Necrològiques i defuncions Alt Empordà

Defuncions diàries a l’Alt Empordà

GIOCONDA ZAGO (Sant Llorenç de la Muga)

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Jaume Colomer Penicot i tenia cinc fills. Residia a Sant Llorenç de la Muga. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Llorenç de la Muga.

ROSARIO ROCAMORA GARCÍA (Figueres)

Ha mort als 90 anys. Era vídua en primeres noces de Joan Carreras Tibau i vídua en segones noces de Josep Montalat Clavaguera i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui diu­menge, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant ...

ÁNGEL BELZA VENTURA (L’Escala)

Ha mort als 94 anys. Era casat i tenia quatre fills. Residia a l’Escala.

MERCÈ CARBONELL CARBONELL (Pau)

Ha mort als 81 anys. Era vídua de Jaume Pujol Rivera i tenia tres fills. Residia a Pau. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 5 de la tarda, a la funerària Àltima de Figueres.

MARIA MALLART GUSTÀ (Espolla)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Miquel Llach Marull i tenia dos fills. Residia a Espolla. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a Espolla.

MERCÈ LAGRESA CROS (Espolla)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Vicenç Calverol Font i tenia una filla. Residia a Espolla. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la parròquia d’Espolla.

NÚRIA PLANELLS CLOTAS (Borrassà)

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Miquel Hurtós Mitjà i tenia tres fills. Residia a Borrassà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Borrassà.

JUAN PÉREZ GONZÁLEZ (Roses)

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Zelida. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

ANITA SOLENCH SAGRERA (Figueres)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Francesc Rabassedas Gispert i tenia tres fills. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori de Cassà de la Selva.

JESÚS SANTAMARIA ESTEVE (Sant Pere Pescador)

Ha mort als 78 anys. Era vidu de Rosa Maria Barnadas Bassols i tenia dos fills. La cerimònia se celebrarà avui a 2/4 de 12 del migdia, a Sant Pere Pescador.

GLÒRIA PUMAR GARCÍA (Figueres)

Ha mort als 64 anys. Era casada amb Xavier Comamala Gibrat i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 3/4 de 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

ADELA TAULERA GARCÍA (La Jonquera)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Carles Tibau Gibert i tenia dos fills. Residia a la Jonquera. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la parròquia de la Jonquera.

JOSEFA GARRIDO MARTÍNEZ (Figueres)

Ha mort als 81 anys. Era vídua de Fernando Casado Torres i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

CONCEPCIÓ NIUBÓ RICART (Llançà)

Ha mort als 80 anys. Era soltera. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la Funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

JAUME POMÉS SANJOSÉ (Llançà)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Consuelo Girona Poles i tenia un fill. Residia a Llançà. Serà incinerat al crematori de Funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

JOSÉ VEGAS RAMOS (Llançà)

Ha mort als 92 anys. Era vidu de Cándida Pascual Pascual. Residia a Llançà. Serà enterrat al cementiri de Figueres.

FERNANDO CASADO TORRES (Figueres)

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Josefa Garrido Martínez i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la Funerària Vicens de Figueres.

XAVI CANADELL ROVIRA (Vilafant)

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Carme Monsó Sanz i tenia dos fills. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 1/4 de 2 del migdia, a la Funerària Vicens de Figueres

JORDI BOADA PUJOL (Llançà)

Ha mort als 67 anys. Era casat amb M. del Carmen Martínez i tenia dos fills. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’1 del migdia, a la Funerària Vicens de Figueres.

FERNANDO CASADO TORRES (Figueres)

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Josefa Garrido Martínez i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la Funerària Vicens de Figueres.

MARIA SOLER I RIBAS (Borrassà)

Claudi Clotas i Calmó i tenia dues filles. Residia a Borrassà. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 1/4 de 10 del matí, a l’església parroquial de Borrassà.

MARÍA DOLORES SÁNCHEZ LORENTE (Figueres)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Marcos Pujol Brunso i tenia un fill. Residia a Figueres. Serà incinerada avui diumenge, a les 5 de la tarda, al crematori de la Funerària Vicens de Figueres.

