Ripollès

En aquest espai hi trobareu els funerals del dia i les necrològiques de les darreres setmanes a Ripoll i al Ripollès
Hi pots consultar els obituaris del dia, amb les defuncions i funerals de les comarca del Ripollès. També pots consultar les necrològiques de dies anteriors.MARIA CAROLA GARDELLA (Tregurà de Baix)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Pere Planella Juncà i tenia una filla. Residia a Tregurà de Baix.

MARIA LOURDES VILLARO ANFRUNS (Campdevànol)

Ha mort als 95 anys. Era vídua d’Isidre Vilaseca Juncà i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia es va celebrar ahir dilluns, al cementiri de Capdevànol.

MONTSERRAT CASAMITJANA MORENO (Llanars)

Ha mort als 82 anys. Era vídua d’Amadeu Serra González. Residia a Llanars.

VICENÇ RUIZ I ARRIBAS (Sant Joan de les Abadesses)

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Maria Rosa Ribas i Buixadé. Residia a Sant Joan de les Abadesses. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a l’església de Sant Joan de les Abadesses.

JOSEP RICART COMA (Sant Joan de les Abadesses)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Maria Pujol Colomer i tenia dues filles. Residia a Sant Joan de les Abadesses. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Joan de les Abadesses.

ÁNGELES MARTÍN PINTO (Sant Joan de les Abadesses)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Jörn Drake i tenia tres fills. Residia a Sant Joan de les Abadesses. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Joan de les Abadesses.

MARIANO FERNÁNDEZ CASTRO (Sant Joan de les Abadesses)

Ha mort als 71 anys. Era casat amb Carmen Collado Arriaza i tenia dues filles. Residia a Sant Joan de les Abadesses. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Joan de les Abadesses.

MARIA MORERA I MUÑOZ (Campdevànol)

Ha mort als 70 anys. Tenia un fill. Residia a Campdevànol. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies del Tanatori Àltima del Ripollès.

JOAQUIM RICART COLOM (Camprodon)

JOAQUIM RICART COLOM (Camprodon)

TERESA BRUSI SOLÀ (Sant Joan de les Abadesses)

Ha mort als 79 anys. Era casada amb Josep Colomer Soler i tenia tres fills. Residia a Sant Joan de les Abadesses. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, al Monestir de Sant Joan de les Abadesses.

MARIA ROSA SADURNÍ BASAGAÑA (Sant Joan de les Abadesses)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Ramon Nogué Sala i tenia una filla. Residia a Sant Joan de les Abadesses. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, al Monestir de Sant Joan de les Abadesses.

AGUSTÍN RAIGÓN REQUENA (Ripoll)

Era casat amb Ramona Martínez Barranco i tenia un fill. Residia a Ripoll. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, al Monestir de Ripoll.

RAMON CUNILL SALA (Campdevànol)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Puri Pulido Chamorro i tenia una filla. Residia a Campdevànol. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Campdevànol.

MATILDE PÉREZ HERNÁNDEZ (Ripoll)

Era vídua de Félix Sánchez Muñoz i tenia dos fills. Residia a Ripoll. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, al Monestir de Ripoll.

BELEN QUIÑONES MONTOYA (Ripoll)

Era vídua de José Moreno Llamas i tenia sis fills. Residia a Ripoll. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, al Monestir de Ripoll.

ANNA GARCIA LLOBREGAT (Ripoll)

Era soltera. Residia a Ripoll. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a l’església del monestir de Ripoll.

JAUME MORET I BASAGAÑA (Sant Joan de les Abadesses)

Ha mort als 74 anys. Era casat amb M. Teresa Casadevall Teixidó i tenia dos fills. Residia a Sant Joan de les Abadesses. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Joan de les Abadesses.

MERCÈ PUIGCERCÓS PUIG (Campdevànol)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Lluís Espelt Viñas i tenia dos fills. Residia a Campdevànol. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, al tanatori Àltima Ripollès.

EUGENIA LUCAS CABAS (Ripoll)

Era vídua de Manel Muñoz Carbajo i tenia un fill. Residia a Ripoll. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a la 1 del migdia, al Monestir de Ripoll.

FRANCISCA SALA COMA (Sant Joan de les Abadesses)

Ha mort als 91 anys. Era vídua d’Esteve Canal Fajula i tenia tres fills. Residia a Sant Joan de les Abadesses. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Joan de les Abadesses.

INÉS VENTURA ALMEIDA (Ripoll)

Ha mort als 82 anys. Era casada amb Ricardo Hurtado García i tenia dues filles. Residia a Ripoll. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, al Monestir de Ripoll.

ANTÒNIA BURNIOL I FÀBREGA (Ripoll)

Ha mort als 79 anys. Era casada amb Ricard Traver i García i tenia dos fills. Residia a Ripoll. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, al monestir de Ripoll.

JOSÉ PRIETO GONZÁLEZ (Ripoll)

Era casat amb Luisa Romero Reina i tenia una filla. Residia a Ripoll. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a l’oratori del tanatori Àltima del Ripollès.

MARIA ROSA AULINA COMA (Queralbs)

Ha mort als 85 anys. Era casada amb Francisco Bonada Constants i tenia quatre fills. Residia a Queralbs. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Queralbs.

DOLORS CANAL CAMPS (Camprodon)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Pere Batlle Vila i tenia dos fills. Residia a Camprodon. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d’11 del matí, a l’església parroquial de Sant Pau de Segúries.

DOLORS CANAL CAMPS (Camprodon)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Pere Batlle Vila i tenia dos fills. Residia a Camprodon. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a 2/4 d’11 del matí, a l’església parroquial de Sant Pau de Segúries.

JOAN MORET JUNCÀ (Vilallonga de Ter)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Secundina Carola Carola i tenia dos fills. Residia a Vilallonga de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Vilallonga de Ter.

DOLORS CARBONELL I PERPIÑÀ (Ribes de Freser)

Ha mort als 87 anys. Tenia una filla. Residia a Ribes de Freser. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Ribes de Freser.

DOLORS CARBONELL I PERPIÑÀ (Ribes de Freser)

Ha mort als 87 anys. Tenia una filla. Residia a Ribes de Freser. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Ribes de Freser.

JOAN SERRAT SURIÑACH (Sant Joan de les Abadesses)

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Margarita Serra Coma i tenia dos fills. Residia a Sant Joan de les Abadesses. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Joan de les Abadesses.

