Necrològiques defuncions Girona

Esqueles, defuncions i necrològiques a Girona i el Gironès

En aquesta pàgina pots veure o consultar bona part de les necrològiquesdefuncions i funerals del dia a la província de Girona. També pots navegar  i trobar les esqueles anteriors i necrològiques  i defuncions a Girona. Troba aquí tota la informació sobre totes les defuncions de les comarques gironines, la cerimònia, el servei funerari o el tanatori, entre d’altres. Pots utilitzar també el nostre servei d’enviament de flors.
 

JOAN GARRIGOLAS PACREU (Vilablareix)

Ha mort als 92 anys. Era vidu de Dolors Bassols Estrach i tenia un fill. Residia a Vilablareix. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 1/4 de 10 del matí, al tanatori de Girona.

JUANA MORCILLO ALGUACIL (Salt)

Ha mort als 80 anys. Era vídua de Miguel Ángel Fuentes Arribas i tenia dos fills. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Salt.

MARIA LOURDES ALIS SAGARRUY (Girona)

Ha mort als 66 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 1/4 d’1 del migdia, al tanatori de Girona.

MARIA TEIXIDOR XARGAY (Sarrià de Ter)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Joan Perpiñà Ferrer i tenia una filla. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a la parròquia de la Misericòrdia.

JUAN MIGUEL SÁNCHEZ SANTIAGO (Salt)

Ha mort als 52 anys. Era solter. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Jaume de Salt.

NEUS DALMÀS MALLORQUÍ (Cassà de la Selva)

Ha mort als 88 anys. Era casada amb Josep Virgili Rubirola. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al tanatori de Cassà de la Selva.

MARIA LOURDES ALIS SAGARRUY (Girona)

Ha mort als 66 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a 1/4 d’1 del migdia, al tanatori de Girona.

SALVADOR MALAGELADA HORTA EN VADOR DE CAN CALL (Vilanna)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Narcisa Triola Juanena i tenia dos fills. Residia a Vilanna. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, al tanatori de Salt.

ANTONIA PUCHÉ ESCAPA (Vilanna)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Joaquim Mixeras Bartis. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Vilafant.

JUAN MIGUEL SÁNCHEZ SANTIAGO (Salt)

Ha mort als 52 anys. Era solter. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà di vendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Jaume de Salt.

ISABEL URIBE GÓMEZ (Girona)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de José Padilla Navarro i tenia una filla. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori de Girona.

MARGARITA RIBAS VALENTÍ (Sant Julià de Ramis)

Ha mort als 99 anys. Era vídua de Narcís Ferrer Nadal i tenia dos fills. Residia a Sant Julià de Ramis. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Julià de Ramis.

MARIA TOMÀS MULLERAS (Cassà de la Selva)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Martí Salvi Estrany i tenia tres filles. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al tanatori de Cassà de la Selva.

EDWIN RICARDO UCLES MONTEGRO (Salt)

Ha mort als 31 anys. Era solter. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 d’11 del matí, al tanatori de Girona.

SIXTE DURAN ALSINA (Cassà de la Selva)

Ha mort als 91 anys. Era casat anmb Salut Pui Vidal i tenia tres fills. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, al tanatori de Cassà de la Selva.

CONCEPCIÓN MUÑOZ FUNES (Girona)

Ha mort als 84 anys. Era vídua d’Enrique González Alonso i tenia cinc fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 3 de la tarda, al tanatori de Girona.

LUZDIVINA MARTÍNEZ BÉCARES (Girona)

Ha mort als 83 anys. Era soltera. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, al tanatori de Girona.

DOLORS CASADEMONT COLL (Girona)

Ha mort als 92 anys. Era casada amb Albert Juncà Padrosa i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

ENRIQUETA RUBIROLA BORRELL (Llambilles)

Ha mort als 82 anys. Era casada amb Vicenç Girals Saubí i tenia un fill. Residia a Llambilles. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Llambilles.

PEDRO GALÁN MORILLO (Girona)

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Àngela Vaca Osorio i tenia tres fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 6 de la tarda, al tanatori de Girona.

DOLORS CASADEMONT COLL (Girona)

Ha mort als 92 anys. Era casada amb Albert Juncà Padrosa i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

ERNESTINA VENTURA SEGURA (Salt)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Joan Ponsatí Dalmau i tenia dos fills. Residia a Salt. La cerimònia serà avui diumenge, a les 12 de migdia, al tanatori de Salt.

