Necrològiques i defuncions Alt Empordà

Defuncions diàries a l’Alt Empordà

ANTONIO MARTÍNEZ ZAMORA (Roses)

Ha mort als 92 anys. Era casat i tenia dos fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies de Roses.

ANA MARIA GUARDIOLA LLAURÓ (Figueres)

Ha mort als 80 anys. Era casada amnb Eugeni Llosa Pagès i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Capmany.

SÍLVIA PUIG MITJANS (Figueres)

Ha mort als 67 anys. Era vídua de Josep Nicolás Bellido i tenia dos fills. Residia a Biure. La cerimònia de comiat se celebrarà demà divendres, a les 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

DOLORS BRAMON GIRONELLA (Borrassà)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Josep Comamala Marçé. Residia a Borrassà. Serà incinerada avui dijous, a les 12 del migdia, al crematori de la funerària Vicens de Figueres.

JOSEP MARIA MASSANAS VIDAL (Boadella d’Empordà)

Ha mort als 98 anys. Era vidu de Roser Vacarises Folch i tenia una filla. Residia a Girona.

MANUEL FERRÓN BLÁZQUEZ (Figueres)

Ha mort als 57 anys. Tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la funerària Empordanesa Àltima de Figueres.

ISABEL CANTENYS GIBRAT (Boadella d’Empordà)

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Joan Caixàs Fita i tenia dues filles. Residia a Boadella d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la parròquia de Boadella d’Empordà.

RICARDO CUSIDÓ SUBIRÀ (Figueres)

Ha mort als 64 anys. Era solter. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a la sala de cerimònies de la funerària Vicens de Figueres.

RICARDO ROIG SALLENT (Roses)

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Marta Espígol Bussalleu i tenia tres fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

ROSA PERAFERRER GELI (Llers)

Ha mort als 90 anys. Era vídua d’Antonio Vidal Padrosa i tenia dos fills. Residia a Llers. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 1/4 d’11 del matí, a la parròquia de Llers.

CATALINA COTCHO JUANOLA (L’Armentera)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Miquel Pujol Serra i tenia dos fills. Residia a l’Armentera. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de l’Armetera.

ANTONI CARBONELL GUILLAUMES (Figueres)

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Carmen Larpa Sanz i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a la funerària Àltima de Figueres.

MONTSERRAT MASDEU BOADA (Llançà)

Ha mort als 84 anys. Era casada amb Gabriel Salvat Duch i tenia un fill. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, a la Funerària Àltima de LLançà.

M. CARME ESCANDELL LAUDER (L’Escala)

Ha mort als 71 anys. Era casada amb Joaquim Molinas Torres «Quimet» i tenia dues filles. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

MARIA NEUS GRABOLEDA ANDREU (L’Escala)

Ha mort als 65 anys. Era soltera. Residia a l’Escala.

MARÍA CARMEN LÓPEZ GARCÍA (Roses)

Ha mort als 85 anys. Era vídua d’Alfons Pairet Romañach «En Sabata» i tenia tres filles. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Roses.

FRANCISCO GARCÍA VENTURA (Castelló d’Empúries)

Ha mort als 54 anys. Era casat amb María Jesús Esculta Hernández i tenia un fill. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, a la basílica de Santa Maria de Castelló d’Empúries.

RODRIGO REDONDO JURADO (Figueres)

Ha mort als 56 anys. Era solter. Resi dia a Figueres. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la Funerària Vicens de Figueres.

INÉS PAJUELO BLANCO (Borrassà)

Ha mort als 63 anys. Era casada amb Joan Ferrer i tenia dos fills. Residia a Borrassà. La cerimònia se celebrarà en la intimitat familiar.

QUIMET PICÓ PASTORET (Vilanova de la Muga)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Pilar. Residia a Vilanova de la Muga. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Vilanova de la Muga.

FRANCESCA BADRUNA CASADEVALL «LA PADRINA» (Ventalló)

Ha mort als 103 anys. Era vídua de Francesc Puig Torrent i tenia tres filles. Residia a Pelacalç, Ventalló. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 7 de la tarda, a la Funerària Vicens de Figueres.

ANDREU COMALADA VILA (Navata)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Pepita Agramunt i tenia una filla. Residia a Navata. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Navata.

JUAN MANUEL CASTILLO MORENO (Figueres)

Ha mort als 52 anys. Era solter. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 5 de la tarda, a la Funerària Vicens de Figueres.

PABLO SÁNCHEZ SÁNCHEZ (Figueres)

Ha mort als 90 anys. Residia a Figueres. La cerimònia serà avui a les 10 del matí a la sala de cerimònies de la Funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

RAMÓN PARADA RUIBAL (Roses)

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Milagros Rodríguez Nieto i tenia dos fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui ­diumenge, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Roses.

