Necrològiques defuncions Girona

Esqueles, defuncions i necrològiques a Girona i el Gironès

En aquesta pàgina pots veure o consultar bona part de les necrològiquesdefuncions i funerals del dia a la província de Girona. També pots navegar  i trobar les esqueles anteriors i necrològiques  i defuncions a Girona. Troba aquí tota la informació sobre totes les defuncions de les comarques gironines, la cerimònia, el servei funerari o el tanatori, entre d’altres. Pots utilitzar també el nostre servei d’enviament de flors.
 

JOAQUIM CARRERAS MITJÀ (Sarrià de Ter)

Ha mort als 59 anys. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori Memora de Girona.

LEOPOLDO TEJADA PALOMINO (Girona)

Ha mort als 93 anys. Era vidu de Maria García Díaz i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori de Girona.

ANGUSTIAS ARJONA LUQUE (Girona)

Ha mort als 64 anys. Era casada amb Manuel Jiménez Palma i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Domeny.

TOMASA PALACIOS GONZÁLEZ (Girona)

Ha mort als 92 anys. Era vídua d’Alfredo Rodríguez i tenia sis fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Girona.

JOAN RIBAS FEIXAS (Girona)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Anna Donato Breva i tenia quatre fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

JOAN BOADELLA ESPLUGA (Llagostera)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Montserrat Rodeja Ramionet i tenia un fill. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori de Llagostera.

MONTSERRAT BERNATALLADA COSTA (Bescanó)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Joan Serarols Ventura i tenia dues filles. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de l’Assumpta de Bescanó.

JOAN RIBAS FEIXAS (Girona)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Anna Donato Breva i tenia quatre fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

SEVERIANO MERINO MERINO (Girona)

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Carme Joan Batlle i tenia dues filles. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, al tanatori de Girona.

JAUME TEIXIDOR FIGUERAS (Girona)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Remei Bosch Carreras. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori de Girona.

NARCÍS PERAFERRER AUGUET (Girona)

Ha mort als 88 anys. Era solter. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, al tanatori de Salt.

JULIÁN GONZÁLEZ REBENAQUE (Girona)

Ha mort als 95 anys. Era casat amb Consuelo Vilà Figueras i tenia una filla. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, al tanatori de Girona.

MIQUEL BOIX ESPÍGOL (Girona)

Ha mort als 71 anys. Era casat amb Assumpció Orri Plaja i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Girona.

MIQUEL BOIX ESPÍGOL (Girona)

Ha mort als 71 anys. Era casat amb Assumpció Orri Plaja i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Girona.

FRANCISCA CONDOM PRATS (Girona)

Ha mort als 95 anys. Era soltera. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la capella de la Residència Germanetes dels Pobres de Girona.

ANNA MÉNDEZ FERNÁNDEZ (Sarrià de Ter)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Francesc Pérez Campo i tenia dos fills. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Sarrià de Ter.

LOLA RAURELL BACH (Celrà)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Martí Farrerós Buch i tenia dues filles. Residia a Celrà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Celrà.

MANOLO ALCAIDE BARRERO (Girona)

Ha mort als 74 anys. Era vidu de Paquita Sola Angosto i tenia quatre fills. Residia a Sils. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 10 del matí, a la sala de cerimònies del tanatori de Girona.

ANNA MÉNDEZ FERNÁNDEZ (Sarrià de Ter)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Francesc Pérez Campo i tenia dos fills. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Sarrià de Ter.

MERCEDES PICAS ABAD (Girona)

Ha mort als 99 anys. Era vídua de Fernando Frauca Soler i tenia tres fills. Residia a Girona. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimecres, a les 7 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori de Girona.

CARMEN CAMÓS PELLICER (Girona)

Ha mort als 90 anys. Era casada amb Josep Mas Alsina. Residia a Girona. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies del tanatori de Girona.

ANTONI MASCORT VERT (Llagostera)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Pepita Vidal Gómez i tenia una filla. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, al tanatori de Llagostera.

ENRIQUETA TORRA BONMATÍ (Bescanó)

Ha mort als 87 anys. Era casada amb Esteve Encesa Vila i tenia dos fills. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a l’església parroquial de l’Assumpta de Bescanó.

FERRAN PAGÈS PLANAS (Sant Jordi Desvalls)

Ha mort als 69 anys. Era solter. Residia a Sant Jordi Desvalls. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 3/4 de 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Jordi Desvalls.

