Garrotxa

En aquest espai hi trobareu els funerals del dia i les necrològiques de les darreres setmanes a Olot i a la Garrotxa
Hi pots consultar els obituaris del dia, amb les defuncions i funerals de les comarca de la Garrotxa. També pots consultar les necrològiques de dies anteriors.CONXITA FIOL JORDÀ (Santa Pau)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Joan Bagué Gassó i tenia dues filles. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

DOMINGO VERGE PRADES (Castellfollit de la Roca)

Ha mort als 83 anys. Era vidu de Teresa Abella Bel i tenia una filla. Residia a Castellfollit de la Roca. La cerimònia de comiat se celebrarà en la intimitat de la família.

DOMINGO VERGE PRADES (Castellfollit de la Roca)

Ha mort als 83 anys. Era vidu de Teresa Abella Bel i tenia una filla. Residia a Castellfollit de la Roca. La cerimònia se celebrarà en la intimitat de la família.

MIQUEL BOSCH BALATEU (Besalú)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Maria Teresa Font Mariano. Residia a Besalú. La cerimònia serà avui dissabte, a les 10 del matí, al Monestir de Sant Pere de Besalú.

CRISTÓBAL GUIRAO ARANEGA (Olot)

Ha mort als 78 anys. Era solter. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 10 del matí, a la placeta exterior del cementiri d’Olot.

TERESA GRATACÓS PICART (Olot)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Jaume Batlle Jordà i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri d’Olot.

CARME CABALLERO BRONCANO (Olot)

Ha mort als 78 anys. Era vídua de Jaume Ordeix Riera i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 12 del migdia, a l’església de Sant Esteve d’en Bas.

RAFAEL GARCÍA REYES (Olot)

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Dolores Camargo Mármol i tenia cinc fills. Resdia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

MARIA VALLBONA SOBRERROCA (Sant Feliu de Pallerols)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Cosme Puigdemont Teixidor. Residia a Vilanna, Bescanó. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Feliu de Pallerols.

JOSEP SERRA PUIG (Sant Privat d’en Bas)

Ha mort als 87 anys. Era solter. Residia a Sant Privat d’en Bas. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Privat d’en Bas.

JOSEP SERRA PUIG (Sant Privat d’en Bas)

Ha mort als 87 anys. Era solter. Residia a Sant Privat d’en Bas. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Privat d’en Bas.

AMADEU PICART GRABULOSA (Sant Joan les Fonts)

Ha mort als 80 anys. Era solter. Residia a Sant Joan les Fonts. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a l’església de Sant Joan les Fonts.

MARIA ASSUMPCIÓ CURÓS I ROURA (Les Preses)

Ha mort als 79 anys. Era soltera. Residia a les Preses. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí a la parròquia de Sant Pere de les Preses.

TERESA SERRA BANTÍ (Montagut i Oix)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Joan Planella Costa i tenia tres fills. Residia a Montagut i Oix. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Sant Pere de Montagut.

AMADEU PICART GRABULOSA (Sant Joan les Fonts)

Ha mort als 80 anys. Era solter. Residia a Sant Joan les Fonts. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 4 de la tarda, a l’església de Sant Joan les Fonts.

MARIA TERESA PUIXEU DARNÉ (Olot)

Ha mort als 82 anys. Era vídua de Paulino Rigat Juanola i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 10 del migdia, a l’església parroquial de Sant Roc d’Olot.

ENRIC JOU CALVERONS (Olot)

Ha mort als 78 anys. Era vidu de M. Àngels Segovia González i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a l’església de Sant Roc d’Olot.

MARIA ASSUMPCIÓ CURÓS I ROURA (Les Preses)

Ha mort als 79 anys. Era soltera. Residia a les Preses. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 11 del matí a la parròquia de Sant Pere de les Preses.

VISITACIÓN CRUZ BALMIZA (Olot)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Francisco Corredera Lanzas i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà dimarts, a les 10 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

MARIA MASLLOPART BASSOLS (Santa Pau)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Joan Plana Riera i tenia tres fills. Residia a Santa Pau. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 12 del migdia, a l’església de Sta. Maria de Santa Pau.

PILAR ANGELATS IGLESIAS (Sant Aniol de Finestres)

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Florenci Torrent Riqué. Residia a Sant Aniol de Finestres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Sant Esteve de Llémena.

PILAR JUVANTENY ESPONA (Olot)

Ha mort als 84 anys. Era casada amb Jaume Nogué Reig i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la sala polivalent del cementiri d’Olot.