RAFAEL LÓPEZ VALVERDE (Campdevànol)

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Maria Herrera Campos i tenia dos fills. Residia a Campdevànol. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Campdevànol.

EUGENIO GARCÍA RODRÍGUEZ (Campdevànol)

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Juana Granados Morán i tenia quatre fills. Residia a Campdevànol. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 6 de la tarda, al tanatori del Ripollès.

PERE ROBUSTÉ I FARRÉS (Ripoll)

Era casat amb Emília Basagaña Muntadas i tenia una filla. Residia a Ripoll. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, al monestir de Ripoll.

MONTSERRAT PUIG I BALDRICH (Ripoll)

Ha mort als 82 anys. Era vídua de Jaume Puig i Puig i tenia dos fills. Residia a Ripoll. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, al monestir de Ripoll.

JOSEP MORA I RIFÀ (Campdevànol)

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Quimeta Prats i Vallbona i tenia una filla. Residia a Campdevànol. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Campdevànol.

JOSEP ALSINA DANÉS (Sant Joan de les Abadesses)

Ha mort als 81 anys. Era vidu de Rosa Anglada Canal i tenia dos fills. Residia a Sant Joan de les Abadesses. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a l’església de Sant Joan de les Abadesses.

PACO BUENO PUTELLAS (Campdevànol)

Ha mort als 60 anys. Era casat amb Maria Bernardo Huecas i tenia una filla. Residia a Campdevànol. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori Àltima del Ripollès.

JAUME CANAL MARCER (Sant Pau de Segúries)

Ha mort als 81 anys. Era casat amb M. Teresa Font Picart i tenia dues filles. Residia a Sant Pau de Segúries. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Sant Pau de Segúries.

JOSEP MARIA IGLESIAS CUATRECASAS (Ogassa)

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Teresa Ramoneda Casals. Residia a Ogassa. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a l’església parroquial d’Ogassa.

JOSEP CARRERA SOLÉ (Campdevànol)

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Maria Roquet Viñas i tenia dos fills. Residia a Campdevànol. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Campdevànol.

CONCEPCIÓ LEUCO ALABRÓ (Campdevànol)

Ha mort als 93 anys. Era vídua d’Isidre Vilardell Freixa i tenia un fill. Residia a Campdevànol. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10del matí, a l’església parroquial de Campdevànol.

JOAN SALAMÓ I TENAS (Sant Joan de les Abadesses)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Fermina Casals i Quintà. Residia a Sant Joan de les Abadesses. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, al monestir de Sant Joan de les Abadesses.

JOSEP COLOM I FAJULA (Ripoll)

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Montserrat Esquis i Cantal. Residia a Ripoll. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, al monestir de Ripoll.

MARIA DOLORS RUEDA I GARCIA (Ribes de Freser)

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Gregori Pusó Camprubi i tenia tres filles. Residia a Ribes de Freser. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a l’oratori del tanatori del Ripollès a Ripoll.

EUGENIA PEINADO I RUIZ (Campdevànol)

Ha mort als 79 anys. Tenia tres fills. Residia a Campdevànol. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Campdevànol.

CLIMENT SUÑER SOLÀ (Vilallonga de Ter)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Consol Vilanova Buixeda i tenia cinc fills. Residia a Vilallonga de Ter. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a l’església de Vilallonga de Ter.

MONTSERRAT SERRADELL I PLANAS (Sant Joan de les Abadesses)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Bartomeu Serrat i Soler i tenia dos fills. Residia a Sant Joan de les Abadesses. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, al monestir de Sant Joan de les Abadesses.

MARC MUNTADAS I TORNER (Ripoll)

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Antònia Pineda i Fernández i tenia una filla. Residia a Ripoll. La cerimònia se celebrarà avui, a les 5 de la tarda, al monestir de Ripoll.

JORDI OLLER ROURA (Sant Joan de les Abadesses)

Ha mort als 50 anys. Era solter i teniaun fill. Residia a Sant Joan de les Abadesses.

MONTSERRAT MARSAL FORNS (Sant Joan de les Abadesses)

Ha mort als 89 anys. Era vídua d’Antonio Jodar Grima i teia un fill. Residia a Sant Joan de les Abadesses.

DOMINGO FREIRE IGLESIAS (Sant Joan de les Abadesses)

Ha mort als 82 anys. Era vidu d’Esperanza Fernández Vázquez i tenia un fill. Residia a Sant Joan de les Abadesses. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 9 del matí, al monestir de Sant Joan de les Abadesses.

FRANCESC PICOLA POUS (Ribes de Freser)

Ha mort als 94 anys. Era vidu d’Antonia Subirá Vilatimó i tenia tres fills. Residia a Ribes de Freser. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a l’església parroquial de Ribes de Freser.

DOMINGO FREIRE IGLESIAS (Sant Joan de les Abadesses)

Ha mort als 82 anys. Era vidu d’Esperanza Fernández Vázquez i tenia un fill. Residia a Sant Joan de les Abadesses. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 9 del matí, al monestir de Sant Joan de les Abadesses.

JOAN ANTONI ORTÉS BAUTISTA (Ripoll)

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Aurora González González. Residia a Ripoll. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, a la parròquia del monestir de Ripoll.

MARIA TERESA MIRÓ MANZANARES (Campdevànol)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Francisco Darné Vergés i tenia dos fills. Residia a Campdevànol. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Campdevànol.

CRISTÓBAL PLIEGO PLIEGO (Ripoll)

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Dulce Sánchez Rodríguez. Residia a Ripoll. La cerimònia es va celebrar ahir dimarts, a les 12 del migdia, al monestir de Ripoll.

JOSÉ CASTILLO MARTÍNEZ (Campdevànol)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Ana María Conde Pedrosa i tenia dos fills. Residia a Campdevànol. La cerimònia de comiat es va celebrar ahir dimarts, a les 10 del matí, al tanatori del Ripollès.

MONTSE RIBET CATALÀ (SetCases)

Ha mort als 67 anys. Era casada i tenia tres fills. Residia a Setcases. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

DOLORS BAGES PICOLA (Sant Joan de les Abadesses)

Ha mort als 86 anys. Era casada amb Ramon Magenti Bosch i tenia un fill. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Sant Joan de les Abadesses.

DOLORS BAGES PICOLA (Sant Joan de les Abadesses)

Ha mort als 86 anys. Era casada amb Ramon Magenti Bosch i tenia un fill. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Joan de les Abadesses.

