Necrològiques i defuncions Baix Empordà

Necrològiques i defuncions del Baix Empordà, La Bisbal d’Empordà

CARMEN BONAVIA PATÓN (Palamós)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Joan Sagols Viñas i tenia quatre fills. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, a la Funerària Vicens de Figueres.

JOSÉ COCA BARRIOS (Palamós)

Ha mort als 77 anys. Era casat amb María Blázquez Rubio i tenia sis fills. Residia a Palamós. L’enterrament se celebrarà avui divendres, a les 6 de la tarda, al cementiri de Palamós.

SANTI SALVADOR SAIS (Serra de Daró)

Ha mort als 70 anys. Era casat amb Neus Jaumà Pou i tenia dos fills. Residia a Serra de Daró.

ANDREU GARCIA GRAU (Palamós)

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Roser Giménez Carpi i tenia un fill. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

JOSÉ ANTONIO SANZ LIENAS (Platja d’Aro)

Ha mort als 74 anys. Era vidu de Consuelo Cano García i tenia dues filles. Residia a Platja d’Aro. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dijous, a 2/4 d’1 del migdia, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

JOSÉ REYES JIMÉNEZ (Palafrugell)

Ha mort als 72 anys. Era vidu de María Maldonado Ponce i tenia quatre fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

JAUME TOUS CASSÉ (Palafrugell)

Ha mort als 85 anys. Era vidu de María Luz Beneítez Labra i tenia un fill. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 7 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

MARÍA DEL CARMEN TORNAY DELGADO (Vulpellac)

Ha mort als 88 anys. Era vídua d’Antonio Martínez Hermosín i tenia cinc fills. Residia a Vulpellac-Forallac. La cerimònia se celebrarà avui di mecres, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Palafrugell.

CARMEN ANGUILA PIBERNUS (Torroella de Montgrí)

Ha mort als 75 anys. Era vídua de Guy Sibel Rouquier i tenia tres fills. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Genís de Torroella de Montgrí.

VICENS MURISCOT SUREDA (Gualta)

Ha mort als 88 anys. Era vidu de Rosa Llinàs Colom i tenia un fill. Residia a Gualta. L’enterrament se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al cementiri de Gualta.

MARÍA DEL CARMEN TORNAY DELGADO (Vulpellac)

Ha mort als 88 anys. Era vídua d’Antonio Martínez Hermosín i tenia cinc fills. Residia a Vulpellac-Forallac. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Palafrugell

JOSÉ LOMAS TEMBLADOR (Ullà)

Ha mort als 63 anys. Era casat amb Manuela Bueno Hombrado i tenia quatre fills. Residia a Ullà. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori de Torroella de Montgrí.

MARÍA DEL CARMEN ROMERO LORENZO (Palafrugell)

Ha mort als 88 anys. Era vídua d’Antonio Moreillas Morillas i tenia quatre fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

JACINTO GARCÍA MELLADO (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Antonia Hernández Sánchez i tenia tres fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

MARIA SIMÓN SARDÓ (Palafrugell)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Lluís Català Sellés i tenia dos fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

JACINTO GARCÍA MELLADO (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Antonia Hernández Sánchez i tenia tres fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

JOAN BERENGÜI PUERTA (Palafrugell)

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Carmen Moreno Guerra i tenia dos fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui ­diumenge, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies del tanatori de Palafrugell.

JOSEP MARIA JUANMIQUEL AMAT «EN MARIA» (Vulpellac)

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Antònia Serradell Nierga i tenia un fill. Residia a Vulpellac. La cerimònia de comiat se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 6 de la tarda, al cementiri de Peratallada.

JOAN CRUZ LEIVA (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 68 anys. Era vidu de Conxita Hermida Serra i tenia una filla. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia de comiat se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 5 de la tarda, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

JOSEP MARIA JUANMIQUEL AMAT «EN MARIA» (Vulpellac)

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Antònia Serradell Nierga i tenia un fill. Residia a Vulpellac. La cerimònia de comiat se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 6 de la tarda, al cementiri de Peratallada.

JAUME GIBERT SUÑÉ «EN MET GIBERT» (Garrigoles)

Ha mort als 86 anys. Era solter. Residia a Garrigoles. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, al tanatori de Girona.

CARLES PARETA I VILAVEDRA «EL RECADER» (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 95 anys. Era vidu de Caterina Sens i Mercader i tenia tres fills. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

SISET BARNOSELL GISPERT (Verges)

Ha mort als 92 anys. Era solter. Residia a Verges. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a l’església parrquial de Sant Julià de Verges.

