Garrotxa
En aquest espai hi trobareu els funerals del dia i les necrològiques de les darreres setmanes a Olot i a la Garrotxa Hi pots consultar els obituaris del dia, amb les defuncions i funerals de les comarca de la Garrotxa. També pots consultar les necrològiques de dies anteriors.


TERESA ARBAT OLIVA (Olot)

Ha mort als 89 anys. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a l’església de Santa Maria d’Argelaguer.

MARTA CELS GINER (Olot)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Pere Salgueda Rossell i tenia dues filles. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la sala polivalent del cementiri municipal d’Olot.

PAQUITA DOMÈNECH PLANELLA (Olot)

Ha mort als 87 anys. Era vídua d’Àngel Tona Rifà i tenia dues filles. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

CONCHI HERENCIA ARANDA (Olot)

Ha mort als 76 anys. Era vídua de Manel Santiago López i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

MARIA COSTA DEVESA (Olot)

Ha mort als 95 anys. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 1/4 de 10 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

RAMON CAMPÀS PIJUAN (Olot)

Ha mort als 72 anys. Era casat amb M. Teresa Blancafort Capdevila. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Sant Pere de les Preses.

RAMON CAMPÀS PIJUAN (Olot)

Ha mort als 72 anys. Era casat amb M. Teresa Blancafort Capdevila. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Sant Pere de les Preses.

TERESA GUIX CAPDEVILA (Sant Joan les Fonts)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Francisco Gelis Costa i tenia dos fills. Residia a Sant Joan les Fonts. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Joan les Fonts.

DAMIÀ VILA COSTA (Tortellà)

Ha mort als 81 anys. La seva parella, Teresa Planas Juncà. Tenia un fill. Residia a Tortellà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a l’església de Santa Maria de Tortellà.

MAGDALENA SALA PIJUAN (Sant Privat d’en Bas)

Ha mort als 100 anys. Era vídua de Joan Coromina Santaeulària i tenia una filla. Residia a Sant Privat d’en Bas. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a l’església de Sant Privat d’en Bas.

ANTONIO CORDÓN CABALLERO (Olot)

Ha mort als 85 anys. Era vidu de Dolores Granados Granados i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 5 de la tarda, a la sala polivalent del cementiri d’Olot.

ANNA MOLAS RIERA (Olot)

Ha mort als 43 anys. Era casada amb Joan Planas Coll i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 3/4 d’11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

CONCEPCIÓ MONSALVATJE ESPUÑA (Olot)

Ha mort als 81 anys. Era casada amb Joaquim Codony Planella i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

CONCEPCIÓ MONSALVATJE ESPUÑA (Olot)

Ha mort als 81 anys. Era casada amb Joaquim Codony Planella i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

JOSÉ MORENO CORDERO (Olot)

Ha mort als 82 anys. Era vidu de Lucía Magriz Granado i tenia quatre fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PALMIRA DOMÈNECH FIGUERAS (Olot)

Ha mort als 99 anys. Era vídua de Rafel Rovira Coromina i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri d’Olot.

MARGARIDA PLANAGUMÀ SERRAT (Olot)

Ha mort als 80 anys. Era vídua de Joan Bonet Vila i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la parròquia del Sagrat Cor Caputxins d’Olot.

PALMIRA DOMÈNECH FIGUERAS (Olot)

Ha mort als 99 anys. Era vídua de Rafel Rovira Coromina i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia de comiat se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri d’Olot.

ANNA MARIA RAFART PLANA (Les Planes d’Hostoles)

Ha mort als 82 anys. Era casada amb Lluís Badosa Boix i tenia dos fills. Residia a les Planes d’Hostoles. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Sant Cristòfol de les Planes d’Hostoles.

MERCÈ PRAT SOLER (Olot)

Ha mort als 87 anys. Era soltera. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

JULIÀ SOLAZ ROYO (Sant Esteve d’en Bas)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Magdalena González Marguí i tenia dues filles. Residia a Sant Esteve d’en Bas. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Esteve d’en Bas.

MONTSERRAT GARGANTA COLOMER (Sant Feliu de Pallerols)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Jaume Sidera Juanola i tenia una filla. Residia a Sant Feliu de Pallerols. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 9 del matí, a l’església parroquial de Sant Feliu de Pallerols.

GABRIEL JARILLO JARILLO (Olot)

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Emília Casado Almansa i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Sant Esteve d’Olot.

