Necrològiques i defuncions Alt Empordà

Defuncions diàries a l’Alt EmpordàMANUEL GONZÁLEZ GALLEGO (Roses)

Ha mort als 84 anys. Era vidu de Concepción Miranda Povedano i tenia dos fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, al tanatori de Roses.

DAVID JOHN SLOGGETT (Empuriabrava)

Ha mort als 71 anys. Era casat amb Marilyn Susan Sloggett i tenia quatre fills. Residia a Empuriabrava. La cerimònia de comiat se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Roses.

DAVID JOHN SLOGGETT (Empuriabrava)

Ha mort als 71 anys. Era casat amb Marilyn Susan Sloggett i tenia qua tre fills. Residia a Empuriabrava. La cerimònia de comiat se celebrarà dilluns vinent, dia 6 de desembre, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Roses.

JEAN YVES JOSEPH MANCHERON (Roses)

Ha mort als 77 anys. Era vidu de Marie France Bourdais i tenia dos fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la funerària Àltima de Figueres.

DAVID JOHN SLOGGETT (Empuriabrava)

Ha mort als 71 anys. Era casat amb Marilyn Susan Sloggett i tenia quatre fills. Residia a Empuriabrava. La cerimònia de comiat se celebrarà dilluns vinent, dia 6 de desembre, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Ro

JUAN PASCUAL BALADA (Roses)

Ha mort als 62 anys. Era casat amb Mercedes Muñoz Guiterrez i tenia dos fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori de Roses.

PANTALEON VÁZQUEZ DIAZ (Figueres)

Ha mort als 70 anys. Residia a Figue res. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 d’11 del matí, a la funerària Áltima de Figueres.

DAVID JOHN SLOGGETT (Empuriabrava)

Ha mort als 71 anys. Era casat amb Marilyn Susan Sloggett i tenia quatre fills. Residia a Empuriabrava. La cerimònia se celebrarà el dia 6 de desembre, a les 10 del matí, al tanatori de Roses.

MARIA DOLORS MASSAGUÉ BLANCH (Vilamaniscle)

Ha mort als 86 anys. Residia a Vilamaniscle. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 d’1 del migdia, a la funerària Áltima de Figueres.

DAVID JOHN SLOGGETT (Empuriabrava)

Ha mort als 71 anys. Era casat amb Marilyn Susan Sloggett i tenia quatre fills. Residia a Empuriabrava. La cerimònia se celebrarà el dia 6 de desembre, a les 10 del matí, al tanatori de Roses.

ANA METÓN NIETO (Figueres)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Jaume Ódena i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a la funerària Áltima de Figueres.

PANTALEON VÁZQUEZ DIAZ (Figueres)

Ha mort als 70 anys. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a 2/4 d’11 del matí, a la funerària Áltima de Figueres.

TERESA SIBECAS FERRER (Avinyonet de Puigventós)

Ha mort als 97 anys. Era vídua d’Andreu Asparó Argelés i tenia un fill. Residia a Avinyonet de Puigventós. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

JUAN ALONSO RUIZ (Cabanes)

Ha mort als 91 anys. Era vidu d’Elena Moreno Gualda i tenia tres filles. Residia a Cabanes. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 12 del migdia, a l’església parroquial de Cabanes.

ROSA ROURA TORRENT (Vilajuïga)

Ha mort als 91 anys. Era vídua d’Emili Bonaterra Sot i tenia un fill. Residia a Vilajuïga. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d’11 del matí, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres. Serà inhumada a Vilajuïga.

RAMON BRUGUÉS SERRA (Figueres)

Ha mort als 90 anys. Era vidu de Maria Colls i Pericay i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del mig dia, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres. Serà inhumat a Vila-sacra.

JULI CASAS ORGAZ (Figueres)

Ha mort als 78 anys. Era vídua de Fernando Amico Sales i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres.

MARIA MORA RICO (Figueres)

Ha mort als 90 anys. Era vídua d’Antonio Berjano González i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 10 del matí, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres.

CONXITA PUIGVERT ALABAU (Saus)

Ha mort als 85 anys. Era casada amb Joan Hugas Solés i tenia tres fills. Residia a Saus. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, 1/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Saus.

ROSA ROURA TORRENT (Vilajuïga)

Ha mort als 91 anys. Era vídua d’Emili Bonaterra Sot i tenia un fill. Residia a Vilajuïga. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a 2/4 d`11 del matí, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres. Serà inhumada a Vilajuïga.

JULI CASAS ORGAZ (Figueres)

Ha mort als 78 anys. Era vídua de Fernando Amico Sales i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres.

