Necrològiques i defuncions Alt Empordà
En aquest espai hi trobareu els funerals del dia i les necrològiques de les darreres setmanes a Figueres i a l’Alt Empordà Hi pots consultar els obituaris del dia, amb les defuncions i funerals de les comarca de l’Alt Empordà.  També pots consultar les necrològiques de dies anteriors.MARIO RUIZ (Figueres)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Sylvia. Residia a Figueres. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dijous, a les 6 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

JOSEP VIÑOLAS GIRONÈS (Roses)

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Joaquima Ramia Llonga. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Roses.

YBES ALAIN MASUREL (L’Escala)

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Martine Masurel. Residia a París. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

MARIO RUIZ (Figueres)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Sylvia. Residia a Figueres. La cerimònia de comiat se celebrarà demà dijous, a les 6 de la tarda, a la Funerària Vicens de Figueres.

TIMOTEO GONZÁLEZ GONZÁLEZ (Figueres)

Ha mort als 86 anys. Era solter. Residia a Figueres. Serà incinerat avui dimecres, al crematori de la Funerària Vicens de Figueres.

MARÍA ASUNCIÓN SALA BRUGUÉS (Vilafant)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Manuel García González i tenia quatre fills. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la funerària Àltima de Figueres.

MONTSERRAT MASÓ PLANELLA (Vilafant)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Samuel Nierga Garriga i tenia dues filles. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Vilafant.

TEODORA BADRUNA PLANAS (Ventalló)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Pere Aupi Vial i tenia dos fills. Residia a Ventalló. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de l’Armentera.

JUAN MARRUECOS LÓPEZ (Roses)

Ha mort als 68 anys. Era solter. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, al tanatori de Roses.

JOAN DE SOUSSA PÉREZ (La Jonquera)

Ha mort als 20 anys. Residia a la Jonquera. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Maria de la Jonquera.

ENRIQUETA LÓPEZ SÁNCHEZ (Figueres)

Ha mort als 84 anys. Era vídua de José Martínez Martínez i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Pere de Figueres.

JOSEP BASÍ MONER (Castelló d’Empúries)

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Montserrat Sanz Pujol i tenia dos fills. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, a la basílica de Santa Maria de Castelló d’Empúries.

JUAN MARRUECOS LÓPEZ (Roses)

Ha mort als 68 anys. Era solter. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, al tanatori de Roses.

ANTONIA RUIZ MORENO (Roses)

Ha mort als 64 anys. Era vídua d’Antonio González Márquez. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 11 del matí, al tanatori de Roses.

SATURNINO GAMINDE ANSURIZA (Roses)

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Amelia González Gómez. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, al tanatori de Roses.

JAUME CAMPS ROVIRA (El Port de la Selva)

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Rosa Busquets Vall. Residia a Port de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, a la parròquia de Port de la Selva.

JOAN DE SOUSSA PÉREZ (La Jonquera)

Ha mort als 20 anys. Residia a la Jonquera. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Maria de la Jonquera.

ENRIQUETA LÓPEZ SÁNCHEZ (Figueres)

Ha mort als 84 anys. Era vídua de José Martínez Martínez i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Pere de Figueres.

LOLITA DE VEGA CAPELLA (Portbou)

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Josep Maria Cuadros Castelló. Residia a Portbou. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Portbou.

SATURNINO GAMINDE ANSURIZA (Roses)

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Amelia González Gómez. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 10 del matí, al tanatori de Roses.

LLUM GRANOLLERS BATLLE «LLUM DE CAN VALLS» (Llançà)

Ha mort als 100 anys. Era vídua de Francesc Pacareu i tenia un fill. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria del Port de Llançà.

LOLITA DE VEGA CAPELLA (Portbou)

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Josep Maria Cuadros Castelló. Residia a Portbou. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Portbou.

ENCARNACIÓN MEJÍAS GARCÍA (Figueres)

Ha mort als 73 anys. Era vídua de Javier del Egido Martínez i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, al tanatori Àltima de Figueres.

PEDRO LUIS GILI SINTES (Figueres)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Margarita Muñoz. Residia a Figueres.

