Necrològiques i defuncions Alt Empordà

Defuncions diàries a l’Alt Empordà

DOLORS PAGÈS GENÍS (Palau-saverdera)

Ha mort als 100 anys. Era vídua de Pere Soler Roig i tenia dos fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, al tanatori de Roses.

PAQUITA LLOVERAS GRANÉS (Figueres)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Josep Batlle. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 d’11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

FRANCISCO HENARES BAUTISTA (Figueres)

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Pilar Paz Valverde i tenia quatre fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

NARCISA MAS GELADA (Figueres)

Ha mort als 85 anys. Era casada amb Lluís Vilarrasa Sidera i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a l’església de Sant Bartomeu del Mallol.

JOSEP FERRER MORET (L’Armentera)

Ha mort als 97 anys. Era vidu de Rosa Bardem Borras i tenia un fill. Residia a l’Armentera. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Sant Martí de Tours de l’Armentera.

CARMEN ARENAS SALGUERO (Figueres)

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Juan Salvador Santiago i tenia quatre fills. Residia a Figueres. Serà enterrada al cementiri de Figueres.

JOAN CABAÑO VILA (Vilafant)

Ha mort als 73 anys. Era casat amb M. Teresa Terrades Traber i tenia tres fills. Residia a Vilafant. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d’11 del matí, a la Funerària Vicens de Figueres.

JOSÉ JOAQUÍN CRUZ CRUZ (Llançà)

Ha mort als 55 anys. Tenia dos fills. Residia a Escairón (Lugo). La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d’11 del matí, a la Funerària Àltima de Llançà.

PERE DABAU I BELLMAS (Figueres)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Lydia Soler Montaner i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de la Immaculada de Figueres.

PERE DABAU BELLMAS (Figueres)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Lídia Soler Montaner i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimò nia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de la Immaculada de Figueres.

MARIANA NAVARRO MEDINA (Figueres)

Ha mort als 84 anys. Era vídua de José Velasco Prieto i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 12 del migdia, a la Funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

JOAQUIMA ROS GELI «LA QUIMETA DE LA PASTISSERIA» (Vilafant)

Ha mort als 81 anys. Era vidua de Jacint Saguer Janer i tenia dos fills. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Vilafant.

JOSÉ SALAS GARCÍA (Garriguella)

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Mari Carmen Velasco Toledano i tenia tres fills. Residia a Garriguella. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a l’església de Santa Eulàlia de Garriguella.

JOSEP CANALETA MAS (Espolla)

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Anna Maria Heras Trias i tenia dos fills. Residia a Espolla. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 12 del migdia, al cementiri d’Espolla.

ÀNGEL COSTA POSAS (Vilamaniscle)

Ha mort als 70 anys. Era casat amb Paqui i tenia dos fills. Residia a Vilamaniscle. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Gil de Vilamaniscle

MARIA ROSA PALAHÍ PICOLA (Vilabertran)

Ha mort als 89 anys. Era casada amb Narcís Ferrer Bonet i tenia dos fills. Residia a Vilabertran. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Vilabertran.

MELCIÓ PAIRET TEIXIDOR (Orriols)

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Maria Figueras Rubirola i tenia tres fills. Residia a Orriols. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 6 de la tarda, a la parròquia de Sant Genís d’Orriols.

DAMIÀ ABELLA PLANTÉS (Figueres)

Ha mort als 63 anys. Era casat amb Alicia Pérez Robleda i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Pere de Figueres.

MERCEDES CIDRE MENDOZA (Figueres)

Ha mort als 67 anys. Era vídua de Marceliano Valiente Vergel i tenia tres filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori de Girona.

EMILIA CELIS NEGRE (Figueres)

Ha mort als 81 anys. Era vídua de Miquel Vendrell Tarrés. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, al tanatori de Girona.

JOAN BARCELÓ SOLÉ (Vila-sacra)

Ha mort als 66 anys. Era solter. Residia a Vila-sacra. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 6 de la tarda, a la sala de cerimònies de la funerària Vicens de Figueres.

PAQUITA CALSINA LACOSTA (Portbou)

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Miquel Pérez Bech. Residia a Portbou. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

ROSARIO SÁNCHEZ DÍAZ (Figueres)

Ha mort als 63 anys. Era casada amb Juan Miguel Pérez Molina i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

EMILIA CELIS NEGRE (Figueres)

Ha mort als 81 anys. Era vídua de Miquel Vendrell Tarrés. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 4 de la tarda, al tanatori de Girona.

