Garrotxa

En aquest espai hi trobareu els funerals del dia i les necrològiques de les darreres setmanes a Olot i a la Garrotxa
Hi pots consultar els obituaris del dia, amb les defuncions i funerals de les comarca de la Garrotxa. També pots consultar les necrològiques de dies anteriors.AGUSTÍ GELIS BLANCH (Sant Esteve d’en Bas)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Pilar Xifre Murlà i tenia un fill. Residia a Sant Esteve d’en Bas. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a l’església de Sant Esteve d’en Bas.

TEODORO VERDAGUER CROS «DORO» (Olot)

Ha mort als 95 anys. Era vidu de Montserrat Domènech Fàbrega i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a la capella del cementiri d’Olot.

TERESA BERGA ROVIRA (El Mallol)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Josep Toronell Xicoy i tenia dos fills. Residia al Mallol, Sant Esteve d’en Bas. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri d’Olot.

MIQUEL FREIXA BOSCH (Sant Feliu de Pallerols)

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Àngela Canal Sala i tenia dues filles. Residia a Sant Feliu de Pallerols. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a l’església de Sant Feliu de Pallerols.

CONSOL RIUS SALA (Olot)

Ha mort als 78 anys. Tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

MIQUEL SERRAT CABAÑO (Olot)

Ha mort als 56 anys. Era solter i residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

CONSOL RIUS SALA (Olot)

Ha mort als 78 anys. Tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

MIQUEL SERRAT CABAÑO (Olot)

Ha mort als 56 anys. Era solter i residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

FRANCISCO ARJONA LUQUE (La Canya)

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Angelina Aulinas Espuña i tenia dues filles. Residia a la Canya. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

JULIANA SÁNCHEZ RUIZ (Besalú)

Ha mort als 82 anys. Era casada amb Antonio García Garrido. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, al Monestir de Sant Pere de Besalú.

ISIDRE CHARLES SAMARRA (Olot)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Lourdes Mayà Viguet i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

ISIDRE CHARLES SAMARRA (Olot)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Lourdes Mayà Viguet i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

ANA GRABOLEDA LLAGOSTERA (El Mallol)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Josep Llagostera Mercader i tenia quatre fills. Residia al Mallol. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a l’església de Sant Bartomeu del Mallol.

RAMON GRABULOSA ANGLADA (Olot)

Ha mort als 82 anys. Era solter. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

DOLORS HURTÓS JORDÀ (Montagut i Oix)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Conrad Alsina Rigau i tenia una filla. Residia a Montgut i Oix. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a l’església de Sant Pere de Montagut.

JAUME PONS GRABALOSA (Sant Feliu de Pallerols)

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Pilar Massot Salabert i tenia una filla. Residia a Sant Feliu de Pallerols. La cerimònia se celebrarà en la intimitat de la família.

MARÍA JOSEFA RODRÍGUEZ AGUILERA «FEFI» (Olot)

Ha mort als 69 anys. Era casada amb José Márquez Navarro i tenia quatre fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

FRANCISCO ARIZA ALCOBA (Olot)

Ha mort als 86 anys. Era vidu de Francisco Granados Amores i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri d’Olot.

MONTSERRAT VILARRASA CORSELLAS (Olot)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Josep Julià Serrat i tenia 2 fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri d’Olot.

CECILIA PLANELLA TEIXIDO (Besalú)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Bartomeu Peracaula Vila. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al Monestir de Sant Pere de Besalú.

JOSEP ANFRUNS FERRÉS (Olot)

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Ana Cros Baseiria i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la sala polivalent del cementiri municipal d’Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les ...

JOAN RIGAT FUNTANÉ (Olot)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Montse Cererols Sucarrats i tenia quatre fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

LEOPOLDO MARTÍNEZ PÉREA (Olot)

Ha mort als 102 anys. Era vidu de Francisca Robles Martínez i tenia dues filles. Residia a Olot. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la sala polivalent del cementiri municipal d’Olot.

LLUÍS VILARRASA SIDERA (Olot)

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Narcisa Mas Gelada i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a l’esglèsia de Sant Bartomeu del Mallol.

JOAQUIMA GRABULEDA SOY (Santa Pau)

Ha mort als 88 anys . Era vídua d’Esteve Capdevila Bosch i tenia dues filles. Residia a Santa Pau. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, a l’església de Santa Maria de Santa Pau.

CONXITA CELS BATLLE (Montagut i Oix)

Ha mort als 91 anys. Era casada amb Rafel Quintana Palomeras i tenia dues filles. Residia a Montagut i Oix. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 10 del matí, a l’església de Sant Pere de Montagut.

