Què és un homenatge?

Un homenatge és un espai on poder recordar el teu ésser estimat d’una manera més personal. Un espai on posar-hi records, imatges, textos o poemes. Un espai personal i  de record. Un espai únic. Els homenatges es fan amb la voluntat de recordar als que ja no hi són de manera molt determinada. Volen esdevenir espais on compartir records, on compartir l’emoció del record.

Com són els homenatges?

Els homenatges són en forma d’espai web. En aquests moments tenim 3 models diferents d’homenatge, tot i que treballem cada dia per incorporar-ne més. Podeu veure els diversos models que tenim en aquest moment a continuació: Homenatge 1 | Homenatge 2 | Homenatge 3

Quan costa un homenatge?

Fer un homenatge té un cost de 10€ any (0.83€/mes). Aquest cost serveix per a mantenir Memorali. Memorali és un projecte amb voluntat de servei i d’informació. No incorpora ni incorporarà publicitat.

Vols fer un homenatge?

Per fer el teu homenatge només has d’emplenar el següent formulari. Un cop fet, l’equip de Memorali farà una revisió de les dades i en menys de 24h s’enviaran les instruccions sobre com fer l’homenatge.