MARIA GRAU PUIGVERT (Sant Jordi Desvalls)

Ha mort als 93 anys. Era vídua d’Eusebi Alsina Isern. Residia a Sant Jordi Desvalls. La cerimònia se celebrarà avui diluns, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sant Jordi Desvalls.

MARTÍ CASAS ROSSELL (Girona)

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Carme Cornellà i tenia 5 fills. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d’1 del migdia, a la sala de cerimònies del Tanatori de Girona.

ANDREA FERNÁNDEZ CASTRO (Girona)

Ha mort als 100 anys. Era vídua de Francisco Fernández Salguero. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 6 de la tarda, a la sala de cerimònies del Tanatori de Girona.

PILAR CLARA GISPERT (Cassà de la Selva)

Ha mort als 93 anys. Era vídua d’Amadeu Arderiu Casadevall. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, al tanatori de Cassà de la Selva.

PITU ALBÓ TORRAS (Bescanó)

Ha mort als 90 anys. Era vidu de Pilar Robirola Serarols i tenia dues filles. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de l’Assumpta de Bescanó.

MARISA DUART LLAMBRÉS (Girona)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Joan Munné Arcas i tenia un fill. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui a 2/4 de 5 de la tarda, al Tanatori de Girona.

ANTONIO MUÑOZ GÓMEZ (Girona)

Ha mort als 98 anys. Era vidu de Maria Rodríguez Barranco i tenia quatre fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui ­diumenge, a 2/4 de 9 del matí, a la sala de cerimònies del Tanatori de Grona.

ANTÒNIA FERNÁNDEZ CAPARRÓS (Girona)

Ha mort als 62 anys. Era casada amb Isidre Vidal Colom i tenia tres fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui ­diumenge, a les 5 de la tarda, al Tanatori de Girona.

JOANA SERRAT JUVANTENY (Girona)

Ha mort als 68 anys. Era casada amb Sebastià Batlle Ventulà i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui ­diumenge, a la 1 del migdia, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

CONXI LAUNES BOSQUET (Girona)

Ha mort als 78 anys. Era casada amb Antonio Ferré Cortiella i tenia tres fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui ­diumenge, a les 11 del matí, al tanatori de Girona.

JOAQUIM BARRET CAMÓS (Celrà)

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Maria Bohigas Domingo i tenia dos fills. Residia a Celrà. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 6 de la tarda, al tanatori de Salt.

NEUS CUBERES GASA (Girona)

Ha mort als 81 anys. Era vídua de Manel Semino Doria i tenia quatre fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 4 de la tarda, al monestir de Gerri de la Sal de Lleida.

OBDULIA MARTÍN FERNÁNDEZ (Salt)

Ha mort als 83 anys. Era casada amb Ignacio Martín Nieva i tenia tres fills. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 4 de la tarda, al tanatori de Salt.

LLUÏSA BRUNSÓ SALLÓ (Sarrià de Ter)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Lluís Galí Terradellas i tenia dos fills. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de la Misericòrdia de Sarrià de Ter.

JOSEP LUQUE I LICERAS (Girona)

Ha mort als 57 anys. Era casat amb Marta Albó Saus i tenia una filla. Residia a Girona. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori de Girona.

MANEL BARRAU SALMERÓN (Girona)

Ha mort als 60 anys. Tenia dos fills. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Girona.

ANTÒNIA PALMADA SASEROLS (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Manel Simón Gamito i tenia una filla. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a 1/4 de 6 de la tarda, al tanatori de Girona.

PACO RIOS GODOY (Girona)

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Concepción Losada Pérez i tenia tres filles. Residia a Girona. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la sala de cerimònies del tanatori de Girona.

ANTÒNIA PALMADA SASEROLS (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Manel Simón Gamito i tenia una filla. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a 1/4 de 6 de la tarda, al tanatori de Girona.

ARCADI MIR SAIS (Juià)

Ha mort als 96 anys. Era vidu de Montserrat Turón Pla i tenia tres fills. Residia a Juià. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori de Girona.

SOLITA PORCELL BARDERA (Bescanó)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Miquel Palou Santiago i tenia una filla. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de l’Assumpta de Bescanó.

ANTONI TRES CODINA (Girona)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Rosario Flores Pinel i tenia set fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 7 de la tarda, al tanatori de Girona.

