Lourdes Serrallonga Casas i tenia dos fills. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Pals.

MARIA COLL JUANALS (Palamós)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Pere Roca Nicolau i tenia dues filles. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

ISIDRE ROS COROMINAS (La Sala)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Quimeta Juanmiquel Ayats i tenia dos fills. Residia a la Sala. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de la Sala.

ROSA MAS CASAS (Llabià)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Josep Alabau Surrell i tenia un fill. Residia a Llabià. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la parròquia de Llabià.

CARLOS SANJOSÉ IBÁÑEZ (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 95 anys. Era vidu de Conxita Lloveras Congost i tenia dos fills. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a l’església del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

RAMON SERRET FELIU (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 82 anys. Tenia tres fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

NURIA FERNÁNDEZ GALINDO (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 43 anys. Tenia un fill. Residia a Maçanet de la Selva. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

VICENÇ PIFERRER GÜELL (Regencós)

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Concepció Duch Llaquet i tenia dos fills. Residia a Regencós. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Vicenç de Regencós.

PACO DÍAZ PEREA (Palafrugell)

Ha mort als 53 anys. Era casat amb Rosa Estrada Crespillo i tenia una filla. Residia a Palafrugell. Serà incinerat avui dilluns, a les 7 de la tarda, a Palafrugell.

DOLORS MADRENAS NIERGA «LOLA» (Cruïlles)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Fernando Colls Freixas i tenia una filla. Residia a Cruïlles. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 4 d ela tarda, al cementiri de Cruïlles.

RAMON SERRET FELIU (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 82 anys. Tenia tres fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

JOSEFA MATEO MEGÍAS (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 58 anys. Tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 11 del matí, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

VICENÇ PIFERRER GÜELL (Regencós)

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Concepció Duch Llaquet i tenia dos fills. Residia a Regencós. La cerimònia se celebrarà demà, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Vicenç de Regencós.

CANDELARIA GÁMEZ DÍAZ (Palamós)

Ha mort als 88 anys. Era casada amb Antonio Guerrero González i tenia quatre fills. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Santa Eugènia de Sant Joan de Palamós.

JOSEFA MATEO MEGÍAS (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 58 anys. Tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 11 del matí, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

BÀRBARA BORRÀS MARGALEF (Palafrugell)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Pere Comes Brull i tenia un fill. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

JOAQUIM BAGUDÀ VICENS (Ullà)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Dolors Anguera Pons i tenia dos fills. Residia a Ullà. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a Santa Maria d’Ullà.

ANTÒNIA PERRAMONT PARADELL (Palamós)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Josep Maria Sardó Xicars i tenia una filla. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

JOSEP BAGES CIVILL (Palafrugell)

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Maria Rosa Sabat Casulleras i tenia tres fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

MARTA FÀBREGAS GIFRE (Bellcaire d’Empordà)

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Josep Font Buldó i tenia tres fills. Residia a Bellcaire d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Bellcaire d’Empordà.

CARME JOVER CORBÍ (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Rogeli Llambí i Albertí i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

JOAN HERAS ESPARRAGÓ (Palamós)

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Maria Lluïsa Xarnach Conchs i tenia dues filles. Residia a Palamós.

MARIA AMETLLER MASCARÓS (Palafrugell)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Domingo Comas Carbó i tenia dos fills. Residia a Pals. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

ERNEST DALMAU CANOVAS (Palamós)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Rosa Martí Garcia i tenia dos fills. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

ANTÒNIA PERRAMONT PARADELL (Palamós)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Josep Maria Sardó Xicars i tenia una filla. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

JOSEFA CABELLO RUIZ (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 83 anys. Era casada amb Antonio Martínez Ciller i tenia un fill. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, al cementiri de la Bisbal d’Empordà.

MONTSERRAT ROVIRA ARBUSÉ (Santa Cristina d’Aro)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Francisco Aviño Figueras i tenia tres fills. Residia a Santa Cristina d’Aro. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Santa Cristina d’Aro.