ROSA COSTA CANALIAS (Olot)

Ha mort als 82 anys. Era vídua de Ramon Casals Rovira i tenia dues filles. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

XAVIER RUSCALLEDA NADAL (Olot)

Ha mort als 69 anys. Era casat amb Margarida Verdaguer Ordeig i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, al cementiri de Capsec, de la Vall de Bianya.

ENRIC GUARDIOLA VALLMAJÓ (Besalú)

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Maria Teresa Pijaume Juanola. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà divendres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Pere de Besalú.

CARME MARCÉ TEIXIDOR (Olot)

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Ramon Compte Abella i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

RAMON CASALS ROVIRA (Olot)

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Rosa Costa Canalias i tenia dues filles. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d’1 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

DOLORS VIDAL MASOLIVER (Joanetes)

Ha mort als 91 anys. Era casada amb Josep Masoliver Roca i tenia quatre fills. Residia a Joanetes. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

MARGARITA CARRERA FARRÉS (Les Planes d’Hostoles)

Ha mort als 62 anys. Era soltera. Residia a les Planes d’Hostoles. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, a l’església de Sant Cristòfol de les Planes d’Hostoles.

CARME FERNÁNDEZ COLOBRANS (Santa Pau)

Ha mort als 81 anys. Era casada amb Carlos Ramón Fernández i tenia dos fills. Residia a Santa Pau. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 11 del matí, a l’església de Santa Maria de Santa Pau.

MARGARITA CARRERA FARRÉS (Les Planes d’Hostoles)

Ha mort als 62 anys. Era soltera. Residia a les Planes d’Hostoles. La cerimònia se celebrarà demà passat dimarts, a les 10 del matí, a l’església de Sant Cristòfol de les Planes d’Hostoles.

ROSER COLOM BESTREGUI (Olot)

Ha mort als 57 anys. Era casada amb Josep M. Famada Casanovas i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri d’Olot.

MARIA CARDONA DELGADO (Tortellà)

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Jaume Masó Planas i tenia tres fills. Residia a Tortellà. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a l’església de Santa Maria de Tortellà.

JOSEP BARDERA MAYÀ (Olot)

Era casat amb Maria Carme Soler de Morell Serrat i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

JOSEP BARDERA MAYÀ (Olot)

Era casat amb Maria Carme Soler de Morell Serrat i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PEDRO CARRASCO MORALES (Olot)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Mercedes Belmonte Gambín i tenia quatre fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

ANNA FONT VIDAL (Olot)

Ha mort als 74 anys. Era casada amb Melcior Badosa Torras i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

FERMINE PALOMERAS (Montagut i Oix)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Miquel Barris Vila. Residia a Montagut i Oix. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Pere de Montagut.

ANNA FONT VIDAL (Olot)

Ha mort als 74 anys. Era casada amb Melcior Badosa Torras i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

CONXITA REIXACH OLIVET (Olot)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Llorens Marcé Ayats i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PAULINA SUÑER COMA (Olot)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Josep Bartrina Compte i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

ALFONSO DÍAZ VELÁZQUEZ (Sant Joan les Fonts)

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Concepció Serra Pérez i tenia tres fills. Residia a Sant Joan les Fonts. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 d’11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

CARMEN NAVARRO RUIZ (Olot)

Ha mort als 85 anys. Era casada amb Alfonso Velasco Llamas i tenia set fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

MAGDALENA RAURELL CAMPULIÉ (Sant Jaume de Llierca)

Ha mort als 89 anys. Era soltera. Residia a Sant Jaume de Llierca. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Sant Jaume de Llierca.

KIKA PASCUAL AGUSTÍ (Olot)

Ha mort als 69 anys. Era vídua en primeres núpcies de José Manuel Lecuona Fernández i en segones de José Antonio Vallejo Gil i tenia quatre fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a la 1 del migdia, a la sala polivalent del ...

JOSEP TARRÉS TORRA (Olot)

Ha mort als 91 anys. Era vidu d’Àngela Colom Colom i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà dijous, a les 11 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

FRANCISCO ALMANSA CASADO (Olot)

Ha mort als 92 anys. Era vidu de Salud Llamas Granados. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà dijous, a 2/4 de 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Roc d’Olot.

