FERRAN AVILÉS GRANULLAQUE (Banyoles)

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Concepció Estudis Cos i tenia tres fills. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 4 de la tarda, al tanatori del Pla de l’Estany.

..

1 Comment
 1. DEP, les meves condolències a tota la seva familia i amics.
  Ha estat un plaer compartir cami amb Ferran, en l’Institut Montsoriu d’Arbúcies, per mi sempre va ser un gran mestre que compartia tota la seva sabiduria amb tothom, era un mestre com el personatge de la pelicula Karate Kid, el senyor Miyagi, gràcies per contribuir a fer un món millor i a millorar a les persones que hem tingut l’honor de compartir part del recorregut de la teva vida.
  Moltes gràcies.
  Joan Antoni Balsera Pérez

  Deixa la teva nota de condòl

  Memorali és un portal que recull i classifica, provinents de fonts públiques o publicades, les defuncions de diverses zones de Catalunya. Les defuncions estan classificades per comarca. També podràs trobar-hi les defuncions de les capitals de comarca, com ara les defuncions a Girona, defuncions a Manresa, defuncions a Berga, defuncions a Solsona, defuncions a Ripoll, defuncions a Figueres, defuncions a Terrassa, defuncions a Igualada, defuncions a Badalona, defuncions a Olot etc..