TERESA PUIGDEMONT BARCONS (Olot)

Ha mort als 81 anys. Era casada amb Narcís Dali Font i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

ARME SERAROLS ESTAÑOL (Olot)

Ha mort als 72 anys. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Santa Pau.

XICU BARCONS MASEGÚ (Joanetes)

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Montserrat Duran Amargant i tenia un fill. Residia a Joanetes. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Romà de Joanetes.

FRANCISCO MORCILLO MORCILLO (Olot)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Matilde López Navarrete i tenia set fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Sant Pere Despuig de la Vall de Bianya.

GABRIEL JARILLO JARILLO (Olot)

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Emília Casado Almansa i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Sant Esteve d’Olot.

SARA PLANTALECH VALERI (Olot)

Ha mort als 91 anys. Era soltera. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Sant Joan les Fonts.

JORDI GENESCÀ VILA (Olot)

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Carme Trujillo Aguilar i tenia tres filles. Resiida a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri d’Olot.

DESIDERI JUNCÀ MORET (La Vall de Bianya)

Ha mort als 87 anys. Era vidu de Dolors Monteis Pujol i tenia tres fills. Residia a la Vall de Bianya. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 10 del matí, a l’església de Sant Josep Obrer de la Canya.

FRANCISCO SUÑER COLOMER (Santa Pau)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Maria Costa Casas i tenia un fill. Residia a Santa Pau. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, a l’església de Santa Maria de Santa Pau.

ELVIRA MORERA BLANCH (Sant Joan les Fonts)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Josep Galceran Coll i tenia tres fills. Residia a Sant Joan les Fonts. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, a l’església de Sant Joan les Fonts.

JOAN MATAS FAJA (Les Planes d’Hostoles)

Ha mort als 90 anys. Era vidu de Maria Torrent Cirera i tenia una filla. Residia a les Planes d’Hostoles. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 1/4 de 10 del matí, a l’església de Sant Cristòfol de les Planes d’Hostoles.

ELVIRA MORERA BLANCH (Sant Joan les Fonts)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Josep Galceran Coll i tenia tres fills. Residia a Sant Joan les Fonts. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 12 del migdia, a l’església de Sant Joan les Fonts.

JOAN MATAS FAJA (Les Planes d’Hostoles)

Ha mort als 90 anys. Era vidu de Maria Torrent Cirera i tenia una filla. Residia a les Planes d’Hostoles. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a 1/4 de 10 del matí, a l’església de Sant Cristòfol de les Planes d’Hostoles.

JOSEP PONS GIL (El Mallol)

Ha mort als 70 anys. Era casat amb Lourdes Soler Prat i tenia un fill. Residia a Sant Privat d’en Bas. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 12 del migdia, a l’exterior del cementiri del Mallol, la Vall d’en Bas.

MARÍA ÁNGELES FERNÁNDEZ LINARES (Olot)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de José Manuel Quesada Arroyo i tenia tres filles. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

MARIA ROQUE COSTA (Besalú)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Martí Quintana Surroca. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà avui, a les 12 del migdia, al monestir de Sant Pere de Besalú.

JOSEP VALENTÍ PRAT (Olot)

Ha mort als 92 anys. Era vidu de Marina Farrés Torras i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

JOAN TURON FERRÉS (Castellfollit de la Roca)

Ha mort als 93 anys. Era vidu de Montserrat Colom Badosa i tenia una filla. Residia a Castellfollit de la Roca. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a l’església del Santíssim Salvador de Castellfollit de la Roca.

ELVIRA BOIX BOSCH (Olot)

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Martí Olivet Badosa i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

MARINA GALCERÀN SAQUES (Begudà)

Ha mort als 91 anys. Era vídua d’Esteve Pastoret Sau i tenia tres fills. Residia a Sant Cosme - Begudà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, a l’església de Santa Eulàlia de Begudà.

MANEL FERNÁNDEZ BRUGUÉS (Besalú)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Dolors Roura Gratacós. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, al Monestir de Sant Pere de Besalú.

ROSA COLL SOLÀ «ROSITA» (Olot)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Miquel Mach Bosch i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la capella del Cementiri municipal d’Olot.

REMEI DANÉS CALM (Olot)

Ha mort als 99 anys. Era vídua de Privat Fàbrega Bassaganya i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a l’església de Sant Roc d’Olot.

VICENTA ESCALERO MATA (Olot)

Ha mort als 100 anys. Era vídua de Clemente Pérez Mata i tenia quatre fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Esteve d’Olot.

