Necrològiques defuncions Girona

Esqueles, defuncions i necrològiques a Girona i el Gironès

En aquesta pàgina pots veure o consultar bona part de les necrològiquesdefuncions i funerals del dia a la província de Girona. També pots navegar  i trobar les esqueles anteriors i necrològiques  i defuncions a Girona. Troba aquí tota la informació sobre totes les defuncions de les comarques gironines, la cerimònia, el servei funerari o el tanatori, entre d’altres. Pots utilitzar també el nostre servei d’enviament de flors.
 


JOAN GRABULOSA SALA (Girona)

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Marisa. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

JOSÉ ANTONIO LÓPEZ LORENTE (Girona)

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Maria Carme Oalmada Saserols. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

MARÍA DEL ROSARIO FERNÁNDEZ ÁLVAREZ (Girona)

Era vídua d’Alberto García Berges. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

MARIA ROSA COSTA GUILLEUMAS (Girona)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de José López Gómez. Residia a Colera - Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

MIQUEL ESPUÑA CALDERÓ (Sarrià de Ter)

Ha mort als 87 anys. Era vidu de Maria Galera Garrido. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

ESPERANZA GUERRERO MÁRQUEZ (Llagostera)

Ha mort als 95 anys. Era vídua d’Antonio Fernández Pérez. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Feliu de Llagostera.

ROSARIO TORRES GIMÉNEZ (Salt)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Juan José Cuellar Redondo i tenia quatre fills. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

CONSOL BARTRINA RAMS (Salt)

Ha mort als 58 anys. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Salt.

ELENA PARRA ANAYA (Aiguaviva)

Ha mort als 85 anys. Era vídua de José Martín Machado. Residia a Aiguaviva. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

CONSOL BARTRINA RAMS (Salt)

Ha mort als 58 anys. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Salt.

ROSARIO TORRES GIMÉNEZ (Salt)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Juan José Cuellar Redondo i tenia quatre fills. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

MANEL MORAGÜEZ SÁNCHEZ (Girona)

Ha mort als 65 anys. Era casat amb Dolors Crisol Cortés. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

JOSEP CASTAÑER NUALART (Girona)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Josefa Almar Vilà. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

MARIA CORONADO VALERA (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Mateo Pujolar Pijoan. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JORDI MIQUEL SUREDA (Bescanó)

Ha mort als 57 anys. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

ÀNGEL GUITART ESTEL (Girona)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Fina Jerez Jerez. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

GUADALUPE BARON MARTÍNEZ (Girona)

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Noé Pérez García. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

PEDRO FERNÁNDEZ MÉNDEZ (Girona)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Encarnación López Arboledas. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

QUIM ROURA BATALLÉ (Fornells de la Selva)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Consol Guitart Coll. Residia a Fornells de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Cugat de Fornells de la Selva.

JOAN RENART JUNCÀ (Sant Joan de Mollet)

Ha mort als 86 anys. Era vidu de Roser Olivé Samsó. Residia a Sant Joan de Mollet. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 6 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Joan de Mollet.

JOSÉ PADILLA RELAÑO (Sant Julià de Ramis)

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Carmen Cardeno Duran. Residia a Sant Julià de Ramis. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

PEDRO FERNÁNDEZ MÉNDEZ (Girona)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Encarnación López Arboledas. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

ANA GONZÁLEZ SESMA (Girona)

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Virgilio Delgado García. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

ANTONIO MARTÍN ROCHA (Girona)

Ha mort als 91 anys. Era vidu d’Ana María Carmona Florido. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

GUADALUPE BARON MARTÍNEZ (Girona)

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Noé Pérez García. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

QUIM ROURA BATALLÉ (Fornells de la Selva)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Consol Guitart Coll. Residia a Fornells de la Selva. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Cugat de Fornells de la Selva.

CARME TURON LLACH (Cassà de la Selva)

Ha mort als 78 anys. Era vídua de Pere Carreras Casadevall. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 d’11 del matí, al tanatori de Cassà de la Selva.