PAQUITA PORXAS PORTAS (Figueres)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Jaume Costa i Casas i tenia tres filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pre de Figueres.

RAFAEL MARTÍNEZ GARCÍA (La Jonquera)

Ha mort als 71 anys. Tenia tres filles. Residia a la Jonquera. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 6 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

JOAQUIMA PLANELLA AMIEL (Fortià)

Ha mort als 90 anys. Era vídua d’Esteve Porcioles Capellera. Residia a Fortià. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori de l’Escala.

MARIA ROSA PUIGNOU CLAVAGUERA (Sant Climent Sescebes)

SANT CLIMENT SESCEBES Ha mort als 76 anys. Era casada amb Joaquim Felip Feliu i tenia tres fills. Residia a Sant Climent Sescebes. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la Funerària Vicens de Figueres.

ANDREU MINDAN SOLER (Roses)

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Juanita Cortada Canaleta i tenia dos fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Roses.

MARIA ROSA PUIGNOU CLAVAGUERA (Sant Climent Sescebes)

Ha mort als 76 anys. Era casada amb Joaquim Felip Feliu i tenia tres fills. Residia a Sant Climent Sescebes. La cerimònia se celebrarà demà, a les 10 del matí, a la Funerària Vicens de Figueres.

MARÍA SIMARRO CAMACHO (Llançà)

Ha mort als 80 anys. Era soltera. Residia a Llançà. La cerimònia es va celebrar ahir divendres, a l’oratori del tanatori Àltima de Llançà.

FRANCISCO BAJET RAMOS (Garriguella)

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Emília Azon Portale. Residia a Garriguella. Serà incinerat en la intimitat familiar.

JOAN ESCAPA SERRA (Peralada)

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Rosita Portell Serra i tenia tres filles. Residia a Peralada. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Peralada.

JOAN AMBROSIO TUBERT (Albanyà)

Ha mort als 70 anys. Era vidu de Rosa M. Grifé Moncunill i tenia dos fills. Residia a Albanyà. Serà incinerat en l’intimitat familiar.

MARÍA ASUNCIÓN MALÉ ROS (Sant Martí d’Empúries)

Ha mort als 85 anys. Era soltera. Residia a Sant Martí d’Empúries.

JOSÉ ESTEBAN RODRÍGUEZ (Figueres)

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Carmen Bolívar Ruiz i tenia dues filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la funerària Empordanesa Àltima de Figueres.

CONCEPCIÓ FERRER POL (El Port de la Selva)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Pere Cervera Pagès. Residia al Port de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia del Port de la Selva.

FRANCISCO GARCÍA LÓPEZ (Ordis)

Ha mort als 57 anys. Era solter. Residia a Ordis. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la funerària Empordanesa Àltima de Figueres.

NARCÍS NOGUERA ESTRUCH (Llançà)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Mercè Margarits Sabaté. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 12 del migdia, al tanatori Àltima de Llançà.

JOSÉ ESTEBAN RODRÍGUEZ (Figueres)

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Carmen Bolívar Ruiz i tenia dues filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, a la funerària Empordanesa Àltima de Figueres.

EMILI SOLER CANALS (Pau)

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Carme Marti i tenia dos fills. Residia a Pau. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Pau.

NÚRIA ESTELA PARONELLA (Llançà)

Ha mort als 98 anys. Era vídua d’Amadeu Roig Carles i tenia dos fills. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Vicenç de Llançà.

M. ASSUMPCIÓ GUSÓ JANER (Sant Pere Pescador)

Ha mort als 79 anys. Era vídua de Pere Soler Coll i tenia dues filles. Residia a Sant Pere Pescador. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

M. ASSUMPCIÓ GUSÓ JANER (Sant Pere Pescador)

Ha mort als 79 anys. Era vídua de Pere Soler Coll i tenia dues filles. Residia a Sant Pere Pescador. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a 2/4 de 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

JOSEFA CALLEJÓN ALONSO (Portbou)

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Manuel Belmonte Salazat i tenia quatre fills. Residia a Portbou. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Portbou.

TERESA VILA NOGUÉ (Darnius)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Joan Quintana Trilla i tenia dos fills. Residia a Darnius. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la funerària Vicens.

JUAN SANTIAGO SARGUERA (Figueres)

Ha mort als 67 anys. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 10 del matí, al cementiri de Figueres.

JUAN JIMÉNEZ SÁNCHEZ (Figueres)

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Paula Josefa Carmona González i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Figueres.