REMEI DANÉS CALM (Olot)

Ha mort als 99 anys. Era vídua de Privat Fàbrega Bassaganya i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Roc d’Olot.

PERE SOLÀ SOLÉ (Sant Feliu de Pallerols)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Lourdes Barnadas Bosch i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Pallerols. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Sant Feliu de Pallerols.

FRANCISCO TURET COROMINA (Sant Privat d’en Bas)

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Ramona Marguí Duran i tenia dues filles. Residia a Sant Privat d’en Bas. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Sant Privat d’en Bas.

TERESA RABAT BERGA (Sant Esteve d’en Bas)

Ha mort als 92 anys. Era casada amb Josep Tomàs Gelis i tenia dos fills. Residia a Sant Esteve d’en Bas. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a l’església de Sant Esteve d’en Bas.

PEPETA PLANAS TALLANT (Olot)

Ha mort als 91 anys. Era vídua d’Antoni Piella Torroella i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

CATALINA COSTA PAIRÓ (Montagut i Oix)

Ha mort als 61 anys. Era vídua de Pere Sala Barris i tenia dues filles. Residiaa Sant Jaume de Llierca. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a l’església de Sant Pere de Montagut.

PEPETA PLANAS TALLANT (Olot)

Ha mort als 91 anys. Era vídua d’Antoni Piella Torroella i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

ESPERANZA NÚÑEZ ALONSO (Olot)

Ha mort als 65 anys. Ea casada amb Juan López Lanzas i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 10 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

FELISA CHAMORRO CABALLERO (Olot)

Ha mort als 99 anys. Era vídua de Julián Durán Gómez i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

EMÍLIA FONT SITJÀ (Castellfollit de la Roca)

Ha mort als 85 anys. Era casada amb Josep Pineda Soler i tenia dos fills. Residia a Castellfollit de la Roca. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 3 de la tarda, a l’església del Santíssim Salvador de Castellfollit de la Roca.

JOSÉ LOBATO PAREJO (Olot)

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Mª Gracia Arjona Aguilera i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

JORDI VALÉS CLAPEROLS (Olot)

Ha mort als 65 anys. Era solter. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

LEONOR COSTA VILA (Besalú)

Ha mort als 101 anys. Era vídua d’Esteve Sarola Roqué. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, al Monestir de Sant Pere de Besalú.

PERE BUSQUETS MASÓ (Olot)

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Concepció Colomer Vilalta i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 10 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

ISABEL GARCÍA MARTÍN (Olot)

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Pedro Naranjo García i tenia quatre fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 10 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

SABINA PLANAGUMÀ SERRAT (Olot)

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Francisco Tamayo Bravo i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

JOAN DURAN SUBIRÓS (Olot)

Ha mort als 85 anys. Era vidu de Lluïsa Vallmajó Brugués i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

AGUSTÍ REVERTER TALLEDA (Les Planes d’Hostoles)

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Carme Martí Genís i tenia dues filles. Residia a les Planes d’Hostoles. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a l’església de Sant Cristòfol de les Planes d’Hostoles.

JOSEFA RUZ EXPÓSITO (Olot)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Juan Prieto Aranda i tenia sis fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a l’església de Sant Roc d’Olot.

LLUÏSA FLAQUÉ RIERA (Olot)

Ha mort als 60 anys. Era casada amb Jordi Charles Vilaró i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimecres, a les 6 de la tarda, al Casal Marià d’Olot.

MARTÍ CRUAÑAS SERRA (Sant Joan les Fonts)

Ha mort als 70 anys. Tenia dos fills. Residia a Sant Joan les Fonts. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a l’església de Sant Josep Obrer, de la Canya.

JOSEP PUJOL VILALTA (Olot)

Ha mort als 97 anys. Era casat amb Maria Vilalta Riera i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 11 del matí, a la sala polivalent del cementiri municipal d’Olot.

ANNA BOSCH SEGARRA (Olot)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Joan Roca Batlle i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

JOSEP MIR CODINA (Olot)

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Consol Bosch Calm i tenia dues filles. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a l’església de Sant Cristòfor les Fonts.

JOAN COLOMER DEMIQUELS (La Pinya)

Ha mort als 93 anys. Era vidu de Maria Granatche Planella i tenia tres fills. Residia a la Pinya. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a l’esglesia parroquial de Santa Maria de la Pinya.