PEPE HERRERO ALBA (Sarrià de Ter)

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Vicenta Pacheco Cabello. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

MANUEL FERNÁNDEZ FERNÁNDEZ (Salt)

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Encarnación Escamilla Montaño. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

PEPE HERRERO ALBA (Sarrià de Ter)

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Vicenta Pacheco Cabello. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

JOAQUIMA SUÑÉ SURROCA (Girona)

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Francesc Vilà Sanllehí. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

NARCÍS CABARROCAS ANDREU (Cassà de la Selva)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Carmen Jordà Aymerich. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Cassà de la Selva.

MERCEDES LOZANO SOJO (Girona)

Ha mort als 65 anys. Era casada amb Pedro Salas Medina. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

MARIA PLANAS VILA (Girona)

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Feliu Serra Burgas. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 12 del migdia, al tanatori Mémora de Salt.

FLORA BALL·LLOSERA PRATS (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Narcís Vila Bosch. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies del Tanatori Mémora de Salt.

JOSÉ ABELLAN SUÁREZ (Girona)

Ha mort als 89 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a les Germanetes dels Pobres de Girona.

ANA SOLA DOMÍNGUEZ (Girona)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Jose Balastegui Flores. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

ANTONIO RUBIO BRAVO (Vilablareix)

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Remedios Robledo Casco. Residia a Vilablareix. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies del Tanatori Mémora de Girona.

TORCUATO HERNÁNDEZ MUROS (Sarrià de Ter)

Ha mort al 83 anys. Era casat amb Carmen Sánchez Varón. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a 2/4 de 7 de la tarda, a la sala de cerimònies del Tanatori Mémora de Girona.

JOAN ROURA RABASSEDA (Salt)

Ha mort als 86 anys. Era vidu de Margarita Grima Planesas. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

JORDI NADAL PUIG (Girona)

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Mercè Simon Gruart. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la sala de cerimònies del Tanatori Mémora de Girona.

JOSEP BABOT FABRELLAS (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Maria Font Puig i residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

JAVIER CERDÁN VIZCARRA (Girona)

Ha mort als 67 anys. Era casat amb María Milagros Benito Pérez. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 3 de la tarda, a la sala de cerimònies del Tanatori Mémora de Girona.

FLORA BALL·LLOSERA PRATS (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Narcís Vila Bosch. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies del Tanatori Mémora de Salt.

JOSEP MARIA CARRERAS DE CABRERA (Girona)

Ha mort als 73 anys. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la sala de cerimònies del Tanatori Àltima de Girona.

ANTONIO RUBIO BRAVO (Vilablareix)

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Remedios Robledo Casco. Residia a Vilablareix. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies del Tanatori Mémora de Girona.

JOAN ROURA RABASSEDA (Salt)

Ha mort als 86 anys. Era vidu de Margarita Grima Planesas. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

FLORA BALL·LLOSERA PRATS (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Narcís Vila Bosch. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies del Tanatori Mémora de Salt.

JORDI NADAL PUIG (Girona)

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Mercè Simon Gruart. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, a la sala de cerimònies del Tanatori Mémora de Girona.

JOSEP MARIA CARRERAS DE CABRERA (Girona)

Ha mort als 73 anys. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, a la sala de cerimònies del Tanatori Àltima de Girona.

JAVIER CERDÁN VIZCARRA (Girona)

Ha mort als 67 anys. Era casat amb María Milagros Benito Pérez. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 3 de la tarda, a la sala de cerimònies del Tanatori Mémora de Girona.

MARIA CARMEN GARCÍA PAZ (Girona)

Ha mort als 95 anys. Era soltera. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 6 de la tarda, al tanatori Àltima Gironès de Girona.

ANNA SALA REIXACH (Cassà de la Selva)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Jaume Gispert Sitjas. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, a la sala de cerimònies del Tanatori de Cassà de la Selva.

JOSEP FIGUERAS FIGUERAS (Bescanó)

Ha mort als 85 anys. Era vidu de Francisca Perea Herrera. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’1 del migdia, a la sala de cerimònies del Tanatori Mémora de Salt.