JOSEP M. GOMIS COLLS (Empuriabrava)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Mercè Giralt Bech i tenia tres fills. Residia a Empuriabrava. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 d’11 del matí, a la Basílica de Santa Maria de Castelló d’Empúries.

AGUSTÍ JORDÀ CAVALL (Masarac)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Josefa Cortada Pous i tenia dos fills. Residia a Masarac. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 6 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

ANTONIO CRUZ LÓPEZ (Figueres)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Rosario Nuñez García i tenia cinc filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a l’oratori Àltima de Figueres.

JAUME MASSOT NADAL (El Port de la Selva)

Ha mort als 86 anys. Era vidu d’Anna Masias Caixàs i tenia tres fills. Residia al Port de la Selva. La cerimònia es va celebrar ahir dimarts, a la tarda, a l’oratori Àltima de Llançà.

JOSEP M. GOMIS COLLS (Empuriabrava)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Mercè Giralt Bech i tenia tres fills. Residia a Empuriabrava. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a 2/4 d’11 del matí, a la Basílica de Santa Maria de Castelló d’Empúries.

PILAR PAGUINA RIERA (Castelló d’Empúries)

Ha mort als 78 anys. Era vídua de Joan Casadesús Genís i tenia dos fills. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 4 de la tarda, a Castelló d’Empúries.

JORDI RIERA BARÓ (Figueres)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb M. Dolors Tarrés Puigdevall i tenia dos fills. Residia a Figueres.

MARIA REIXACH REIXACH (Figueres)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Josep Casals Gratacós i tenia tres filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Figueres.

LLUÍS LLORET QUER (Bàscara)

Ha mort als 70 anys. Era casat amb Maria Teresa Burcet Vila i tenia dues filles. Residia a Bàscara. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Bàscara.

TONI RODRÍGUEZ GUERRERO (Figueres)

Ha mort als 66 anys. Era casat amb Eugènia Lloret Guijarro i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d’11 del matí a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens. Serà enterrat a Figueres.

MIQUEL ADROER GORGOT (Figueres)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Aurora Sanz Rodríguez i tenia quatre fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 12 del matí, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens.

TERESA MORISCOT SASTRE (L’Escala)

L’ESCALA Ha mort als 92 anys. Era vídua de José Barnosell Palau i tenia una filla. Residia a l’Escala.

AURORA AVELLANAS OLIVAN (Figueres)

Ha mort als 91 anys. Era vídua d’Eugenia Olivan Escartín i tenia una filla. Residia a Figueres. Serà incinerada al crematori de la Funerària Àltima de Figueres.

ISABEL MARTÍ GIMÉNEZ (Roses)

Ha mort als 67 anys. Era casada amb José Grabalosa Pujolràs. La cerimònia serà se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies de Roses.

MARIA CANET JOLI (Castelló d’Empúries)

Ha mort als 91 anys. Era soltera. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui dimenge a 2/4 d’1 del migdia, a la Basílica de Santa Maria de Castelló d’Empúries.

AURORA AVELLANAS OLIVAN (Figueres)

Ha mort als 91 anys. Era vídua d’Eugenia Olivan Escartín i tenia una filla. Residia a Figueres. Serà incinerada al crematori de la Funerària Àltima de Figueres.

TERESA MORISCOT SASTRE (L’Escala)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de José Barnosell Palau i tenia una filla. Residia a l’Escala.

PEDRO MANZANEQUE FERNÁNDEZ (Figueres)

Ha mort als 64 anys. Era casat amb Dolores Capel Castaño i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la funerària Àltima de Figueres.

RAMÓN ORTEGA ÁLVAREZ (El Far d’Empordà)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Casta González Rodríguez i tenia tres fills. Residia al Far d’Empordà.

JOSEP PUIGNAU VALLS (El Port de la Selva)

Ha mort als 88 anys. Era vidu de Carme Cruañas i tenia dos fills. Residia al Port de la Selva. Serà incinerat al crematori de la funerària Àltima de Figueres.

BARTOMEU YAÑEZ DOMENY (Figueres)

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Montserrat i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

DOLORS SAGUER SALA (Avinyonet de Puigventós)

Ha mort als 79 anys. Era casada amb Esteve Gimbernat Pagès i tenia un fill. Residia a Avinyonet de Puigventós. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a la funerària Vicens de de Figueres.

BARTOMEU YAÑEZ DOMENY (Figueres)

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Montserrat i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà dissabte, dia 10, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

ANNA MARIA GARCÍA MARTÍNEZ (Portbou)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Joan Comas Sánchez i tenia cinc fills. Residia a Portbou. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 12 del migdia, al tanatori Àltima de Figueres.

