Necrològiques i defuncions Alt Empordà

Defuncions diàries a l’Alt Empordà

ELISEO LECHA BARCELÓ (Figueres)

Ha mort als 92 anys. El funeral tindrà lloc avui, a les 11 del matí, a l’església parroquial.

JOSÉ BAEZA ALAVÉS (Roses)

Ha mort als 82 anys. Era solter. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, al tanatori de Roses.

MARIA CRUZ ESTEBAN GENÍN (Figueres)

Ha mort als 86 anys. Era vídua de José Meler Jordan i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.

JUANA TORRES LÓPEZ (Figueres)

Ha mort als 73 anys. Era casada amb Alfonso Palma i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 5 de la tarda, a la sala de cerimònies de Funerària Empordanesa Àltima de Figueres.

PERE BOS GIBRAT (Darnius)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Mercè Puigmal Gibrat i tenia dues filles. Residia a Darnius. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a 2/4 de 12 del migdia, a l’església parroquial de Darnius.

GENOVEVA GÜIBAS GRATACÓS (Figueres)

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Miquel Perich Pujol i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 d’11 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.

SALVADOR NOGUER FAIXÓ (Cadaqués)

Ha mort als 71 anys. Era casat amb Yolanda Calderón Cruañas i tenia tres fills. Residia a Cadaqués. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a l’església de Santa Maria de Cadaqués.

JOAN SASERAS SERRA (Roses)

Ha mort als 83 anys. Era vidu d’Angelita Jofre Sabé i tenia dues filles. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Roses.

MARGARITA DARÓ SALABERT (Garriguella)

Ha mort als 87 anys. Era soltera. Residia a Garriguella. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 12 del migdia, a l’església parroquial de Garriguella.

SALVADOR NOGUER FAIXÓ (Cadaqués)

Ha mort als 71 anys. Era casat amb Yolanda Calderón Cruañas i tenia tres fills. Residia a Cadaqués. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 12 del migdia, a l’església de Santa Maria de Cadaqués.

MARIA MESA RUIZ (Roses)

Ha mort als 67 anys. Era vídua de Blas Núñez Valladares i tenia tres fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 5 de la tarda, al Tanatori de Roses.

MIGUEL ÁNGEL DÍAZ RUIZ (Portbou)

Ha mort als 58 anys. Era solter. Residia a Portbou. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Llançà.

ANTONI TARRATS REIG (Empuriabrava)

Ha mort als 69 anys. Era casat amb Marie Paule Alcoser i tenia dos fills. Residia a Empuriabrava. Serà incinerat, avui dilluns, al crematori de Funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

MARIA ÀNGELS GUMBAU CABEZAS (Navata)

Ha mort als 58 anys. Era casada amb Martí Roca i tenia un fill. Residia a Navata. Serà incinerada, avui dilluns, al crematori de Funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

GENÍS CAMPISTOL BARBER «CAMPI» (Orriols)

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Carme Frigola Colomer. Residia a Orriols. La cerimònia serà avui dissabte, a 2/4 d’11 del matí, a l’església parroquial d’Orriols.

PILAR LUNA REINOSO (Roses)

Ha mort als 77 anys. Era vídua de Manuel García Jurado i tenia dos fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, al tanatori de Roses.

MONTSE GONZÁLEZ RIVAS (Roses)

Ha mort als 67 anys. El seu company, Gabriel. Tenia un fill. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 6 de la tarda, a la sala de cerimònies de Funerària Empordanesa.

GENÍS CAMPISTOL BARBER «CAMPI» (Orriols)

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Carme Frigola Colomer. Residia a Orriols. La cerimònia serà avui dissabte, a 2/4 d’11 del matí, a l’església parroquial d’Orriols.

TRINITAT PÉREZ PÉREZ (Navata)

Ha mort als 65 anys. Tenia una filla. Residia a Navata.

CATALINA BLANCO DOMÍNGUEZ (Figueres)

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Salvador Pastora Marín i tenia quatre fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 3 de la tarda, a la sala de cerimònies de Funerària Empordanesa Àltima de Figueres.