Pla de l’Estany

Necrològioques i esqueles diàries del Pla de l’Estany, Banyoles

OFERTA! Joc d'utencilis de cuina antiadherents, 8 peces

Joc d'utencilis de cuina antiadherents, 8 peces

39,99 €CATALINA ICART SAFARRÉS (Banyoles)

Ha mort als 93 anys. Era soltera. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Banyoles.

PALMIRA BADOSA VINARDELL (Cornellà del Terri)

Ha mort als 75 anys. Era casada amb Pere Duran Casademont. Residia a Borgonyà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Borgonyà de Cornellà del Terri.

PALMIRA BADOSA VINARDELL (Borgonyà)

Ha mort als 75 anys. Era casada amb Pere Duran Casademont. Residia a Borgonyà. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Borgonyà de Cornellà del Terri.

ANTONIO ANDRADE CASALDERREY (Banyoles)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Carmen Ventura García. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 6 de la tarda, a l’església parroquial de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

ANTONIO RAMÍREZ MORALES (Porqueres)

Ha mort als 85 anys . Era casat amb Maria Dolors Trinch Garriga. Residia a Porqueres. La cerimònia se celebrarà divendres, a les 12 del migdia, al tanatori de Banyoles.

JOAN BASSOLS LUQUE (Banyoles)

Ha mort als 67 anys. Era casat amb Rosa Maria Noguer Marés. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà dijous, a les 11 del matí, al tanatori de Banyoles.

JAUME JORDÀ CARBONELL (Banyoles)

Ha mort als 62 anys. Era casat amb Maria Asunción Paradas Pellicer. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà dijous, a les 12 del migdia, al tanatori de Banyoles.

JAUME JORDÀ CARBONELL (Banyoles)

Ha mort als 62 anys. Era casat amb Maria asunción Paradas Pellicer. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà dijous, a les 12 del migdia al tanatori Mémora de Banyoles.

JOAN BASSOLS LUQUE (Banyoles)

Ha mort als 67 anys. Era casat amb Rosa Maria Noguer Marés. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà dijous, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies del tanatori de Banyoles.

PAQUITA NICOLAS COTTIER (Banyoles)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Narcís Franch Juandó. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

JOANA ALFONSO ARNAU (Banyoles)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Jaume Coll Ramió. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

CARMEN SOLER SERRAT (Mata)

Ha mort als 78 anys. Era vídua de Lluís Vilà Dilmé. Residia a Mata. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 3 de la tarda , a la parròquia de Sant Andreu de Mata.

JOAN TARRADAS FERRER (Banyoles)

Ha mort als 90 anys. Era vidu de Núria Faja Ricart. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de sis de la tarda, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

MARIA MERCÈ PONS SALAMÓ (Banyoles)

Ha mort als 65 anys. Era casada amb George de Martin’s Freitas. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Banyoles.

JOSÉ FLOREZ SUÁREZ (Banyoles)

Ha mort als 95 anys. Era vidu de Soledad Bonilla Tomas. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

JOSÉ FLORES SUÁREZ (Banyoles)

Ha mort als 56 anys. Era vidu de Soledad Bonilla Tomas. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a 2/4 de 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

QUIMETA BOSCH TORRENT (Serinyà)

Ha mort als 94 anys. Era vídua d’Albert Cufí Laboira. Residia a Serinyà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Serinyà.

QUIMETA BOSCH TORRENT (Serinyà)

Ha mort als 94 anys. Era vídua d’Albert Cufí Laboira. Residia a Serinyà. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Serinyà.

XAVIER CAYUELA ROURA (Banyoles)

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Maria Carmen Coll Xargay. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 1/4 de 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

SALVADOR FONT PONS (Banyoles)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Lourdes Dilmé Bosch. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 6 de la tarda, al Tanatori de Banyoles.

DOLORS TERRADELLAS GENOVER (Banyoles)

Ha mort als 100 anys. Era vídua de Josep Badosa Terradellas. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 3/4 de 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

FRANCISQUETA ESTANY SOLÀ (Fontcoberta)

Ha mort als 99 anys. Era vídua de Jaume Felip Portes. Residia a Fontcoberta. La cerimònia se celebrarà dilluns, a 2/4 de 4 de la tarda, a la parròquia de Melianta (Fontcoberta).