PERE HERVAS NAVARRO (Salt)

Ha mort als 73 anys. Era vidu de Carme Redondo Escamilla. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

DOLORES RUIZ ESCOBAR (Salt)

Ha mort als 85 anys. Era casada amb Joaquin Morales Hueso. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 1/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

RAFAELA DIÉGUEZ POLO (Girona)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Josep Campoy Riquelme. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

MARIA CARMEN GARCÍA PAZ (Girona)

Ha mort als 95 anys. Era soltera. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 6 de la tarda, al tanatori Àltima Gironès de Girona.

JOAN FERRÉS PLANELLA (Girona)

Ha mort als 51 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

PERE HERVAS NAVARRO (Salt)

Ha mort als 73 anys. Era vidu de Carme Redondo Escamilla. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

JOAN FERRÉS PLANELLA (Girona)

Ha mort als 51 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

TRINIDAD ROBLEDO CASCO (Girona)

Ha mort als 98 anys. Era vídua d’Antonio Moriana España. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

FRANCISCO MUÑOZ RODRÍGUEZ (Salt)

Ha mort als 98 anys. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

AROA CASTRO SANTACRUZ (Salt)

Ha mort als 35 anys. Era solter. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

ROSA VIÑETS PONSATÍ (Vilablareix)

Ha mort als 73 anys. Era casada amb Narcís Ramió Feliu. Residia a Vilablareix. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Vilablareix.

JOAN FERRER COMAS (Salt)

Ha mort als 65 anys. Era solter. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

MARIA FARNÉS JOHÉ SALVANS (Quart)

Era casada amb Ismael Campeny Paradeda. Residia a Quart. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JOSEP MARIA BOSCH ROURA (Girona)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Teresa Matheu Pons. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

NARCÍS ROURA ROS (Vilablareix)

Ha mort als 49 anys. Residia a Vilablareix. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

ROSA VIÑETS PONSATÍ (Vilablareix)

Ha mort als 73 anys. Era casada amb Narcís Ramió Feliu. Residia a Vilablareix. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Vilablareix.

JOAN FERRER COMAS (Salt)

Ha mort als 65 anys. Era solter. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

JAUME ROIG SERRA (Salt)

Ha mort als 74 anys. Era solter. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

JOAQUIMA GISPERT LLOVERAS (Llagostera)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Pere Payret Vidal. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Feliu de Llagostera.

PACO GUZMÁN SÁEZ (Salt)

Ha mort als 62 anys. Era casat amb Ana Rodríguez Serrano. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori Mémora de Salt.

EMILIO OLIVÉ GEBENI (Girona)

Era vidu de Piedad Rubio Collados. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

ROSA ROS BOADAS (Girona)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Llorenç Bosch Ferrer. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

MERCÈ MIQUEL BLANCH (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Joan Masmartí Corominas. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

AGUSTÍ BENEDITO GALLEN (Fornells de la Selva)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Montserrat Benet Llorca. Residia a Fornells de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a la 1 del migdia, a la parròquia de Fornells de la Selva.

EMILIO OLIVÉ GEBENI (Girona)

Era vidu de Piedad Rubio Collados. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

LLUÍS FONT COSTA (Bordils)

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Margarita Congost Espígol. Residia a Bordils. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Esteve de Bordils.

JUAN CASTRO LAFUENTE (Sant Gregori)

Ha mort als 67 anys. Era casat amb Providencia Carreras Morell. Residia a Sant Gregori. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

JUAN CASTRO LAFUENTE (Sant Gregori)

Ha mort als 67 anys. Era casat amb Providencia Carreras Morell. Residia a Sant Gregori. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

JOAQUIM FELIU COLL (Girona)

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Narcisa Mainegre Casdemont. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

EMILIO OLIVÉ GEBENI (Girona)

Era vidu de Piedad Rubio Collados. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà passat dilluns dia 9, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

JUAN CASTRO LAFUENTE (Sant Gregori)

Ha mort als 67 anys. Era casat amb Providencia Carreras Morell. Residia a Sant Gregori. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

JOSEP BUADAS RIBAS (Sant Andreu Salou)

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Maria Barnés Darna. Residia a Sant Andreu Salou. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Andreu Salou.