JOSEP GREBOL CASSÀ (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Remei Expósito Parés i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, al tanatori de Girona.

MARUJA GONZÁLEZ NAVARRO (Girona)

Ha mort als 79 anys. Era casada amb Miquel Abril Tremosa i tenia dues filles. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

LLUÍS MARIA NEGRE FRIGOLA (Girona)

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Maria Carme Magria Peradalta i tenia tres fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, al tanatori de Girona.

JOSÉ CABRERA GARCÍA (Girona)

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Amparo Valenzuela Molina i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

ISABEL RODRÍGUEZ GARCÍA (Salt)

Ha mort als 78 anys. Era casada amb Gil Solana Juárez i tenia dues filles. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 10 de matí, al tanatori Mémora de Girona.

JOAN GIRONÈS POL (Bescanó)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Roser Agustí Palomé i tenia una filla. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 2 del migdia, a la parròquia de l’Assumpta de Bescanó.

MARUJA GONZÁLEZ NAVARRO (Girona)

Ha mort als 79 anys. Era casada amb Miquel Abril Tremosa i tenia dues filles. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

ESPERANZA FAUCHS XIFRA (Vilanna)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Joan Sureda Güell i tenia set fills. Residia a Vilanna. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, al tanatori de Salt.

ISABEL BESALÚ COSTA (Sant Julià de Ramis)

Ha mort als 79 anys. Era vídua de Joan Busquets Puigderrajols i tenia tres fills. Residia a Sant Julià de Ramis. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sarrià de Ter.

MARIA LOURDES «LU» RECASENS PERAS (Montfullà)

Ha mort als 64 anys. Era soltera. Residia a Montfullà. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori de Salt.

ISABEL BESALÚ COSTA (Sant Julià de Ramis)

Ha mort als 79 anys. Era vídua de Joan Busquets Puigderrajols i tenia tres fills. Residia a Sant Julià de Ramis. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sarrià de Ter.

JOSEP PUIG PALOU (Salt)

Ha mort als 65 anys. Era casat amb Maria Rosa Puig Molins i tenia quatre fills. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Jaume de Salt.

MONTSERRAT REIG PUIG (Medinyà)

Ha mort als 88 anys. Era casada amb Jaume Trias Roca i tenia quatre fills. Residia a Medinyà. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Medinyà.

NÚRIA ARNAY BOSCH (Girona)

Ha mort als 72 anys. Era casada amb Pere Freixas Camps i tenia dues filles. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

ROSER AVELLÍ BASTONS (Girona)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Narcís Ferrer i Gironès i tenia tres fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

OLIVA MORENTE CAPITAN (Salt)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de José Delgado Fernández i tenia dos fills. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Salt.

JOSEP PUIG PALOU (Salt)

Ha mort als 65 anys. Era casat amb Maria Rosa Puig Molins i tenia quatre fills. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Jaume de Salt.

NARCÍS SUREDA ESPARRAGUERA (Cassà de la Selva)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Lurdes Hernández Closas i tenia dos fills. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori de Cassà de la Selva.

CARMEN SÁNCHEZ PORRAS (Girona)

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Bartolomé García del Prado Ramírez i tenia cinc fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, al tanatori de Salt.

MIQUEL MARGARIT BAS (Girona)

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Elena Juscafresa Juera i tenia tres fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, al tanatori de Girona.

ROSA VALL-LLOSERA ROS (Girona)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Rafael Ramió Mas. Residia a Girona. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, al tanatori de Girona.

JOAQUIM GIRONELL MESTRES (Girona)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Mariana Gabarrón López i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimecres, a les 6 de la tarda, al tanatori de Girona.

JOSÉ PEDRAZA ESPINOSA (Girona)

Ha mort als 66 anys. Era casat amb Francisca Morgado Ramírez i tenia dues filles. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 d’11 del matí, al tanatori de Girona.

JOAN RODAS VILA (Llagostera)

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Maria Àngela Comas Plaja i tenia dos fills. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, al tanatori de Llagostera.

ISABEL ALBERTÍ BOSCH (Cassà de la Selva)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Narcís Dalmau Mata i tenia una filla. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Cassà de la Selva.

REMEI SOLDEVILLA PRAT (Girona)

Ha mort als 72 anys. Tenia tres fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori de Girona.