MARTÍ CRUAÑAS SERRA (Sant Joan les Fonts)

Ha mort als 70 anys. Tenia dos fills. Residia a Sant Joan les Fonts. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 4 de la tarda, a l’església de Sant Josep Obrer, de la Canya.

JOAN COLOMER DEMIQUELS (La Pinya)

Ha mort als 93 anys. Era vidu de Maria Granatche Planella i tenia tres fills. Residia a la Pinya. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, a l’esglesia parroquial de Santa Maria de la Pinya.

PILAR GÓMEZ MARTÍNEZ (Olot)

Ha mort als 86 anys. Era vídua d’Eusebio Gómez Martínez i tenia deu fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

ISABEL CRISTINA LOZOYA ROCHA (Begudà)

Ha mort als 78 anys. Tenia quatre filles. Residia a Begudà - Sant Joan les Fonts. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 7 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

CARME FONT PLANELLA (La Canya)

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Pere Carré Batlle i tenia un fill. Residia a la Canya. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Sant Josep Obrer de la Canya.

FERRAN FERRÉS SERRA (La Canya)

Ha mort als 67 anys. Era casat amb Maria Parramon Costa i tenia un fill. Residia a Sant Joan les Fonts. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sant Josep Obrer de la Canya.

M. TERESA MERCADER ESTARTÚS (Olot)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Jordi Punset Oller i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 6 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

MIQUEL VILARRASA PRIVAT (Olot)

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Dolors Teixidor Claperols i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

MARTA FAJA MASOLIVER (Olot)

Ha mort als 88 anys. Era casada amb Juan Quiles Otero i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la sala polivalent del cementiri municipal d’Olot.

JOAN PUIGMAL FERNÁNDEZ (Olot)

Ha mort als 65 anys. Era casat amb Maria Rigat Aulí i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

JOAN PUIGMAL FERNÁNDEZ (Olot)

Ha mort als 65 anys. Era casat amb Maria Rigat Aulí i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 5 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

MARTA FAJA MASOLIVER (Olot)

Ha mort als 88 anys. Era casada amb Juan Quiles Otero i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 12 del migdia, a la sala polivalent del cementiri municipal d’Olot.

FELIP CASTELLS SOLÉ (Olot)

Ha mort als 95 anys. Era vidu d’Assumpció Rivas Colldecarrera i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

FELIP CASTELLS SOLÉ (Olot)

Ha mort als 95 anys. Era vidu d’Assumpció Rivas Colldecarrera i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

JOAN PUIGMAL FERNÁNDEZ (Olot)

Ha mort als 65 anys. Era casat amb Maria Rigat Aulí i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 5 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

MARTA FAJA MASOLIVER (Olot)

Ha mort als 88 anys. Era casada amb Juan Quiles Otero i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 12 del migdia, a la sala polivalent del cementiri municipal d’Olot.

JOAQUIMA BASSOLS JORDÀ (Olot)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Ramon Colomer Masegur i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

FELIP CASTELLS SOLÉ (Olot)

Ha mort als 95 anys. Era vidu d’Assumpció Rivas Colldecarrera i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

JOAQUIMA SAU GARANGOU «LA QUIMETA DE FAIXELLA» (Sant Esteve d’en Bas)

Era vídua d’Emili Fageda Casas. Residia a Sant Esteve d’en Bas. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a l’església de Sant Esteve d’en Bas.

ROSALIA FREIXAS COLLDECARRERA (Besalú)

Ha mort als 78 anys. Era casada amb Vicenç Juanola Juncà. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 11 del matí, al monestir de Sant Pere de Besalú.

DIDAC MORENTE CABO (Sant Privat d’en Bas)

DIDAC MORENTE CABO (Sant Privat d'en Bas)

MARIANO MASSEGÚ CAPDEVILA (Santa Pau)

MARIANO MASSEGÚ CAPDEVILA (Santa Pau)

ANGELINA SERRA MASÓ (Sant Joan les Fonts)

ANGELINA SERRA MASÓ (Sant Joan les Fonts)

HORTENSIA PÉREZ MAYORAL (Olot)

Ha mort als 63 anys. Era vídua d’Alfonso Sierra Moya i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

DOLORS ASPERÓ PADROSA (La Vall de Bianya)

Ha mort als 57 anys. Era casada amb Pere Llumà Terradas i tenia quatre fills. Residia a Llocalou, la Vall de Bianya. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 d’11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PERE COSTA SACREST (Riudaura)

Ha mort als 61 anys. Era casat amb Maria Aguilar Pujol i tenia un fill. Residia a Riudaura. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

NÚRIA SERRA BASCO (Riudaura)

Ha mort als 96 anys. Era soltera. Residia a Riudaura. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Riudaura.

