Necrològiques i defuncions Alt Empordà

En aquest espai hi trobareu els funerals del dia i les necrològiques de les darreres setmanes a Figueres i a l’Alt Empordà
Hi pots consultar els obituaris del dia, amb les defuncions i funerals de les comarca de l’Alt Empordà.  També pots consultar les necrològiques de dies anteriors.DAVID MEDINILLA NARVAEZ «CHA» (Vilabertran)

Ha mort als 49 anys. Era solter. Residia a Vilabertran. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Vilabertran.

MARIA TERESA MARTÍN LÓPEZ (Portbou)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Leoncio Fabó Pagès i tenia dos fills. Residia a Portbou. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Portbou.

FRANCISCO CARRERA COSTA (Maçanet de Cabrenys)

Ha mort als 84 anys. Era solter. Residia a Maçanet de Cabrenys. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de la funerària Àltima de Figueres.

DAVID MEDINILLA NARVAEZ «CHA» (Vilabertran)

Ha mort als 49 anys. Era solter. Residia a Vilabertran. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Vilabertran.

MARIA TERESA MARTÍN LÓPEZ (Portbou)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Leoncio Fabó Pagès i tenia dos fills. Residia a Portbou. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Portbou.

FRANCISCO CARRERA COSTA (Maçanet de Cabrenys)

Ha mort als 84 anys. Era solter. Residia a Maçanet de Cabrenys. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de la funerària Àltima de Figueres.

ESPERANZA MUÑOZ MUÑOZ (Figueres)

Ha mort als 76 anys. Era vídua de Francisco Castaño Vázquez i tenia dues filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 6 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

SISCU ARIMON CARRERAS (Figueres)

Ha mort als 63 anys. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, al cementiri de Figueres.

JAUME TORNABELLS PONS (Bàscara)

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Maria Abulí Felip i tenia quatre filles. Residia a Bàscara. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la parròquia de Bàscara.

EDUARDO VÁZQUEZ RODRÍGUEZ (Vilatenim)

Ha mort als 83 anys. Era casat i tenia una filla. Residia a Vilatenim. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de la funerària Vicens de Figueres.

MANUEL TORRES MOYA (Lladó)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Carmen Ledesma Acosta i tenia quatre filles. Residia a Lladó. La cerimònia serà avui dilluns, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres.

PERE PALOMERAS CASTELLET (Camallera)

Ha mort als 82 anys. Era solter i residia a Camallera. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Saus.

MIQUEL GALÍ ARMENGOL (Llampaies)

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Maria José Morales Cáceres. Residia a Llampaies. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’1 del migdia, a l’església parroquial de Sant Martí de Llampaies.

ROSA TRILLA SABA (Vila-sacra)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Robert Moner Cordomí i tenia una filla. Residia a Vila-sacra. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Vila-sacra.

MIQUEL GALÍ ARMENGOL (Llampaies)

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Maria José Morales Cáceres. Residia a Llampaies. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Martí de Llampaies.

JOAN TARRÉS SUREDA (L’Escala)

Ha mort als 60 anys. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

TERESA RODRÍGUEZ FERNÁNDEZ (Figueres)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Medardo Fernández Juárez i tenia un fill. Residia a Perpinyà. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 4 de la tarda, a la funerària Àltima de Figueres.

JOSÉ MÁRQUEZ BARROS (Castelló d’Empúries)

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Josefa Cumbraus Dapena. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la Basílica de Castelló d’Empúries.

JOAN TARRÉS SUREDA (L’Escala)

Ha mort als 60 anys. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

CARLOS BRAVO DUARTE (L’Escala)

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Maria Concepción Sastre Sureda. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

FRANCISCO PRAT RIUS (Castelló d’Empúries)

Ha mort als 69 anys. Era casat amb Maria del Carmen Jou. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 d’1 del migdia, a la Basílica de Santa Maria de Castelló d’Empúries.

JOSÉ MÁRQUEZ BARROS (Castelló d’Empúries)

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Josefa Cumbraus Dapena. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 11 del matí, a la Basílica de Castelló d’Empúries.

JORDI AMER COLOMER (L’Escala)

Ha mort als 85 anys. Era vidu de Gemma Alemany Bonhome. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

JAUME JORDÀ CASADEMONT (Vilafant)

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Mª Francisca Ramos Camacho i tenia dues filles. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 6 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

JORDI AMER COLOMER (L’Escala)

Ha mort als 85 anys. Era vidu de Gemma Alemany Bonhome. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

MARTÍ FONT JUANOLA (Figueres)

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Teresa Busquets Ametller i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies de la funerària Vicens de Figueres.

