Pla de l’Estany

Necrològioques i esqueles diàries del Pla de l’Estany, Banyoles

OFERTA! Joc d'utencilis de cuina antiadherents, 8 peces

Joc d'utencilis de cuina antiadherents, 8 peces

39,99 €JOAN REIXACH MARQUÉS (Banyoles)

Ha mort als 87 anys. Era vidu de Margarita Congost Teixidor. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Banyoles.

PERE CASADEVALL TORNABELLS (Banyoles)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Teresa Serra Coll. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

RAMON FONT IGLESIAS (Banyoles)

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Francisca Pagès Ayats. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

AGUSTÍ JUTGLAR DÈU (Camós)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Montserrat Vilà Carabús. Residia a Camós. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Vicenç de Camós.

JOSEP GELADA VIDAL (Cornellà del Terri)

Ha mort als 91 anys. Era solter. Residia a Cornellà del Terri. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

ÀNGELA TEIXIDOR COS (Banyoles)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Josep Aurich Roure. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Banyoles.

JOAN GELI RISSECH (Santa Llogaia del Terri)

Ha mort als 79 anys. Residia a Santa Llogaia del Terri. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

PERE MOLINA PARDO (Banyoles)

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Carme Casadevall Parerols. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 6 de la tarda, al tanatori de Banyoles.

JOSEP SALVATELLA BATLLORI (Vilafreser)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Maria Bosch Vidal i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Vilafreser.

JOAN GELI RISSECH (Santa Llogaia del Terri.)

Ha mort als 79 anys. Residia a Santa Llogaia del Terri. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JUDIT BOSCH BATLLE (Banyoles)

Ha mort als 40 anys. Era casada amb Jordi Casadevall Gayà. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, al tanatori de Banyoles.

PERE MOLINA PARDO (Banyoles)

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Carme Casadevall Parerols. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, al tanatori de Banyoles.

JOAN HOMS NIERGA (Banyoles)

Ha mort als 68 anys. Era casat amb Consol Coll Mas. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, al tanatori de Banyoles.

PERE PUIGDEMONT NIERGA (Porqueres)

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Antònia Boada Sardà. Residia a Porqueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, al tanatori de Banyoles.

JORDI DOMENECH SEGARRA (Banyoles)

Ha mort als 74 anys. Era solter. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori de Banyoles.

NÚRIA COGUL CIRÉ (Porqueres)

Ha mort als 81 anys. Era vídua de Carlos Bebenko. Residia a Palamós.

ANNA MARIA ESTAÑOL PUJOLAS (Porqueres)

Ha mort als 58 anys. Era casada amb Lluís Casellas Quintanas. Residia a Porqueres. La cerimònia serà avui dijous, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Joan de les Pedreres de Porqueres.

JOAN MASMITJÀ MATAMALA (Serinyà)

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Assumpció Feliu Bosch. Residia a Serinyà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Serinyà.

JOSEP BOIX MARTÍ (Banyoles)

Ha mort als 79 anys. Era vidu de Josefina Oliva Planas. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Banyoles.

BALDIRI GIFRE BATLLORI (Banyoles)

Ha mort als 96 anys. Era vidu de Lola Verdaguer Justafre i residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, al Tanatori Mémora de Banyoles.

JOAQUIM BOSCH ILLA (Serinyà)

Ha mort als 93 anys. Era vidu de Montserrat Palmada Valés. Residia a Serinyà. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Serinyà.

ELISA ADRIÀN COMPTA (Banyoles)

Ha mort als 97 anys. Era vídua d’Àngel Portella Graboleda. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

JOSÉ MONTERO ALFONSO (Banyoles)

Ha mort als 65 anys. Era solter. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Banyoles.

ELISA ADRIÀN COMPTA (Banyoles)

Ha mort als 97 anys. Era vídua d’Àngel Portella Graboleda. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a 2/4 de 10 del matí, a l’església parroquial de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

JOSEP BOSCH COLL (Porqueres)

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Núria Tarrés Bosch. Residia a Porqueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Banyoles.

