Necrològiques i defuncions Baix Empordà

Necrològiques i defuncions del Baix Empordà, La Bisbal d’Empordà

ABEL DE LA HOZ CASTRO (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 5 anys d’edat. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà demà diumenge, a les 12 de migdia, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

JOAN FERRER BOSCH (Regencós)

Ha mort als 93 anys. Era solter. Residia a Regencós. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a l’església de Sant Vicenç de Regencós.

PERE SANZ SANZ (Corçà)

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Dolores Ferrer Cigüela i tenia dues filles. Residia a Corçà. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies de Palafrugell.

MARÍA CARMEN RUIZ GARCÍA (Calonge)

Ha mort als 60 anys. Era casada amb Juan Maleno Garriga i tenia dues filles. Residia a Calonge.

MONTSERRAT MASJOAN BARTA (Begur)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Ricard Pol Vidal i tenia dues filles. Residia a Begur. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori de Girona.

JAUME MALLOL PROHIAS (Palamós)

Ha mort als 95 anys. Era casat amb Catalina Roselló Pallí i tenia dues filles. Residia a Palamós. Serà enterrat avui dijous, a les 12 del migdia, al cementiri de Sant Joan de Palamós.

INÉS PUERTAS QUESADA (Platja d’Aro)

Ha mort als 65 anys. Era casada amb Joaquin Vila Reyes i tenia un fill. Residia a Platja d’Aro. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

JOAN ESTRELLA ANTEQUERA (Palamós)

Ha mort als 83 anys. Era vidu de Francesca Rius Font i tenia dues filles. Residia a Palamós.

CARLES RIGALL PUJOL (Palamós)

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Maria Arbona Bofill i tenia dos fills. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

LOLA ABRAS BAGUDANCH (Palamós)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Joan Pallí Costart i tenia dos fills. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

ANA MARI SIMÓN GALLO (Palafrugell)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Stefan Hladun i tenia dos fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

DIEGO JIMÉNEZ ROPERO (Begur)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Carmen Ramírez Escobar i tenia tres fills. Residia a Begur. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

ENCARNACIÓ SÁNCHEZ BUSSOT (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 73 anys. Era casada amb Antonio Antequera Vargas i tenia un fill. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

LOLA ABRAS BAGUDANCH (Palamós)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Joan Pallí Costart i tenia dos fills. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

PEPITA RUIZ RIPOLLÉS (Palamós)

Ha mort als 96 anys. Tenia dues filles. Residia a Palamós.

TERESA FERRER ROVIRA (Sant Feliu de Guíxols)

Informació sobre defuncions i necrològiques del dia. Defuncions a Manresa, defuncions a Girona, defuncions a Barcelona

SERAFINA CATALÀ SAGRERA (Palafrugell)

Informació sobre defuncions i necrològiques del dia. Defuncions a Manresa, defuncions a Girona, defuncions a Barcelona

SERGIO MARTÍNEZ GONZÁLEZ (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb María Dolores Batllé Richard. Residia a Sant Feliu de Guíxols.

JESÚS OLVERA SEGURA (Palamós)

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Rosario Ferrer Pérez i tenia dues filles. Residia a Palamós.

DANIEL FRANCISCO O’BRIEN KELLEY (Pals)

Ha mort als 94 anys. Era casat amb Catherine González Miller i tenia dos fills. Residia a Pals. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 6 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.