Necrològiques i defuncions Baix Empordà

Necrològiques i defuncions del Baix Empordà, La Bisbal d’EmpordàVICTÒRIA GRUART GISPERT (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 94 anys. Era vídua d’Amadeu Formatger Albertí i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia del monestir de Sant Feliu de Guíxols.

MARÍA DEL CARMEN CARMONA GÓMEZ (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 71 anys. Era vídua d’Antonio Mariño Gómez i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà demà passat, dimarts, a les 10 del matí, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

LLUÍS CARBALLUDE FERNÁNDEZ (Santa Cristina d’Aro)

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Rosa Maria Juncà Valls i tenia dos fills. Residia a Santa Cristina d’Aro. La cerimònia religiosa se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Santa Cristina d’Aro.

BERNARD BROWN (L’Estartit)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Michelle Lousie Brown i tenia dos fills. Residia a l’Estartit. La cerimònia se celebrarà demà passat, dimarts, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Palafrugell.

ANA CABELLO RUIZ (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 88 anys. Era casada amb Juan Jurado Ramírez. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, al cementiri de la Bisbal d’Empordà.

MARIA DOLORS BATLLE RICHARD (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 82 anys. Era vídua de Sergi Martín González. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui diumenge, a les 11 del matí, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

MERCÈ SALAMÓ RASPECTA (Santa Cristina d’Aro)

Ha mort als 85 anys. Era casada amb Pere Navarro Rodero i tenia dos fills. Residia a Santa Cristina d’Aro. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a l’ora-tori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

MERCÈ SALAMÓ RASPECTA (Santa Cristina d’Aro)

Ha mort als 85 anys. Era casada amb Pere Navarro Rodero i tenia dos fills. Residia a Santa Cristina d’Aro. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a l’ora-tori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

ANNA GRANOLLERAS CASTELLÓ (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 51 anys. Era casada amb Noé Larrosa Castaño i tenia tres fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia de comiat se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

YOLANDA AMBRONA SAN (Platja d’Aro)

Ha mort als 56 anys. Residia a Platja d’Aro. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora Girona.

JOSÉ CARRERA MARTÍNEZ (Platja d’Aro)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Josefa Muñoz Martínez i tenia tres fills. Residia a Platja d’Aro. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Platja d’Aro.

FORTUNAT SALA PI (Foixà)

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Dolors Carbonell Romans i tenia un fill. Residia a Foixà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Foixà.

MARIA TERESA GONZÁLEZ DURAN (Begur)

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Norbert Carreras Batlle i tenia quatre fills. Residia a Barcelona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 3 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Begur.

PERE LLOVERAS VILA (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Dolors Avellí Mestres i tenia tres fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia del monestir de Sant Feliu de Guíxols.

MARÍA ÁNGELES PRADO PRADA (Sant Antoni de Calonge)

Ha mort als 81 anys. Era vídua de Wolodymyr Borachok Ripecky i tenia tres fills. Residia a Sant Antoni de Calonge. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

YOLANDA AMBRONA SAN (Platja d’Aro)

Ha mort als 56 anys. Residia a Platja d’Aro. La cerimònia se celebrarà demà passat divendres, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora Girona.

TONI ALBERTÍ BOHIGAS (Santa Cristina d’Aro)

Ha mort als 65 anys. La seva parella, Roser Mateo Arzo. Residia a Santa Cristina d’Aro. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

ANTONIO BADÈS ALABAU (Palamós)

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Engracia González Gómez i tenia dos fills. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

YOLANDA AMBRONA SAN (Platja d’Aro)

Ha mort als 56 anys. Residia a Platja d’Aro. La cerimònia se celebrarà divendres dia 3, a les 12 del migdia, al tanatori

PERE LLOVERAS VILA (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Dolors Avellí Mestres i tenia tres fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà demà dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia del m

LLUÍS CALVET DURAN (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Esperanza González Álvarez i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, a l’església parroquial del monestir de Sant Feliu de Guíxols.

ANTONIA ELENA RODRÍGUEZ PRECIADO (Santa Cristina d’Aro)

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Julián Torrado Rebollo i tenia tres fills. Residia a Santa Cristina d’Aro. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sta. Cristina d’Aro.