MANEL GALLARDO MASDEU (Figueres)

Ha mort als 67 anys. Era casat amb Puri i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

CONXITA SUBICH COLL (Torroella de Fluvià)

Ha mort als 94 anys. Era vídua d’Ernest Ripoll Ferrer i tenia dos fills. Residia a Torroella de Fluvià. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Torroella de Fluvià.

LOLA FERRETE CAMESELLA (Roses)

Ha mort als 71 anys. Era vídua d’Antonio Montoro Rodríguez. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, al tanatori de Roses.

MONTSERRAT BRUGUERA SUREDA (L’Escala)

Ha mort als 86 anys. Era vídua d’Arturo Romero Ruiz. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

JULIA TAMBORERO MONTOLIO (Figueres)

Ha mort als 95 anys. Era vídua d’Alfonso Cervera Pagès i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

LOLI ANGULO MIÑAMBRES (Figueres)

Ha mort als 57 anys. Tenia dues filles. Residia a Figueres. L’acte de comiat se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la funerària Vicens de Figueres.

MARIA PALTRÉ RUBIÉS (El Port de la Selva)

Ha mort als 85 anys. Era vídua de José Palacios Pardo. Residia al Port de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a la 1 del migdia, a l’església del Port de la Selva.

JOAQUIM ROIG CAMPS «QUIMET» (Llançà)

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Sagrari Benavente i tenia dos fills. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, al tanatori Àltima de Llançà.

ANNA COMAS OLIVERAS (Llançà)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Pere Salvat Soler i tenia tres fills. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

FERRAN GASCÓ REAL (L’Escala)

Ha mort als 75 anys. Era vidu de Maria Gloria Moreno Sais. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

ANNA COMAS OLIVERAS (Llançà)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Pere Salvat Soler i tenia tres fills. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

PILAR PÉREZ HERNÁNDEZ (Llançà)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Ramon Abadia. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al tanatori Àltima de Llançà.

NURI PALLACH SAN ILDEFONSO (Figueres)

Era soltera. Residia a Figueres. Serà incinerada avui divendres, a les 7 de la tarda, al crematori de funerària Vicens de Figueres.

ÁNGELES MUÑOZ TORRENTE (Roses)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de José Esquinas Ejea. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, al tanatori de Roses.

ANNA MARIA PLAJA BACH (Riumors)

Ha mort als 101 anys. Era soltera. Residia a Riumors. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a l’església del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

SOR FRANCISCA SURRELL TARRATS (Figueres)

Ha mort als 99 anys. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 d’11 del matí, al convent de Sant Josep de Figueres.

JOSEP FRIGOLA FONT (Figueres)

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Mª Teresa Fernández Molas i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

QUIMETA CORNELL CLAVAGUERA (Cabanes)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Jordi Serra Rebarter. Residia a Cabanes. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la parròquia de Cabanes.

ANNA FERRER ROQUI (Vilabertran)

Ha mort als 92 anys. Era casada amb Joaquim Valent Ferrerós i tenia dos fills. Residia a Vilabertran. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sta. Maria de Vilabertran.

JOSÉ ROMERA ANTEQUERA (Vilamalla)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Juana Sánchez Martín i tenia tres fills. Residia a Vilamalla. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 7 de la tarda, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres.

JOSEP MOTAS BOMBARDÓ (L’Escala)

Ha mort als 96 anys. Era casat amb Teresa Güell Costa. Residia a L’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Verges.

MÓNICA SOERO VÁZQUEZ (Castelló d’Empúries)

Ha mort als 79 anys. Era soltera. Residia a Castelló d’Empúries.

JOSEP SANCHO GOU (Castelló d’Empúries)

Ha mort als 65 anys. Era casat amb Antonia Pérez Buxeda i tenia dos fills. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres.

MÓNICA SOERO VÁZQUEZ (Castelló d’Empúries)

Ha mort als 79 anys. Era soltera. Residia a Castelló d’Empúries.

SILVERIO FERRÁNDEZ GARRI (Llers)

Ha mort als 94 anys. Era casat amb Filomena Torrent i tenia un fill. Residia a Llers. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 6 de la tarda, a la funerària Àltima de Figueres.

WOLFGANG RUDOLF THEODOR NIEGER (Castelló d’Empúries)

Ha mort als 57 anys. Era solter. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

ODETTE CASELLAS SAN JOSE (Figueres)

Ha mort als 89 anys. Era soltera. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

BEATRIZ MONTIA PASCUAL (Roses)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Jaume Núñez Pasto. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Roses.

