Necrològiques i defuncions Alt Empordà

Defuncions diàries a l’Alt Empordà

GABRIEL CHAMORRO ALMARAZ (Figueres)

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Montserrat Grau Boschsacoma i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

PILAR GARBÍ ESPRESATE (Portbou)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Joaquim Puig Roviras i tenia dos fills. Residia a Portbou. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori Àltima de Llançà.

CARMEN CANET JOLI (Pont de Molins)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Rafael Fernández Morales i tenia un fill. Residia a Pont de Molins. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 12 del migdia, a la parròquia de Pont de Molins.

VICENÇ HERAS ESTUPIÑA (Llançà)

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Carmen Domingo López i tenia nou fills. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 9 del matí, al tanatori d’Àltima de Llançà.

JORDI TRIAS ASTORGA (Figueres)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Maria Carme Roca i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la Funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

MANUEL BOTÍA BOLÍVAR (L’Escala)

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Carmen Martos Osorio i tenia dos fills. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

ANTONIO BARQUERO GARCÍA (Figueres)

Ha mort als 84 anys. Era vidu de Visitación Leal Izquierdo i tenia quatre fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de la Sagrada Família de Figueres.

JORDI TRIAS ASTORGA (Figueres)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Maria Carme Roca i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, a la Funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

PERE BONATERRA RIERA (Vilamalla)

PERE BONATERRA RIERA (Vilamalla)

NIEVES MONTAÑO MARTÍNEZ (Vilafant)

NIEVES MONTAÑO MARTÍNEZ (Vilafant)

TERESA COSTA VIDAL (Navata)

TERESA COSTA VIDAL (Navata)

VISITACIÓN RODRÍGUEZ ARCOS (Llançà)

VISITACIÓN RODRÍGUEZ ARCOS (Llançà)

JOSEP PUNSÍ CASADEMONT (Figueres)

JOSEP PUNSÍ CASADEMONT (Figueres)

ANTONIO BARQUERO GARCÍA (Figueres)

ANTONIO BARQUERO GARCÍA (Figueres)

MARIA SERRA MASSOT (Cabanes)

MARIA SERRA MASSOT (Cabanes)

JOSEP PUNSÍ CASADEMONT (Figueres)

Ha mort als 93 anys. Era vidu de Joana Navarro Bertran i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà en la intimitat familiar.

TERESA RICART BARTROLICH (Figueres)

Ha mort als 86 anys. Era casada amb Ramon Capa Crehuet. Residia a Figueres. Serà enterrada a Figueres.

RAMON PLANELLS CALSAT (Cadaqués)

Ha mort als 69 anys. Era casat amb Arcàdia i tenia dues filles. Residia a Cadaqués. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la parròquia de Cadaqués.

JOSEP PUIG NOGUERA (L’Escala)

Ha mort als 53 anys. Era casat amb Maria Carmen Ribugent Menció i tenia dos fills. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

MARC PUIG BADRUNA «MARCUS» (L’Armentera)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Maria Isabel i tenia dos fills. Residia a l’Armentera. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, al cementiri de l’Armentera.