Necrològiques i defuncions Alt Empordà

En aquest espai hi trobareu els funerals del dia i les necrològiques de les darreres setmanes a Figueres i a l’Alt Empordà
Hi pots consultar els obituaris del dia, amb les defuncions i funerals de les comarca de l’Alt Empordà.  També pots consultar les necrològiques de dies anteriors.Mª JOSE PUENTEDURA LINARES (Vilabertran)

Ha mort als 47 anys. Era casada amb Juan Carlos Burria Velasco i tenia dos fills. Residia a Vilabertran. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Vilabertran.

M. ÀNGELS GINJAUME ARBUSSÀ (Vilanant)

Ha mort als 65 anys. Era soltera. Residia a Vilanant. La cerimònia es va celebrar ahir dimarts a la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

MONTSERRAT DEULOFEU GRATACÓS (Ordis)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Julio Gutiérrez Fernández i tenia tres fills. Residia a Ordis. Serà incinerada avui dimecres, a les 12 del migdia, al crematori de la funerària Vicens de Figueres.

QUIMETA BOSCH GARNATCHA (Figueres)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Josep Montoliu Vila i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

FRANCISCO GONZÁLEZ ALCONADA (Figueres)

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Gregoria Monsalvo Sánchez i tenia quatre fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

ELISABETH BRUGUÉS RODRÍGUEZ (L’Escala)

Ha mort als 70 anys. Era soltera. Residia a Londres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

PILAR MASPOCH ANDREU (Figueres)

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Narcís Solès Ventura i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la funerària Empordanesa - Àltima de Figueres.

OLGA IGLESIAS DEL MOLINO (Vilafant)

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Pedro Melgar Duran i tenia una filla. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres.

TOMÀS JAN MARCÉ (Pont de Molins)

Ha mort als 96 anys. Era vidu d’Elena Vilanova Anglés i tenia dos fills. Residia a Pont de Molins . La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres.

MARÍA PÉREZ IZQUIERDO (Roses)

Ha mort als 97 anys. Era vídua de José Galvín Fernández. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Roses.

ELISABETH BRUGUÉS RODRÍGUEZ (L’Escala)

Ha mort als 70 anys. Era soltera. Residia a Londres. La cerimònia se celebrarà demà dimarts a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

ELVIRA PIERNAU COLOMER (Figueres)

Ha mort als 70 anys. Era casada amb Santiago Coll Vila i tenia dues filles. Residia a Figueres.La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres.

MARÍA PÉREZ IZQUIERDO (Roses)

Ha mort als 97 anys. Era vídua de José Galvín Fernández. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Roses.

ELISABETH BRUGUÉS RODRÍGUEZ (L’Escala)

Ha mort als 70 anys. Era soltera. Residia a Londres. La cerimònia se celebrarà dimarts vinent, dia 28, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

ELVIRA PIERNAU COLOMER (Figueres)

Ha mort als 70 anys. Era casada amb Santiago Coll Vila i tenia dues filles. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres.

FERNANDO JIMÉNEZ JIMÉNEZ (Figueres)

Ha mort als 100 anys. Era vidu de Luisa García Casado i tenia 6 fills. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 9 del matí, a la sala de cerimònies de la funerària Vicens de Figueres.

ELISABETH BRUGUÉS RODRÍGUEZ (L’Escala)

Ha mort als 70 anys. Era soltera. Residia a Londres. La cerimònia se celebrarà dimarts vinent, dia 28, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

ANTONIO SÁNCHEZ CATALÀ (Figueres)

Ha mort als 75 anys. Era casat amb María José Freire Martínez i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

M. ROSA ROIG ARROYO (Portbou)

Ha mort als 85 anys. Era casada amb Ramon Carre Gifreu i tenia dos fills. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a l’església parroquial de Portbou.

JOSEP TEIXIDOR FAJULA (Portbou)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Maria Lluïsa Llorà i tenia tres fills. Residia a Portbou. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Portbou.

ELISABETH BRUGUÉS RODRÍGUEZ (L’Escala)

Ha mort als 70 anys. Era soltera. Residia a Londres. La cerimònia se celebrarà dimarts vinent dia 28, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

FRANCISCO CALSINA GRANOLLERS (Figueres)

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Mª Teresa i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a la funerària Àltima de Figueres.