DOLORES GIL GARCÍA (Castelló d’Empúries)

Informació sobre defuncions i necrològiques del dia. Defuncions a Manresa, defuncions a Girona, defuncions a Barcelona

FRANCISCO GUERRERO CASTILLO (Figueres)

Informació sobre defuncions i necrològiques del dia. Defuncions a Manresa, defuncions a Girona, defuncions a Barcelona

CARME BALDRICH LLAGOSTERA (Roses)

Ha mort als 90 anys. Era vídua d’Albert Cossin de la Fuente. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, al tanatori de Roses.

DAVID PÉREZ GUERRA (Figueres)

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Maria Domínguez Antúnez i tenia dues filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

FRANCISCO REQUENA PERALES (Vilafant)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Maria Teresa Sánchez Martínez i tenia tres fills. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

MERCÈ MAUNÉ CARBÓ (Vilafant)

Ha mort als 85 anys. Era casada amb Sebastià i tenia un fill. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

JOSEP SALÓ BAHÍ (Ventalló)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Carmen Puig Badruna i tenia dos fills. Residia a Ventalló. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de l’Om.

CARME PORTELL SERRA (Vilafant)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Rafael Noguer Roura i tenia dos fills. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Vilafant

ANNA CARBÓ ALEGRÍ (Siurana d’Empordà)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Jaume Vilà Figueras i tenia dues filles. Residia a Siurana. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la parròquia de Siurana.

JUANA RIVERO RIVERO (Boadella d’Empordà)

Ha mort als 69 anys. Era vídua de Mariano Salguero Rodríguez i tenia dos fills. Residia a Boadella. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

NÚRIA PLANAS OLIVERAS (Navata)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Josep Marull Miquel i tenia un fill. Residia a Navata. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

SANTIAGO SANJAIME VILA (Figueres)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Luz Berlinda del Carmen Soto Rivas i tenia dues filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens.

JUANA COBO GUTIÉRREZ (Figueres)

Ha mort als 78 anys. Era vídua de Pedro Juárez Sáez i tenia tres fills. Residia al Far d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 3/4 d’1 del migdia, a la sala de cerimònies Àltima de Figueres.

JOSÉ PÉREZ PORRAS (Figueres)

Ha mort als 79 anys. Era vidu de María Portela Rodríguez i tenia tres filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens.

DOLORS CARBONELL LLEÓ «LOLITA» (Vilamalla)

Ha mort als 94 anys. Era vídua d’Esteve Pujol Cervera i tenia tres filles. Residia a Vilamalla. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, al cementiri del Far d’Empordà.

MARÍA ROMERO LÓPEZ (Figueres)

Ha mort als 87 anys. Era casada amb Manuel Martínez Ardila i tenia tres fills. Residia a Figueres. La ceri mònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

DOLORS CARBONELL LLEÓ «LOLITA» (Vilamalla)

Ha mort als 94 anys. Era vídua d’Esteve Pujol Cervera i tenia tres filles. Residia a Vilamalla. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, al cementiri del Far d’Empordà.

JOAN POMÉS BARAL (Vilabertran)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Marta Roig Planella i tenia tres filles. Residia a Vilabertran. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la parròquia de Vilabertran.

MARIA DURAN GÓMEZ (Portbou)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Salvador Clua. Residia a Portbou. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 d’11 del matí, a la funerària Empordanesa Àltima de Figueres.

CZESLAW GRABOWSKI (L’Escala)

Ha mort als 70 anys. Era casat amb Aniela Grabowska i tenia quatre fills. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a l’església de Sant Pere de l’Escala.

MERCÈ CANELA TORRENT (Figueres)

Ha mort als 95 anys. Era vídua d’Angel Jiménez Ramos i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a la funerària Vicens de Figueres.

MERCÈ JUVENTELLS BRUGUÉS (Llançà)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Jaume Negre Bosch i tenia tres fills. Residia a Llançà. Serà incinerada al tanatori Àltima de Figueres.

JOSEP ROCA NÚÑEZ (L’Escala)

Ha mort als 91 anys. Era solter. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, al cementiri de l’Escala.

PAULINA TORRES NAVARRO (Figueres)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Joan Meler Jordan i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

ENRIQUETA TRIADÓ ISERN (Figueres)

Ha mort als 99 anys. Era vídua de Carlos Blanch Güell. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

MARÍA DE LA CABEZA EXPÓSITO EXPÓSITO (Figueres)

Ha mort als 85 anys. Era vídua d’ Alfonso Expósito Calzado i tenia dues filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a la Funerària Vicens de Figueres.