CARME BARÓ PICAMAL (Vilabertran)

Ha mort als 100 anys. Era vídua de Desideri Camps i tenia un fill. Residia a Vilabertran. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 d’1 del migdia, a l’església parroquial de Santa Maria de Vilabertran.

GINETTE FOURNIER (L’Escala)

Ha mort als 83 anys. Era casada amb Daniel Fournier i tenia dos fills. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Pere de l’Escala.

ROSARIO GARCÍA CÓRDOBA «CHARO» (Figueres)

Ha mort als 82 anys. Tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Pere de Figueres.

MANUEL DE MATOS HERNÁNDEZ (Roses)

Ha mort als 62 anys d’edat. El funeral tindrà lloc avui, a les 10 del matí, a l’església de la Catedral-Basílica de Santa Maria d’Urgell.

SERGI FELIPO VENTURA (Llançà)

Ha mort als 30 anys. Era solter. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 10 del matí, a la Funerària Vicens de Figueres.

JOAN SAURÍ VILA (El Far d’Empordà)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Carme Comaleras Pujadas i tenia dos fills. Residia al Far d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d’1 del migdia, a la Funerària Vicens de Figueres

ROSARIO GARCÍA CÓRDOBA «CHARO» (Figueres)

Ha mort als 82 anys. Tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Figueres.

DOLORS ROVIRA BARRIS (Figueres)

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Simó Sala Pumarola i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Figueres.

MIQUEL CAMPS OLIVERAS (Biure)

MIQUEL CAMPS OLIVERAS (Biure)

FRANCESC GALÍ CAMPRUBÍ (Roses)

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Sílvia Bohera Escudé i tenia quatre fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori de Roses.

MERCÈ MIRÓ TRAVÉ (La Jonquera)

Ha mort als 81 anys. Era vídua d’Andreu Martínez Martínez i tenia un fill. Residia a la Jonquera. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la Funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

SANTIAGO CASTRO ÁLVAREZ (Vilafant)

Ha mort als 65 anys. Era casat amb Rosa Moreno Chacón i tenia dos fills. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

FULGENCIA VERA MIRETE (Vilamalla)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Sebastian Sánchez Pérez i tenia dos fills. Residia a Vilamalla. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

CARMEN DOMÍNGUEZ CASTAÑO (Portbou)

Ha mort als 73 anys. Era casada amb Antonio Carranza Rodríguez i tenia dos fills. Residia a Portbou. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la funerària Vicens de Figueres.

MANUEL GARCÍA GONZÁLEZ (Figueres)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Maria Asunción Sala Brugués i tenia quatre fills. Residia a Figueres. La cerimònia es va celebrar ahir dimarts, a les 4 de la tarda, a la Funerària ÀltimaEmpordanesa de Figueres.

SANTIAGO CASTRO ÁLVAREZ (Vilafant)

Ha mort als 65 anys. Era casat amb Rosa Moreno Chacón i tenia dos fills. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la Funerària Vicens de Figueres.

ROBERT BORIS AGUER «BORIS» (Figueres)

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Marlene i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la Funerària Vicens de Figueres.

DOLORS VILA GATIUS (Orriols)

Ha mort als 71 anys. Era casada amb Josep Cos Pou i tenia dos fills. Residia a Orriols. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a l’església parroquial d’Orriols.

VICTORINA RUIZ ORTE (Portbou)

Informació sobre defuncions i necrològiques del dia. Defuncions a Manresa, defuncions a Girona, defuncions a Barcelona

DOLORS VILA GATIUS (Orriols)

Informació sobre defuncions i necrològiques del dia. Defuncions a Manresa, defuncions a Girona, defuncions a Barcelona

JOSEP MARIA PAGÈS RIERA (Figueres)

Informació sobre defuncions i necrològiques del dia. Defuncions a Manresa, defuncions a Girona, defuncions a Barcelona

PABLO MÁRQUEZ TORRICO (La Jonquera)

Ha mort als 57 anys. Era casat amb Begoña Remik Prado i tenia tres fills. Residia a la Jonquera. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de la Jonquera.

JAUME FIGUERES ROBERT (Figueres)

Ha mort als 93 anys. Era vidu de Paquita Nualart Grau i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

CARMEN BLÁNZQUEZ MOLINA (Figueres)

Ha mort als 54 anys. Era casada amb Luis Miguel Guillen Salueña i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Figueres.