PEPITA CRUAÑAS FAJAS (Figueres)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Joan Agustí Casals i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimònies de la funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

ANDREU NAVARRETE PASCUAL (Cantallops)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Teresa Peix Blay i tenia dos fills. Residia a Cantallops. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Cantallops.

MARTÍ FONT JUANOLA (Figueres)

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Teresa Busquets Ametller i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

JAUME SEBASTIAN PERXACHS (Avinyonet de Puigventós)

Ha mort als 82 anys. Tenia cinc fills. Residia a Avinyonet de Puigventós. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la funerària Empordanesa - Àltima de Figueres.

DIONISIO SÁNCHEZ CANELADA (Vilafant)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Florentina Asunción Bernal i tenia tres fills. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

CARMEN TORAL MARTÍNEZ · «CARMETA» (Figueres)

Ha mort als 99 anys. Era vídua de Miguel Pin Ortiz i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

MARÍA LUISA QUINTANA PAZ (Santa Llogaia d’Àlguema)

Ha mort als 77 anys. Era vídua de Manuel Hernández Hernández i tenia quatre fills. Residia a Santa Llogaia d’Alguema. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Llogaia d’Alguema.

JOAN CROSAS PRAT (Figueres)

Ha mort als 72 anys. Tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia es va celebrar ahir dimarts, a la funerària Vicens de Figueres.

CARME CAMPS VIDAL (Biure d’Empordà)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Josep Gironella Farrés i tenia dues filles. Residia a Biure. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Biure d’Empordà.

MARTÍN ABRIL ZARAGOZA (Llançà)

Ha mort als 63 anys. Era casat amb Maria Pilar Blain i tenia dos fills. Residia a Llançà. Serà incinerat al tanatori Àltima de Figueres.

CARLOS GAZAPO VIÑAS (Figueres)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Enriqueta Hernández Roca i tenia dues filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

FRANCISCO MEDRANO VILA «XICU» (Figueres)

Ha mort als 76 anys. Era vidu de Damiana Casademont García i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 9 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

MARIA MORILLAS GALLEGOS (Figueres)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de José Zamorano Pérez i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

JOAQUIMA SOLER SARRÓ (Vilabertran)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Joan Gratacós Clos i tenia un fill. Residia a Vilabertran. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la parròquia de Vilabertran.

ANTONIO SÁNCHEZ GARCÍA (Roses)

Ha mort als 76 anys. Era vidu. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria de Roses.

ANA MARÍA LADERO LÓPEZ (Llançà)

Ha mort als 54 anys. Era soltera. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a l’oratori del tanatori Àltima de Llançà.

JUANA DÍAZ VALENZUELA (Figueres)

Ha mort als 75 anys. Era vídua de Bernardo Jiménez Méndez i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia es va celebrar ahir dijous, a la funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

ÁNGEL LABRADOR LIETOR «TATA DEL BAR» (Roses)

Ha mort als 92 anys. Era solter. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori de Roses.

AGUSTÍN JIMÉNEZ YUSTE (Navata)

Ha mort als 64 anys. Era casat amb Rosa Maria Fortea Chico. Residia a Navata. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

JUANA DÍAZ VALENZUELA (Figueres)

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Bernardo Jiménez Méndez i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

ROSARIO SANTOS MARTÍNEZ (Figueres)

Ha mort als 88 anys. Era vídua d’Eduardo Catalán López i tenia sis fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

FRANCISCO RUIZ ASENSIO (Figueres)

Ha mort als 64 anys. Era solter. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

GEORGES NOMS ARISTOT (Llançà)

Ha mort als 69 anys. Tenia un fill. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, al tanatori Àltima de Llançà.

AGUSTÍN JIMÉNEZ YUSTE (Navata)

Ha mort als 64 anys. Era casat amb Rosa Maria Fortea Chico. Residia a Navata. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

JUAN CIFUENTES PÉREZ (Figueres)

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Maria i tenia dues filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

PERE ROURA JUANOLA (Figueres)

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Maria Vergés Roca i tenia dues filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

NARCÍS SELLÉS JANER (Sant Pere Pescador)

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Carme Guillaumes Viusà i tenia quatre fills. Residia a Sant Pere Pescador. La cerimònia se celebrarà dissabte, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

CARMEN GÓMEZ PLANA (Roses)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Joan Reda Brunet. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà diumenge, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Roses.