ROSALIA FALGUERA PLANAGUMÀ (La Vall de Bianya)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Pau José Reixach i tenia cinc fills. Residia a la Vall de Bianya. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 11 del matí, a l’església de Santa Margarida de Bianya.

JOSEP MARIA MIR RICART (Olot)

Ha mort als 65 anys. Era solter. Residia a Olot. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dissabte, al Casal Marià d’Olot.

ANDREU MASDEU SEGUÍ (La Canya)

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Francisca Anglada Nogué i tenia dues filles. Residia a la Canya. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Josep Obrer de la Canya.

QUIMETA BOSCH CODERCH (Besalú)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Jesús Bernad Ribas. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, al Monestir de Sant Pere de Besalú.

CASIMIRO ARBUSÀ BATLLE (Olot)

Ha mort als 87 anys. Era vidu de Teresa Portas Llorens i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous , a les 10 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

MARIA DELS ÀNGELS COSTA ANGLADA (Olot)

Era casada amb Miquel Serrat Brugué i tenia dues filles. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Esteve d’Olot.

JOSEP JUANOLA SERRAT (Argelaguer)

Ha mort als 86 anys. Era vidu de Maria Teresa Ferrerons Serra i tenia tres filles. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a l’església de Santa Maria d’Argelaguer.

JOSÉ GARCÍA FERNÁNDEZ (Olot)

Ha mort als 97 anys. Era vidu de Francisca Cruz Martín i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri d’Olot.

ALBERT MARTÍNEZ TORRÓ (Olot)

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Josefa Ascón Grífol i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

MARÍA ARTACHO GÓMEZ (Olot)

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Joaquim Reixach Bartrina. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

TURA SOLÉ DIAL (Olot)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Celestí Pagès Darné i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri d’Olot.

FRANCISCA CUFÍ SERRA (Castellfollit de la Roca)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Francisco Masdevall Olivet i tenia dos fills. Residia a Castellfollit de la Roca. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a l’església del Santíssim Salvador de Castellfollit de la Roca.

REMEI COSTA QUINTANA (Sant Jaume de Llierca)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Joan Vidal Masoliver i tenia tres fills. Residia a Sant Jaume de Llierca. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a l’església de Sant Jaume de Llierca.

MARIA PERRAMON RIGAT (Olot)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Joan Sala Blanch i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 10 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

MARIA PERRAMON RIGAT (Olot)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Joan Sala Blanch i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a 2/4 de 10 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

PURIFICACIÓN ROMÁN CASTILLA (Olot)

Era vídua de José Armero Marín i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 4 de la tarda, a l’església de Sant Esteve.

PILAR ABEL COSTA (Montagut)

Era vídua d’Andreu Sagué Juanmiquel i tenia dos fills. Residia a Montagut. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a l’església de Sant Pere de Montagut.

JÚLIA MAS COMAMALA (Olot)

Ha mort als 42 anys. Era soltera. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

JOAN PUJOL PUJOLAR (Sant Privat d’en Bas)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Teresa Ramisa Casanova i tenia tres fills. Residia a Sant Privat d’en Bas. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 5 de la tarda, a l’església de Sant Pere de Les Preses.

JÚLIA MAS COMAMALA (Olot)

Ha mort als 42 anys. Era soltera. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

RAMON LLOVER ALABAU (Les Planes d’Hostoles)

Ha mort als 62 anys. Tenia quatre fills. Residia a les Planes d Hostoles. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a l’església de Sant Cristòfol de Les Planes d’Hostoles.

MIGUEL RAIGÓN BENITEZ (Olot)

Ha mort als 84 anys. Era vidu d’Ana Granados Guerrero i tenia nou fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Esteve d’Olot.

GLÒRIA SEBÉ VILA (Olot)

Ha mort als 99 anys. Era vídua de Josep Ventí Puigvert i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

ÁNGEL BUENDÍA MERCADO (Olot)

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Rosa Fernández López i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PILAR PAGÈS BOSCH (Puigpardines)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Ramon Vilà Canal i tenia sis fills. Residia a Puigpardines. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’1 del migdia a l’església parroquial de Santa Maria de Puigpardines.

ÁNGEL BUENDÍA MERCADO (Olot)

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Rosa Fernández López i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

MANUEL VÍLCHEZ UREÑA (Olot)

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Manuela Pérez Macías i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la capella del cementiri municipal de Olot.

ANNA REIXACH FAGEDA (Olot)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Francesc Albrich Solà i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Sant Pere Màrtir d’Olot.