ÁNGEL PARRA RODRÍGUEZ (Figueres)

Ha mort als 60 anys. Tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

JOSEP TEIXIDOR FAJULA (Portbou)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Maria Lluïsa Llorà i tenia tres fills. Residia a Portbou. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Portbou.

NATÀLIA LLAVANERA GIRONÈS (Navata)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Jaume Feliu Pairó i tenia dues filles. Residia a Navata. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, a la sala de cerimònies de la funerària Vicens de Figueres.

LLUÍS PADRÓ PADROSA (Figueres)

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Rosa M. Dorca Sabater i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

LLUÍS DUCH CASADEVALL (L’Escala)

Ha mort als 90 anys. Era vidu i residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

CLAUDIA HINDER (Darnius)

Ha mort als 66 anys. Era soltera. Residia a Darnius. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de la funerària Vicens de Figueres.

LLUÍS DUCH CASADEVALL (L’Escala)

Ha mort als 90 anys. Era vidu i residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

MARIA ÀNGELS BRUGUÉS RIPOLL (Figueres)

Ha mort als 91 anys. Tenia tres fills i residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

JULIÁN GARCÍA EXPÓSITO (Cadaqués)

Ha mort als 74 anys. Residia a Cadaqués. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la parròquia de Cadaqués.

RAMIRO LANDEIRA PEREIRA (Figueres)

Ha mort als 65 anys. Era solter. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

MIGUEL RANGEL MOTERA (Figueres)

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Josefa Moriano Rodríguez i tenia quatre fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

INES GARCÍA PÉREZ (Figueres)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Jaume Batlle Reig. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

PERE NADAL BARNEDA (Pedret i Marzà)

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Rosa Comas i tenia una filla. Residia a Pedret i Marzà. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Esteve de Pedret.

PERE CORTADA MALLART (Agullana)

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Maria Lluïsa Faig Vila i tenia dos fills. Residia a Agullana. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia d’Agullana.

PILI BIEC CAMPO (Roses)

Ha mort als 57 anys. Era casat amb Antonio Moran Esteban. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Roses.

FRANCISCO RIBOT JAUREGUI (Portbou)

Ha mort als 96 anys. Era casat amb Carme Rodríguez Alemany i tenia un fill. Residia a Portbou. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

JOSÉ GARCÍA CANO (Llançà)

Ha mort als 79 anys. Tenia tres fills. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, al tanatori Àltima de Llançà.

JUAN MANUEL SÁNCHEZ FERNÁNDEZ (Figueres)

Ha mort als 63 anys Era casat amb Lourdes Puértolas Reyes i tenia quatre fills. Residia a Figueres. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

ENRIC SALA BOSCH (Castelló d’Empúries)

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Càndida Junca Geli i tenia dos fills. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui, a les 11 del matí, a la basílica de Santa María de Castelló d’Empúries.

CARLOS RODRÍGUEZ DOMÍNGUEZ (Roses)

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Manuela Romero Balsera. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Roses. ANTONIO CASTELLANOS LÓPEZ

JOSÉ GARCÍA CANO (Llançà)

Ha mort als 79 anys. Tenia tres fills. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, al tanatori Àltima de Llançà.

JOSEP CARBÓ I GIBERT (Peralada)

Ha mort als 101 anys. Era vidu de Rosa Amat i Maset. Residia a Peralada. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la funerària Vicens de Figueres.

FREDERIC MASMARTÍ ILLA (Figueres)

Ha mort als 82 anys. Era vidu de Maria Assumpció Pous Pastoret i tenia tres filles. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

ANTONIO PÉREZ DEL POZO (L’Escala)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Dolors Figueras Baix. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

FLORENCIA QUINTÀ SAGUER (Roses)

Ha mort als 89 anys. Era casada amb Juan Guitart Vicente. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 12 del matí, al tanatori Mémora de Roses.

FRANCISCO CAMPRUBÍ VILA (Llançà)

Ha mort als 76 anys. Era vidu d’Antonia Mateo Armario i tenia dos fills. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la funerària Àltima de Llançà.

DOLORS VIROSTA PIJUAN (Figueres)

Ha mort als 82 anys. Era casada amb Joan Colomé Puig i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de la Sagrada Família de Figueres.

MARI PRIETO CUENCA (Castelló d’Empúries)

Ha mort als 74 anys. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, al tanatori de Roses.