JOSEP MARIA FONTFREDA GRATACÓS (Olot)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Hanne Andersen i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Esteve d’Olot.

JORDI COMPTA PRAT (Sant Feliu de Pallerols)

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Mariona Soms Bou i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Pallerols. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Sant Feliu de Pallerols.

TOMÀS DOMÍNGUEZ RODRÍGUEZ (Olot)

Ha mort als 55 anys. Era casat amb Janina Juanola Coromina i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 12 del migdia, a l’església parroquial de Sant Esteve d’Olot.

CORNELI COLOM COMAS «EN NELI» (Hostalets d’en Bas)

Ha mort als 90 anys. Era vidu de Pepi Font Vila i tenia dues filles. Residia a Hostalets d’en Bas. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a l’església de Santa Maria dels Hostalets d’en Bas.

JORDI COMPTA PRAT (Sant Feliu de Pallerols)

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Maria Soms Bou i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Pallerols. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Sant Feliu de Pallerols.

FILOMENA MOLINA HUETE (Olot)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Valentín Usano Rodríguez i tenia set fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del migdia, a la capella del Cementiri municipal d’Olot.

ALFREDO BLASCO MILIAN (Besalú)

Ha mort als 89 anys. Era vidu d’Asunción Altabella Martí. Residia a Besalú.

LLUÍS GUINART SALA (Olot)

Ha mort als 88 anys. Era vidu de Matilde Sajovitz Puig i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 11 del matí, a la sala polivalent del cementiri d’Olot.

GERTRUDIS TUBAU GIRALT (Olot)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Joan Martí Geis i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 12 del migdia, a l’església parroquial de Sant Roc d’Olot.

LLUÍS GUINART SALA (Olot)

Ha mort als 88 anys. Era vidu de Matilde Sajovitz Puig i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 11 del matí, a la sala polivalent del cementiri d’Olot.

CARLES RODEJA BERGA (Olot)

Ha mort als 95 anys. Era casat amb Trinitat Mora Pla i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a l’església de Sant Esteve d’Olot.

CARLES RODEJA BERGA (Olot)

Era casat amb Trinitat Mora Pla i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Esteve d’Olot.

ESTRELLA NASPLEDA MASEGÚ (Santa Pau)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Joan Masegur Capdevila i tenia quatre fills. Residia a Santa Pau. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sana Maria de Santa Pau.

JOAN CAPDEVILA DILMÉ (Olot)

Ha mort als 76 anys. Era vidu de Maria Jesús Font Torrent i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Sant Pere Màrtir d’Olot.

EMILI PLANTALECH PLANAGUMÀ (Olot)

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Marie Claire Colomer Nassivet i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Esteve d’Olot.

ANNA MONTAÑÀ GRATACÓS (Olot)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Jaume Plana Feixas i tenia quatre fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a l’església de Sant Esteve d’Olot.

ROSER CLAPERA OLIVEDA (Olot)

Ha mort als 84 anys. Era soltera. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

JULIÁN ORTEGA GARCÍA (Besalú)

Ha mort als 84 anys. Era vidu de Manuela Lara Salazar. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, al monestir de Sant Pere de Besalú.

JULIÁN ORTEGA GARCÍA (Besalú)

Ha mort als 84 anys. Era vidu de Manuela Lara Salazar. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 4 de la tarda, al monestir de Sant Pere de Besalú.

PAQUITA QUINTANA BARTRINA (OLOT)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Joan Sabater Sais i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

LLUÍS SOLÉ DIAL (Olot)

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Àngela Viguet Canal i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

MARIA ARNAU NOGUÉ (Les Planes d’Hostoles)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Francisco Berenguer Sarsanedas i tenia una filla. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Cristòfol de les Planes d’Hostoles.

TERESA MASEGUR SANTAEULÀRIA (El Mallol)

Ha mort als 82 anys. Era vídua de Josep M. Costa Espuña i tenia dos fills. Residia al Mallol, la Vall d’en Bas. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 12 del migdia, a la parròquia de Sant Bartomeu del Mallol.