MILIO COROMINAS GUERRA (Les Planes d’Hostoles)

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Quimeta Vilalta Carreras. Residia a les Planes d’Hostoles. La cerimònia se celebrarà dijous, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

DOLORES RAMOS PACHECO (Olot)

Ha mort als 82 anys. Era vídua de José Alba Arcas i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà dimecres, a les 10 del matí, a l’església de Sant Roc d’Olot.

PILAR ARBAT MARÉS (Les Planes d’Hostoles)

Ha mort als 93 anys. Era vídua d’Àngel Encesa Collell i tenia dos fills. Residia a les Planes d’Hostoles. La cerimònia se celebrarà dimecres, a les 11 del matí, a l’església de Sant Cristòfol de les Planes d’Hostoles.

EMÍLIA RUBÍ MORENO (Olot)

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Josep Poyo Buixeda i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà dimarts, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

EMÍLIA RUBÍ MORENO (Olot)

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Josep Poyo Buixeda i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

ÁNGELES ORTIZ LÓPEZ (Olot)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Celedonio Lario López i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

PETRONIL·LA ESQUENA GUIX (Olot)

Ha mort als 99 anys. Era vídua de Jaume Vizern Casademont i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PERE LLUÍS COS (Olot)

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Natàlia Juviñà Valero i tenia un fill. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

ÁNGELES ORTIZ LÓPEZ (Olot)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Celedonio Lario López i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

CONXITA MUNTADA COLOMÉ (Olot)

Ha mort als 81 anys. Era casada amb Anton Rius Rigart i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a l’església de Sant Cristòfor les Fonts.

JOSEP ROTA BARRERA (Olot)

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Maria Lluïsa Gironell Compta i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri d’Olot.

ESTRELLA ALABAU FARRÉS (Olot)

Ha mort als 88 anys. Era casada amb Francisco Badia i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

TERESA PUIGVERT COSTABELLA (Olot)

Ha mort als 80 anys. Era casada amb Josep Torrent Martí i tenia dues filles. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a l’església del Sagrat Cor Caputxins d’Olot.

TERESA PUIGVERT COSTABELLA (Olot)

Ha mort als 80 anys. Era casada amb Josep Torrent Martí i tenia dues filles. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a l’església del Sagrat Cor Caputxins d’Olot.

ESTRELLA ALABAU FARRÉS (Olot)

Ha mort als 88 anys. Era casada amb Francisco Badia i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

TERESA PUIGVERT COSTABELLA (Olot)

Ha mort als 80 anys. Era casada amb Josep Torrent Martí i tenia dues filles. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 12 del migdia, a l’església del Sagrat Cor Caputxins d’Olot.

JUAN AJENJOS FERNÁNDEZ (Olot)

Ha mort als 92 anys. Era casat amb María Jiménez Gómez i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri d’Olot.

JOSEP MARIA TORRENT BARNADAS «EN TEIXI» (Sant Jaume de Llierca)

Ha mort als 64 anys. Era casat amb Montserrat Brunet Serna i tenia tres filles. Residia a Sant Jaume de Llierca. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a l’església de Sant Jaume de Llierca.

ROSA GÜELL GASSÓ (Olot)

Ha mort als 100 anys. Era vídua de Josep Masberenguer Sidera i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri d’Olot.

CONCHA GARCIA GONZÁLEZ (Olot)

Ha mort als 83 anys. Era vídua d’Emilio Serrano Serrano i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri d’Olot.

RAMÓN FERNÁNDEZ BURGOS (Les Preses)

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Ignacia Alegre García i tenia dos fills. Residia a les Preses. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a l’església de Sant Pere de les Preses.

ANTONI CASANELLAS RAMADA (Olot)

Ha mort als 92 anys. Era vidu de Lluïsa Punsí Gratacós i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a al capella del cementiri d’Olot.

BLAS CONDE SERRAT (Olot)

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Estel Giménez Casadevall i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

ENRIQUETA CLIMENT BAIG (Les Planes d’Hostoles)

Ha mort als 87 anys. Era casada amb Joan Coma Canal i tenia una filla. Residia a les Planes d’Hostoles. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a l’església de Sant Cristòfol de les Planes d’Hostoles.

CARMEN PAREJA ESPEJO (Tortellà)

Ha mort als 79 anys. Era casada amb Silvestre Serrat Masdeu. Residia a Tortellà. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Santa Maria de Tortellà.

JORDI MARTORELL AULET (Olot)

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Lourdes Juvanteny Juvanteny i tenia quatre fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri d’Olot.