PEPE DÍAZ OLMEDO (Roses)

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Juana Trinidad Rodríguez. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà divendres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Roses.

ODETTE CASELLAS SAN JOSE (Figueres)

Ha mort als 89 anys. Era soltera. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

BARTOMEU BUSQUETS CAMPS (Figueres)

Ha mort als 92 anys. Era vidu de Dolors Tura Ginjaume i tenia dos fills. Residia a Tonya. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

NACHO DALMAU DE NAVEIRA (Cadaqués)

Ha mort als 59 anys. Era solter. Residia a Cadaqués. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Cadaqués.

MARIA MARTÍNEZ VALERA (Castelló d’Empúries)

Ha mort als 94 anys. Era vídua d’Antonio García Florencio i tenia dues filles. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

ESTHER BARÓ RIBALTA (Figueres)

Ha mort als 63 anys. Tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

XAVI ARGELÉS BORRISER (Figueres)

Ha mort als 54 anys. Tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

DIEGO SÁNCHEZ GONZÁLEZ (Figueres)

Ha mort als 99 anys. Era vidu de Dolors Duran Delós i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la funerària Vicens de Figueres.

JOSEP SUÑÉ SABADÍ (L’Escala)

Ha mort als 82 anys. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

JORDI RIBERA MASIAS (La Jonquera)

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Renee Boix Justafre i tenia dos fills. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de la Jonquera.

MARÍA MENCHÓN MARTÍNEZ (Figueres)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de José Fernández García i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

PERE FRIGOLA ROURA (Figueres)

Ha mort als 82 anys. Era vidu de Concepción Cabello Isern i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

EVA CAPEL FERNÁNDEZ (Santa Llogaia d’Àlguema)

Ha mort als 71 anys. Era casada amb Mariano Martín i tenia tres fills. Residia a Santa Llogaia d’Àlguema. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Llogaia d’Àlguema.

PAQUITA MUÑOZ AZORÍN (Figueres)

Ha mort als 95 anys. Era vídua d’Antonio Chiva. Residia a Barcelona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la funerària Vicens de Figueres.

FRANCISCO CLOTAS CLOTAS (Figueres)

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Maria Teresa Torrent Bartés i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Andreu de Borrassà.

CARMEN GIL RAMOS (El Port de la Selva)

Ha mort als 74 anys. Era casada amb Pablo Sánchez Rodríguez i tenia tres fills. Residia al Port de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, al Port de la Selva.

GERMI CANER FIGUERAS (Roses)

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Anna María Compte Fages. Residia a Roses.

JOSEP CARBONÉS PARÍS (El Port de la Selva)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Carme Cane Perna i tenia tres fills. Residia al Port de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia del Port de la Selva.

FRANCISCA TORRES FERNÁNDEZ (Figueres)

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Juan Martínez Senes i tenia quatre fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia del Bon Pastor de Figueres.

JAUME BARCELÓ COSTA (Sant Pere Pescador)

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Marta Ibañez i tenia tres fills. Residia a Sant Pere Pescador. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la funerària Àltima de Figueres.

JOAQUÍN MEJÍAS CORDON (Llançà)

Ha mort als 79 anys. Era vidu de Pilar Ramírez Fernández i tenia dos fills. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la funerària Vicens de Llançà.

GERMI CANER FIGUERAS (Roses)

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Anna María Compte Fages. Residia a Roses.

JOSEP CARBONÉS PARÍS (El Port de la Selva)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Carme Cane Perna i tenia tres fills. Residia al Port de la Selva. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia del Port de la Selva.

GUIOMAR GONZÁLEZ OLIVAS (Figueres)

Ha mort als 44 anys. Era soltera. Residia a Roses. La cerimònia serà avui dilluns, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de la funerària Vicens de Figueres.

TERESA SÁNCHEZ HOLGUÍN (Roses)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Francisco Esteban Hidalgo López. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria de Roses.

MERCEDES MARTÍN JIMÉNEZ (Figueres)

Ha mort als 89 anys. Era vídua d’Antonio López Quesada i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 4 de la tarda a la parròquia de la Sagrada Família de Figueres.