MIQUEL PLANAS PLANAGUMÀ (Porqueres)

Ha mort als 59 anys. Era casat amb Assumpció Puigvert Morata. Residia a Porqueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Banyoles.

JOSEP MASÓS FUSELLAS (Porqueres)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Isabel Vilà Mulleras. Residia a Porqueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Joan de les Pedreres de Porqueres.

FRANCISCA SOLANA CANCHO (Porqueres)

Ha mort als 90 anys. Era vídua d’Antonio Moro Orozco. Residia a Porqueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 4 de la tarda, al tanatori de Banyoles.

MERCEDES ANDRÉS LÓPEZ (Banyoles)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Félix Muñoz Osma. Residia a Banyoles. La cerimònia es va celebrar ahir dilluns, a 1/4 de 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

AGUSTÍ FONTBERNAT DURAN (Banyoles)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Maria Teresa Masllorens Buenaventura. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

FRANCESC VERDAGUER DURAN (Banyoles)

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Dolors Serarols Serramontmany. Residia a Banyoles. La cerimònia es va celebrar ahir dilluns, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Banyoles.

PAQUITA BOTA FORTIA (Banyoles)

Ha mort als 74 anys. Era casada amb Juan Ros Xargay. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Banyoles.

DÍDAC FERNÁNDEZ BORT (Banyoles)

Ha mort als 51 anys. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Cassà de la Selva.

FRANCESC VERDAGUER DURAN (Banyoles)

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Dolors Serarols Serramontmany. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, al tanatori de Banyoles.

PITU SERRAT COLLMALIVERN (Banyoles)

Ha mort als 69 anys. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Banyoles.

ELVIRA SASTRE VILÀLOLITA CONGOST GRABULEDA HA MORT ALS 92 ANYS. ERA VÍDUA DE JOSEP MICALÓ MIR. RESIDIA A BANYOLES. LA CERIMÒNIA SE CELEBRARÀ AVUI DIJOUS, A 2/4 DE 4 DE LA TARDA, A LA PARRÒQUIA DE SANTA MARIA DELS TURERS DE BANYOLES. (Banyoles)

Ha mort als 84 anys. Era casada amb Ignacio Valverde Mena. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Santa Maria de Blanes.

MONTSERRAT CASALS JUANOLA (Porqueres)

Ha mort als 86 anys. Era soltera. Residia a Porqueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Banyoles.

PERE MICALÓ FERRER (Vilert)

Ha mort als 85 anys. Era vidu de Maria Gironès Vidal. Residia a Vilert, Esponellà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Vilert, a Esponellà.

CEBRIÀ ROURA TORRENT (Corts)

Ha mort als. 96 anys. Era vidu d’Engràcia Puigdevall Barney. Residia a Corts, Cornellà del Terri. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Corts, Cornellà del Terri.

PERE MICALÓ FERRER (Esponellà)

Ha mort als 85 anys. Era vidu de Maria Gironès Vidal. Residia a Vilert, Esponellà. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Vilert, a Esponellà.

ANTONI ESCUBEDO MOLINS (Palol de Revardit)

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Assumpció García Grau. Residia a Palol de Revardit. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

MARIA CAMPOLIER FONT (Porqueres)

Ha mort als 92 anys. Era soltera i residia a Porqueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Sta. Maria dels Turers de Banyoles.

MARIA CAMPOLIER FONT (Porqueres)

Ha mort als 92 anys. Era soltera i residia a Porqueres. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Sta. Maria dels Turers de Banyoles.

ROSITA SERRAMONTMANY MOLAS (Banyoles)

Ha mort als 81 anys. Era soltera i residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, al Tanatori Mémora de Banyoles.

JOAN HINOJOSA ALMIRÓN (Banyoles)

Ha mort als 52 anys. La seva parella, Maria Rosa Riu Viñas. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 6 de la tarda, al tanatori de Banyoles.

PERE JUAN ROS (Banyoles)

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Assumpció Corominas Feliu. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

MARIA RAMIÓ NOGUER (Banyoles)

Ha mort als 103 anys. Era vídua de Joan Simon Corominas. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 1/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

PILAR PLANAS PLANAS (Banyoles)

Ha mort als 57 anys. Era soltera. Residia a Banyoles.