JOAQUIMA QUINTANA PERACAULA «QUIMETA» (Olot)

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Josep Aymà Vila i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri d’Olot.

ROSA ANDRÉS DE LA ROSA (Olot)

Ha mort als 97 anys. Era vídua d’Ignacio Marín Cruz i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 5 de la tarda, a la capella del cementiri d’Olot.

JAUME COLLELL DEVALL (Santa Pau)

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Maria Naspleda Tarrés i tenia dos fills. Residia a Santa Pau. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Santa Maria de Santa Pau.

CARME TEIXIDOR VILA (Les Preses)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Marcelino Marcé Fàbrega i tenia dos fills. Residia a les Preses. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a l’església de Sant Pere de les Preses.

QUIMA JUNCÀ SERRA (Olot)

Ha mort als 74 anys. Era casada amb Pere Coromina Gelis i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 5 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

JOAN VILA PIZÀ (Riudaura)

Ha mort als 79 anys. Era casat amb M. Carme Blasco Franco i tenia dos fills. Residia a Barcelona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 5 de la tarda, a la sala polivalent del cementiri d’Olot.

ROSER VIDAL BUCH (Olot)

Ha mort als 88 anys. Era soltera. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri d’Olot.

ROSA PUIGMAL FONT (Olot)

Ha mort als 90 anys. Era vídua d’Emili Serra Pujol i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, a l’església de Sant Roc d’Olot.

DOLORS BATLLE TARRÉS (Olot)

Ha mort als 63 anys. Era vídua de José Gómez Gómez i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, a l’església de Sant Roc d’Olot.

JUAN QUILES OTERO (Olot)

Ha mort als 92 anys. Era vidu de Marta Faja Masoliver i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Esteve d’Olot.

TERESA MUNTADA BALAGUÉ (Olot)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Joan Cruells Masdeu i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

DOLORS BATLLE TARRÉS (Olot)

Ha mort als 63 anys. Era vídua de José Gómez Gómez i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà passat dissabte, a les 10 del matí, a l’església de Sant Roc d’Olot.

JORDI FORGA OLIVERAS (Olot)

Ha mort als 78 anys. Era casat amb M. Assumpció Bassols Bassols i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Sant Esteve d’Olot.

ÀNGEL NIERGA TEIXIDOR (Olot)

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Montserrat Xiqués Torrent. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

JOSÉ FORTIS MORENO (Olot)

Ha mort als 92 anys. Era vidu d’Antonia Valverde Molero i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

CARME ESPUÑA BASSETS (Olot)

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Josep Morató Juvanteny i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà dijous, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

FRANCESC XAVIER MAS DEMIQUELS (Olot)

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Carmina Buch Casellas i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Esteve d’Olot.

EMILI BOIX DOMÈNECH (Olot)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Nuri Roch Enrich i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri d’Olot.

FRANCESC LÓPEZ COROMINA «EN PACO» (Olot)

Ha mort als 75 anys. Era solter. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

ÀNGELA TURÓN MASÓ (Santa Pau)

Ha mort als 88 anys. Era vídua d’Isidre Masó Compte i tenia una filla. Residia a Santa Pau. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Miquel Sacot.

TRIFÓ SAGET MUNTADA (Olot)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Montserrat Serra Frigola i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a l’església de Sant Roc d’Olot.

CONCEPCIÓ CALLÍS MONELLS (Olot)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Marcel·lí Padrosa Mir i tenia dues filles. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a l’església de Sant Roc d’Olot.

LLUÍS ESPUÑA FÀBREGA (Olot)

Ha mort als 61 anys. Era solter. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 1/4 de 12 del migdia, a la capella del cementiri d’Olot.

JOSÉ DÍAZ FERNÁNDEZ (Olot)

Ha mort als 81 anys. Era vidu de Mercè Planella Espuña i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Roc d’Olot.

BERNADETA PLANA CODINACH (La Canya)

Ha mort als 65 anys. Tenia una filla. Residia a la Canya. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 12 del migdia, a l’església de Sant Josep Obrer de la Canya.

JOSÉ DÍAZ FERNÁNDEZ (Olot)

Ha mort als 81 anys. Era vidu de Mercè Planella Espuña i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Roc d’Olot.

ASSUMPCIÓ TREMOLEDA DE BOLÓS (Olot)

Ha mort als 101 anys. Era vídua de Ramon Artigas Hostench i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

RAMON FÁBREGA PRUJÀ (Maià de Montcal)

Ha mort als 94 anys. Era casat amb Àngela Castells Serra. Residia a Maià de Montcal. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Maià de Montcal.