MAGDALENA MARTÍNEZ IRUELA (Palafrugell)

Ha mort als 77 anys. Tenia tres fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

TERESA FIGUERAS PRUNEDA (Pals)

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Joan Deulofeu Pujadas i tenia una filla. Residia a Pals. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 1/4 d’1 del migdia a la parròquia de Sant Pere de Pals.

JOSEP CUSTALS CUTRINAS (Bellcaire d’Empordà)

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Maria Colls Gatius i tenia una filla. Residia a Bellcaire d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al tanatori de Torroella de Montgrí.

CONXA SAIS JUSCAFRESA (Torroella de Montgrí)

Ha mort als 100 anys. Era vídua d’Ernest Llavià Trilles. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, al tanatori de Torroella de Montgrí.

MARIA FERNÁNDEZ MONTORO (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de José Santiago López i tenia un fill. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

MIQUEL PÉREZ MIRA (Palamós)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Concepció Riba Garriga. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

LLUÍS DE ROSSELLÓ PIERA (Begur)

Ha mort als 62 anys. Era casat amb M. José Alós Hernández i tenia una filla. Residia a Begur. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

MARIA DEL CARME JOVÉ AYATS (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 80 anys. Era vídua de Joan Farré Muro i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, al monestir de Sant Feliu de Guíxols.

JOAN ANTON TORRADEFLOT MARTIN (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Carme Pla Aubanell i tenia tres fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui diumenge, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

TERESA PARERAS ROCAS (Palafrugell)

Ha mort als 101 anys. Era vídua de Joan Vilert Illa i tenia dos fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, al tanatori de Palafrugell.

JOAN MANEL PADILLA IBARZ (Sant Antoni de Calonge)

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Rosa Vilaseca Narbona i tenia quatre fills. Residia a Sant Antoni de Calonge. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Antoni de Calonge.

JOSÉ MARÍA MARTÍNEZ BAYASCAS (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 76 anys. Era vidu d’Alicia Caballeria Palau i tenia quatre fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a l’església parroquial del Monestir de Sant Feliu de Guíxols.

JOAN ANTON TORRADEFLOT MARTIN (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Carme Pla Aubanell i tenia tres fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà demà diumenge, a les 11 del matí, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

FELISA CANO MARTÍNEZ (Palafrugell)

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Joan Vendrell Reig i tenia dos fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

MIQUEL VIEL CAMPS (Ullà)

Ha mort als 79 anys. Tenia dues filles. Residia a Ullà. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de sis de la tarda, al tanatori de Torroella de Montgrí.

PAQUITA TEIXIDOR DAUSSÀ (Palafrugell)

Ha mort als 86 anys. Era vídua d’Àngel Solà Piferrer i tenia tres fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 6 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

ÀNGELA PARNAU CASADEVALL (Fonolleres)

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Narcís Bonet Fontquerna i tenia sis fills. Residia a Fonolleres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al cementiri de Parlavà Fonolleres.

VIRGINIA CORTÉS FERNÁNDEZ (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Jesús García Muñoz i tenia set fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dijous, a les 6 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu.

BAUDILIO IGLESIAS MUÑOZ «BOI» (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Maria Lluïsa Palet Cubias i tenia quatre fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

ROSA FONT MIRÓ (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 85 anys. Era casada amb Josep Pons Juanmiquel i tenia dos fills. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 4 de la tarda, a la capella del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

SALVADOR MATAS TEIXIDOR (Palafrugell)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Dolors Prat Colls i tenia dos fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

CARME BADOSA MORERA (Sant Antoni de Calonge)

Ha mort als 63 anys. Era casada amb Salvador Pastor Blasco i tenia dos fills. Residia a Sant Antoni de Calonge. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimecres, a les 6 de la tarda, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

FRANCISCO SÁNCHEZ PACHECO (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Carmen Tejero Caballero i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

PERE LLOPART ALSINA (Calonge)

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Antònia Busquets Taberner i tenia tres fills. Residia a Calonge. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Calonge.

JOAN PUJADAS VERDAGUER (Gualta)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Alberta Feliu Martí i tenia dos fills. Residia a Gualta. L’enterrament se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, al cementiri de Gualta.

TEOFILO CUESTA LERA (Torroella de Montgrí)

Ha mort als 103 anys. Era vidu de Pilar Castelló Torrent. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Genís de Torroella de Montgrí.