MARIA PILAR BATURONE RIVAS (El Port de la Selva)

Ha mort als 78 anys. Era soltera. Residia al Port de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’1 del migdia, a l’oratori del tanatori Àltima de Llançà.

JOAQUINA DOMÍNGUEZ GARCÍA (Figueres)

Ha mort als 92 anys. Era vídua d’Ignaci Sebastià Boj. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 d’11 del matí, a la funerària Àltima de Figueres.

ANTONIO PORRAS EXPÓSITO (Figueres)

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Maria Fernández González i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 12 del migdia, a la funerària Vicens de Figueres.

JOSEP MARIA PRATS PAGÈS (Ventalló)

Ha mort als 65 anys. Era casat amb la Dolors i tenia dos fills. Residia a Ventalló. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Ventalló.

MARIA PUJOL I BUXEDA (Vila-sacra)

Ha mort als 77 anys. Tenia tres fills. Residia a Vila-sacra. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Vila-sacra

BERTO TOLSANAS FULCARÀ (Llançà)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Anita Pagès Negre i tenia dues filles. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Vicenç de Llançà.

FRANCESC BLANCH MIQUEL (Figueres)

Ha mort als 96 anys. Era casat amb Maria Teresa Bosch Peix i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimònies de la funerària Vicens de Figueres.

FRANCISCO GUALDA MORENO (Figueres)

Ha mort als 65 anys. Era vidu de Rosa Ramírez González i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de la funerària Vicens de Figueres.

JOSEP MARIA PRATS PAGÈS (Ventalló)

Ha mort als 65 anys. Era casat amb la Dolors i tenia dos fills. Residia a Ventalló. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Ventalló.

JOSÉ MARÍA PÉREZ SÁNCHEZ (Vilafant)

Ha mort als 59 anys. Era casat amb María Oliveira González i tenia dos fills. Residia a Vilafant. L’acte de comiat se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de funerària Vicens de Figueres. ALBERT PRAT BARTRONS

SALVADOR GIRBENT FONT (Sant Pere Pescador)

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Maria Serra Llop i tenia dos fills. Residia a Sant Pere Pescador. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Pere Pescador.

ANTONIO DÍAZ SEDANO (Llançà)

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Jerónima Pascual i tenia dues filles. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 d’11 del matí, a la funerària Àltima de Llançà.

ISABEL MORENO RANCHAL (Figueres)

Ha mort als 77 anys. Era vídua d’Antonio Blanco Ordónez i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

EVELIO OLIVARES SOLA (Figueres)

Ha mort als 86 anys. Era vidu d’Isabel Martín Gallego i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la funerària Àltima de Figueres.

PACO MORCILLO GÓMEZ (Sant Pere Pescador)

Ha mort als 81 anys. Era solter. Residia a Sant Pere Pescador. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a Torroella de Fluvià.

HORST JACOBS (Empuriabrava)

Ha mort als 87 anys. Era vidu de Rosalinde Jacobs i tenia una filla. Residia a Empuriabrava. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Castelló d’Empúries.

ÁNGEL SÁNCHEZ RODRÍGUEZ (Figueres)

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Elvira Cornellà Prats i tenia quatre fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies Àltima de Figueres.

PACO MORCILLO GÓMEZ (Sant Pere Pescador)

Ha mort als 81 anys. Era solter. Residia a Sant Pere Pescador. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, a Torroella de Fluvià.

ANTONIA ROMANCE GÓMEZ (Figueres)

Ha mort als 85 anys. Era vídua d’Esteban Castillo Bonilla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, en la intimitat familiar.

JUAN LAGARES ZAMORA (L’Escala)

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Ana Lozano Estela i tenia tres fills. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 2 del migdia, al tanatori La Morena de Palafrugell.

AGUSTÍ RIPOLL COSTA (Sant Tomàs de Fluvià)

Ha mort als 70 anys. Era solter. Residia a Sant Tomàs de Fluvià. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

ENRIQUE CORDERO CORDERO (L’Escala)

Ha mort als 79 anys. Era casat amb María Jesús Sánchez Castellano i tenia tres fills. Residia a l’Escala. La cerimò nia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la funerària Empordanesa Àltima de Figueres.

BALTASAR NADAL BAFALUY (La Jonquera)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Cecilia Salellas Mach i tenia quatre fills. Residia a la Jonquera. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de santa Maria de la Jonquera.

MANEL RAMON COMPTE VIÑAS «CAN MARICANES» (Vilajuïga)

Ha mort als 62 anys. Era casat amb Simone Boerema i tenia dues filles. Residia a Vilajuïga. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Vilajuïga.