ELSA FIORI (Figueres)

Ha mort als 96 anys. Era vídua d’Antulio Stay i tenia dues filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda.

MANEL SÁNCHEZ BONAVENTURA (Cadaqués)

Ha mort als 82 anys. Era solter. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, al tanatori de Banyoles.

ENRIQUETA VÁZQUEZ MARTÍN (Vilafant)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Luis Pérez Rodríguez i tenia quatre fills. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les cinc de la tarda, a la funerària Àltima de Figueres.

ISABEL VICENTE NAVARRO (Figueres)

Ha mort als 85 anys. Era casada amb Joan Albreda Riera i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

JOSEP AMADEU GARCÍA MOLINA «TITO» (Siurana d’Empordà)

Ha mort als 62 anys. Era solter. Residia a Siurana. L’acte de comiat se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, al cementiri de Siurana d’Empordà.

MARIA DIVA LUNA (Figueres)

Ha mort als 70 anys. Tenia set fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

ISABEL VICENTE NAVARRO (Figueres)

Ha mort als 85 anys. Era casada amb Joan Albreda Riera i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

ANA ROMÁN MUÑOZ (Avinyonet de Puigventós)

Ha mort als 67 anys. Era casada amb Juan Romero Zambrana i tenia dos fills. Residia a Mas Pau d’Avinyonet de Puigventós. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

ANTONIO RUBIO QUESADA (Avinyonet de Puigventós)

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Clara Quintana Vilanova i tenia quatre fills. Residia a Avinyonet de Puigventós. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la funerària Àltima de Figueres.

JUANA ABELLA COS (Vilatenim)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Joan Viñas Soler i tenia dos fills. Residia a Vilatenim. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

JUANA ABELLA COS (Vilatenim)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Joan Viñas Soler i tenia dos fills. Residia a Vilatenim. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí a la funerària Vicens de Figueres. Serà inhumada a Vilert.

NÚRIA SERRA CENTENA (Palau-saverdera)

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Josep Mercader Font i tenia un fill. Residia a Palau-saverdera. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Palau-saverdera.

JÓSE SÁNCHEZ ADMETLLA (Figueres)

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Inés Cifuentes Giménez i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 9 del matí, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres.

ROSA RIBAS PEITIVÍ (Agullana)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Josep Masdevall Costa i tenia un fill. Residia a Agullana. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Maçanet de Cabrenys.

AURORA ARCUSA GUAL (Navata)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Joan Gorriz Cervelló i tenia quatre fills. Residia a Navata. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, ala parròquia de Navata.

SUSANNA FAJOL I COLL (Figueres)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Josep Sayó i Bosch i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la funerària Vicens.

EMILI AYMAR SALIS (Figueres)

Ha mort als 63 anys. Era solter. Residia a Figueres. Serà incinerat avui divendres, a les 10 del matí, al crematori de la funerària Vicens de Figueres, en la intimitat familiar.

JOAN MUNDET PUJOL (Capmany)

Ha mort als 85 anys. Era vidu de Rosa Maria Guardiola Abel i tenia un fill. Residia a Capmany. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Capmany.

EMILI AYMAR SALIS (Figueres)

Ha mort als 63 anys. Era solter. Residia a Figueres. Serà incinerat demà divendres, a les 10 del matí, al crematori de la funerària Vicens de Figueres, en la intimitat familiar.

ÀNGEL FERRER BARBERÀ (Roses)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Antonia Colomer Vilabru. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, al tanatori de Roses.

BRENDA SANTOS AMORÍN (Empuriabrava)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Cosme Sosa Soba i tenia dos fills. Residia a Empuriabrava - Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

JOAQUIM VALENT FERRERÓS «QUIMET» (Vilabertran)

Ha mort als 94 anys. Era vidu d’Anita Ferrer Roqui i tenia dos fills. Residia a Vilabertran. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Vilabertan.

JOAQUIM VALENT FERRERÓS «QUIMET» (Vilabertran)

Ha mort als 94 anys. Era vidu d’Anita Ferrer Roqui i tenia dos fills. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Vilabertan.

JOAN VILA PUJOL (Peralada)

Ha mort als 88 anys. Era vidu d’Àngela Matilde Fiol i tenia un fill. Residia a Peralada. La cerimònia se celebrarà en estricta intimitat familiar.

