Necrològiques i defuncions Baix Empordà

Necrològiques i defuncions del Baix Empordà, La Bisbal d’Empordà

OFERTA! Joc d'utencilis de cuina antiadherents, 8 peces

Joc d'utencilis de cuina antiadherents, 8 peces

39,99 €

LLORENÇ BRAVO GRASSOT (Pals)

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Engràcia Vidal Viader i tenia dos fills. Residia a Pals. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sant Fructuós del Masos de Pals. Ha mort als 92 anys. Era casat amb Engràcia ...

ANNA MARIA MARÍ BERNARD (Castell d’Aro)

Ha mort als 90 anys. Era natural de Luxemburg i residia a Castell d'Aro. Era vídua de Josep Maria Canela Vila i tenia un fill. La cerimònia religiosa se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, a l'oratori del Tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

ENCARNA MARTOS ARREDONDO (Torrent)

Ha mort als 95 anys. Era vídua d'Alfonso Cano Rodríguez i tenia set fills. Residia a Torrent. L'enterrament se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a l'església parroquial de Torrent.

ELENA EGUIGUREN POCH (Platja d’Aro)

Ha mort als 69 anys. Era natural de Sant Adrià del Besòs i residia a Platja d'Aro. Era soltera. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a l'església parroquial de Platja d'Aro.

MARIA CALVO SAMPER (Palafrugell)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Joan Roca Sebastià i tenia un fill. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 d'11 del matí, a la sala de cerimònies del Tanatori de Girona.

QUIMA PALACIO LUBIÁN (Palafrugell)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Vitalis Pedrero Serrano i tenia dos fills. Residia a Palafrugell. L'enterrament se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

ALEJANDRO TRILLO MONETTA (Palafrugell)

Ha mort als 51 anys. Era casat amb Estel Fernández Martín i tenia una filla. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 6 de la tarda, a la sala de cerimònies del Tanatori de Palafrugell.

JOSEP CREIXELL AMETLLER (Pals)

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Margarita Hontangas Cuenca i tenia dos fills. Residia a Pals. L'enterrament se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Pals.

SILVINO MARTÍNEZ MARTÍNEZ (Bellcaire d’Empordà)

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Rosario Cabrera Izquierdo i tenia tres fills. Residia a Bellcaire. L'enterrament se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a l'església parroquial de Bellcaire d'Empordà.

ABEL MORROS LABARTA (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 72 anys. Era natural de Barcelona i residia a Sant Feliu de Guíxols. Era vidu d'Ángeles García Navarro i tenia dues filles. La cerimònia religiosa se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a l'oratori del Tanatori de Sant Feliu ...