CARMEN MUÑOZ CHICHO (Figueres)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Venancio Fernández Juárez i tenia cinc fills. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

ANDRÉS LÓPEZ VILAR (Castelló d’Empúries)

Ha mort als 66 anys. Era casat amb Mª Dolores Nieto Nieto i tenia dues filles. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 6 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

MARGARITA MUÑOZ RODRÍGUEZ (Figueres)

Ha mort als 70 anys. Tenia una filla. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la funerària Vicens de Figueres.

ESTEVE PUJOL FAJULA (Roses)

Ha mort als 78 anys. Tenia quatre fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori de Roses.

MANEL RAMON COMPTE VIÑAS (Vilajuïga)

Ha mort als 62 anys. Era casat amb Simone Boerema i tenia dues filles. Residia a Vilajuïga. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Vilajuïga

ANDRÉS LÓPEZ VILAR (Castelló d’Empúries)

Ha mort als 66 anys. Era casat amb Mª Dolores Nieto Nieto i tenia dues filles. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

DIDAC CORTAL NICOLAU (Llançà)

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Concepción Badosa Prat i tenia quatre fills. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres en la intimitat familiar.

ENRIC GARANGOU PUJOLRÀS (Bàscara)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Encarnació Juanola Coll i tenia una filla. Residia a Bàscara. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

ANITA PALOMÉ GIRONÈS (Figueres)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Ramon Palomer Sarbosa i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

DAVID RIVAS CRIADO (Empuriabrava)

Ha mort als 31 anys. Era casat amb Habiba El Kannous i tenia dos fills. Residia a Empuriabrava. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres

MANUEL MARTÍN MULERO (Figueres)

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Camila Martínez Rodríguez i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

PEPITA MILA PUIGYPEY (Cadaqués)

Ha mort als 73 anys. Era casada amb en Pitu i tenia tres fills. Residia a Cadaqués. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la parròquia de Cadaqués.

JUAN CASTAÑO GARCÍA (Figueres)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Lucia Martínez i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a Sant Pere de Figueres.

JOAN MARÍ PASTURET (Figueres)

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Teresa Mª Sala Trias i tenia tres filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

DOLORS PERXÉS AGRAMUNT (Darnius)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Josep Rovira Vilapinyó i tenia dues filles. Residia a Darnius. La cerimònia se celebrarà avuui dissabte, a 2/4 d’11 del matím, a la parròquia de Darnius.

CARLOS MERCADER GRANES (Vilamalla)

Ha mort als 88 anys. Era vidu de Juana Mercader i tenia quatre fills. Residia a Vilamalla. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Vicenç de Vilamalla

ALAIN MARTÍ (Vilabertran)

Ha mort als 62 anys. Era casat amb Lydie Tronel Martí i tenia dos fills. Residia a Vilabertran. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

MARIA CLARA MARTÍ FORCH (Figueres)

Ha mort als 63 anys. Tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la funerària Vicens de Figueres.

ALAIN MARTÍ (Vilabertran)

Ha mort als 62 anys. Era casat amb Lydie Tronel Martí i tenia dos fills. Residia a Vilabertran. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de la funerària Vicens de Figueres

MONTSERRAT MARBÀ SERRA (Roses)

Ha mort als 83 anys. Era casada amb Ramon Mora Ros i tenia tres fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Roses.

SALVADOR VILA COTS (Mollet de Peralada)

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Maria Llansó Riera i tenia quatre fills. Residia a Mollet de Peralada. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Mollet de Peralada.

ROSA BENASET NOGUERA (Riumors)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Miquel Moret Suñer i tenia una filla. Residia a Riumors. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Riumors.

MATILDE SANJAUME PUNTÍ (Figueres)

Ha mort als 87 anys. Tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se cele brarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

HELENA RODA COMET (Figueres)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Juan Jose Puig Guillen i tenia dues filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Figueres.

MANUELA CARRASCO SÁNCHEZ (Figueres)

Ha mort als 82 anys. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la Funerària Àltima de Figueres.

FRANCESC RAMIÓ VILA «QUICO» (Figueres)

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Chita Mier Albert i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la Funerària Vicens de Figueres.

ANTONIO MORENO GUALDA (Vilabertran)

Ha mort als 88 anys. Era vidu de Mª Carmen Sáez Romera i tenia dues filles. Residia a Vilabertran. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Vilabertran.

ULIANO LEO VENTRESCA (Figueres)

Ha mort als 54 anys. Era casat amb Concepció i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 7 de la tarda, a l’Auditori dels Caputxins de Figueres.

DAVID CASTRO RODÀ (Avinyonet de Puigventós)

Ha mort als 26 anys. Era solter. Residia a Mas Pau d’Avinyonet de Puigventós. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 7 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

ANTONIO MORENO GUALDA (Vilabertran)

Ha mort als 88 anys. Era vidu de Mª Carmen Saez Romera i tenia dues filles. Residia a Vilabertran. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Vilabertran.