MARIA DOLORS TRIAS PUNSÍ (Banyoles)

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Jordi Juanola Taulera. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà dilluns, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Sta. Maria dels Turers de Banyoles.

PERE CASAS AULET (Porqueres)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Maria Lagresa Frigola. Residia a les Pedreres, Porqueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 el migdia, al tanatori de Banyoles.

MANUEL JIMÉNEZ MERCADO (Banyoles)

Ha mort als 76 anys. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la capella de la Clínica Salus Informorum de Banyoles.

MANUEL JIMÉNEZ MERCADO (Banyoles)

Ha mort als 76 anys. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, a la capella de la clínica Salus Informorum de Banyoles.

MARIA ANTONIA CASTRO SÁNCHEZ (Banyoles)

Ha mort als 97 anys. Era vídua de José Llanos Vega. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, al tanatori de Banyoles.

MARIA GIRONÈS SALA (Banyoles)

Ha mort als 101 anys. Era vídua de Joan Carreras Expósito. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

ROSA ROCA MIR (Banyoles)

Ha mort als 93 anys. Era soltera. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

MARIA DOLORS BADIA BOSCH (Serinyà)

Ha mort als 81 anys. Era vídua de Joan Massaguer Carreras. Residia a Serinyà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 5 de la tarda a la parròquia de Serinyà.

JORDI CASADEMONT COSTA (Banyoles)

Ha mort als 88 anys. Era vidu de Maria Figa Carreras. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

JAUME SALVATELLA BATLLORI (Vilafreser)

Ha mort als 90 anys. Era vidu de Maria Bosch Bosch. Residia a Vilafreser. La cerimònia se celebrarà diumenge, a les 10 del matí, a la parròquia de Vilafreser.

QUIM VILÀ FERRER (Palol de Revardit)

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Carme Padrosa Congost. Residia a Palol de Revardit. La cerimònia se celebrarà dumenge, a les 10 del matí, al tanatori de Banyoles.

JAUME SALVATELLA BATLLORI (Vilafreser)

Ha mort als 90 anys. Era vidu de Maria Bosch Bosch. Residia a Vilafreser. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 10 del matí, a la parròquia de Vilafreser.

ASSUMPCIÓ CAMPS BUSTINS (Porqueres)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Joan Bosch Trull. Residia a Porqueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Sant Joan de les Pedreres de Porqueres.

ROSA LLEAL PLANTÉS (Sant Vicenç de Camós)

Ha mort als 90 anys. Era vídua d’Anicet Sala Compte. Residia a Sant Vicenç de Camós. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Vicenç de Camós.

ROSA LLEAL PLANTÉS (Sant Vicenç de Camós)

Ha mort als 90 anys. Era vídua d’Anicet Sala Compte. Residia a Sant Vicenç de Camós. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Vicenç de Camós.

TERESA PLÀ FERRER (Vilafreser)

Ha mort als 102 anys. Era soltera. Residia a Vilafreser - Vilademuls. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori de Banyoles.

TERESA PLÀ FERRER (Vilafreser)

Ha mort als 102 anys. Era soltera. Residia a Vilafreser - Vilademuls. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori de Banyoles.

JOSEFA FRIGOLA MASDEVALL (Banyoles)

Ha mort als 83 anys. Era soltera. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori de Banyoles.

ÀNGEL BECH VILA (Camós)

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Elvira Soler Coll. Residia a Camós. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Vicenç de Camós.

LOLA AVELLANA BOADA (Banyoles)

Ha mort als 91 anys. Era vídua d’Aleix Jordà Feliu. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Banyoles.

NÚRIA PLANA MASBERNAT (Banyoles)

Ha mort als 77 anys. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 12 del migdia, al Monestir de Sant Pere de Besalú.

MARIA NOGUER CULUBRET (Porqueres)

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Joan Casals Sitjà. Residia a Porqueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Joan de les Pedreres de Porqueres.