DIEGO POSTIGO GARCÍA (Girona)

Ha mort als 81 anys. Era vidu de Dolores Jiménez Gordillo i tenia tres fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

JOAN ESPARRAGUERA LLONGARRIU (Girona)

Ha mort als 84 anys. Era vidu de Margaret McNally. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Fornells de la Selva.

MARINA MORATÓ CANTAL (Girona)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Pere Picamal Salellas. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

PEDRO MAYOR ESCUDERO (Girona)

Ha mort als 72 anys. La seva parella, Coro de Diego Sabadie. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

MARINA MORATÓ CANTAL (Girona)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Pere Picamal Salellas. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

DIEGO POSTIGO GARCÍA (Girona)

Ha mort als 81 anys. Era vidu de Dolores Jiménez Gordillo i tenia tres fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

PEDRO MAYOR ESCUDERO (Girona)

Ha mort als 72 anys. La seva parella, Coro de Diego Sabadie. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JOAN ESPARRAGUERA LLONGARRIU (Girona)

Ha mort als 84 anys. Era vidu de Margaret McNally. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Fornells de la Selva.

PEDRO MAYOR ESCUDERO (Girona)

Ha mort als 72 anys. La seva parella, Coro de Diego Sabadie. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà divendres, dia 6, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

RICARDO NIETO VICENTE (Salt)

Ha mort als 77 anys. Era solter. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

CARLES FÀBREGA SOLÉS (Canet d’Adri)

Ha mort als 67 anys. Era casat amb Mariana Almarcha Martínez. Residia a Calella de Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 6 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

RICARDO NIETO VICENTE (Salt)

Ha mort als 77 anys. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

MARGARITA MARTÍN VELASCO (Girona)

Ha mort als 92 anys. Era vídua i tenia quatre fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 7 de la tarda, al tanatori Àltima Gironès de Girona.

TERESA GUERRAS HEREU (Girona)

Ha mort als 91 anys. Era soltera. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 6 de la tada, al tanatori Mémora de Girona.

MANUELA MARINÉ ROSELL (Girona)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Manuel Blanco Hernaga. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

PAQUITA MONTSERRAT LLADÓ (Salt)

Ha mort als 98 anys. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

MARÍA HERRERA CORCOLL (Girona)

Ha mort als 67 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 11 del matí, al tanatori de Roses.

JULIANA PUERTO RUIZ (Girona)

Era vídua de Santiago Puerto Diestro. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

MANUELA MARINÉ ROSELL (Girona)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Manuel Blanco Hernaga. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

PACO CAMARASA FUSTER (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Fina Daranas Dilmé. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Narcís de Girona.

MARIA MONCANUT VILA (Cervià de Ter)

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Josep de Batlle Clos. Residia a Llers. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 10 del matí, al cementiri de Llers.

MONTSE BELLAPART PI (Girona)

Ha mort als 68 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

JOSEP MARCÓ PLA (Girona)

Ha mort als 79 anys. Era vidu de Roser Solà Sabaté. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

FERNANDO DOMÍNGUEZ SILVA (Sarrià de Ter)

Ha mort als 54 anys. Era casat amb Montserrat Tor Vidal. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 4 de la tarda, a la parròquia de la Misericòrdia de Sarrià de Ter.

MONTSE BELLAPART PI (Girona)

Ha mort als 68 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

XAVIER BELLMÀS RIMBAU (Girona)

Ha mort als 58 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

CARME SOLER TORRENT (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Marcos Jérez Jérez. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

CARME LLINÀS GARRIGA (Cervià de Ter)

Ha mort als 81 anys. Era vídua de Dimas Hernández Guillem. Residia a Cervià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Genís de Cervià de Ter.

