Necrològiques defuncions Girona

Esqueles, defuncions i necrològiques a Girona i el Gironès

En aquesta pàgina pots veure o consultar bona part de les necrològiquesdefuncions i funerals del dia a la província de Girona. També pots navegar  i trobar les esqueles anteriors i necrològiques  i defuncions a Girona. Troba aquí tota la informació sobre totes les defuncions de les comarques gironines, la cerimònia, el servei funerari o el tanatori, entre d’altres. Pots utilitzar també el nostre servei d’enviament de flors.
 


ARNAU REIXACH LLINÀS (Bordils)

Residia a Bordils. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 4 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Girona.

LORETO VENTURA XIRGO (Girona)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Francesc Casadevall Rabasedas i tenia tres fills. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, a la sala de cerimònies del Tanatori Mémora de Girona.

PEPE SÁNCHEZ RUIZ (Girona)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Teresa Escarrà Falcó i tenia un fill. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d’1 del migdia, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Girona.

PEPITA FERREIRA GIBERT (Girona)

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Miquel Fernández Flores i tenia un fill. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 10 del matí, a la sala de cerimònies del Tanatori Mémora de Girona.

JULIÁN MOLINERO ORTEGO (Girona)

Ha mort als 88 anys. Era casat i tenia cinc fills. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 9 del matí, al tanatori crematori Àltima de Girona.

ARNAU REIXACH LLINÀS (Bordils)

Residia a Bordils. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a 2/4 de 4 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Girona.

MARIA PUIG RODÓ (Llagostera)

Ha mort als 88 anys. Era soltera i residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Llagostera.

PEPE SÁNCHEZ RUIZ (Girona)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Teresa Escarrà Falcó i tenia un fill. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a 2/4 d’1 del migdia, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Girona.

PEPITA FERREIRA GIBERT (Girona)

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Miquel Fernández Flores i tenia un fill. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a 2/4 de 10 del matí, a la sala de cerimònies del Tanatori Mémora de Girona.

JULIÁN BAUTISTA ARRIBAS (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Felicita Vizcaíno Fuentes i tenia una filla. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 9 del matí, a la sala de cerimònies del Tanatori Mémora de Girona.

SEBASTIÀ CARRERAS CARÓS (Girona)

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Maria Planas Pascual i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Palau Sacosta de Girona.

JULIÁN MOLINERO ORTEGO (Girona)

Ha mort als 88 anys. Era casat i tenia cinc fills. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 9 del matí, al tanatori crematori Àltima de Girona.

JOHANN FERDINAND SPÄTH (Flaçà)

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Lilyn Eugenia Silvestre de Späth i tenia dos fills. Residia a Flaçà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Flaçà.

SALVIO CASAMAYOR TIERNO (Sant Julià de Ramis)

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Vicenta Sánchez Ibáñez i tenia dos fills. Residia a Sant Julià de Ramis. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

SAMUEL CORDONET ESTRUGA (Girona)

Ha mort als 77 anys. Era casat amb María del Carmen Blanco de la Lama i tenia quatre fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

FRANCISCO MORALES JIMÉNEZ (Sant Gregori)

Ha mort als 61 anys. Residia a Sant Gregori. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Gregori.

DOLORS MARCÓ JOHE (Girona)

Ha mort als 92 anys. Era casada amb Lluís Puell Alabau i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 7 de la tarda, al tanatori de Girona.

ALBERT SURROCA FELIU (Girona)

Ha mort als 90 anys. Era vidu de Maria Pera Massaguer i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà el proper 18 de setembre, dissabte, a les 5 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Josep de Girona.

XAVIER TURA TURA (Flaçà)

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Carme Montsant Sureda i tenia una filla. Residia a Flaçà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tar da, a la parròquia de Flaçà.

MARGARITA FONT MARTÍ (Sarrià de Ter)

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Fernando Clopés Ferrer i tenia una filla. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sarrià de Ter.

PILAR TORNABELL SALA (Girona)

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Narcís Vendrell Ferrer i tenia una filla. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

HUGO MANUEL GIMÉNEZ FERNÁNDEZ (Girona)

Ha mort als 59 anys. La seva parella, Dolors Mesa Hernández. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 6 de la tarda, al tanatori del Gironès de Salt.