DAVID VERA LIDÓN (Celrà)

Ha mort als 43 anys. Residia a Celrà. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori de Girona.

MARIA MARQUÉS CARLES (Celrà)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Modest Solés Palahí i tenia dues filles. Residia a Celrà. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, al tanatori de Girona.

ILDEFONSO BENÍTEZ LEÑA (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Filomena Ruiz Morales i tenia una filla. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, al tanatori de Salt.

M. ROSA BOFILL BOERA (Girona)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Joan Puigdemont i tenia tres filles. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 12 del migdia, a la parròquia de Sant Salvador d’Horta de Girona.

ENCARNACIÓN AVENDAÑO PÉREZ (Salt)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de José Sánchez Bautista i tenia quatre fills. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori de Salt.

JÚLIA SÁNCHEZ MARTÍN (Llagostera)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Leonardo Soler García i tenia dos fills. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori de Llagostera.

JOAN GARCÍA VILAR (Girona)

Ha mort als 86 anys. Era vidu de Paquita Casabó March i tenia tres fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Domeny.

CANDI MOLINA ARANDA (Girona)

Ha mort als 87 anys. Era vidu de N. Anna Gómez Soto i tenia una filla. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori de Girona.

ANGELINA MASLLORENS COLL (Girona)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Joan Carrera Marcè i tenia un fill. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori de Girona.

BONI MARTÍNEZ MORATALLA (Girona)

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Jordi Cadanet Barris. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la parròquia de Germans Sàbat de Girona.

CONCEPCIÓ SERRA TOMÀS (Campllong)

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Josep Oliveras Madi i tenia tres fills. Residia a Campllong. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Campllong.

ENRIC RUFÍ SOLÀ (Cervià de Ter)

Ha mort als 87 anys. Residia a Cervià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Genís de Cervià de Ter.

FRANCISCO COBOS BUENO (Girona)

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Encarna Serrano Herrera i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, al tanatori de Girona.

JOSEP GAMELL CASALS (Vilablareix)

Ha mort als 61 anys. Era solter. Residia a Vilablareix. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, al tanatori de Salt.

FRANCISCO COBOS BUENO (Girona)

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Encarna Serrano Herrera i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 11 del matí, al tanatori de Girona.

JOSEP GAMELL CASALS (Vilablareix)

Ha mort als 61 anys. Era solter. Residia a Vilablareix. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 12 del migdia, al tanatori de Salt.

LORETO NOGUER PUJOL (Salt)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Ferriol Bartomeu Pérez i tenia un fill. Residia a Salt.

ROSER BOSCHSACOMA CARRERAS (Madremanya)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Miquel Peracaula Tràfach i tenia tres fills. Residia a Madremanya. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí al cementiri de Madremanya.

MARÍA DEL CARMEN DEL CASTILLO FERRER-VIDAL (Llagostera)

Ha mort als 77 anys. Era vídua d’Enric Labarta Virgili i tenia quatre fills. Residia a Llagostera.

SOTERIA MARIN MONTÁVEZ (Girona)

Ha mort als 69 anys. Era casada amb José Quiñones López i tenia quatre fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 9 del matí, al tanatori de Girona.

AQUILINO VALLE VIVAS (Salt)

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Esperanza Marcos García i tenia un fill. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

JOAN PALLAROLS BOSCH (Girona)

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Maria Rovira Pèlach i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 7 de la tarda, al tanatori de Girona.

SEBASTIÀ RIBAS PUIG «TIÀ» (Vilablareix)

Ha mort als 94 anys. Era casat amb Montserrat Planas Planas i tenia una filla. Residia a Vilablareix. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, al tanatori de Girona.

MARÍA VERA EXPÓSITO (Salt)

Ha mort als 86 anys. Tenia quatre fills. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, al tanatori de Salt.

JOSEP COLLELL BOSCH (Llagostera)

Ha mort als 90 anys. Era solter. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, al tanatori de Llagostera.

ENRIC ASENSI MELER (Celrà)

Ha mort als 71 anys. Era casat amb Sílvia Arenós Gutiérrez i tenia una filla. Residia a Celrà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, al tanatori de Girona.

ENRIC ASENSI MELER (Celrà)

Ha mort als 71 anys. Era casat amb Sílvia Arenós Gutiérrez i tenia una filla. Residia a Celrà. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 4 de la tarda, al tanatori de Girona.

