Necrològiques i defuncions Baix Empordà

Necrològiques i defuncions del Baix Empordà, La Bisbal d’Empordà

OFERTA! Joc d'utencilis de cuina antiadherents, 8 peces

Joc d'utencilis de cuina antiadherents, 8 peces

39,99 €

JORDI TABERNER COSTA «XERVE» (Santa Cristina d’Aro)

Ha mort als 53 anys. Era natural de Santa Cristina d’Aro, població on residia. Era casat amb Núria Salgas Castaño i tenia dos fills. Se celebrarà una cerimònia de comiat avui dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

DOMINGO PEREIRA VIDAL (Sant Antoni de Calonge)

Ha mort als 69 anys. Era natural de Barcelona. Era casat amb Teresa Ventura Palleja i tenia quatre fills. Residia a Sant Antoni de Calonge. L’enterrament se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Antoni de ...

FERRAN MUÑOZ RODRÍGUEZ (Palafrugell)

Ha mort als 69 anys. Era casat amb Dolors Bach Esteve Ruiz i tenia dos fills. Residia a Palafrugell. L’enterrament se celebrarà avui dissabte, a les 6 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

PILAR FERRER VILAR (Palamós)

Ha mort als 82 anys. Era vídua de Josep Suquet Cufiñá i tenia dos fills. Residia a Palamós. L’enterrament se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 4 de la tarda, a l’església parroquial de Santa Maria del Mar de Palamós.

JOANA VIDAL VILA «LA PEPITA DE CAN BALLÓ» (Parlavà)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Josep Balló Coll i tenia tres fills. Residia a Parlavà. L’enterrament se celebrarà avui dis sabte, a les 12 de migdia, a l’església parroquial de Sant Feliu de Parlavà.

ROSER TRAYTER PRATS (Regencós)

Ha mort als 74 anys. Era casada amb Josep Rubau Blanch i tenia tres fills. Residia a Regencós. L’enterrament se celebrarà avui dissabte, a 3/4 de 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Vi­cenç de Regencós.

JORDI TABERNER COSTA (Santa Cristina d’Aro)

Ha mort als 53 anys, natural de Santa Cristina d’Aro, població on residia. Era casat amb Núria Salgas Castaño i tenia dos fills. Se celebrarà una cerimònia de comiat demà dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

NARCÍS SALELLAS BOSCH (Verges)

Ha mort als 96 anys. Era vidu de Maria Rosa Martí Mateo i tenia dues filles. Residia a Girona. L’enterrament se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Verges.

QUERALT RUSCALLEDA MIRANDA «ARTISTA PINTORA» (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 72 anys, natural de Sant Feliu de Guíxols, població on residia. Era soltera. Se celebrarà una cerimònia avui divendres, a les 6 de la tarda, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

AMPARO TORRENT MACHUCA (Palamós)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Jordi Bofill Corts i tenia una filla. Residia a Palamós. L’enterrament se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 4 de la tarda, a l’església parroquial de Santa Maria del Mar de Palamós.