ANTONIA ELENA RODRÍGUEZ PRECIADO (Santa Cristina d’Aro)

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Julián Torrado Rebollo i tenia tres fills. Residia a Santa Cristina d’Aro. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sta. Cristina d’Aro.

ANTONIO LÓPEZ JOFRE (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 59 anys. Era casat amb Rosa Vílchez Enríquez i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

PEPITA SIMÓN PLAJA (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 85 anys. Era vídua d’Ar temi Basacoma Dalmau i tenia dos fills. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, al cementiri de la Bisbal d’Empordà.

SALVADOR GRASSOT COLL (Torroella de Montgrí)

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Joana Radresa Serra i tenia tres filles. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Genís de Torroella de Montgrí.

JOSEP FIGUERAS REIG (Torroella de Montgrí)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Paquita Soler Calabús i tenia dos fills. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Genís

ANTONIO JIMÉNEZ VIDAL (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 80 anys. Era solter. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, al tanatori La Morena de Palafrugell.

PEPI DEL MOLINO DÍAZ (Torroella de Montgrí)

Ha mort als 89 anys. Era casada amb Pere Batlle Radresa i tenia dos fills. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Torroella de Montgrí.

HERMINIA VALERO LÓRIZ (Palafrugell)

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Pere Giralt Sagrera i tenia quatre fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori La Morena de Palafrugell.

JUAN CAMPON HIDALGO (Palamós)

Ha mort als 78 anys. Era solter. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

ANTONIO JIMÉNEZ VIDAL (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 80 anys. Era solter. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, al tanatori La Morena de Palafrugell.

MIQUEL GUITERAS TRIAS (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 65 anys. Era casat amb María Dolores Roman Pérez i tenia dues filles.

ANTONIO LÓPEZ MARTÍNEZ (Palafrugell)

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Carmen Montalbán Martín i tenia dos fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori La Morena de Palafrugell.

JUAN DOÑA ARACENA (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 71 anys. Era casat amb Victoria Carrillo Espejo i tenia tres fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

NIC TABERNERO DE CASTRO (Palamós)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Maria Martinoy Bitlloch i tenia dos fills. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori La Morena de Palafrugell.

JOAN SENDRA ISERN (Pals)

Ha mort als 85 anys. Era solter. Residia a Pals. La cerimònia serà avui diumenge a 2/4 de 10 del matí, a Sant Fruitós de Pals.

VICENS CASANOVA AGUILAR (Palamós)

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Maria Victorio Soto i tenia dos fills. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori La Morena de Palafrugell.

MICAELA ENRÍQUEZ LUNA (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Francisco Vílchez Quesada i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

ROSA Mª ROCA VALVERDE (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Carles Mallol Balmaña i tenia cinc fills. Residia a Barcelona. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

MARIA ROSA RADRESA PRUNEDA (Palafrugell)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Pere Carreras Capellà i tenia dos fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, al tanatori La Morena de Palafrugell.

MARIA COMPANY GIRONÈS (Torroella de Montgrí)

Ha mort als 89 anys. Era casada amb Josep Puig Pi i tenia dos fills. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Genís de Torroella de Montgrí.

MICAELA ENRÍQUEZ LUNA (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Francisco Vílchez Quesada i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

ANTONIO MONTIEL MUÑOZ (Palafrugell)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Manoli Cañete Linares i tenia quatre fills.

JUAN MUÑOZ RODRÍGUEZ (Palamós)

Ha mort als 87 anys. Era vidu de Juana torres Corzo i tenia dos fills. Residia a Palamós. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

JAUME DEULOFEU SAFONT (Pals)

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Dolors Johera Borrat i tenia un fill. Residia a Pals. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Pals.

PILAR ROIG VILÀ (Ullastret)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Jaume Saló Serra i tenia dos fills. Residia a Ullastret. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la parròquia d’Ullastret.

JUAN MUÑOZ RODRÍGUEZ (Palamós)

Ha mort als 87 anys. Era vidu de Juana torres Corzo i tenia dos fills. Residia a Palamós. La cerimònia de comiat se celebrarà demà dimecres, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

JAUME DEULOFEU SAFONT (Pals)

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Dolors Johera Borrat i tenia un fill. Residia a Pals. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Pals.

JORDI LLENAS GRAU «EN PETRONILLO» (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Carmen Matés Cabrillana i tenia dos fills. Residia a la Bisbal d’Empordà.

