Necrològiques defuncions Girona
En aquesta pàgina pots veure o consultar bona part de les necrològiquesdefuncions i funerals del dia a la província de Girona. També pots navegar  i trobar les esqueles anteriors i necrològiques  i defuncions a Girona. Troba aquí tota la informació sobre totes les defuncions de les comarques gironines, la cerimònia, el servei funerari o el tanatori, entre d’altres. Pots utilitzar també el nostre servei d’enviament de flors.

JOAN TARRÉS MORADELL (Sant Julià de Ramis)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Catalina Roura Barnada i tenia tres fills. Residia a Sant Julià de Ramis.

ANNA NONÓ FORMIGA (Salt)

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Narcís Ferreras Terma i tenia un fill. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Jaume de Salt.

JUAN SÁNCHEZ LOZANO (Cassà de la Selva)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Teresa Sánchez González i tenia quatre fills. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, al tanatori de Cassà de la Selva.

JOAN COLL MARTÍ (Girona)

Ha mort als 88 anys. Era vidu de Loreto Pairó Pagès i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Narcís de Girona.

PEPITA ROCH SAURINA (Girona)

Ha mort als 94 anys. Era vídua d’Enric Expósito Ciurana i tenia dues filles. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, al tanatori de Girona.

CARMEN BOIX CASAS (Girona)

Ha mort als 64 anys. Era casada amb Josep Maria Fabré Molas. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, al tanatori de Girona.

XAVIER FONT VILA (Celrà)

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Josefina Andrés Castellà i tenia dos fills. Residia a Celrà. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, al tanatori de Girona.

CARMEN BOIX CASAS (Girona)

Ha mort als 64 anys. Era casada amb Josep Maria Fabré Molas. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, al tanatori de Girona.

JACINT AVELLANA GARCIA (Celrà)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Dolors Rodriguez Diaz i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 6 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori de Salt.

QUIM BOIX MARTÍ (Celrà)

Ha mort als 82 anys. Era vidu de Maria Teixidor Daniel i tenia quatre fills. Residia a girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Girona.

TERESA GELADÓ CALSINA (Celrà)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Joan Coll Bardera i tenia dos fills. Residia a Celrà. L’enterrament se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Celrà.

RAFAEL TEIXIDOR MARTÍ (Girona)

Ha mort als 72 anys. Era vidu de Dolors Corominas Causa i tenia tres fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Susanna del Mer cadal de Girona.

MARIA ROSA DUCH PATCHI (Girona)

Ha mort als 78 anys. Era vídua d’Esteve Estragués Ruiz i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dissabte a les 11 del matí, al tanatori de Girona.

TERESA SOLÀ PAGÈS (Salt)

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Narcís Serra Compte i tenia set fills. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dijous, dia 6, a les 12 del migdia, a la sala de cerimònies del tanatori del Gironès de Salt.

JOAQUIM VIÑALS SALART (Fornells de la Selva)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Esperança Vilà Tarrés i tenia un fill. Residia a Fornells de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 6 de la tarda, a l’església parroquial de fornells de la Selva.

MARIA ROSA DUCH PATCHI (Girona)

Ha mort als 78 anys. Era vídua d’Esteve Estragués Ruiz i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà dissabte dia 8, a les 11 del matí, al tanatori de Girona.

RUFINA FERNÁNDEZ RODRÍGUEZ (Salt)

Ha mort als 88 anys. Era vídua d’Arturo Rodríguez Roque i tenia quatre fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori de Salt.

TERESA SOLÀ PAGÈS (Salt)

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Narcís Serra Compte i tenia set fills. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dijous, dia 6, a les 12 del migdia, a la sala de cerimònies del tanatori del Gironès de Salt.

JOAN XIFRA ILLA «EL XUNCLA» (Campdorà)

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Mercè Vendrell Quintana i tenia una filla. Residia a Campdorà. L’enterrament se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Sarrià de Dalt.

JOSEP PORCELL BARDERA (Bescanó)

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Rosa Vila Secall i tenia dues filles. Residia a Bescanó. L’enterrament se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a la parròquia de l’Assumpta de Bescanó.