JOSEP SOLÉ SITJÀ (Joanetes)

Ha mort als 66 anys. Era casat amb Maria Pilar Badosa Rubió i tenia un fill. Residia a Joanetes, la Vall d’en Bas. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

JOSEP GELIS SOBRERROCA (Sant Esteve d’en Bas)

Ha mort als 62 anys. Era solter. Residia a Sant Esteve d’en Bas. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a l’exterior del cementiri municipal de Sant Esteve d’en Bas.

JOSEP SOLÉ SITJÀ (Joanetes)

Ha mort als 66 anys. Era casat amb Maria Pilar Badosa Rubió i tenia un fill. Residia a Joanetes, la Vall d’en Bas. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

TERESA CORCHETE FERNÁNDEZ (Olot)

Ha mort als 92 anys. Era soltera. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

ANTONI PLANELLA SAU (Olot)

Ha mort als 96 anys. Era solter. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la parròquia del Sagrat Cor dels Caputxins d’Olot.

XICU VILA BALATEU (Argelaguer)

Ha mort als 94 anys. Era casat amb Roser Dorca Palomer i tenia dos fills. Residia a Argelaguer. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria d’Argelaguer.

TERESA CORCHETE FERNÁNDEZ (Olot)

Ha mort als 92 anys. Era soltera. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

BENITA ALONSO VEGA (Olot)

Ha mort als 90 anys. Era casada amb Ángel Núñez Pomeda i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a l’església de Sant Pere Màrtir d’Olot.

IRENE COLOM PRAT (Sant Joan les Fonts)

Ha mort als 92 anys. Era soltera. Residia a Sant Joan les Fonts. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a l’església de Sant Joan les Fonts.

CARME PRAT CAÑELLAS (Olot)

Ha mort als 87 anys. Era vídu de Santiago Moran Villar i tenia tres fills. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

DOLORS ROCA QUINTANA «LA LOLITA DE CA L’ANTON DE PERA» (Montagut i Oix)

Ha mort als 80 anys. Era casada amb Josep Nogué Anglada i tenia dos fills. Residia a Oix. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a l’església de Sant Llorenç d’Oix.

MANELA RIBERA TORRAS «MANOLITA» (Olot)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Josep Costa Comas i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Roc d’Olot.

FLORENTINA BALLESTEROS MUÑOZ (Olot)

FLORENTINA BALLESTEROS MUÑOZ (Olot)

LLUÍS VISSI TALLAFIGO (Sant Jaume de Llierca)

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Dolors Rigall Vila i tenia dos fills. Residia a Sant Jaume de Llierca. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Jaume de Llierca.

RAMONA PLANA VILA (Olot)

Ha mort als 88 anys. Era casada amb Joan Costa Padrosa i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

JULITA RUBIO TRIADÚ (Olot)

Ha mort als 100 anys. Era soltera. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 5 de la tarda, a la capella del cementiri d’Olot.

GASPAR GUARDIOLA TRIADÚ (Olot)

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Lluïsa Maruny Esteve i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d’11 del matí, a l’església de Sant Pere Màrtir d’Olot.

ANTONIO RICO SÁNCHEZ (Olot)

Ha mort als 88 anys. Era vidu de Carmen Caro Aguilera i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

LLUÍS GRABALOSA TURET (Olot)

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Josefina Villayandre Lleras i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

CARME AMARO SOLER (Olot)

Ha mort als als 75 anys. Era casada amb Josep Solé Lloansí i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà en la intimitat familiar.

MARIA PALOMERAS BARNADAS (Olot)

Ha mort als 87 anys. Era casada amb Pere Congost Rigall i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 5 de la tarda, a l’església de Sant Roc d’Olot.

PILAR RIU PARAROLS (Besalú)

Ha mort als 101 anys. Era vídua de Joan Planella Teixidor. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 d’1 del migdia, al Monestir de Sant Pere de Besalú.

CARME CASADELLÀ TURON (Olot)

Informació sobre defuncions i necrològiques del dia. Defuncions a Manresa, defuncions a Girona, defuncions a Barcelona

ESTEVE BOSCH BRUGADA (Olot)

Informació sobre defuncions i necrològiques del dia. Defuncions a Manresa, defuncions a Girona, defuncions a Barcelona

CARME GUILLAMET REIXACH (La Canya)

Informació sobre defuncions i necrològiques del dia. Defuncions a Manresa, defuncions a Girona, defuncions a Barcelona

FRANCISCA FÀBREGA PUJOL (Olot)

Informació sobre defuncions i necrològiques del dia. Defuncions a Manresa, defuncions a Girona, defuncions a Barcelona

QUIM CASAL BATALLER (Olot)

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Carme Bosch Vila i tenia dues filles. Residia a Barcelona. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la sala polivalent del cementiri d’Olot.