FRANCESC XAVIER COLOM FREIXA (Llanars)

Ha mort als 71 anys. Era casat amb Cecilia Ginesta Brunet i tenia una filla. Residia a Llanars. La cerimònia se celebrarà en la intimitat de la família.

FRANCESC XAVIER COLOM FREIXA (Llanars)

Ha mort als 71 anys. Era casat amb Cecilia Ginesta Brunet i tenia una filla. Residia a Llanars. La cerimònia se celebrarà en la intimitat de la família.

MARIA VILANOVA PASTORET (Camprodon)

Ha mort als 86 anys. Era casada amb Eduard Pastoret Villanova i tenia dos fills. Residia a Camprodon. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a l’església de la Mare de Déu del Carme de Camprodon.

MARIA VILANOVA PASTORET (Camprodon)

Ha mort als 86 anys. Era casada amb Eduard Pastoret Villanova i tenia dos fills. Residia a Camprodon. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 12 del migdia, a l’església de la Mare de Déu del Carme de Camprodon.

MANUELA BLANCO ALONSO (Camprodon)

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Domènech Ortiz de Zárate Oliveras i tenia una filla. Residia a Camprodon. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la funerària Àltima de Ripoll.

JOSEP BERTRAN VILA (Camprodon)

Ha mort als 90 anys. Era vidu de Maria Bordas Borrull i tenia un fill. Residia a Camprodon. La cerimònia se cele brarà avui divendres, a les 11 del matí, a l’església de Santa Maria de Camprodon.

MARIA RIBAS SUBIRÀ (Queralbs)

Ha mort als 96 anys. Era vídua d’Isidre Martí Coderch i tenia dos fills. Residia a Queralbs. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Queralbs.

FRANCISCA PULI SOLÀ (Camprodon)

Ha mort als 97 anys. Era vídua d’Esteve Carola Bonamaison i tenia un fill. Residia a Camprodon. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria de Camprodon.

ANGELA DE LA FUENTE GONZÁLEZ (Sant Joan de les Abadesses)

Ha mort als 66 anys. Era vídua d’Agustí Sanz Vernedas i tenia dos fills. Residia a Sant Joan de les Abadesses. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 6 de la tarda, al Monestir de Sant Joan de les Abadesses.

ESPERANZA FERNÁNDEZ VÁZQUEZ (Sant Joan de les Abadesses)

Ha mort als 79 anys. Era casada amb Domingo Freire Iglesias i tenia un fill. Residia a Sant Joan de les Abadesses. L’enterrament se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, al monestir de Sant Joan de les Abadesses.

JOAN BASSAGANYA ARIMANY (Sant Joan de les Abadesses)

Ha mort als 82 anys. Era solter. Residia a Sant Joan de les Abadesses. L’enterrament se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, al monestir de Sant Joan de les Abadesses.

CESAREA LÓPEZ BRIONES (Ripoll)

Era vídua d’Antonio Jiménez Aguilera i tenia sis fills. Residia a Ripoll.

ISABEL SOTO BELMONTE (Ripoll)

Ripoll

EMILIO MORA I PÉREZ (Ripoll)

Ha mort als 74 anys. Era vidu de Marta Farrés Grau i tenia dues filles. L’enterrament se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a l’església del monestir de Santa Maria de Ripoll.

MONTSERRAT BERNADAS I SUBIRÀ (Fornells de la Muntanya)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Pere Girmé Pous. Residia a Torelló. L’enterrament se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Fornells de la Muntanya.

ENGRACIA FLORES MUÑOZ (Sant Joan de les Abadesses)

Ha mort als 86 anys. Era vídua d’Ángel Cuesta i tenia quatre fills. Residia a Sant Joan de les Abadesses. L’enterrament se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a l’a parròquia de Ribes de Freser.

MONTSERRAT BARBERÍ CREUS (Ripoll)

MONTSERRAT BARBERÍ CREUS (Ripoll)

JOAN BERNADAS I SUBIRÀ (Fornells de la Muntanya)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Àngela Rosell Peiris i tenia tres fills. Residia a Fornells de la Muntanya. L’enterrament se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 5 de la tarda, a l’església parroquial de Fornells de la Muntanya.

VALENTÍN LÓPEZ GONZÁLEZ (Sant Joan de les Abadesses)

Ha mort als 34 anys. Era solter. Residia a Sant Joan de les Abadesses. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a l’oratori del Tanatori Àltima de Ripoll.

VALENTÍN LÓPEZ GONZÁLEZ (Sant Joan de les Abadesses)

Ha mort als 34 anys. Era solter. Residia a Sant Joan de les Abadesses. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 12 del migdia, a l’oratori del Tanatori Àltima de Ripoll.

JOAN VILALTA TEIXIDÓ (Sant Joan de les Abadesses)

Ha mort als 78 anys. Era solter. Residia a Sant Joan de les Abadesses. L’enterrament se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a l’església del monestir de Sant Joan de les Abadesses.

TONI VINUESA MUÑOZ (Sant Joan de les Abadesses)

Ha mort als 66 anys. Era solter. Residia a Sant Joan de les Abadesses. L’enterrament se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a l’església del monestir de Sant Joan de les Abadesses.

MANEL GODAYOL I BOIXASA (Campdevànol)

Ha mort als 90 anys. Era natural de Ribes de Freser i residia a Campdevànol. Era solter. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Campdevànol.

MERCÈ PORTELL SAUS (Sant Joan de les Abadesses)

Era natural de les Llosses i residia a Sant Joan de les Abadesses. Era vídua de Francesc Ricart Coma i tenia una filla. L’enterrament se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’11 del matí, al monestir de Sant Joan de les Abadesses.

GERARD FRANCH SERRA (Sant Joan de les Abadesses)

Ha mort als 58 anys, natural de Sant Joan de les Abadesses, població on residia. Era solter. L’enterrament se cele brarà avui divendres, a les 12 del migdia, al Monestir de Sant Joan de les Abadesses.

CELEDONIO LÓPEZ VIZCAÍNO (Ripoll)

Ha mort als 76 anys, natural de Pontones-Santiago Pontones, Jaén. Era casat amb Inocencia Gómez Tejero i tenia quatre fills. Residia a Ripoll. L’enterrament se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, al tanatori del Ripollès-Àltima de Ripoll. ...