MANUEL VÍLCHEZ UREÑA (Olot)

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Manuela Pérez Macías i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, a la capella del cementiri municipal de Olot.

PERE PUJOL PLANAS (Tortellà)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Carme Marcé Salvans i tenia dos fills. Residia a Tortellà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a l’església de Santa Maria de Tortellà.

ROBERT BLANCH ROQUETA (Olot)

Ha mort als 64 anys. Era casat amb Cristina Boada Serrat. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de salt.

PERE VILA RIERA (Olot)

Ha mort als 93 anys. Era vidu de Josefa Cot Fossas i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

JOAN CORREDERA LEIVA (Olot)

Ha mort als 75 anys. Tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la sala polivalent del cementiri municipal d’Olot.

JOAN CORREDERA LEIVA (Olot)

Ha mort als 75 anys. Tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 11 del matí, a la sala polivalent del cementiri municipal d’Olot.

MARIA BOSCH ESPUÑA (Olot)

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Jordi Batlle Teixidor i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri d’Olot.

JOSEP ROCA GRABULOSA (Olot)

Ha mort als 94 anys. Era casat amb Maria Juan Casadellà i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

MARIA CUDÍ COROMINA (Olot)

Era casada amb Jaume Gelis Blanch i tenis dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a l’església de Sant Roc d’Olot.

AMADA ORERO PEDROL (Maià de Montcal)

Ha mort als 71 anys. Residia a Maià de Montcal. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

ROSA VILARRASA JORDÀ (Riudaura)

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Florenci Julià Solà i tenia dos fills. Residia a Riudaura. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a l’església de Santa Maria de Riudaura.

FRANCISCO VILÀ PAGÈS (Sant Privat d’en Bas)

Ha mort als 66 anys. Era casat amb Ma. Carme Pujol Colom i tenia 3 fills. Residia a Sant Privat d’en Bas. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a l’església de Santa Maria de Puigpardines.

ROSA VILARRASA JORDÀ (Riudaura)

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Florenci Julià Solà i tenia dos fills. Residia a Riudaura. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 11 del matí, a l’església de Santa Maria de Riudaura.

MIQUEL REIXACH OLIVET (Sant Jaume de Llierca)

Ha mort als 99 anys. Era vidu de Narcisa Bramont Quintana i tenia tres fills. Residia a Sant Jaume de Llierca. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Jaume de Llierca.

MIQUEL REIXACH OLIVET (Sant Jaume de Llierca)

Ha mort als 99 anys. Era vidu de Narcisa Bramont Quintana i tenia tres fills. Residia a Sant Jaume de Llierca. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Jaume de Llierca.

PERE DOMÈNECH PALOMERAS (Sant Jaume de Llierca)

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Narcisa Torrent Vergés i tenia una filla. Residia a Sant Jaume de Llierca. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Sant Jaume de Llierca.

JOAN GIRONA SUÑER (Olot)

Ha mort als 67 anys. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la sala polivalent del cementiri d’Olot.

FRANCISCO JAVIER MORAL CARRASCO (Olot)

Ha mort als 47 anys. Era casat amb Susanna Masmitjà Masdeu. Residia a Castellfollit de la Roca. La cerimònia se celebrarà en la intimitat familiar.

MARGARITA QUINTANA VIDAL (Olot)

Ha mort als 81 anys. Era vídua de Pere Vila Juanola i tenia tres filles. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la capella municipal d’Olot.

JOAN SANTAEULÀRIA COLOMER (Olot)

Ha mort als 98 anys. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 4 de la tarda, a l’església de Santa Maria de la Pinya.

JOAN SANTAEULÀRIA COLOMER (La Pinya)

Ha mort als 98 anys. Era solter. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 4 de la tarda, a l’església de Santa Maria de la Pinya.

MARIA TERESA FERRERONS SERRA (Argelaguer)

Ha mort als 82 anys. Era casada amb Josep Juanola Serrat. Residia a Argelaguer. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la parròquia d’Argelaguer.

MARGARITA QUINTANA VIDAL (Olot)

Ha mort als 81 anys. Era vídua de Pere Vila Juanola i tenia tres filles. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, a la capella municipal d’Olot.

JOAN ARREY SERRANO (Olot)

Ha mort als 76 anys. Tenia tres fills i residia a les Preses. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

JOAN SANTAEULÀRIA COLOMER (Olot)

Ha mort als 98 anys. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a 2/4 de 4 de la tarda, a l’església de Santa Maria de la Pinya.