ROSA PUIG NABAL (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 89 anys. Era soltera. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al cementiri municipal de la Bisbal d’Empordà.

TONI GADEA REDUAN (Palafrugell)

Ha mort als 71 anys. Tenia tres fills. Residia a Palafrugell.

MARÍA VICTORIA ESPINOSA MARQUES (Palafrugell)

Ha mort als 69 anys. Era casada amb Edmundo Acebedo Villas i tenia tres fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, al tanatori La Morena de Palafrugell.

ISABEL DÍAZ LIRIA (Mont-ras)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Sebastián Giménez García i tenia quatre fills. Residia a Mont-ras. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, al tanatori La Morena de Palafrugell.

JORDI LLENAS GRAU «EN PETRONILLO» (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Carmen Matés Cabrillana i tenia dos fills. Residia a la Bisbal d’Empordà.

MARÍA VICTORIA ESPINOSA MARQUES (Palafrugell)

Ha mort als 69 anys. Era casada amb Edmundo Acebedo Villas i tenia tres fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, al tanatori La Morena de Palafrugell.

CARLOS LÓPEZ CANO (Calonge)

Ha mort als 34 anys. Era solter. Residia a Calonge. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori La Morena de Palafrugell.

MONTSERRAT ADROHER PAGÈS (Gaüses)

Ha mort als 92 anys. Era soltera. Residia a Gaüses. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a Gaüses.

EMÍLIA SABALLS JORDÀ (Torroella de Montgrí)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Jaume Olivé Olivé i tenia quatre fills. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Genís de Torroella de Montgrí.

CATALINA GENÍS FERRER (Palafrugell)

Ha mort als 97 anys. Era vídua d’Eustorgio Padrós Deulofeu i tenia una filla. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, al tanatori La Morena de Palafrugell.

JOSEP OLIU FONTFREDA (Palafrugell)

Ha mort als 86 anys. Era solter. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori La Morena de Palafrugell.

BRAULIA SÁNCHEZ GONZÁLEZ (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Joan Fernández Cuenca i tenia un fill. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

ROSA SÁNCHEZ HUERTAS (Palamós)

Ha mort als 78 anys. Era vídua de José González Carvajal i tenia cinc fills. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Eugènia de Sant Joan de Palamós.

FREDERIC SOLIVERA ALSINA (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Dolors Casals Bargalló i tenia dues filles. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 3 de la tarda, al tanatori La Morena de Palafrugell.

EMERIO ARMENGOL SALLERAS (Torroella de Montgrí)

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Francisca Aladid Llanas. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 5 de la tarda, a l’església parrquial de Sant Genís de Torroella de Montgrí.

MARIE JOSÉ QUIKELS (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 80 anys. Era casada amb Antonio Valdivieso Valdivieso i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

JUAN JOSÉ FERNÁNDEZ HERRERO (Torroella de Montgrí)

Ha mort als 68 anys. Era casat amb Milagros Corrochano Ramos i tenia dos fills. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Genís de Torroella de Montgrí.

JOAN SALLÉS BAÑERAS (Cruïlles)

Ha mort als 98 anys. Era vidu de Roser Solà Mercader i tenia dos fills. Residia a Cruïlles. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, al cementiri de Cruïlles.

LLUÍS ROS REIXACH «EN LLUÍS DEL CASAL» (Palafrugell)

Ha mort als 96 anys. Era vidu d’Anna Prats Oliveras i tenia cinc fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

JOAN REIG CAÑET (Palafrugell)

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Jane Hargreaves Snipe i tenia tres fills. Residia a Palafrugell.

MANUEL FUENTES ACEVEDO (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Maria Benítez Mesa i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

JOSEP PUIG DALMAU (Palafrugell)

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Maria Martín Purra i tenia una filla. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al tanatori La Morena de Palafrugell.

FRANCISCO ESPADA NARBONA (Bellcaire d’Empordà)

Ha mort als 95 anys. Era vidu d’Ana Maireles Leiva i tenia set fills. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Bellcaire d’Empordà.

SALUD VALENCIA BENÍTEZ (Palafrugell)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de José Paz Gómez i tenia tres fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al tanatori la Morena de Palafrugell.