JULIO SELVA PRIETO (Banyoles)

Ha mort als 75 anys. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Banyoles.

ROSA ROS SERRA (Banyoles)

Ha mort als 94 anys. Era vídua d’Amadeu Planas Surroca. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Banyoles.

LLUÍS PRESAS PAGÈS (Miànigues)

Ha mort als 64 anys. Residia a Miànigues, Porqueres. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a la 1 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

SALVADOR SOLER XARGAY (Palol de Revardit)

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Joana Bassols Mià. Residia a Palol de Revardit. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori de Banyoles.

SALVADOR SOLER XARGAY (Palol de Revardit)

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Joana Bassols Mià. Residia a Palol de Revardit. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori de Banyoles.

MARIA ANTÒNIA BOSCH DURAN (Banyoles)

Ha mort als 82 anys. Era casada amb Àngel Marina Fuster. Residia a Banyoles . La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Banyoles.

JOAQUIM PONSI SABATE (Usall)

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Maria Pilar Burgos Pelegrí. Residia a Usall. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori de Banyoles.

EUGENI PÉREZ SÁNCHEZ (Esponellà)

Ha mort als 90 anys. Era casat amb María del Carmen Sánchez Blázquez. Residia a Esponellà. La cerimònia se celebrarà dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Cebrià d’Esponellà.

ADELA PORTELLA FELIU (Sords)

Era vídua de Pere Bosch Oliveras. Residia a Sords, Cornellà del Terri. La cerimònia se celebrarà dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori de Banyoles.

MANUEL DE LA FUENTE MARTÍNEZ (Serinyà)

Ha mort als 80 anys. Era vidu d’Amparo Martínez de la Fuente. Residia a Serinyà. La cerimònia se celebrarà dimarts, a les 12 del migdia, al tanatori de Banyoles.

PEPA MOLLA GINER (Banyoles)

Ha mort als 71 anys. Era casada amb Andreu Pujol Camps. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’11 del matí, al tanatori de Banyoles.

DOLORS SALVANERA CABANES · «LOLA» (Banyoles)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Josep Masó Garriga. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 12 del migdia, al tanatori de Banyoles.

PILAR RUBIROLA CASALS (Cornellà del Terri)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Jaume Casellas Reig. Residia a Cornellà del Terri. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Cornellà del Terri.

ROSA ROURA PI (Banyoles)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Martirià Surroca Ferrer. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 3/4 de 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

ESTEVE ESTARRIOLA ARTIGAS (Sant Miquel de Campmajor)

Ha mort als 96 anys. Era casat amb Trinitat Borrell Puigdemont. Residia a Sant Miquel de Campmajor. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Miquel de Campmajor.

CARME MIGUEL FARRE (Mata)

Ha mort als 91 anys. Era vídua d’Antonio Campoy Maignon. Residia a Mata. La cerimònia serà avui dilluns, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Banyoles.

TERESA FERRER NOGUER (Pujals dels Cavallers)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Jaume Oliveras Domènech. Residia a Pujals dels Cavallers. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Pujals dels Cavallers, a Cornellà del Terri.

MARÍA REINA RODRÍGUEZ (Banyoles)

Ha mort als 79 anys. Era vídua d’Isidro de la Fuente Martínez. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Banyoles.

CARME PINART TOMÀS (Banyoles)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Jaume Figueras Verdaguer. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, al tanatori de Banyoles.

MONTSERRAT FREIXAS FIGUERAS (Camós)

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Lluís Portas Gifra. Residia a Camós. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Banyoles.

EMÍLIA RIBAS BASSOLS (Palol de Revardit)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Pere Badia Arbusà. Residia a Palol de Revardit. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Palol de Revardit.

JUAN MANUEL GARCÍA HERMOSILLA (Mata)

Ha mort als 82 anys. Era vidu de Ramona Garrido Cabrera. Residia a Mata, Porqueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Banyoles.

JUAN MANUEL GARCÍA HERMOSILLA (Mata)

Ha mort als 82 anys. Era vidu de Ramona Garrido Cabrera. Residia a Mata - Porqueres. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Banyoles.