M. ROSA FORASTÉ DOMINGO (Girona)

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Josep Casals Ventura i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Narcís de Girona.

RAMON PUIG FONT (Sant Gregori)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Maria Carme Aliu Franquesa i tenia tres fills. Residia a Sant Gregori. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori de Girona.

JOANA BOADA BOADA (Llagostera)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Josep Maria Alsina Moratal i tenia una filla. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, al tanatori de Llagostera.

M. ROSA FORASTÉ DOMINGO (Girona)

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Josep Casals Ventura i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Narcís de Girona.

RAMON PUIG FONT (Girona)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Maria Carme Aliu Franquesa i tenia tres fills. Residia a Sant Gregori. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia al tanatori de Girona.

SALVADORA MAÑÉ FARRÉ (Girona)

Ha mort als 89 anys. Tenia tres filles. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori de Girona.

PILAR JIMÉNEZ LÓPEZ (Sant Gregori)

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Manuel Morales Alba i tenia dos fills. Residia a Sant Gregori. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Gregori.

SALVADORA MAÑÉ FARRÉ (Girona)

Ha mort als 89 anys. Tenia tres filles.

LLUÍS BAÑUELOS PER (Girona)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Maria Dolors Planelles Rovira i tenia un fill. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, al tanatori de Girona.

CARMEN LACOMBE (Sarrià de Ter)

Ha mort als 88 anys. Tenia dos fills. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Nostra Senyora de la Misericòrdia de Sarrià de Ter.

JOSEP ROMAGUERA FOLCH (Girona)

Ha mort als 90 anys. Era vidu de Ramona Solà Ripoll. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori de Girona.

JOAQUIM VILÀ SASTRE (Girona)

Ha mort als 80 anys. Era vidu de Maria Teresa Mas Colomer i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori de Girona.

JOAQUIMA CASELLAS MOLAS (Salt)

Ha mort als 85 anys. Era casada amb Vicenç Soler Manti i tenia tres fills. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

FERRIOL BARTOMEU PÉREZ (Salt)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Loreto Noguer Pujol i tenia un fill. Residia a Salt.

NÚRIA FONT FUERTES (Llagostera)

Ha mort als 90 anys. Era vídua d’Antonio Durà Calafell i tenia dos fills. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 4 de la tarda, al tanatori de Llagostera.

JOAN GIRIBERT ARQUÉ (Madremanya)

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Júlia Castelló Camó i tenia dos fills. Residia a Madremanya. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Girona.

JOAQUIM VILÀ SASTRE (Girona)

Ha mort als 80 anys. Era vidu de Maria Teresa Mas Colomer i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori de Girona.

MIQUEL SEGUR BANYOLÍ (Bescanó)

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Montserrat Peracaula Orovitx i tenia dos fills. Residia a Bescanó. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori de Salt.

MARÍA MEMBRIVE GÓMEZ (Salt)

Ha mort als 76 anys. Era vídua de Joan Membrive Pallarés i tenia dos fills. Residia a Salt. L’acte de comiat se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies del tanatori de Salt.

JOAN GIRIBERT ARQUÉ (Madremanya)

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Júlia Castelló Camó i tenia dos fills. Residia a Madremanya. L’acte de comiat se celebrarà demà dilluns, a 2/4 de 10 del matí, a la sala de cerimònies del tanatori de Girona.

MIQUEL SEGUR BANYOLÍ (Bescanó)

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Montserrat Peracaula Orovitx i tenia dos fills. Residia a Bescanó. La cerimònia de comiat se celebrarà demà dilluns, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori de Salt.

CARMEN CECILIA GONZÁLEZ RONCERIA (Canet d’Adri)

Ha mort als 73 anys. Era casada amb Manuel de Jesús Gómez i tenia cinc fills. Residia a Canet d’Adri. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a la 1 del migdia, a la parròquia de Canet d’Adri.

ROSA JIMÉNEZ JIMÉNEZ (Vilablareix)

Ha mort als 96 anys. Era vídua d’Esteban Galán Camacho i tenia sis fills. Residia a Vilablareix. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 6 de la tarda, al tanatori de Salt.

MARIA TULSÀ BOADA (Quart)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Salvador Horta Saubí i tenia dos fills. Resi dia a Quart. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori de Girona.