MARTA DUÑACH RUDÀ (Castelló d’Empúries)

Ha mort als 84 anys. Era casada amb Joan i tenia tres fills. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la basílica de Santa Maria de Castelló d’Empúries.

ROSE CATHERINE CIPRIANI (Garriguella)

Ha mort als 70 anys. Era vídua d’Antoine Gallardo. Residia a Garriguella. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

ROSE CATHERINE CIPRIANI (Garriguella)

Ha mort als 70 anys. Era vídua d’Antoine Gallardo. Residia a Garriguella. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

JOSÉ MARÍA BORRALHO JOAQUINA «JOSELITO» (Figueres)

Ha mort als 97 anys. Era solter. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

MANUEL ARDILA MATEOS (Figueres)

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Josefa Pérez Barroso i tenia cinc fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 9 del matí, a la funerària Empordanesa Àltima de Figue res.

ANTONIA DESCAMPS ORIOL (Cadaqués)

Ha mort als 64 anys. Tenia un fill. Residia a Cadaqués. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a Cadaqués.

FERRAN CERVERA I MONT «NANDO» (Peralada)

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Rosa Ricart Dachs i tenia una filla. Residia a Peralada. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de la funerària Vicens de Figueres.

JORDI BLÁNQUEZ SÁNCHEZ (Figueres)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Marina Quintana Ministral i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

ANTONIO LEAL HERNÁNDEZ (Roses)

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Josefa Leal Bonachera. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, al tanatori de Roses.

FERRAN CERVERA MONT «NANDO» (Peralada)

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Rosa Ricart Dachs i tenia una filla. Residia a Perelada. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

MARIE FRANCE CLAUDINE (Roses)

Ha mort als 73 anys. Era casada amb Jean Yves Mancheron i tenia dos fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

MARÍA ANTONIA RODRÍGUEZ VAQUERO (Figueres)

Ha mort als 66 anys. Era soltera. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui, a 2/4 de 7 de la tarda, a la funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

DOLORS MARTÍ PLANAS (Figueres)

Ha mort als 74 anys. Era casada amb Facund Caritg Santos i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 d’11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

MERCÈ RUSTULLET ROVIRA (Figueres)

Ha mort als 91 anys. Era casada amb Ramon Blanch Miquel. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la funerària Empordanesa Àltima de Figueres.

ROSA CASTILLA LÓPEZ (Roses)

Ha mort als 79 anys. Era vídua de Juan Marqués Soro i tenia tres fills. Residia a Roes. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, al Tanatori de Roses.

HERMÍNIA CALLOL FORNÈS (L’Escala)

Ha mort als 84 anys. Era casada amb Salvador Batlle Ballol i tenia tres fills. Residia a l’Escala.

M. ÀNGELS CARRERAS COMAS (La Jonquera)

Ha mort als 76 anys. Era casada amb Joan Pagès Francisco. Residia a La Jonquera. La cerimònia serà avui dilluns, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres.

BENILDE BUIZA CUADRADO (Figueres)

Ha mort als 80 anys. Era vídua de Domingo Jávega Jávega i tenia una filla. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, al Tanatori Mémora de Girona.

PERE JOAN PALAHÍ ESCUDER (Figueres)

Ha mort als 80 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la capella de les Germanetes dels Pobres de Girona.

MARCELINO MURILLO EGEA (Figueres)

Ha mort als 67 anys. Era casat amb Rosa i tenia un fill. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns a la sala de cerimònies del Tanatori Àltima de Girona.

JORDI PORXAS PORTAS (Figueres)

Ha mort als 90 anys. Era vidu d’Anna Roig i Daviu i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia la Immaculada de Figueres.

JULI ROTLLAN FAIXO (Cadaqués)

Ha mort als 70 anys. Era casat amb Maria i tenia tres fills. Residia a Cadaqués. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Cadaqués.

TERESA CANET MOLAS (Cadaqués)

Ha mort als 60 anys. Era casada amb Nico Morillas i tenia tres fills. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 5 de la tarda, a la sala de cerimònies de la Funerària Àltima de Figueres.

JOAN ANTONI BERTRAN SOLER (Figueres)

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Lidia Trave Cristina i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 5 de la tarda, a l’església de Sant Pere de Figueres.

JUAN JODAR PÉREZ (L’Escala)

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Roser Bahí Botella i tenia dues filles. Residia a l’Escala.

ROSA CORCOLL CAUSSA (Pau)

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Josep Caussa Canals i tenia dos filols. Residia a Pau. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Martí de Pau.