NEUS RODEJA RAMIONET (Banyoles)

Ha mort als 86 anys. Era casada. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

MARIA MASMITJÀ ROS (Banyoles)

Ha mort als 86 anys. Era casada amb Ramon Olivé Ferró. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Banyoles.

ESPERANÇA SUÑÉ GUINÓ (Banyoles)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Lluís Bramon Planas. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, al tanatori de Banyoles.

MARIA MASMITJÀ ROS (Banyoles)

Ha mort als 86 anys. Era casada amb Ramon Olivé Ferró. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Banyoles.

MARIA DOLORS FRIGOLA CARLES (Banyoles)

Ha mort als 81 anys. Era vídua de Joan Compte Pujolàs. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 1/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sta. Maria dels Turers de Banyoles.

MARTA CARDONA SOLEY (Banyoles)

Ha mort als 60 anys. Era casada amb Joaquim Mumbrú Martínez. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Banyoles.

MARIA MERCEDES FERRERO CALLEJO (Banyoles)

Ha mort als 105 anys. Era soltera. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

CARMEN PASTORET RIBAS (Porqueres)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Joan Peix Carbonell. Residia a Mata, Porqueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Andreu de Mata.

TERESA VIÑALS GIFRE (Porqueres)

Ha mort als 74 anys. Era casada amb Agustí Alamo Rodríguez. Residia a Mata, Porqueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Banyoles.

TERESA VIÑALS GIFRE (Mata)

Ha mort als 74 anys. Era casada amb Agustí Alamo Rodríguez. Residia a Mata, Porqueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori de Banyoles.

TERESA VIÑALS GIFRE (Porqueres)

Ha mort als 74 anys. Era casada amb Agustí Alamo Rodríguez. Residia a Mata, Porqueres. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Banyoles.

JOAN BOSCH COLL (Banyoles)

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Àngela Torrent Vilà. Residia a Banyoles. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Banyoles.

ENRIQUETA TEIXIDOR SOLER (Cornellà del Terri)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Pere Balló Llahó. Residia a Cornellà del Terri. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Borgonyà.

DOLORS PLANELLA GIRALT (Banyoles)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Joan Gelada Colom. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Mieres.

JOAN BOSCH COLL (Banyoles)

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Àngela torrent Vilà. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, al tanatori de Banyoles.

CARME ESTANYOL BRUGUÉS (Banyoles)

Ha mort als 82 anys. Era solter. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 4 de la tarda, al tanatori de Banyoles.

JOSEP COROMINAS MITJAVILA (Banyoles)

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Maria Dolors Portella Vilà. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

SABINA PORTELLA ADRIAN (Banyoles)

Ha mort als 65 anys. Era casada amb Ramon Pérez Venteo. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

JOSÉ ANTONIO VELASCO TARIFA (Banyoles)

Ha mort als 78 anys. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 1/4 de 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

SABINA PORTELLA ADRIAN (Banyoles)

Ha mort als 65 anys. Era casada amb Ramon Pérez Venteo. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

HNA. EDUVIGIS ÁLVAREZ GARCÍA (Banyoles)

Ha mort als 90 anys. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la capella de la Clínica Salus Infirmorum de Banyoles.

HNA. EDUVIGIS ÁLVAREZ GARCÍA (Banyoles)

Ha mort als 90 anys. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, a la capella de la clínica Salus Infirmorum de Banyoles.

MARC RIERA I CASTELLÀ (Fontcoberta)

Ha mort als 20 anys. Residia a Fontcoberta. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Fontcoberta.

ENCARNA MALAGÓN MARCHAL (Banyoles)

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Felipe Sánchez Matas. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

ANNA SIBECAS DARNÉS (Banyoles)

Ha mort als 100 anys. Era vídua de Joan Masó Coll. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori Mémora de Banyoles.