ÁNGEL PEREA FERNÁNDEZ (Palafrugell)

Ha mort als 71 anys. Era casat amb Mª Elvira Corbera Tarradellas i tenia tres fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatorila Morena de Palafrugell.

JOAN CARLES OLIVA ARNAU (Palafrugell)

Ha mort als 57 anys. Era casat amb Maria Cinta Gandia Soley i tenia un fill. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 6 de la tarda, al tanatori La Morena de Palafrugell.

ROSARIO RUEDA ALCAÑIZ (Palafrugell)

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Ramon Salmerón Navarro i tenia tres fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori La Morena de Palafrugell.

ANA SERRA PAGÈS (Ultramort)

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Narcís Pi Serra i tenia dos fills. Residia a Ultramort. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 6 de la tarda, al cementiri d’Ultramort.

ROSARIO RUEDA ALCAÑIZ (Palafrugell)

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Ramon Salmerón Navarro i tenia tres fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori La Morena de Palafrugell.

PERE NASPREDA PICART (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 77 anys. Era vidu de Maria Dolors Janoher Felip. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, al cementiri de la Bisbal d’Empordà.

CONXITA DUCH LLAQUET (Palafrugell)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Vi cenç Piferrer Güell i tenia dos fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 3 de la tarda, a la parròquia de Sant Vicenç de Regencós.

MERCÈ VALLCORBA SEGALÉS (Palafrugell)

Ha mort als 74 anys. Era vídua i tenia dos fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 6 de la tarda, al tanatori La Morena de Palafrugell.

PERE NASPREDA PICART (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 77 anys. Era vidu de Maria Dolors Janoher Felip. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 12 del migdia, al cementiri de la Bisbal d’Empordà.

MANEL LLADÓ CONSTANSEU (Palamós)

Ha mort als 96 anys. Era casat amb Rogèlia Massó Serrats i tenia dos fills. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

FRANCISO GANDIN TORRES (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Isabel Verdaguer Colom i tenia tres fills. Residia a la Bisbal. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, al cementiri de Vulpellac.

PERE NASPREDA PICART (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 77 anys. Era vidu de Maria Dolors Janoher Felip. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà dimecres dia 27, a les 12 del migdia, al cementiri de la Bisbal d’Empordà.

SOFIA BARREDA DE LA LUZ (Palafrugell)

Ha mort als 58 anys. Era casada amb Antonio Ruiz Suárez i tenia un fill. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d’1 del migdia, al Tanatori la Morena de Palafrugell.

MARÍA ALAMINOS GARCÍA (Calonge)

Ha mort als 50 anys. Era casada amb Manuel Cañadas Jiménez i tenia una filla. Residia a Calonge. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Platja d’Aro.

MARIA JESÚS ARNEDO GARCÍA (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 99 anys. Era vídua de Fermín Edo Peña i tenia un fill. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

MARGARITA CONCHS BADIA (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Josep Saló Regincós i tenia dos fills. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, al cementiri de la Bisbal d’Empordà.

CÁNDIDA ROSA RICO (Castell d’Aro)

Ha mort als 83 anys. Era casada amb Salustiano Paredes Almena i tenia dues filles. Residia a Castell d’Aro. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Castell d’Aro.

JENNIFER KEENE SULLENS (Sant Sadurní de l’Heura)

Ha mort als 73 anys. Era casada amb Abdelhamid Deheina Rebouh. Residia a Sant Sadurní de l’Heura.

RICARD BASERBA COSTA (Palafrugell)

Ha mort als 49 anys. Era solter. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, al tanatori Morena de Palafrugell.

GERARD ROVIRA VIÑOLAS (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 90 anys. Era vidu de Maria Vila Respecta i tenia tres fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

JUAN RODRÍGUEZ SÁNCHEZ (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Narcisa Rastrollo García i tenia dos fills. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, al cementiri de la Bisbal d’Empordà.

MARIA PASCUAL FRIGOLA (Torroella de Montgrí)

Ha mort als 75 anys. La seva parella, Enric Villa Llambric. Tenia dos fills. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

PILAR AMER SUBIRÀ (Torroella de Montgrí)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Joan Barbosa Julià i tenia dos fills. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Genís de Torroella de Montgrí.