ALBERTO BOZA BERGES (Salt)

Ha mort als 59 anys. Era casat amb Carolina Felip Avellí i tenia dos fills. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al tanatori de Salt.

MONTSERRAT MATEU SERRAMONTMANY (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Miquel Alsina i tenia una filla. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 3 de la tarda, al tanatori de Girona.

CARMEN CASADEVALL VENTURA (Girona)

Ha mort als 65 anys. Era casada amb Josep Vilà Pujolràs i tenia dues filles. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

JOAN BUSQUETS PUIGDERRAJOLS (Sant Julià de Ramis)

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Isabel Besalú Costa i tenia tres fills. Residia a Sant Julià de Ramis. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori de Girona.

BRÍGIDA FLORES FLORES (Sarrià de Ter)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Ramón González González i tenia tres fills. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 6 de la tarda, a la parròquia de la Misericòrdia de Sarrià de Ter.

JOSEP ALBERTÍ RISSECH (Llagostera)

Ha mort als 92 anys. Era vidu de Maria Teresa Ros Ruscalleda i tenia un fill. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori de Llagostera.

JOAN CORTADA ARIAS (Cassà de la Selva)

Ha mort als 88 anys. Era casat i tenia dos fills. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 2 del migdia, al tanatori de Cassà de la Selva.

MOSSÈN JOSEP MARIA AMICH RAURICH (Girona)

Ha mort als 66 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 3/4 de 5 de la tarda, a la parròquia del Mercadal.

PILAR DÍAZ LLACH (Girona)

Ha mort als 77 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 4 de la tarda, al tanatori de Girona.

ISABEL CANCIO ROST (Girona)

Ha mort als 57 anys. Era casada amb Carles Oliveras Bagaria i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Girona.

MONTSERRAT MATEU SERRAMONTMANY (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Miquel Alsina i tenia una filla. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 3 de la tarda, al tanatori de Girona.

PEPI SALINAS LARIO (Girona)

Ha mort als 88 anys. Era vídua d’Antoni Farrés Fité i tenia quatre fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 7 de la tarda, al tanatori de Girona.

JOSEP MARIA DARNÉS TRÀFACH «EN XEXU» (Girona)

Ha mort als 46 anys. Tenia una filla. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, al tanatori de Girona.

JOAN CASALS CARBONELL (Juià)

La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Juià.

JOSEP MARIA DARNÉS TRÀFACH (Girona)

Ha mort als 46 anys. Tenia una filla. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 11 del matí, al tanatori de Girona.

PEPI SALINAS LARIO (Girona)

Ha mort als 88 anys. Era vídua d’Antoni Farrés Fité i tenia quatre fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 7 de la tarda, al tanatori de Girona.

ROSA ESCAMILLA ORDUÑA (Girona)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Francesc Julià Cateura i tenia una filla. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori de Girona.

MIQUEL BRONSOMS COLOMAR (Sant Jordi Desvalls)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Josefina Bernadó i tenia tres fills. Residia a Sant Jordi Desvalls. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Sant Jordi Desvalls.

LLUÍS LLORET LLORENS (Quart)

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Montserrat Costa Cos i tenia quatre fills. Residia a Quart. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Santa Margarida de Quart.

LUISA GARCÍA RIVERA (Medinyà)

Ha mort als 86 anys. Era casada amb Pedro Pascual Rodríguez i tenia cinc fills. Residia a Medinyà. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Medinyà.

NARCÍS BOIX CORNELLÀ (Girona)

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Pola Llinars Martín i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, al tanatori de Girona.

MARIA AURICH VILA (Girona)

Ha mort als 100 anys. Era vídua de Joan Pau Cufí i tenia una filla. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 11 del matí, al tanatori de Girona.

PEDRO GONZÁLEZ JIMÉNEZ (Girona)

Ha mort als 59 anys. Era casat amb Matilde Pera Morillo i tenia un fill. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al tanatori de Girona.

JOSEP CÓRDOBA ESCUTIA (Girona)

Ha mort als 87 anys. Era vidu de Feli Vives García i tenia dos fills. residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 6 de la tarda, al tanatori de Girona.

TERESA MIÀS CARRERAS (Girona)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Juli Bou Tapia i tenia tres fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, al tanatori de Girona.

LLUÍS COROMINAS CABAÑÓ (Girona)

Ha mort als 54 anys. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, al tanatori de Girona.