EPIFANIO POT RECHES «CHITA» (Pont de Molins)

Ha mort als 71 anys. Era casat amb Luba i tenia dos fills. Residia a Pont de Molins. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

MARCIAL MONTERO SÁEZ (Roses)

Ha mort als 78 anys. Era casat amb María Gloria Pascuet Bosch. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Roses.

MERCEDES MARTÍN JIMÉNEZ (Figueres)

Ha mort als 89 anys. Era vídua d’Antonio López Quesada i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 4 de la tarda a la parròquia de la Sagrada Família de Figueres.

MARCIAL MONTERO SÁEZ (Roses)

Ha mort als 78 anys. Era casat amb María Gloria Pascuet Bosch. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Roses.

MICHAEL PATRICK DUNNE (L’Escala)

Ha mort als 70 anys. Era casat amb Sandra Dunne. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Torroella de Montgrí.

JULIO CÉSAR NOGUERA DEL RESTAURANT EL PORTAL DE BÀSCARA (Bàscara)

Ha mort als 50 anys. Era casat amb Xavier Sala Salip. Residia a Bàscara. La cerimònia de comiat se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la sala de cerimònies de la funerària Vicens de Figueres.

PERE GIRÓ BUSQUETS (Bàscara)

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Carme Roca Gifreu. Residia a Bàscara. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia d’Orfes.

CINTO BRUÑOL PERXÉS (Roses)

Ha mort als 94 anys. Era casat amb María Teresa Romero Torres. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, al tanatori de Roses.

MARCIAL MONTERO SÁEZ (Roses)

Ha mort als 78 anys. Era casat amb María Gloria Pascuet Bosch. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà demà passat dissabte, a les 11 del matí, al tanatori de Roses.

MICHAEL PATRICK DUNNE (L’Escala)

Ha mort als 70 anys. Era casat amb Sandra Dunne. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 12 del migdia, al tanatori de Torroella de Montgrí.

JULIO CÉSAR NOGUERA ¨DEL RESTAURANT EL PORTAL DE BÀSCARA¨ (Bàscara)

Ha mort als 50 anys. Era casat amb Xavier Sala Salip. Residia a Bàscara. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 12 del migdia, a la funerària Vicens de Figueres.

MICHAEL PATRICK DUNNE (L’Escala)

Ha mort als 70 anys. Era casat amb Sandra Dunne. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà divendres dia 4, a les 12 del migdia, al tanatori de Torroella de Montgrí.

MICHAEL PATRICK DUNNE (L’Escala)

Ha mort als 70 anys. Era casat amb Sandra Dunne. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà divendres dia 4, a les 12 del migdia, al tanatori de Torroella de Montgrí.

JOAN VIÑAS COS « EN JOAN DE LA LLAR» (Roses)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Rosa Maria Garrido Quintana. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria de Roses.

ROSA BUSQUETS OLIVERAS (Figueres)

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Francesc Barneda Llistosella i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

JUAN SANTALO CAMPS (Ordis)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb María Carmen Caragol Casadellà i tenia una filla. Residia a Ordis. La cerimònia es va celebrar ahir dissabte, a les 5 de la tarda, a l’església parroquial d’Ordis.

ENCARNACIÓN PASCUAL CORRALES (Llançà)

Ha mort als 84 anys. Era soltera. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 1/4 d’1 del migdia, a l’oratori del tanatori Àltima de Llançà.

ROSALIA MASSÓ ALONSO (Sant Pere Pescador)

Ha mort als 83 anys. Tenia dues filles. Residia a Sant Pere Pescador. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere Pescador.

RAMON FONT MONCANUT (Figueres)

Ha mort als 67 anys. Era casat amb Àngels Porterias Poujas i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

SILVESTRE PARRAMON VIVET (Mollet de Peralada)

Ha mort als 73 anys. Era casat i tenia una filla. Residia a Mollet de Peralada. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la funerària Àltima de Figueres.

DIONI ROBLES MARTÍNEZ (Empuriabrava)

Ha mort als 51 anys. La seva parella, María Elisa Vázquez Núñez. Residia a Empuriabrava. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Roses.

JOSEP MARIA ORIOL PERXÉS (Figueres)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Maria dels Àngels Hilari Palom i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la funerària Àltima de Figueres.