BARTOLOMÉ SOLER DÍAZ (Llers)

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Carmen Pelaez Padilla i tenia tres fills. Residia a Llers. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

JOSEP PASCUAL QUINTANA (El Far d’Empordà)

Ha mort als 66 anys. Era casat amb Remei Noguer Puignou. Residia al Far d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la funerària Vicens de Figueres.

ELENA MARTÍNEZ JOFRE (Roses)

Ha mort als 76 anys. Era casada amb Antonio Noguer Vigo. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la parròquia de Roses.

FRANCISCO PUIG BRET (Cistella)

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Esperanza Costa Sargatal. Residia a Cistella. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

PERE SOLER LIGORA (Bàscara)

Ha mort als 92 anys. Era vidu de Maria Teresa Noguer Sala i tenia dos fills. Residia a Bàscara. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la parròquia de Bàscara.

ELENA MARTÍNEZ JOFRE (Roses)

Ha mort als 76 anys. Era casada amb Antonio Noguer Vigo. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 11 del matí, a la parròquia de Roses.

TOMÀS PAGÈS BOSCH (L’Escala)

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Rosa González Rubio. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, al tanatori de l’Escala.

JOSEP VICENS BARÓ (Figueres)

Ha mort als 96 anys. Era vidu de Nativitat Casas Mitjà i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

CRISTÓBAL LLAMAS REYES (Vilafant)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Luisa Alba Cardenas i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

MARIA DEL ROSER CAPALLERA ROURA (Lladó)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Jaume Torrent Torrecabota i tenia tres fills. Residia a Lladó. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la parròquia de Lladó.

OLGA SOLER ESCARRA (Figueres)

Ha mort als 57 anys. Era casada amb Xavier Guardiola Mir i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà a la Funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

OLGA SOLER ESCARRA (Figueres)

Ha mort als 57 anys. Era casada amb Xavier Guardiola Mir i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà a la Funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

MANUEL ILLANA SANZ (Figueres)

Ha mort als 92 anys. Era vidu d’Aurora Álvarez Gil i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 9 del matí, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres.

ANTONIO LORENZO ANTEPORTA (Vilafant)

Ha mort als 70 anys. Era casat amb Joana Berna Carres i tenia tres fills. Residia a Les Forques, Vilafant. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

ANTONIO ÁVILA AGUILAR (Llançà)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Maria Matas. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la funerària Àltima de Llançà.

JESÚS MOYA RAMÍREZ (Llançà)

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Nieves Heras Galinsoga i tenia dos fills. Residia a Llançà. Serà incinerat avui dissabte, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

ESTHER GÓMEZ MENÉNDEZ (Figueres)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Joaquim Sala Clavaguera i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Figueres.

MARTÍ CARBONELL CARBONA (Cantallops)

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Maria Martínez Saíz i tenia dues filles. Residia a Cantallops. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la parròquia de Cantallops.

JOSEFINA FONT TATXER (Figueres)

Ha mort als 99 anys. Era vídua de Benet Horts Cairó i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia de comiat se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de la funerària Àltima de Figueres.

MARIA GUILLEM MARTÍ (Torroella de Fluvià)

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Josep Vela Brio i tenia dos fills. Residia a Torroella de Fluvià. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la funerària Àltima de Figueres.

RICARDA GONZÁLEZ ORTA (Roses)

Ha mort als 92 anys. Era vídua d’Antonio Rastrojo Lucas. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Roses.

FRANCESC GIRBAL VIÑOLAS (Roses)

Ha mort als 64 anys. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Roses.

JORDI SORS ESTRABAU (Figueres)

Ha mort als 88 anys. Era vidu de Pepita Riembau Sau i tenia tres fills. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

FLORENCI VERGÉS PUIGVERT (Figueres)

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Blanca Pérez Rodríguez i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

DIONISIO SIERRA GONZÁLEZ (Albanyà)

Ha mort als 86 anys. Residia a Albanyà. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la funerària Àltima de Figueres.

FLORENCI VERGÉS PUIGVERT (Figueres)

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Blanca Pérez Rodríguez i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

RAFAEL CASTAÑER NOGUERA (Vilajuïga)

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Roser Gusó Sarquella. Residia a Vilajuïga. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Vilajuïga.