MARÍA PIEDAD RUIZ JOYERA (Salt)

Ha mort als 62 anys. Era casada amb Antonio Carruana Esquinas. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

XAVIER BELLMÀS RIMBAU (Girona)

Ha mort als 58 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

AMPARO MARQUÉS SARAROLS (Llagostera)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Benet Roca Carreras. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, al tanatori de Llagostera.

JOSÉ ADÁN CASTRO PADILLA (Bescanó)

Ha mort als 87 anys. Era vidu de Maria Estela Corea Martínez. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 12 del migdia, al tanatori Mémora de Salt.

JOSÉ ADÁN CASTRO PADILLA (Salt)

Ha mort als 87 anys. Era vidu de Maria Estela Corea Martínez. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a 2/4 de 12 del migdia, al tantori Mémora de Salt.

BLANCA ESTHER DÍAZ EULOGIO (Girona)

Ha mort als 77 anys. Era soltera. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

JOSE MARTÍNEZ PLACERES (Girona)

Ha mort als 44 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

PILAR ALCALÀ PINEDA (Girona)

Ha mort als 102 anys. Era vídua de Joan Vila Regí. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

ANTONIA LÓPEZ FERNÁNDEZ (Cassà de la Selva)

Ha mort als 84 anys. Era vídua d’Antonio Peláez Peláez. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Cassà de la Selva.

DIEGO DIAZ MATEOS (Cassà de la Selva)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Amalia Guerrero Gallardo. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al tanatori de Cassà de la Selva.

SOLEDAD SERRA GANDOL (Llagostera)

Ha mort als 99 anys. Era vídua de Miquel Masferrer Tolosa. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al tantori de Llagostera.

BLANCA ESTHER DÍAZ EULOGIO (Girona)

Ha mort als 77 anys. Era soltera. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

JOSE MARTÍNEZ PLACERES (Girona)

Ha mort als 44 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

MARIA DOLORS BABOT FABRELLAS (Girona)

Ha mort als 73 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

PILAR ALCALÀ PINEDA (Girona)

Ha mort als 102 anys. Era vídua de Joan Vila Regí. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JOSEP CIURANA TABERNER (Fornells de la Selva)

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Joana Menció Geladó. Residia a Fornells de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 6 de la tarda, a la parròquia de Fornells de la Selva.

MARI SORROCHE FERNÁNDEZ (Bescanó)

Ha mort als 71 anys. Era casada amb Lluís Mora Urrit. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Salt.

RAMONA LANZAS GARCÍA (Girona)

Ha mort als 86 anys. Era vídua de José Manrique Arias. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies del Tanatori de Girona.

LUCIANA AGUILERA RUBIO (Salt)

Ha mort als 84 anys. Era casada amb Benito Siles Serrano. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

JOSEP MOLLERA VILARRASA (Salt)

Ha mort als 93 anys. Era vidu de Carme Casellas Eudaldo i tenia dues filles. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Jaume de Salt.

MARIA GARCÍA CARRIÓN (Salt)

Ha mort als 88 anys. Era vídua d’Antonio Martín Cañas. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JACINTA ARTIGAS CASAMITJANA (Girona)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Juan Tejedor Medrano. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 1/4 de 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

JAUME TARRÉS MENCIÓN (Girona)

Ha mort als 96 anys. Era vidu de Maria Rosa Moriscot Vilà. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

CARME SOLER MARTÍ (Girona)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Josep Hernández Isidro. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

MONTSERRAT MUÑOZ FONOLL (Girona)

Ha mort als 95 anys. Era vídua i tenia cinc fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, al tanatori Àltima Gironès.

CARME ROVIRA PLANAS (Cervià de Ter)

Ha mort als 88 anys. Era vídua i tenia tres fills. Residia a Cervià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 3 de la tarda, a la parròquia de Sant Genís de Cervià de Ter.

JOSEP MOLLERA VILARRASA (Salt)

Ha mort als 93 anys. Era vidu de Carme Casellas Eudaldo i tenia dues filles. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Jaume de Salt.

CARME SOLER MARTÍ (Girona)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Josep Hernández Isidro. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

PERE BAYÉ COSTA (Salt)

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Dolors Turró Cardona. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

EVA GUTIÉRREZ GARCÍA (Girona)

Ha mort als 92 anys. Era vídua i tenia un fill. Residia a Girona.