NARCÍS CARLES BUSQUETS (Ribes de Freser)

Ha mort als 91 anys, natural de Ribes de Freser, població on residia. Era vidu de Serafina Sidera Delgar i tenia dos fills. L'enterrament se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a l'església parroquial de Ribes de Freser.

FERNANDO MANZANARES OLIVARES (Ripoll)

Ha mort als 81 anys, natural de Manzanares, Ciudad Real. Era casat amb Vicenta Cano Sánchez i tenia dos fills. Residia a Ripoll. L'enterrament se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, al monestir de Santa Maria de Ripoll.

JAUME COLOMER MACIAS (Sant Joan de les Abadesses)

Ha mort als 74 anys. Era natural de Freixenet de Baix - Camprodon i residia a Sant Joan de les Abadesses. Era casat amb Núria Compte Escola i tenia dos fills. L'enterrament serà avui diumenge, a 2/4 d'1 del migdia, a l'església del monestir de Sant ...

Ha mort als 87 anys. Era natural de Toses i residia a Ribes de Freser. Era vidu d'Àngela Rosell Vilalta i tenia dos fills. Ha mort als 87 anys. Era natural de Toses i residia a Ribes de Freser. Era vidu d'Àngela Rosell Vilalta i tenia dos fills.

Ha mort als 93 anys. Era natural de Pozoamargo (Conca) i residia a Ribes de Freser. Era vidu de Matilde Moratalla i tenia tres fills. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, a l'església parroquial de Ribes de Freser. Ha mort ...

MIQUEL VILLARROYA I JUNCÀ (Ribes de Freser)

Ha mort als 87 anys. Era natural de Toses i residia a Ribes de Freser. Era vidu d'Àngela Rosell Vilalta i tenia dos fills. Ha mort als 87 anys. Era natural de Toses i residia a Ribes de Freser. Era vidu d'Àngela Rosell Vilalta i tenia dos fills.

JOSÉ SEVILLA PAÑOS (Ribes de Freser)

Ha mort als 93 anys. Era natural de Pozoamargo (Conca) i residia a Ribes de Freser. Era vidu de Matilde Moratalla i tenia tres fills. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, a l'església parroquial de Ribes de Freser. Ha mort ...

MERCÈ MARCÉ PLANAGUMÀ (Sant Joan de les Abadesses)

Ha mort als 79 anys. Era natural de la Vall de Bianya i residia a Sant Joan de les Abadesses. Era casada amb Josep Guillamet Guillaumes. L'enterrament se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a l'església del monestir de Sant Joan de les ...

LAURA SOY VENTURA (Ripoll)

Ha mort als 90 anys. Era natural de Vic i residia a Ripoll. Era vídua de Joan Vilaplana Ruches i tenia tres fills. L'enterrament se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a l'església del monestir de Santa Maria de Ripoll.

MARIA CARMEN RAMÍREZ CUNQUERO (Campdevànol)

Ha mort als 73 anys. Era natural de Campdevànol, on residia. Era casada amb Pere Torres Fernández i tenia una filla. L'enterrament se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a l'església parroquial de Campdevànol.

AMPARO MUÑIZ MATEO (Ripoll)

Ha mort als 62 anys. Era natural de Bolvir i residia a l'Hospitalet de Llobregat. Tenia una filla. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a l'oratori del Tanatori del Ripollès - Àltima de Ripoll.

CARMEN ROBLES I MACIA (Ripoll)

Ha mort als 85 anys. Era natural de Las Navas de la Concepción (Sevilla) i residia a Ripoll. Era vídua de Ramon Muñoz i Adan i tenia tres filles. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a l'oratori del Tanatori del Ripollès - ...

PERE PALAU I SERRAT (Ripoll)

Ha mort als 90 anys. Era natural de Ripoll, on residia. L'enterrament se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a l'església del monestir de Santa Maria de Ripoll.

ARTURO SABATÉS COLOMER (Sant Joan de les Abadesses)

Ha mort als 91 anys. Era natural de Sant Joan de les Abadesses, on residia. L'enterrament se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a l'església del monestir de Sant Joan de les Abadesses.

JOSEP SALAMÓ POUS (Ribes de Freser)

Ha mort als 70 anys. Era natural de Campelles i residia a Ribes de Freser. Era casat amb Núria Casals i tenia dos fills. L'enterrament se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 5 de la tarda, a l'església parroquial de Ribes de Freser.

BALTASAR MARTÍNEZ I GALLEGO (Ripoll)

Ha mort als 68 anys. Era natural d'Orce (Granada) i residia a Ripoll. Era casat amb Rosa Rubio Bonfill i tenia dos fills. L'enterrament se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a l'església del monestir de Santa Maria de Ripoll.

JOSÉ REBOLLO SUÁREZ (Ripoll)

Ha mort als 93 anys. Era natural de Jaraicejo (Càceres) i residia a Ripoll. Era vidu de Casimira Barbado Cillero i tenia tres fills. L'enterrament se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a l'oratori del Tanatori del Ripollès - Àltima de ...

DOLORS PUJALS GUIX (Ripoll)

Ha mort als 87 anys. Era natural de les Llosses i residia a Ripoll. Era soltera. L'enterrament se celebrarà avui dissabte, a 2/4 d'1 del migdia, a l'església del monestir de Santa Maria de Ripoll.

ISABEL RUIZ SAEZ (Ripoll)

Ha mort als 86 anys. Era natural de Vic i residia a Ripoll. Era vídua de Miquel ­Puertas Gracia i tenia un fill. L'enterrament se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a l'església del monestir de Santa Maria de Ripoll.

JOSÉ REBOLLO SUÁREZ (Ripoll)

Ha mort als 93 anys. Era natural de Jaraicejo (Càceres) i residia a Ripoll. Era vidu de Casimira Barbado Cillero i tenia tres fills. L'enterrament se celebrarà demà diumenge, a les 10 del matí, a l'oratori del Tanatori del Ripollès - Àltima de ...

DOLORS SERRAT I PIELLA (Ripoll)

Ha mort als 83 anys. Era natural de Ripoll, on residia. Era vídua d'Eudald Verdaguer i Campalans i tenia dos fills. L'enterrament se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, a l'església parroquial del monestir de Ripoll.

MANEL COTS LANDETE (Campdevànol)

Ha mort als 88 anys. Era natural de Campdevànol, on residia. Era vidu d'Anna Vila. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a l'església parroquial de Campdevànol.