MANOLO DÍEZ DE LOS RIOS HIDALGO (Banyoles)

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Carmelita Soler Batallé. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, al tanatori de Banyoles.

NATIVITAT BRUGUÉ BOU · «NATI» (Banyoles)

Ha mort als 80 anys. Era casada amb Manel Tortós - Sala Badia. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

VICENTE VÍLCHEZ GUTIÉRREZ (Banyoles)

Ha mort als 96 anys. Era vidu d’Isabel Leiva Malagón. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori de Banyoles.

MARIA ÀNGELS MENA GUASCH · «SELI» (Vilamarí)

Ha mort als 87 anys. Residia a Vilamarí-Vilademuls.

VICENTE VILCHEZ GUTIÉRREZ (Banyoles)

Ha mort als 96 anys. Era vidu d’Isabel Leiva Malagón. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori de Banyoles.

JORDI ROMANS BARCELÓ (Banyoles)

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Rosa Ferres Rubirola. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Pere de Banyoles.

FRANCISCO BAHÍ MARCÈ (Banyoles)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Anna Maria Tarafa Viñas. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

FRANCISCO BAHÍ MARCÈ (Banyoles)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Anna Maria Tarafa Viñas. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

JOSEP SOLÉ TEIXIDOR (Banyoles)

Ha mort als 92 anys. Era vidu de Joaquima Curós Bramon. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

XICU FELIU PORTAS (Banyoles)

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Rosa Pascual Ferrer. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Melianta, a Fontcoberta.

MARIA REMEI LÓPEZ RODRÍGUEZ (Serinyà)

Ha mort als 79 anys. Residia a Serinyà. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, al tanatori de Banyoles.

JOSÉ CANO RODRÍGUEZ (Serinyà)

Ha mort als 75 anys. Residia a Serinyà.

TERESA JIMÉNEZ SAAVEDRA (Banyoles)

Ha mort als 80 anys. Residia a Banyoles.

JOAN FONT VILAGRAN (Banyoles)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Dolors Brugada Serra. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a 1/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Banyoles.

CECÍLIA FIGUERAS TURRO (Banyoles)

Ha mort als 72 anys. Era casada amb Josep Teixidor Jofre. Residia a Banyoles. La cerimònia serà avui diumenge, a 1/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sta Maria dels Turers de Banyoles.

CECÍLIA FIGUERAS TURRO (Banyoles)

Ha mort als 72 anys. Era casada amb Josep Teixidor Jofre. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a 1/4 de 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

PERE ROURA MASO (Cornellà del Terri)

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Dolors Congost Juanola. Residia a Cornellà del Terri. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, al tanatori de Banyoles.

ROSITA CALM FERRER (Banyoles)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Sebastià Capallera Casals. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Pere de Banyoles.

FINA MARIANO BLANCH (Serinyà)

Ha mort als 80 anys. Era vídua de Marc Domínguez. Residia a Serinyà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Serinyà.

ROSITA CALM FERRER (Banyoles)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Sebastià Capallera Casals. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Banyoles.

MARTÍ CAIXÀS MASANELLAS (Banyoles)

Ha mort als 88 anys. Era solter i residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Banyoles.

JOSEP PLANAS GUILLAMET (Banyoles)

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Catalina Felip Portas. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 1/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sta. Maria el Turers de Banyoles.

ALBERTO SERRANO ESCOBAR (Banyoles)

Ha mort als 65 anys. Era solter. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

ANA CARBONELL XAMBÓ (Banyoles)

Ha mort als 86 anys. Era casada amb Narcís Nierga Mateu. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Banyoles.

FRANCESC RAMIÓ PALOMERAS (Banyoles)

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Dolors Jordà Mercader. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

JOAN DARNÉ BRET (Sant Miquel de Campmajor)

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Pilar Teixidor Pujol. Residia a Sant Miquel de Campmajor. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Miquel de Campmajor.

JOSEP MARIA GELADOR BUSTINS (Banyoles)

Ha mort als 72 anys. Residia a Banyoles.