BASILIO ASENSIO GONZÁLEZ (Girona)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Núria Pi Pons. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

ENRIC CORTADELLAS GABARRÓ (Girona)

Ha mort als 81 anys. Era casat amb María Antonia Valle Marin. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

ASCENSIÓN ARCE GARCÍA (Girona)

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Daniel Simal Sobrado. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

ANTONIO MELÉNDEZ LÓPEZ (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Ángeles Gil Tomás. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

MONTSERRAT FARRERAS FORNS (Girona)

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Manel Nadal Oller. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 5 de la tarda, a la basílica de Sant Feliu de Girona.

JOSÉ FRANCO LUIS (Salt)

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Maria Concepció «Concha» Payet Raset. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

ANTONIO RODRÍGUEZ POLO (Girona)

Ha mort als 57 anys. Era casat amb Dolores Gálvez Alcaide. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

ONA CABALLERIA MOLIST (Girona)

Ha mort als 4 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

DOLORS RIGAU CARRERAS (Quart)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Ramon Soy Ros. Residia a Quart. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 1/4 de 10 del matí, a la parròquia de Santa Margarida de Quart.

CÈSAR ALONSO VILALTA (Girona)

Ha mort als 65 anys. Era casat amb Carme «Nani» Rodríguez Saris. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

DOLORS RIGAU CARRERAS (Quart)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Ramon Soy Ros. Residia a Quart. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 1/4 de 10 del matí, a la parròquia de Santa Margarida de Quart.

CÈSAR ALONSO VILALTA (Girona)

Ha mort als 65 anys. Era casat amb Carme «Nani» Rodríguez Saris. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

ANTONIO MORATALLA TRIGUERO (Sarrià de Ter)

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Ana María Muñoz Muñoz. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 d’1 del migdia, a la parròquia de la Misericòrdia de Sarrià de Ter.

ENCARNACIÓN JIMÉNEZ ORDÓÑEZ (Salt)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Manuel Tarifa Rojano. Residia a Salt. La cerimònia es va celebrar ahir divendres al migdia, al tanatori Mémora de Salt.

DOLORS MASSEGUR BONILLA (Salt)

Ha mort als 57 anys. Era soltera. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

DOLORS RIGAU CARRERAS (Quart)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Ramon Soy Ros. Residia a Quart. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a 1/4 de 10 del matí, a la parròquia de Santa Margarida de Quart.

PILAR PARADEDA GENOHER (Llagostera)

Ha mort als 86 anys. Era vídua d’Enric Ciurana Comas. Residia a Llagostera. La cerimònia es va celebrar ahir divendres, al tanatori de Llagostera.

CÈSAR ALONSO VILALTA (Girona)

Ha mort als 65 anys. Era casat amb Carme «Nani» Rodríguez Saris. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

ROSA BATISTA BOSCH (Girona)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Josep Camós Seriñà. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

DOLORS ESPARRAGUERA BUCHOSA (Girona)

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Ramon Malo Altés. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

JARRY ALEJANDRO BENJUMEA CARDONA (Salt)

Ha mort als 36 anys. Era solter. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

PERE VILÀ PUIG (Quart)

Ha mort als 96 anys. Era vidu de Montserrat Carbonell Vicens. Residia a Quart. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Santa Margarida de Quart.

JOSÉ MARIA MUÑOZ HEREDIA (Salt)

Ha mort als 65 anys. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

MERCÈ ALSINA BATLLE (Girona)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Buenaventura Prunell Pujolar. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 1/4 de 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JOSEFA LOZANO MARTÍNEZ (Girona)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Manuel Hernández Martínez. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

DOLORS VAQUÉ VILARDELL (Girona)

Era vídua de Miquel Mateu Vila. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Santa Eugènia de Girona.

ANGELA LLACH SOLANA (Cassà de la Selva)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Joaquim Tolosà Xirgo. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, al tanatori de Cassà de la Selva.

