Necrològiques i defuncions Alt Empordà

Defuncions diàries a l’Alt Empordà

OFERTA! Joc d'utencilis de cuina antiadherents, 8 peces

Joc d'utencilis de cuina antiadherents, 8 peces

39,99 €

CRISTINA BAEZA CASILLAS (Figueres)

Ha mort als 55 anys. Era natural de Barcelona i residia a Figueres. Era casada amb Jaume Corominas Blanch i tenia dos fills. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 d’1 del migdia, a la sala de cerimònies de Funerària Empordanesa Àltima de ...

PILAR CARBEROL CENTENA (Garriguella)

Ha mort als 91 anys. Era natural de Garriguella, on residia. Era vídua de Josep Pérez i tenia dues filles. La cerimò nia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimònies de Funerària Empordanesa Àltima de Figueres. ALEX ...

DOLORS GES MARTÍ «LOLA» (Figueres)

Ha mort als 89 anys. Era natural de Cistella i residia a Figueres. Era vídua de Pere Ayats Alsina i teni un fill. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 d’11 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.

EULOGIA GONZÁLEZ MORCILLO (Darnius)

Ha mort als 95 anys. Era natural de Cilleros (Càceres) i residia a Darnius. Era casada amb Benito Enrique Vidal i tenia dos fills. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 12 del migdia, a la sala de cerimònies de funerària Vicens de ...

CARMEN ARTIGAS BONIQUET (Portbou)

Ha mort als 84 anys. Era natural de Portbou, on residia. Era soltera. L’enterrament se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Portbou.

MIQUEL QUER PICÓ (Figueres)

Ha mort als 85 anys. Era natural de Vilafant i residia a Figueres. Era casat amb Paquita Jaen Palomino. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 d’11 del matí, a la Funerària Vicens de Figueres.

DOLORS GES MARTÍ «LOLA» (Figueres)

Ha mort als 89 anys. Era natural de Cistella i residia a Figueres. Era vídua de Pere Ayats Alsina i teni un fill. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a 2/4 d’11 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.

JUAN CARLOS DIAZ FÀBREGAS (Portbou)

Ha mort als 53 anys. Era natural de Portbou i residia a Portbou-Llançà. Era casat amb Anna Carré Roig i tenia una filla. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies del Tanatori Àltima de Llançà.

MIQUEL QUER PICÓ (Figueres)

Ha mort als 85 anys. Era natural de Vilafant i residia a Figueres. Era casat amb Paquita Jaen Palomino. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a 2/4 d’11 del matí, a la Funerària Vicens de Figueres. Ha mort als 85 anys. Era natural de Vilafant i ...

RAMON ARBAT I MONCANUT (Borrassà)

Ha mort als 83 anys. Era natural de Figueres i residia a Borrassà. Tenia sis fills. L’enterrament se celebrarà avui dime cres, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Borrassà.