ADELA SÁNCHEZ ZURITA (Cassà de la Selva)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Ramon Vidal Pintor i tenia quatre fills. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori de Cassà de la Selva.

CONXITA VIDAL MUNTADA (Girona)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Narcís Vidal Romagós i tenia tres fills. Residia a la Creueta, Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori de Girona.

CARMEN BISBE COSTA (Celrà)

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Martín Ramírez de Cartagena Molar i tenia un fill. Residia a Celrà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Celrà.

JOAQUIM ROURE VIDAL (Girona)

Ha mort als 90 anys. Era vidu de Leonarda Ayuso López i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori de Girona.

ISABEL CAMPS FRANCÁS (Girona)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Salvador Pascual Rodríguez i tenia cinc fills. Residia a Girona. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, al tanatori de Girona.

CARMEN BISBE COSTA (Celrà)

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Martín Ramírez de Cartagena Molar i tenia un fill. Residia a Celrà. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Celrà.

ANNA PAYRÀ PAGÈS (Girona)

Ha mort als 72 anys. Era soltera. Residia a Girona. Serà incinerada avui diumenge, a les 4 de la tarda, al crematori de la Funerària Vicens de Figueres.

JÚLIA ESTIVELL ARAU (Salt)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Josep Ponsatí Sabanch i tenia un fill. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, al tanatori de Salt.

ANTONIO GONZÁLEZ GALLARDO (Girona)

Ha mort als 68 anys. Era casat amb Encarnación Muñoz Torres i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori de Girona.

ARTURO GUINALDÓ SAYOLS (Girona)

Ha mort als 73 anys. Era solter. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, al tanatori de Girona.

MARIA MITJÀ SERRA (Girona)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Josep Maria Busquet Fernández i tenia una filla. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, al tanatori de Girona.

PILAR DÍAZ MEDINA (Salt)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de José Capote Capote i tenia tres filles. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori de Salt.

ANTONIO MADEO ABRIL (Fornells de la Selva)

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Mari Lociga Bartolomé i tenia un fill. Residia a Fornells de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori de Girona.

ENRIQUETA RASCLOSA SAIS (Celrà)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Francisco Cano Ridao i tenia dues filles. Residia a Celrà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la parròquia de Celrà.

DÍDAC NADAL BLANC (Girona)

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Anna Bosch Bofill i tenia una filla. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori de Girona.

JOSEP TARRÉS FONTAN (Girona)

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Pia Crozet Caulier i tenia un fill. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 11 del matí, a la basílica de Sant Feliu de Girona.

ÀNGELA COLOM LLOP «LA IAIA ANGELETA» (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Josep Esteban Gabarrós i tenia tres filles. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 3 de la tarda, al tanatori de Girona.

JOSÉ MADUEÑO ARAGONÉS (Sant Julià de Ramis)

Ha mort als 88 anys. Era vidu de Dolores Ruiz Pérez i tenia dues filles. Residia a Sant Julià de Ramis. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, al tanatori de Girona.

CRISTÓBAL CONTRERAS SIERRA (Medinyà)

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Josefa Márquez Romero i tenia tres fills. Residia a Medinyà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Girona.

MARIA TERESA GRANADOS GONZÁLEZ (Celrà)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Rafael Márquez Gaitán i tenia cinc fills. Residia a Celrà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, al tanatori de Girona.

MONTSERRAT MATEU SERRAMONTMANY (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Miquel Alsina Bonet i tenia una filla. Residia a Girona.

MARIA MORATA EXPÓSITO (Girona)

Ha mort als 87 anys. Era vídua d’Antonio Martín Jiménez i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, al tanatori de Girona.

SALVADORA ORTIZ PADILLA (Salt)

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Francisco Ruiz González i tenia dos fills. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

CRISTÓBAL CONTRERAS SIERRA (Medinyà)

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Josefa Márquez Romero i tenia tres fills. Residia a Medinyà. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Girona.

MARIA MORATA EXPÓSITO (Girona)

Ha mort als 87 anys. Era vídua d’Antonio Martín Jiménez i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, al tanatori de Girona.

JOAN GARRIGOLAS PACREU (Vilablareix)

Ha mort als 92 anys. Era vidu de Dolors Bassols Estrach i tenia un fill. Residia a Vilablareix. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 1/4 de 10 del matí, al tanatori de Girona.