RAMONA ONDOÑO LÓPEZ (Salt)

Ha mort als 68 anys. Era vídua de Julián Romero López. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Jaume de Salt.

JOSÉ MARIA MUÑOZ HEREDIA (Salt)

Ha mort als 65 anys. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

JOSEFA LOZANO MARTÍNEZ (Girona)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Manuel Hernández Martínez. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

DOLORS VAQUÉ VILARDELL (Girona)

Era vídua de Miquel Mateu Vila. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Santa Eugènia de Girona.

MARIA RIGAU RIUS (Girona)

Ha mort als 93 anys. Era casada amb Josep Serra Subirós. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

ROSER MONTERO TARRÉS (Girona)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Lluís Gelabert Barbí. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Eugènia de Girona.

ANGELA LLACH SOLANA (Cassà de la Selva)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Joaquim Tolosà Xirgo. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 12 del migdia, al tanatori de Cassà de la Selva.

MANEL ROURA BAYONA (Vilanna)

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Roser Batallé Tulsà. Residia a Vilanna, Bescanó. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Bonmatí.

MARIA SOLÀ JOFRE (Sarrià de Ter)

Ha mort als 92 anys. Era soltera. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de la Mare de Déu de la Misericòrdia de Sarrià de Ter.

MARIA PRATS BANCELLS (Girona)

Ha mort als 86 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 5 de la tarda, a la capella de la Residència Maria Gay de Girona.

DOLORES LLAMAS LLAMAS (Cassà de la Selva)

Era vídua de Joan Jiménez Delgado. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, al tanatoriMémora de Cassà de la Selva.

MANEL ROURA BAYONA (Vilanna)

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Roser Batallé Tulsà. Residia a Vilanna, Bescanó. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Bonmatí.

JOSEP RIBAS PORT (Girona)

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Emèlia Gubau Riera. Residia a Girona. La cerimònia de comiat se celebrarà avui diumenge, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JOSEP MARIA SUÑER RIGAU (Taialà)

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Lluïsa Bernat Aranda. Residia a Taialà - Sant Gregori. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 4 de la tarda, a l’església parroquial de Taialà.

MANOLI ÁLVAREZ GARCÍA (Girona)

Ha mort als 77 anys. Era vídua de Jesús Juanola Izquierdo. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JOAN PIQUÉ NAVARRO (Girona)

Ha mort als 63 anys. Era casat amb Cristina Paradís Juanola. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

M. DOLORS XUTGLÀ RUIZ (Girona)

Ha mort als 86 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sant Narcís de Girona.

JOSEP AMAT BRET (Flaçà)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Paquita Fabregas Joher. Residia a Flaçà. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Cebrià de Flaçà.

GREGORIO LAX ANGAS (Girona)

Ha mort als 92 anys. Era vidu de Roser Pericall Lecha. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 3 de la tarda, al tanatori de Girona.

CARME MUNTADA TORRENT (Girona)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de German Tulsà Rigau. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia d’Anglès.

JOSÉ ARIAS GONZÁLEZ (Girona)

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Felisa Expósito Lemus i tenia cinc fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

CARME CLARA GISPERT (Girona)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Josep Poch Dalmau. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

DANI GUERRERO BELFIORE (Girona)

Ha mort als 27 anys. Era solter. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

DANI GUERRERO BELFIORE (Girona)

Ha mort als 27 anys. Era solter. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

MERCÈ SUBIRANA SERRA (Cassà de la Selva)

Ha mort als 83 anys. Era casada amb Lluís Arbosé Brugada. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, al tanatori de Cassà de la Selva.

DOLORS BURCET FREIXAS (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Joan Antoni Ayuso López. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

JÚLIA NAVARRO LÓPEZ (Girona)

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Luis Paredes Ortega. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

NURI BRUGUERAS VILARDELL (Girona)

Era soltera. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

ROSER CARRERAS SIMON (Sarrià de Ter)

Ha mort als 81 anys. Era vídua de Josep Torrent Martí. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de la Misericòrdia de Sarrià de Ter.