VALENTÍ PAGÈS RODÀ (Santa Pau)

Ha mort als 81 anys. Era vidu d’Anna M. Rúbies Guillamet i tenia dos fills. Residia a Santa Pau. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a l’església de Santa Maria de Santa Pau.

RAMON FÁBREGA PRUJÀ (Maià de Montcal)

Ha mort als 94 anys. Era casat amb Àngela Castells Serra. Residia a Maià de Montcal. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Maià de Montcal.

ALFRED BLANCO CALVO (Olot)

Ha mort als 84 anys. Era vidu de Dolors Vila Llongarriu i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

MARIA VILARÓ MASSAGUER (Olot)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Joan Castells Darnés i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

JOSEP SABADELL LÓPEZ (Olot)

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Carmen Molina Monterrubio i tenia dues filles. Residia a a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la sala polivalent del cementiri municipal d’Olot.

JOAN PARAROLS PLANAGUMÀ (Olot)

Ha mort als 86 anys. Era vidu de Lluïsa Badosa Riera i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 5 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

JOSEP SABADELL LÓPEZ (Olot)

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Carmen Molina Monterrubio i tenia dues filles. Residia a a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 11 del matí, a la sala polivalent del cementiri municipal d’Olot.

RAIMUNDA SÁNCHEZ-MAROTO BAUTISTA (Olot)

Ha mort als 100 anys. Era vídua de Fernando Labián Rodríguez i tenia quatre fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Esteve d’Olot.

JOSEP SOY AMARGANT (Hostalets d’en Bas)

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Lourdes Carrera Oliveras i tenia dos fills. Residia a Hostalets d’en Bas. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a l’església de Santa Maria d’Hostalets d’en Bas.

JUAN RODRÍGUEZ COLLADO (Besalú)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb María Ana Ortiz Casado. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a l’església del Monestir de Sant Pere de Besalú.

FRANCISCA ROGEL PÉREZ (Olot)

Ha mort als 83 anys. Era casada amb Antonio Lopera Avila i tenia tres filles. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

MARIA CABANAS ESPÍGUL (Olot)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Joan Nogué Anglada i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia serà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri d’Olot.

MANEL GALOBARDES RUBIROLA (Olot)

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Joaquima Bravo Flores i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

DOLORS PLANELLA COLOM (Santa Pau)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Miquel Sargatal Reixach i tenia dos fills. Residia a Santa Pau. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Santa Pau.

JOSEP LLENS CODINA (Olot)

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Maria Pagès Llens i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a l’església de Sant Cristòfor les Fonts d’Olot.

M. CARME SERRA SOLER (Olot)

Ha mort als 80 anys. Era vídua de Ramon Bagó Grabulosa. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

MIQUEL VALLBONA VILAMITJANA (Sant Feliu de Pallerols)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Àngela Martí Sau i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Pallerols. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a l’església de Sant Feliu de Pallerols.

TERESA COLLDECARRERA MILLASTRE (Riudaura)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Jaume Mayola Rebugent i tenia quatre fills. Residia a Riudaura. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 11 del matí, a l’església de Sta. Maria de Riudaura.

JOSEP MOLAS FONT (Olot)

Ha mort als 81 anys. Era solter i residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a l’església de Sant Roc d’Olot.

OLGA ROCA ROURA (Olot)

Ha mort als 52 anys. Tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri d’Olot.

MONTSERRAT VIÑAS OLIVERAS (Maià de Montcal)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Joan Prada Vila. Residia a St Joan les Fonts. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 3/4 de 12 del migdia, al cementiri de Maià de Montcal.

VICENTE GÓMEZ MUÑOZ (Olot)

Ha mort als 90 anys. Era casat amb María Sánchez López i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia serà avui diumenge, a les 10 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

JOSEP MOLAS FONT (Olot)

Ha mort als 81 anys. Era solter i residia a Olot. La cerimònia serà demà dilluns, a les 11 del matí, a l’església de Sant Roc d’Olot.

ANNA BASTIAN DUÑACH (Olot)

Ha mort als 97 anys. Era vídua d’Isidre Farjas Darnés i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia serà avui diumenge, a les 12 del migdia, a la sala polivalent del cementiri d’Olot.