DAVID PUJOL PASTOR (Vilafant)

Ha mort als 49 anys. Era solter. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a la sala de cerimònies de la funerària Vicens de Figueres.

HORACIO ALCÁNTARA LÓPEZ (Cabanes)

Ha mort als 89 anys. Era vidu d’Emilia Olmo Rodríguez i tenia dos fills. Residia a Cabanes. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a Cabanes.

ANTONIO REBOLLO MARTÍNEZ (Figueres)

Ha mort als 83 anys. Era vidu de Jose fina Moreno Lozano i tenia un fill. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, al cementiri de Figueres.

JESÚS GÓMEZ MAZAS (Figueres)

Ha mort als 71 anys. Era casat amb Doris Morel Morel i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

ANTONI OBANOS BARNÉS (Figueres)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Teresa Maria Martí Giménez i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Pere de Figueres.

TONI FONTES MONTIA (Roses)

Ha mort als 69 anys. Era casat amb Maria Pilar Brunet Serra i tenia tres fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, al tanatori de Roses.

JURGEN JEPSEN (Castelló d’Empúries)

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Sigrid Christa Jepsen i tenia tres fills. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimò nia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 12 del migdia, a la funerària Vicens de Figueres.

ISABEL LORENTE ROVIRA (Figueres)

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Lluís Segura Crous i tenia dues filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, a l’església parroquial de la Immaculada de Figueres.

DOLORS BATLLE ROURA (L’Escala)

Ha mort als 68 anys. Era casada amb Angel López Hernández i tenia un fill. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 6 de la tarda, al cementiri de l’Escala.

SANDRA VERNET (Maçanet de Cabrenys)

Ha mort als 43 anys. Era casada amb Fréderic Vernet i tenia dues filles. Residia a Maçanet de Cabrenys. La cerimònia se celebrarà el­ dissabte dia 16, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Maçanet de Cabrenys.

FRANCESCA BRUGAT BERDETIS (Vilabertran)

Ha mort als 78 anys. Era casada amb Josep Gou Fulladosa i tenia dos fills. Residia a Vilabertran. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Vilabertran.

ROSER RIERA GIFRE (Viladamat)

Ha mort als 85 anys. Era vídua d’Enric Marcó Solés i tenia un fill. Residia a Viladamat. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la parròquia de Viladamat.

JAUME BELLAVISTA ICART (L’Escala)

Ha mort als 78 anys. Era solter. Residia a l’Escala.

ROSA M. ALONSO ESPADALÉ (Portbou)

Ha mort als 66 anys. Era casada amb José Fito Pino i tenia una filla. Residia a Portbou. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Portbou.

ROSALIA MERCADÉ CIURÓ (L’Escala)

Ha mort als 86 anys. Era casada amb Joaquim Marín Pons i tenia dos fills. Residia a l’Escala. L’acte de comiat se celebrarà en la intimitat familiar.

FRANCISCO PÉREZ GARCÍA (Figueres)

Ha mort als 87 anys. Era vidu amb Carmen Caballero Sevillano i tenia quatre filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

JAUME GISPERT PUIG (Darnius)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Carme Gibrat Juanola i tenia dos fills. Residia a Darnius. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 11 del matí, a la parròquia de Darnius.

JAUME GISPERT PUIG (Darnius)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Carme Gibrat Juanola i tenia dos fills. Residia a Darnius. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la parròquia de Darnius.

JAUME GISPERT PUIG (Darnius)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Carme Gibrat Juanola i tenia dos fills. Residia a Darnius. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 11 del matí, a la parròquia de Darnius.

JOAN SIMON FERRER (Garriguella)

Ha mort als 72 anys. La seva companya, Aurora Teixidor. Tenia dos fills. Residia a Garriguella.

DEAN BERTA VIÑALES (Palau-saverdera)

Ha mort als 15 anys. Residia a PalauSavardera. Serà incinerat al crematori de la Funerària Vicens de Figueres.

JOSEP TOMÀS MADRENAS (Vilaür)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Teresa Gasull Isern i tenia tres fills. Residia a Vilaür. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Esteve de Vilaür.

DEAN BERTA VIÑALES (Palau-saverdera)

Ha mort als 15 anys. Residia a PalauSavardera. Serà incinerat al crematori de la Funerària Vicens de Figueres.

MIGUEL ÁNGEL PANIZO COBES (Figueres)

Ha mort als 67 anys. Era casat amb Sílvia Guasch Juliachs i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la Funerària Vicens de Figueres.

JOSEP TOMÀS MADRENAS (Vilaür)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Teresa Gasull Isern i tenia tres fills. Residia a Vilaür. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a 2/4 de 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Esteve de Vilaür

MIGUEL ÁNGEL PANIZO COBES (Figueres)

Ha mort als 67 anys. Era casat amb Sílvia Guasch Juliachs i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia de comiat se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, a la Funerària Vicens de Figueres.