MARÍA JOSEFINA PÉREZ AGUILAR (Girona)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Félix Fernández Pérez i tenia quatre fills. Residia a Girona. La cerimònia serà avui diumenge, a 2/4 d’11 del matí, a la sala de cerimònies del Tanatori de Girona.

ROSA VILA MAS (Girona)

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Julián de Castro Conde i tenia cinc fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

CARME CONGOST HORTA (Girona)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Pere Busquets Verdaguer i tenia set fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la parròquia del Mercadal de Girona.

CONSUELO VARELA ARBOLEAS (Girona)

Ha mort als 80 anys. Era casada amb Cándido Vaca Osorio i tenia sis fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Girona.

JOAN DARNÉS MASA (Girona)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Maria Dolors Mallolas Juan i tenia tres fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, al tanatori de Girona.

CONXITA SERRA SOLÉ (Salt)

Ha mort als 93 anys. Era casada amb Joan Buch Peracaula i tenia dos fills. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Cugat de Salt

LLORENÇ BONMATÍ REIG (Estanyol)

Ha mort als 80 anys. Residia a Esta­nyol. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Vilobí d’O­nyar.

MARIA ÀNGELS CLEMENTE REINA (Girona)

Ha mort als 58 anys. Era casada amb Albert Maspoch Pi i tenia dues filles. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori de Girona.

PILAR CARBONELL FERRER (Girona)

Ha mort als 95 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al tanatori de Girona.

CARLES SANABRAS I COLOMER (Fornells de la Selva)

Ha mort als 53 anys. Era casat amb Mariona Colomer Riera i tenia dos fills. Residia a Fornells de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la parròquia de Fornells de la Selva.

TIBURCIO MARTÍN-CLETO SEGUIDO (Cassà de la Selva)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Paulina Garriga Vila i tenia tres fills. Residia a Cassà de la Selva.

MARIA ÀNGELS CLEMENTE REINA (Girona)

Ha mort als 58 anys. Era casada amb Albert Maspoch Pi i tenia dues filles. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori de Girona.

MONTSERRAT MARTÍNEZ NADAL (Girona)

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Joan Roca Orts. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori de Girona.

JOSEFINA NÚÑEZ GONZÁLEZ (Salt)

Ha mort als 83 anys. Tenia set fills. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, al tanatori de Salt.

CARLES SANABRAS I COLOMER (Fornells de la Selva)

Ha mort als 53 anys. Era casat amb Mariona Colomer Riera i tenia dos fills. Residia a Fornells de la Selva. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 12 del migdia, a la parròquia de Fornells de la Selva.

DOLORES TOLEDO SERRANO (Girona)

Ha mort als 105 anys. Era vídua de Nazario Delgado Martínez i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, al tanatori de Girona.

MARIA ROSA BRUGUÉS BADOSA (Sant Julià de Ramis)

MARIA ROSA BRUGUÉS BADOSA (Sant Julià de Ramis)

MARIA TRINCH GARRIGA (Salt)

MARIA TRINCH GARRIGA (Salt)

JOAN PORTAS PERPIÑÀ (Girona)

JOAN PORTAS PERPIÑÀ (Girona)

MONTSERRAT MITJANS ARBÓS (Girona)

MONTSERRAT MITJANS ARBÓS (Girona)

TORIBIO GARCÍA VALLADARES (Vilablareix)

Ha mort als 65 anys. Era casat amb María del Carmen Alcaraz Sencianes i tenia dos fills. Residia a Vilablareix. La cerimònia es va celebrar ahir divendres, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori de Girona.

DOLORS MORELL BOSCH (Sant Gregori)

Ha mort als 100 anys. Era vídua de Joaquim Roger Esteve i tenia una filla. Residia a Sant Gregori. La cerimònia es va celebrar ahir divendres, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sant Gregori.

ÁNGEL AMOEDO FRAGA (Taialà)

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Ramona Ucha Rodríguez i tenia dos fills. Residia a Taialà. La cerimònia es va celebrar ahir divendres, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Girona.

FRANCISCO CORVILLO EXPÓSITO (Bescanó)

Ha mort als 78 anys. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori de Salt.

