Necrològiques defuncions Girona

Necrològiques i defuncions del Gironès i Girona

OFERTA! Joc d'utencilis de cuina antiadherents, 8 peces

Joc d'utencilis de cuina antiadherents, 8 peces

39,99 €

JUANITA PÉREZ JIMÉNEZ (Salt)

Ha mort als 82 anys. Era vídua de Roy David Brookes. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies del Tanatori de Salt.

JORDI RIBÉ FONTANILLES (Salt)

Ha mort als 71 anys. Era casat amb Maria Josepa Ferran Pedret i tenia dos fills. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, al Tanatori de Salt.

DOLORS SAGUER VILADOMAT (Salt)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Joan Casals Oller i tenia 3 fills. Residia a Salt. L'enterrament se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

MARGARITA CASADELLÀ PERA (Girona)

Ha mort als 80 anys. Era vídua de Salvador Amorós Roca i tenia dos fills. Residia a Girona. L'enterrament se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sant Narcís de Girona.

MANEL BAULIDA I SOLER (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Anna Estadella Alsina i tenia sis fills. Residia a Girona. L'enterrament se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a l'església parroquial de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

MARÍA LOZANO GIL (Girona)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Luis Medina Ganzo i tenia dues filles. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 10 del matí, al Tanatori de Girona.

MARÍA LOZANO GIL (Girona)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Luis Medina Ganzo i tenia dues filles. Residia a Girona. Se celebrarà una cerimònia demà divendres, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Girona.

MARÍA MERCEDES GARCÍA MARTÍNEZ (Girona)

Ha mort als 94 anys. Era operarària parroquial «Magdalena Aulina». Residia a Girona. L'enterrament serà avui dijous, a 2/4 de 5 de la tarda, a l'església parroquial de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

MANEL BAULIDA I SOLER (Girona)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Anna Estadella Alsina i tenia sis fills. Residia a Girona. L'enterrament serà demà, a les 11 del matí, a l'església parroquial de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

DITO GARCÍA ARBUSSÀ (Girona)

Ha mort als 83 anys. Era solter. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, al Tanatori de Girona.