JOAN MIR I COLOMER (Torroella de Montgrí)

Ha mort als 87 anys. Era vidu de Paquita Ferrer i Castellà i tenia tres fills. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori de Torroella de Montgrí.

FRANCISCO SÁNCHEZ PACHECO (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Carmen Tejero Caballero i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

JUAN ASENCIO ROSALES (Palafrugell)

Ha mort als 71 anys. Era casat amb Mª Rosario García Parejo i tenia tres fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

ÁNGELES ESPADAS DE PRADO (Platja d’Aro)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Lluís Paradeda Dalmau i tenia una filla. Residia a Platja d’Aro. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

TEOFILO CUESTA LARA (Torroella de Montgrí)

Ha mort als 103 anys. Era vidu de Pilar Castelló Torrent. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Genís de Torroella de Montgrí.

FERNANDO SAAVEDRA FERNÁNDEZ (Palafrugell)

Ha mort als 96 anys. Era vidu d’Ángeles Dotes Martínez i tenia tres fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

MARIA ÀNGELA PRATS SOLER (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Dani Morató Reixach i tenia quatre fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, a l’església parroquial del Monestir de Sant Feliu de Guíxols.

JUAN FERNÁNDEZ CARRIZOSA (Santa Cristina d’Aro)

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Josefa Mujica Tena i tenia dos fills. Residia a Santa Cristina d’Aro. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

JOAQUIMA DOMÈNECH GARCIA «QUIMETA» (Palafrugell)

Ha mort als 79 anys. Era casada amb Jordi Padrosa Amposta i tenia dos fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

JAUME DARNÉ PARALS (Pals)

Ha mort als 93 anys. Era vidu de M. Teresa Monar Sens i tenia dos fills. Residia a Pals. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Sant Pere de Pals.

LORENZO JIMÉNEZ GALLARDO (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Dolores Tapia Olvera i tenia quatre fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

JAUME DARNÉ PARALS (Pals)

Ha mort als 93 anys. Era vidu de M. Teresa Monar Sens i tenia dos fills. Residia a Pals. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 12 del migdia, a l’església parro

JOAN BASSÓ CALABÚS (Platja d’Aro)

Ha mort als 69 anys. Era casat amb Paquita Rigau Basart i tenia dos fills. Residia a Platja d’Aro.

MARÍA LUISA MERCADER BAHÍ (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Miquel Abras Coll i tenia un fill. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 5 de la tarda, a la capella del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

LOLA PUIG RIBOT (Pals)

Ha mort als 107 anys. Era vídua de Domingo Servià Carreras i tenia dues filles. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Pals.

XAVIER RIBERA SERRA (Calonge)

Ha mort als 60 anys. Era casat amb Emma Mir Arnau. Residia a Calonge.

JOSE ANTONIO LÓPEZ RUIZ (Begur)

Ha mort als 81 anys. Residia a Begur. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, al cementiri de Begur.

MARÍA RUIZ GUILLÉN (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 81 anys. Era vídua de José Guerrero Ruiz i tenia tres fills. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui di jous dia 20, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

BENITA VILÀ MATAS (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Manuel Gibert Tarrés i tenia dues filles. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dijous dia 20, a les 5 de la tarda, a la capella del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

GENARO RODRÍGUEZ GONZÁLEZ (Palafrugell)

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Francisca Carretero Naharro i tenia un fill. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

ISABEL MONTES GUSANO (Torroella de Montgrí)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Josep Maria Vives Pijoan i tenia tres fills. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Genís de Torroella de Montgrí.

GENARO RODRÍGUEZ GONZÁLEZ (Palafrugell)

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Francisca Carretero Naharro i tenia un fill. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

NIEVES SÁNCHEZ PALACIOS (Palamós)

Ha mort als 90 anys. Era casada amb Bernardino Monge Martínez i tenia quatre fills. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

PETRA PALACIOS ESTEBAN (Sant Joan de Palamós)

Ha mort als 70 anys. Residia a Palamós. La cerimònia es va celebrar ahir, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Eugènia de Sant Joan de Palamós. La cerimònia tindrà lloc a la Sala Montserrat d'Àltima (c/ Bruc 11-13) el diumenge a les 10 del ...