ANTONI MORÉ ANGLADA (Bordils)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Prudencia Torras Freixas i tenia dos fills. Residia a Bordils. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori de Girona.

JOSÉ ANTONIO MARTÍN DE VIDALES VILLAMOR (Girona)

Ha mort als 84 anys. Era vidu de Pilar Ritoré Barona i tenia cinc fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori de Girona.

ROBERT FORNELLS PINSACH (Girona)

Ha mort als 87 anys. Era vidu de Remei Bosch Juandó. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 4 de la tarda, al tanatori de Girona.

ÁNGEL AMOEDO FRAGA (Taialà)

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Ramona Ucha Rodríguez i tenia dos fills. Residia a Taialà. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Girona.

DOLORS BUSQUETS I VERDAGUER (Girona)

Ha mort als 92 anys. Era vídua d’Emili Borrell Bach-Esteve i tenia tres fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 3/4 de 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Narcís de Girona.

JAUME FÀBREGAS PLANAS (Girona)

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Anna Maria Carbonell Llauradó i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dijous, a 2/4 d’1 del migdia, a la sala de cerimònies del tanatori de Girona.

ROSER SERRATS I BORDAS (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Josep Panosa i Picotti i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori de Girona.

RAMON BERNATALLADA SERRA (Girona)

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Maria Teresa Vila Brugarola i tenia un fill. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori de Girona.

MANEL BALMISA ALCÁNTARA (Sarrià de Ter)

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Josefa López Rodríguez i tenia quatre fills. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Sarrià de Ter.

RICARD SOLÉ MONTGÉ (Sant Gregori)

Ha mort als 93 anys. Era vidu de M. Dolors Vila Vidal i tenia tres fills. Residia a Sant Gregori. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Gregori.

MARIA LLUÏSA BUSQUETS AYERBE (Girona)

Ha mort als 99 anys. Era vídua de José Saiz Román. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, al tanatori de Girona.

JOAN ALIU JUANDÓ (Girona)

Ha mort als 94 anys. Era casat amb Lourdes Fornells Olivé i tenia quatre fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

MARÍA CARMEN ALGORA ESTEBAN (Salt)

Ha mort als 69 anys. Tenia un fill. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, al tanatori de Salt.

JOSEP ESGLEYES MORELL (Celrà)

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Rosa Miquel Valentí i tenia una filla. Residia a Celrà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Feliu de Celrà.

JOSÉ LUIS SANZ AGUILAR (Girona)

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Maria Teresa Cristià Llongueras i tenia tres fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

MONTSERRAT FABREGAT ESCRICHS (Girona)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Joaquim Blanco Alarcón i tenia quatre fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, al tanatori de Girona.

JOSEP ESGLEYES MORELL (Celrà)

Informació sobre defuncions i necrològiques del dia. Defuncions a Manresa, defuncions a Girona, defuncions a Barcelona

JOSÉ LUIS SANZ AGUILAR (Girona)

Informació sobre defuncions i necrològiques del dia. Defuncions a Manresa, defuncions a Girona, defuncions a Barcelona

JOSEP SOLÉS TRIAS (Bescanó)

Informació sobre defuncions i necrològiques del dia. Defuncions a Manresa, defuncions a Girona, defuncions a Barcelona

CARME PUIG RIERA (Adri)

Ha mort als 102 anys. Era vídua de Pere Planas Roura i tenia un fill. Residia a Adri. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Domeny de Girona.

CÀNDIDA SURÍS MASGRAU (Girona)

Ha mort als 75 anys. Era vídua de Josep Berga Beltran i tenia tres fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Eugènia de Girona.

MIQUEL PRUNELL BALDOIRA (Girona)

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Maria Carmen Massachs Feliu i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Narcís de Girona.

ANTONIA COPETE PULIDO (Salt)

Ha mort als 99 anys. Era vídua de Jose Donaire Canchal i tenia dos fills. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, al tanatori de Salt.

ADELA DE LA CASA GINER (Llagostera)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Juan García Montoro i tenia una filla. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al tanatori de Llagostera.

CÀNDIDA SURÍS MASGRAU (Girona)

Ha mort als 75 anys. Era vídua de Josep Berga Beltran i tenia tres fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Eugènia de Girona.