FAUSTINA LARRAGAY PADILLA (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 88 anys. Era vídua d’Alberto Martí Pagés i tenia un fill. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a l’església parroquial del Monestir de Sant Feliu de Guíxols.

RAFAEL FERNÁNDEZ LÓPEZ (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 83 anys. Era vidu d’Antonia Esquinas García i tenia tres fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

MARIA DOLORS ROUGÉ ORTIZ (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Joan Esmel Portera i tenia un fill. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui, a les 12 del migdia, a l’església parroquial del Monestir de Sant Feliu de Guíxols.

LUCIA URRUTIA ARANDA (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 95 anys. Era casada amb Juan Maldonado del Arco i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

JOSEP PERAFERRER TERMA (Verges)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Conxita Bellapart Puig i tenia dos fills. Residia a Verges. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la parròquia de Verges.

RAFAEL MUNDET GARCÍA-GASCÓN (Jafre)

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Maria Dolors Torres Estrada i tenia dos fills. Residia a Jafre.

MARIA DOLORS MARQUÈS DEULOFEU (Regencós)

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Sinesi Miranda Ventura i tenia dos fills. Residia a Regencós. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Vicenç de Regencós.

LÍDIA EXPÓSITO LOZANO (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 48 anys. Era casada amb Nelsi Matute. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui, a les 10 del matí, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

MATEO GÓMEZ PORCEL (Ullà)

Ha mort als 56 anys. Tenia dos fills. Residia a Ullà. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Ullà

JULI COLL MIR (Palamós)

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Núria Saguer Barris i tenia dos fills. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

REMEI BATALLA BOSCH (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Francisco Pagès Cals i tenia cinc fills. Residia a la Bisbal d’Empordà. L’enterrament se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, al cementiri de la Bisbal d’Empordà.

JOAN MOLERO GARCÍA (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Rosa Esclusa Simón i tenia tres filles. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

JUAN FRANCISCO BAIDES FERNÁNDEZ (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 58 anys. Era solter. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

ANTONIO REYES CRUZ (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 70 anys. Tenia dues filles. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

MONTSERRAT CATALÀ MULÀ (Palafrugell)

Ha mort als 92 anys. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Palafrugell.

ALONSO CARRASCAL PÉREZ (Sant Antoni de Calonge)

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Encarnación Triola Puigdemont i tenia dues filles. Residia a Sant Antoni de Calonge.

JOSÉ ANTONIO PINO MARTÍN (Casavells)

Ha mort als 55 anys. Residia a Casavells.

FLIP DE JONG (Mont-ras)

Ha mort als 80 anys. Tenia tres fills. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 12 del matí, al tanatori de Palafrugell.

ROSA RAMIÓ JUANOLA (Torroella de Montgrí)

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Joan Frigola i de Joan Pagès i tenia tres fills. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Genís de Torroella de Montgrí.

SISET ALABAU BAGUDÀ (Torroella de Montgrí)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Marina Torrent Frigola i te nia dues filles. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Genís de Torroella de Montgrí.

FRANCISCO VÍLCHEZ QUESADA (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Micaela Enríquez Luna i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

JOAQUIM MASSA CAMPS (La Pera)

Ha mort als 79 anys. Era solter. Residia a la Pera.

MODEST BASSA TORROELLA (Verges)

Ha mort als 66 anys. Era solter. Residia a Verges. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Verges.

CECÍLIA CLAVER SALVAT (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 71 anys. Era casada amb Álvaro Álvarez Campoy i tenia tres fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

FRANCISCO VÍLCHEZ QUESADA (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Micaela Enríquez Luna i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

ALFONSO REINA RUIZ (Palafrugell)

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Ana María González Ramírez i tenia dues filles. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 3/4 de 10 del matí al tanatori Mémora de Palafrugell.

JOAN MIR MIR (Platja d’Aro)

Ha mort als 78 anys. Era vidu de Dolors Peralta Terno i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Platja d’Aro.

AGUSTÍ FOXA ROMAGUERA (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Marcelina González Reyes i tenia dos fills. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, al cementiri de la Bisbal d’Empordà.

JOAQUIM MASSA CAMPS (La Pera)

Ha mort als 79 anys. Era solter. Residia a la Pera.

QUIMETA PADRÓS ROURA (Bellcaire d’Empordà)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Joan Abellí Marcó i tenia dos fills. Residia a Bellcaire d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 6 de la tarda, a la parròquia de Bellcaire d’Empordà.