MARIA TERESA SÁNCHEZ ROSELLÓ (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 65 anys. Tenia una filla. Residia a Platja d’Aro. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

GENARO RODRÍGUEZ GONZÁLEZ (Palafrugell)

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Francisca Carretero Naharro i tenia un fill. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà dijous, dia 20, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

MARC SALVÀ FÀBREGAS (Torroella de Montgrí)

Ha mort als 17 anys. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, al tanatori de Torroella de Montgrí. La cerimònia tindrà lloc a la Sala Montserrat d'Àltima (c/ Bruc 11-13) el diumenge a les 10 del ...

FREDERIC QUINTANA FABRELLAS (Ullastret)

Ha mort als 98 anys. Era vidu de Teresa Teixidor Viladomat i tenia tres fills. Residia a Ullastret. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, al cementiri d’Ullastret.

JOAN VILÀ TORRENT (Torroella de Montgrí)

Ha mort als 88 anys. Era vidu de Joaquima Herrera Fausellas i tenia dos fills. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Genís de Torroella de Montgrí. La cerimònia tindrà ...

PETRA PALACIOS ESTEBAN (Sant Joan de Palamós)

Ha mort als 70 anys. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Eugènia de Sant Joan de Palamós.

SUSANA CORTÉS URBANEJA (Corçà)

Ha mort als 53 anys. Tenia dos fills. Residia a Corçà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

SUSANA CORTÉS URBANEJA (Corçà)

Ha mort als 53 anys. Tenia dos fills, Melània i Samuel. Residia a Corçà. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

MARIA TORROELLA PONS (Palamós)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Josep Martos Izquierdo i tenia tres filles. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

BONI MORALES ESCUDERO (Platja d’Aro)

Ha mort als 85 anys. Era vidu de Celestina Gordon Casaus i tenia un fill. Residia a Platja d’Aro. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Platja d’Aro.

BALBINA CORIS CELIS (Sant Joan de Palamós)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Ramon Esteve Carratalà i tenia dues filles. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Eugènia de Sant Joan de Palamós.

ANTONIA GARCÍA CERVERA (Calonge)

Ha mort als 90 anys. Era vídua d’Ángel Baca García i tenia quatre fills. Residia a Calonge. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

ANTONIA GARCÍA CERVERA (Calonge)

Ha mort als 90 anys. Era vídua d’Ángel Baca García i tenia quatre fills. Residia a Calonge. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 4 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

RITA RIBAS VELLVER (Sant Antoni de Calonge)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Joan Circuns Espelt. Residia a Sant Antoni de Calonge. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Antoni de Calonge.

ANTONIO VARELA FERNÁNDEZ (Palamós)

Ha mort als 69 anys. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Palafrugell.

ANTONIA MIRÓ MARGENAT (Rupià)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Lluís Seró Rivera i tenia un fill. Residia a Terrassa.

ANTONIA GARCÍA CERVERA (Calonge)

Ha mort als 90 anys. Era vídua d’Ángel Baca García i tenia quatre fills. Residia a Calonge. La cerimònia se celebrarà demà passat dimecres, a les 4 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

RITA RIBAS VELLVER (Sant Antoni de Calonge)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Joan Circuns Espelt. Residia a Sant Antoni de Calonge. La cerimònia religiosa se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Antoni de Calonge.

SANTI RUFO PERIÁÑEZ (Palamós)

Ha mort als 66 anys. Era casat amb Àngela Surroca Humet i tenia dues filles. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Santa Maria del Mar de Palamós.

ANTONIO VARELA FERNÁNDEZ (Palamós)

Ha mort als 69 anys. Residia a Palamós. L’acte de comiat se celebrarà demà dilluns, a 2/4 de 10 del matí, a la sala de cerimònies del tanatori de Palafrugell.

XICU LLENAS MATÉS (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 61 anys. Era solter. Residia a la Bisbal d’Empordà.

DOLORES GIRALDES DOBLADO (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Narciso Albentosa Sánchez i tenia dos fills. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a la 1 del migdia, a la capella del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

RAMON VILADÀ SENTÍS (Palafrugell)

Ha mort als 59 anys. Era casat amb Eleonore Rodrigo Casinos. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 3 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

SALVADOR LINARES HINOJOSA (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Dolores Torres Matés i tenia dos fills. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatoria de Palafrugell.

LLUÍS XARGAY JUNCAROL (Vilopriu)

Ha mort als 76 anys. Era solter. Residia a Vilopriu. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Vilopriu

TERESA CLAPÉS MAYMÍ (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Miquel Colls Massich i tenia tres fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 6 de la tarda, a l’església parroquial del monestir de Sant Feliu de Guíxols.