NEUS XIFRA TAULER (Girona)

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Martirià Busquets Freixa i tenia dos fills. Residia a Girona.

JOAN TRIAS POU (Salt)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Maria Carme Mis Mainegra i tenia un fill. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Jaume de Salt.

EMÍLIA MULLERAS BOSCH (Bescanó)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Ricard Rigau Blanquerra i tenia dues filles. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 6 de la tarda, a l’església parroquial de l’Assumpta de Bescanó.

EMÍLIA NIELL TAULÉ (Bescanó)

Ha mort als 74 anys. Era vídua de Josep Llach Ferres i tenia dos fills. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori de Salt.

JOSÉ ORTEGA PLAZA (Girona)

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Antonia Cantos Ríos i tenia dues filles. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 7 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori de Girona.

VICENTE GONZÁLEZ CANO (Girona)

Ha mort als 50 anys. Tenia una filla. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Vilaroja de Girona.

PIETAT CASAS TURRO (Girona)

Ha mort als 91 anys. Era vídua d’Alfons Agustí Parera i tenia dues filles. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori de Girona.

ROSA SANZ JUVÉ (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Joan Capallera Compte i tenia una filla. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies del tanatori de Girona.

MERCÈ GIRONÈS GELADA (Bescanó)

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Llorenç Alsina Viñas. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 1/4 de 2 del migdia, a la parròquia de l’Assumpta de Bescanó.

EMÍLIA NIELL TAULÉ (Bescanó)

Ha mort als 74 anys. Era vídua de Josep Llach Ferres i tenia dos fills. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 4 de la tarda, al tanatori de Salt.

ROSA SANZ JUVÉ (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Joan Capallera Compte i tenia una filla. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, al tanatori de Girona.

XAVIER DÍEZ GARCÍA (Girona)

Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

CONSOL PÉREZ GARCÍA (Girona)

Ha mort als 80 anys. Era casada amb Pedro Muñoz Nova i tenia tres fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, al tanatori de Girona. LES PRESES ANA VILARÓ MASEGUR Ha mort als 87 anys. Era casada amb Josep ...

JOSÉ ANTONIO PÉREZ MORAGAS (Girona)

Ha mort als 94 anys. Era casat amb Mauricia Jimeno Castillo i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, al tanatori de Girona.

ANGELINA MULLERAS BOSCH (Bescanó)

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Josep Tulsà Fàbregas i tenia un fill. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la parròquia de l’Assumpta de Bescanó.

RAMON IBÁÑEZ CABALLERO (Girona)

Ha mort als 85 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui di vendres, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Girona.

ENRIC TABERNER GUIX (Girona)

Ha mort als 92 anys. Era vidu d’Anna Bas Safont i tenia tres fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Eugènia de Girona.

MARTÍ GILABERT PARÉS (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Lolita Cardiel Rebull i tenia cinc fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, al tanatori de Girona.

MONTSERRAT JUAN BALLIU (Girona)

Ha mort als 85 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Eugènia de Girona.

ENRIC TABERNER GUIX (Girona)

Ha mort als 92 anys. Era vidu d’Anna Bas Safont i tenia tres fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 11 del matí, a la par ròquia de Santa Eugènia de Girona.

XAVIER REYNER BOSACOMA (Salt)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Serafina Torres Cores i tenia quatre fills. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, dia 16, a 2/4 de 10 del matí, a la sala de cerimònies del tanatori de Girona.

JOSEP MARIA OLIVER FONT (Llambilles)

Ha mort als 64 anys. Era casat amb Carmen Angelica Parra Pretel i tenia dues filles. Residia a Llambilles. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, al tanarori de Girona.

MARIA GELADÓ CALSINA (Celrà)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Joan Mitjà Frigolé i tenia un fill. Residia a Celrà. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 3 de la tarda, al tanatori de Girona.

MIGUEL QUIÑONES JUSTICIA (Girona)

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Carmen Arjona Zamorano i tenia dues filles. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 7 de la tarda, al tanatori de Girona.

MONTSERRAT XIRGO BRUGADA (Girona)

Ha mort als 88 anys. Era vídua d’Isidre Agustí Cos i tenia tres fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

BLANCA ROMERO LERENA (Girona)

Ha mort als 75 anys. Era casada amb Emilio Rodríguez Fonseca i tenia un fill. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la basílica de Sant Fèlix de Girona.