PEDRO MOLINA DÍAZ (Calonge)

Ha mort als 90 anys. Era vidu de Manuela Padilla Reina i tenia tres fills. Residia a Calonge. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 7 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Calonge.

ANNA SABALLS SABATER (Corçà)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Joan Dader Ponsatí i tenia quatre filles. Residia a Torroella de Montgrí. L’enterrament se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, al cementiri de Corçà.

ENRIC ROCA TORRES (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Roser Micó Viñas i tenia tres fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a la parròquia del monestir de Sant Feliu de Guíxols.

FRANCISCA JURADO RUIZ (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Javier Matés Aranda i tenia quatre fills. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 12 del migdia, al cementiri de la Bisbal d’Empordà.

MANUEL DÍAZ MONDEJAR (Palafrugell)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb María Carmen Limonchi Bustos i tenia tres fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al Tanatori Mémora de Palafrugell.

ADELA MIGUEZ RIBAS (Palamós)

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Josep Fortuny Font i tenia un fill. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

ELISEO SIGÜENZA PRADAS (Palafrugell)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Maria Mañiga i tenia tres fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 10 del matí, a la sala de cerimònies del Tanatori de Palafrugell.

ROSA COTCHO MARTÍ (Platja d’Aro)

Ha mort als 79 anys. Era casada amb Narcís Marisch Ferrer i tenia tres fills. Residia a Platja d’Aro. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Platja d’Aro.

ELISEO SIGÜENZA PRADAS (Palafrugell)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Maria Mañiga i tenia tres fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a 2/4 de 10 del matí, a la sala de cerimònies del Tanatori de Palafrugell.

JOSEP SERRA BOMBARDÓ «EN REMS» (Bellcaire d’Empordà)

Ha mort als 86 anys. Era solter. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Bellcaire d’Empordà.

AMPARO VILERT VALLS (Corçà)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Llu ís Borrell Solés i tenia un fill. Residia a Corçà. L’enterrament se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, al cementiri de Madremanya.

PERE PI MARQUÈS (Pals)

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Maria Teresa Renart Martinench i tenia dos fills. Residia a Pals. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Pals.

ROSA VILA BATLLE (Púbol)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Ramon Gispert Vilanova i tenia dos fills. Residia a Púbol. L’enterrament se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, al cementiri de Púbol.

AMPARO VILERT VALLS (Corçà)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Lluís Borrell Solés i tenia un fill. Residia a Corçà. L’enterrament se celebrarà demà dimarts, a les 12 del migdia, al cementiri de Madremanya.

NARCÍS PI FIGUERAS (Ultramort)

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Anna Serra Pagès i tenia dos fills. Residia a Ultramort. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 6 de la tarda, al cementiri d’Ultramort.

LLUÍS SÀBAT ISERN (Palamós)

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Dolors Moner Co. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

CUSTODIA VEGA PÉREZ (Palamós)

Ha mort als 73 anys. Era casada amb José Maria Martínez Sánchez i tenia sis fills. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Eugènia de Sant Joan de Palamós.

MANEL MEDINA PASCUAL (Torroella de Montgrí)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Maria Lluïsa Roig García i tenia una filla. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori de Torroella de Montgrí.

ENCARNACIÓN FRANCO GARCÍA (Palafrugell)

Ha mort als 101 anys. Era vídua de Rafael Fernández García i tenia una filla. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Palafrugell.

AGUSTÍ COLLDEFORNS CASTAÑER (Torroella de Montgrí)

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Carmen Alió Tuber i tenia una filla. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Sant Genís de Torroella de Montgrí.

JOAN VILARDELL CAIXÀS (Palafrugell)

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Maria Dolors Sabadí Solés i tenia dos fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

JOAN VILARDELL CAIXÀS (Palafrugell)

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Maria Dolors Sabadí Solés i tenia dos fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

NATIVIDAD LOZANO NÚÑEZ (Palamós)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de José Fernández Conesa i tenia dos fills. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Santa Eugènia de Sant Joan de Palamós.

MARIA DOLORS FERRER VILÀ (Casavells)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Josep Mitjà Rubau i tenia tres fills. Residia a Casavells. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a la 1 del migdia, al cementiri de Casavells.