CONSOL SAGUER GIRONELLA (El Far d’Empordà)

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Josep Arnall Pey i tenia dos fills. Residia al Far d’Empordà. La cerimònia se celebrarà dissabte, a les 12 del migdia, a la funerària Vicens de Figueres.

CONSTANTÍ MARTÍNEZ BLANCH · «TINO» (Figueres)

Ha mort als 93 anys. Era vidu de Joana Vila Arderiu i tenia tres filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà dissabte, a les 11 del matí, a la funerària Àltima de Figueres.

CATALINA MONT CODINA · «CATRINETA» (Peralada)

Ha mort als 99 anys. Era vídua de Miliu Soler Pujol i tenia tres filles. Residia a Peralada. La cerimònia se celebrarà divendres, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Peralada.

JUAN CABAS TORRES (La Jonquera)

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Felisa Ruiz Rubio i tenia tres filles. Residia a la Jonquera. La cerimònia se celebrarà divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de la Jonquera.

MARÍA JOSÉ ALBA BELLAPART (Roses)

Ha mort als 92 anys. Era vídua. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà dijous, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Roses.

PAQUITA GÓMEZ CASTAÑO (La Jonquera)

Ha mort als 69 anys. Era soltera. Residia a Tordera. La cerimònia se celebrarà dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de la Jonquera.

MARÍA ASCENSIÓN MORENO SÁEZ – «SUSI» (Figueres)

Ha mort als 56 anys. Tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia de comiat se celebrarà dijous, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

MATI RUBÍ ALABERT (Roses)

Ha mort als 89 anys. Era vídua d’Óscar Pardo Martínez. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Roses.

MIGUEL RODRÍGUEZ (Roses)

Ha mort als 70 anys. Era solter. Residia a Roses.

PAQUITA GÓMEZ CASTAÑO (La Jonquera)

Ha mort als 69 anys. Era soltera. Residia a Tordera. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de la Jonquera.

MARIA NAVARRO SANTOS (Figueres)

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Josep Batlle Batlle i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

MIGUEL RODRÍGUEZ (Roses)

Ha mort als 70 anys. Era solter. Residia a Roses.

MATI RUBÍ ALABERT (Roses)

Ha mort als 89 anys. Era vídua d’Óscar Pardo Martínez. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Roses.

XAVI MORENO MIÑANA (L’Escala)

Ha mort als 51 anys. Residia a l’Escala. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Torroella de Montgrí.

MARIA LAGRESA BOSCH (Espolla)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Josep Font Jou i tenia dues filles. Residia a Espolla. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

GABRIEL MANZANO HERNÁNDEZ (Figueres)

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Wenefrida García Alonso i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 9 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

DR. JOSEP COMERMA CASAS (Peralada)

Ha mort als 69 anys. Era casat amb Isabel i tenia un fill. Residia a Peralada - Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

FELIU SOLER SERRA (Sant Llorenç de la Muga)

Ha mort als 75 anys. Tenia un fill. Residia a Sant Llorenç de la Muga. Serà incinerat avui dilluns a les 8 del vespre, a la funerària Vicens de Figueres.

ENRIQUE POU CLOTA (L’Escala)

Ha mort als 98 anys. Era casat amb Dolores Batlle Puig. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

FRANCISCA PI SAURA (L’Escala)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Josep Casadevall Rosès. Residia a l’Escala.

JUAN JOSÉ GARCÍA CABALGANTE (Castelló d’Empúries)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Dolores Carretero Félix i tenia dues filles. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Castelló d’Empúries.

ALFONSO EGEA LUCEA (Vilafant)

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Maria Teresa Robles Gutiérrez i tenia tres fills. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, a la funerària Empordanesa Àltima de Figueres.

DIEGO VIEYRA BOSCH (Roses)

Ha mort als 55 anys. Era casat amb Montserrat Gallego. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 10 del matí, al tanatori de Roses.

LILIANE CORBELLINI (Roses)

Ha mort als 101 anys. Era vídua de Luciano Corbelline. Residia a Roses.