XAVI MERINO DE PEDRO (Girona)

Ha mort als 41 anys. Era casat amb Toti de Ribot Montón i tenia dues filles. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, al tanatori de Girona.

JULITA TRIAS TURA (Quart)

Ha mort als 80 anys. Era vídua de Salvador Vilaseca Sidera i tenia dues filles. Residia a Quart. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 6 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

JOSEP MARIA OLIVER FONT (Llambilles)

Ha mort als 64 anys. Era casat amb Carmen Angelica Parra Pretel i tenia dues filles. Residia a Llambilles. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 12 del migdia, al tanarori de Girona.

CARMEN FERNÁNDEZ ORDÓÑEZ (Girona)

Ha mort als 85 anys. Era casada amb Francesc Planella Ros i tenia dues filles. Residia a Girona.

BLANCA ROMERO LERENA (Girona)

Ha mort als 75 anys. Era casada amb Emilio Rodríguez Fonseca i tenia un fill. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 12 del migdia, a la basílica de Sant Fèlix de Girona.

FERNANDO CASTAÑAL MIRANDA (Salt)

Ha mort als 90 anys. Era vidu d’Isabel Corbillo Tena i tenia dues filles. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

MARIA ALIVÉS GÜELL (Fornells de la Selva)

Ha mort als 78 anys. Era casada amb Narcís Oliver Alsina i tenia un fill. Residia a Fornells de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Fornells de la Selva.

MARÍA CARMEN RAMÍREZ RAMÍREZ (Girona)

Ha mort als 52 anys. Era casada amb Salvador Sánchez Callado i tenia tres fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a 2/4 d’1 del migdia al tanatori de Girona.

PERE PORXAS GIFREU (Girona)

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Pi lar Gallego Recuero i tenia tres fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, al tanatori de Girona.

FERNANDO CASTAÑAL MIRANDA (Salt)

Ha mort als 90 anys. Era vidu d’Isabel Corbillo Tena i tenia dues filles. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

MARIA MIR SAIS (Llagostera)

Ha mort als 86 anys. Era casada amb Jose Martínez Ruiz i tenia tres fills. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al tanatori de Llagostera.

ANIBAL OMAR BLANCO VARCCIO (Girona)

Ha mort als 79 anys. Era vidu d’Emilia Raquel Salvio Sarqui i tenia dues filles. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 4 de la tarda, al tanatori de Girona.

ANDRÉS ARRIBAS MARTÍNEZ (Sant Julià de Ramis)

Ha mort als 73 anys. Era casat amb María Jesús Paco Fernández i tenia tres fills. Residia a Sant Julià de Ramis. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, al tanatori de Girona.

MANUEL RUBIO BARRANCO (Vilablareix)

Ha mort als 65 anys. Era casat amb Maria Moreno Garcia i tenia dos fills. Residia a Vilablareix. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Salt.

MANUELA VILLAREJO VILLAR (Salt)

Ha mort als 82 anys. Era casada amb José Gutiérrez Requero i tenia dos fills. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

ANTÒNIA ROMEU GELADA (Salt)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Josep Rodeja Ponsatí. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, al tanatori de Salt.

MARGARITA ADROHER FONT (Celrà)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Narcís Juanola Gironès i tenia una filla. Residia a Celrà

LOLES PALÀ SELVA (Girona)

Ha mort als 55 anys. Tenia un fill. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori de Girona.

ALBERTO PÉREZ REDONDO (Girona)

Ha mort als 36 anys. La seva parella, Julia Cros. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Girona.

LUIS MORENO COMERMA (Salt)

Ha mort als 71 anys. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, al tanatori de Salt.

MARIA CASADEMONT MARTI (Salt)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Joaquim Casas Vilà i tenia dos fills. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al tanatori de Salt.

FUENCISLA ARROYO MORENO (Cassà de la Selva)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de José de la Llave Martín i tenia tres fills. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al tanatori de Cassà de la Selva.

ENCARNA ALGUACIL CAULAS (Girona)

Ha mort als 73 anys. Era casada amb Agustí Jou Bicardí i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 6 de la tarda, al tanatori de Girona.