NARCISA VERGÉS FITA (Sant Joan de Palamós)

Era vídua de Manuel de la Fuente Baños i tenia dos fills. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Eugènia de Sant Joan de Palamós.

MARÍA TRENADO DÍAZ (Cruïlles)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Crescencio Ruiz Zamora i tenia dos fills. Residia a Cruïlles. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

CARME MERCADER ROCA (Palamós)

Ha mort als 87 anys. Era casada amb Domènec Estebanell Sels i tenia quatre fills. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 6 de la tarda, al tanatori de Girona.

MARIA CONSOL PALET CASTELLÓ (Palamós)

Ha mort als 70 anys. Era casada amb Jordi Simon Oliver i tenia una filla. Residia a Palamós.

ALBERT CANALS CONCHS (Palafrugell)

Ha mort als 59 anys. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

PABLO LÓPEZ YELMO (Mont-ras)

Ha mort als 87 anys. Era vidu de Sira Marina Galán i tenia dues filles. Residia a Mont-ras. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, al tanatori de Palafrugell.

JOSEP GUÀRDIA PRATS (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Anna Grau Redó i tenia quatre fills. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia

ENRIQUETA DELPRAT FORADAT (Torroella de Montgrí)

Ha mort als 87 anys. Era vídua d’Alejandro Pardo Bassegoda. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori de Torroella de Montgrí.

JOSEP GUÀRDIA PRATS (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Anna Grau Redó i tenia quatre fills. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 12 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

FRANCISCO NAVARRO CAMPOY (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Dolores Expósito Cazorla i tenia vuit fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

LOLA CASADEMONT FERRIOL (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 60 anys. Era casada amb Lluís Heras Colomé i tenia un fill. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 6 de la tarda, al cementiri de la Bisbal d’Empordà.

JUAN SOSA SÁENZ (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Filomena Robledillo Silvente i tenia dos fills. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

JOANA RODRÍGUEZ TRULLEN (Sant Joan de Palamós)

Ha mort als 84 anys. Era vídua d’Ángel Tabernero de Castro i tenia tres fills. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Eugènia de Sant Joan de Palamós.

MIGUEL MARIN GIL (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Ana Adoración Ibero Iglesia. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

MARIA TERESA TRILLAS BORONAT (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 98 anys. Era vídua d’Antoni Cargol Pérez i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

CATALINA PI LLAUSAS (Palafrugell)

Ha mort als 70 anys. Era casada amb Miquel Corredor Vidal i tenia dos fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

JOANA MAS SERRAT (Santa Cristina d’Aro)

Ha mort als 81 anys. Era casada amb Joan Ayats Darna i tenia una filla. Residia a Santa Cristina d’Aro. La cerimònia religiosa se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

MARTINA AGUSTÍ ESTEVE (Sant Antoni de Calonge)

Ha mort als 79 anys. Tenia tres fills. Residia a Sant Antoni de Calonge. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Antoni de Calonge.

JOAQUIM PRUNELL LLENAS (Vulpellac)

Ha mort als 61 anys. Era casat amb Gemma Solé Arisa i tenia un fill. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 5 de la tarda, al cementiri de Vulpellac.

JOAQUIM PRUNELL LLENAS (Vulpellac)

Ha mort als 61 anys. Era casat amb Gemma Solé Arisa i tenia un fill. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a 2/4 de 5 de la tarda, al cementiri de Vulpellac.

ANNA CARRÉ GARCÍA (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Francesc Jordà Güell i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dimarts, a les 6 de la tarda, a la parròquia del monestir de Sant Feliu de Guíxols.

ANTONIO CASAS GIMÉNEZ (Palafrugell)

Ha mort als 64 anys. Era casat amb Odetthe Maria Osorio Osorio i tenia dos fills. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 12 del migdia, al tanatori Mémora de Palafrugell.

CLARA BOSCH SULÉ (Esclanyà)

Ha mort als 72 anys. Tenia tres fills. Residia a Esclanyà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Palafrugell.

VICTORIA RODRÍGUEZ CAZORLA (Palafrugell)

Ha mort als 82 anys. Era vídua de José Hernández Peña i tenia tres fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

ENRIQUETA NAVARRO LLORET (Palafrugell)

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Francesc Tapies Canaleta i tenia un fill. Residia a Santa coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Coloma de Farners.

