Necrològiques i defuncions Alt Empordà

Defuncions diàries a l’Alt Empordà

OFERTA! Joc d'utencilis de cuina antiadherents, 8 peces

Joc d'utencilis de cuina antiadherents, 8 peces

39,99 €

GLORIA PEREIRA VILACOBA (Figueres)

Va morir abans-d'ahir als 93 anys. Era natural d'Ames (A Corunya) i vivia a Figueres. Vídua de Ramiro Landeira Barreiro i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

NEUS QUER MANERA (Bàscara)

Va morir ahir, als 98 anys. Era natural de Garrigàs i vivia a Bàscara. Vídua de Manel Lloret Damont i deixa un fill. Exèquies, avui, a les 12 del migdia, a la parròquia de Bàscara.

MERCÈ QUINTÀ ALBERNI (Roses)

Ha mort als 68 anys. Era natural de Figueres i residia a Roses. Era casada amb Sebastià Pou i tenia una filla. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 12 del migdia, a la sala de cerimònies de la Funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

ANA SÁNCHEZ PADILLA (Figueres)

Ha mort als 78 anys. Era natural de Benitagla (Almeria) i residia a Figueres. Era casada amb Lluís Gómez i tenia dos fills. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 3/4 de 5 de la tarda, a la sala de cerimònies de la Funerària Empordanesa-Àltima ...

ESPERANZA RETAMERO JIMÉNEZ (Figueres)

Ha mort als 87 anys. Era natural de Jatar-Arenas del Rey (Granada) i residia a Figueres. Era vídua de José Hernández Arrabal i tenia dues filles. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimònies de la Funerària ...

ANTONIA MOLINA CRUZ (Figueres)

Ha mort als 93 anys. Era natural de Cabra (Còrdova) i residia a Figueres. Era vídua de Manuel Romero Jurado i tenia cinc fills. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 12 del matí, a la sala de cerimònies de la Funerària ...

MANUEL HERNÁNDEZ GARCÍA (Portbou)

Ha mort als 65 anys, natural d'Almeria. Era casat amb Maria Lozano Márquez i tenia dos fills. Residia a Portbou. Se celebrarà una cerimònia avui dijous, a les 12 del migdia, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres.

JOSEP MARIA PACREU BUXEDA (Llançà)

Ha mort als 77 anys, natural de Llançà, població on residia. Era casat amb Enriqueta Salvatella i tenia tres fills. L'enterrament se celebrarà avui dimecres, a les 6 de la tarda, a l'església parroquial de Sant Vicenç de Llançà.

MANUELA TARRERO GONZÁLEZ (Roses)

Ha mort als 69 anys. Era natural de Pals i residia a Roses. Era vídua de Jose García Ruiz i tenia dos fills. L'enterrament se celebrarà avui, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria de Roses.

JOSEP GRABULOSA PALMADA (L’Escala)

Ha mort als 77 anys. Era casat en segones núpcies amb Dolors Prats Nulart. Tenia quatre fills. Residia a l'Escala. L'enterrament serà avui, a les 6 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de l'Escala.