JUANA MORCILLO ALGUACIL (Salt)

Ha mort als 80 anys. Era vídua de Miguel Ángel Fuentes Arribas i tenia dos fills. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Salt.

MARIA LOURDES ALIS SAGARRUY (Girona)

Ha mort als 66 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 1/4 d’1 del migdia, al tanatori de Girona.

MARIA TEIXIDOR XARGAY (Sarrià de Ter)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Joan Perpiñà Ferrer i tenia una filla. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a la parròquia de la Misericòrdia.

JUAN MIGUEL SÁNCHEZ SANTIAGO (Salt)

Ha mort als 52 anys. Era solter. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Jaume de Salt.

NEUS DALMÀS MALLORQUÍ (Cassà de la Selva)

Ha mort als 88 anys. Era casada amb Josep Virgili Rubirola. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al tanatori de Cassà de la Selva.

MARIA LOURDES ALIS SAGARRUY (Girona)

Ha mort als 66 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a 1/4 d’1 del migdia, al tanatori de Girona.

SALVADOR MALAGELADA HORTA EN VADOR DE CAN CALL (Vilanna)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Narcisa Triola Juanena i tenia dos fills. Residia a Vilanna. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, al tanatori de Salt.

ANTONIA PUCHÉ ESCAPA (Vilanna)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Joaquim Mixeras Bartis. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Vilafant.

JUAN MIGUEL SÁNCHEZ SANTIAGO (Salt)

Ha mort als 52 anys. Era solter. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà di vendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Jaume de Salt.

ISABEL URIBE GÓMEZ (Girona)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de José Padilla Navarro i tenia una filla. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori de Girona.

MARGARITA RIBAS VALENTÍ (Sant Julià de Ramis)

Ha mort als 99 anys. Era vídua de Narcís Ferrer Nadal i tenia dos fills. Residia a Sant Julià de Ramis. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Julià de Ramis.

MARIA TOMÀS MULLERAS (Cassà de la Selva)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Martí Salvi Estrany i tenia tres filles. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al tanatori de Cassà de la Selva.

EDWIN RICARDO UCLES MONTEGRO (Salt)

Ha mort als 31 anys. Era solter. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 d’11 del matí, al tanatori de Girona.

SIXTE DURAN ALSINA (Cassà de la Selva)

Ha mort als 91 anys. Era casat anmb Salut Pui Vidal i tenia tres fills. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, al tanatori de Cassà de la Selva.

CONCEPCIÓN MUÑOZ FUNES (Girona)

Ha mort als 84 anys. Era vídua d’Enrique González Alonso i tenia cinc fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 3 de la tarda, al tanatori de Girona.

LUZDIVINA MARTÍNEZ BÉCARES (Girona)

Ha mort als 83 anys. Era soltera. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, al tanatori de Girona.

DOLORS CASADEMONT COLL (Girona)

Ha mort als 92 anys. Era casada amb Albert Juncà Padrosa i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

ENRIQUETA RUBIROLA BORRELL (Llambilles)

Ha mort als 82 anys. Era casada amb Vicenç Girals Saubí i tenia un fill. Residia a Llambilles. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Llambilles.

PEDRO GALÁN MORILLO (Girona)

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Àngela Vaca Osorio i tenia tres fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 6 de la tarda, al tanatori de Girona.

DOLORS CASADEMONT COLL (Girona)

Ha mort als 92 anys. Era casada amb Albert Juncà Padrosa i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

ERNESTINA VENTURA SEGURA (Salt)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Joan Ponsatí Dalmau i tenia dos fills. Residia a Salt. La cerimònia serà avui diumenge, a les 12 de migdia, al tanatori de Salt.

MARÍA JOSEFINA PÉREZ AGUILAR (Girona)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Félix Fernández Pérez i tenia quatre fills. Residia a Girona. La cerimònia serà avui diumenge, a 2/4 d’11 del matí, a la sala de cerimònies del Tanatori de Girona.

CONSUELO VARELA ARBOLEAS (Girona)

Ha mort als 80 anys. Era casada amb Cándido Vaca Osorio i tenia sis fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Girona.

ROSA VILA MAS (Girona)

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Julián de Castro Conde i tenia cinc fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

CARME CONGOST HORTA (Girona)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Pere Busquets Verdaguer i tenia set fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la parròquia del Mercadal de Girona.