ÀNGELA MIQUEL LLADÓ (Navata)

Ha mort als 91 anys. Era casada amb Pere Cortal i tenia una filla. Residia a Navata. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Navata.

MANUEL FLORES SÁNCHEZ (Portbou)

Ha mort als 69 anys. Tenia dos fills. Residia a Portbou. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Portbou.

PEPITA CASANOVAS ARMENGOL (L’Escala)

Ha mort als 91 anys. Era soltera. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Tours de l’Armentera.

TERESA COSTA I PUNTIL (Fortià)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Xicu Viñolas i Sala i tenia un fill. Residia a Fortià. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

FRANCISCO SERRANO RUBIO (Figueres)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Vicenta Muñoz Segura i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

MIQUEL FIOL LLEONSÍ (Figueres)

Ha mort als 89 anys. Era casat i tenia dos fills. Residia a Figueres. Serà incinerat avui divendres, a les 12 del migdia, a la funerària Àltima de Figueres.

FRANCISCO SERRANO RUBIO (Figueres)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Vicenta Muñoz Segura i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

MANUEL VILELA LEIS (Roses)

Ha mort als 62 anys. Era solter. Residia a Roses. Serà enterrat avui dijous a Roses.

PEPITA CASANOVAS ARMENGOL (L’Escala)

Ha mort als 91 anys. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Tours de l’Armentera.

FRANCISCO SERRANO RUBIO (Figueres)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Vicenta Muñoz Segura i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

ENRIQUETA FERRERFÀBREGA POL (Garriguella)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Lluís Gifre Nogareda i tenia dos fills. Residia a Garriguella. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Garriguella.

ALBERT SICART ROSANES (Figueres)

Ha mort als 93 anys. Era vidu de Mercedes Pleyans. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 3 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

GERARDO DE UZÍN COELLO (Figueres)

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Doris Campero Gira i tenia dues filles. Resida a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

GERARDO DE UZÍN COELLO (Figueres)

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Doris Campero Gira i tenia dues filles. Resida a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

MARIA JUAN COMAS (Bàscara)

Ha mort als 89 anys. Era vídua d’Enric Moner Soler i tenia dos fills. Residia a Bàscara. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Bàscara.

JAUME CARBÓ LACOSTA (Figueres)

Ha mort als 98 anys. Era vidu i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la funrària Empordanesa Àltima de Figueres.

MARIA GARCÍA PIEDRA (Vilajuïga)

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Ramon Ortiz Moreno i tenia quatre filles. Residia a Vilajuïga. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la parròquia de Vilajuïga.

SISETA PUIG BOSCH (L’Escala)

Ha mort als 90 anys. Tenia dos fills. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

MARIA NIN ROBERT (Figueres)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Benicio Carbonera Lafuente i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la funerària Vicens de Figueres.

PURIFICACIÓN CRUZADO RUBIO (Figueres)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Matías Vacas Sánchez i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Pere de Figueres.

MANUEL ROMERO PACHECO (Vilamalla)

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Carmen Luna Sánchez. Residia a Vilamalla. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

ANTONIA PRIETO ROMERO (Vilajuïga)

Ha mort als 82 anys. Era vídua d’Antonio Pérez Ramos i tenia tres fills. Residia a Vilajuïga. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Feliu de Vilajuïga.

ALBERT PAGÈS MASÓ (Pau)

Ha mort als 58 anys. Era casat amb Neus Bartret Serra i tenia un fill. Residia a Pau. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 3/4 de 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

EVE FAJOL (Roses)

Ha mort als 77 anys. Era vídua de Salvador Fajol Terrades. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, al tanatori de Roses.

ANTONIO RAMÍREZ NAVARRO (Figueres)

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Carmen Díaz Pérez i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, a la parròquia de la Immaculada de Figueres.

PEPITA CALVEROL BARRIS (Espolla)

Ha mort als 90 anys. Era vídua d’Esteve Fabra Vidal i tenia dos fills. Residia a Espolla. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Jaume d’Espolla.

CARME SERRA CANTAL (Cantallops)

Ha mort als 76 anys. Era casada amb Martí Pairó Malé. Residia a Cantallops. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 12 del migdia, a la parròquia de Cantallops.

EVE FAJOL (Roses)

Ha mort als 77 anys. Era vídua de Salvador Fajol Terrades. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, al tanatori de Roses.