DOMINGO ORTIZ DE ZARATE I OLIVERAS (Camprodon)

Ha mort als 86 anys. Era natural de Camprodon, on residia. Era casat amb Manuela Blanco i tenia dos fills. L'enterrament se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a l'església parroquial de Camprodon.

MARIA JUNCÀ ISERN (Camprodon)

Ha mort als 92 anys. Era natural de Vilallonga de Ter i residia a Camprodon. Era vídua de Josep Blanch Casadesús i tenia dues filles. L'enterrament se celebrarà avui dimecres, a les 3 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Camprodon.

PILAR VITAL I BAUTISTA (Ribes de Freser)

Ha mort als 86 anys. Era natural de Valencia de Alcántara (Càceres) i residia a Ribes de Freser. Era vídua de Miquel Tubau Peipoch i tenia dues filles. L'enterrament serà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Ribes de Freser.

JAUME LLAGOSTERA I PICAS (Ripoll)

Ha mort als 91 anys. Era natural de Ripoll, on residia. Era casat amb Feli Barreno de Frutos i tenia un fill. La cerimònia serà avui, a les 12 del migdia, a l'oratori del Tanatori del Ripollès - Àltima de Ripoll.

FRANCISCO GÁLVEZ MARTOS (Ripoll)

Ha mort als 75 anys. Era natural de Pechina (Almeria) i residia a Ripoll. Era casat amb Isabel Soler Fernández i tenia dues filles. L'enterrament se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a l'església del monestir de Santa Maria de Ripoll.

FRANCISCO GÁLVEZ MARTOS (Ripoll)

FRANCISCO GÁLVEZ MARTOS (Ripoll)

BARTOMEU TERRADELLAS I POC (Ripoll)

Ha mort als 69 anys. Era natural de Ripoll, on residia. Era casat amb Concepció Muñoz i Aguilar. L'enterrament se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a l'església del monestir de Santa Maria de Ripoll.

RAFAEL SERRA SANTAEULARIA (Ripoll)

Ha mort als 89 anys, natural de Ripoll, on residia. Era vidu d'Amanda Valcarce Valcarce i tenia una filla. L'enterrament se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, al monestir de Santa Maria de Ripoll.

RAFAEL SERRA SANTAEULARIA (Ripoll)

Ha mort als 89 anys, natural de Ripoll, on residia. Era vidu d'Amanda Valcarce Valcarce i tenia una filla. L'enterrament se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, al monestir de Santa Maria de Ripoll.

PERE CARRERA CARBONELL (Ripoll)

Ha mort als 81 anys. Era natural de Vallfogona de Ripollès i residia a Ripoll. Era solter. L'enterrament se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, a la parròquia del monestir de Santa Maria de Ripoll.

CARME CARAVACA LÓPEZ (Campdevànol)

Ha mort als 75 anys. Era natural de Torredonjimeno, Jaén. Era casada amb Joaquim Juncà i tenia dos fills. Residia a Campdevànol. L'enterrament serà avui divendres, a les 4 de la tarda, a l'oratori del Tanatori del Ripollès - Àltima de Ripoll.

MARIA TALLANT MASÓ (Sant Joan de les Abadesses)

Ha mort als 86 anys. Era natural de Sant Joan de les Abadesses, població on residia. Era vídua de Joan Basagaña Casas. L'enterrament serà avui dijous, a les 12 del migdia, al monestir de Sant Joan de les Abadesses.

CARME CARAVACA LÓPEZ (Campdevànol)

Ha mort als 75 anys. Era natural de Torredonjimeno, Jaén. Era casada amb Joaquim Juncà i tenia dos fills. Residia a Campdevànol. L'enterrament serà demà, a les 4 de la tarda, a l'oratori del Tanatori del Ripollès - Àltima de Ripoll.

MARTÍ BARRAL I CAMPRUBÍ (Ribes de Freser)

Ha mort als 88 anys. Era vidu de Carme Surroca i Sanjaume. Residia a Ribes de Freser. L'enterrament se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a l'església parroquial de Ribes de Freser.

LLUÍS BIEL I SACACIA (Ripoll)

Ha mort als 91 anys. Era natural de Saragossa i residia a Ripoll. Era vidu de Tomasa Sanz i Castillo i tenia dos fills. L'enterrament se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al monestir de Santa Maria de Ripoll.

ANTONIA GUIRADO LÓPEZ (Campdevànol)

Ha mort als 88 anys. Era natural d'Iznalloz (Granada) i residia a Campdevànol. Era casada amb Juan Montes Moreno i tenia sis fills. L'enterrament se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, al monestir de Santa Maria de Ripoll.

JOSÉ SEGOVIA NAVAS (Sant Joan de les Abadesses)

Ha mort als 86 anys. Era natural de Vélez Málaga (Màlaga) i residia a Sant Joan de les Abadesses. Era solter. L'enterrament se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a l'església del monestir de Sant Joan de les Abadesses.

ANGELINA SOLER I SERRA (Ripoll)

Ha mort als 88 anys. Era natural de Ripoll, on residia. Era vídua de Ramon Comella i Bassas i tenia una filla. L'enterrament se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a l'església del monestir de Santa Maria de Ripoll.

MARIVI FRAILE DE LA ARADA (Ripoll)

Ha mort als 60 anys. Era natural de San Cristóbal de la Polantera (Lleó) i residia a Ripoll. Era casada amb Miguel Mora López. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a l'oratori del Tanatori del Ripollès - Àltima.

JOSEP SALA I SALAMÓ (Ripoll)

Ha mort als 66 anys. Era natural de Campdevànol i residia a Ripoll. Era casat amb Mercè Roqué i Soler i tenia dos fills. L'enterrament se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a l'església del monestir de Santa Maria de Ripoll.

FINA FREIXA I FREIXA (Ripoll)

Ha mort als 70 anys. Era natural de Ripoll i residia a Berga. Tenia dos fills. L'enterrament se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a l'església del monestir de Santa Maria de Ripoll.

BENET PLANAGUMÀ VILALTA (Sant Pau de Segúries)

Ha mort als 89 anys, natural de Sant Pau de Segúries, on residia. Era casat amb Trinitat León Cadenas i tenia una filla. L'enterrament se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, a l'església parroquial de Sant Pau de Segúries.

BELMIDO BELVER CORTÉS (Ripoll)

Ha mort als 83 anys, natural d'Albán­chez, Almeria. Era casat amb Carmen Díaz Pardo i tenia dos fills. Residia a Ripoll. L'enterrament se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, al Monestir de Santa Maria de Ripoll.