ENCARNA MALAGÓN MARCHAL (Banyoles)

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Felipe Sánchez Matas. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

MARIA ANTONIA PORTAS CLOTAS (Vilademuls)

Ha mort als 64 anys. Era casada amb Xavier Maruny Esteve. Residia a Vilademuls. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de les Olives de Vilademuls.

MARIA BOSCH JUNCÀ (Banyoles)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Lluís Hurtós Pairaló. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori de Banyoles.

MARIA ANTONIA PORTAS CLOTAS (Vilademuls)

Ha mort als 64 anys. Era casada amb Xavier Maruny Esteve. Residia a Vilademuls. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de les Olives de Vilademuls.

MARIA BOSCH JUNCÀ (Banyoles)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Lluís Hurtós Pairaló. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori de Banyoles.

LLUÏSA ESTANYOL FÀBREGA (Vilademuls)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Josep Vergés Costal i tenia dos fills. Residia a Vilademuls. Va rebre cristiana sepultura al cementiri de Vilademuls.

MIQUEL MATAMALA PELEGRÍ (Banyoles)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Dolors Saurina Badosa. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Banyoles.

JAUME DILMÉ ROS (Usall)

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Carmen Soto Bruna. Residia a Usall - Porqueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

MARTA LIU TORRENT (Porqueres)

Ha mort als 61 anys. Era vídua d’Albert Llandrich Xargay. Residia a Porqueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, al tanatori de Banyoles.

MIQUEL MATAMALA PELEGRÍ (Banyoles)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Dolors Saurina Badosa. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Banyoles.

BALDIRI OLIVERAS SERRA (Ravós del Terri)

Ha mort als 95 anys. Era casat amb Emilia Buxeda Artigas. Residia a Ravós del Terri - Cornellà del Terri. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Ravós del Terri.

MARIA CARME PUJOL GELI (Banyoles)

Ha mort als 54 anys. Era soltera. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 d’11 del matí, al tanatori de Banyoles.

FRANCESC MAYOLAS GALLOSTRA (Banyoles)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Maria Rosa Pujolàs Pujol. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

MARIA CARME PUJOL GELI (Banyoles)

Ha mort als 54 anys. Era soltera. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a 2/4 d’11 del matí, al tanatori de Banyoles.

ALICIA ESCRICHE CASTRO (Banyoles)

Ha mort als 69 anys. Era casada amb Antoni Basiana Sanz. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 6 de la tarda, al tanatori de Banyoles.

FRANCESC MAYOLAS GALLOSTRA (Banyoles)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Maria Rosa Pujolàs Pujol. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

FRANCESC MAYOLAS GALLOSTRA (Banyoles)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Maria Rosa Pujolàs Pujol. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

MARCOS FLORES MARTÍNEZ (Banyoles)

Ha mort als 85 anys. Era vidu de Maria Torrentà Collelldevall. Residia a Banyoles. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 10 del matí, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Banyoles.

MARÍA CAAMAÑO BRENLLA (Porqueres)

Ha mort als 97 anys. Era vídua d’Antonio Ribera Martínez. Residia a Porqueres. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 9 del matí, al tanatori Mémora de Banyoles.

MARÍA CAAMAÑO BRENLLA (Porqueres)

Ha mort als 97 anys. Era vídua d'Antonio Ribera Martínez. Residia a Porqueres. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 9 del matí, al tanatori de Banyoles.

XICU FAUSELLAS BONAVENTURA (Fontcoberta)

Ha mort als 69 anys. Era casat amb Angelina Melian del Castillo. Residia a Fontcoberta. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 3 de la tarda, al tanatori de Banyoles.

LLUÍS JOU SAROLA (Banyoles)

Ha mort als 85 anys. Era vidu de Joaquima Gratacós Reig. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

MIGUEL LÓPEZ REINOSO (Porqueres)

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Rosa Amador Navarro. Residia a Porqueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al tanatori de Banyoles.

JOANA VILÀ MULLERAS (Camós)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Narcís Micaló Mir. Residia a Camós. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Vicenç de Camós.

MIGUEL LÓPEZ REINOSO (Porqueres)

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Rosa Amador Navarro. Residia a Porqueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al tanatori de Banyoles.