MERCÈ SERRA TRULLS (Figueres)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Salvador Uxó Palasí i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

CARMEN BLÁNZQUEZ MOLINA (Figueres)

Ha mort als 54 anys. Era casada amb Luis Miguel Guillen Salueña i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dijous, dia 25, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Pere de Figueres.

ANA JARAMILLO VALLE (Darnius)

Ha mort als 75 anys. Era casada amb Lluís Serrat Ramírez i tenia dos fills. Residia a Darnius. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la Funerària Vicens de Figueres.

PERE COROMINAS MATACÀS (El Port de la Selva)

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Maria Zaragoza Buforn i tenia quatre fills. Residia al Port de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a l’església parroquial del Port de la Selva.

MERCÈ FUSTÉ SESARI (Figueres)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Joan Mínguez i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la Funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

ROSA PAGÈS GONZÁLEZ (L’Escala)

Ha mort als 54 anys. Tenia una filla. Residia a l’Escala.

JACINTO PUERTAS REQUENA (Figueres)

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Antonia Martínez Guirao i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

JOSÉ ÁVILA COMINO (Figueres)

Ha mort als 65 anys. Era casat amb María Dolores Arenas Jaén i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

MANEL MALLOL CELIS (Portbou)

Ha mort als 61 anys. Era casat amb Irene Cordero Morea i tenia una filla. Residia a Vilajuïga. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 3 de la tarda, a la parròquia de Portbou.

JOSEP TRAYTER OLIVÉ (Ordis)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Carme Lladó Cos i tenia dos fills. Residia a Ordis. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a Ordis.

SALVADOR RIBERA BATLLORI (L’Armentera)

Ha mort als 75 anys. Era casat amb M. Dolors Astor Arbat i tenia dues filles. Residia a l’Armentera. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a l’església de Sant Martí de Tours de l’Armentera.

MARIA JOSEFA DENIA RUIZ (L’escala)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Francesc Salip Isern i tenia cinc fills. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

JOSÉ ÁVILA COMINO (Figueres)

Ha mort als 65 anys. Era casat amb Maria Dolores Arenas Jaén i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

Mª JOSEFA ARÉVALO REGALÓN (Figueres)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Roque Conde Conde i tenia una filla. Residia a Figueres.

PEPITA FERRER CASADEVALL (Castelló d’Empúries)

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Jaume Costa Parnau i tenia un fill. Residia a Castelló d’Empúries.

JOAQUIN ARÉVALO VILLAR (Figueres)

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Pepita Cid Delgado i tenia quatre fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

ROSA ÁLVAREZ SAN MARTÍN (La Jonquera)

Ha mort als 64 anys. Era casada amb Francisco Menchón i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Pere de Figueres.

FRANCISCA CORIA HERNÁNDEZ (Agullana)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Luis Quintero Alconada i tenia quatre fills. Residia a Agullana. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 3 de la tarda, a la parròquia d’Agullana.

MILAGROS SORIA BALSEBRE (La Jonquera)

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Lluís Casals Soler i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la parrò quia de la Jonquera.

MARIA ISABEL MATA VICENTE (Roses)

Ha mort als 61 anys. Tenia una filla. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori de Roses.

ÚRSULA ROS GELI (Lladó)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Pere Gou Teixidor i tenia dos fills. Residia a Lladó. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Lladó.

GIOCONDA ZAGO (Sant Llorenç de la Muga)

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Jaume Colomer Penicot i tenia cinc fills. Residia a Sant Llorenç de la Muga. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Llorenç de la Muga.

ROSARIO ROCAMORA GARCÍA (Figueres)

Ha mort als 90 anys. Era vídua en primeres noces de Joan Carreras Tibau i vídua en segones noces de Josep Montalat Clavaguera i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui diu­menge, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant ...

ÁNGEL BELZA VENTURA (L’Escala)

Ha mort als 94 anys. Era casat i tenia quatre fills. Residia a l’Escala.

MERCÈ CARBONELL CARBONELL (Pau)

Ha mort als 81 anys. Era vídua de Jaume Pujol Rivera i tenia tres fills. Residia a Pau. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 5 de la tarda, a la funerària Àltima de Figueres.

MARIA MALLART GUSTÀ (Espolla)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Miquel Llach Marull i tenia dos fills. Residia a Espolla. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a Espolla.

MERCÈ LAGRESA CROS (Espolla)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Vicenç Calverol Font i tenia una filla. Residia a Espolla. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la parròquia d’Espolla.

