Pla de l’Estany

Necrològioques i esqueles diàries del Pla de l’Estany, Banyoles

MARIA DEVESA MONTCANUT

Ha mort als 92 anys. Era vídua d'Antonio Garcia Garcia i tenia dues filles. Residia a Porqueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 10 del matí, al Tanatori de Banyoles.

MARIA DEVESA MONTCANUT

Ha mort als 92 anys. Era vídua d Antonio Garcia Garcia i tenia dues filles. Residia a Porqueres. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a 2/4 de deu del matí, al Tanatori de Banyoles.

ROSA SOLER GUARDIOLA

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Josep Salrà Trullàs i tenia tres fills. Residia a Banyoles. L´enterrament se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

JOSEP PUJOL COSTA

Ha mort als 59 anys. Era natural de Vilademuls, on residia. Era casat amb Esther i tenia un fill. L´enterrament se celebrarà avui divendres, a 3/4 de 10 del matí, a l´església parroquial de Cabanes

MARIA PILAR MATEU GUBERT

Ha mort als 91 anys. Era soltera. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, al Tanatori de Girona.

LLUÍS MARTÍ SOLER

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Dolors Arboix Calsina i tenia dos fills. Residia a Banyoles. L´enterrament se celebrarà avui dimarts, a 1/4 de 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

MONTSERRAT FERRER RAMIÓ

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Francesc Trias Celrà i tenia quatre fills. Residia a Banyoles. L´enterrament se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

ANNA PELEGRÍ SALA

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Patllari Frigola José i tenia tres fills. Residia a Corts - Cornellà del Terri. L´enterrament se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a l´església parroquial de Corts.

ROSER REIG PUIG

Ha mort als 55 anys. Era casada amb Pere Duran Julià i tenia dos fills. Residia a Esponellà. L´enterrament se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Centenys.

CÀNDIDA PUIG COURVEIRAN

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Miquel Gironés Casamort i tenia dos fills. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 10 del matí, al Tanatori de Banyoles.