RICARD REYES MARTÍ (Torroella de Montgrí)

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Asunción Pujol Teruel i tenia quatre fills. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Genís de Torroella de Montgrí.

ANTONIO GÓMEZ FERRIOL (Sant Joan de Palamós)

Ha mort als 90 anys. Residia a Sant Joan. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Eugènia de Sant Joan de Palamós.

JUAN TRUJILLO BRAVO (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Maria Doña Aracena i tenia tres fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols.

ISABEL CÁTEDRA MARTÍNEZ (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Gabriel Cañadas Martínez i tenia quatre fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

ROSA MARIA VICENS TRIAS (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 72 anys. Era casada amb Lluís Puigmolé Molleras i tenia una filla. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

MARIA LLUÏSA SUBIRANAS MANLLEU (Palafrugell)

Ha mort als 85 anys. Era casada amb Hilari Oliu Plaja i tenia dos fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

ROSER SERRAS DAVESA (L’Estartit)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Josep Perich Artigas i tenia cinc fills. Residia a l’Estartit. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 3 de la tarda, a la parròquia de Santa Anna de l’Estartit.

JAUME SILVESTRE COLOM (Sant Sadurní de l’Heura)

Ha mort als 71 anys. Era casat amb Montse Sanjosé Lloveras i tenia dos fills. Residia a Sant Sadurní de l’Heura. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, al cementiri de Sant Sadurní de l’Heura.

LLORENÇ BURGAS VALLS (Palafrugell)

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Paquita Vergés Fita i tenia tres fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

PERE MATARRODONA CARLES (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 98 anys. Era vidu de Dolors Bruguera Llovet i tenia dos fills. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a l’església del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

NARCÍS VILÀ VILA «SISET DE CAN BAULIDA» (La Pera)

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Maria Trinitat Barbero Montleon i tenia tres fills. Residia a la Pera. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 1/4 de 6 de la tarda, al cementiri de la Pera.

ROSER SERRAS DAVESA (L’Estartit)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Josep Perich Artigas i tenia cinc fills. Residia a l’Estartit. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 3 de la tarda, a la parròquia de Santa Anna de l’Estartit.

MARTÍ ROMANÍ TARRAGÓ «EN MARTINET» (Begur)

Ha mort als 94 anys. Era casat amb Teresa Mascarreras Casas i tenia dos fills. Residia a Begur. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Begur.

JUAN LARRA CURIEL (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Dolores Garrido Hernández i tenia tres fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

EDUVIGIS SÁNCHEZ MONTALVO (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Juan Ramírez Olmo i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

MANUEL RODRÍGUEZ GONZÁLEZ (Palafrugell)

Ha mort als 89 anys. Tenia un fill. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Martí de Palafrugell.

CARME GARRIGA SITJÀ (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Narcís Pruneda Rosselló. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

EULOGIO RUIZ CHACÓN (Torroella de Montgrí)

Ha mort als 85 anys. Era vidu de Dolores Liñan Pérez i tenia tres fills. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Genís de Torroella de Montgrí.

MARIA CALZADA GISPERT (Santa Cristina d’Aro)

Ha mort als 80 anys. Era casada amb Josep Menció Esteva i tenia un fill. Residia a Santa Cristina d’Aro. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

MARÍA ESPERANZA OLIVEROS BANZO (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 87 anys. Tenia un fill. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

MARINA COSTA PAYARÓ (Gaüses)

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Pere Pulido Buil i tenia una filla. Residia a Gaüses. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Gaüses

MARÍA ESPERANZA OLIVEROS BANZO (Sant Feliu de Guíxols)

MARÍA ESPERANZA OLIVEROS BANZO (Sant Feliu de Guíxols)

JOAN RIERA AMETLLER (Palau-sator)

JOAN RIERA AMETLLER (Palau-sator)