JOAN SANTAEULÀRIA COLOMER (La Pinya)

Ha mort als 98 anys. Era solter. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a 2/4 de 4 de la tarda, a l’església de la Pinya.

JOAN ARREY SERRANO (Les Preses)

Ha mort als 76 anys. Tenia tres fills. Residia a les Preses. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

ANTONIO RODRÍGUEZ PEREIRA (Sant Joan les Fonts)

Ha mort als 72 anys. Tenia dos fills i residia a Sant Joan les Fonts. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

JORDI FERRÀNDIZ DURAN (Sant Feliu de Pallerols)

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Rosa M. Rabat Sidera i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Pallerols. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a l’església de Sant Feliu de Pallerols.

ANAÏS ROCA ROS (Sant Feliu de Pallerols)

Ha mort als 39 anys. Era soltera. Residia a Sant Feliu de Pallerols. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la sala polivalent del cementiri municipal d’Olot.

JOAN SANTAEULÀRIA COLOMER (La Pinya)

Ha mort als 98 anys. Era solter. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà divendres, dia 10, a 2/4 de 4 de la tarda, a l’església de la Pinya.

JOAN ARREY SERRANO (Olot)

Ha mort als 76 anys. Tenia tres fills i residia a les Preses. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 11 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

CARLES RULL ESTEVE (Sant Joan les Fonts)

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Dolors Planagumà Mayà i tenia dos fills. Residia a Sant Joan de les Fonts.La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la sala polivalent del cementiri municipal d’Olot.

ANTONIO RODRÍGUEZ PEREIRA (Sant Joan les Fonts)

Ha mort als 72 anys. Tenia dos fills i residia a Sant Joan les Fonts. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

ANAÏS ROCA ROS (Sant Feliu de Pallerols)

Ha mort als 39 anys. Era soltera. Residia a Sant Feliu de Pallerols. La cerimònia de comiat se celebrarà demà dimecres, a les 12 del migdia, a la sala polivalent del cementiri municipal d’Olot.

LLUÍS SALA MASEGUR (Olot)

Ha mort als 91 anys. Era vidu d’Estrella Rigall Sala. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a l’església de Sant Roc d’Olot.

CARMEN RODRÍGUEZ GARCÍA (Olot)

Ha mort als 96 anys. Era vídua d’Antonio Domínguez Rastrero i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri d’Olot.

MIQUEL FÀBREGA PLUJÀ (Montagut)

Ha mort als 92 anys. Era vidu de Rosa Vila Torrent i tenia un fill. Residia a Montagut. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Sant Pere de Montagut.

ROSA COSTA BAYÓ (Olot)

Ha mort als 100 anys. Era soltera. Residia a Olot. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la sala polivalent del cementiri municipal d’Olot.

JAIME BATLLE VENTULÀ (Olot)

Ha mort als 75 anys. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Josep Obrer de la Canya.

CONSOL VILARRASA JUANOLA (Olot)

Ha mort als 97 anys. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

JOSEP LLUÍS MARTÍNEZ SERRANO (Castellfollit de la Roca)

Ha mort als 81 anys. Era vidu de Maria Teresa Prada Compte i tenia quatre fills. Residia a Castellfollilt de la Roca. La cerimònia de comiat se celebrarà en la intimitat de la família.

MARÍA GÓMEZ MORILLO (Besalú)

Ha mort als 91 anys. Era vídua d’Antonio Muelas Callejón. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, al Monestir de Sant Pere de Besalú.

JAIME BATLLE VENTULÀ (Olot)

Ha mort als 75 anys. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Josep Obrer de la Canya.

MARÍA GÓMEZ MORILLO (Besalú)

Ha mort als 91 anys. Era vídua d’Antonio Muelas Callejón. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, al Monestir de Sant Pere de Besalú.

HANS VAN DE WOUW (Sales de Llierca)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Gerardina Helena Maria i tenia tres fills. Residia a Sales de Llierca. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a l’església de Sant Martí de Sales de Llierca.

DOLORS FONT PINSACH (Olot)

Ha mort als 84 anys. Era casada amb Josep Pujol Feixas i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 3/4 de 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

JOSEP MARIA QUINTANA CAMPULIER (Olot)

Ha mort als 81 anys. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

HANS VAN DE WOUW (Sales de Llierca)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Gerardina Helena Maria i tenia tres fills. Residia a Sales de Llierca. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 12 del migdia, a l’església de Sant Martí de Sales de Llierca.

RAMON BOSCH FEIXAS (Olot)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Magdalena Cortés Fagella i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 4 de la tarda, a l’església de Sant Roc d’Olot.