XAVIER LLACH MALLART (Espolla)

Ha mort als 57 anys. Era casat amb Nuria Madern Subirà i tenia una filla. Residia a Espolla. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 1/4 de 2 del migdia, a la funerària Vicens de Figueres.

JOAQUIM PUNSET OLIVERAS (Figueres)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Catalina Font Ricart i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

JOSÉ CASAS SORINAS (Castelló d’Empúries)

Ha mort als 82 anys. Tenia tres fills i residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la funerària Vicens de Figueres.

ANTONIO LÓPEZ PAZ (Figueres)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb María del Señor Caparros López i tenia dos fills. La cerimònia es va celebrar ahir dijous, a la funerària Vicens de Figueres.

JOSÉ CASAS SORINAS (Castelló d’Empúries)

Ha mort als 82 anys. Tenia tres fills i residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 12 del migdia, a la funerària Vicens de Figueres.

MARIA BECH BECH (Peralada)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Joan Cros Trinch i tenia dues filles. Residia a Peralada. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 d’1 del migdia, a l’església parroquial de Sant Martí de Peralada.

NARCÍS COROMINAS NADAL (El Port de la Selva)

Ha mort als 94 anys. Era casat amb Carmen Aznar Garcia i tenia una filla. Residia al Port de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Llançà.

JOAN SALART REGINCÓS (Cadaqués)

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Lluïsa Parra i tenia tres fills. Residia a Cadaqués. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la funerària Empordanesa - Àltima de Figueres.

CARMEN DOMÍNGUEZ ALCAIDE (Portbou)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Francisco Pérez Álvarez i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la funerària Vicens de Figueres.

IAN SHEPLEY COOMBES (L’Escala)

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Janet Constance Coombes. Residia a l’Escala.

JOSE RAMÓN DEL HOYO ALONSO (Portbou)

Ha mort als 77 anys. Residia a Portbou. Serà incinerat avui dimecres, a les 11 del matí, al crematori de la funerària Vicens de Figueres.

JESUSA MARTÍNEZ RODRÍGUEZ (Portbou)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Roberto Colomer Gelabert i tenia dos fills. Residia a Portbou. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

FRANCESC JUANOLA CRUZ (Llançà)

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Trinidad Rodríguez Solorzano i tenia tres fills. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, al tanatori Àltima de Llançà.

IAN SHEPLEY COOMBES (L’Escala)

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Janet Constance Coombes. Residia a l’Escala.

MIQUEL VILA MARCÉ (Castelló d’Empúries)

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Marina Rigat. Residia a Castelló d’Empúries. Acte d’inhumació avui dimarts, a les 11 del matí, al cementiri de Castelló d’Empúries.

IAN SHEPLEY COOMBES (L’Escala)

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Janet Constance Coombes. Residia a l’Escala.

MIQUEL VILA MARCÉ (Castelló d’Empúries)

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Marina Rigat. Residia a Castelló d’Empúries. Acte d’inhumació avui dimarts, a les 11 del matí, al cementiri de Castelló d’Empúries.

MARIA MARTÍN GRANADOS (Roses)

Ha mort als 82 anys. Era vídua de Jordi Pararols Subirà. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

IAN SHEPLEY COOMBES (L’Escala)

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Janet Constance Coombes. Residia a l’Escala.

ANNA DARNÉS POU (Figueres)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Blay Sarroca Aragonés i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

MARIA CASTELLÓ TARRUELLA (Vilanova de la Muga)

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Martí Bech Solatges i tenia dos fills. Residia a Vilanova de la Muga. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Vilanova de la Muga.

ANGELITA ALBERNI PUJIULA (Pedret i Marzà)

Ha mort als 95 anys. Era vídua en 1es noces de JoanPairó i en 2es noces de Julià Morera i tenia tres filles. Residia a Pedret i Marzà. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a la 1 del migdia, a la funerària Àltima de Figueres.

MARIA ELORDUY BUSQUETS (Figueres)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Juan de Genover Bonal i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Figueres.

MARÍA DEL PILAR RUIZ GALLEGO «TIA PILI» (Figueres)

Ha mort als 73 anys. Era soltera. Residia a Figueres. La cerimònia es va celebrar ahir dissabte, a la funerària Vicens de Figueres.