CATALINA BORRAT SERRA (Figueres)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Josep Arboix Juanola i tenia una filla. Residia a Figueres.

MARTHA PATRICIA CHAVEZ MURILLO (Cadaqués)

Ha mort als 62 anys. Era casada amb Antonio Barea i tenia tres filles. Residia a Cadaqués. La cerimònia se celebrarà en la intimitat familiar.

ELISA ZAMORANO BARBERO (Vilafant)

Ha mort als 64 anys. Era casada amb Antonio Rodríguez Martin i tenia quatre fills. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

FILIPPO BRUZZESE (Castelló d’Empúries)

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Maria Concetta Larosa i tenia dos fills. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Castelló d’Empúries.

MONTSERRAT FABRÉ FERRER (Figueres)

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Manuel García Muñoz i tenia cinc fills. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

FÉLIX CRUZ MARTOS (Figueres)

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Celia Zulema Sánchez López i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 11 del matí, a la Funerària Vicens de Figueres.

MARÍA LÓPEZ CASANUEVA (Figueres)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Carles Fulladosa Juanola i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 9 del matí, a la Funerària Vicens de Figueres.

LLUÍS HERNÁNDEZ PONS (Figueres)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Dolors Serra i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 11 del matí, a la Funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

JAUME PUJOLAS SOY (Figueres)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Catalina Fàbrega Bonet i tenia dues filles. Residia a Figueres.

SALVADOR SANTÓ LAMIEL (Figueres)

Ha mort als 82 anys. Era vidu de Teresa Masdemont Moradell i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 10 del matí, a la Funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

M. TERESA PI MAURICIO (El Far d’Empordà)

Ha mort als 88 anys. Era casada amb Lluís Saurí Ferrer i tenia un fill. Residia a al Far d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de la funerària Vicens de Figueres.

MARIA TERRADAS ANTONIO (Figueres)

Ha mort als 97 anys. Era vídua d’Emilio Ferrer. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

TERESA ABADIA LAUNA (Vilafant)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Jaume Serra Valls i tenia dues filles. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 1/4 d’11 del matí, a la Funerària Vicens de Figueres.

ANTONIA HERNÁNDEZ SANTOS (L’Escala)

Ha mort als 71 anys. Era casada amb Manuel de la Torre Escobar i tenia dos fills. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de l’Escala.

SERGIO MURGA MOREJÓN (Figueres)

Ha mort als 37 anys. Era casat amb Aida Gómez González i tenia dos fills. Residia a Figueres. L’acte de comiat se celebrarà en la intimitat familiar.

TERESA ABADIA LAUNA (Vilafant)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Jaume Serra Valls i tenia dues filles. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a 1/4 d’11 del matí, a la Funerària Vicens de Figueres.

SAGRARIO TORRECILLA ÁNGEL (Sant Pere Pescador)

Ha mort als 83 anys. Era casada amb Vicente Chico Fernández i tenia tres fills. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Pere Pescador.

MARGARITA BADOSA RIPOLL (Roses)

Ha mort als 64 anys. Era vídua de Jordi Fàbregas Massana i tenia tres fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies de Roses.

MARIA SUBIRANA FRUITÓS (Lladó)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Francesc Ibáñez. Residia a Lladó. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, a la funerària Empordanesa Àltima de Figueres.

LEONOR ROCA AYATS (Navata)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Martín Cros Sitja. Residia a Navata. Serà enterrada avui dissabte, a 2/4 de 5 de la tarda, a Navata.

MANUEL LÓPEZ LOSMOZOS (La Jonquera)

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Rosario Rojo i tenia un fill. Residia a La Jonquera. La cerimònia de comiat se celebrarà en la intimitat familiar.

DOLORS BUSSALLEU COSTA (Figueres)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Josep Espígol Busquets i tenia dos fills.

ANTONI PALOMO ESPUÑA (Figueres)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Mercè Pérez Alcaraz i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà en l’estricta intimitat familiar.

FLORENCI TORRENTA PUIGDEVALL (Vilanant)

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Maria Antonia Martin i tenia dos fills. Residia a Vilanant. La cerimònia se celebrarà en la intimitat familiar.

PERE ISERN MONZÓN (Pau)

Ha mort als 91 anys. Era vidu d’Elisa Font Compte i tenia dos fills. Residia a Pau. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Pau.

MERCÈ CASADEVALL ALEÑA (Figueres)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Martí Ribas Rigau i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 10 del matí, a la funerària Empordanesa Àltima de Figueres.

