ROSA BATLLE GUILLAMET (Porqueres)

Ha mort als 70 anys. Era casada amb Jordi Valentí Angelats. Residia a Porqueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Banyoles.

..

2 notes de condòl
  1. Ahir vaig saber la teva mort Rosa, em sap molt greu, tinc la teva presència a molts llocs ,k fèiem petar la xerrada,la teva manera d’esser ser,sempre em tants ànims era admirable, la guardare al meu cap mentre tingui memòria ….
    El nostre condol a la família…..😪

  2. La meva estimada rosa , no em vaig poder despedir de tu perque no ho vaig saber, creia i creies que t’ estaven fent proves; encara el dimarts et vaig desitjar bona nit sense saber que…..ets i has sigut una persona molt estimada per tots els que t’ em conegut!!! Descansa en pau !!!! Mil petons siguis a on siguis🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

    Deixa la teva nota de condòl

    Memorali és un portal que recull i classifica, provinents de fonts públiques o publicades, les defuncions de diverses zones de Catalunya. Les defuncions estan classificades per comarca. També podràs trobar-hi les defuncions de les capitals de comarca, com ara les defuncions a Girona, defuncions a Manresa, defuncions a Berga, defuncions a Solsona, defuncions a Ripoll, defuncions a Figueres, defuncions a Terrassa, defuncions a Igualada, defuncions a Badalona, defuncions a Olot etc..