JOANA VILÀ MULLERAS (Camós)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Narcís Micaló Mir. Residia a Camós. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Vicenç de Camós.

JOSEP PINSACH JULIA (Cornellà del Terri)

Ha mort als 71 anys. Residia a Cornellà del Terri. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Sant Pere de Cornellà del Terri.

ÀLEX BRUGUÉS PALOMERAS (Cornellà del Terri)

Ha mort als 86 anys. Era vidu de M. Teresa Bañeras Ponsatí. Residia a Cornellà del Terri . La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, al Tanatori Mémora de Salt.

MARIA PLA ESTEBA (Banyoles)

MARIA PLA ESTEBA (Banyoles)

JOAN COMPTA MASDEVALL (Porqueres)

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Angelina Galí Busquets. Residia a Porqueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Joan de les Pedreres de Porqueres.

ANDREU SERRA REVERTER (Banyoles)

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Paquita Llobet Duran. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori de Banyoles.

JOAN COMPTA MASDEVALL (Porqueres)

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Angelina Galí Busquets. Residia a Porqueres. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Joan de les Pedreres de Porqueres.

ANDREU SERRA REVERTER (Banyoles)

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Paquita Llobet Duran. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori de Banyoles.

JOSEP DARNÉ PUJOL (Banyoles)

Ha mort als 86 anys. Era vidu de Carme Noguer. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Banyoles.

DOLORS SERRA SURINA (Banyoles)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Miquel Fontàs Arbat. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Mieres.

TERESA NOU PULÍ (Mata)

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Joan Masdéu Dorca. Residia a Mata. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, al tanatori de Banyoles.

JOAN COLL GIFRA (Banyoles)

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Dolors Constans Pagés. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Banyoles.

RAMONA GARRIDO CABRERA (Porqueres)

Ha mort als 80 anys. Era casada amb Juan Manuel García Hermosilla. Residia a Porqueres, Mata. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Banyoles.

SISA MAS MASDEU (Fontcoberta)

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Josep Sitjà Planella. Residia a Fontcoberta. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Pere de Mieres.

JOSEP CAMPMOL ROS (Porqueres)

Ha mort als 88 anys. Era vidu d’Angelina Puigdemont Nierga. Residia a Porqueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sant Joan de les Pedreres de Porqueres.

DOLORS FULLADOSA JUANOLA (Banyoles)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Miquel Daunis Plujà. Residia a Banyoles. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Banyoles.

MERCÈ DARANAS VILA (Banyoles)

Ha mort als 78 anys. Era vídua d’Àngel Rull Esteve. Residia a Banyoles.

JOSEP CAMPMOL ROS (Porqueres)

Ha mort als 88 anys. Era vidu d’Angelina Puigdemont Nierga. Residia a Porqueres. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sant Joan de les Pedreres de Porqueres.

JOSEP VIÑAS CAMPMANY (Banyoles)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Carme Blay Cot. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

MARIA TERESA OLIVERAS CLAPÉS (Banyoles)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Josep Oliva Ferrer. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Banyoles.

JOSEP VIÑAS CAMPMANY (Banyoles)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Carme Blay Cot. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

ROSA BATLLE GUILLAMET (Porqueres)

Ha mort als 70 anys. Era casada amb Jordi Valentí Angelats. Residia a Porqueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Banyoles.

JOSEP RAMIÓ DILMÉ (Banyoles)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Neus Masanas Xargay. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Vicenç de Camós.

CHRISTIAN FERNÁNDEZ GEORGESON (Porqueres)

Ha mort als 37 anys. Era solter i residia Porqueres. La cerimònia se celebrarà en la intimitat familiar.

JOAN FONT REGÀS (Fontcoberta)

Ha mort als 85 anys. Era solter. Residia a Fontcoberta.

BETTY YANETTE DIAZ OSUNA (Banyoles)

Ha mort als 67 anys. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, al tanatori de Banyoles.

ANA DEL CARMEN CÁRDENAS POBLETE (Banyoles)

Ha mort als 73 anys. Era casada amb Patricio Arratia Pacheco. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

NARCÍS SABRÍ VILA (Banyoles)

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Lluïsa Paz Álvarez Vigil. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 3 de la tarda, al tanatori de Girona.