RICARD XIFRA CLÚA (Salt)

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Joaquima Vila Masó i tenia tres fills. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Sant Cugat de Salt.

DELFÍ VENTURA FONT (Bescanó)

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Maria Teresa Gelada Moiset i tenia dos fills. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 6 de la tarda, al tanatori de Salt.

ISABEL VELÁZQUEZ VALLES (Vilablareix)

Ha mort als 51 anys. Era casada amb Antonio Mora Jiménez i tenia dues filles. Residia a Vilablareix. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori de Salt.

RICARD XIFRA CLÚA (Salt)

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Joaquima Vila Masó i tenia tres fills. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Sant Cugat de Salt.

MARUJA GÓMEZ VALLEJO (Girona)

Ha mort als 86 anys. Era vídua de José García Fraile i tenia cinc fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui a les 4 de la tarda, al tanatori de Girona.

JOSEP HERNÁNDEZ PÉREZ (Sant Gregori)

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Núria Juvé Cla i tenia tres fills. Residia a Sant Gregori. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 7 de la tarda, al tanatori de Girona.

RICARD XIFRA CLÚA (Salt)

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Joaquima Vila Masó i tenia tres fills. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà passat, dijous, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Sant Cugat de Salt.

ANITA SOLENCH SAGRERA (Cassà de la Selva)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Francesc Rabassedas Gispert i tenia tres fills. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori de Cassà de la Selva.

TRINI ROVIRA CANALS (Bescanó)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Melció Ramió Esteve i tenia dos fills. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la parròquia de l’Assumpta de Bescanó.

MARUJA GÓMEZ VALLEJO (Girona)

Ha mort als 86 anys. Era vídua de José García Fraile i tenia cinc fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui a les 4 de la tarda, al tanatori de Girona.

ÀNGEL COMALADA VIDAL (Salt)

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Maria Daniel Geli i tenia una filla. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

DIEGO LUQUE ATENCIA (Bescanó)

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Magdalena Marín Silva i tenia quatre fills. Residia a Bescanó.

ANTONIO CATENA RODRÍGUEZ (Girona)

Ha mort als 92 anys. Era vidu de Blasa Palomar Ibáñez i tenia quatre fills. Residia a Girona La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori de Girona.

CARMEN ESPIN SALILLAS (Salt)

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Jaume Parera Sureda i tenia un fill. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui, a la 1 del migdia, al tanatori de Salt.

ALBERT PERACAULA BOSCH (Girona)

Ha mort als 57 anys. Residia a Girona.

ENRIQUE ROMERO QUIÑONES (Bescanó)

Informació sobre defuncions i necrològiques del dia. Defuncions a Manresa, defuncions a Girona, defuncions a Barcelona

ALBERT PERACAULA BOSCH (Girona)

Informació sobre defuncions i necrològiques del dia. Defuncions a Manresa, defuncions a Girona, defuncions a Barcelona

EPIGMENIO GARCÍA PUERTAS (Girona)

Informació sobre defuncions i necrològiques del dia. Defuncions a Manresa, defuncions a Girona, defuncions a Barcelona

FRANCISCO MANZANERA SÁNCHEZ (Salt)

Ha mort als 60 anys. Era casat amb Ana Maria Marchal Benítez i tenia dos fills. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 6 de la tarda, al tanatori de Salt.

MARIA DEL CARME AVELLAN CANAL (Bescanó)

Ha mort als 58 anys. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori de Girona.

BERTA BENET SEMENTÉ (Girona)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Josep Palomer Peracaula i tenia quatre fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al tanatori de Girona.

EPIGMENIO GARCÍA PUERTAS (Girona)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Lucila Prieto García i tenia sis fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori de Girona.

CONCEPCIÓ GIRONELLA POUS (Girona)

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Jordi Jordà Prat. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

SEBASTIÀ FEXAS CASELLAS (Salt)

Ha mort als 68 anys. Era casat amb Mercè Mateos Fernández i tenia dos fills. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 6 de la tarda, al tanatori de Salt.

CARME ROCA CAPELL (Llambilles)

Ha mort als 99 anys. Era vídua de Miquel Suñer Silvestre i tenia tres fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Llambilles.