MARIA DOLORS JAHONER FELIP (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 69 anys. Era casada amb Pere Naspreda Picart. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 6 de la tarda, a l’església del cementiri de la Bisbal.

RICARDO BARREIRO CARRETE (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Carmen Gras González i tenia tres filles. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 4 de la tarda, a l’església del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

NÚRIA MIGUEL RAMÍREZ (Torroella de Montgrí)

Ha mort als 50 anys. Tenia dos fills. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 6 de la tarda, al tanatori de Torroella de Montgrí.

RICARDO BARREIRO CARRETE (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Carmen Gras González i tenia tres filles. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a 2/4 de 4 de la tarda, a l’església del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

CARMEN AUGER GIBERT (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Lluís Anglada Vergeli i tenia un fill. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a l’església parroquial del monestir de Sant Feliu de Guíxols.

ROSER AGELL CISA (Palamós)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Jaume Muxart Domènech i tenia quatre fills. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

ROSA BAYERRI BARCELÓ (Palamós)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Sisquet Marsal Pastó i tenia dos fills. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la ­parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

MARÍA FERNÁNDEZ MONTORO (Palafrugell)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Juan Milán Herrera i tenia cinc fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

MARTÍ MORELL MUNDET (Palafrugell)

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Mercè Dalmau Claramunt i tenia tres fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

ÀNGELA CASELLAS MAJÓ (Jafre)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Joaquim Vila Cullell i tenia tres fills. Residia a Jafre. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 6 de la tarda, a l’església parroquial de Jafre.

DENISE BOUDART (Castell d’Aro)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Leon Jean Lambotte. Residia a Castell d’Aro. La cerimònia religiosa se celebrarà demà dijous, a les 12 del migdia, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

JOAN JANOHER BOSCH (Bellcaire d’Empordà)

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Lluïsa Bonada Artigas i tenia dos fills. Residia a Bellcaire d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Sant Joan de Bellcaire d’Empordà.

SABINA MARTÍNEZ CANO (Platja d’Aro)

Ha mort als 82 anys. Era casada amb Eliseo Fernández Bedmar i tenia tres filles. Residia a Platja d’Aro. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dimarts, a les 6 de la tarda, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

JOAN JANOHER BOSCH (Bellcaire d’Empordà)

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Lluïsa Bonada Artigas i tenia dos fills. Residia a Bellcaire d’Empordà. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a la parròquia de Bellcaire d’Empordà.

ISABEL ALBERTÍ RUFÍ (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Pere Llorca Camos i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dilluns, a les 6 de la tarda, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

FRANCISCA JIMÉNEZ PONCE (Palafrugell)

Ha mort als 92 anys. Era vídua d’Antonio Bandera Corrales i tenia dos fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

MARGARITA SAU COSTA (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Francisco Pastoret Solà i tenia dos fills. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

FRANCISCA «PAQUI» FERNÁNDEZ DEL POZO (Begur)

Ha mort als 73 anys. Era vídua de Jordi Barceló Aynier i tenia un fill. Residia a Begur. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Begur.

JULI MATAS CASAS (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 94 anys. Era casat amb Assumpció Balaguer Bonaset i tenia dos fills. Residia a la Bisbal d’Empordà.

ISIDORA DENGRA GONZÁLEZ (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Jose Moreno González i tenia quatre fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 5 de la tarda, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

JOSEP JOAN FONT PAGÈS (Santa Cristina d’Aro)

Ha mort als 73 anys. Era casat amb María Carmen Alfaro Arrabal i tenia dos fills. Residia a Santa Cristina d’Aro. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

ISABEL LÓPEZ LÓPEZ (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Francisco Canal Masferrer. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

GILBERTA RABAÑA VILA (Palafrugell)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Lluís Casas Santanach i tenia dues filles. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

MARTÍ DALMAU ALABAU (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Dolors Padrés Martí i tenia dos fills. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a l’església del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

JAUME BARDIA FERRER (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 68 anys. Era casat amb Mª del Carmen León García i tenia dues filles. Residia a Sant Feliu de Guíxols.

JOSEP JOAN FONT PAGÈS (Santa Cristina d’Aro)

Ha mort als 73 anys. Era casat amb María Carmen Alfaro Arrabal i tenia dos fills. Residia a Santa Cristina d’Aro. La cerimònia religiosa se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

ANTONIO DÍAZ VILLEGAS «ANTONIO DEL MOLÍ» (Parlavà)

Ha mort als 98 anys. Era vidu de Caterina Carbó Perich i tenia dos fills. Residia a Parlavà. La cerimònia religiosa se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al cementiri de Parlavà.

