Necrològiques i defuncions Baix Empordà

Necrològiques i defuncions del Baix Empordà, La Bisbal d’Empordà

CARMEN LÓPEZ CARRERAS (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Narcís Costart Gascons i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui diumenge, a les 11 del matí, a l’oratori del Tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

ANTONI CORTS PONCE (Palamós)

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Montse Saló Baró i tenia dos fills. Residia a Palamós.

ROSER GASULL PONSATÍ (Palamós)

Ha mort als 72 anys. Tenia dos fills i residia a Palamós. L’enterrament se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 12 del matí, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

ENRIQUETA DOMINGO DOMINGO (Palamós)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Joaquim Colomer Frigola i tenia tres fills. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Santa Eugènia de Sant Joan de Palamós.

ROSER GASULL PONSATÍ (Palamós)

Ha mort als 72 anys. Tenia dos fills i residia a Palamós. L’enterrament se celebrarà demà dissabte, a 2/4 de 12 del matí, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós

CATELINA INÉS LLANERAS GARCIAS (Palamós)

Ha mort als 69 anys. Era casada amb Josep Maria Aurora Esteve i tenia quatre filles. Residia a Palamós. L’enterrament se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

BENITA DEULOFEU DALMAU (Palafrugell)

Ha mort als 103 anys. Era vídua d’en Ricart de Teléfonos i tenia una filla. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

JORDI POUS BLANCH (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 69 anys. Era casat amb Rita Ester Condins i tenia dos fills. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a l’església del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

JOAN HUGAS MAURI (Begur)

Ha mort als 93 anys. Era vidu de Maria Carreras Feliu i tenia una filla. Residia a Begur. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Begur.

PILAR COROMINAS SILVESTRE (Pals)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Joan Domenech Fuentes i tenia tres fills. Residia a Pals. L’enterrament se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a l’es glésia de Sant Pere de Pals.

EULALIA DOMENECH BUSQUETS (L’Estartit)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Josep M. Vilallonga Porta i tenia quatre fills. Residia a l’Estartit. L’enterrament se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 4 de la tarda, a la parròquia de santa Anna de l’Estartit.

FRANCISCA CUENCA CRUZ (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Andrés Lara Cruz i tenia tres fills. Residia a la Bisbal d’Empordà. L’enterrament se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a l’església del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

SILVANA BONETE ZURITA (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 42 anys. Era casada amb Francisco Manzaneda Escobar i tenia una filla. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

AMPARO SÁNCHEZ NAVAS (Palafrugell)

Ha mort als 86 anys. Tenia tres fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

TERESA DARNÉS COLL (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Ramon Marull i tenia un fill. Residia a Barcelona.

SILVANA BONETE ZURITA (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 42 anys. Era casada amb Francisco Manzaneda Escobar i tenia una filla. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

LOLA CONCHS GUILLEM (Palafrugell)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Jaume Canals Ferran i tenia dos fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’11 del matí, al tanatori de Palafrugell.

ADORACIÓN JIMÉNEZ GUERRERO (Palafrugell)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Félix Martín Navas i tenia dos fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

ADORACIÓN JIMÉNEZ GUERRERO (Palafrugell)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Félix Martín Navas i tenia dos fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, a la parrò quia de Sant Martí de Palafrugell.

DOLORES TEIXIDOR GENOHER (Verges)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Narcís Poch Perich i tenia dos fills. Residia a Verges. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Verges.