JOAN BUSQUETS FRIGOLA (Banyoles)

Informació sobre defuncions i necrològiques del dia. Defuncions a Manresa, defuncions a Girona, defuncions a Barcelona

JOAQUIMA QUINTANA FONT (Banyoles)

Ha mort als 85 anys. Era vídua d’Emili Pradas Pibernat. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Banyoles.

TOMÀS AYATS FONT (Cornellà del Terri)

Ha mort als 93 anys. Era vidu de Maria Antònia Serra Pey. Residia a Cornellà del Terri. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Cornellà del Terri.

ROSA FERRER GIFRE (Banyoles)

Ha mort als 90 anys. Era vidu de Ramon Bordas Oriol. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

JAUME TARRADAS PLANAS (Banyoles)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Maria Lourdes Torras Olivas. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

ANGELINA MASÓ JUANOLA (Porqueres)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Joaquim Vilà Rovira. Residia a Porqueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Joan de les Pedreres de Porqueres.

LOLA VERDAGUER JUSTAFRE (Banyoles)

Ha mort als 87 anys. Era casada amb Baudilio Gifre Batllori. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui diluns, a 2/4 de 10 del matí, al Tanatori Mémora de Banyoles.

LOLA VERDAGUER JUSTAFRE (Banyoles)

Ha mort als 87 anys. Era casada amb Baudilio Gifre Batllori. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà diluns, a 2/4 de 10 del matí, al Tanatori Mémora de Banyoles.

CATALINA PATCHOT FERRER (Serinyà)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Salvador Ferrer Company. Residia a Serinyà. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Serinyà.

CARME PARAROLS SERRAT (Banyoles)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Pere Figueras Compta. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

SABINA MASÓ BORRELL (Banyoles)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Fèlix Fabra Marques. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Banyoles.

SABINA MASÓ BORRELL (Banyoles)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Fèlix Fabra Marques. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Banyoles.

LAURA MONTAÑEZ BRUGAROLAS (Cornellà del Terri)

Ha mort als 56 anys. Era solter. Residia a Cornellà del Terri. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 9 del matí, a la parròquia de Fontcoberta.

SABINA MASÓ BORRELL (Banyoles)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Fèlix Fabra Marques. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà dimarts, dia 16, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Banyoles.

SABINA MASÓ BORRELL (Banyoles)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Fèlix Fabra Marques. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà dimarts, dia 16, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Banyoles.

JEP FERRER PADROSA (Usall)

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Conxita Vinardell Capell. Residia a Usall (Porqueres). La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 6 de la tarda, al Tanatori Mémora de Banyoles.

JOSÉ ARTACHO CANO (Mata)

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Magdalena Molina Lozano. Residia a Mata-Porqueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, al Tanatori de Banyoles.

PERE ORRI COLOMÉ (Banyoles)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Paquita Mas Castillo. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sta. Maria dels Turers de Banyoles.

JOSÉ ARTACHO CANO (Mata)

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Magdalena Molina Lozano. Residia a Mata-Porqueres. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, al Tanatori de Banyoles.

PERE ORRI COLOMÉ (Banyoles)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Paquita Mas Castillo. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sta. Maria dels Turers de Banyoles.

JUANA MENCIO RUBIROLA (Crespià)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Josep Juanmiquel Ayats i tenia dos fills. Residia a Crespià. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la parròquia de Crespià.

RANCISCO CELS CRUAÑES (Banyoles)

Ha mort als 90 anys. Era solter. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Serinyà.

JUANA MENCIO RUBIROLA (Crespià)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Josep Juanmiquel Ayats i tenia dos fills. Residia a Crespià. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 11 del matí, a la parròquia de Crespià.

JUAN CARREÑO CALLE (Banyoles)

Ha mort als 87 anys. Era vidu d’Isabel Zamudio Gerena. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

PERE BOSCH MAYOLAS (Serinyà)

Ha mort als 76 anys. Era solter. Residia a Serinyà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a Serinyà.