DOLORS GUIX ESPIGULÉ (Montagut)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Lluís Pairaló Jordà i tenia quatre fills. Residia a Montagut. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a l’església de Sant Pere de Montagut.

DOLORS BOSCH DELÓS (Olot)

Ha mort als 78 anys. Era vídua d’Eudald Serra Vila i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

HANS VAN DE WOUW (Sales de Llierca)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Gerardina Helena Maria i tenia tres fills. Residia a Sales de Llierca. La cerimònia se celebrarà el dissabte dia 4, a les 12 del migdia, a l’església de Sant Martí de Sales de Llierca.

DOLORS BOSCH DELÓS (Olot)

Ha mort als 78 anys. Era vídua d’Eudald Serra Vila i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

JOAN COLOMER TORRENTS (Sant Privat d’en Bas)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Santas Esteban Santos i tenia tres fills. Residia a Sant Privat d’en Bas. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 12 del migdia, a l’església de Sant Bartomeu del Mallol, la Vall d’en Bas.

HANS VAN DE WOUW (Sales de Llierca)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Gerardina Helena Maria i tenia tres fills. Residia a Sales de Llierca. La cerimònia se celebrarà dissabte dia 4, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Sant Martí de Sales de Llierca.

MARIA MASDEU DORCA (Oix)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Simón Nogué Garnatche i tenia dues filles. Residia a Oix. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Sant Llorenç d’Oix.

CARME PUJOLAR RIERA (Sant Jaume de Llierca)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Josep Triadú Castellà i tenia un fill. Residia a Sant Jaume de Llierca. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Jaume de Llierca.

JOSEP MARIA MERIGÓ VALLVERDÚ (La Vall d’en Bas)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Francesca Magriñá Cardona i tenia sis fills. Residia a la Vall d’en Bas. Se celebrarà una missa de record avui dissabte, a l’església de Sant Joan de Barcelona.

JOAN PIJOAN GRABOLEDA (Sant Esteve d’en Bas)

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Miquela Xifre Murlà i tenia una filla. Residia a Sant Esteve d’en Bas. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a l’església de Sant Esteve d’en Bas.

JOSEP MARIA MERIGÓ VALLVERDÚ (La Vall d’en Bas)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Francesca Magriñá Cardona i tenia sis fills. Residia a la Vall d’en Bas. Se celebrarà una missa de record demà dissabte, a l’església de Sant Joan de Barcelona.

JOAN PIJOAN GRABOLEDA (Sant Esteve d’en Bas)

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Miquela Xifre Murlà i tenia una filla. Residia a Sant Esteve d’en Bas. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a l’església de Sant Esteve d’en Bas.

JOSEP MARIA MERIGÓ VALLVERDÚ (La Vall d’en Bas)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Francesca Magriñá Cardona i tenia sis fills. Residia a la Vall d’en Bas. Se celebrarà una missa de record demà dissabte, a l’església de Sant Joan de Barcelona.

FRANCISCO COLLELLDEVALL ASPERÓ (Santa Pau)

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Aurora Teixidor Vila i tenia una filla. Residia a Santa Pau. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

MAGDALENA OLLÉ MASÓ (Sant Jaume de Llierca)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Jaume Casals Esteve i tenia un fill. Residia a Sant Jaume de Llierca. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la sala polivalent del cementiri d’Olot.

JOAN PIJOAN GRABOLEDA (Sant Esteve d’en Bas)

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Miquel Xifre Murlà i tenia una filla. Residia a Sant Esteve d’en Bas. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 11 del matí, a l’església de Sant Esteve d’en Bas.

JOSEP MARIA MERIGÓ VALLVERDÚ (La Vall d’en Bas)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Francesca Magriñá Cardona i tenia sis fills. Residia a la Vall d’en Bas. Se celebrarà una missa de record dissabte dia 28 de gener, a l’església de Sant Joan de Barcelona.

LOURDES MATEU MASDEMONT (Castellfollit de la Roca)

Ha mort als 76 anys. Era casada amb Robert Pujals Vergés i tenia un fill. Residia a Castellfollit de la Roca. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a l’església del Santíssim Salvador de Castellfollit de la Roca.

MARC GÓMEZ BARRIS (Olot)

Ha mort als 34 anys. Era solter i residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a l’església de Sant Esteve d’Olot.

JOSEP MARIA PLANELLAS SALA (Les Planes d’Hostoles)

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Maria Lluïsa Arnau Soler i tenia quatre filles. Residia a les Planes d’Hostoles. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Cristòfol de les Planes d’Hostoles.