CONCEPCIÓ GIRONELLA POUS (Girona)

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Jordi Jordà Prat. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

IGNASI LAGO GARCÍA (Canet d’Adri)

Ha mort als 79 anys. Era vidu de M. Àngels Bartrina Sangra i tenia dos fills. Residia a Canet d’Adri. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori de Salt.

GNA. DOLORES MOLERO MORENO (Girona)

Ha mort als 91 anys. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Narcís de Girona.

ALFONSO ROMAGOS COMAS (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era solter. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Girona.

MANUELA ORTEGA CID (Girona)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Juan Pérez Algaba i tenia cinc fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Narcís de Girona.

ROSA PANOSA BATISTA (Salt)

Ha mort als 76 anys. Era casada amb Mateu Armengol Borrell i tenia dos fills. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, al tanatori de Salt.

JOSEP QUINTANA CASTILLA (Salt)

Ha mort als 92 anys. Era vidu de Joaquima Fita Pagès i tenia tres fills. Residia a Salt.

ALFONSO ROMAGOS COMAS (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era solter. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Girona.

MONTSERRAT SALES XARGAY (Salt)

Ha mort als 84 anys. Era casada amb Jordi Arnall Agustí i tenia quatre fills. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

CAYETANA JIMÉNEZ DELGADO (Cassà de la Selva)

Ha mort als 83 anys. Era casada amb Eulalio Estrella Peña i tenia dues filles. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al tanatori de Cassà de la Selva.

AURELIA LÓPEZ ROBLEDILLO (Bescanó)

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Bernabé Pérez Molina i tenia cinc fills. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de l’Assumpta de Bescanó.

VALENTÍN ROMERO CANO (Girona)

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Maria Muñoz Ortiz i tenia tres fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Eugènia de Girona.

CARME SURROCA FELIU (Girona)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Ramon Masa Tormo i tenia un fill. Residia a Girona.

DIEGO CUDINACH ESCRIBANO (Girona)

Ha mort als 91 anys. Era vidu d’Herminia Pareja Ladevesa i tenia quatre fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

MOIRA CANNON (Girona)

Ha mort als 79 anys. Era vídua de Joaquim Vilaplana Tomàs i tenia tres fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, al tanatori de Girona.

PERE MASSÓ COMAS (Sarrià de Ter)

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Ubalda Cantero Triguero i tenia tres fills. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 4 de la tarda, al tanatori de Girona.

JOAQUIM VALENTÍ PRAT (Cartellà)

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Esperança Marquès Planagumà. Residia a Cartellà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Cartellà.

AURELIA LÓPEZ ROBLEDILLO (Bescanó)

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Bernabé Pérez Molina i tenia cinc fills. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de l’Assumpta de Bescanó.

MOIRA CANNON (Girona)

Ha mort als 79 anys. Era vídua de Joaquim Vilaplana Tomàs i tenia tres fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 12 del migdia, al tanatori de Girona.

DIEGO CUDINACH ESCRIBANO (Girona)

Ha mort als 91 anys. Era vidu d’Her minia Pareja Ladevesa i tenia quatre fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

DOLORS PONS ESPARRAGUERA (Girona)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Francisco Serra Bonfill i tenia un fill. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Girona.

ROSER HERCE DILME (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era vídua d’Arcadi Camps Artau i tenia una filla. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, al tanatori de Girona.

TERESA NOGUER GRABALOSA (Sant Gregori)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Simon Farreras Planas i tenia dos fills. Residia a Sant Gregori. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia d’Adri.

JOAQUIM VALENTÍ PRAT (Cartellà)

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Esperança Marquès Planagumà. Residia a Cartellà. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Cartellà.

ROSER HERCE DILME (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era vídua d’Arcadi Camps Artau i tenia una filla. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 11 del matí, al tanatori de Girona.

JOAN VIVÓ SIQUÉS (Girona)

Ha mort als 95 anys. Era vidu de Maria Martinell Feliu i tenia quatre fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres en la més estricta intimitat familiar.

MARTÍ HOMS VILA (Girona)

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Leonor Serra Juanola i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, al tanatori de Girona.

NÚRIA LAFORA FREIXA (Girona)

Ha mort als 94 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimeres, a les 9 del matí, a la parròquia de Santa Eugènia de Girona.