MARIA CASTELLÓ TARRUELLA (Vilanova de la Muga)

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Martí Bech Solatges i tenia dos fills. Residia a Vilanova de la Muga. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a 2/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Vilanova de la Muga.

JOAN COSTA HERAS (Vilafant)

Ha mort als 60 anys. Era casat amb Elisabet Ordeig Novellas i tenia un fill. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

DORIS FERNÁNDEZ HITA (Roses)

Ha mort als 74 anys. Era casada amb Jaume Gotanegra Sastre. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, al tanatori de Roses.

ANTONIA QUIRANTE MARTÍNEZ (Figueres)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Vidal Itoiz Torres. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

MARIA ELORDUY BUSQUETS (Figueres)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Juan de Genover Bonal i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Figueres.

ISABEL VÍLCHEZ RODRÍGUEZ (Figueres)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Bernardino Fernández Sánchez i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la funerària Àltima de Figueres.

MARIA DEL PILAR RUIZ GALLEGO «TIA PILI» (Figueres)

Ha mort als 94 anys. Era soltera. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

ROSA MADERN PLA (Sant Climent Sescebes)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Llorenç Soler Asparó i tenia dos fills. Residia a Sant Climent Sescebes. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Climent Sescebes.

JOSEP PINADELL I MASSOT (Pont de Molins)

Ha mort als 96 anys. Era vidu de Joaquima Giralt i Pujolar i tenia dos fills. Residia a Pont de Molins. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la funerària Vicens de Figueres.

ANA CARMEN ETAYO SALDAÑA (Llers)

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Lluís Vilà Fita i tenia tres fills. Residia a Llers. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de la Immaculada de Figueres.

JOAN PLANAS TEIXIDOR (L’Armentera)

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Maria Roig Pineda. Residia a l’Armentera.

DORA HERNANDO HERNANDO (Figueres)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de J. Ramiro de Lope Polo i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

MARÍA RIVED PÉREZ (Figueres)

Ha mort als 105 anys. Era vídua de Manuel Ojanguren Artamendi i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Figueres.

GABRIEL GONZÁLEZ PELAYO (Figueres)

Ha mort als 93 anys. Era vidu de Nedi Hevia Hevia i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la funerària Àltima de Figueres.

TERESA MAYÀ GARNACHE (Cabanes)

Ha mort als 96 anys. Era vídua d’Eliseu Oliva Fàbrega. Residia a Cabanes. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la parròquia de Cabanes.

ROSA MADERN PLA (Sant Climent Sescebes)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Llorenç Soler Asparó i tenia dos fills. Residia a Sant Climent Sescebes. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Climent Sescebes.

JOSEP PINADELL I MASSOT (Pont de Molins)

Ha mort als 96 anys. Era vidu de Joaquima Giralt i Pujolar i tenia dos fills. Residia a Pont de Molins. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la funerària Vicens de Figueres.

ANA CARMEN ETAYO SALDAÑA (Llers)

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Lluís Vilà Fita i tenia tres fills. Residia a Llers. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de la Immaculada de Figueres.

JOAN PLANAS TEIXIDOR (L’Armentera)

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Maria Roig Pineda. Residia a l’Armentera.

DORA HERNANDO HERNANDO (Figueres)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de J. Ramiro de Lope Polo i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

MARÍA RIVED PÉREZ (Figueres)

Ha mort als 105 anys. Era vídua de Manuel Ojanguren Artamendi i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Figueres.

GABRIEL GONZÁLEZ PELAYO (Figueres)

Ha mort als 93 anys. Era vidu de Nedi Hevia Hevia i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la funerària Àltima de Figueres.

TERESA MAYÀ GARNACHE (Cabanes)

Ha mort als 96 anys. Era vídua d’Eliseu Oliva Fàbrega. Residia a Cabanes. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la parròquia de Cabanes.

ANA CARMEN ETAYO SALDAÑA (Llers)

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Dr. Lluís Vilà Fita i tenia tres fills. Residia a Llers. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de la Immaculada de Figueres.

MARIA TERESA TORRENT BARTÉS (Borrassà)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Francisco Clotas Clotas i tenia dos fills. Residia a Borrassà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Borrassà.

FRANCISCO ABRIL GIMÉNEZ (Figueres)

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Ángeles Ariza Castillo. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la funerària Àltima de Figueres.

PERFECTO APARICIO VICENTE (Figueres)

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Maria Pujol Torrent. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la parròquia de Vila-sacra.