CARLOTA VACA ROMERO (Banyoles)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Rafael. Residia a Banyoles. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dissabte, a 2/4 d’11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

JOSEP JUSCAFRESA BOSCH (Corts)

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Anna Dalmau Figueras. Residia a Corts. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a la 1 del migdia, a la parròquia de Corts.

CARME GUILLAMET BLANCH (Banyoles)

Ha mort als 80 anys. Era casada amb Josep Moncanut Buhigas. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 2 del migdia, al tanatori de Banyoles.

SIMEÓN SANJUAN BRAMÓN (Banyoles)

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Teresa Robirola Sabater. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 1/4 de 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

MERCÈ BUCH MASDEU (Banyoles)

Ha mort als 59 anys. Era casada amb Tomàs Teixidor Masgrau. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, al tanatori de Banyoles.

FRANCESC TARRÉS BOSCH (Banyoles)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Assumpció Planas Garriga. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, al tanatori de Banyoles.

NOEMÍ CLAVERO TURÓN (Banyoles)

Ha mort als 50 anys. Era soltera. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Banyoles.

JORDI VALERI MANZANO (Banyoles)

Ha mort als 46 anys. Era casat amb Loli Cazorla Hoyo. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Banyoles.

ALFONS RODOREDA COROMINAS (Porqueres)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Margarita Sala Juncà. Residia a Porqueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori de Banyoles.

JOANA CAPELL TREMOLEDA (Banyoles)

Ha mort als 63 anys. Era casada amb Juan José Simon González. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JOANA CAPELL TREMOLEDA (Banyoles)

Ha mort als 63 anys. Era casada amb Juan Jose Simon González. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

MARIA MASÓ CORNELLÀ (Cornellà del Terri)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Josep Sala Cervià. Residia a Cornellà del Terri. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Banyoles.

ANA GALLARDO CORTÉS (Banyoles)

Ha mort als 74 anys. Era vídua de Joaquín López Padilla. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Banyoles.

JOAN PRESAS SÁNCHEZ (Banyoles)

Ha mort als 69 anys. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Calonge.

JUAN AYALA VALVERDE (Banyoles)

Ha mort als 85 anys. Era vidu d’Ascensión Baron Valverde i tenia un fill. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà diluns, a les 10 del matí, a Figueres.

JOSEP MONELL BUSQUETS (Banyoles)

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Leonor Santos Álvarez. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

JOSEP MONELL BUSQUETS (Banyoles)

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Leonor Santos Álvarez. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

MARIA DOLORS MASDEMONT DARANAS (Banyoles)

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Ramon Oliveras Ferrer. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Banyoles.

MARIA DOLORS MASDEMONT DARANAS (Banyoles)

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Ramon Oliveras Ferrer. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Banyoles.

MARIA SERRA ORIOL (Banyoles)

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Pere Vila Ametller. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, al tanatori de Banyoles.

LLUÍS SARAROLS BONMATÍ (Mata)

Ha mort als 86 anys. Era solter. Residia a Mata, Porqueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Andreu de Mata.

FRANCISCO GRABULEDA CASADEVALL (Banyoles)

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Caterina Poch Aurich. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

FRANCISCO GRABULEDA CASADEVALL (Banyoles)

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Caterina Poch Aurich. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

PERE RUBIROLA MOLAS (Banyoles)

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Maria Rosa Serra Costa. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria delsTurers de Banyoles.

AGUSTINA MASPLÀ TUBERT (Banyoles)

Ha mort als 93 anys. Era casada amb Vicenç Vilà Ros. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori de Banyoles.

MARIA COLL MUSQUERA (Crespià)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Pere Bramon Gironella. Residia a Crespià. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Eulàlia de Crespià.

MARIA COLL MUSQUERA (Crespià)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Pere Bramon Gironella. Residia a Crespià. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Sta. Eulàlia de Crespià.

PILAR LLANDRICH ESTEVA (Cornellà del Terri)

Ha mort als 86 anys. Era vídua d’Àngel Quintana Comamala i tenia dues filles. Residia a a Cornellà de Terri. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.