ROSA LLINÀS COLOM (Gualta)

Ha mort als 84 anys. Era casada amb Vicens Muriscot Sureda i tenia un fill. Residia a Gualta. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, al cementiri de Gualta.

EDUARD GONZÁLEZ GIRBAU (Calonge)

Ha mort als 90 anys. Era vidu de Sole Sáez Buesa i tenia dues filles. Residia a Calonge.

ALAIN AUGE (S’Agaró)

Ha mort als 78 anys. Tenia un fill. Residia a s’Agaró. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

JOAN BAÑERAS SENDRA (Peratallada)

Ha mort als 87 anys. Era solter. Residia a Peratallada. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, al cementiri de Peratallada.

JEAN EMILE DUMONT (Palafrugell)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Nancy Banegas Escalante i tenia dos fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

SALVADOR FANALS VILLAMIL (Palamós)

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Rosa Maria Maisabeu Urrutia i tenia dos fills. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Sant Antoni de Calonge.

CHRISTEL KORFF REUTER (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 83 anys. Era vídua d’Enric Martí Vives i tenia dues filles. Residia a Sant Feliu de Guíxols.

DAVID BELTRAN GARBAYO (Palafrugell)

Ha mort als 57 anys. Tenia dos fills. Residia a Palafrugell. Serà incinerat avui dimarts, a les 12 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

CONSUELO ROIG PARERA (Pals)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de José Fernández Pérez i tenia dos fills. Residia a Pals. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Pere de Pals.

MERCÈ PARÍS REBULL (Palamós)

Ha mort als 90 anys. Era casada amb Vicenç Prats Bagué i tenia tres fills. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a Santa Maria del Mar de Palamós.

MERCÈ PARÍS REBULL (Palamós)

Ha mort als 90 anys. Era casada amb Vicenç Prats Bagué i tenia tres fills. Resi dia a Palamós. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

MARIA JORDÀ FELIU (Palamós)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Miquel Martínez Ruíz i tenia un fill. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

JOAN FONTANET MATEU (Palamós)

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Cari Angosto Muñoz i tenia dos fills. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria del mnar de Palamós.

ISABEL VELASCO TORRES (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 77 anys. Era vídua de Francisco Torres Matés i tenia tres fills. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al cementiri de la Bisbal.

JOSEP PLANIOL MASFERRER (Santa Cristina d’Aro)

Ha mort als 86 anys. Era solter. Residia a Santa Cristina d’Aro. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, al tantori de Sant Feliu de Guíxols.

JUAN MAGAÑA SANCHO (Palamós)

Ha mort als 84 anys. Era vidu de Mercedes López Luquiño. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Eugènia de Sant Joan de Palamós.

EUFRASIA ESCRIBANO FERNÁNDEZ (Torroella de Montgrí)

Ha mort als 69 anys. Era vídua de Felipe Gascó Moreno i tenia tres fills. Residia a Ullà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori de Torroella de Montgrí.

TERESA PAGÈS ROURA (Bellcaire d’Empordà)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Joan Foix Saló i tenia dos fills. Residia a Bellcaire d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Bellcaire d’Empordà.

TERESA PAGÈS ROURA (Bellcaire d’Empordà)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Joan Foix Saló i tenia dos fills. Residia a Bellcaire d’Empordà. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Bellcaire d’Empordà.

JOSEP TORRES FITO (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 67 anys. Era casat amb Margarita Gironès Codina i tenia tres fills. Residia a Santa Cristina d’Aro. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia del monestir de Sant Feliu de Guíxols.

ANTONIO HERRERA MARTOS (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort 74 anys. Era casat amb Maria Garcia Padilla i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 7 de la tarda, a la parròquia del monestir de Sant Feliu de Guíxols.

MARÍA DOLORES PÉREZ JIMÉNEZ (Palamós)

Ha mort als 56 anys. Era parella d’Eleuterio Sabat Gracia i tenia tres fills. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Vila-roja de Girona.

ENRIC AULADELL PICÓ (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 66 anys. Tenia dos fills. Residia a Castell d’Aro. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia del Monestir de St. Feliu de Guíxols.

ENRIC AULADELL PICÓ (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 66 anys. Tenia dos fills. Residia a Castell d’Aro. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia del Monestir de Sant Feliu de Guíxols.