PILAR SERRA DAUSET (Quart)

Ha mort als 75 anys. Era soltera. Residia a Quart. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 9 del matí, a la parròquia de Quart.

MARIA DOLORES SÁNCHEZ OLIVA «MARI» (Girona)

Ha mort als 59 anys. Era casada amb Francisco García Romero i tenia un fill. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, al tantori de Girona.

HUGO MANUEL GIMÉNEZ FERNÁNDEZ (Girona)

Ha mort als 59 anys. La seva parella, Dolors Mesa Hernández. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 6 de la tarda, al tanatori del Gironès de Salt.

JOAN VILAR BOIX (Salt)

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Joana Túnez Martínez i tenia sis fills. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, al tanatori de Salt.

PILAR SERRA DAUSET (Quart)

Ha mort als 75 anys. Era soltera. Residia a Quart. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 9 del matí, a la parròquia de Quart.

PERE CABAÑÓ FERRÉS (Girona)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Maria Gil Crespillo i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, al tanatori de Girona.

MARIA DOLORES SÁNCHEZ OLIVA «MARI» (Girona)

Ha mort als 59 anys. Era casada amb Francisco García Romero i tenia un fill. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, al tantori de Girona.

PEPITA CORNELLÀ VALMAÑA (Celrà)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Joan Casals Alberni. Residia a Celrà. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Feliu de Celrà.

MARIA DOLORS COLL BLASI (Girona)

Ha mort als 80 anys. Era casada amb Joan Deu Deulofeu i tenia cinc fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal.

JULIA FERRÁNDIZ CASTAN (Llagostera)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Joan Sastre Mateu i tenia dos fills. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, al tanatori de Llagostera.

MIGUEL GÁLVEZ VIDAL (Salt)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Mari Paz Mayorga Delgado i tenia dues filles. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori del Gironès de Salt.

MARÍA GIRÓN RODRÍGUEZ (Cassà de la Selva)

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Juan Palomo Alcaide i tenia tres fills. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, al tanatori de Cassà de la Selva.

ANTONIA LÓPEZ FERNÁNDEZ (Girona)

Ha mort als 71 anys. Tenia cinc fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 4 de la tarda, al tanatori de Girona.

JOSEP MOLA PRATS (Girona)

Ha mort als 90 anys. Era vidu de Montserrat Casanovas Romaguera i tenia tres fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

MIGUEL GÁLVEZ VIDAL (Salt)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Mari Paz Mayorga Delgado i tenia dues filles. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori del Gironès de Salt.

JOSÉ LEONARDO REYES ESTRADA (Girona)

Ha mort als 58 anys. Era solter. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 6 de la tarda, al cementiri de la Pera.

JORDI GELI PALAHÍ (Girona)

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Pilar Masmiquel Palahí i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la parròquia de Palau Sacosta de Girona.

MARIA JUNCÀ JUNQUERA (Girona)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Jaume Gauchia Gorgoll i tenia quatre fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

MARÍA CASADO MARTÍN (Palol d’Onyar)

Ha mort als 81 anys. Era vídua de Juan Muñoz Fúnez i tenia catorze fills. Residia a Palol d’Onyar Quart. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

VICTORIANO FERNÁNDEZ MUÑOZ (Girona)

Ha mort als 61 anys. Era casat amb Montserrat Gutierrez Heredia i tenia un fill. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Vilarroja de Girona.

ANA DE LA CUEVA PEDROSA (Salt)

Ha mort als 82 anys. Era vídua de Lorenzo Nuñez Ramos. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Salt.

LUÍS MARRUECOS NOFUENTES (Salt)

Ha mort als 67 anys. Era casat amb María Encarnación Ruiz Sánchez i tenia dues filles. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

ÁNGELA DELGADO GONZÁLEZ (Girona)

Ha mort als 82 anys. Era vídua de Manuel Osuna Reina i tenia sis fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Germans Sàbat de Girona.

ROSARIO CAMPANO CHAMORRO (Girona)

Ha mort als 79 anys. Era vídua de Pedro Chamorro García i tenia cinc fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, al tanatori de Girona.