MARIA ANITA VICENS VIDAL (Porqueres)

Ha mort als 78 anys. Era vídua de Lluís Geli Casadevall i tenia un fill. Residia a Porqueres. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

PILAR LLANDRICH ESTEVA (Cornellà del Terri)

Ha mort als 86 anys. Era vídua d’Àngel Quintana Comamala i tenia dues filles. Residia a a Cornellà de Terri. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.

ISABEL BASSAGAÑAS ROMANS (Banyoles)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Rafael Juncà Bramon. Residia a Banyoles . La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 1/4 de 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

JOSEP MARIA LLANDRICH LLANDRICH (Serinyà)

Ha mort als 69 anys. Era casat amb Rosa Castro Pujiula. Residia a Serinyà. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Serinyà.

ANNA JUANOLA PLA (Banyoles)

Ha mort als 68 anys. Era vídua de Lluís Viñas Planas i companya de Francesc Xavier José Daranas. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Banyoles.

PRIMI JORDÀ DORCA (Sant Esteve de Guialbes)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Narcís Rost Costa. Residia a Sant Esteve de Guialbes. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Esteve de Guialbes.

CARLES MORENO ROSADO (Centenys)

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Dolors Vila Busquets. Residia a Centenys. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Centenys.

TERESA SERRAT SOLÉ (Borgonyà)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Joaquim Llahó Saballs. Residia a Borgonyà. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Borgonyà.

MARIA VALLMAJOR CARGOL (Banyoles)

Ha mort als 80 anys. Era casada amb Rosendo Rogé Juncà. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Banyoles.

MIQUEL QUINTANA GRABULOSA (Banyoles)

Ha mort als 64 anys. Era casat amb Sylvie Mathé. Residia a Barcelona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

JORDI COLL VARELA (Banyoles)

Ha mort als 73 anys. Era solter. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de la Misericòrdia de Sarrià de Ter.

MIQUEL QUINTANA GRABULOSA (Banyoles)

Ha mort als 64 anys. Era casat amb Sylvie Mathé. Residia a Barcelona. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

FRANCESC FERNÁNDEZ MARTÍNEZ (Porqueres)

Ha mort als 69 anys. Era casat amb Margarita Viñolas Ramió. Residia a Porqueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, al tanatori de Banyoles.

LLUÍS PUIG TEIXIDOR (Cornellà del Terri)

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Carme Badia Arbusà. Residia a Cornellà del Terri. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Llogaia del Terri de Cornellà del Terri.

JOAN OLIVER FERRER (Borgonyà)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Pilar Viñals Ramió. Residia a Borgonyà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Borgonyà.

MERCÈ BERGA DESCAMPS (Porqueres)

Ha mort als 69 anys. Era casada amb Jaume Sala Güell. Residia a Porqueres.

LLUÍS PUIGDEVALL BUIXEDA (Porqueres)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Maria Dolors Roca Pujolràs. Residia a Porqueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Andreu de Mata.

DOLORS BORRELL ROS (Cornellà del Terri)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Miquel Borrel Gifra. Residia a Cornellà del Terri. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Pere de Cornellà del Terri.

JOSEP HEREU PONS (Cornellà del Terri)

Ha mort als 77 anys. Era solter. Residia a Cornellà del Terri. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Cornellà del Terri.

CARME REYES BATISTA (Santa Llogaia del Terri)

Ha mort als 65 anys. Era casada amb Francisco Boix Alegrí. Resdia a Santa Llogaia del Terri, Cornellà del Terri. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

ESTEVE SERRA ARÚS (Banyoles)

Ha mort als 70 anys. Era casat amb Margarita Teresa Armengol Solà. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

ANTÒNIA GIFREU FELIP (Banyoles)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Joaquim Serrat Soler. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Banyoles.

MERCÈ FAMADAS BUXONS (Banyoles)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Miquel Buj Franch. Residia a Barcelona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Banyoles.

CARLES SERRA MIR (Porqueres)

Ha mort als 48 anys. Era solter. Residia a Porqueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, al tanatori de Banyoles.

MARIA GRÀCIA ADROHER TARRÉS (Banyoles)

Ha mort als 53 anys. Era casada amb Joan Carol Tarrús i tenia dos fills. Residia a Banyoles. La cerimònia es va celebrar ahir dilluns, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori del Pla de l’Estany de Banyoles.