PILAR GELADÓ COLL (Banyoles)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Bonaventura Ramió Padrosa. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dijous dia 4, a 2/4 de 6 de la tarda, a l’església parroquia de Sant Pere de Banyoles.

ANTONIO CARRILLO GARCIA (Banyoles)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Maria Lilia Marín Ramírez. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, al Centro Cristiano Fé Esperanza y Amor de Banyoles.

MARIA ROSA PLANELLA SERRÀ (Banyoles)

Ha mort als 70 anys. Era casada amb Salvador Sarquella Canals. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

MARIA ROSA PLANELLA SERRÀ (Banyoles)

Ha mort als 70 anys. Era casada amb Salvador Sarquella Canals. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

FRANCESC CROUS GRABULEDA (Banyoles)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Carme Ferrer Pelegrí. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 1/4 de 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria dels Turers, de Banyoles.

PERE FREIXAS FIGUERAS (Banyoles)

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Joana Demont Esterriola. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 9 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Banyoles.

MONTSERRAT BOADA GÜELL (Cornellà del Terri)

Ha mort als 71 anys. Era vídua de Pere Planella Gironès. Residia a Cornellà del Terri. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 5 de la tarda, a l’església parrquial de Sant Pere de Cornellà del Terri.

MONTSERRAT BOADA GÜELL (Cornellà del Terri)

Ha mort als 71 anys. Era vídua de Pere Planella Gironès. Residia a Cornellà del Terri. La cerimònia se celebrarà demà passat dissabte, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Cornellà del Terri.

JOSEP SERRA VILA (Camós)

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Assumpció Casellas Turrà. Residia a Camós. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Vicenç de Camós.

ESTEVE VILÀ PARDÀS (Galliners)

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Anna Ros Pagès. Residia a Galliners. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Galliners.

MIQUEL FONTBERNAT DURAN (Banyoles)

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Maria Dolors Mach Àlgam. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

ESTEVE VILÀ PARDÀS (Galliners)

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Anna Ros Pagès. Residia a Galliners. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Galliners.

JOSEP CARRERAS TARRÉS (Banyoles)

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Angelina Parella Estañol. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 6 de la tarda, al tanatori de Banyoles.

ENRIQUETA JUANOLA PLANA (Banyoles)

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Lluís Congost Oller. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

MARIANO HUERGA CADENAS (Banyoles)

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Ramona Piedras Novas. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, al tanatori de Banyoles.

JOSEP SERRA SALELLAS «EL BISBE» (Banyoles)

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Paquita Fàbrega Fortiana i tenia un fill. Residia a Cabanes. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 12 del migdia, a la parròquia de Cabanes.

MARIANO HUERGA CADENAS (Banyoles)

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Ramona Piedras Novas. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 11 del matí, al tanatori de Banyoles.

JOSEP MARIA MARTÍ MURISCOT (Banyoles)

Ha mort als 70 anys. Era casat amb Rosa Maria Funtané Llorens. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, al tanatori de Banyoles.

JOSEP MARIA MARISCOT RIERA (Camós)

Ha mort als 95 anys. Era casat amb Carme Bas Aguer. Residia a Camós. La cerimònia se celebrarà avui, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Vicenç de Camós.

JOSEP URBANO SOLDADO (Banyoles)

Ha mort als 66 anys. Era casat amb Pietat Pérez Betancor. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d’11 del matí, al tanatori de Banyoles.

JOSEP MARIA MARISCOT RIERA (Camós)

Ha mort als 95 anys. Era casat amb Carme Bas Aguer. Residia a Camós. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Vicenç de Camós.

JOSEP URBANO SOLDADO (Banyoles)

Ha mort als 66 anys. Era casat amb Pietat Pérez Betancor. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a 2/4 d’11 del matí, al tanatori de Banyoles.

MARIA RIBE CENTELLES (Vilert)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Joan Ortells Pérez. Residia a Vilert, Esponellà.

