Necrològiques i defuncions Baix Empordà

Necrològiques i defuncions del Baix Empordà, La Bisbal d’Empordà

OFERTA! Joc d'utencilis de cuina antiadherents, 8 peces

Joc d'utencilis de cuina antiadherents, 8 peces

39,99 €

MARIA FÀBREGA CERVERA (Palamós)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Pascual Lucas Gomariz i tenia tres fills. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, al tanatori de Girona.

DIONI BELEÑA SORIA (Palafrugell)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de José Valencia Sánchez i tenia dues filles. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, al tanatori de Palafrugell.

EXPECTA BARRERA GÓMEZ (Palafrugell)

Ha mort als 81 anys. Era vídua de Miguel Ortega Elena i tenia tres fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

ROSER FERRER LLAONA (Palafrugell)

Ha mort als 83 anys. Era vídua d’Alfredo Quintana Sedo i tenia un fill. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

JOSÉ CUBERO URBANO (Palamós)

Ha mort als 59 anys. Era solter. Residia a Palamós.

JUANITA LINARES MONTENEGRO (Corçà)

Ha mort als 82 anys. Era casada amb Josep Bonet Fabrellas i tenia dos fills. Residia a Corçà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, al cementiri de Corçà.

JOAN MIQUEL PORTA FERRES (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 75 anys. Tenia dos fills i residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 6 de la tarda, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

ISABEL MARTÍNEZ IZQUIERDO (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Jose Miguel Martínez López i tenia nou fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 7 de la tarda, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

RAMÓN BAÑÓN PALOU (Sant Antoni de Calonge)

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Joaquima Capilla Sánchez i tenia dues filles. Residia a Sant Antoni de Calonge.

ANTONIA AGUILERA PÉREZ (Palamós)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Francisco Díaz Pérez i tenia tres fills. Residia a Palamós. L’enterrament se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Santa Eugènia de Sant Joan de Palamós.

JOSÉ PÉREZ LEDESMA (Calonge)

Ha mort als 101 anys. Era vidu de Josefa Franco Rodríguez i tenia dos fills. Residia a Calonge. L’enterrament se celebrarà avui dimarts, a les 10 del migdia, a l’església parroquial de Sant Martí de Calonge.

CRISTINA CALSINA SUÑE (Albons)

Ha mort als 86 anys. Tenia tres fills i residia a Albons. L’enterrament se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a la parròquia d’Albons.

MONTSERRAT GUSÓ NADAL (Foixà)

Ha mort als 89 anys. Era vídua d’Enric Casellas Majó i tenia tres fills. Residia a Foixà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, a l’església parroquial de Foixà.

DAVID PÉREZ LLINÀS (Platja d’Aro)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Carmen Martín Casado i tenia tres fills. Residia a Castell-Platja d’Aro. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

BENITO GALLARDO GALLEGOS (Palafrugell)

Ha mort als 86 anys. Era vidu de Francisca Pérez Escudero i tenia quatre fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

JOAN JOSEP ACOSTA LAUROBA (Palamós)

Ha mort als 78 anys. Tenia tres filles. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Santa Maria del Mar de Palamós.

MANEL E. CROS TRUJILLO (Santa Cristina d’Aro)

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Conxita Fons Estroch i tenia tres fills. Residia a Santa Cristina d’Aro. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

LALO MARTÍN SÁNCHEZ (Platja d’Aro)

Ha mort als 50 anys. Tenia un fill i residia a Platja d’Aro. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a l’orator del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

ELOY MÁRQUEZ MÁRQUEZ (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Higinia Sánchez Martínez i tenia un fill. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 6 de la tarda, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

ASUNCIÓN MARSAL PASTÓ (Palamós)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Joan Colomer Magrià i tenia dos fills. Residia a Palamós. L’enterrament se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.