NÚRIA PLANELLS CLOTAS (Borrassà)

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Miquel Hurtós Mitjà i tenia tres fills. Residia a Borrassà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Borrassà.

JUAN PÉREZ GONZÁLEZ (Roses)

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Zelida. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

ANITA SOLENCH SAGRERA (Figueres)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Francesc Rabassedas Gispert i tenia tres fills. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori de Cassà de la Selva.

JESÚS SANTAMARIA ESTEVE (Sant Pere Pescador)

Ha mort als 78 anys. Era vidu de Rosa Maria Barnadas Bassols i tenia dos fills. La cerimònia se celebrarà avui a 2/4 de 12 del migdia, a Sant Pere Pescador.

GLÒRIA PUMAR GARCÍA (Figueres)

Ha mort als 64 anys. Era casada amb Xavier Comamala Gibrat i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 3/4 de 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

ADELA TAULERA GARCÍA (La Jonquera)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Carles Tibau Gibert i tenia dos fills. Residia a la Jonquera. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la parròquia de la Jonquera.

JOSEFA GARRIDO MARTÍNEZ (Figueres)

Ha mort als 81 anys. Era vídua de Fernando Casado Torres i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

CONCEPCIÓ NIUBÓ RICART (Llançà)

Ha mort als 80 anys. Era soltera. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la Funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

JAUME POMÉS SANJOSÉ (Llançà)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Consuelo Girona Poles i tenia un fill. Residia a Llançà. Serà incinerat al crematori de Funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

FERNANDO CASADO TORRES (Figueres)

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Josefa Garrido Martínez i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la Funerària Vicens de Figueres.

JOSÉ VEGAS RAMOS (Llançà)

Ha mort als 92 anys. Era vidu de Cándida Pascual Pascual. Residia a Llançà. Serà enterrat al cementiri de Figueres.

XAVI CANADELL ROVIRA (Vilafant)

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Carme Monsó Sanz i tenia dos fills. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 1/4 de 2 del migdia, a la Funerària Vicens de Figueres

JORDI BOADA PUJOL (Llançà)

Ha mort als 67 anys. Era casat amb M. del Carmen Martínez i tenia dos fills. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’1 del migdia, a la Funerària Vicens de Figueres.

FERNANDO CASADO TORRES (Figueres)

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Josefa Garrido Martínez i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la Funerària Vicens de Figueres.

MARIA SOLER I RIBAS (Borrassà)

Claudi Clotas i Calmó i tenia dues filles. Residia a Borrassà. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 1/4 de 10 del matí, a l’església parroquial de Borrassà.

MARÍA DOLORES SÁNCHEZ LORENTE (Figueres)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Marcos Pujol Brunso i tenia un fill. Residia a Figueres. Serà incinerada avui diumenge, a les 5 de la tarda, al crematori de la Funerària Vicens de Figueres.

DOLORES GIL GARCÍA (Castelló d’Empúries)

Informació sobre defuncions i necrològiques del dia. Defuncions a Manresa, defuncions a Girona, defuncions a Barcelona

FRANCISCO GUERRERO CASTILLO (Figueres)

Informació sobre defuncions i necrològiques del dia. Defuncions a Manresa, defuncions a Girona, defuncions a Barcelona

CARME BALDRICH LLAGOSTERA (Roses)

Ha mort als 90 anys. Era vídua d’Albert Cossin de la Fuente. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, al tanatori de Roses.

DAVID PÉREZ GUERRA (Figueres)

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Maria Domínguez Antúnez i tenia dues filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

FRANCISCO REQUENA PERALES (Vilafant)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Maria Teresa Sánchez Martínez i tenia tres fills. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

MERCÈ MAUNÉ CARBÓ (Vilafant)

Ha mort als 85 anys. Era casada amb Sebastià i tenia un fill. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

JOSEP SALÓ BAHÍ (Ventalló)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Carmen Puig Badruna i tenia dos fills. Residia a Ventalló. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de l’Om.

CARME PORTELL SERRA (Vilafant)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Rafael Noguer Roura i tenia dos fills. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Vilafant

ANNA CARBÓ ALEGRÍ (Siurana d’Empordà)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Jaume Vilà Figueras i tenia dues filles. Residia a Siurana. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la parròquia de Siurana.

JUANA RIVERO RIVERO (Boadella d’Empordà)

Ha mort als 69 anys. Era vídua de Mariano Salguero Rodríguez i tenia dos fills. Residia a Boadella. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

NÚRIA PLANAS OLIVERAS (Navata)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Josep Marull Miquel i tenia un fill. Residia a Navata. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

SANTIAGO SANJAIME VILA (Figueres)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Luz Berlinda del Carmen Soto Rivas i tenia dues filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens.