ENRIQUETA LLANSÓ CASADEMONT (Figueres)

Ha mort als 96 anys. Era casada amb Francisco Oliveras Adroher. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

MIGUEL PAJARES CAÑAS (Castelló d’Empúries)

Ha mort als 68 anys. Era solter. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, a la basílica de Sta. Maria de Castelló d’Empúries.

MONTSERRAT FIGUERAS PAGÈS (Bàscara)

Ha mort als 86 anys. Era casada amb Isidre Hurtós Mir. Residia a Bàscara. La cerimònia es farà en la intimitat familiar.

JOAQUIMA ESTANY SALLERAS (Viladamat)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Narcís Bardera Comas. Residia a Viladamat. La cerimònia es va celebrar dijous passat, dia 11, a la parròquia de Viladamat.

JOAN BOSCH ROLLAN (Palau-saverdera)

Ha mort als 91 anys. Era solter. Residia a Palau Saverdera. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Palau Saverdera.

MARIA JAEN AGUILERA (Cadaqués)

Ha mort als 86 anys. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Cadaqués.

DIDAC FERNÁNDEZ DEL TARRÉ (Figueres)

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Maria Dolors Pinsach Juan i tenia dos fills. Residia a Figueres - Garriguella. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Eulàlia de Garriguella.

CONCEPCIÓN CASABO SIMON (L’Escala)

Ha mort als 74 anys. Era vídua d’Antonio Duset Puigtió. Residia a l’Escala.

DOLORS SAEZ ROCAROL (Figueres)

Ha mort als 68 anys. Era vídua de José López Arias i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia serà avui dilluns, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de la funerària Vicens de Figueres.

JOSEP BOS GIBRAT (Darnius)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Angeles Almansa López i tenia dos fills. Residia a Darnius. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda a la parròquia de Darnius.

ANNA MITJANAS JUANOLA (Camallera)

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Joaquim Batallé Coll. Residia a Camallera. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 4 de la tarda, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres.

JOSEP PUNSET CANET (Bàscara)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Lola Pujol Quintana i tenia un fill. Residia a Bàscara. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Bàscara.

MANUEL DEL FRESNO ALARCÓN (Avinyonet de Puigventós)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Lourdes Sibecas Rigall i tenia tres fills. Residia a Avinyonet de Puigventós. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, a la parròquia d’Avinyonet.

MARTÍ ROS BAUS (Ventalló)

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Maria Carmen Vegas Romans. Residia a Ventalló. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 3/4 d’1 del migdia, a l’església de Santa Maria de l’Om de Ventalló.

MERCEDES BARRIONUEVO RODRÍGUEZ (Sant Miquel de Fluvià)

Ha mort als 70 anys. Era casada amb Joan Ripoll Costa i tenia dues filles. Residia a Sant Miquel de Fluvià. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 1/4 de 2 del migdia, a la sala de cerimònies de la funerària Vicens de Figueres.

FLORENTINA BERNAL PALLARÉS (Llançà)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Josep Roura i tenia tres fills. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, al tanatori Àltima de Figueres.

CONCEPCIÓN CASABO SIMON (L’Escala)

Ha mort als 74 anys. Era vídua d’Antonio Duset Puigtió. Residia a l’Escala.

SALVADOR CODES GARCÍA (El Port de la Selva)

Ha mort als 70 anys. Era casat amb Zemfira i tenia una filla. Residia al Port de la Selva - Llançà. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori Àltima de Llançà.

DOLORS SAEZ ROCAROL (Figueres)

Ha mort als 68 anys. Era vídua de José López Arias i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de la funerària Vicens de Figueres.

RAMONA LLOSA PAGÈS (Capmany)

Ha mort als 93 anys. Era vídua d’Isidre Llauró Oliveras i tenia dues filles. Residia a Capmany. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la parròquia de Sta. Àgata de Capmany.

MARTÍ ROS BAUS (Ventalló)

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Maria Carmen Vegas Romans. Residia a Ventalló. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a 3/4 d’1 del migdia, a l’església de Santa Maria de l’Om de Ventalló.

JOSEFA CORDERO MARTÍN (Roses)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Dionisio Rodríguez Izquierdo. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori de Roses.

RICARDO PICORNELL CUELLO (La Jonquera)

Ha mort als 42 anys. Era solter. Residia a la Jonquera. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de la Jonquera.

LLUÍS BRUGAT DARNER (La Jonquera)

Ha mort als 96 anys. Era vidu de Pilar Planas Pujol i tenia dues filles. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de la Jonquera.