CECILIA CARRERAS COROMINAS (Llançà)

Ha mort als 98 anys. Era vídua d’Alfons Pujol Vidal i tenia un fill. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la capella del Port de Llançà.

JORDI PUNSET FONT (Figueres)

Ha mort als 51 anys. Era casat amb Silvia Just Gil i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

DOLORES RUIZ BENAVIDES (Fortià)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Ricardo Ruiz Romero i tenia tres fills. Residia a Fortià. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Julià i Santa Basilissa de Fortià.

MARIA TERESA FLORIACH FIGOLS (Figueres)

Ha mort als 92 anys. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà en la intimitat familiar.

DOLORS VILA PADERN (Llançà)

Ha mort als 86 anys. Era casada amb Josep Sarola Balateu i tenia dos fills. Residia a Llançà. La cerimònia de comiat se celebrarà en la intimitat familiar.

RAFAEL ROCA GARCÍA (Castelló d’Empúries)

Ha mort als 94 anys. Era solter. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

CARME CASAMIQUELA JIMÉNEZ «CARMETA» (Figueres)

Ha mort als 84 anys. Tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 1/4 de 4 de la tarda, a la funerària Áltima de Figueres.

MARTÍ ROCA SOLER (Ventalló)

Ha mort als 86 anys. Era vidu de Carme Lloveras Clotas i tenia una filla. Residia a Ventalló. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, a la parròquia de Ventalló.

MARIA LABRADOR LIETOR (Roses)

Ha mort als 93 anys. Era vídua d’Andrés Cortés Ojeda i tenia dos fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Santa Maria de Roses.

FELIPE VELASCO VELA (La Jonquera)

Ha mort als 62 anys. Era casat amb Loly Fernández Blanco i tenia dos fills. Residia a la Jonquera. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la parròquia de la Jonquera.

PEPITA ROMAGUERA COSTA (L’Escala)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Miquel Bigarós Sureda i tenia dos fills. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

CARMELA LINARES MARTÍN (Figueres)

Ha mort als 78 anys. Era vídua de Manuel Fernández Machuca i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

JOSEP Mª FRANCESCH BATLLE (Figueres)

Ha mort als 71 anys. Era solter. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

ISABEL SERRA CARBONELL (Figueres)

Ha mort als 101 anys. Era vídua de Joan Ferrer Miquela i tenia dos fills. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

GABRIEL CHAMORRO ALMARAZ (Figueres)

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Montserrat Grau Boschsacoma i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

PILAR GARBÍ ESPRESATE (Portbou)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Joaquim Puig Roviras i tenia dos fills. Residia a Portbou. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori Àltima de Llançà.

CARMEN CANET JOLI (Pont de Molins)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Rafael Fernández Morales i tenia un fill. Residia a Pont de Molins. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 12 del migdia, a la parròquia de Pont de Molins.

VICENÇ HERAS ESTUPIÑA (Llançà)

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Carmen Domingo López i tenia nou fills. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 9 del matí, al tanatori d’Àltima de Llançà.

JORDI TRIAS ASTORGA (Figueres)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Maria Carme Roca i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la Funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

MANUEL BOTÍA BOLÍVAR (L’Escala)

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Carmen Martos Osorio i tenia dos fills. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

ANTONIO BARQUERO GARCÍA (Figueres)

Ha mort als 84 anys. Era vidu de Visitación Leal Izquierdo i tenia quatre fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de la Sagrada Família de Figueres.

JORDI TRIAS ASTORGA (Figueres)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Maria Carme Roca i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, a la Funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

PERE BONATERRA RIERA (Vilamalla)

PERE BONATERRA RIERA (Vilamalla)

NIEVES MONTAÑO MARTÍNEZ (Vilafant)

NIEVES MONTAÑO MARTÍNEZ (Vilafant)

TERESA COSTA VIDAL (Navata)

TERESA COSTA VIDAL (Navata)

VISITACIÓN RODRÍGUEZ ARCOS (Llançà)

VISITACIÓN RODRÍGUEZ ARCOS (Llançà)

ANTONIO BARQUERO GARCÍA (Figueres)

ANTONIO BARQUERO GARCÍA (Figueres)

JOSEP PUNSÍ CASADEMONT (Figueres)

JOSEP PUNSÍ CASADEMONT (Figueres)

MARIA SERRA MASSOT (Cabanes)

MARIA SERRA MASSOT (Cabanes)

JOSEP PUNSÍ CASADEMONT (Figueres)

Ha mort als 93 anys. Era vidu de Joana Navarro Bertran i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà en la intimitat familiar.