JOSEP TORRES FITO (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 67 anys. Era casat amb Margarita Gironès Codina i tenia tres fills. Residia a Santa Cristina d’Aro. La cerimònia se celebrarà demà diluns, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia del monestir de Sant Feliu de Guíxols.

MARY ADÁN ZAPATA (Palafrugell)

Ha mort als 83 anys. Era casada amb Antonio González Latorre i tenia dos fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’1 del migdia, al Tanatori de Palafrugell.

ALICIA MONTANER LLOVERAS (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Carme Prats Carles i tenia quatre fills. Resi dia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, al cementiri de la Bisbal d’Empordà.

ANNA PÉREZ MARTÍN (Platja d’Aro)

Ha mort als 63 anys. Tenia tres fills. Residia a Platja d’Aro. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 6 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

FRANCISCO ROMÁN HERREROS (Santa Cristina d’Aro)

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Encarnación González Callado i tenia dues filles. Residia a Santa Cristina d’Aro. La cerimònia es va celebrar ahir dimecres, a la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

JUAN TIRADO DIAZ (Palamós)

Ha mort als 71 anys. Era casat amb Catalina Cortejosa Jiménez i tenia tres fills. Residia a Palamós. Serà incinerat avui dijous, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Palafrugell.

ANNA MIR ROS (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 82 anys. Era vídua de Joan Puig Gotarra i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia del monestir de Sant Feliu de Guíxols.

ANNA MIR ROS (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 82 anys. Era vídua de Joan Puig Gotarra i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia del monestir de Sant Feliu de Guíxols

JOSEP GALCERAN RIBAS (Palafrugell)

Ha mort als 98 anys. Residia a Barcelona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Santa Rosa de Llafranc, Palafrugell.

ANA MARÍA NAVARRO CASTILLO (Sant Feliu de Guíxols)

ANA MARÍA NAVARRO CASTILLO (Sant Feliu de Guíxols)

FRANCISCA PALMA LÓPEZ (Púbol)

FRANCISCA PALMA LÓPEZ (Púbol)

JOSEP JORDI FONT (Torroella de Montgrí)

Ha mort als 88 anys. Era vidu de Dolors Fàbregas Pagès i tenia una filla. Residia a Torroella de Montgrí. La ceri mònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, al tanatori de Torroella de Montgrí.

ADOLF ROCA BADIA (Palafrugell)

Ha mort als 84 anys. Era vidu de Clara Dalmau Campamar i tenia dos fills. Residia a Mont-ras. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, al tanatori de Palafrugell.

JOAQUÍN ARELLANO LLINAS (Calonge)

Ha mort als 47 anys. Era solter. Residia a Calonge. La cerimònia religiosa es va celebrar ahir divendres, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori de Calonge.

JUAN LUIS PANEQUE VILLODRES (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 57 anys. Tenia dos fills. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, al cementiri de la Bisbal d’Empordà.

MANUEL TORRALBA HORTELANO (Sant Antoni de Calonge)

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Carmela Peralta López i tenia quatre fills. Residia a Sant Antoni de Calonge. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Antoni de Calonge.

JUAN PEDRO SÁNCHEZ ORTIZ (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 55 anys. Tenia un fill. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui, a les 12 del migdia, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

JOSEFINA ROVIRA FERNÁNDEZ (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Pedro Luna Candela i tenia quatre fills. Residia a Barcelona. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

JOSÉ GARCÍA ESTRADA (Platja d’Aro)

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Ana Alcaide Barrero i tenia quatre fills. Residia a Platja d’Aro. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

JOSEFINA ROVIRA FERNÁNDEZ (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Pedro Luna Candela i tenia quatre fills. Residia a Barcelona. La cerimònia de comiat se celebrarà demà dimecres, a les 4 de la tarda, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

JOSEP MARIA VILA ESTEVA (Palafrugell)

Ha mort als 69 anys. Tenia tres fills. Residia a Palamós La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

MARINA MASCARÓS BORRELL (Palafrugell)

Ha mort als 72 anys. Era vídua de Justo Rivas Arriba i tenia un fill. Residia a Palafrugell.

MARIA ALAMINOS PALMA (Calonge)

Ha mort als 68 anys. Era casada amb Alfons Marturià Jofre i tenia dos fills. Residia a Calonge. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, al cementiri de Calonge.