ROSA GARCÍA RODRÍGUEZ (Girona)

Ha mort als 88 anys. Era casada amb Mateo Sánchez Sánchez i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori de Girona.

CARMEN SÁNCHEZ GUERRERO (Girona)

Ha mort als 92 anys. Era casada amb Francisco Abad Reguera i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori de Salt.

JOAN ROIG VILA (Sant Martí Vell)

Ha mort als 94 anys. Era casat amb Carme Pons Vila. Residia a Sant Martí Vell. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al cementiri de Sant Martí de Vell.

ANTONIA PÉREZ ANEAS (Cassà de la Selva)

Ha mort als 62 anys. Tenia dos fills. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al tanatori de Girona.

ANNA BELMONTE VALLEJO (Girona)

Ha mort als 74 anys. Era vídua de Feliu Suñé Grilló i tenia una filla. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Girona.

JOAQUIM DE LLOBET GUILLAMET (Girona)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Bonaventura Toha Latorre i tenia tres filles. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Fèlix de Girona.

JOSEP PLANAS VILA «XEC» (Cassà de la Selva)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Teresa Armadà Figueras i tenia un fill. Residia a Lladó. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

JOSEP MARIA GENOHER MIAS (Cassà de la Selva)

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Maria Rovira Vila i tenia dos fills. Residia a Cassà de la Selva. La cerimò nia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, al tanatori de Cassà de la Selva.

PERE OLIVERAS CANALS (Sarrià de Ter)

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Pilar Llunell Torrent i tenia dos fills. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sarrià de Ter.

CARLES BRONSOMS NADAL (Salt)

Ha mort als 91 anys. Era vidu d’Angelina Ribas Martí i tenia tres fills. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, al tanatori de Salt.

JOSEP MARIA BARCELÓ FERNÁNDEZ (Salt)

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Isabel Llanes Farré i tenia cinc fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

CONCEPCIÓN TURON MUNÉ (Cassà de la Selva)

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Narcís Casas Solà i tenia una filla. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, al tanatori de Cassà de la Selva.

ROSENDO ANGLADA PARRA (Girona)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Maria del Carmen Riera Illa. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori de Girona.

ENGRÀCIA VILÀ GERONÍ (Madremanya)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Sadurní Viñas Rodrigo i tenia dos fills. Residia a Madremanya. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, al cementiri de Madremanya.

MARÍA JESÚS ALARCÓ MOYA (Girona)

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Jesús Salvador Artigas i tenia tres fills. Residia a Girona.

BORJA MANJON GRIS (Girona)

Ha mort als 44 anys. Tenia una filla. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, al tanatori de Girona.

ANA ARIZA JURADO (Salt)

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Gregorio Benjumea Ruiz i tenia 10 fills. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 1/4 menys 5 de 2 del migdia, al tanatori de Salt.

SALVADOR MASSEGUR RABASEDA (Llambilles)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Quimeta Bassacomas Oller i tenia quatre fills. Residia a Llambilles. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Llambilles.

MARÍA JESÚS ALARCÓN MOYA (Girona)

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Jesús Salvador Artigas i tenia tres fills. Residia a Girona.

CLARA PAGANS GRUARTMONER (Girona)

Ha mort als 65 anys. Residia a Girona.

FRANCISCO MORENO GÁLVEZ (Girona)

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Consolación García Gómez i tenia tres fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori de Girona.

MATILDE PERACAULA MOTJER (Constantins)

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Josep Bonadona Torrent i tenia dos fills. Residia a Constantins-Sant Gregori. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, al tanatori de Salt.

NARCISA POCH BALLIU (Girona)

Ha mort als 91 anys. Era casada amb Joaquim Roura Font i tenia quatre fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Feliu de Girona.

INÈS GONZÁLEZ IGLESIAS (Vilablareix)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Llorenç Posas Batallé i tenia dos fills. Residia a Vilablareix. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 3 de la tarda, al tanatori de Girona.

LEONOR ALABAU FREIXAS (Salt)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Jesús Muñoz Fran i tenia una filla. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

SALVADOR JUANOLA PARROT (Girona)

Ha mort als 89 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Eugènia de Ter de Girona.

NARCISA POCH BALLIU (Girona)

Ha mort als 91 anys. Era casada amb Joaquim Roura Font i tenia quatre fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Feliu de Girona.