RAFAEL FERRÓN GUTIÉRREZ · «FALI» (Figueres)

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Ana Arenas Gutiérrez i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la funerària Empordanesa Àltima de Figueres.

SALVADOR CODES GARCÍA (El Port de la Selva)

Ha mort als 70 anys. Era casat amb Zemfira i tenia una filla. Residia al Port de la Selva - Llançà. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori Àltima de Llançà.

DOLORS GIBERT GIBERT (Sant Pere Pescador)

Ha mort als 87 anys. Era vídua d’Antonio Trias Bech i tenia un fill. Residia a Sant Pere Pescador. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Pere Pescador.

AURÈLIA GUILLAMET NAVARRA (Figueres)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Narcís Oliveres Terrades i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Figueres.

MONTSERRAT SAMANIEGO VIDAL (Figueres)

Ha mort als 93 anys. Era vídua d’Alfons Ribas Ferrer i tenia quatre fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

JOSEP FONTDECABA PADROSA (Terrades)

Ha mort als 70 anys. Tenia un fill. Residia a Terrades. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 6 de la tarda, en la intimitat familiar.

JUAN ANTONIO NAVARRETE NAVARRETE (Portbou)

Ha mort als 64 anys. Residia a Portbou. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori Àltima de Llançà.

CATALINA REYES MARÍN (La Jonquera)

Ha mort als 75 anys. Era vídua de Vicente Roca Araganós i tenia tres fills. Residia a la Jonquera. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Maria de la Jonquera.

AURÈLIA GUILLAMET NAVARRA (Figueres)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Narcís Oliveres Terrades i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Figueres.

FRANCISCA CINTADO VILLANUEVA (Figueres)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Joan Marín Pimentel i tenia cinc filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

MAURO ANTONIO BARRAGÁN ZAMBRANO (Cadaqués)

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Estrella Vinces Zamora. Residia a Cadaqués. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 6 de la tarda, a la funerària Empordanesa Àltima de Figueres.

ROSARIO SÁNCHEZ DEU (Vilajuïga)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Miguel Molins Oliva i tenia una filla. Residia a Viljuïga. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

DARÍO PÉREZ LATORRE (Sant Miquel de Fluvià)

Ha mort als 41 anys. Era casat amb Cristina Cruz Fernández i tenia dues filles. Residia a Sant Miquel de Fluvià. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Miquel de Fluvià.

CATALINA REYES MARÍN (La Jonquera)

Ha mort als 75 anys. Era vídua de Vicente Roca Araganós i tenia tres fills. Residia a la Jonquera. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Maria de la Jonquera.

FRANCISCA CINTADO VILLANUEVA (Figueres)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Joan Marín Pimentel i tenia cinc filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a 2/4 de 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

ERNESTINA ESPLÀ VALERO (Roses)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Pere Pol Godo. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Roses.

ISABEL XATART DORCA (Castelló d’Empúries)

Ha mort als 89 anys. Era casada amb Josep Oliveras Armengau i tenia una filla. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’1 del migdia, a la basílica de Santa Maria de Castelló d’Empúries.

FRANCISCA SERRADELL NICOLAU (Castelló d’Empúries)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Vicens Badruna Noguera i tenia do fills. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a la 9 del matí, a la sala de cerimònies de la funerària Vicens de Figueres. Serà inhumada a ...

FRATERNITAT GUANTER COSTA «TRINI» (Vilabertran)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Miquel Aymà Tarrés i tenia dos fills. Residia a Vilabertran. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 9 del matí, a la parròquia de Vilabertran.

JUAN FRANCISCO GARCÍA ALDAVERO (L’Escala)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Francisca Calderón Solano. Residia a L’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a la 1 del migdia, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

ARTUR SEGURA BARBERAN (Figueres)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Montserrat Feliu Cortés i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 6 de la tarda, a la sala de cerimònies Àltima de Figueres.

AMADEU CLARÀ ROQUETA (Figueres)

Ha mort als 62 anys. Era casat amb Gloria Valdunciel Bravo i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

PERE AROLA TURÓN (Boadella d’Empordà)

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Nuria Agulló Punset i tenia una filla. Residia a Boadella d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 2 del migdia a la funerària Vicens de Figueres.