JOAN LLUÍS FLORIDO MASBERENGUER (Olot)

Ha mort als 56 anys. Tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri d’Olot.

LOURDES CODINACH SOLÀ (Olot)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Josep Plana Trias. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d’11 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

ENCARNACIÓ BONAVENTURAMUNDET (Les Planes d’Hostoles)

Ha mort als. 93 anys. Era vídua de Josep Grabalosa Saubí i tenia tres fills. Residia a les Planes d’Hostoles. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Cristòfol de les Planes d’Hostoles.

CARME GUILLAMET REIXACH (La Canya)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Josep Puigvert Costa i tenia tres fills. Residia a la Roureda, la Canya. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Josep Obrer de la Canya.

RAFEL JAURÉS LLUMÀ (Olot)

Ha mort als 56 anys. Era solter. Tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

RICARD BERMÚDEZ GALLEGO (Sant Jaume de Llierca)

Ha mort als 56 anys. Era solter. Tenia un fill. Residia a Sant Jaume de Llierca. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Jaume de Llierca.

SIXTO LÓPEZ MORENO (Olot)

Ha mort als 78 anys. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

ANTONI CASALS ESPADALER (Olot)

Ha mort als 91 anys. Era solter. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 1/4 de 4 de la tarda, a la capella del cementiri d’Olot.

RAFEL JAURÉS LLUMÀ (Olot)

Ha mort als 56 anys. Era solter. Tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 10 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

JOAN MASEGUR SANTAEULARIA (La Pinya)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Narcisa Colomer Fageda i tenia quatre fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, a l’església parroquial de Santa Maria de la Pinya.

SIXTO LÓPEZ MORENO (Olot)

Ha mort als 78 anys. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

MARIA COMPTE BOSCH (Sant Joan les Fonts)

Ha mort als 88 anys. Era casada amb Joan Oliveras Juanola i tenia dos fills. Residia a Sant Joan les Fonts. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Joan les Fonts.

JULIA FERNÁNDEZ RUIZ (Olot)

Ha mort als 72 anys. Tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

ANA ARCAS ARRABAL (Olot)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Francisco Arrabal Cabo i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Esteve d’Olot.

CARME SOBRERROCA ESPUÑA (Hostalets d’en Bas)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Rafel Bagó Rubió i tenia tres fills. Residia a Hostalets d’en Bas. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 9 del matí, a l’església de Santa Maria d’Hostalets d’en Bas.

MIQUEL PUIGBERT BADOSA (Castellfollit de la Roca)

Ha mort als 41 anys. Era casat amb Sílvia Faja Grabolosa. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 1/4 d’11 del matí, a l’església de Sant Josep Obrer de la Canya.

JOAN JUANOLA REIXACH (Sant Joan les Fonts)

Ha mort als 80 anys. Residia a Sant Joan les Fonts. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a l’exterior del cementiri de Sant Joan les Fonts.

NÚRIA CARRERAS MARRO (Olot)

Ha mort als 90 anys. Era vídua d’Antoni Bruel Costa i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la sala polivalent del cementiri municipal d’Olot.

CONXITA RUBIÓ GRABULOSA (Olot)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Valentí Colomer Sala i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 4 de la tarda, a la capella del cementiri d’Olot.

SANT ESTEVE D’EN BAS (Sant Esteve d’en Bas)

JOSEP PRAT ESPONA Ha mort als 91 anys. Era casat amb M. Àngels Naarro Barberán i tenia tres fills. Residia a Sant Esteve d’en Bas. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Esteve d’en Bas.

JOAN LLENS PLANADEVALL (Olot)

Ha mort als 65 anys. Era casat amb Mariona Pagès Rovira i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Esteve d’Olot.

FRANC GARCÍA JIMÉNEZ (Sant Joan les Fonts)

Ha mort als 57 anys. Tenia una filla. Residia a Sant Joan les Fonts. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

ESTEVE SOLÀ BERTRAN (Olot)

Ha mort als 81 anys. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

SEVERIÀ CARRERAS PLANELLA (Besalú)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Pilar Jordà Jordà. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 6 de la tarda, al monestir de Sant Pere de Besalú.

