Necrològiques i defuncions Baix Empordà

Necrològiques i defuncions del Baix Empordà, La Bisbal d’Empordà

JOAQUIM PLANELLAS ALABAU (Torroella de Montgrí)

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Quimeta Baró Colomer i tenia dos fills. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Genís de Torroella de Montgrí.

NICOLÁS PORRAS GÓMEZ (Palamós)

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Maria Pilar López Galán i tenia dos fills. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Joan de Palamós.

VANESA VILÀ FALCON (Calonge)

Ha mort als 40 anys. Residia a Calonge. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Martí de Calonge.

JOSÉ VICTOR BENAVIDES TOALA (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 59 anys. Era solter. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

MARIA DEL CARME CIURANA OMS (Bellcaire d’Empordà)

Ha mort als 75 anys. Era vídua de Joan Batlle Casas i tenia tres fills. Residia a Bellcaire d’Empordà. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, al tanatori de Torrella de Montgrí.

VANESA VILÀ FALCON (Calonge)

Ha mort als 40 anys. Residia a Calonge. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Martí de Calonge.

JOSÉ VICTOR BENAVIDES TOALA (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 59 anys. Era solter. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

PEDRO SÁNCHEZ MARTÍNEZ (Palafrugell)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Carmen Quesada González i tenia tres fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

MIGUEL HERVÁS LINARES (Torroella de Montgrí)

Ha mort als 87 anys. Era vidu de Francisca Lindes Martínez i tenia dos fills. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Torroella de Montgrí.

LOLA PASTUR VIGIL (Palafrugell)

Ha mort als 77 anys. Tenia tres fills. Residia a Calella de Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 6 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

MIGUEL HERVÁS LINARES (Torroella de Montgrí)

Ha mort als 87 anys. Era vidu de Francisca Lindes Martínez i tenia dos fills. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Torroella de Montgrí.

MARIA MARTÍN MARTÍNEZ (Torroella de Montgrí)

Ha mort als 26 anys. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, al tanatori de Torroella de Montgrí.

SILVESTRE BOSCH PONSÍ «EN SIL» (Palafrugell)

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Dolors Comas Corredor i tenia dos fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 6 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

JOAN VIDAL CORREDOR (Palamós)

Ha mort als 56 anys. Era casat amb Núria Salvador Pigem i tenia una filla. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 4 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

ANITA ORELLANA MONTES (Palafrugell)

Ha mort als 84 anys. Era vídua d’Américo Artiza Puigsegur i tenia dos fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, al tanatori de Palafrugell.

JOSEP DALMAU VILANOVA (Begur)

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Rosa Colón Plaja i tenia tres fills. Residia a Begur. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Pere de Begur.

FELIPE PALMA GONZÁLEZ (Sant Antoni de Calonge)

Ha mort als 85 anys. Tenia tres fills. Residia a Sant Antoni de Calonge.

CARMEN XARGAY JUNCAROL (Colomers)

Ha mort als 79 anys. Era casada amb Àngel Pujol Birulés. Residia a Colomers. La cerimònia se celebrarà avui di marts, a 2/4 de 5 de la tarda, a l’església parroquial de Colomers.

MONTSERRAT LLAMBÍ RIBAS (Palafrugell)

Ha mort als 99 anys. Era vídua de Joan Mozo Cruïlles i tenia tres fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

LUZ CEFERINA SÁNCHEZ JAVIER (Palafrugell)

Ha mort als 83 anys. Era vídua d’Antonio Novo Arellano i tenia tres fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.