JOSEP MARIA MERIGÓ VALLVERDÚ (La Vall d’en Bas)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Francesca Magriñá Cardona i tenia sis fills. Residia a la Vall d’en Bas. Se celebrarà una missa de record dissabte dia 28 de gener, a l’església de Sant Joan de Barcelona.

MARC GÓMEZ BARRIS (Olot)

Ha mort als 34 anys. Era solter i residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 11 del matí, a l’església de Sant Esteve d’Olot.

RAFAEL CABRERA DELGADO (Olot)

Ha mort als 70 anys. Era casat amb Joana Carbonell Gómez. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la sala polivalent del cementiri d’Olot.

JOSEP MARIA MERIGÓ VALLVERDÚ (La Vall d’en Bas)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Francesca Magriñá Cardona i tenia sis fills. Residia a la Vall d’en Bas. Se celebrarà una missa de record dissabte dia 28 de gener, a l’església de sant Joan (Plaça de la Virreina de Gràcia, Barcelona).

MERCÈ SERRA QUINTANA (Besalú)

Ha mort als 93 anys. Era casada amb Albert Cros Sitjà. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al monestir de Sant Pere de Besalú.

JOSEP MARIA MERIGÓ VALLVERDÚ (La Vall d’en Bas)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Francesca Magriñá Cardona i tenia sis fills. Residia a la Vall d’en Bas. Se celebrarà una missa de record dissabte dia 28 de gener, a l’església de sant Joan (Plaça de la Virreina de Gràcia, Barcelona).

MARC GÓMEZ BARRIS (Olot)

Ha mort als 34 anys. Era solter i residia a Olot. La cerimònia se celebrarà dimecres dia 25, a les 11 del matí, a l’església de Sant Esteve d’Olot.

MERCÈ SERRA QUINTANA (Besalú)

Ha mort als 93 anys. Era casada amb Albert Cros Sitjà. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 4 de la tarda, al monestir de Sant Pere de Besalú.

JOSEP MARIA MERIGÓ VALLVERDÚ (La Vall d’en Bas)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Francesca Magriñá Cardona i tenia sis fills. Residia a la Vall d’en Bas. Se celebrarà una missa de record dissabte dia 28 de gener, a l’església de sant Joan (Plaça de la Virreina de Gràcia, Barcelona).

MARIA ÀNGELS MASOLIVER REIXACH (Olot)

Ha mort als 75 anys. Era vídua de Lluís Teixidor Berga i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a l’església de Sant Esteve d’Olot.

LAURA COLOMER PLANA (Olot)

Ha mort als 95 anys. Era vídua d’Enric Xutglà Oliveras i tenia cinc fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

JOSEP GUILLAMET REIXACH (La Canya)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Concepció Plujà Darné i tenia dos fills. Residia a la Canya. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Margarita de la Vall de Bianya.

ESPERANÇA CURÓS MARTÍ (Santa Pau)

Ha mort als 99 anys. Era vídua de Lluís Mas Roquer i tenia una filla. Residia a Santa Pau. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 4 de la tarda, a l’església de Santa Maria de Santa Pau.

JOSEP GUILLAMET REIXACH (La Canya)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Concepció Plujà Darné i tenia dos fills. Residia a la Canya. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Santa Margarita de la Vall de Bianya.

ESPERANÇA CURÓS MARTÍ (Santa Pau)

Ha mort als 99 anys. Era vídua de Lluís Mas Roquer i tenia una filla. Residia a Santa Pau. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a 2/4 de 4 de la tarda, a l’església de Santa Maria de Santa Pau.

JOAQUIM COLLELL MASDEVALL (Sant Joan les Fonts)

Ha mort als 98 anys. Era vidu de Pilar Casanovas Plantalech i tenia un fill. Residia a Sant Joan les Fonts. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Sant Joan les Fonts.

CARMEN SUREDA GUELL (Besalú)

Ha mort als 95 anys. Era vídua i tenia un fill. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Llorenç de Bescanó.

LOLA GRATACÓS RIU (Besalú)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Salvador Masó Ros. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a la 1 del migdia, al Monestir de Sant Pere de Besalú.

ESTEVE VILANOVA FONT (Tortellà)

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Joana Pujol Cufí i tenia un fill. Residia a Tortellà. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a l’església de Santa Maria de Tortellà.

RAFAEL GARCÍA SÁNCHEZ (Olot)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Francisca Ginés Ramírez i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PAQUITA MASDEU CAPDEVILA (Olot)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Francisco Clavaguera Mosquera i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 4 de la tarda, a l’església de Sant Cristòfol les Fonts.