JOAN GRABOLEDA FAJOL (Espolla)

Ha mort als 63 anys. Era casat amb Purificació Viñas Viñas i tenia un fill. Residia a Espolla. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Jaume d’Espolla.

JOSEP MARÈS CAIRÓ (El Port de la Selva)

Ha mort als 75 anys. Era solter. Residia al Port de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d’1 del migdia, a la parròquia del Port de la Selva.

SEBASTIÁN GONZÁLEZ LARA (L’Escala)

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Micaela Fernández González i tenia vuit fills. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

MARIA CERVERA JOFRE (Roses)

Ha mort als 77 anys. Era casada amb Francesc Vidal Sertage i tenia tres fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 d’11 del matí, al tanatori Mémora de Roses.

JOAN PADRÓS I AGUER (Cistella)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Adelina Daunis Brugués i tenia dos fills. Residia a Cistella. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la Funerària Vicens de Figueres.

DOLORS GRAU I JOFRE (Rabós d’Empordà)

Ha mort als 93 anys. Tenia cinc fills. Residia a Rabós d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a l’església de Rabós d’Empordà.

LAURA PERPINYÀ GARCÍA (Borrassà)

Era soltera. Residia a Borrassà. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la Funerària Àltima de Figueres.

LOLITA SASTRE CASADEVALL (Roses)

Ha mort als 85 anys. Era soltera. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Roses.

MANUEL GALIOT TORRECILLAS (Vilajuïga)

Ha mort als 67 anys. Era casat amb Isabel Fuentes Garriga i tenia dos fills. Residia a Vilajuïga. La cerimònia se celebrarà en la intimitat familiar.

JOSEP FAJOL TERRADAS «AVI PEPITU» (Castelló d’Empúries)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Remei Aynier Salleras i tenia dues filles. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la basílica de Santa Maria de Castelló d’Empúries.

MANUEL GALIOT TORRECILLAS (Vilajuïga)

Ha mort als 67 anys. Era casat amb Isabel Fuentes Garriga i tenia dos fills. Residia a Vilajuïga. La cerimònia se celebrarà en la intimitat familiar.

PEDRO NAVARRETE MORENO (Bàscara)

Ha mort als 65 anys. Tenia dues filles. Residia a Bàscara. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a la 1 del migdia, a la sala de cerimònies del Tanatori Mémora de Girona.

MARÍA DÍAZ GARRIDO (Vilafant)

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Manuel Fernández Pérez i tenia dos fills. Residia a Vilafant. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la Funerària Vicens de Figueres.

TERESA VACAS ARENAS (Figueres)

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Francisco García Ortega i tenia cinc fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de la Sagrada Família de Figueres.

SIMÓN NIESTROJ HUTTIG (Darnius)

Ha mort als 43 anys. Era casat amb Anabel Céspedes Cortés i tenia dues filles. Residia a Darnius. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

JOAN QUINTANA VILA (Bàscara)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Consol Barceló Aragonès i tenia quatre fills. Residia a Bàscara. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Bàscara.

JOAN MALÉ ROS (Sant Martí d’Empúries)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Mercè Gardella Llop i tenia tres fills. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí d’Empúries a l’Escala.

VICTÒRIA SALA BOS (Figueres)

Ha mort als 86 anys. Era vídua en primeres núpcies d’Enric Cullell i vídua en segones núpcies de Mariano Padrosa i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a la 1 del migdia, a la funerària Empordanesa Àltima de ...

PALMIRA COSTALS CASADEVALL (Fortià)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Vicenç Sagué Bru i tenia dos fills. Residia a Fortià. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

JOAN QUINTANA VILA (Bàscara)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Consol Barceló Aragonès i tenia quatre fills. Residia a Bàscara. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Bàscara.

JUANI VALERA SÁNCHEZ (Llançà)

Ha mort als 51 anys. Tenia un fill. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a la 1 del migdia, al tanatori Àltima de Llançà.

MARTÍ BARRIS PI (Les Escaules)

Ha mort als 88 anys. Era solter. Residia a les Escaules, Boadella d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la parròquia de les Escaules.

ESTEVE CARRÉ NOGUÉS (Avinyonet de Puigventós)

Ha mort als 86 anys. Era solter. Residia a Avinyonet de Puigventós. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 5 de la tarda, a la Funerària Vicens de Figueres.

MARIA FARRÉS AYATS (L’Escala)

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Gabriel Ventura Cots i tenia dos fills. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

JÚLIA PI BONAL (La Jonquera)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Josep Roget i Carré i tenia un fill. Residia a la Jonquera. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de la Jonquera.