ISABEL BOCANEGRA FERNÁNDEZ (Figueres)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Francisco Naranjo López i tenia sis fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

MARIA LUISA RUIZ GARCÍA (Castelló d’Empúries)

Ha mort als 75 anys. Era casada amb Blas Alcalá Muñoz i tenia tres fills. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

BOUCHAIB FAKHI (L’Escala)

Ha mort als 61 anys. Era solter. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a la 1 del migdia, a la mesquita de l’Escala.

DIONI ROBLES MARTÍNEZ (Empuriabrava)

Ha mort als 51 anys. La seva parella, María Elisa Vázquez Núñez. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Roses.

ANA GONZÁLEZ GONZÁLEZ (Roses)

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Juan Gallego Blanco. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Roses.

ALBERT REYNES CASTILLO (La Selva de Mar)

Ha mort als 64 anys. Era solter. Residia a la Selva de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la capella del cementiri de Lloret de Mar.

DOLORS COMPTE PONS (L’Escala)

Ha mort als 93 anys. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 9 del matí, al cementiri de Corçà.

BOUCHAIB FAKHI (L’Escala)

Ha mort als 61 anys. Era solter. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a la 1 del migdia, a la mesquita de l’Escala.

MARÍA MÁRQUEZ RODRÍGUEZ (Figueres)

Ha mort als 82 anys. Era vídua de Juan Carrasco i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Figueres.

DIONI ROBLES MARTÍNEZ (Empuriabrava)

Ha mort als 51 anys. La seva parella, María Elisa Vázquez Núñez. La cerimònia se celebrarà el divendres, dia 28, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Roses.

DOLORES ALCALÁ ORTEGA (Figueres)

Ha mort als 81 anys. Era vídua d’Antonio Martínez Martínez i tenia sis fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 3 de la tarda, a la funerària Àltima de Figueres.

NURIA PUMAREDA PUIG (Llançà)

Ha mort als 87 anys. Era casada amb Josep Arrufat i tenia quatre fills. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 12 del migdia, a l’església de Sant Vicenç de Llançà.

DIONI ROBLES MARTÍNEZ (Empuriabrava)

Ha mort als 51 anys. La seva parella, María Elisa Vázquez Núñez. Residia a Empuriabrava. La cerimònia se celebrarà el divendres dia 28, a les 4 de la tarda, al tanatori de Roses.

DIONI ROBLES MARTÍNEZ (Empuriabrava)

Ha mort als 51 anys. La seva parella, María Elisa Vázquez Núñez. Residia a Empuriabrava. La cerimònia se celebrarà el divendres dia 28, a les 4 de la tarda, al tanatori de Roses.

DIONI ROBLES MARTÍNEZ (Empuriabrava)

Ha mort als 51 anys. La seva parella, María Elisa Vázquez Núñez. Residia a Empuriabrava. La cerimònia se celebrarà el divendres dia 28, a les 4 de la tarda, al tanatori de Roses.

CARLOS OLIVET PERXÉS (Vilabertran)

Ha mort als 94 anys. Era casat amb Maria Llistosella Pujol i tenia dos fills. Residia a Vilabertran. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

DIONI ROBLES MARTÍNEZ (Empuriabrava)

Ha mort als 51 anys. La seva parella, María Elisa Vázquez Núñez. Residia a Empuriabrava. La cerimònia se celebrarà el divendres dia 28, a les 4 de la tarda, al tanatori de Roses.

JUANA BEJARANO ROYÀN (Sant Miquel de Fluvià)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Félix Rafael Rísquez Pizarro i tenia dos fills. Residia a Sant Miquel de Fluvià. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Miquel de Fluvià.

ANTONIO CORTADA VIDAL (El Port de la Selva)

Ha mort als 69 anys. Era casat amb Maria Helena Pla Gean i tenia dos fills. Residia al Port de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de la Mare de Déu de les Neus del Port de la Selva.

SEBASTIÁN SÁNCHEZ GARCÍA (Castelló d’Empúries)

Ha mort als 83 anys. Era vidu de Consuelo Sánchez Badia i tenia dos fills. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la basílica de Castelló d’Empúries.

CARME VENTÓS PAIRÀ (Darnius)

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Manel Llosa Llosent i tenia una filla. Residia a Darnius. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la parròquia de Darnius.

JOSEP Mª CLIMENT PUJOL (Borrassà)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Mª Enriqueta Cruañas Serra. Residia a Borrassà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Borrassà.