FRANCISCO CASTAÑO NAVARRO (Cabanes)

Ha mort als 83 anys. Era solter. Residia a Cabanes. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

AGUSTINA PUENTE FERNÁNDEZ (Portbou)

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Manuel López Prieto i tenia dos fills. Residia a Portbou. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a la funerària Àltima de Llançà.

PERFECTO APARICIO VICENTE (Figueres)

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Maria Pujol Torrent. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 11 del matí, a la parròquia de Vila-sacra.

PEPITA PUJOL RIGALL (Figueres)

Ha mort als 93 anys. Era vídua d’Àngel Garriga Tarroella i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

FRANCISCO ABRIL GIMÉNEZ (Figueres)

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Ángeles Ariza Castillo. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 11 del matí, a la funerària Àltima de Figueres.

PEPITA GRATACÓS BOSCH «DE CAN JAN DEL MAS» (Biure)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Joan Llauró Pairó i tenia tres fills. Residia a Biure d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Biure d’Empordà.

ANTONIO VAQUERO VICENTE (Llançà)

Ha mort als 91 anys. Era vidu d’Ángela Castilla Cuadrado i tenia un fill. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 5 de la tarda, a l’oratori del tanatori Àltima de Llançà.

RICARD TURBAU NOGUERA (L’Escala)

Ha mort als 97 anys. Era vidu d’Emilia Viusa Rosell i tenia dos fills. Residia a L’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del mgidia, a la sala de cerimònies de la Funerària Empordanesa Àltima de Figueres.

MANUEL CAMPILLO ESPEJO (Figueres)

Ha mort als 64 anys. Era solter i residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a la 1 del migdia, a la sala de cerimònies de la funerària Vicens de Figueres.

MARIA COMPTE ROMA (Figueres)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Francisco Monino Martínez i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 3 de la tarda, a la sala de cerimònies de Funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

JOSÉ ALONSO ARIAS (Figueres)

Ha mort als 69 anys. Tenia 3 fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres.

PEPITA GRATACÓS BOSCH «DE CAN JAN DEL MAS» (Biure)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Joan Llauró Pairó i tenia tres fills. Residia a Biure d’Empordà. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Biure d’Empordà.

ALFONSO ALVAREZ GARCÍA (Vilafant)

Ha mort als 67 anys. Era casat amb Julia Ortega Layos i tenia dos fills. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 9 del matí, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres.

BRUNO BIANCOLINO (Roses)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Milvia Gardel i tenia una filla. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

MARIA CODINA GONZÁLEZ (Figueres)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Juan Egea Pérez i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia del Bon Pastor de Figueres.

MARTA CASELLAS I HURTÓS (Figueres)

Ha mort als 54 anys. Era soltera. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la funerària Vicens de Figueres.

SALVA LLOVERAS ROIG (Roses)

Ha mort als 45 anys. Era casat amb Aksana Charnykh. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del matí, al tanatori de Roses.

BRUNO BIANCOLINO (Roses)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Milvia Gardel i tenia una filla. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

JOSEP MONTALVO ACOSTA (Figueres)

Ha mort als 68 anys. Era casat amb Montserrat Martínez Pérez i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

JULIO RODRÍGUEZ RODRÍGUEZ (Roses)

Ha mort als 75 anys. Era casat amb María Concepción Torres Cruz. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 d’11 del matí, al tanatori Mémora de Roses.

ELOY DIEZ RODRÍGUEZ (Roses)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb María Luisa Pérez Gallego. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Roses.

OLGA LLAONA CABALL (Maçanet de Cabrenys)

Ha mort als 64 anys. Era casada amb en Josep i tenia un fill. Residia a Maçanet de Cabrenys. Serà enterrada avui dimecres, a les 10 del matí, al cementiri de Maçanet de Cabrenys.

JUAN CARLOS FERRETE POT (Figueres)

Ha mort als 56 anys. Era solter. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de la funerària Vicens de Figueres.

JOSEP RAHOLA DE ESPONA (Fortià)

Ha mort als 104 anys. Era vidu de Montserrat Estrada Gusi i tenia dues filles. Residia a Fortià. L’acte de comiat se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

ISABEL TETILLA GASPAR (Figueres)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Sebastià Bosch Pi i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la funerària Àltima de Figueres.

