Necrològiques defuncions Girona

Esqueles, defuncions i necrològiques a Girona i el Gironès

En aquesta pàgina pots veure o consultar bona part de les necrològiquesdefuncions i funerals del dia a la província de Girona. També pots navegar  i trobar les esqueles anteriors i necrològiques  i defuncions a Girona. Troba aquí tota la informació sobre totes les defuncions de les comarques gironines, la cerimònia, el servei funerari o el tanatori, entre d’altres. Pots utilitzar també el nostre servei d’enviament de flors.
 

JOSEP DALMAU LLOVERAS (Cassà de la Selva)

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Paquita Balam Ruaix i tenia tres fills. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori de Cassà de la Selva.

CARME MASOS PRAT (Girona)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Serafí Vila Lleó i tenia dues filles. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Girona.

DAVID DE DOMINGO BOADA (Girona)

Ha mort als 51 anys. Tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, al tanatori de Girona.

ENRIC VILA VILA (Salt)

Ha mort als 90 anys. Era vidu de Victorina Francisco Quevedo i tenia tres fills. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori de Salt.

MAURICI TRIOLA CERVIÀ (Fornells de la Selva)

Ha mort als 99 anys. Era vidu de Lola Planagumà Roqueta i tenia dues filles. Residia a Fornells de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Fornells de la Selva.

QUIMETA MORET COLOMÀ (Flaçà)

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Josep Martí Planas i tenia dos fills. Residia a Flaçà. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Cebrià de Flaçà.

FRANCISCO CORNEY CLE (Celrà)

Ha mort als 93 anys. Era vidu d’Enriqueta Graboleda Bardera i tenia dos fills. Residia a Celrà. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 3 de la tarda, a la parròquia de Celrà.

ANTONIO PÉREZ FERRER (Girona)

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Juana Gamito Díaz. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori de Girona.

MARIA PERACAULA CARRERAS (Sarrià de Ter)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Josep Oliveras Teixidor i tenia tres fills. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, al tanatori de Girona.

CARME MALIRACH BARNEY (Medinyà)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Pere Fausellas Duran i tenia quatre fills. Residia a Medinyà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Medinyà.

JOSÉ CÁRDENAS RUBIO (Girona)

Ha mort als 77 anys. Tenia quatre filles. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, al tanatori de Girona.

ANTONIO PÉREZ FERRER (Girona)

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Juana Gamito Díaz. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori de Girona.

BLANCA CARLOTA SAMIENGO SAMANIEGO (Girona)

Ha mort als 86 anys. Era casada amb Ángel Benigno Guerrero Samaniego i tenia tres fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies del tanatori de Girona.

CARME MALIRACH BARNEY (Medinyà)

CARME MALIRACH BARNEY (Medinyà)

JOSEP REXACH COLL (Girona)

JOSEP REXACH COLL (Girona)

JOSÉ CÁRDENAS RUBIO (Girona)

JOSÉ CÁRDENAS RUBIO (Girona)

JOAN MASSEGÚ VILA (Girona)

JOAN MASSEGÚ VILA (Girona)

BLANCA CARLOTA SAMIENGO SAMANIEGO (Girona)

BLANCA CARLOTA SAMIENGO SAMANIEGO (Girona)

PERE MARTÍ GARCIA (Sarrià de Ter)

Ha mort als 80 anys. Era vidu de Pepita Serrat Anglada i tenia dos fills. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Girona.

ESTER COMES BRULL (Girona)

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Pere Vilardell Quintana i tenia un fill. Residia a Palamós La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa del Mar de Palamós.