JUANA COBO GUTIÉRREZ (Figueres)

Ha mort als 78 anys. Era vídua de Pedro Juárez Sáez i tenia tres fills. Residia al Far d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 3/4 d’1 del migdia, a la sala de cerimònies Àltima de Figueres.

JOSÉ PÉREZ PORRAS (Figueres)

Ha mort als 79 anys. Era vidu de María Portela Rodríguez i tenia tres filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens.

DOLORS CARBONELL LLEÓ «LOLITA» (Vilamalla)

Ha mort als 94 anys. Era vídua d’Esteve Pujol Cervera i tenia tres filles. Residia a Vilamalla. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, al cementiri del Far d’Empordà.

MARÍA ROMERO LÓPEZ (Figueres)

Ha mort als 87 anys. Era casada amb Manuel Martínez Ardila i tenia tres fills. Residia a Figueres. La ceri mònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

DOLORS CARBONELL LLEÓ «LOLITA» (Vilamalla)

Ha mort als 94 anys. Era vídua d’Esteve Pujol Cervera i tenia tres filles. Residia a Vilamalla. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, al cementiri del Far d’Empordà.

JOAN POMÉS BARAL (Vilabertran)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Marta Roig Planella i tenia tres filles. Residia a Vilabertran. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la parròquia de Vilabertran.

MARIA DURAN GÓMEZ (Portbou)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Salvador Clua. Residia a Portbou. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 d’11 del matí, a la funerària Empordanesa Àltima de Figueres.

CZESLAW GRABOWSKI (L’Escala)

Ha mort als 70 anys. Era casat amb Aniela Grabowska i tenia quatre fills. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a l’església de Sant Pere de l’Escala.

MERCÈ CANELA TORRENT (Figueres)

Ha mort als 95 anys. Era vídua d’Angel Jiménez Ramos i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a la funerària Vicens de Figueres.

MERCÈ JUVENTELLS BRUGUÉS (Llançà)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Jaume Negre Bosch i tenia tres fills. Residia a Llançà. Serà incinerada al tanatori Àltima de Figueres.

JOSEP ROCA NÚÑEZ (L’Escala)

Ha mort als 91 anys. Era solter. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, al cementiri de l’Escala.

PAULINA TORRES NAVARRO (Figueres)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Joan Meler Jordan i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

ENRIQUETA TRIADÓ ISERN (Figueres)

Ha mort als 99 anys. Era vídua de Carlos Blanch Güell. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

MARÍA DE LA CABEZA EXPÓSITO EXPÓSITO (Figueres)

Ha mort als 85 anys. Era vídua d’ Alfonso Expósito Calzado i tenia dues filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a la Funerària Vicens de Figueres.

CATALINA BORRAT SERRA (Figueres)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Josep Arboix Juanola i tenia una filla. Residia a Figueres.

MARTHA PATRICIA CHAVEZ MURILLO (Cadaqués)

Ha mort als 62 anys. Era casada amb Antonio Barea i tenia tres filles. Residia a Cadaqués. La cerimònia se celebrarà en la intimitat familiar.

ELISA ZAMORANO BARBERO (Vilafant)

Ha mort als 64 anys. Era casada amb Antonio Rodríguez Martin i tenia quatre fills. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

FILIPPO BRUZZESE (Castelló d’Empúries)

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Maria Concetta Larosa i tenia dos fills. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Castelló d’Empúries.

MONTSERRAT FABRÉ FERRER (Figueres)

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Manuel García Muñoz i tenia cinc fills. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

FÉLIX CRUZ MARTOS (Figueres)

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Celia Zulema Sánchez López i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 11 del matí, a la Funerària Vicens de Figueres.

MARÍA LÓPEZ CASANUEVA (Figueres)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Carles Fulladosa Juanola i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 9 del matí, a la Funerària Vicens de Figueres.

LLUÍS HERNÁNDEZ PONS (Figueres)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Dolors Serra i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 11 del matí, a la Funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

JAUME PUJOLAS SOY (Figueres)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Catalina Fàbrega Bonet i tenia dues filles. Residia a Figueres.