MARIA GRÀCIA BOSCH ALSINA (Salt)

Ha mort als 93 anys. Era vídua d’Emili Torrent Algans i tenia un fill. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

FLORA VALL-LLOSERA PUIG (Girona)

Ha mort als 69 anys. Era casada amb Pere Costa Duran i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Miquel de Palau Sacosta.

PERE MADRENYS I CABALLÉ (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Montserrat Caballé Guitart. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 6 de la tarda, a l’església parroquial de Santa Eugènia de Girona.

MARIA GRÀCIA BOSCH ALSINA (Salt)

Ha mort als 93 anys. Era vídua d’Emili Torrent Algans i tenia un fill. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

JOAQUIMA PONS ARBAT (Cervià de Ter)

«La Quimeta» Ha mort als 91 anys. Era vídua de Ponç Pujol Font i tenia tres fills. Residia a Corçà. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 d’1 del migdia, al cementiri d’Ullà.

NARCÍS COSTA VENTURA (Cervià de Ter)

Ha mort als 59 anys. Tenia dues filles. Residia a Cervià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, al cementiri de Cervià de Ter.

XEVI FRAYLE CARRETERO (Cassà de la Selva)

Ha mort als 59 anys. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, al tanatori de Cassà de la Selva.

DOLORES MARTÍNEZ BOADAS (Cassà de la Selva)

Ha mort als 90 anys. Tenia un fill. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, al tanatori de Cassà de la Selva.

NÚRIA BRUGUÉS FERRER (Bescanó)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Joan Rigau Colom i tenia dues filles. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 6 de la tarda, a la parròquia de l’Assumpta de Bescanó.

PERE MADRENYS I CABALLÉ (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Montserrat Caballé Guitart. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 6 de la tarda, a l’església parroquial de Santa Eugènia de Girona.

JOAN PASTELLS CLOTA (Girona)

Ha mort als 95 anys. Era vidu de Roser Mascort Clota i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

XEVI FRAYLE CARRETERO (Cassà de la Selva)

Ha mort als 59 anys. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 12 del migdia, al tanatori de Cassà de la Selva.

DOLORES MARTÍNEZ BOADAS (Cassà de la Selva)

Ha mort als 90 anys. Tenia un fill. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 5 de la tarda, al tanatori de Cassà de la Selva.

ASCENSIÓN LÓPEZ FERNÁNDEZ (Girona)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Juan Velasco Fernández i tenia tres filles. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Germans Sàbat de Girona.

MARIA ASSUMPCIÓ TORRENT I SÀBAT (Bescanó)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Jaume Ros i Casadevall i tenia dues filles. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a l’església de l’Assumpta de Bescanó.

FLORENTINA VILAR PUATÉ (Girona)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Miquel Navarro Moy i tenia tres filles. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

AGUSTÍN PIRIS ALFONSO (Girona)

Ha mort als 81 anys. Era vidu de Rosario Rodríguez Cortés i tenia quatre fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

ANTONIO BIGORDÀ JULIÀ «L’EUGENI» (Salt)

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Josefina Pujantell Bollo. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

JOSEFA JIMÉNEZ CORONADO (Sarrià de Ter)

Ha mort als 96 anys. Era vídua d’Ángel Peña Solera. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Nostra Senyora de la Misericòrdia de Sarrià de Ter.

ALBERT TEIXIDOR MASÓ (Girona)

Ha mort als 93 anys. Era vidu de Pepita Oliva Mir i tenia cinc fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Narcís de Girona.

THIERRY CHAMPETIER (Girona)

Ha mort als 61 anys. Era casat amb Consol Pujolar Berta i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a la 1 del migdia, al tanatori Mémora de Roses.

JOSEP CANALS BRUNS (Salt)

Ha mort als 95 anys. Era vidu de Pilar Sabench Tarrés i tenia dues filles. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

ISABEL PALAZÓN ALCÁZAR (Sarrià de Ter)

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Joan Delgado García i tenia dos fills. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la parròquia de la Misericòrdia de Sarrià de Ter.

ANTONIA BERRUGA TENDERO (Girona)

Ha mort als 73 anys. Tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

JULIÀ MATA BADIA (Llagostera)

Ha mort a l'edat de 75 anys. El funeral tindrà lloc a l'església parroquial Sant Pere el diumenge a 2/4 de 10 del matí.