MARIA RAMÍREZ PECERO (Banyoles)

MARIA RAMÍREZ PECERO (Banyoles)

JOAN BUSQUETS CRUAÑAS (Banyoles)

Ha mort als 92 anys. Era vidu de Joana Matamala Planells. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Banyoles.

JOAN GIRÓ BRUNSÓ (Cornellà del Terri)

Ha mort als 107 anys. Era vidu de Victoria Robert Noguer. Residia a Cornellà del Terri. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 6 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Cornellà del Terri.

CRISTINA FONOLLÀ NAVARRO (Banyoles)

Ha mort als 68 anys. Era casada amb Salvador Portell Muñoz. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 6 de la tarda, al tanatori de Banyoles.

JOSEP TRIOLA AMETLLER (Banyoles)

Ha mort als 86 anys. Era vidu de Soledat Teixidor Corominas. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

BASI SANTANA GRANADOS (Porqueres)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de José Santos Botella. Residia a Porqueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 6 de la tarda, al Tanatori de Banyoles.

JOSEP TRIOLA AMETLLER (Banyoles)

Ha mort als 86 anys. Era vidu de Soledat Teixidor Corominas. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

BASI SANTANA GRANADOS (Porqueres)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de José Santos Botella. Residia a Porqueres. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 6 de la tarda, al Tanatori de Banyoles.

MARIA ÀNGELS ANGELATS SERRA (Banyoles)

Ha mort als 74 anys. Era casada amb Josep Busquets Musquera. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a 1/4 de 10 del matí, a la parròquia Sta. Maria dels Turers de Banyoles.

DOLORES RODRÍGUEZ GARCÍA (Banyoles)

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Cándido Cortijo González. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JOSEP JUNCÀ BUSQUETS (Banyoles)

Ha mort als 95 anys. Era casat amb M. Concepció Blanco Miguez. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, a la sala de cerimònies del Tanatori Pla de l’Estany de Banyoles.

JOAN ROURA EXPÓSITO (Porqueres)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Teresa Font Anglada. Residia a Porqueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, al tanatori de Banyoles.

MARÍA JOSEFA MORALES JIMÉNEZ (Palol de Revardit)

Ha mort als 89 anys. Era casada amb Antonio Carrasco Majuelos. Residia a Palol de Revardit. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

ANTONIO CARRASCO MAJUELOS (Palol de Revardit)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb María Josefa Morales Jiménez. Residia a Palol de Revardit. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

CARME NOGUER COMAS (Banyoles)

Ha mort als 84 anys. Era casada amb Josep Darné Pujol. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Banyoles.

JOSEP ROS BADRUNA (Banyoles)

Ha mort als 92 anys. Era vidu de Dolors Olivas Coll. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

MIQUEL BOIX VILARDELL (Banyoles)

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Maria Assumpció Trilla. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

VALENTÍ SALA PALAHÍ (Banyoles)

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Montse Daranas Dilmé. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Banyoles.

FLORA COLLS VILA (Melianta)

Ha mort als 100 anys. Era vídua de Jose Algans Augé i tenia set fills. Residia a Melianta. La cerimònia es va celebrar ahir dijous, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

DOLORS VILÀ OLIVERAS (Banyoles)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Josep Rovira Massanas. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Banyoles.

ARI RAMON GARANGER (Banyoles)

Ha mort als 32 anys. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, al tanatori de Banyoles.

XAVIER AGUSTÍ BOSCHDEMONT (Banyoles)

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Dolors Hereu Pascual. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

PERE COLL LLANDRICH (Serinyà)

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Francisqueta Ayats Pardàs. Residia a Serinyà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 6 de la tarda, a la parròquia de Serinyà.

FINA OLIVA PLANAS (Banyoles)

Ha mort als 74 anys. Era casada amb Josep Boix Martí. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al tanatori de Banyoles.

MERCÈ JUANOLA PIBERNAT (Banyoles)

Ha mort als 94 anys. Era vídua d’Alfons Julià Camps. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Banyoles.

FINA OLIVA PLANAS (Banyoles)

Ha mort als 74 anys. Era casada amb Josep Boix Martí. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, al tanatori de Banyoles.