Necrològiques defuncions Girona

Necrològiques i defuncions del Gironès i Girona

JOSEFA AYUSO ROMERO (Girona)

Ha mort als 83 anys. Era vídua d’Andrés Balastegui Flores i tenia quatre fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al tanatori de Girona.

ANA MARIA SOLER GARCIA (Girona)

Era casada amb Xavier Escatllar Riera i tenia quatre fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Su­sanna del Mercadal de Girona.

ANA MARIA SOLER GARCIA (Girona)

Ha mort als 81 anys. Era casada amb Xavier Escatllar Riera i tenia quatre fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

ALFONS FIGUERAS BOET (Girona)

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Encarnació Valentí Codina i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, al tanatori de Girona.

IAN SANDERSON (Sant Martí Vell)

Ha mort als 68 anys. Residia a Sant Martí Vell.

DOLORES SOLA CRIADO (Girona)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de José Lozano Lorente i tenia quatre fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la parròquia de Germas Sàbat de Girona.

JOAN CARRERAS FEIXAS (Girona)

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Rosa Figueras Riera i tenia tres fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori de Girona.

CARMEN LOSADA RODRÍGUEZ (Girona)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Jose Delgado Madrigal i tenia una filla. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori de Girona.

ANNA MARIA TORRÀ TERRADES (Girona)

Ha mort als 64 anys. Era casada i tenia dos fills. Residia a Girona. Se celebrarà una cerimònia avui dilluns, a les 7 de la tarda, al tanatori de Girona.

PEDRO CHAMORRO GARCÍA (Girona)

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Rosario Campano Chamorro i tenia cinc fills. Residia a Girona. Se celebrarà una cerimònia avui dissabte, a les 11 del matí, al tanatori de Girona.

SERGI DESPUIG FIGUERAS (Girona)

Ha mort als 39 anys. Era casat amb Raquel Solergastó Planella i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

MARIA LAGRESA POCH (Girona)

Ha mort als 97 anys. Era vídua d’Alfred Cabanas Xargay. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

SERGI DESPUIG FIGUERAS (Girona)

Ha mort als 39 anys. Era casat amb Raquel Solergastó Planella i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

CONXITA CARRERAS JOHER (Girona)

Ha mort als 102 anys. Era vídua de Francesc Corominas Reixach i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Girona.

LIBORIO GARCÍA LABRADOR «LIBY» (Girona)

Ha mort als 54 anys. Era parella de Pilar Pérez Losada. Tenia una filla. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 6 de la tarda, al tanatori de Girona.

CONXITA CARRERAS JOHER (Girona)

Ha mort als 102 anys. Era vídua de Francesc Corominas Reixach i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Girona.

JOAQUINA TORAL MARTÍNEZ «QUIMETA» (Girona)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Jesús Barchín González i tenia tres filles. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la parròquia del Mercadal de Girona.

JOSEP QUINTANA I ROURA (Vilablareix)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Pilar Noguer i Agustí i tenia dos fills. Residia a Vilablareix. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Llorenç d’Adri.

MONTSERRAT AMAT ALMASQUE (Salt)

Ha mort als 94 anys. Era vídua d’Antonio Pla Mayor i tenia un fill. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 4 de la tarda, al tanatori de Salt.

PEDRO AGUILAR MANCERA (Cassà de la Selva)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Carmen Aguilar Guzmán i tenia set fills. Residia a Cassà de la Selva.