Necrològiques defuncions Girona

Esqueles, defuncions i necrològiques a Girona i el Gironès

En aquesta pàgina pots veure o consultar bona part de les necrològiquesdefuncions i funerals del dia a la província de Girona. També pots navegar  i trobar les esqueles anteriors i necrològiques  i defuncions a Girona. Troba aquí tota la informació sobre totes les defuncions de les comarques gironines, la cerimònia, el servei funerari o el tanatori, entre d’altres. Pots utilitzar també el nostre servei d’enviament de flors.
 

JOSEFA CALDITO BURGOS «PEPI» (Sarrià de Ter)

Ha mort als 70 anys. Era casada amb José Durán Durán i tenia dues filles. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sarrià de Ter.

DOLORES RODRÍGUEZ RECHE (Sarrià de Dalt)

Ha mort als 88 anys. Era vídua d’Escolástico Sánchez Valverde i tenia quatre fills. Residia a Sarrià de Dalt. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 d’1 del migdia, a l’església parroquial de Sarrià de Dalt.

AURELIO RECUENCO COTILLAS (Llagostera)

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Luisa Benito Hortelano i tenia dos fills. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, al tanatori de Llagostera.

MIQUEL GÜIBAS MOLÀ (Celrà)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Dolors Arbusa i Prats i tenia tres fills. Residia a Celrà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a la 1 del migdia, a la sala de cerimònies del tanatori de Girona.

ISIDORA VIDAL FRANCO (Girona)

Ha mort als 92 anys. Era vídua d’Evaristo Sutil Cascón i tenia tres fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori de Girona.

MONTSERRAT VALENTÍ MOTJÉ (Girona)

Ha mort als 74 anys. Era vídua de Francisco Esteban Egea i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori de Girona.

MIQUEL MARTÍNEZ CASELLAS (Girona)

Ha mort als 70 anys. Era casat amb Marta Mir Sais i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la basílica de Sant Feliu de Girona.

ROSA SULIVERA SAIS (Girona)

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Jaume Llorens Gatius i tenia tres fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies del tanatori de Girona.

JOAQUIM FOLLIA TURA (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era solter. Residia a Bordils.

JOAN GRASIOT TARRÉS (Girona)

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Dolors Comas Masó i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 3 de la tarda, al tanatori de Girona.

JAUME SOLER I PRAT (Sant Martí de Llémena)

Ha mort als 97 anys. Tenia dos fills. Residia a Sant Martí de Llémena. La cerimònia es va celebrar ahir al Tanatori de Girona.

CARMEN CABRILLANA RUIZ (Girona)

Ha mort als 85 anys. Era casada amb Josep Maria Alibés Ronda i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, al Tanatori de Girona.

ANTONIO CABALLERO SANCHEZ (Girona)

Ha mort als 54 anys. Era casat amb Ana Mena Pérez de Villareal i tenia un fill. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, al Tanatori de Girona.

NATI PRATS SAURA (Cassà de la Selva)

Ha mort als 68 anys. Era vídua de Miquel Casillas Sacristán i tenia dues filles. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 4 de la tarda, al Tanatori de Girona.

PERE GARRIGA MOY (Flaçà)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Rosa Sais Cane i tenia dos fills. Residia a Flaçà. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 11 del matí, al Tanatori de Girona.

JOAN VALLMAJOR TEIXIDOR (Girona)

Ha mort als 93 anys. Era vidu de Carmen Collado Rodríguez i tenia tres fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 5 de la tarda, al Tanatori de Girona.

ANTONIO CABALLERO SÁNCHEZ (Girona)

Ha mort als 54 anys. Era casat amb Ana Mena Pérez de Villareal i tenia un fill. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, al Tanatori de Girona.

ASSUMPTA CAPELLA CLOTAS (Girona)

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Melcior Royo Artigas i tenia quatre fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’1 del migdia, al Tanatori de Girona.

CARME ESPÍGOL BERNA (Girona)

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Josep Carreras Feixas i tenia tres fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 9 del matí, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

CARME ESPÍGOL BERNA (Girona)

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Josep Carreras Feixas i tenia tres fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 9 del matí, a la parròquia de Sant Josep de Girona.