JORDI ESTARTÚS MARTÍ (Olot)

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Núria Badosa Collell i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

MARGARITA COLLDECARRERA FEIXAS (Santa Pau)

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Jaume Pont Busquets i tenia dos fills. Residia a Santa Pau. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a l’església parroqial de Santa Maria de Santa Pau.

EMILIA MARTÍN FERNÁNDEZ (Olot)

Ha mort als 91 anys. Era vídua d’Antonio Chia Fernández i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

ENCARNA SERRANO PACHECO (Olot)

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Manuel Arrabal Cabo i tenia set fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Sant Esteve d’Olot.

JOAN COLOMER LLAGOSTERA (Santa Pau)

Ha mort als 93 anys. Era vidu de Carme Santaeulalia Güell i tenia un fill. Residia a Santa Pau. La cerimònia serà avui dijous, a les 12 del migdia, a l’església de Santa Maria de Santa Pau.

CARME DOMÈNECH COMADEVALL (Olot)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Jaume Grabulosa Costa i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia serà avui dijous, a les 10 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

CARME DOMÈNECH COMADEVALL (Olot)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Jaume Grabulosa Costa i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

MANUEL ESCOBAR ROLDÁN (Olot)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Francisca Montenegro Ruiz i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

CARME BASSOLS VILALTA (La Canya)

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Saturnino Planella Reixach i tenia dos fills. Residia a la Canya. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a l’església de Sant Josep Obrer de la Canya.

JOANA BALATEU HURTÓS (Besalú)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Salvi Grau Font. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, al monestir de Sant Pere de Besalú.

MARIA RUIZ SANCHO (Sant Joan les Fonts)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de José Peláez Aguilera i tenia dos fills. Residia a SantJoan les Fonts. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

MANUEL ESCOBAR ROLDÁN (Olot)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Francisca Montenegro Ruiz i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

JOSÉ TEIXIDOR VALERI (Batet de la Serra)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Maria Masllorens Canalias i tenia dos fills. Residia a Batet de la Serra. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a l’església de Santa Maria de Batet.

JOSEP CASAMITJANA PUJOL (Olot)

Ha mort als 94 anys. Era casat amb Mercè Vila Traité i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’1 del migdia, a la capella del cementiri d’Olot.

DOLORS BONET CASTAÑER (Olot)

Era vídua de Jordi Farjas Darnés i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri d’Olot.

MARIA JUANOLA MASSIAS (Olot)

Era vídua de Ramon Borell Bertran i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

BALBINA RODRÍGUEZ PADILLA (Les Planes d’Hostoles)

Tenia set fills i residia a Sant Feliu de Pallerols. La cerimònia se celebrarà en la intimitat de la família.

MARIA USAN LLOVER (Les Planes d’Hostoles)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Josep Font Serra i tenia tres fills. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a l’església de Sant Cristòfol de les Planes d’Hostoles.

MARIA USAN LLOVER (Les Planes d’Hostoles)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Josep Font Serra i tenia tres fills. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 11 del matí, a l’església de Sant Cristòfol de les Planes d’Hostoles.

MARIA USAN LLOVER (Les Planes d’Hostoles)

Era vídua de Josep Font Serra i tenia tres fills. Residia a les Planes d’Hostoles. La cerimònia se celebrarà demà passat, a les 11 del matí, a l’església de Sant Cristòfol de les Planes d’Hostoles.

SIMON ROCA COLL (Olot)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Pilar Asperó Fageda i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a l’església del Sagrat Cor-Caputxins d’Olot.

JOSEFA LUCENA LÓPEZ (Olot)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Raimundo Peñuelas García. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

SANTIAGO LÓPEZ ALONGINA «EN SANTI DE CA L’HELENA» (Olot)

Ha mort als 75 anys. Tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 9 del matí, a l’església de Sant Pere Màrtir d’Olot.

EMPAR JUANOLA MASDEVALL «L’AMPARO DE LES FEIXES» (Olot)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Ramon Feixas Capdevila i tenia dues filles. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 4 de la tarda, a l’església de Sant Esteve d’Olot.

CARME PLANA RIBALTA (Olot)

Ha mort als 85 anys. Era casada amb Joan Solà Fabregó i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

CARME PUJOLAR CARGOL (Olot)

Ha mort als 81 anys. Era casada amb Josep Sacrest Ayats i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a l’església de Sant Esteve d’Olot.