ANNA JUNCÀ I SAU (Ripoll)

Ha mort als 95 anys. Era natural de Vilallonga de Ter i residia a Ripoll. Era vídua de Miquel Vilarrodà i Costa i tenia dues filles. L'enterrament se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a l'església parroquial de Molló.

JOSEP MARTÍN I MOSTAZO (Campdevànol)

Ha mort als 80 anys. Era natural d'Alcaucín (Màlaga) i residia a Campdevànol. Era casat amb Àngela Coromina i Codina i tenia un fill. L'enterrament serà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Campdevànol.

PEDRO BOTELLA ALONSO (Ripoll)

Ha mort als 89 anys. Era natural d'Albanchez (Almeria) i residia a Ripoll. Era casat amb Isabel González Granero i tenia vuit fills. L'enterrament se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, al monestir de Santa Maria de Ripoll

ESTEVE FORMATJÉ I VILARRASA (Sant Joan de les Abadesses)

Ha mort als 86 anys. Era natural de Sant Joan de les Abadesses, on residia. Era casat amb Montserrat Costa i Farrés i tenia quatre fills. L'enterrament se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migida, a la parròquia del monestir de Sant Joan de les ...

TERESA VILLAR I BAILÉN (Ripoll)

Era natural d'Arquillos (Jaén) i residia a Ripoll. Era vídua de Jesús Candelo i Mateo. L'enterrament serà avui diumenge, a les 9 del matí, a la parròquia del monestir de Santa Maria de Ripoll.

MARINA MASDEU I MESTRE (Ripoll)

Ha mort als 95 anys. Era natural de Vilanova d'Escornalbou i residia a Ripoll. Era vídua de Josep M. García i Senin. L'enterrament se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 4 de la tarda, al monestir de Santa Maria de Ripoll.

MANUEL LÓPEZ I MATES (Campdevànol)

Ha mort als 77 anys. Era natural de Màlaga i residia a Campdevànol. Era casat amb Josefa Subirana i Juncà i tenia dos fills. L'enterrament se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a l'església parroquial de Campdevànol.

FRANCISCO MUÑOZ TORRES

Ha mort als 89 anys. Era natural de Carboneras (Almeria) i residia a Ripoll. Era casat amb Isabel Soto Belmonte i teia dos fills. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, a l'oratori del Tanatori del Ripollès - Àltima.

ROSER CAPDET I CARRERAS

Ha mort als 94 anys. Era natural de Ripoll, on residia. Era vídua de Josep Cuatrecasas i Fàbregas i tenia dues filles. L'enterrament se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a l'església del monestir de Santa Maria de Ripoll.

JOAN MAS I CODINA

Ha mort als 95 anys. Era natural de Sant Boi de Lluçanès i residia a Ripoll. Era vidu de Remei Coch i Soler i tenia dos fills. L'enterrament se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, al monestir de Santa Maria de Ripoll.

NÚRIA POUS I PUJOL

Ha mort als 77 anys. Era natural de Ribes de Freser i residia Ripoll. Era casada amb Luis Remacha i Vilellas i tenia un fill. L'enterrament se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, a l'església parroquial de Ribes de Freser.

MOISÈS CARBONELL I CASALS

Ha mort als 75 anys. Era natural de Ripoll, on residia. Era casat amb Paula Pérez i Serrano i tenia dos fills. L'enterrament se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, al monestir de Santa Maria de Ripoll.

AMADEO CANALIAS I CASAS

Ha mort als 61 anys. Era natural de Vallfogona del Ripollès i residia a Ripoll. La seva companya, Montserrat Mas Sabates. L'enterrament se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, al monestir de Santa Maria de Ripoll.

MARIA CASALPRIM TORRAS

Ha mort als 94 anys, natural de Riudaura. Era vídua de Josep Roura Vila i tenia dues filles. Residia a Sant Joan de les Abadesses. L'enterrament se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, al Monestir de Sant Joan de les Abadesses.

FAUSTINA MALLARACH SALA

Ha mort als 93 anys, natural de Vallfogona del Ripollès. Era vídua de Josep Soler Fàbregas i tenia dos fills. Residia a Sant Joan de les Abadesses. L'enterrament se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, al Monestir de Sant Joan de les ...

ANTÒNIA BERTRÁN SAEZ

Era natural d'Olot i residia a Sant Joan de les Abadesses. Vídua d'Àngel Canelles Palomeras i tenia un fill. L'enterrament se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, al Monestir de Sant Joan de les Abadesses.

JAUME FRANQUESA NOGUERA

Ha mort als 98 anys, natural de Ripoll. Era solter. Residia a Campdevànol. L'enterrament se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a l'oratori del tanatori del Ripollès-Àltima de Ripoll.

FAUSTINA MARÍN ZAMORA

Ha mort als 83 anys. Era natural de Quesada (Jaén) i residia a Ripoll. Era casada amb Manuel Martínez Esquinas i tenia cinc fills. L´enterrament se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia del monestir de Santa Maria de Ripoll.

JOSEP DEMUNTS PEIX

Ha mort als 82 anys. Era natural de Vallfogona de Ripollès i residia a Campdevànol. Era casat amb Carmen Segovia Navas i tenia tres fills. L´enterrament se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d´11 del matí, a l´església parroquial de Campdevànol.

ÀNGELA PUIGBÓ CARBONELL

Ha mort als 95 anys. Era natural de Gombrèn i residia a Ripoll. Era vídua de Jaume Fontanet Noguera i tenia dues filles. L´enterrament se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a la parròquia del monestir de Santa Maria de Ripoll.

JOSEFA SOLDADO ARIZA

Ha mort als 80 anys, natural de Castro del Río, Còrdova. Era casada amb José Pérez Lopera i tenia dues filles. Residia a Ripoll. Se celebrarà una cerimònia avui dilluns, a les 6 de la tarda, a l´oratori del tanatori del Ripollès - Àltima.

PERE LÓPEZ BLÁZQUEZ

Ha mort als 66 anys. Era natural de Ripoll i residia a Sant Joan de les Abadesses. Era casat amb Núria Tallant Farrés i tenia una filla. L´enterrament se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, al Monestir de Sant Joan de les Abadesses.

PERE LÓPEZ BLÁZQUEZ

Ha mort als 66 anys, natural de Ripoll. Era casat amb Núria Tallant Farrés i tenia una filla. Residia a Sant Joan de les Abadesses. L´enterrament se celebrarà demà dijous, a les 4 de la tarda, al Monestir de Sant Joan de les Abadesses.