SALVADOR SANTÓ LAMIEL (Figueres)

Ha mort als 82 anys. Era vidu de Teresa Masdemont Moradell i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 10 del matí, a la Funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

M. TERESA PI MAURICIO (El Far d’Empordà)

Ha mort als 88 anys. Era casada amb Lluís Saurí Ferrer i tenia un fill. Residia a al Far d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de la funerària Vicens de Figueres.

MARIA TERRADAS ANTONIO (Figueres)

Ha mort als 97 anys. Era vídua d’Emilio Ferrer. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

TERESA ABADIA LAUNA (Vilafant)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Jaume Serra Valls i tenia dues filles. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 1/4 d’11 del matí, a la Funerària Vicens de Figueres.

ANTONIA HERNÁNDEZ SANTOS (L’Escala)

Ha mort als 71 anys. Era casada amb Manuel de la Torre Escobar i tenia dos fills. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de l’Escala.

SERGIO MURGA MOREJÓN (Figueres)

Ha mort als 37 anys. Era casat amb Aida Gómez González i tenia dos fills. Residia a Figueres. L’acte de comiat se celebrarà en la intimitat familiar.

TERESA ABADIA LAUNA (Vilafant)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Jaume Serra Valls i tenia dues filles. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a 1/4 d’11 del matí, a la Funerària Vicens de Figueres.

SAGRARIO TORRECILLA ÁNGEL (Sant Pere Pescador)

Ha mort als 83 anys. Era casada amb Vicente Chico Fernández i tenia tres fills. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Pere Pescador.

MARGARITA BADOSA RIPOLL (Roses)

Ha mort als 64 anys. Era vídua de Jordi Fàbregas Massana i tenia tres fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies de Roses.

MARIA SUBIRANA FRUITÓS (Lladó)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Francesc Ibáñez. Residia a Lladó. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, a la funerària Empordanesa Àltima de Figueres.

LEONOR ROCA AYATS (Navata)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Martín Cros Sitja. Residia a Navata. Serà enterrada avui dissabte, a 2/4 de 5 de la tarda, a Navata.

MANUEL LÓPEZ LOSMOZOS (La Jonquera)

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Rosario Rojo i tenia un fill. Residia a La Jonquera. La cerimònia de comiat se celebrarà en la intimitat familiar.

DOLORS BUSSALLEU COSTA (Figueres)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Josep Espígol Busquets i tenia dos fills.

ANTONI PALOMO ESPUÑA (Figueres)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Mercè Pérez Alcaraz i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà en l’estricta intimitat familiar.

FLORENCI TORRENTA PUIGDEVALL (Vilanant)

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Maria Antonia Martin i tenia dos fills. Residia a Vilanant. La cerimònia se celebrarà en la intimitat familiar.

PERE ISERN MONZÓN (Pau)

Ha mort als 91 anys. Era vidu d’Elisa Font Compte i tenia dos fills. Residia a Pau. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Pau.

MERCÈ CASADEVALL ALEÑA (Figueres)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Martí Ribas Rigau i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 10 del matí, a la funerària Empordanesa Àltima de Figueres.

CECILIA CARRERAS COROMINAS (Llançà)

Ha mort als 98 anys. Era vídua d’Alfons Pujol Vidal i tenia un fill. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la capella del Port de Llançà.

JORDI PUNSET FONT (Figueres)

Ha mort als 51 anys. Era casat amb Silvia Just Gil i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

DOLORES RUIZ BENAVIDES (Fortià)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Ricardo Ruiz Romero i tenia tres fills. Residia a Fortià. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Julià i Santa Basilissa de Fortià.

MARIA TERESA FLORIACH FIGOLS (Figueres)

Ha mort als 92 anys. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà en la intimitat familiar.

DOLORS VILA PADERN (Llançà)

Ha mort als 86 anys. Era casada amb Josep Sarola Balateu i tenia dos fills. Residia a Llançà. La cerimònia de comiat se celebrarà en la intimitat familiar.

RAFAEL ROCA GARCÍA (Castelló d’Empúries)

Ha mort als 94 anys. Era solter. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

CARME CASAMIQUELA JIMÉNEZ «CARMETA» (Figueres)

Ha mort als 84 anys. Tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 1/4 de 4 de la tarda, a la funerària Áltima de Figueres.

MARTÍ ROCA SOLER (Ventalló)

Ha mort als 86 anys. Era vidu de Carme Lloveras Clotas i tenia una filla. Residia a Ventalló. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, a la parròquia de Ventalló.

MARIA LABRADOR LIETOR (Roses)

Ha mort als 93 anys. Era vídua d’Andrés Cortés Ojeda i tenia dos fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Santa Maria de Roses.