TERESA RICART BARTROLICH (Figueres)

Ha mort als 86 anys. Era casada amb Ramon Capa Crehuet. Residia a Figueres. Serà enterrada a Figueres.

RAMON PLANELLS CALSAT (Cadaqués)

Ha mort als 69 anys. Era casat amb Arcàdia i tenia dues filles. Residia a Cadaqués. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la parròquia de Cadaqués.

JOSEP PUIG NOGUERA (L’Escala)

Ha mort als 53 anys. Era casat amb Maria Carmen Ribugent Menció i tenia dos fills. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

DOLORS CUNILL SELVA «LOLA» (Figueres)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Josep Barat Descals i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

MARC PUIG BADRUNA «MARCUS» (L’Armentera)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Maria Isabel i tenia dos fills. Residia a l’Armentera. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, al cementiri de l’Armentera.

ENRIC VEHÍ RICART (Boadella d’Empordà)

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Maria Pujol Marlet i tenia tres fills. Residia a Boadella d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Boadella d’Empordà.

RAFAEL PÉREZ HERVIAS (Figueres)

Ha mort als 79 anys. Tenia dues filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

FELIPE RAMÍREZ ROZAS (La Jonquera)

Ha mort als 91 anys. Era vidu d’Eulàlia Martínez Carrillo i tenia un fill. Residia a la Jonquera. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

JOSEP PUIG NOGUERA (L’Escala)

Ha mort als 53 anys. Era casat amb Maria Carmen Ribugent Menció i tenia dos fills. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

MIGUEL SUÁREZ ZURITA (Garriguella)

Ha mort als 57 anys. Era casat amb Dama i tenia dos fills. Residia a Garriguella. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Garriguella.

JOAN GÜELL PAGÉS (Borrassà)

Ha mort als 89 anys. Era solter. Residia a Borrassà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Borrassà.

GLORIA PÉREZ GÓMIZ (Cabanes)

Ha mort als 71 anys. Era vídua de José Carmelo Montesinos García. Residia a Cabanes. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

CARME ARMANGUÉ BOS (Riumors)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Quimet Roura Solà. Residia a Riumors. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la funerària Empordanesa de Figueres.

DANIEL VALENCIA PARÉS (Figueres)

Ha mort als 91 anys. Era casat amb M. Montserrat García Resina i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

LOLA ILLA MONELLS (Garriguella)

Ha mort als 91 anys. Era soltera. Residia a Garriguella. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la parròquia de Garriguella.

NARCÍS BAHÍ LARIOS (Sant Pere Pescador)

Ha mort als 63 anys. Era casat amb Montse Rodríguez García i tenia dos fills. Residia a Sant Pere Pescador. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 12 del migdia, a la parròquia de Sant Pere Pescador.

JOSEP MAS GARCIA (Sant Miquel de Fluvià)

Ha mort als 63 anys. Residia a Sant Miquel de Fluvià. La cerimònia se celebrarà

DOLORS FELIU ROIG (Llançà)

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Paco Gros i tenia un fill. Residia a Llançà. El comiat se celebrarà avui dilluns a les 11 del matí a la sala de cerimònies Àltima de Llançà.

MARCOS TORRES NAVARRO (Figueres)

Ha mort als 83 anys. Era vidu de Juana Antoja Ferrer i tenia cinc fills. Residia a Figueres. El comiat se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies Àltima de Figueres.

PERE CAMPMOL BERNADA (El Far d’Empordà)

Ha mort als 97 anys. Era casat amb Maria Sudrià Estarriol i tenia un fill. Residia al Far d’Empordà. El comiat serà avui dilluns, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres. Serà inhumat al Far d’Empordà.

PILAR ESPUÑA MASACHS (L’Armentera)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Josep Frigolé Roca. Residia a l’Armentera. La cerimònia se celebrarà al cementiri de l’Armentera en la intimitat familiar.

JUAN ANTONIO MOCHOLI DELGADO (Les Forques)

Ha mort als 78 anys. Era solter. Residia a les Forques Vilafant. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de les Forques.

