Pla de l’Estany

Necrològioques i esqueles diàries del Pla de l’Estany, Banyoles

MIGUEL PÉREZ JIMÉNEZ

Ha mort als 63 anys. Era casat amb Roser Garcia Lara i tenia tres fills. Residia a Borgonyà. Se celebrarà una cerimònia avui dimarts, a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori de Banyoles.

GERTRUDIS FERRER RIBAS

Ha mort als 86 anys. Era casada amb Josep M. Comajuan Puig i tenia una filla. Residia a Banyoles. L'enterrament se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a l'església parroquial de Miànigues.

JOSEP ORIOL VILLEGA PONS

Ha mort als 44 anys. Era casat amb Joaqui Avellana Boadas i tenia un fill. Residia a Melianta. La cerimòia se celebrarà en la intimitat de la família.

ENCARNA MEDINA GONZÁLEZ

Ha mort als 68 anys. Era vídua de Francisco Carrillo Manzaneda i tenia quatre fills. Residia a Miànigues. L'enterrament se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a l'església parroquial de Sant Romà de Porqueres-Miànigues.

MARIA MARTÍNEZ GARCÍA

Ha mort als 59 anys. Era casada amb Jaume de Palol Masdevall i tenia dos fills. Residia a Banyoles. L'enterrament se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a l'església parroquial de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

MARIA DEVESA MONTCANUT

Ha mort als 92 anys. Era vídua d'Antonio Garcia Garcia i tenia dues filles. Residia a Porqueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 10 del matí, al Tanatori de Banyoles.

MARIA DEVESA MONTCANUT

Ha mort als 92 anys. Era vídua d Antonio Garcia Garcia i tenia dues filles. Residia a Porqueres. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a 2/4 de deu del matí, al Tanatori de Banyoles.

ROSA SOLER GUARDIOLA

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Josep Salrà Trullàs i tenia tres fills. Residia a Banyoles. L´enterrament se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

JOSEP PUJOL COSTA

Ha mort als 59 anys. Era natural de Vilademuls, on residia. Era casat amb Esther i tenia un fill. L´enterrament se celebrarà avui divendres, a 3/4 de 10 del matí, a l´església parroquial de Cabanes

MARIA PILAR MATEU GUBERT

Ha mort als 91 anys. Era soltera. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, al Tanatori de Girona.