SEBASTIÁN SÁNCHEZ GARCÍA (Castelló d’Empúries)

Ha mort als 83 anys. Era vidu de Consuelo Sánchez Badia i tenia dos fills. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, a la basílica de Castelló d’Empúries.

ANTONIO CORTADA VIDAL (El Port de la Selva)

Ha mort als 69 anys. Era casat amb Maria Helena Pla Gean i tenia dos fills. Residia al Port de la Selva. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de la Mare de Déu de les Neus del Port de la Selva.

MARÍA GONZÁLEZ ÁLVEZ (Figueres)

Ha mort als 94 anys. Era vídua d’Eladio Navarro Barranquero i tenia quatre fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

ADELINA CAIXÀS ABEL (Castelló d’Empúries)

Ha mort als 70 anys. Era casada amb Antonio Casademont Mundet i tenia una filla. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 6 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

JOAN SÁNCHEZ BRAVO (Roses)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Raquel Angulo Mateo. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, al tanatori de Roses.

DELIA SANS MONTAÑA (Figueres)

Ha mort als 90 anys. Era casada amb Jean Jacques Cheyssial i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

MARIA MALLART MACH (Espolla)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Joan Cos Jou i tenia dos fills. Residia a Espolla. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia d’Espolla.

JUAN SÁNCHEZ BRAVO (Roses)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Raquel Angulo Mateu. Residia a Roses. La cerimònia de comiat se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Roses.

LLORENÇ GIFREU TORRENT (Cadaqués)

Ha mort als 84 anys. Era solter. Residia a Cadaqués. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Cadaqués.

FRANCISCO PINSACH COSTA (Figueres)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Maria Rosa d’Ancona Alabert. Residia a Figueres. Serà enterrat avui diumenge a Borrassà.

LLUÏSA PORTAS BRUNSÓ (Vilafant)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Pere Puigmitjà Llagostera i tenia tres fills. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

CÉSAR GONZÁLEZ MUÑOZ (Vilatenim)

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Ana Crespo González i tenia quatre fills. Residia a Vilatenim. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la funerària Empordanesa Àltima de Figueres.

ADORACIÓN LINARES ÁBALOS (Figueres)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Francisco Aguilar Mengíbar i tenia set fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la funerària Empordanesa Àltima de Figueres.

LLUÏSA PORTAS BRUNSÓ (Vilafant)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Pere Puigmitjà Llagostera i tenia tres fills. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

MONTSE MANZANO MARCOS (Figueres)

Ha mort als 59 anys. Era casada amb Juan Gil Fernández i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de la Immaculada de Figueres.

FRANCISCO MOLINA COLLADO (Castelló d’Empúries)

Ha mort als 82 anys. Era casat. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori de Cassà de la Selva.

FRANCISCO MOLINA COLLADO (Castelló d’Empúries)

Ha mort als 82 anys. Era casat. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori de Cassà de la Selva.

NÚRIA PALOMA BUDÓ (Figueres)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Pere Garriga Pueyo i tenia una filla. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

FRANCISCO MOLINA COLLADO (Castelló d’Empúries)

Ha mort als 82 anys. Era casat. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori de Cassà de la Selva.

NÚRIA PALOMA BUDÓ (Figueres)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Pere Garriga Pueyo i tenia una filla. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

JORDI ALSINA CASTELLÓ (Figueres)

Ha mort als 79 anys. Tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

NEUS RIGALL AYATS (Figueres)

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Fernando Sabater Pujol i tenia dues filles. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

MARIA ANTONIA COCA LOZANO (L’Escala)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Juan Rodríguez Luna. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

FRANCISCA VACAS GISBERT (L’Escala)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de José Agustín López Romero i residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

ALBERT MOLINS PLAJA (Albanyà)

Ha mort als 63 anys. Era casat amb Francisca Galas Cifuentes i tenia dos fills. Residia a Albanyà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, en la intimitat familiar.

ROSA FIGUERAS FEIXAS (Figueres)

ROSA FIGUERAS FEIXAS (Figueres)

ROSA FIGUERAS FEIXAS (Figueres)

ROSA FIGUERAS FEIXAS (Figueres)

JOSÉ MARIA GALÁN CEPERO (El Port de la Selva)

Ha mort als 71 anys. Era casat amb Pepita Bohorquez Peñalosa i tenia un fill. Residia a Port de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, a la parròquia de Port de la Selva.