MARIA DOLORS MARÍ I PASTORET

Ha mort als 76 anys. Era natural de Vilajuïga i residia a Ripoll. Era vídua de Jaume Angrill i Torras i tenia tres fills. L´enterrament se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia del monestir de Santa Maria de Ripoll.

RAMON PÉREZ MORCILLO

Ha mort als 62 anys. Era casat amb Tere Belver Díaz i tenia dues filles. Residia a Ripoll. L´enterrament se celebrarà demà dilluns, a 2/4 d´11 del matí, al monestir de Santa Maria de Ripoll.

ENCARNACIÓN RUIZ RETAMERO

Ha mort als 82 anys. Era natural de Periana (Màlaga) i residia a Ripoll. Era casada amb José Pérez Serrano i tenia dos fills. L´enterrament se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 10 del matí, al monestir de Santa Maria de Ripoll.

JORDI SOLER I CARRERAS

Ha mort als 77 anys. Era natural de Queralbs i residia a Ribes de Freser. Era casat amb Núria Ribera Rigat i tenia dos fills. L´enterrament se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a l´església parrroquial de Ribes de Freser.

JUAN ANTONIO SÁNCHEZ-RESECO PÉREZ

Ha mort als 75 anys, natural de Villanueva de la Serena, Badajoz. Era casat amb Maria García Rapos i tenia dos fills. Residia a Ripoll. L´enterrament se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, al monestir de Santa Maria de Ripoll.

JUAN ANTONIO SÁNCHEZ-RESECO PÉREZ

Ha mort als 75 anys, natural de Villanueva de la Serena, Badajoz. Era casat amb Maria García Rapos i tenia dos fills. Residia a Ripoll. L´enterrament se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, al monestir de Santa Maria de Ripoll.

JUAN ANTONIO SÁNCHEZ-RESECO PÉREZ

Ha mort als 75 anys, natural de Villanueva de la Serena, Badajoz. Era casat amb Maria García Rapos i tenia dos fills. Residia a Ripoll. L´enterrament se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, al monestir de Santa Maria de Ripoll.

TERESA SOLÀ CAMBRAS

Era natural de Sant Joan de les Abadesses, on residia. Era vídua de Joan Rada Gairin i tenia una filla. L´enterrament se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a l´església del monestir de Sant Joan de les Abadesses.

ANDREU COMA ANGLADA

Ha mort als 89 anys. Era natural de Freixenet de Baix - Camprodon i residia a Camprodon. Era vidu de Montserrat Dorca Bosch. L´enterrament se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a l´església parroquial de Camprodon.

PERE CASADEMUNT CUNILL

Ha mort als 88 anys. Era solter. Residia a Campdevànol. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda a la parròquia de Campdevànol.

JOAN PUIGVERT DELÒS

Ha mort als 58 anys. Era natural de Freixenet de Baix - Camprodon i residia a Sant Pau de Segúries. Era casat amb Asun Santoro Blázquez i tenia dos fills. L´enterrament se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, a l´església parroquial de Sant ...

GERI ASENSIO SUAU

Ha mort als 84 anys. Era natural de Ribes de Freser i residia a Campdevànol. Era casat amb Maria Viñas Palomera i tenia tres filles. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a l´oratori del Tanatori del Ripollès-Àltima.

LLUÍS PALAU I SOLANELLAS

Ha mort als 85 anys. Era natural de Palmerola i residia a Ripoll. Era vidu de Teresa Alcoverro Jaurequí i tenia tres fills. L´enterrament se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 5 de la tarda, a l´església del monestir de Santa Maria de Ripoll.

SALVADOR PORTELL I RAMON

Ha mort als 90 anys. Era natural de Ripoll, on residia. Era solter. L´enterrament se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a l´església del monestir de Santa Maria de Ripoll.

MIQUEL BRANCÓS SALVÀ

Ha mort als 98 anys. Era vidu de Montserrat Muní Servià. Residia a Verges. L´enterrament se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a l´església parroquial de Verges.

M. CONCEPCIÓ NONELL SABALLS

Ha mort als 88 anys. Era natural de Sant Jordi Desvalls i residia a Ribes de Freser. Era vídua de Joan Rigall Iglesias i tenia un fill. L´enterrament se celebrarà demà dissabte, a les 4 de la tarda, a l´església parroquial de Ribes de Freser.

MICAELA BAUTISTA JODAR

Ha mort als 97 anys. Era natural de Pontones (Jaén) i residia a Ripoll. Era vídua d´Urbano Muñoz Adan i tenia tres fills. L´enterrament se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a l´església del monestir de Santa Maria de Ripoll.

M. CONCEPCIÓ NONELL SABALLS

Ha mort als 88 anys. Era natural de Sant Jordi Desvalls i residia a Ribes de Freses. Era vídua de Joan Rigall Iglesias i tenia un fill. L´enterrament se celebrarà dissabte, dia 23, a les 4 de la tarda, a l´església parroquial de Ribes de Freser.

PAQUITA SOMS PLANAS

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Josep Font Casas i tenia tres fills. L´enterrament se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, a l´església parroquial de Sant Pau de Segúries.

RAMONA BONADA RIBERA

Ha mort als 82 anys. Era natural de Campdevànol, on residia. Era vídua de Sebastià Cendrós Torres i tenia una filla. L´enterrament se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a l´església parroquial de Campdevànol.

JOAQUIM GRAUGÉS PUJOL

Ha mort als 89 anys, natural de Campdevànol. Era vidu de Maria Rovira Capdevila i tenia dues filles. Residia a Ripoll. L´enterrament se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 5 de la tarda, al Monestir de Santa Maria de Ripoll.

SACRAMENTO MARTÍN I CORRAL

Ha mort als 88 anys. Era natural de Miguelturra (Ciudad Real) i residia a Ripoll. Era casat amb Germana Imedio i Leon i tenia una filla. L´enterrament se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a l´església del monestir de Santa Maria de Ripoll.

JAUME FONT FEIXAS

Ha mort als 86 anys, natural de Banyoles. Era casat amb Marta Colomer Vilardell i tenia un fill. Residia a Ripoll. L´enterrament se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, al Monestir de Santa Maria de Ripoll.