ALBERT AYERBE JUANOLA (Figueres)

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Concepció Pulido González i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

J. A. HERNÁNDEZ ALAMÁN «KUKY» (Vilamalla)

Ha mort als 80 anys. Era vidu de María Jiménez Heredia «Yeye» i tenia nou fills. Residia a Vilamalla. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

JOAN TORAL CROS (Vilabertran)

Ha mort als 60 anys. Era casat amb Joana Navarra Vidal i tenia dos fills. Residia a Vilabertran. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la funerària Àltima de Figueres.

JOAN GUIXERAS PALAHÍ (Figueres)

Ha mort als 71 anys. Era vidu de Rosa Olivet Aguilar i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de la Sagrada Família de Figueres.

MARIA SAGOLS TORRES (Figueres)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Josep Buxeda Batlle i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

ANDREU SERRA REBARTER (Cabanes)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Rosalia Cusí Hortal i tenia dos fills. Residia a Cabanes. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la parròquia de Cabanes.

JOSEFA QUEROL IBAÑEZ (Roses)

Ha mort als 93 anys. Tenia sis fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, a la funerària Àltima de Figueres.

JOSÉ ANTONIO GONZÁLEZ MEDINILLA (Sant Climent Sescebes)

Ha mort als 59 anys. Era parella de Soledad i tenia dos fills. Residia a Sant Climent Sescebes. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Climent Sescebes.

JUAN ANTONIO MARTÍNEZ GARCIA (Portbou)

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Paqui Ferrer Bonet i tenia tres fills. Residia a Portbou. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Llançà.

Mª CONCEPCIÓN ROMERO FERNÁNDEZ (Figueres)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Manuel González Gamito i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a la 1 del migdia, a la sala de cerimònies de la funerària Vicens de Figueres.

ERNEST VILA FORMENT (Figueres)

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Mª Teresa Morales Sagué i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà en la intimitat familiar.

XAVI ARGELÉS MASFERRER (Llers)

Ha mort als 49 anys. Era casat amb Araceli Díaz Gavilanes i tenia un fill. Residia a Llers. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la parròquia de Llers.

TERESA QUINTANA QUINTANA (Capmany)

Ha mort als 67 anys. Era casada amb Jordi Cebey Parès i tenia un fill. Residia a Capmany. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la parròquia de Capmany.

XAVI ARGELÉS MASFERRER (Llers)

Ha mort als 49 anys. Era casat amb Araceli Díaz Gavilanes i tenia un fill. Residia a Llers. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 11 del matí, a la parròquia de Llers.

PACO FERRER SERRA (Figueres)

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Francina Danés i Passarrius i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

ANTONIO DOYA ARENAS (Figueres)

Ha mort als 67 anys. Era casat amb Agustina Castellón Zaragoza i tenia quatre fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 d’11 del matí, al cementiri de Figueres.

JOAN BATLLE YMBERT (Llançà)

Ha mort als 94 anys. Era casat amb Rosa Masdeu. Residia a Llançà. La cerimònia serà avui dijous, a les 12 del migdia, a l’oratori del tanatori Àltima de Llançà.

ANSELMO ALONSO GARCÍA (Figueres)

Ha mort als 70 anys. Era vidu d’Odilia Pandelar i tenia una filla. Residia a Vilamalla. La cerimònia serà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la Funerària Vicens de Figueres.

JOSEP ROIG MACAU (Palau-saverdera)

Ha mort als 95 anys. Era casat amb Montserrat Mercader. Residia a Palau-saverdera. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, al Tanatori Mémora de Roses.

MIQUEL CASADELLÀ PONS (Figueres)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Carmen García Dueñas. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimònies Àltima de Figueres.

ANSELMO ALONSO GARCÍA (Figueres)

Ha mort als 70 anys. Era vidu d’Odilia Pandelar i tenia una filla. Residia a Vilamalla. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres.

SANDRA GONZÁLEZ RODRÍGUEZ (Figueres)

Ha mort als 77 anys. Era vídua de Juan Rodríguez Ganado i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres.

CARME REGINCÓS CUSÍ (Avinyonet de Puigventós)

Ha mort als 93 anys. Era vídua d’Antoni Massoni Suriñach. Residia a Avinyonet de Puigventós. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de sant Martí de Palafrugell.