ANA GALVÁN PEÑA (L’Armentera)

Ha mort als 65 anys. Era casada amb Antonio Castillo Soler i tenia un fill. Residia a l’Armentera. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 5 de la tarda, al tanatori Áltima de Figueres.

JORDI ANTON VIVES (Figueres)

Ha mort als 63 anys. Era casat amb Anna Maria Yagüez Roqui i tenia dues filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 1/4 de 2 del migdia, a la funerària Vicens de Figueres.

NEUS BORRELL GUÀRDIA (Torroella de Fluvià)

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Carles Ripoll Solà i tenia quatre fills. Residia a Torroella de Fluvià. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, a l’església de Torroella de Fluvià.

MARIA CANOVAS CASTILLO (El Far d’Empordà)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Joan Comellas Casasampere i tenia dues filles. Residia al Far d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 6 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

VALENTÍN QUILES GARCÍA (Figueres)

Ha mort als 69 anys. Era vidu d’Isabel Galvez Álvarez i tenia cinc fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 3/4 d’11 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Figueres.

ADRIÁN BELMONTE GONZÁLEZ (Vilafant)

Ha mort als 30 anys. Era solter. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 5 de la tarda, a la funerària Empordanesa Àltima de Figueres

MARGARITA NOGUERA CARBÓ (L’Armentera)

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Jaume Gispert Tarrés i tenia una filla. Residia a l’Armentera. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 4 de la tarda, a la parròquia de l’Armentera.

NARCÍS CANALS FELIU (Figueres)

Ha mort als 78 anys. Era vidu de Pilar Llosent Budó i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria de Darnius.

VALENTÍN QUILES GARCÍA (Figueres)

Ha mort als 69 anys. Era vidu d’Isabel Galvez Álvarez i tenia cinc fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a 3/4 d’11 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Figueres.

MARGARITA PUJOL RENART (Figueres)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Restituto Caballero Gavilanes i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

NARCÍS CANALS FELIU (Figueres)

Ha mort als 78 anys. Era vidu de Pilar Llosent Budó i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria de Farnius.

YOLANDA LINARES DURÁN (Castelló d’Empúries)

Ha mort als 49 anys. Era casada amb Juan José Vaquero Martín i tenia un fill. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la Basílica de Santa Maria de Castelló d’Empúries.

JOAN GIBERT RAHOLA (Roses)

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Eva Espinola i tenia dos fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Roses.

LORETO CAIXÀS JORDÀ (Fortià)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Joa quim Colomer Vicens i tenia un fill. Residia a Fortià. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Julià i Santa Basilissa de Fortià.

TERESA MOLINS MASSIP (Cadaqués)

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Juan Mirabete Martínez i tenia tres fills. Residia a Cadaqués. Serà incinerada demà dissabte, a les 11 del matí, al crematori de la funerària Vicens de Figueres.

DOLORS JUANOLA JUANOLA «LOLA» (Figueres)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Lucio Peral García i tenia cinc fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de la Sagrada Família de Figueres.

GLÒRIA LAPORTA LANNE (Roses)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Miquel Vicens Sala i tenia tres fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Roses.

OLGA HERMANN NIEDERHAUSER (Roses)

Ha mort als 88 anys. Residia a Ro ses. Serà incinerada al crematori de la funerària Empordanesa Àltima de Figueres.

MIQUEL RIBAS TERRADAS (Llampaies)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Maria Puigbert Ventalló i tenia tres fills. Residia a Llampaies. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la parròquia de Llampaies.

ENGRACIA FREIRE VILANOVA (Figueres)

Ha mort als 81 anys. Era casada amb Gabriel Fernández Ruiz i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

MANUEL GARCÍA GUTIÉRREZ (Roses)

Ha mort als 64 anys. Era solter. Residia a Roses. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Roses.

JOSÉ M. GONZÁLEZ VÉLEZ «PITU» (Figueres)

Ha mort als 67 anys. Era casat amb Silvia Herrero García i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la Funerària Vicens de Figueres.

DOLORES MELGAR GONZÁLEZ (Llançà)

Ha mort als 82 anys. Era vídua de Juan Conde Moncayo i tenia cinc fills. Residia a Llançà/Colera. El comiat se celebrarà a l’oratori del tanatori Àltima de Llançà en la intimitat familiar.

PETRA GONZÁLEZ GONZÁLEZ (Figueres)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Vicente Fernández Martín i tenia dues filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la Funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

MARIA CALABUIG VIÑAS (Agullana)

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Joan Pineda i Safont i tenia tres fills. Residia a Agullana. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria d’Agullana.