JOAQUIMA VERGÉS PUIGVERT (Figueres)

Informació sobre defuncions i necrològiques del dia. Defuncions a Manresa, defuncions a Girona, defuncions a Barcelona

JOAN COSTA XATART (Castelló d’Empúries)

Informació sobre defuncions i necrològiques del dia. Defuncions a Manresa, defuncions a Girona, defuncions a Barcelona

CARMEN MORENO MOLINA (Vilafant)

Ha mort als 80 anys. Era casada amb Josep Pagès Genís i tenia tres filles. Residia a Vilafant. Es farà un respons avui dijous, a les 11 del matí, al cementiri de Vilafant.

ROSA COMORERA BOSCH (Llançà)

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Lluís Calsina Bosch i tenia un fill. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 2 del migdia, a la capella del port de Llançà.

MAGDALENA MARTÍNEZ GARRIDO (Figueres)

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Juan Uribe Uribe i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de la Immaculada de Figueres.

JOAN BRUGUÉS CASADEMONT (Lladó)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Quimeta i tenia dos fills. Residia a Lladó.

CAROLA TUÈGOLS BORRELL (Cadaqués)

Ha mort als 85 anys. Era casada amb Carlos i tenia dos fills. Residia a Cadaqués. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Cadaqués.

FELIPE LEONEL SIMOES (Cadaqués)

Ha mort als 34 anys. Era solter. Residia a Cadaqués. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Cadaqués.

CARMEN MORENO MOLINA (Vilafant)

Ha mort als 80 anys. Era casada amb Josep Pagès Genís i tenia tres filles. Residia a Vilafant. Es farà un respons demà dijous, a les 11 del matí, al cementiri de Vilafant.

MIQUEL VILÀ SITJÀ (Ordis)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Anna Maria Casas Terradas i tenia dos fills. Residia a Ordis. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 1/4 de 2 del migdia, a la parròquia d’Ordis.

ROSA COMORERA BOSCH (Llançà)

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Lluís Calsina Bosch i tenia un fill. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a 2/4 de 2 del migdia, a la capella del Port de Llançà.

MAGDALENA MARTÍNEZ GARRIDO (Figueres)

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Juan Uribe Uribe i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de la Immaculada de Figueres.

ANTONIO LASPLASAS BRU (Figueres)

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Catalina Vergés Miró i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de la Immaculada de Figueres.

FELIPE LEONEL SIMOES (Cadaqués)

Ha mort als 34 anys. Era solter. Residia a Cadaqués. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Cadaqués.

MARIA GIRÓ JOU (Vilamalla)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Santiago Castillo Nogueras i tenia una filla. Residia a Vilamalla. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 12 del migdia, a la funerària Vicens de Figueres.

CARMEN FLORENSA MIRET (Figueres)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Josep Cervera i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 d’11 del matí, a la funerària Empordanesa Àltima de Figueres.

CLAUDIA DEVENOGE DUPUIS (Llançà)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Jaume Vilà i tenia un fill. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 1/4 de 6 de la tarda, a la capella del Port de Llançà.

SEBASTIÁN GONZÁLEZ GALERA (Figueres)

Ha mort als 93 anys. Era vidu de Lucia Vélez Teruel i tenia dos fills. Residia a Figueres. Serà incinerat avui dijous, a les 4 de la tarda, a la funerària Empordanesa de Figueres.

MARIA CARMEN PAGÈS BATLLE (Vila-sacra)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Josep Paronella Puig i tenia tres fills. Residia a Vila-sacra. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

MIGUEL BENÍTEZ BARRERO (Roses)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Maria Carmen García Mariscal i tenia dos fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de Roses.

JORGE FITER MORA (Portbou)

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Benita González de Saz i tenia una filla. Residia a Portbou. Serà incinerat avui dilluns, a les 11 del matí, al crematori de Funerària Vicens de Figueres.

LLUÍS LLOVERAS FARRERÓ (Figueres)

Ha mort als 52 anys. Era solter. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, a la parròquia de la Immaculada i Sant Pau de Figueres.

JOSEP GIRONELLA CARDONER (Biure)

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Dolors Culubret Oliveras i tenia dos fills. Residia a Biure d’Empordà. La cerimònia se celebrarà en la intimitat familiar.

FRANCISCO COLLADO CASTAÑO (Portbou)

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Ana Maria Trilla Ballester i tenia una filla.