CÈSAR TERRADAS FERRERMONER (Serinyà)

Ha mort als 40 anys. Era casat amb Mariona Teixidor Pont. Residia a Serinyà. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Banyoles.

PERE BASSOLS MIÀ (Palol de Revardit)

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Carmen Vila Custoja. Residia a Palol de Revardit. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Banyoles.

PERE BASSOLS MIÀ (Palol de Revardit)

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Carmen Vila Custoja. Residia a Palol de Revardit. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Banyoles.

JÚLIA DILMÉ BOSCH (Banyoles)

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Josep Llansó Guinart. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Banyoles.

FERRAN PRATS AUQUER (Banyoles)

Ha mort als 65 anys. Era casat amb Núria Oliver Gasull. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Torroella de Montgrí.

JOAN POU CABRATOSA (Banyoles)

Ha mort als 95 anys. Era casat amb Teresa Felip Brugués. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Maià de Montcal.

PAQUITA SALA FONT (Banyoles)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Jacint Mir Pujol. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

PAQUITA SALA FONT (Banyoles)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Jacint Mir Pujol. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

DANIEL FONT VACCARO (Porqueres)

Ha mort als 54 anys. Era solter i residia a Porqueres. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 1/4 de 10 del matí, al Tanatori Mémora de Banyoles.

NÚRIA PELEGRÍ COSTA (Banyoles)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Baldiri Julià Bramon. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

CARME LLANSÓ GUINART (Banyoles)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Joan Castañer Feliu. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

RAMON RIGAU COMAS (Porqueres)

Ha mort als 95 anys. Era vidu de Neus Rodeja Ramionet. Residia a Porqueres. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimarts a les 10 del matí, al tanatori de Banyoles.

ROSA CADENA CUYÀS (Banyoles)

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Pere Juncà Serrat. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

CEFERINO CASTRO SAA (Banyoles)

Ha mort als 62 anys. Era casat amb Maria Torres Titos. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, al Tanatori Mémora de Banyoles.

JOSEP XARGAYÓ AMETLLER (Palol de Revardit)

Ha mort als 99 anys. Era vidu de Teresa Ferrer Pelegrí. Residia a Palol de Revardit. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Banyoles.

MIQUEL MASOLIVER BERENGUER (Banyoles)

Ha mort als 51 anys. Era solter. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

FLORENCI GELI REIXACH «L’AVI DE TOTS» (Vilademuls)

Ha mort als 95 anys. Era casat amb Maria Prats Puntil i tenia quatre fills. Residia a Vilademuls. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 2 del migdia, a la parròquia de Pontós.

RAMON PASSOLAS CAPDEVILA (Banyoles)

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Otilia Gutiérrez Millán. Residia a Barcelona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori de Banyoles.

MARIA CARME CIRERA ARROYO (Banyoles)

Ha mort als 82 anys. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 6 de la tarda, al Tanatori Mémora de Banyoles.

RAMON SOLER BRAMON (Banyoles)

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Mercè Planas Garriga. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 10 del matí, a l’església parroquial de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

JOSEP MONTAÑÀ CANUDAS (Banyoles)

Ha mort als 95 anys. Era vidu de Maria Costa Cots. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

MIQUEL MASMITJÀ SERAROLS (Camós)

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Angelina Frigola Masdevall. Residia a Camós. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Sant Vicenç de Camós.

MARIA MARCÓ BATISTA (Banyoles)

Ha mort als 71 anys. Era casada amb Joaquim Pujol Cordomí. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 d’1 del migdia, al Tanatori Mémora de Banyoles.

PERE MELCIÓ GRABULOSA (Palol de Revardit)

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Montserrat Dalmau Jordà. Residia a Palol de Revardit. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Banyoles.

JOAQUIM SOLER TEIXIDOR (Banyoles)

Ha mort als 96 anys. Era casat amb Pepita Masó Garriga. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, al tanatori de Banyoles.