RAMON SERRA GELI (Girona)

Ha mort als 98 anys. Era vidu de Feli Centelles Ferrer i tenia una filla. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

JOSÉ SOTO CARVAJAL (Girona)

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Mercedes Lara Galisteo i tenia quatre fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, dia 16, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

JOAN COLLELL ESTEBA (Llagostera)

Ha mort als 80 anys. Era vidu de Conxita Lloveras Anglada i tenia una filla. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, al tanatori de Llagostera.

JOSÉ SOTO CARVAJAL (Girona)

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Mercedes Lara Galisteo i tenia quatre fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà dilluns, dia 16, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

RAMON SERRA GELI (Girona)

Ha mort als 98 anys. Era vidu de Feli Centelles Ferrer i tenia una filla. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

MIQUEL OLIVERAS GARRIGA (Girona)

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Roser Comas Navarro i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

LOURDES JORDÀ TORRENT (Salt)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Josep Mitjà Oriol i tenia una filla. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

MIQUEL OLIVERAS GARRIGA (Girona)

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Roser Comas Navarro i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà, demà dissabte, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

QUIQUE ORTEGA MOYA (Girona)

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Manoli Plaza Gri i tenia quatre fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

PERE CABRATOSA ROCA (Girona)

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Encarnació Termes Turon i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

CARME PUJOL TARRÉS (Girona)

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Josep Castañer Heras i tenia dues filles. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

LOURDES JORDÀ TORRENT (Salt)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Josep Mitjà Oriol i tenia una filla. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

NARCÍS PRESAS VIDAL (Girona)

Ha mort als 69 anys. Era casat amb Maria LluÏsa Porcell Matas i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

RAMON VALLÈS GRUART (Girona)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Maria Carmen de Puig Vila i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, al Tanatori Mémora de Girona.

QUIQUE ORTEGA MOYA (Girona)

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Manoli Plaza Gri i tenia quatre fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

CARME PUJOL TARRÉS (Girona)

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Jo sep Castañer Heras i tenia dues filles. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

BENET MAYOL COLLELL (Llagostera)

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Inés Maurici Gelmà i tenia una filla. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, al tanatori de Llagostera.

ÀNGEL COMAS BARNÉS (Cassà de la Selva)

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Mari Rosa Vila Mias i tenia dos fills. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, al tanatori de Cassà de la Selva.

PERE DURAN BAUS (Girona)

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Teresa Turró Bonet i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

CONXITA PUJADAS FIGUERAS (Girona)

Ha mort als 94 anys. Era vídua d’Emili Girbal Genoé i tenia tres fills. Residia a Girona. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

ENRIQUE RIOJA PACHÓN (Girona)

Ha mort als 55 anys. Era solter. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, al tanatori de Girona.

CONRADO ARMENGOL COLL (Canet d’Adri)

Ha mort als 83 anys. Tenia tres fills. Residia a Esponellà.

MARTINA FLORES GONZÁLEZ (Llagostera)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Juan Bermejo Carbonero i tenia dos fills. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 11 del matí, al tanatori de Llagostera.

PITU MANTÉ JUANA (Cervià de Ter)

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Carmen Aradas Alemany i tenia tres fills. Residia a Cervià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a la 1 del migdia, a la parròquia de Sant Genís de Cervià de Ter.

JOSEP VALLMAJOR TEIXIDOR (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Felisa Muñoz Costumero i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 9 del matí, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

JOSEP VALLMAJOR TEIXIDOR (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Felisa Muñoz Costumero i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 9 del matí, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

JOAN CERDÀ DURÀ (Girona)

Ha mort als 97 anys. Era casat amb Maria Àngels Domènech Mira i tenia tres filles. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies del Tanatori de Girona.

JOSEP BRUGET TORRELL (Girona)

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Montserrat Riera Vilanova i tenia tres fills. Residia a Girona.

LLUÍS CANALS I PLACIS (Sant Dalmai)

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Marina Bayé Dalmai i tenia sis fills. Residia a Sant Dalmai. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 6 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Dalmai.

TERESA HERCE DILMÉ (Girona)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Mateo Serrats Bordas i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 6 de la tarda, al tanatori de Girona.

REMEI ALBERT VILA «MEI» (Girona)

Ha mort als 76 anys. Era casada amb César Roberto Morales Vega i tenia vuit fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal.