FRANCESC SOLER LLADÓ (Agullana)

Ha mort als 88 anys. Tenia tres fills. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Santa Maria d’Agullana.

JOAN FORT BAYÓ (Vilamacolum)

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Maria Rosa Mauné Serra i tenia dues filles. Residia a Vilamacolum. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la Funerària Vicens de Figueres.

DOLORS FORT TORRENTS (Figueres)

Ha mort als 96 anys. Tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 8 del vespre, a la parròquia de Sant Pere de Figueres.

SEVE LÓPEZ DOMINGO (Castelló d’Empúries)

Ha mort als 62 anys. Era casat amb María Cifuentes Álvarez i tenia un fill. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la Funerària Vicens de Figueres.

MARIA DURAN GRATACÓS (Colera)

Ha mort als 95 anys. Era soltera. Residia a Colera. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 10 del matí, a la sala de cerimònimes de la Funerària Àltima de Llançà.

QUIM ALSINA GELI (Els Hostalets de Llers)

Ha mort als 57 anys. Era solter. Residia als Hostalets de Llers. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, a l’església parroquial d’Orfes.

ENRIQUE CASTILLO GARCÍA (Figueres)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Julia Salorzano Arrebola i tenia una filla. Residia a Figueres. Serà incinerat avui divendres, a les 11 del matí, al crematori de Funerària Vicens de Figueres.

LLIBERT BATLLE GIBERT (Arenys d’Empordà)

Ha mort als 84 anys. Era vidu de Mercè Bertran i tenia dos fills. Residia a Arenys d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 12 del migdia, a la funerària Àltima de Figueres.

DOLORES PÉREZ VEGA (Roses)

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Miguel Mercado Álvarez i tenia dos fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de San ta Maria de Roses.

JORGE SÁNCHEZ PAPELL (Figueres)

Ha mort als 82 anys. Era vidu d’Ana Maria Pujol Riba i tenia una filla. Residia a Fortià. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres.

MOISÉS VAQUERO VICENTE (Llançà)

Ha mort als 94 anys. Era casat amb Josefa Sánchez Montero i tenia dos fills. Residia a Llançà. La cerimònia es va celebrar ahir dimarts, a 2/4 de 7 de la tarda, a l’oratori del tanatori Àltima de Llançà.

PERE TORRES PÉREZ (Figueres)

Ha mort als 66 anys. Era casat amb Margarita Domingo Elias i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a la Funerària Vicens de Figueres.

MERCEDES GARCÍA PÉREZ «LA YAYA» (Figueres)

Ha mort als 83 anys. Era vídua d’Enrique Barrionuevo Toledo «El yayo» i tenia cinc fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 6 de la tarda, a la Funerària Vicens de Figueres.

ISABEL MUÑOZ MUÑOZ (Borrassà)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Pere Fuentes Villalobos i tenia dos fills. Residia a Borrassà. La cerimònia es va celebrar ahir dimarts, a 2/4 de 6 de la tarda, a la Funerària Vicens de Figueres.

PALMIRA COLL BOSCH (Vilajuïga)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Josep Ripoll Castelló i tenia dues filles. Residia a Vilajuïga. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Vilajuïga.

NICOLÁS MONTORO RODRÍGUEZ (Garriguella)

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Teresa Vila Ribera i tenia tres fills. Residia a Garriguella. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la Funerària Vicens de Figueres.

JOSEP CAIXÀS JORDÀ (Borrassà)

Ha mort als 92 anys. Era vidu de Carme Roura Pujol i tenia dos fills. Residia a Borrassà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la Funerària Vicens de Figueres.

ADELA DÍAZ VIANA (Llançà)

Ha mort als 70 anys. Era vídua de Jordi Nogues Solano i tenia dos fills. Residia a Llançà. Serà incinerada en la intimitat familiar.

QUIM GIFREU PELIJERO (Figueres)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Leonarda Pérez Jiménez i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 1/4 de 2 del migdia, a la Funerària Vicens de Figueres.

JOANA JUANOLA DELÒS (Vilamacolum)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Joaquim Salleras Vial i tenia un fill. Residia a Vilamacolum. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies de la Funerària Vi­cens de Figueres.

IRENE CUSÍ FERRER (Roses)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Francisco Huguet Badosa i tenia dos fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria de Roses.

JOSEP ANTÓN GIMÉNEZ (Figueres)

Ha mort als 91 anys. Era vidu d’Isabel Juncà Robles i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres.

ISIDRE ASPARÓ SIBECAS (Avinyonet de Puigventós)

Ha mort als 64 anys. Era casat amb M. Rosa Simón Coromines i tenia dos fills. Residia a Avinyonet de Puigventós. La cerimònia se celebrarà avui dissabte a Figueres en la intimitat familiar.