Necrològiques defuncions Girona

Necrològiques i defuncions del Gironès i Girona

JOAQUIM BATLLE VIÑOLAS (Sant Julià de Ramis)

Ha mort als 86 anys. Era vidu de Marina Barrull Quintana i tenia dues filles. Residia a Sant Julià de Ramis. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 12 del migdia, al tanatori de Banyoles.

OLIVA SERRANO DELGADO (Salt)

Ha mort als 91 anys. Era vídua d’Hilario Joyera Luque i tenia dos fills. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Salt.

MARGARITA BERNABEU COROMINAS (Girona)

Ha mort als 82 anys. Era casada i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori de Girona.

MANEL PUIGDERRAJOLS TULSÀ (Girona)

Ha mort als 78 anys. Era solter. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Girona.

JOSEP SOLÉS VILA (Girona)

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Josefa García Ibort i tenia tres fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 4 de la tarda, al tanatori de Girona.

NÚRIA BERNAD TERMES (Girona)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Joan Amich Galí i tenia set fills. Resi dia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 6 de la tarda, al tanatori de Girona.

MANEL PUIGDERRAJOLS TULSÀ (Girona)

Ha mort als 78 anys. Era solter. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Girona.

JOSÉ JIMÉNEZ RUEDA (Salt)

Ha mort als 78 anys. Era casat amb María Rosillo González i tenia tres fills. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, al tanatori de Salt.

JORDI PADÍN PASTORIZA (Salt)

Ha mort als 55 anys. Era casat amb Rosa María González González i tenia tres fills. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Salt.

MONTSERRAT SAUBÍ DOMENECH (Llambilles)

Ha mort als 104 anys. Era vídua de Pere Girals Matas i tenia dos fills. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a l’església de Llambilles.

NÚRIA BERNAD TERMES (Girona)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Joan Amich Galí i tenia set fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 6 de la tarda, al tanatori de Girona.

DALMAU VIDAL JORDÀ (Celrà)

Ha mort als 86 anys. Era vidu de Carme Bataller Tulsà i tenia dues filles. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 6 de la tarda, a l’església de Celrà.

JOSÉ JIMÉNEZ RUEDA (Salt)

Ha mort als 78 anys. Era casat amb María Rosillo González i tenia tres fills. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, al tanatori de Salt.

JORDI PADÍN PASTORIZA (Salt)

Ha mort als 55 anys. Era casat amb Rosa María González González i tenia tres fills. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Salt.

CÀNDIDA CARRERAS PUIG (Cassà de la Selva)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Lluís Paradeda Fors i tenia tres filles. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, al tanatori de Cassà de la Selva.

DOLORES MARTÍNEZ MORENO (Celrà)

Ha mort als 95 anys. Era vídua d’Antonio Rosel Yeste i tenia cinc fills. Residia a Celrà. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 4 de la tarda, al tanatori de Girona.

PURA VELA SERRANO (Girona)

Ha mort als 86 anys. Era casada amb Eugenio Pablo Pablo i tenia dues filles. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori de Girona.

JOSEFA AYUSO ROMERO (Girona)

Ha mort als 83 anys. Era vídua d’Andrés Balastegui Flores i tenia quatre fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al tanatori de Girona.

ANA MARIA SOLER GARCIA (Girona)

Era casada amb Xavier Escatllar Riera i tenia quatre fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Su­sanna del Mercadal de Girona.

ANA MARIA SOLER GARCIA (Girona)

Ha mort als 81 anys. Era casada amb Xavier Escatllar Riera i tenia quatre fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.