JOSEP BRUGET TORRELL (Girona)

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Montserrat Riera Vilanova i tenia tres fills. Residia a Girona.

JOAQUIM «QUIMET» FREIXES VIELLA (Salt)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Remei Vila Vilahur i tenia un fill. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies del tanatori de Salt.

JOSEP BRUGET TORRELL (Girona)

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Montserrat Riera Vilanova i tenia tres fills. Residia a Girona.

MANUEL PASTOR DE LAS HERAS (Girona)

Ha mort als 66 anys. Era solter. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

PERE SALLÉS SAUBÍ (Taialà)

Ha mort als 85 anys. Era casat amb M. Assumpció Heras Vila i tenia una filla. Residia a Taialà.

JOSEP FÀBREGAS BUSTINS (Salt)

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Loreto Serra Arbossé i tenia un fill. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, al tantori de Salt.

CATALINA RODRÍGUEZ LÓPEZ (Celrà)

Ha mort als 79 anys. Era vídua de Ramón Pajares Cardenete i tenia vuit fills. Residia a Celrà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Celrà.

JOSÉ CARDONA MARISCAL «EL PEPE» (Girona)

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Maria Dolores Saldaña Herrezuelo i tenia tres fills. Residia a Girona. La ce rimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori de Salt.

PERE SALLÉS SAUBÍ (Taialà)

Ha mort als 85 anys. Era casat amb M. Assumpció Heras Vila i tenia una filla. Residia a Taialà.

FRANCISCO LOSILLA MARTÍNEZ (Salt)

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Maria Lluïsa Narvaez Juan i tenia un fill. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Salt.

DOLORES SORIA HERNÁNDEZ (Salt)

Ha mort als 81 anys. Era soltera. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori de Salt.

ANDRÉS ALCAIDE ZAMORANO (Girona)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Pilar Córdoba Reyes i tenia cinc fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Girona.

VICENTA SÁNCHEZ SANZ (Girona)

Ha mort als 75 anys. Era soltera. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori de Girona.

MARIA ROSA SUBIRÓS TAULERIA (Girona)

Ha mort als 75 anys. Era casada amb Alejandro Martí Colomer i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Narcís de Girona.

JOSÉ CARDONA MARISCAL «EL PEPE» (Girona)

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Maria Dolores Saldaña Herrezuelo i tenia tres fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori de Salt.

LUISA SÁNCHEZ SÁNCHEZ (Salt)

Ha mort als 78 anys. Tenia dos fills. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 4 de la tarda, al tanatori de Girona.

CÈLIA GAMERO DIGON (Cassà de la Selva)

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Joan Cortada Arias i tenia dos fills. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, al tanatori de Cassà de la Selva.

JOSÉ LUÍS GARGALLO ARBIOL (Cassà de la Selva)

Ha mort als 66 anys. La seva parella, Yazmina Lissete Coto. Tenia dos fills. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 2 del migdia, al tanatori de Salt.

LLUÍS OLIVER GONZÁLEZ (Girona)

Ha mort als 67 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, al tanatori de Girona.

JESÚS BERNABÉ CASTILLEJOS (Girona)

Ha mort als 66 anys. Era casat amb Pilar i tenia un fill. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 11 del matí, al tanatori de Girona.

SIDRU BRAS BUSQUETS (Salt)

Ha mort als 76 anys. Era vidu de Dolors Vallès Carós i tenia dos fills. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 6 de la tarda, al tanatori de Salt.

CLARA BELLVEHÍ OLIO (Bescanó)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Joan Espinet Vila i tenia dos fills. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de l’Assumpta de Bescanó.

JOSÉ LUÍS GARGALLO ARBIOL (Cassà de la Selva)

Ha mort als 66 anys. La seva parella, Yazmina Lissete Coto. Tenia dos fills. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a 2/4 de 2 del migdia, al tanatori de Salt.

PEPITA AGUSTÍ FONT (Cassà de la Selva)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Lluís Ogué Casanovas i tenia un fill. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al tanatori de Cassà de la Selva.

MARIA VILAR LLINÀS (Cassà de la Selva)

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Miquel Quer Costa. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui di mecres, a les 5 de la tarda, al tanatori de Cassà de la Selva.