MARIA ROSA ARIZA GIRÓ (Fortià)

Ha mort als 65 anys. Era casada amb Esteve Maza Rubiella i tenia dos fills. Residia a Fortià. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

LUIS LUPIÁÑEZ PUERTAS (Figueres)

Ha mort als 75 anys. Era vidu de Josefina Álvarez Cano i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la funerària Vicens de Figueres.

MIQUEL BUDÓ RIERA (Capmany)

Ha mort als 58 anys. Era casat amb Sole i tenia una filla. Residia a Capmany. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

JOSEP HOSPITAL NIERGA (Calabuig)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Teresa Soler Palomer i tenia un fill. Residia a Calabuig.

TERESA FAIG IGLESIAS (Maçanet de Cabrenys)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Pere Cartañà Cumbriu i tenia una filla. Residia a Maçanet de Cabrenys. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

JOSEP ARCHÉ MONTALAT (La Jonquera)

Ha mort als 90 anys. Era vidu d’Adela Fita Bertran i tenia tres fills. Residia a la Jonquera. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de la Jonquera.

MARIA LAURA NARANJO CASTRO (Castelló d’Empúries)

Ha mort als 64 anys. Era casada amb Jesús Carrasco Torrent i tenia un fill. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, a la Funerària Vicens de Figueres.

LLUÍS GÓMEZ SANMARTÍ (Figueres)

Ha mort als 88 anys. Era vidu d’Ana Sánchez Padilla i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la Funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

ENRIQUETA SAFONT GIBRAT (Darnius)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Jaume Peu Gusiñé i tenia un fill. Residia a Darnius. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Darnius.

NARCÍS RAMIRO JUANOLA (Figueres)

Ha mort als 97 anys. Era vidu de Maria Pujol de Falgàs i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 9 del matí, a la Funerària Vicens de Figueres.

CLIMENT CARBÓ GARDELLA (Figueres)

Ha mort als 74 anys. Era vidu d’Ana Maria Quintana Soler i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

JOSÉ CIFUENTES PÉREZ (Calabuig)

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Sandra Hunter Brown i tenia set fills. Residia a Calabuig (Bàscara). La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la parròquia de Calabuig.

PAQUITA URTÓS COSTA (Maçanet de Cabrenys)

Ha mort als 64 anys. Era casada amb Pere Oliva Custoja i tenia dos fills. Residia a Maçanet de Cabrenys. La cerimònia religiosa se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, al cementiri de Maçanet de Cabrenys.

TERESA MARTÍ VERDAGUER (Vilamalla)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Josep Nogué Noell i tenia dos fills. Residia a Vilamalla. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

ISABEL RUBIO PÉREZ (Viladamat)

Ha mort als 78 anys. Era vídua d’Alfons Millet Cremeller i tenia un fill. Residia a Viladamat.

MARIA PILAR GARCÍA-RAMOS HOMS (Vilafant)

Ha mort als 82 anys. Tenia un fill. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de les Forques, Vilafant.

LLUÍS FELIU CONDOM (Orriols)

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Paquita Fontfreda Comamala i tenia dos fills. Residia a Orriols. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, al tanatori de Girona.

JUAN ANTONIO HERNÁNDEZ MARTÍNEZ «NONO» (Figueres)

Ha mort als 67 anys. Era solter. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

FLORENTINA REYES REY (Figueres)

Ha mort als 69 anys. Era vídua de Manuel Fernández Gómez i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

JOSEP TORAL ALPISTE (Vilabertran)

Ha mort als 87 anys. Era vidu de M. Teresa Cros Gutart i tenia un fill. Residia a Vilabertran. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la Funerària Vicens de Figueres.

MARCEL MASMARTÍ BATLLORI (L’Armentera)

Ha mort als 93 anys. Era vidu de Pilar Mateu Bosch i tenia un fill. Residia a l’Armentera. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, al cementiri de l’Armentera.

ROSA DURAN I VIDAL (Castelló d’Empúries)

Ha mort als 80 anys. Era vídua d’Enric Rotllant i Reixach i tenia tres fills. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la Funerària Vicens de Figueres.

ROSA SUÑER SALELLAS (Agullana)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Gabriel Peitivi Oliva i tenia una filla. Residia a Agullana. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a l’església parroquial d’Agullana.

CARMEN HIDALGO ÁLVAREZ (Vilafant)

Ha mort als 88 anys. Era vídua d’Amador Lozano Pérez i tenia tres filles. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a ls 4 de la tarda, a la parròquia de la Immaculada de Figueres.

