Necrològiques i defuncions Alt Empordà

Defuncions diàries a l’Alt Empordà

OFERTA! Joc d'utencilis de cuina antiadherents, 8 peces

Joc d'utencilis de cuina antiadherents, 8 peces

39,99 €

MANEL RICART ARCHÉ (Sant Climent Sescebes)

Ha mort als 90 anys. Era natural de Capmany i residia a Sant Climent Sescebes. Era casat amb Anna Argelés Masplà i tenia dos fills. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a l'església parroquial de Sant Climent Sescebes.

CARME ALSINA ISERN (Llançà)

Ha mort als 89 anys. Era natural de Santa Maria de Palautordera i residia a Llançà. Era vídua d'Agustí Castelló de Genover i tenia quatre fills. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d'11 del matí, a la parròquia de Sant Vicenç de Llançà. ...

ENRIC VILANOVA LLOSA (Darnius)

Ha mort als 89 anys. Era natural de Darnius, on residia. Era casat amb Anna Capallera Ginestera i tenia dues filles. L'enterrament se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a l'església parroquial de Darnius.

ENRIC VILANOVA LLOSA (Darnius)

Ha mort als 89 anys. Era natural de Darnius, on residia. Era casat amb Anna Capallera Ginestera i tenia dues filles. L'enterrament se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, a l'església parroquial de Darnius.

ENCARNA VALLEJOS NAVARRO «NANA» (Vilafant)

Ha mort als 97 anys. Era natural de Porcuna (Jaén) i residia a Vilafant. Era vídua de José Casado Torres i tenia tres fills. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 d'11 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.

JAIME VAQUERO PASCUAL (Vilafant)

Ha mort als 47 anys. Era natural de Llançà i residia a Vilafant. Era casat amb Lourdes Brenes Serrano i tenia un fill. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Empordanesa - Àltima de Figueres.

ENCARNA VALLEJOS NAVARRO «NANA» (Vilafant)

Ha mort als 97 anys. Era natural de Porcuna (Jaén) i residia a Vilafant. Era vídua de José Casado Torres i tenia tres fills. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a 2/4 d'11 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.

PAU SALA QUINTANA (Sant Miquel de Fluvià)

Ha mort als 87 anys, natural de Sant Privat d'en Bas, on residia. Era casat amb Carme Boix Rius i tenia tres fills. L'enterrament se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a l'església parroquial de Sant Privat d'en Bas.

NÚRIA SERRA COMIÀ (Sant Miquel de Fluvià)

Ha mort als 85 anys, natural de Ventalló. Era casada amb Josep Soler Vila i tenia dos fills. Residia a Sant Miquel de Fluvià. L'enterrament se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a l'església parroquial de Sant Miquel de Fluvià.

ANTONIO SOLÀ GÜELL (Figueres)

Ha mort als 93 anys. Era natural de Santa Coloma de Farners i residia a Figueres. Era casat amb Pilar Güell Ripoll i tenia dos fills. L'enterrament se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de la Immaculada de Figueres.