Alt Empordà

En aquest espai hi trobareu els funerals del dia i les necrològiques de les darreres setmanes a Figueres i a l’Alt Empordà
Hi pots consultar els obituaris del dia, amb les defuncions i funerals de les comarca de l’Alt Empordà.  També pots consultar les necrològiques de dies anteriors.PILAR BIELSA MORADELL

Ha mort als 69 anys. Era natural de Barcelona i residia a Figueres. Era vídua de Carles Mestres Castelló i tenia tres filles. Serà incinerada avui dimecres, a les 10 del matí, al crematori de Funerària Vicens de Figueres.

JOSÉ ROBERTO SORIA MIRANDA

Ha mort als 65 anys. Tenia tres fills. Residia a l´Escala. L´enterrament se celebrarà demà dijous, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de l´Escala.

LUIS FERNÁNDEZ ÁLVAREZ

Ha mort als 83 anys. Era natural de Torre-Cardela (Granada) i residia a Sant Miquel de Fluvià. Era casat amb Maria Porcel Requena i tenia una filla. L´acte de comiat se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària ...

MIQUEL ÀNGEL RODRÍGUEZ-ARENAS GARCÍA

Ha mort als 56 anys. Era natural de Madrid i residia a Figueres. Era casat amb Olga i tenia un fill. L´enterrament se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de la Sagrada Família de Figueres.

JOSEP MARTÍN CORRAL

Era natural de Figueres i residia a Vilafant. Tenia un fill. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la sala de cerimònies de Funerària ­Vicens de Figueres.

SALVADOR RODRÍGUEZ LORENZO

Ha mort als 60 anys. Era natural d´Urduliz (Biscaia) i residia a Figueres. Era casat amb Concepció i tenia dos fills. L´enterrament se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Figueres.

CONSUELO LÓPEZ ARANDA «ENCARNACIÓN»

Ha mort als 85 anys. Era natural de Martos (Jaén) i residia a Figueres. Era vídua de Jordi Vernet i Roca i tenia tres fills. L´enterrament se celebrarà demà dissabte, a 2/4 d´11 del matí, a la parròquia de la Sagrada Família de Figueres.

ANDRÉS DONOSO CALERO

Ha mort als 81 anys. Era natural de Trujillo (Càceres) i residia a Figueres. Era casat amb Carmen Vaquero Sánchez i tenia dos fills. La cerimònia serà avui divendres, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.

JOAN CANADELL JOAN

Ha mort als 86 anys. Era natural de Darnius i residia a Figueres. Era casat amb Maria Rigall Gañil i tenia tres fills. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.

Mª LUISA HERRERA TORAL «ROSA»

Ha mort als 69 anys. Era natural d´Hinojares (Jaén) i residia a Vilafant. Era vídua de Francisco Muñoz Gómez i tenia dos fills. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres

PERE BERTA CASAS

Ha mort als 90 anys. Era natural de Roses, on residia. Era casat amb Ester Alabert i tenia un fill. L´enterrament se celebrarà avui dijous, a 2/4 d´1 del migdia, a la parròquia de Santa Maria de Roses.

ANDRÉS DONOSO CALERO

Ha mort als 81 anys. Era natural de Trujillo (Càceres) i residia a Figueres. Era casat amb Carmen Vaquero Sánchez i tenia dos fills.La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.

MARIA BLANCHART MALLOL

Ha mort als 83 anys. Era natural de Mollet de Peralada, on residia. Era vídua de Jaume Camps Pagès i tenia un fill. L´enterrament se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a l´església parroquial de Mollet de Peralada.

SOR E. ROSA QUINTANA VELÁZQUEZ

Ha mort als 89 anys. Era natural de Tejeda (Las Palmas) i residia a Figueres. L´enterrament se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la capella dels Desemparats de l´asil Vilallonga de Figueres.

MARIA EDUVIGES CELEIRO LÓPEZ

Ha mort als 96 anys. Era natural de Fonte do Lobo - Becerrea (Lugo) i residia a Cadaqués. Era vídua de Sergio Daider Clarà i tenia tres fills. L´enterrament se celebrà ahir dimarts, a 2/4 d´1 del migdia, a l´església parroquial de Cadaqués.