MARIA GIBRAT JUANOLA (Navata)

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Jaume Llosa Duch i tenia una filla. Residia a Navata. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la Funerària Vicens de Figueres.

SEBASTIÀ DARNÉS COMAS «EN TIÀ DE CAN ROC» (Garrigàs)

Ha mort als 90 anys. Era vidu de Montserrat Pedragós Campanar i tenia dos fills. Residia a Garrigàs. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

JOAN DE DÉU CAÑIGUERAL COLLS (Figueres)

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Teresa Folcarà Casadevall i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de la Immaculada de Figueres.

CARMEN GENÍS TUBERT (Agullana)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Pere Carbona Mayoral i teniados fills. Residia a Agullana. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a l’església parroquial d’Agullana.

QUIMA VIDAL GIRONELLA (Roses)

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Lluís Sanes Lliurós i tenia una filla. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria de Roses.

CATALINA GISPERT JUANOLA «LA CATALINA DE CAL PASTOR» (Camallera)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Pere Serra Ferrer i tenia dues filles. Residia a Camallera. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Camallera.

HILARI MARTÍ ADELL (Castelló d’Empúries)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Ma. Expectación Arenas Medina i tenia dos fills. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria de Castelló d’Empúries.

VICENTA NÚÑEZ QUEVEDO (Figueres)

Ha mort als 79 anys. Era vídua de Juan Rodríguez Hernández i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 4 de la tarda, a la funerària Empordanesa Àltima de Figueres.

MARTÍ PAGÈS FERRER (L’Escala)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Maria Assumpció Bigaró Sureda i tenia tres fills. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui, a les 4 de la tarda, a l’església de Sant Pere de l’Escala.

JOSEP COSTA PAGÈS (Figueres)

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Marta Canadell Jordà i tenia tres filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

JUAN GENARO GARCÍA CABRERA (Figueres)

Ha mort als 62 anys. Era casat amb Isabel Pacreu Pérez i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

MARIA GIRÓ JOU (Vilamalla)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Santiago Castillo Nogueras i tenia una filla. Residia a Vilamalla. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 12 del migdia, a la funerària Vicens de Figueres.

CLAUDIA DEVENOGE DUPUIS (Llançà)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Jaume Vilà i tenia un fill. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 1/4 de 6 de la tarda, a la capella del Port de Llançà.

SEBASTIÁN GONZÁLEZ GALERA (Figueres)

Ha mort als 93 anys. Era vidu de Lucia Vélez Teruel i tenia dos fills. Residia a Figueres. Serà incinerat avui dijous, a les 4 de la tarda, a la funerària Empordanesa de Figueres.

CARMEN FLORENSA MIRET (Figueres)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Josep Cervera i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 d’11 del matí, a la funerària Empordanesa Àltima de Figueres.

CLEMENTINA CASANOVAS TARRAGÓ (Rabós d’Empordà)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Mario Navarra Roca i tenia dos fills. Residia a Rabós d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la parròquia de Rabós d’Empordà.

TERESA BAQUÉ ROCA (Figueres)

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Pere Font Iglesias i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la funerària Empordanesa Àltima de Figueres.

PACO AYALA BALLESTEROS (Figueres)

Ha mort als 57 anys. Tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

ROSA PADILLA SÁNCHEZ (Figueres)

Ha mort als 79 anys. Tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de la Immaculada de Figueres.

PEPITA LLORET NOGUER (Els Hostalets de Llers)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Pere Cervera Riera i tenia una filla. Residia als Hostalets de Llers. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Llers.

LOLA JUANOLA VIÑAS (Figueres)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Pere Quintana Roca. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres.

SILVINA LLORENTE LLORENTE (Figueres)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Juan Pedro Muñoz Gómez i tenia dues filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres.

UMBERTO EUGENIO BESANA (Cistella)

Ha mort als 63 anys. Residia a Cistella. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Terrades.

MANUEL GARCIA SUAREZ (Roses)

Ha mort als 85 anys. Tenia tres fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, al tanatori de Roses.

SILVINA LLORENTE LLORENTE (Figueres)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Juan Pedro Muñoz Gómez i tenia dues filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres.

UMBERTO EUGENIO BESANA (Cistella)

Ha mort als 63 anys. Residia a Cistella. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Terrades.