JOAQUIM DÍAZ SOLÉ (Olot)

Ha mort als 92 anys. Era solter i residia a Olot. La cerimònia serà avui diumenge, a les 9 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

MONTSERRAT VIÑAS OLIVERAS (Maià de Montcal)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Joan Prada Vila. Residia a St Joan les Fonts. La cerimònia serà demà dilluns, a 3/4 de 12 del migdia, al cementiri de Maià de Montcal.

ANNA BASTIAN DUÑACH (Olot)

Ha mort als 97 anys. Era vídua d’Isidre Farjas Darnés i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 12 del migdia, a la sala polivalent del cementiri municipal d’Olot.

CARMEN TURA JUANOLA (Tortellà)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Llorenç Juncà Ventolà i tenia un fill. Residia a Tortellà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a l’església de Santa Maria de Tortellà.

ROSA NOGUERA MASDEMONT «LA ROSITA DE CAN NOFRE» (La Canya)

Ha mort als 100 anys. Era vídua de Joaquim Reixach Ayats i tenia una filla. Residia a la Canya, Vall de Bianya. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

AVEL·LÍ CAMPSOLINAS JUANOLA (Tortellà)

Ha mort als 96 anys. Era casat amb Assumpció Viñas Bosch. Residia a Tortellà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a l’església de Santa Maria de Tortellà.

PILAR SALA FONT (Olot)

Ha mort als 91 anys. Era vídua d’Andreu Bartrina i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 12 del matí, a la sala polivalent del cementiri municipal d’Olot.

ANGELINA MATABOSCH PUIG (Olot)

Ha mort als 82 anys. Era vídua de Josep Ferrés Guitart i tenia dues filles. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a l’església de Sant Pere de les Preses.

JOSEP GRABULOSA NOGUÉ (Les Preses)

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Rosa Serra Reixach i tenia una filla. Residia a les Preses. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Cristòfor les Fonts d’Olot.

PILAR SALA FONT (Olot)

Ha mort als 91 anys. Era vídua d’Andreu Bartrina i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 11 del matí, a la sala polivalent del cementiri municipal d’Olot.

MARIA ALONSO GONZALO (Olot)

Ha mort als 102 anys. Era vídua de Miguel Almagro Lafuente i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

MARGARITA PUJOL CALM (Olot)

Ha mort als 83 anys. Era casada amb Jaume Canalias Collelldevall. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

MELCIOR SARAROLS CASADEVALL (Besalú)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Teresa Guardiola Vallmajó. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, al monestir de Sant Pere de Besalú.

OLALLA TALAVERA CALLEJA (Besalú)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Josep Sala Font. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 3 de la tarda, al monestir de St. Pere de Besalú.

ISABEL TALAVERA CALLEJA (Besalú)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Josep Sala Font. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 3 de la tarda, al monestir de Sant Pere de Besalú.

ANTÒNIA VILA VIÑOLAS (Les Planes d’Hostoles)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Joan Sabater Janer i tenia dos fills. Residia a les Planes d’Hostoles. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a la 1 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

OLALLA TALAVERA CALLEJA (Besalú)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Josep Sala Font. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà demà passat dilluns, a les 3 de la tarda, al monestir de St. Pere de Besalú.

GERMANA HILDA RODRÍGUEZ CINTAS (Olot)

Ha mort als 83 anys. Era germana religiosa. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la capella del Convent del Cor de Maria.

LLUÍS LLACH SOLER «EN LLUÍS DEL DURAN» (Les Planes d’Hostoles)

Ha mort als 90 anys. Era vidu d’Anna M. Planellas Sala i tenia dos fills. Residia a les Planes d’Hostoles. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a l’església de Sant Cristòfol de les Planes d’Hostoles.

JOSEP MARIA USAN MUNDET (Les Planes d’Hostoles)

Ha mort als 94 anys. Era vidu d’Antònia Vilanova Fàbregas. Residia a les Planes d’Hostoles. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Cristòfol de les Planes d’Hostoles.

DOLORS PLANELLA BROSSA (Sant Jaume de Llierca)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Joan Serra Grabulosa. Residia a Sant Jaume de Llierca. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a l’església de Sant Jaume de Llierca.

ANTONIO ORTIGOSA MARTÍN (Sant Joan les Fonts)

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Adoración Fernández López i tenia vuit fills. Residia a Sant Joan les Fonts. La cerimònia es va celebrar ahir dilluns, a la sala polivalent del cementiri municipal d’Olot.