JOSEP JUANOLA CRUANYES (Banyoles)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb María Carmen Ramírez Surina. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

JOSEP JUANOLA CRUANYES (Banyoles)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Maria Carmen Ramírez Surina. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

MARIA ROSA GRANERO PUMAROLA (Banyoles)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Josep Parals Bou. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, al tanatori de Banyoles.

DAVID MARCÓ ZOBEL (Banyoles)

Ha mort als 47 anys. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

RAMON DARNÉS BESALÚ (Pujals dels Pagesos)

Ha mort als 91 anys. Era vidu d’Anna Fàbrega Oriol. Residia a Pujals dels Pagesos. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Pujals dels Pagesos de Cornellà de Terri.

WANDA SCHMIDT DÖLKER (Banyoles)

Ha mort als 85 anys. Era casada amb Fernando Casanovas Garcia. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 6 de la tarda, al cementiri de l’Escala.

MERCEDES RODRÍGUEZ COLLADO (Melianta)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Francisco Morente Ropero. Residia a Melianta - Fontcoberta. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, al Monestir de Sant Pere de Besalú.

JOAN QUINTANA SOLER (Esponellà)

Ha mort als 69 anys. Residia a Esponellà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Banyoles.

JOAN QUINTANA SOLER (Esponellà)

Ha mort als 69 anys. Residia a Esponellà. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Banyoles.

ANGELINA MARIANO BLANCH (Banyoles)

Ha mort als 82 anys. Era vídua de Jordi Gifra Turró i tenia quatre fills. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Banyoles.

LEONCIO NICOLÁS SÁNCHEZ (Corts)

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Maria Frigola Costa. Residia a Corts. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Corts.

MIQUEL CALLÍS PRAT (Banyoles)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Anna Maria Prat Figueras. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

MIQUEL CALLÍS PRAT (Banyoles)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Anna Maria Prat Figueras. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

MARÍA MENA ANES (Banyoles)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Nemesio Maestre Santos. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, al tanatori de Banyoles.

SALVADOR CASADEVALL COROMINAS (Porqueres)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Angelina Fàbrega Colom. Residia a Porqueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, al tanatori de Banyoles.

ANA MARÍA SILVA ALONSO (Banyoles)

Era vídua de Juan Farjas Oliveras. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 12 del migdia, al tanatori Mémora de Banyoles.

CARMEN SIQUES MUNI (Banyoles)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Francisco Pagès Prat. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 9 del matí, a la parròquia de Sta. Maria dels Turers de Banyoles.

ANA MARÍA SILVA ALONSO (Banyoles)

Era vídua de Juan Farjas Oliveras. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a 2/4 de 12 del migdia, al tanatori Mémora de Banyoles.

CARMEN SIQUES MUNI (Banyoles)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Francisco Pagès Prat. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 9 del matí, a la parròquia de Sta. Maria dels Turers de Banyoles.

DOLORS ESQUEU LLIRINÓS (Banyoles)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Joaquim Planas Fabra. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

DOLORS ESQUEU LLIRINÓS (Banyoles)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Joaquim Planas Fabra. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

MANUEL JUIDIAS TRIMIÑO (Banyoles)

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Maria Portalo Valverde. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 1/4 de 10 del matí, al tanatori de Banyoles.

LOURDES PORXAS CAMPOLIER (Banyoles)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Pere Peracaula Porxas. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Eulàlia de Crespià.

JOAN VILA COMA (Banyoles)

Ha mort als 63 anys. Era casat amb Carmen Ferrer Pons. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

GENÍS SALAMIÀ RADRESA (Porqueres)

Ha mort als 97 anys. Era vidu de Montserrat Puig Fàbregas. Residia a Porqueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, al tanatori de Banyoles.

JOAN VILA COMA (Banyoles)

Ha mort als 63 anys. Era casat amb Carmen Ferrer Pons. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

ANTONIO RENART FRIGOLA (Banyoles)

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Consol Figueras Tarrats. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avi dimecres, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Pere de Cornellà de Terri.

FRANCISCO SÁNCHEZ RUIZ (Porqueres)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb María Dolores Pérez Jiménez. Residia a Porqueres. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Banyoles.