JOAQUIM CASELLAS GELI (Besalú)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Maria Lluïsa Jou Sala. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Beuda.

JOAQUIM CASELLAS GELI (Besalú)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Maria Lluïsa Jou Sala. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Beuda.

ROCÍO ARTACHO LUQUE (Olot)

Ha mort als 77 anys. Era vídua de Fèlix Duran Amargant i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Roc d’Olot.

EUDALD VILA SUÑÉ (Olot)

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Maria Carme Calvo Saba i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se cele-brarà avui divendres, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot. brarà avui divendres, a les 11 del matí, a la ...

FERNANDO DOMÈNECH BABURÉS (Olot)

Ha mort als 92 anys. Era vidu de M. Teresa Puigdevall Bataller i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Esteve d’Olot.

M. DOLORS CASACUBERTA GELIS (Olot)

Ha mort als 71 anys. Tenia dos fills. Residia a Sabadell. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la sala polivalent del cementiri municipal d’Olot.

WASHINGTON BERNARDO MORENO PÉREZ (Besalú)

Ha mort als 77 anys. Residia a Besalú.

JOSÉ ANTONIO GONZÁLEZ CABANACH (Olot)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Consuelo García Cuadrado i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà en la intimitat familiar.

MARIA BEGUDAN FÀBREGA (Mieres)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Pere Corominas Berga i tenia dues filles. Residia a Mieres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

MARGARITA GRATACÓS FERNÁNDEZ (Besalú)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Lluís Pla Collboni. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, al Monestir de Sant Pere de Besalú.

CONSUELO RESCALVO JIMÉNEZ (Besalú)

Ha mort als 75 anys. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, al Monestir de Sant Pere de Besalú.

ANTONIO RAMOS PEDROSA (Olot)

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Juana María Herrero Ruiz i tenia quatre fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a l’església del Sagrat Cor - Caputxins d’Olot.

PILAR BADOSA PUJIULA (Montagut)

Ha mort als 91 anys. Era casada amb Salvador Picart Font i tenia dos fills. Residia a Montagut. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a l’església de Sant Pere de Montagut.

ANTONIO RAMOS PEDROSA (Olot)

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Juana María Herrero Ruiz i tenia quatre fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 11 del matí, a l’església del Sagrat Cor - Caputxins d’Olot.

MARIA COMAS LLAGOSTERA (Olot)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Josep Marguí Fageda i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri d’Olot.

MARIA ALMIRON AGÜERA (Olot)

Era casada amb Ángel Rodríguez Pérez i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a la capella del cementiri d’Olot.

MARIA NIEVES BORRUEL BUIL (Olot)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Román Gabarre Gros i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Esteve d’Olot.

MARIA NIEVES BORRUEL BUIL (Olot)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Román Gabarre Gros i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Esteve d’Olot.

CARME BEGUDÁN FÀBREGA (Olot)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Tomás Merino García i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 5 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

ESTEVE ROURA PUNSET (Olot)

Ha mort als 94 anys. Era casat amb M. Àngels Agustí Agustí i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a l’església de Sant Esteve d’Olot.

LLUÏSA PORTAS COMA (Maià de Montcal)

Ha mort als 92 anys. Era casada amb Joan Fàbrega Riera. Residia a Maià de Montcal. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Maià de Montcal.

FRANCESC COROMINA PUJOL (Olot)

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Miti Gimferrer Vallhonrat i tenia dues filles. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la capella del cementiri.

ANTONIO GARCÍA QUICIOS (Olot)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Maria del Pilar García Carrasco. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a la capella del cementiri.

PERE CURÓS DEVESA (Hostalets d’en Bas)

Ha mort als 91 anys. Era vidu en 1es núpcies d’Angelina Espinet Ginjaume i en 2es de Dolors Banús Soy i tenia dos fills. Residia a Hostalets d’en Bas. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a l’església de Santa Maria dels ...

ELVIRA CORTINAS BADOSA (Santa Pau)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Pitu Badosa i tenia quatre fills. Residia a Santa Pau. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a l’església de Santa Maria de Santa Pau.

CARME GUIX COMPTA (Olot)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Joaquim Masoliver Masoliver i tenia quatre fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a l’església de Sant Cristòfor les Fonts d’Olot.

EDUARDO MEANA GARCÍA (Olot)

Ha mort als 55 anys. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, al tanatori de Roses.