MARIA LLUÏSA MASDEVALL GELADA (Sant Ferriol)

Ha mort als 69 anys. Era casada amb Josep Fort Quer. Residia a Sant Ferriol. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al monestir de Sant Pere de Besalú.

DOLORES CABEZA VILLAR (Olot)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Juan Cayetano Caballero i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri d’Olot.

MARIA SARAROLS AULINAS (Olot)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Josep Masó Espuña i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

MERCÈ BASTIÁN DUÑACH (Olot)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Josep Llorens Solà i tenia quatre fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 12 del migdia, a la sala polivalent del cementiri municipal d’Olot.

MANEL ALENTORN ROSSELL (El Mallol)

Era vidu de Mercè Puigvert. Deixa la seva parella, Llum Adell. Tenia dos fills. Residia al Mallol. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Esteve d’Olot.

CÀNDIDA ALBI CORCOY (Olot)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Josep Maria Viñolas Valeri. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

ENRIC CASADELLÀ PIJOAN (Olot)

Ha mort als 76 anys. Era solter. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

MERCÈ VILA TRAITÉ (Olot)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Josep Casamitjana Pujol i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

ARMONIA PAZ RODRÍGUEZ (Sant Joan les Fonts)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Fèlix Gómez Bohigas i tenia dos fills. Residia a Sant Joan les Fonts. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a l’església de Sant Joan les Fonts.

MARIA ÀNGELA PAIRÓ VILA (Sant Jaume de Llierca)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Jaume Triadú Castellà. Residia a Sant Jaume de Llierca. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

RAMON MARGUÍ CLOTA (Riudaura)

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Carme Grabulosa Abel i tenia una filla. Residia a Riudaura. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a l’església de Santa Maria de Riudaura.

ARMONIA PAZ RODRÍGUEZ (Sant Joan Les Fonts)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Fèlix Gómez Bohigas i tenia dos fills. Residia a Sant Joan les Fonts. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, a l’església de Sant Joan les Fonts.

CARME VILAJOLIU PONS (Tortellà)

Ha mort als 58 anys. Era casada amb Josep Colomer Trulls i tenia un fill. Residia a Tortellà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri.

MARIA ÀNGELA PAIRÓ VILA (Sant Jaume De Llierca)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Jaume Triadú Castellà. Residia a Sant Jaume de Llierca. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

MARGARITA VILALTA COLOM (Sant Feliu De Pallerols)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Manel Prat Amargant i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Pallerols. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a l’església de Sant Iscle de Colltort.

AGUSTÍ BOSCH GRAU (Olot)

Ha mort als 58 anys. Era casat amb M. Carme Busquets Sala i tenia dues filles. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la sala polivalent del cementiri d’Olot.

MARIA TORRENT MARTÍ (Olot)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Josep Puigvert Roura i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri d’Olot.

MARIA TERESA HEREU COROMINA (Olot)

Era casada amb Antoni Picola Burcet i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, al Santuari de la Mare de Déu del Tura d’Olot.

CARMEN CUENCA RIVERA «CARMELA» (Olot)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Josep Señé Miràngels i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

MIQUEL BOSCH GASULLA (Olot)

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Maria Pons Salvà i teina un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a l’església de Sant Esteve d’Olot.

MARGARITA VILALTA COLOM (Sant Feliu de Pallerols)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Manel Prat Amargant i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Pallerols. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, a l’església de Sant Iscle de Colltort.

CARMEN CUENCA RIVERA «CARMELA» (Olot)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Josep Señé Miràngels i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

MARIA TORRENT MARTÍ (Olot)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Josep Puigvert Roura i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri d’Olot.

MIQUEL BOSCH GASULLA (Olot)

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Maria Pons Salvà i teina un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, a l’església de Sant Esteve d’Olot.

MARIA TERESA HEREU COROMINA (Olot)

Era casada amb Antoni Picola Burcet i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, al Santuari de la Mare de Déu del Tura.

AGUSTÍ BOSCH GRAU (Besalú)

Ha mort als 58 anys. Era casat amb M. Carme Busquets Sala i tenia dues filles. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, a la sala polivalent del cementiri d’Olot.

GUILLERMO SANTANO LÓPEZ (Olot)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Encarna González Pacheco i tenia quatre fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, a la capella del cementiri d’Olot.

AGUSTÍ CODINACH FONT (Begudà)

Ha mort als 96 anys. Era vidu de Teresa Soy Fàbregas i tenia dos fills. Residia a Begudà, Sant Joan les Fonts. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 12 del migdia, a l’església de Santa Eulàlia de Begudà.