COLOMA SALOM GAIRIN (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Julià Martínez García i tenia dues filles. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, al tanatori de Girona.

MARIA VILAR LLINÀS (Cassà de la Selva)

Ha mort als 85 anys. Ea vídua de Miquel Quer Costa. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà dimecres, dia 28, a les 5 de la tarda, al tanatori de Cassà de la Selva.

JOAQUIM CASADEVALL COSTA «QUIMET» (Girona)

Ha mort als 97 anys. Era vidu de Conxita Ferrer Peraferrer i tenia dues filles. Residia a Vilablareix. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a 3/4 de 10 del matí, a la sala de cerimònies del tanatori de Girona.

MARTA GONZÁLEZ MASÓ (Girona)

Ha mort als 40 anys. Era casada amb Eduardo Esteve Lafuente i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 3/4 de 4 de la tarda, a la sala de cerimònies del Tanatori de Girona.

MONTSERRAT MARTÍ CASTELLÓ (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era soltera. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, dia 26, a les 11 del matí, al tanatori de Girona.

CARME CORNELLÀ CREUS (Girona)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Martí Casas Rossell i tenia cinc fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 7 de la tarda, a l’església de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

JOSÉ MARÍA MARCH TURIAS (Girona)

JOSÉ MARÍA MARCH TURIAS (Girona)

ISABEL FONT SERRA (Girona)

ISABEL FONT SERRA (Girona)

ISABEL MEDINA PAGÈS (Girona)

ISABEL MEDINA PAGÈS (Girona)

LUIS MARTIN DELGADO (Girona)

Ha mort als 75 anys. Tenia sis fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

ISABEL MEDINA PAGÈS (Girona)

Ha mort als 71 anys. Era casada amb Ròmul Vidal Borrell i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, al tantori de Girona.

MARIA PILAR REBOLLO GALA (Girona)

Ha mort als 76 anys. Era casada amb Manel Riera Ben i tenia dues filles. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, al tanatori de Girona.

JOAN FERRER PERAFERRER (Vilablareix)

Ha mort als 93 anys. Era vidu d’Anna Angelats Esteve i tenia dues filles. Residia a Vilablareix. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Vilablareix.

M. ÀNGELA FELIU CARRERAS (Bescanó)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Joan Pagès Perich i tenia una filla. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 6 de la tarda, a la parròquia

JOSEP QUINTANA LLAONA (Girona)

Ha mort als 95 anys. Era casat amb Josefina Roig Falgueras i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d’1 del migdia, al Tanatori de Girona.

MANUELA ALMIRÓN PUERTO (Girona)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Vicen­te Hinojosa Padilla i tenia set fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 11 del matí, al tanatori de Girona.

MIREIA DURAN DURAN (Girona)

Ha mort als 61 anys. Era casada amb Francesc Millán Ball-llosera i tenia un fill. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori de Girona.

BIENVENIDO MARTÍN GARCÍA (Sant Julià de Ramis)

Ha mort als 62 anys. Era casat amb Antònia Hernández Cano i tenia tres fills. Residia a Sant Julià de Ramis. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 6 de la tarda, al Tanatori Mémora de Girona.

JOAN FERRER PERAFERRER (Vilablareix)

Ha mort als 93 anys. Era vidu d’Anna Angelats Esteve i tenia dues filles. Residia a Vilablareix. La cerimònia se cele brarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Vilablareix.

JOAN MANUEL BAYO SEOANE (Salt)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Inés Rigau Porcalla i tenia tres fills. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a la 1 del migdia, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

ALFONSO MORENO JIMÉNEZ (Girona)

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Pietat Bardera Devesa i tenia dues filles. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 d’1 del migdia al tanatori Mémora de Girona.

FRANCESC PLANELLA ROS (Girona)

Ha mort als 88 anys. Era vidu de Carmen Fernández Ordóñez i tenia dues filles. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 6 de la tarda, al tanatori de Girona.

FRANCISCO PAMPLONA LAYUNTA (Girona)

Ha mort als 67 anys. Era vidu de Clotilde Castillejo Navarro i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori de Girona.