CASILDA FERRER SOLÀ (Torroella de Fluvià)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Casimiro Verdaguer Llorens i tenia dos fills. Residia a Torroella de Fluvià. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Torroella de Fluvià.

ELVIRA VILA COLOMÉ (Figueres)

Ha mort als 86 anys. Era casada amb Joan Sagué Llaona i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

PERE GIRONELLA CARDONER (Biure d’Empordà)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Conxita Duró Salellas i tenia tres fills. Residia a Biure d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

MARTA GALCERA BRUGAT (Vilarnadal)

Ha mort als 59 anys. Residia a Vilarnadal. La cerimònia de comiat se celebrarà demà dijous, a les 12 del migdia, a la funerària Vicens de Figueres.

DAVID CASTILLA VELASCO (Vilajuïga)

Ha mort als 16 anys. Residia a Vilajuïga. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

SERGIO CASTILLA GUTIÉRREZ (Vilajuïga)

Ha mort als 48 anys. Era casat amb Raquel Velasco Cervera. Residia a Vilajuïga. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

TOÑY ROMERO MÁRQUEZ (Vilajuïga)

Ha mort als 69 anys. Era casada amb Pere Homs Joaquim. Residia a Vilajuïga. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

CARMEN GARRIGA JORDÀ (Colera)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Miquel Serra Gratacós i tenia un fill. Residia a Colera. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la sala de cerimònies del tanatori Àltima de Llançà.

LLUÍS CANYET I ESTANYOL (Figueres)

Ha mort als 61 anys. La seva parella, Mònica; i tenia dues filles. Residia a Figueres. L’acte civil se celebrarà avui diumenge, a les 2 del migdia, al tanatori de la funerària Vicens de Figueres.

FRANCISCO MARTÍNEZ CASADO (Figueres)

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Mª Luisa Alabanda i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia de comiat se celebrarà avui diumenge, a 1/4 de 2 del migdia, a la sala de cerimònies de la funerària Vicens de Figueres.

MARIA COS PINEDA (Camallera)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Domènech Ciurana Pla. Residia a Camallera. La cerimònia de comiat se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’1 del migdia, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Girona.

PAQUITA BOLASELL DENCLAR (Vilanova de la Muga)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Sebastià Presas i tenia dos fills. Residia a Vilanova de la Muga. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de de Vilanova de la Muga.

MARGARITA PI ILLUECA (Roses)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Santiago Lloret Garberí. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Roses.

JOSEP GUANTER PAGÈS (Llançà)

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Tamara Voldanova i tenia una filla. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la funerària Àltima de Llançà.

GHISLANE LUCIENNE GYDE (Castelló d’Empúries)

Ha mort als 81 anys. Era casada amb Miguel Recuerda Ruiz. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la basílica de Santa Maria de Castelló d’Empúries.

ANTONI HERNÁNDEZ PORCEL (Fortià)

Ha mort als 61 anys. Residia a Fortià. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

TOMASETA MARTÍ I OLIVERAS (Vilafant)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Ricard Romero i Reixach i tenia tres fills. Residia a Vilafant. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimònies de la funerària Vicens de Figueres.

RAMÓN EZCURRA ANCIN (Roses)

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Isabel Carregalo Sancho. Residia a Barcelona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Roses.

SILVIA CARRETÉ YGLESIAS (Figueres)

Ha mort als 71 anys. Era casada amb Lluís Carbó Saguer i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Figueres.

ANTONI HERNÁNDEZ PORCEL (Fortià)

Ha mort als 61 anys. Residia a Fortià. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

LLUÍS ACUÑA LLENSA (Roses)

Ha mort als 80 anys. Era vidu de Núria Capdevila Casamiquela. Residia a Roses. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Roses.

ISMAEL ANTONIO REDONDO GANADO (Pont de Molins)

Ha mort als 94 anys. Era casat amb Juana Ferron Valencia. Residia a Pont de Molins. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, ala funerària Àltima de Figueres.

Mª DEL CARMEN CABALLERO DOMÍNGUEZ (Figueres)

Ha mort als 63 anys. Era casada amb Primitivo Molina Yeste i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

CARMEN DOMENE CHECA (Figueres)

Ha mort als 89 anys. Era casada amb Francisco Oliva i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, a la funerària Àltima de Figueres.

MARTÍ SUÑÉ COLLELL (Figueres)

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Maria Àngels Andujar i tenia dos fills. Residia a Figueres. Serà incinerat avui dissabte, a les 5 de la tarda, al crematori de la funerària Vicens de Figueres.