JULIO SASTRE ORTENSI (Roses)

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Pilar Gualde Sentena. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 de matí, al tanatori de Roses.

JAUME ESPIGULÉ BOSCHMONAR (Navata)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Llúcia Serrat Roca. Residia a Navata. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Navata.

ANTONIO MORENO CASTRO (La Jonquera)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Carmen Salazar Hermoso i tenia cinc fills. Residia a la Jonquera. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, a la parròquia de la Jonquera.

ROSARIO GALVÁN MORENO (Llançà)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Tomás González Coronado i tenia tres fills. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 5 de la tarda, a la funerària Àltima de Llançà.

MIGUEL SOLER GUTIERREZ (Figueres)

Ha mort als 67 anys. Tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 9 del matí, a la funerària Àltima de Figueres.

MERCÈ FERNÁNDEZ RODRÍGUEZ (Figueres)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Joan Mota Garcia i tenia una filla. Residia a Barcelona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 1/4 de 12 del migdia, a la funerària Àltima de Figueres.

MATILDE TERRADES BAUS (Figueres)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Ramon Marcó Cortada. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

FRANCESCA CUMBRIU IBÁÑEZ (Maçanet de Cabrenys)

Ha mort als 100 anys. Era vídua de Màrius Llansó Salabert i tenia una filla. Residia a Maçanet de Cabrenys. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

CARMEN GÓNGORA CARMONA (Figueres)

Ha mort als 69 anys. Era casada amb Blas Rivera Carrillo i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, a la funerària Empordanesa Àltima de Figueres.

IRENE BRIGGS EDMUNDS (Castelló d’Empúries)

Ha mort als 72 anys. Era vídua de Joaquim Municoy Genís i tenia dos fills. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la funerària Vicens.

LUÍS TORRES GUERRI (Els Hostalets de Llers)

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Maria Isabel Vicente González i tenia quatre fills. Residia als Hostalets de Llers. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

RAMON CAPA CREHUET (Figueres)

Ha mort als 86 anys. Era vidu de Teresa Ricart Bartrolich. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

MARIA MARTÍNEZ SERRANO (Figueres)

Ha mort als 83 anys. Era vídua de José Manzano Matilla i tenia sis fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 de matí, a la funerària Vicens de Figueres.

MARIA MARTÍNEZ SERRANO (Figueres)

Ha mort als 83 anys. Era vídua de José Manzano Matilla i tenia sis fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 de matí, a la funerària Vicens de Figueres.

RAMON CAPA CREHUET (Figueres)

Ha mort als 86 anys. Era vidu de Teresa Ricart Bartrolich. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

TERESA GAMERO SÁNCHEZ «TERE» (Figueres)

Ha mort als 59 anys. Era casada amb Javier Barroso Rubio i tenia dues filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 9 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

ISIDRE SALA PUIGDEVALL (Vilamalla)

Ha mort als 81 anys. Tenia una filla. Residia a Vilamalla. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Vilamalla.

RONALD CYGAN (El Port de la Selva)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Alma Suhurt. Residia al Port de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al tanatori de Funerària Vicens de Figueres.

ROSA PALOMARES POCH (L’Escala)

Ha mort als 68 anys. Era casada amb Francisca Candil Candil.

EMILIANO SÁNCHEZ MALAGÓN (Colera)

Ha mort als 69 anys. Era casat amb Anna Pena de Pedro i tenia tres fills. Residia a Colera, Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 6 de la tarda, a la sala de cerimònies de la funerària Àltima de Llançà.

LLUÏSA HERNÁNDEZ BOSCH (Figueres)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Josep Cofán Martí i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres.

FERNANDO CANTERO VIÑUELA (Vilafant)

Ha mort als 83 anys. Era vidu de Maria del Carmen Martínez Rubio i tenia set fills. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

ROSA VALLS GUISET (Tapis)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Francisco Mach Nogué i tenia un fill. Residia a Tapis. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Tapis.

AMAT SERRA BOS (Torroella de Fluvià)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Pepita i tenia un fill. Residia a Torroella de Fluvià. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la parròquia de Torroella de Fluvià.