TERESA PALOMERAS BALAT «LA TERESA DE LA BARRACA» (Montagut i Oix)

Ha mort als 99 anys. Era soltera. Residia a Montagut i Oix. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a l’església de Sant Pere de Montagut.

PEDRO JIMÉNEZ DE LA CRUZ (Olot)

Ha mort als 74 anys. Era solter. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al monestir de Sant Pere de Besalú.

PEDRO JIMÉNEZ DE LA CRUZ (Olot)

Ha mort als 74 anys. Era solter. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, al monestir de Sant Pere de Besalú.

LUZ MARY MARÍN DE SALGADO (Olot)

Ha mort als 71 anys. Era vídua de Gerardo Salgado Gaviria i tenia quatre fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri d’Olot.

MARTÍ PAGÈS CASTAÑER (El Mallol)

Ha mort als 23 anys. Residia al Mallol, la Vall d’en Bas. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

JOAN VERDAGUER FONT (Olot)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Aracel·li Planella Planella i tenia tres fills. Residia a Barcelona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’1 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

MARTÍ PAGÈS CASTAÑER (El Mallol)

Ha mort als 23 anys. Residia al Mallol, la Vall d’en Bas. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

JOAN BARRET TURA (Tortellà)

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Josette Ayats i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a l’església de Santa Maria de Tortellà.

MONTSERRAT TORRENT SERRA (Olot)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Ramon Freixas Tubert i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

MONTSERRAT TORRENT SERRA (Olot)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Ramon Freixas Tubert i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 12 del migdia, a la capella del Cementiri municipal d’Olot.

CARME BOIX PONS (Olot)

Ha mort als 77 anys. Era vídua de Josep M. Castanyer Pinyana i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri d’Olot.

DIMAS FÀBREGA PUJOL (Olot)

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Maria del Tura Sau Vilalta i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, a la capella del cementiri d’Olot.

MARIA DOLORES TRUJILLO MARTÍN (Olot)

Ha mort als 62 anys. Tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

ANTONIO GARCÍA MARTÍN (Olot)

Ha mort als 83 anys. Era vidu d’Oliva Arrabal Cabo i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PILAR BAGÓ PUNTÍ (La Canya)

Ha mort als 82 anys. Era vídua de Ramon Masllorens Carreras i tenia una filla. Residia a la Roureda, la Canya. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, a l’església de Sant Josep Obrer de la Canya.

ANTONIO GARCÍA MARTÍN (Olot)

Ha mort als 83 anys. Era vidu d’Oliva Arrabal Cabo i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 4 de la tarda, a la capella del Cementiri municipal d’Olot.

JOSEP ROCA CAROL (Olot)

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Montserrat Roura Masoliver i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la capella del Cementiri municipal d’Olot.

MARIA DOLORES TRUJILLO MARTÍN (Olot)

Ha mort als 62 anys. Tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, a la capella del Cementiri municipal d’Olot.

MARIA CAMPRODON GRABULOSA (La Vall de Bianya)

Ha mort als 75 anys. Era casada amb Andreu Reixach Reixach i tenia una filla. Residia a la Vall de Bianya. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a l’església de Sant Josep Obrer de la Canya.

PERE BOSCH CASADEVALL (Sant Feliu de Pallerols)

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Glòria Aulet Collell i tenia dues filles. Residia a Sant Feliu de Pallerols. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Feliu de Pallerols.

MARIA CAMPRODON GRABULOSA (La Vall de Bianya)

Ha mort als 75 anys. Era casada amb Andreu Reixach Reixach i tenia una filla. Residia a la Vall de Bianya. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 12 del migdia, a l’església de Sant Josep Obrer de la Canya.

EDUARD OTERO QUINTANA (Olot)

Ha mort als 58 anys. Residia a Olot. Tenia una filla. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri d’Olot.

MONTSERRAT TARRÉS DOMÈNECH (Olot)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Ramon Pagès Jordà. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

EDUARD OTERO QUINTANA (Olot)

Ha mort als 58 anys. Residia a Olot. Tenia una filla. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri d’Olot.

JOSEP PALOMERAS VERGÉS (Sant Jaume de Llierca)

Ha mort als 67 anys. Era casat amb Dolors Durán Anglada i tenia dos fills. Residia a Sant Jaume de Llierca. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Jaume de Llierca.