ROSA BONET COSTA «ROSITA» (Albons)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Josep Borrell Gelada i tenia dos fills. Residia a Albons. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia d’Albons.

JOSEP DARNÉS TUBERT (Vilopriu)

Informació sobre defuncions i necrològiques del dia. Defuncions a Manresa, defuncions a Girona, defuncions a Barcelona

MARIA ALAMINOS PALMA (Calonge)

Informació sobre defuncions i necrològiques del dia. Defuncions a Manresa, defuncions a Girona, defuncions a Barcelona

PAQUITA BRANCÓS SERRATOSA (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 102 anys. Era vídua de Josep Ponsatí Suñer i tenia tres fills. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, al cementiri de la Bisbal.

GHISLAINE MINGUET (Castell d’Aro)

Ha mort als 66 anys. Residia a Castell d’Aro. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, a l’església parroquial de Platja d’Aro.

JOAQUIM FARRÓ RUÉ (Palafrugell)

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Remei Mur Plana i tenia dos fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Vicenç de Regencós.

ANTONIO LLAMAS VARELA (Palafrugell)

Ha mort als 85 anys. Era vidu de Consuelo Abad Porcar i tenia una filla. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

MARIA TERESA ALES BONILLA (Calonge)

Ha mort als 47 anys. Tenia un fill. Residia a Calonge. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Antoni de Calonge.

GREGORY PAUL WESTMORELAND (Torroella de Montgrí)

Ha mort als 68 anys. Era casat amb Catherine Westmoreland i tenia una filla. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, al tanatori de Torroella de Montgrí.

ANTONIO MANUEL ROCHA GARRIDO (Palafrugell)

Ha mort als 72 anys. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, al tanatori de Palafrugell.

ROSA ESTELA GRASSOT (Palafrugell)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Miquel Cañet Carreras i tenia dues filles. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

MERCEDES CARRILLO DURAN (Torroella de Montgrí)

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Isidre Ullastres Comas i tenia dos fills. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Sant Genís de Torroella de Montgrí.

MARIA RODRÍGUEZ MARTÍNEZ (Calonge)

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Juan Manuel Guerrero Méndez i tenia dos fills. Residia a Calonge. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a l’església de Sant Martí de Calonge.

PEDRO MARTÍNEZ ROMERO (Santa Cristina d’Aro)

Ha mort als 92 anys. Era vidu de Mercedes García Castillo i tenia dos fills. Residia a Santa Cristina d’Aro. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

ANTONIO ROMERO COLLADO (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Manuela Romero Campayo i tenia tres fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

CARMEN BOSCH ROS (Cruïlles)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Josep Figueras Casademont. Residia a Cruïlles. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, al cementi ri de Cruïlles.

FEDERICO CALVET PALAU (Albons)

Ha mort als 96 anys. Era casat amb Núria Picola Sala i tenia una filla. Residia a Albons. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Cugat d’Albons.

ANGELINA FALGÀS SERRA (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 66 anys. Era vídua de Francesc Santiago Fernández i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a l’església parroquial del monestir de Sant Feliu de Guíxols.

TEYA MONJÓ PAU (Palamós)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Manuel Gafarot Fernández i tenia dos fills. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

RITA PLANAGUMÀ TORRAS (Les Olives)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Joan Pou Ferrer. Residia a les Olives Garrigoles. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d’1 del migdia, a Garrigoles.

CLARA BUSQUETS COLL (L’Estartit)

Ha mort als 77 anys. Era casada amb Joan Pibernat Elias i tenia dos fills. Residia a l’Estartit. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Anna de l’Estartit.

JOAN NADAL SAUS (Foixà)

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Quimeta Pi Galià i tenia tres fills. Residia a Foixà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a l’església de Sant Joan de Foixà.

PERE GATIUS ALMAR (Ullastret)

Ha mort als 91 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissab te, a les 10 del matí, al tanatori de Girona.

MANEL ACEBES MUÑOZ (Palamós)

Ha mort als 58 anys. Era vidu de Susi Trillas Mirabet i tenia dues filles. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Eugènia de Sant Joan de Palamós.

CARMEN GARCÍA BELMONTE (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 75 anys. Era soltera. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

MARIA ANTÒNIA CUNILL GORINA (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 99 anys. Era vídua de Josep Brancós Serratosa. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a l’església del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

JOSÉ CARRASQUILLA LABRADOR (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 57 anys. Tenia dos fills. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a l’església del cementiri de la Bisbal d’Empordà.