DOLORS PLANAS COLOM

Ha mort als 84 anys, natural de Ripoll, on residia. Era casada amb Esteve Masllorens Dantí i tenia dos fills. L´enterrament se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, al Monestir de Santa Maria de Ripoll.

JOSEP CASAS TUBERT

Ha mort als 84 anys. Era natural de Ripoll, on residia. Era vidu de Maria Pilar Mayo Novo i tenia una filla. L´enterrament se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, a l´església del monestir de Santa Maria de Ripoll.

FILOMENA DEL CASTILLO I VIÑETA

Ha mort als 87 anys. Era natural de Ribes de Freser, on residia. Era vídua de Jordi Rull Prat i tenia tres fills. L´enterrament se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a l´església parroquial de Ribes de Freser.

ELADIA MUÑOZ CARBAJO

Ha mort als 90 anys. Era natural de Las Navas de la Concepción (Sevilla) i residia a Ripoll. Era vídua de Jaume Casals Carbonell i tenia dos fills. L´enterrament se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a l´església del monestir de Santa ...

MONTSERRAT SOLER CARRERAS

Ha mort als 78 anys. Era natural de Queralbs. Era vídua d´Agustí Camps Prat i tenia tres fills. Residia a Ripoll. Se celebrarà una cerimònia avui dimecres, a les 12 del migdia, a l´oratori del tanatori del Ripollès - Àltima de Ripoll.

MONTSERRAT SOLER CARRERAS

Ha mort als 78 anys, natural de Queralbs. Era vídua d´Agustí Camps Prat i tenia tres fills. Residia a Ripoll. Se celebrarà una cerimònia demà dimecres, a les 12 del migdia, a l´oratori del tanatori del Ripollès - Àltima de Ripoll.

JOSEP COLOMER I ROCA

Ha mort als 69 anys. Era natural de Sant Pau de Segúries i residia a Sant Joan de les Abadesses. Era casat amb M. Àngels Sala i Roma i tenia dos fills. L´enterrament se celebrarà avui diumenge, a 3/4 d´1 del migdia, a l´església del monestir de Sant ...

MARÍA GARCÍA ARANAZ

Ha mort als 90 anys. Era natural de Ribaforada (Navarra) i residia a Ripoll. Era vídua de Juan Muñoz Oliveros i tenia una filla. L´enterrament se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a l´església del monestir de Santa Maria de Ripoll.

DIONISIA GONZÁLEZ COSTA

Ha mort als 85 anys. Era natural de Valencia de Alcántara (Càceres) i residia a Ripoll. Era casada amb Jacobo Berrocal Soto i tenia dos fills. L´enterrament se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a l´església del monestir de Santa Maria de ...

JULIÀ SOLER IGUAL

Ha mort als 70 anys, natural de Ripoll, on residia. Era casat amb Maria Pérez Barroso i tenia dues filles. L´enterrament se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, al Monestir de Santa Maria de Ripoll.

SACRAMENTO IMEDIO LEÓN

Ha mort als 97 anys. Era natural d´Higuelturra (Ciudad Real) i residia a Ripoll. Era vídua de José González Briñas. L´enterrament se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a l´església del monestir de Santa Maria de Ripoll.

CARIDAD RODRÍGUEZ CASADO

Ha mort als 76 anys. Era natural de San Martín-Cualedro (Ourense) i residia a Ripoll. Era casada amb Virgilio Martínez Martínez i tenia dues filles. L´enterrament se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a l´església del monestir de Santa ...

SACRAMENTO IMEDIO LEÓN

Ha mort als 97 anys. Era natural d´Higuelturra (Ciudad Real) i residia a Ripoll. Era vídua de José González Briñas. L´enterrament se celebrarà demà dissabte, a les 12 del migdia, a l´església del monestir de Santa Maria de Ripoll.

CARIDAD RODRÍGUEZ CASADO

Ha mort als 76 anys. Era natural de San Martín-Cualedro (Ourense) i residia a Ripoll. Era casada amb Virgilio Martínez Martínez i tenia dues filles. L´enterrament se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, a l´església del monestir de Santa ...

DOLORS TUBAU I CASALS

Ha mort als 91 anys. Era natural de Gombrèn i residia a Campdevànol. Era vídua de Baltasar Bo Noguera i tenia dues filles. L´enterrament se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a l´església parroquial de Campdevànol.

ROSA PIELLA JORDÀ

Ha mort als 94 anys. Era natural de Sant Joan de les Abadesses, on residia. Era vídua de Josep Prat Cabañas i tenia una filla. L´enterrament se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia del monestir de Sant Joan de les Abadesses.

AURELIO CUNQUERO CAZORLA

Ha mort als 82 anys. Era natural d´Alcaucín (Màlaga) i residia a Sant Joan de les Abadesses. Era solter. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a l´oratori del Tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

CATALINA GARCIA GEA

Ha mort als 83 anys. Era natural de Vélez Blanco (Almeria) i residia a Sant Joan de les Abadesses. Era vídua de Miguel Maestre Ayent i tenia un fill. L´enterrament se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la parròquia del monestir de Sant ...

DOLORS MORENO GARCÍA

Ha mort als 79 anys. Era natural de Santiago Espada - Santiago Pontones (Jaén) i residia a Sant Joan de les Abadesses. Era vídua de Francisco Pamos Martos i tenia una filla. L´enterrament se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 5 de la tarda, al monestir ...

GERARD FRANCH ORDI

Ha mort als 89 anys. Era natural de Sant Joan de les Abadesses, on residia. Era casat amb Teresa Serra Civit i tenia tres fills. L´enterrament se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, al monestir de Sant Joan de les Abadesses.

JESÚS ZAPATA ESPINOSA

Ha mort als 88 anys. Era natural de Villarobledo (Albacete) i residia a Ripoll. Era vidu de Braulia Rivera García i tenia dos fills. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a l´oratori del Tanatori Àltima de Ripoll.

DOLORES PÉREZ JIMÉNEZ

Ha mort als 91 anys. Era natural de Priego de Córdoba i residia a Campdevànol. Era vídua de Francisco Nieto Sabariego i tenia una filla. L´enterrament se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 5 de la tarda, a l´església parroquial de Campdevànol.

GERARD FRANCH ORDI

Ha mort als 89 anys. Era natural de Sant Joan de les Abadesses, on residia. Era casat amb Teresa Serra Civit i tenia tres fills. L´enterrament se celebrarà demà dijous, a les 12 del migdia, al monestir de Sant Joan de les Abadesses.