ABEL DE LA HOZ CASTRO (Sant Feliu de Guíxols)

ABEL DE LA HOZ CASTRO (Sant Feliu de Guíxols)

ENRIQUETA PLANAS COLL (Palamós)

ENRIQUETA PLANAS COLL (Palamós)

SUSI TRILLAS MIRABE (Palamós)

SUSI TRILLAS MIRABE (Palamós)

ABEL DE LA HOZ CASTRO (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 5 anys d’edat. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà demà diumenge, a les 12 de migdia, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

JOAN FERRER BOSCH (Regencós)

Ha mort als 93 anys. Era solter. Residia a Regencós. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a l’església de Sant Vicenç de Regencós.

PERE SANZ SANZ (Corçà)

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Dolores Ferrer Cigüela i tenia dues filles. Residia a Corçà. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies de Palafrugell.

MARÍA CARMEN RUIZ GARCÍA (Calonge)

Ha mort als 60 anys. Era casada amb Juan Maleno Garriga i tenia dues filles. Residia a Calonge.

MONTSERRAT MASJOAN BARTA (Begur)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Ricard Pol Vidal i tenia dues filles. Residia a Begur. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori de Girona.

JAUME MALLOL PROHIAS (Palamós)

Ha mort als 95 anys. Era casat amb Catalina Roselló Pallí i tenia dues filles. Residia a Palamós. Serà enterrat avui dijous, a les 12 del migdia, al cementiri de Sant Joan de Palamós.

INÉS PUERTAS QUESADA (Platja d’Aro)

Ha mort als 65 anys. Era casada amb Joaquin Vila Reyes i tenia un fill. Residia a Platja d’Aro. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

JOAN ESTRELLA ANTEQUERA (Palamós)

Ha mort als 83 anys. Era vidu de Francesca Rius Font i tenia dues filles. Residia a Palamós.

CARLES RIGALL PUJOL (Palamós)

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Maria Arbona Bofill i tenia dos fills. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

LOLA ABRAS BAGUDANCH (Palamós)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Joan Pallí Costart i tenia dos fills. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

ANA MARI SIMÓN GALLO (Palafrugell)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Stefan Hladun i tenia dos fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

DIEGO JIMÉNEZ ROPERO (Begur)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Carmen Ramírez Escobar i tenia tres fills. Residia a Begur. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

ENCARNACIÓ SÁNCHEZ BUSSOT (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 73 anys. Era casada amb Antonio Antequera Vargas i tenia un fill. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

LOLA ABRAS BAGUDANCH (Palamós)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Joan Pallí Costart i tenia dos fills. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

PEPITA RUIZ RIPOLLÉS (Palamós)

Ha mort als 96 anys. Tenia dues filles. Residia a Palamós.

TERESA FERRER ROVIRA (Sant Feliu de Guíxols)

Informació sobre defuncions i necrològiques del dia. Defuncions a Manresa, defuncions a Girona, defuncions a Barcelona

SERAFINA CATALÀ SAGRERA (Palafrugell)

Informació sobre defuncions i necrològiques del dia. Defuncions a Manresa, defuncions a Girona, defuncions a Barcelona

SERGIO MARTÍNEZ GONZÁLEZ (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb María Dolores Batllé Richard. Residia a Sant Feliu de Guíxols.

JESÚS OLVERA SEGURA (Palamós)

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Rosario Ferrer Pérez i tenia dues filles. Residia a Palamós.

DANIEL FRANCISCO O’BRIEN KELLEY (Pals)

Ha mort als 94 anys. Era casat amb Catherine González Miller i tenia dos fills. Residia a Pals. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 6 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

RICARD VILLAR GÓMEZ (Palamós)

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Roser Barbera Castrillo i tenia dues filles. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Palamós.

ÀNGEL OLLER AGUSTÍ (Palafrugell)

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Maria Prats Matas i tenia un fill. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 4 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.