MARIA ESTEVA PASCUAL (Palafrugell)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Pere Freixas de la Iglesia i tenia dues filles. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Palafrugell.

CARLES COLL SUÑER (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Carme Oliver Vert i tenia tres fills. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 6 de la tarda, a la capella del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

DELFO PASCUAL ELIAS (L’Estartit)

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Pilar Torrelas Fernández i tenia tres fills. Residia a l’Estartit. La cerimò nia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Santa Anna de l’Estartit.

JOSEP COROMINOLA VIDAL (Sant Antoni de Calonge)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Isabel Anselmo Daniel i tenia quatre fills. Residia a Sant Antoni de Calonge. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Antoni de Calonge.

JOSEP NICOLAU CASADEMONT «EN NICO» (Palafrugell)

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Carmen Geronés Marquès i tenia dos fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 6 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

SALVI JORDI GERMA (Fonteta)

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Dolors Mateu Batllem i tenia tres fills. Residia a Fonteta. La cerimònia de comiat se celebrarà avui diumenge, a 1/4 d’11 del matí, al cementiri de Fonteta.

MARIA LLUÏSA FROU CARGOL (Palamós)

Ha mort als 78 anys. Era casada amb Lluís Casellas Daranas i tenia dos fills. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

NEUS PUIG PAGÈS (Palafrugell)

Ha mort als 104 anys. Era vídua de Josep Jofra Anguila i tenia un fill. Residia a Palafrugell. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 12 del migdia, a la sala de cerimònies del tanatori de Palafrugell.

CARMEN PAGÉS HOSTENCH (Palafrugell)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Joaquim Boada Subirana i tenia dos fills. Residia a Esclanyà. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Palafrugell.

MARIA BRUGUERA ESCUDER (Palafrugell)

Era vídua de Josep Capellà Massanet i tenia quatre fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 4 de la tarda, a l’església parroquial de Palafrugell.

SALVI JORDI GERMA (Fonteta)

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Dolors Mateu Batllem i tenia tres fills. Residia a Fonteta. La cerimònia de comiat se celebrarà demà diumenge, a 1/4 d’11 del matí, al cementiri de Fonteta.

NATI SUREDA VILA «MESTRA» (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 88 anys. Era casada amb Joan Rutllant Pla i tenia cinc fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia de comiat se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

NATI SUREDA VILA «MESTRA» (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 88 anys. Era casada amb Joan Rutllant Pla i tenia cinc fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 4 de la tarda, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

JOSEFA SOSA SÁENZ (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Juan Mármol Garcia i tenia quatre fills. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 4 de la tarda, a la capella del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

FRANCESC XAVIER TORROELLA COSTA (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 86 anys. Era vidu de Rosa Valiente Cano i tenia tres fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia del monestir de Sant Feliu de Guíxols

CATALINA FARRÓ BUSQUETS (Torroella de Montgrí)

Ha mort als 89 anys. Era vídua d’Higini Albó Gispert i tenia dues filles. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, al tanatori de Torroella de Montgrí.

MARIA DE PALOL SALELLAS (Platja d’Aro)

Ha mort als 92 anys. Era soltera. Residia a Barcelona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

ENRIC IGLESIAS ESTEBAN (Palafrugell)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb M. Josefa Mohedas Navarro i tenia dos fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

ANDRÉS LÓPEZ PÉREZ (Palafrugell)

Ha mort als 94 anys. Era vidu de María Fernández Fernández. Residia a Palafrugell. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 12 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

DMITRY MASLOV (Calonge)

Ha mort als 31 anys. Era solter. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Calonge.

LEANDRO LÓPEZ FERNÁNDEZ (Torroella de Montgrí)

Ha mort als 78 anys. Era solter. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, al tanatori de Torroella de Montgrí.

SEBASTIÀ PIEDRA REPULLO (Corçà)

Ha mort als 58 anys. Tenia una filla. Residia a Corçà.

DMITRY MASLOV (Calonge)

Ha mort als 31 anys. Era solter. La cerimònia religiosa se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Calonge.

LEANDRO LÓPEZ FERNÁNDEZ (Torroella de Montgrí)

Ha mort als 78 anys. Era solter. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 12 del migdia, al tanatori de Torroella de Montgrí.