MARIA CRESPO DE SAN MAURO (Olot)

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Montserrat Avellana Calm i tenia una filla. Residia a Sant Esteve d’en Bas. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

MARIA CRESPO DE SAN MAURO (Olot)

Ha mort als 90 anys. Era vídua d’Eleuteri Espuña Casals i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

ÀNGEL PUJOL COROMINAS (Olot)

Ha mort als 86 anys. Era casada amb Miquel Oller Lloveras i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Esteve d’Olot.

JOANA FIGUERAS XUCLÀ (Olot)

Ha mort als 86 anys. Era casada amb Miquel Oller Lloveras i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a l’església de Sant Esteve d’Olot.

PILAR MASOLIVER CARBONÉS (Hostalets d’en Bas)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Joan Boada Pujol i tenia tres fills. Residia a Hostalets d’en Bas. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a l’església de Santa Maria de Hostalets d’en Bas.

JAUME MASÓ PLANAS (Tortellà)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Maria Cardona Delgado i tenia tres fills. Residia a Tortellà. La cerimònia se celebrarà en la intimitat de la família a Tortellà.

MARIA CRESPO DE SAN MAURO (Olot)

Ha mort als 90 anys. Era vídua d’Eleuteri Espuña Casals i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

JOANA FIGUERAS XUCLÀ (Olot)

Ha mort als 86 anys. Era casada amb Miquel Oller Lloveras i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Esteve d’Olot.

MANEL FERRÉS BARTROLÍ (Olot)

Ha mort als 78 anys. Era casat amb M. Assumpció Masó Alsina i tenia dues filles. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

MARIA FIGUERAS MALLARACH «LA MARIA DE CA LA MALLARACH» (Olot)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Jordi Montserrat Vallès i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Esteve d’Olot.

CARME GUILLÉN RUIZ (Olot)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Miquel Guiu Arnau i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri d’Olot.

MERCÈ RIBAS GRAU (Les Preses)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Josep Padrosa Expósito i tenia quatre fills. Residia a les Preses. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Pere de les Preses.

PILAR LAHOZ MORELLÓN (Olot)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Nicolau Ferrés Masmitjà i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri d’Olot.

MN. LLUÍS SOLÀ TRIADÚ (Olot)

Ha mort als 86 anys. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a l’església de Sant Esteve d’Olot.

MANEL FERRÉS BARTROLÍ (Olot)

Ha mort als 78 anys. Era casat amb M. Assumpció Masó Alsina i tenia dues filles. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 11 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

MARIA FIGUERAS MALLARACH (Olot)

«La Maria de Ca La Mallarach» . Ha mort als 93 anys. Era vídua de Jordi Montserrat Vallès i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Esteve d’Olot.

VENTURA AYGUABELLA CLAPERA (Les Preses)

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Conxita Puigdemont Casacuberta i tenia dos fills. Residia a Les Preses. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Pere de les Preses.

JOSÉ MONTORO MOLINA (Olot)

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Josefa Peláez Luque i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 9 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

ROSARIO RIOS CONDE (Hostalets d’en Bas)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de José Falcó Requena i tenia una filla. Residia a Hostalets d’en Bas. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 9 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PETRO KOZAKOV (Olot)

Ha mort als 52 anys. Era casat amb Oksana Kozakova i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a la 1 del migdia, a l’església del Sagrat Cor dels Caputxins d’Olot.

CATERINA OLIVERAS SITJES (Olot)

Ha mort als 90 anys. Tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia de comiat se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

RAMON ESTAÑOL CLAPERA (Olot)

Ha mort als 68 anys. Era casat amb Maria Llongarriu Juviñà i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 11 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

TOMÁS CARRILLO CARRILLO (Olot)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Ana Mercado Durán i tenia cinc fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la sala polivalent del cementiri Municipal d’Olot.

JUAN JOSÉ MOYA PEREA (Olot)

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Maria Josefa Roldán Tapiador i tenia quatre fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

FRANCISCO GÓMEZ GÓMEZ (Oix)

Ha mort als 64 anys. Tenia dos fills. Residia a Oix. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a l’església del Santíssim Salvador de Castellfollit de la Roca.

CONCEPCIÓN GÓMEZ RODRÍGUEZ (Olot)

Ha mort als 82 anys. Era vídua de Joaquín Salido Alarcón i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

MATILDE AMAT FORTET (Olot)

Ha mort als 91 anys. Era casada amb Alejandro Puig Marés i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

ROSA TORRENT GELIS (Olot)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Jaume Puig Canal i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 10 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PILAR ARTÉS TORRA (Olot)

Ha mort als 92 anys. Era vídua d’Enric Juárez Asperó i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri d’Olot.