CARMEN TORRENT QUERALTO (L’Armentera)

Ha mort als 92 anys. Era vídua d’Esteve Juny Carbó. Residia a l’Armentera. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Tours de l’Armentera.

RITA TORRES ARBUSÀ (Camallera)

Ha mort als 98 anys. Era vídua. Residia a Camallera - Saus. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, a la parròquia de Camallera.

JOAQUIMA PLANAS VEHÍ (Ordis)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Narcís Gifre Gou i tenia dos fills. Residia a Mas Subiràs d’Ordis. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Julià i Santa Basilissa d’Ordis.

CARLES PUNSET VEA (Vilafant)

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Dolores Roura Demont i tenia un fill. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Pere de Figueres.

JOAQUIM RAUSI PUNTI (Figueres)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Rosa Maria Macia Orus i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

JOSÉ ANTONIO CABALLERO PUJOL (Figueres)

Ha mort als 68 anys. Era casat amb Maria Jesús Rodríguez Ramos i tenia dos fills. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la funerària Vicens de Figueres.

DOLORS COLOMER PALAU (Castelló d’Empúries)

Ha mort als 90 anys. Era casada amb Joaquim Soler Rués i tenia una filla. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, a la Basílica de Castelló d’Empúries.

ROSARIO CABASSOT FURQUET (Figueres)

Ha mort als 84 anys. Era casada amb Pedro Noguer Coll i tenia dues filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 3 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

RITA TORRES ARBUSÀ (Camallera)

Ha mort als 98 anys. Era vídua. Residia a Camallera - Saus. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 12 del migdia, a la parròquia de Camallera.

ÁNGEL AMIEVA ARDINES (Figueres)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Ángeles Brenes López i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

ENRIQUETA PRUNELLA JUANOLA (Figueres)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Pere Cantenys Guanter i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori Àltima de Figueres.

DOLORS TEIXIDOR FERRERMONER (Navata)

Ha mort als 76 anys. Era casada amb Roger Vilanova Iglesias i tenia tres filles. Residia a Navata. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Navata.

MARIA DOLORES DIAZ FERNÁNDEZ (Figueres)

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Bernardino Olmo Rodríguez i tenia quatre fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la funerària Àltima de Figueres.

ANTONIO VICO BELMONTE (Figueres)

Ha mort als 87 anys. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 4 de la tarda, a la funerària Àltima de Figueres.

ISABEL VÁZQUEZ MAESTRE (Figueres)

Ha mort als 66 anys. Era casada amb José Ramos Flores i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la funerària Àltima de Figueres.

ROC NICOLÁS PUIG (Biure)

Ha mort als 45 anys. Era solter. Residia a Biure d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

ANGELES RODRÍGUEZ MARTÍNEZ (Figueres)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Josep Pérez Delgado. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, al tanatori de Salt.

JAVI MORENO MARTÍN (Figueres)

Ha mort als 41 anys. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres.

FRANCISCA COMAS BAGUDÀ (L’Armentera)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Llorenç Sancho Viñas i tenia dos fills. Residia a l’Armentera. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de St. Martí de Tours de l’Armentera.

ANGELES RODRÍGUEZ MARTÍNEZ (Figueres)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Josep Pérez Delgado. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 12 del migdia, al tanatori de Salt.

ROSA MARIA GUARDIOLA ABEL (Capmany)

Ha mort als 81 anys. Era casada amb Joan Mundet Pujol i tenia un fill. Residia a Capmany. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la parròquia de Sta. Àgata de Capmany.

SACRAMENTO TORRES PÉREZ (Figueres)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Manuel Moyano Madrid i tenia quatre fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui diu-menge, a les 9 del matí, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres.

MARIA TERESA SÁNCHEZ MARTÍNEZ (Vilafant)

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Francisco Requena Perales i tenia tres fills. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

MARÍA PIRIS ALFONSO (Sant Pere Pescador)

Ha mort als 92 anys. Eravídua de Gaspar Britos Márquez i tenia cinc fills. Residia a Sant Pere Pescador. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere Pescador.

MARIA ARROYO ORDÓÑEZ (Roses)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Rafael López Morales. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Roses.

LAURA FAJULA CROS (L’Escala)

Ha mort als 89 anys. Era casada amb Joaquin Malé Arnay. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.