ROBERT GUANTER PADRÓS (Vilabertran)

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Matilde Roura Gratacós i tenia un fill. Residia a Vilabertran. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Vilabertran.

DOLORS ESPELT PADROSA – «LOLA» (Palau-saverdera)

Ha mort als 93 anys. Era vídua d’Esteve Espelt Aulet i tenia dos fills. Residia a Palau-saverdera. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Palau-saverdera.

CARMEN CASTAÑO MUÑOZ (Llançà)

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Marcelino Correa González i tenia dos fills. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 12 del migdia, a la sala de cerimònies del tanatori Àltima de Llançà.

ROSARIO GONZÁLEZ MORA (Garrigàs)

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Josep Benito Orts i tenia dos fills. Residia a Garrigàs. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

MARIA COLL MARTÍ (Sant Tomàs de Fluvià)

Ha mort als 93 anys. Era vídua d’Agustí Batlle Caixàs i tenia un fill. Residia a Sant Tomàs de Fluvià. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 4 de la tarda, a l’església de Sant Tomàs de Fluvià.

CARMEN CASTAÑO MUÑOZ (Llançà)

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Marcelino Correa González i tenia dos fills. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a 2/4 de 12 del migdia, al tanatori Àltima de Llançà.

ROSARIO GONZÁLEZ MORA (Garrigàs)

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Josep Benito Orts i tenia dos fills. Residia a Garrigàs. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

XAVIER MARÈS MARQUÈS (Cadaqués)

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Saturnina Arcas Cantos i tenia dues filles. Residia a Cadaqués. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la parròquia de Cadaqués.

JOAN GUITART VICENTE (Roses)

Ha mort als 88 anys. Era vidu de Florencia Quintà Sagué. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, al tanatori de Roses.

HERIBERT MITJÀ ROVIRA (Lladó)

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Juanita Punsí Rigall i tenia dos fills. Residia a Lladó. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la parròquia de Lladó.

JOAN GUITART VICENTE (Roses)

Ha mort als 88 anys. Era vidu de Florencia Quintà Sagué. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, al tanatori de Roses.

LOLITA FERRUSOLA PUJOLAR (Llers)

Ha mort als 82 anys. Era vídua de Manuel Barneo Millán i tenia dues filles. Residia a Llers. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la funerària Vicens de Figueres.

MONTSERRAT GINJAUME SITJÀ (Navata)

Ha mort als 89 anys. Era casada amb Vicenç Teixidor Roura i tenia un fill. Residia a Navata. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Navata.

CARME CASTILLO LÓPEZ (Sant Llorenç de la Muga)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Joan Penicot Castillo i tenia un fill. Residia a Sant Llorenç de la Muga. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Llorenç de la Muga.

ÁNGEL MARTÍN CALAFELL (Roses)

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Sira María Marcos Viejo. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, al tanatori de Roses.

LOLITA FERRUSOLA PUJOLAR (Llers)

Ha mort als 82 anys. Era vídua de Manuel Barneo Millán i tenia dues filles. Residia a Llers. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 12 del migdia, a la sala de cerimònies de la funerària Vicens de Figueres.

NÚRIA PLA DURAN (Boadella d’Empordà)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Joaquim Felip Cargol. Residia a Boadella d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Boadella.

LLORENÇ BRET FARRERÓS (Biure d’Empordà)

Ha mort als 96 anys. Era vidu de Magdalena Salellas Gratacós i tenia dos fills. Residia a Biure d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a Sant Esteve de Biure d’Empordà.

ANITA BOSCH PI (Roses)

Ha mort als 96 anys. Era vídua d’Armando Rivero Muñoz. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, al tanatori de Roses.

NÚRIA PLA DURAN (Boadella d’Empordà)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Joaquim Felip Cargol. Residia a Boadella. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Boadella.

LLORENÇ BRET FARRERÓS (Biure)

Ha mort als 96 anys. Era vidu de Magdalena Salellas Gratacós i tenia dos fills. Residia a Biure d’Empordà. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Esteve de Biure d’Empordà.

TERE BOGAJO RODRÍGUEZ (Vilafant)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Leopoldo García Vicente i tenia dos fills. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de dues del migdia, a la sala de cerimònies de la funerària Àltima de Figueres.