M. JESÚS AGUACIL PONTE (Girona)

Ha mort als 92 anys. Era casada amb Francisco Berrido Hernández. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, al tanatori de Girona.

MARIA ROGET RAURICH (Llagostera)

Ha mort als 95 anys. Era vídua d’Enric Casanovas Martinell i tenia una filla. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, al tanatori de Llagostera.

FRANCESC PLANELLA ROS (Girona)

Ha mort als 88 anys. Era vidu de Carmen Fernández Ordóñez i tenia dues filles. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 6 de la tarda, al Tanatori de Girona.

MIQUEL MINISTRAL JOFRE (Sant Jordi Desvalls)

Ha mort als 98 anys. Era casat amb Maria Àngels Puig Puig i tenia un fill. Residia a Sant Jordi Desvalls. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 6 de la tarda, a la parròquia de Sant Jordi Desvalls.

MARIA GRUART PLANAS (Cassà de la Selva)

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Joan Xifre Pi i tenia una filla. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, al Tanatori de Cassà de la Selva.

DOLORES SIERRA REALES (Girona)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Sotero Menor Risco i tenia nou fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Eugènia de Girona.

M. JESÚS AGUACIL PONTE (Girona)

Ha mort als 92 anys. Era casada amb Francisco Berrido Hernández. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies del Tanatori de Girona.

ALFONSO MORENO JIMÉNEZ (Girona)

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Pietat Bardera Devesa i tenia dues filles. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a 2/4 d’1 del migdia al Tanatori Mémora de Girona.

SÍLVIA BUSSOT SÀNCHEZ (Girona)

Ha mort als 61 anys. Tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, al tanatori de Girona.

ISABEL CABRÉ MAYOL (Fornells de la Selva)

Informació sobre defuncions i necrològiques del dia. Defuncions a Manresa, defuncions a Girona, defuncions a Barcelona

DOLORES SIERRA REALES (Girona)

Informació sobre defuncions i necrològiques del dia. Defuncions a Manresa, defuncions a Girona, defuncions a Barcelona

SÍLVIA BUSSOT SÀNCHEZ (Girona)

Informació sobre defuncions i necrològiques del dia. Defuncions a Manresa, defuncions a Girona, defuncions a Barcelona

FREDERIC MORATALLA CALERO (Girona)

Informació sobre defuncions i necrològiques del dia. Defuncions a Manresa, defuncions a Girona, defuncions a Barcelona

ENRIC VÁZQUEZ CAIROL (Vilablareix)

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Consol Casabó March i tenia quatre fills. Residia a Vilablareix. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la trada, a la parròquia de Vilablareix.

INÉS CALVO-FERNÁNDEZ FERNÁNDEZ (Girona)

Ha mort als 64 anys. Era casada amb Felipe Lozano Rodríguez i tenia tres fills. Residia a Girona. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori de Girona.

JOAQUÍN GÁLVEZ ALCAIDE (Girona)

Ha mort als 68 anys. Era casat amb Núria Heras Padrosa i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 6 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Girona.

MONTSERRAT ARNAU PLANAS (Cassà de la Selva)

Ha mort als 73 anys. Era XXXX de Josep Maria Verdaguer Vergés i tenia dos fills. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la sala de cerimònies del tanatori de Cassà de la Selva.

EMILIO COROMINA PASSOLAS (Girona)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Nativitat Subirós Ayats i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimecres, a 3/4 de 10 del matí, a la sala de cerimònies del tanatori de Girona.

FREDERIC MORATALLA CALERO (Girona)

Ha mort als 65 anys. Era casat amb Pilar Casademont Llauradó i tenia un fill. Residia a Girona. La cerimònia de comiat se celebrarà demà dijous, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimònies del Tanatori Mémora de Girona.

JOSEP ROMANS MULÀ (Girona)

Ha mort als 56 anys. Era casat amb Fina Torrent Colomer i tenia dues filles. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui, a les 7 de la tarda, al tanatori de Girona.

CAROLINA RAMOS TEJADA (Girona)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Segundo Jurado Rodríguez i tenia dues filles. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui, a 2/4 d’11 del matí, al tanatori de Girona.

MONTSERRAT MOLINET CALVEROL (Girona)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Jaume Noguer Danés i tenia dues filles. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui, a les 4 de la tarda, al tanatori de Girona.

EMILIO COROMINA PASSOLAS (Girona)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Nativitat Subirós Ayats i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a 3/4 de 10 del matí, al tanatori de Girona.

M. DOLORS POCH CALL (Girona)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Josep Gasull Fornells i tenia tres fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

MONTSERRAT FONT LLENAS (Salt)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Pere López Díaz. Residia a Salt. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, al tanatori de Salt.

MANUEL JAIME JIMÉNEZ «EN MANOLO» (Girona)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Francisca Muñoz Alcaraz i tenia quatre fills. Residia a Girona. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Girona.

M. DOLORS POCH CALL (Girona)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Josep Gasull Fornells i tenia tres fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

DOLORS SOLERNAU LLOBERA (Bescanó)

Ha mort als 94 anys. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de l’Assumpta de Bescanó.

MONTSERRAT FONT LLENAS (Salt)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Pere López Díaz. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, al tanatori de Salt.

ANUEL JAIME JIMÉNEZ «EN MANOLO» (Girona)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Francisca Muñoz Alcaraz i tenia quatre fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Girona.

FRANCESCA PUIG VILÀ (Madremanya)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Josep Mª Castellet i Casanova. Residia a Madremanya. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, al cementiri de Madremanya.

ANTONIA ESTEVE FERNÁNDEZ (Llagostera)

Ha mort als 74 anys. Era casada amb Agustí Franch Martínez i tenia tres fills. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori de Llagostera.

FELIP PUIG FERRIOL (Girona)

Ha mort als 87 anys. Era vidu de Mercè Tixé Ridaura i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Narcís de Girona.

ANTONIO RODRÍGUEZ GONZÁLEZ (Girona)

Ha mort als 64 anys. Era casat amb Trinidad Molina Bautista i tenia quatre fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la parròquia de Vila-roja.

RAMON COLL TUSELL (Girona)

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Maria Dolors Oliveras Ruiz i tenia quatre fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 11 del matí, al tanatori de Girona.

DOLORES PEDRAZA PUERTAS (Llagostera)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Francisco Pérez Fernández i tenia quatre fills. residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, al tanatori de Llagostera.

RAMON COLL TUSELL (Girona)

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Maria Dolors Oliveras Ruiz i tenia quatre fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 11 del matí, al tanatori de Girona.

ANTONIO RODRÍGUEZ GONZÁLEZ (Girona)

Ha mort als 64 anys. Era casat amb Trinidad Molina Bautista i tenia quatre fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 11 del matí, a la parròquia de Vila-roja.

MARGARITA COSIALLS NOGUER (Girona)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Lluís Serrat Saus i tenia un fill. Residia a Girona.

ADELA SAGASTE AZNAREZ (Girona)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Ramon García Iglesias i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a la 1 del migdia, al tanatori de Girona.

BLAS ENRIQUE SÁNCHEZ (Girona)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Isabel Pecero Rodríguez i tenia cinc fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Girona.

AMPARO BORREDA SOLER (Girona)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Francisco Ruiz Herrera. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

MIQUEL MASÓ SANCHIS (Girona)

Ha mort als 70 anys. Era vidu de Fina Burralló Roura i tenia tres fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori de Girona.

JOSEP GONZÁLEZ RIBAS (Salt)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Lourdes Quintana Casellas i tenia tres fills. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

MANUEL OBRERO LEÓN (Girona)

Ha mort als 78 anys. Era vidu de Gloria Fernández Méndez i tenia tres fills. Residia a Girona La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia del Pont Major de Girona.

TOMÁS VELASCO LÓPEZ (Girona)

Ha mort als 46 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Girona.

BLAS ENRIQUE SÁNCHEZ (Girona)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Isabel Pecero Rodríguez i tenia cinc fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Girona.

JOSEP GONZÁLEZ RIBAS (Salt)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Lourdes Quintana Casellas i tenia tres fills. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

PEDRO DURÁN LEÓN (Cassà de la Selva)

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Dolores Carrillo Corbacho i tenia quatre fills. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, al tanatori de Cassà de la Selva.

MIQUEL JIMÉNEZ GONZÁLEZ (Girona)

Ha mort als 56 anys. Era casat amb Irene Carlos Boet i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori de Girona.