LEONCIO SANCHO PÉRE (Roses)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Dolores Labrada Sanz i tenia dos fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la Funerària Vicens de Figueres.

MANUEL ORTIZ TRISTÁN (Fortià)

Ha mort als 78 anys. Era solter. Residia a Fortià. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a la Funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

RICARD TRAYTER GARCÍA (Figueres)

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Angelina Flaqué Rocas i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la Funerària Vicens de Figueres.

MARCIAL HERNÁNDEZ CAMPOS (Peralada)

Ha mort als 69 anys. Era casat amb Josefina Martínez Piqueras i tenia tres fills. Residia a Perelada. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 6 de la tarda, al claustre de Sant Domènec de Perelada.

CARMEN SERRANO CHINCHILLA (L’Escala)

Ha mort als 79 anys. Era casada amb Francisco Ramos Pacheco i tenia quatre fills. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui di mecres, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Torroella de Montgrí.

MARIA DEL CARMEN TORRES RODRÍGUEZ (Figueres)

Ha mort als 71 anys. Era casada amb Juan de Dios García del Ojo i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la funerària Àltima de Figueres.

LUCY DE JONG (Roses)

Ha mort als 73 anys. Era casada amb el Dr. Mihlaui i no tenia fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dimarts a les 4 de la tarda, a la funerària Empordanesa Àltima de Figueres.

TRINI PUJOLAR BOSCH (Llers)

Ha mort als 92 anys. Era casada amb Francisco Serra Pagès i tenia una filla. Residia a Llers. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Julià i Santa Basilissa de Llers.

MARIA DEL CARMEN TORRES RODRÍGUEZ (Figueres)

Ha mort als 71 anys. Era casada amb Juan de Dios García del Ojo i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, a la funerària Àltima de Figueres.

AMALIA MARTÍNEZ MARTÍNEZ (Figueres)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Joan Pérez i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la funerària Empordanesa Àltima de Figueres.

JOSEFA VELASCO GONZÁLEZ (Llançà)

Ha mort als 78 anys. Era vídua de Sandalio Calvo Bardera i tenia dos fills. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, a la sala de cerimònies de la funerària Àltima de Llançà.

JOSEP M. AROLAS ANGLADA (Llançà)

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Lluïsa Sala Aguer i tenia dos fills. Residia a Llers. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Julià i Santa Basilissa de Llers.

AMALIA MARTÍNEZ MARTÍNEZ (Figueres)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Joan Pérez i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, a la funerària Empordanesa Àltima de Figueres.

AGUSTÍ BOADA BOHER (Llançà)

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Isabel Darder Negre i tenia dos fills. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 7 de la tarda, a la capella del Port de Llançà.

MARIA GOU MONCANUT (Terrades)

Ha mort als 92 anys. Era vídua d’Adelardo Lancharro Cortés i tenia una filla. Residia a Terrades. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

DOLORS MORADELL BATALLÉ (Camallera)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Josep Llobet Gifre i tenia tres filles. Residia a Camallera. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

MARTINA SALELLAS BLANCH (Boadella i les Escaules)

Ha mort als 69 anys. Tenia dos fills. Residia a les Escaules Boadella d’Empordà. Serà incinerat al crematori de la funerària Vicens de Figueres.

DIRK EINDHOVEN (Figueres)

Ha mort als 61 anys. Era casat amb Ana Victoria Javier Brito. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la funerà ria Vicens de Figueres.

MARIA ZARAGOZA BUFORN (El Port de la Selva)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Pere Corominas Matacàs i tenia quatre fills. Residia al Port de la Selva. La cerimònia es va celebrar ahir dijous, a la tarda, a la parròquia de la Mare de Déu de les Neus del Port de la Selva.

FRANCISCA LÓPEZ GIRONA (Figueres)

Ha mort als 73 anys. Era casada amb José Antonio Jerez Campayo i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la Funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

JESÚS LUMBRERAS JUÁREZ (Cadaqués)

Ha mort als 66 anys. Era casat amb Consuelo Lecegui Álvarez i tenia dues filles. Residia a Cadaqués. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a la Funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

XAVI XINXÓ PEDRÓS (Figueres)

Ha mort als 75 anys. Era vidu de Mari Mar Zamorano de Miguel i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la funerària Empordanesa de Figueres.

XAVI XINXÓ PEDRÓS (Figueres)

Ha mort als 75 anys. Era vidu de Mari Mar Zamorano de Miguel i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 12 del migdia, a la funerària Empordanesa de Figueres.

ANTONIO SAEZ PALAHÍ (Portbou)

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Carmen Serres Palé i tenia tres fills. Residia a Portbou. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’1 del migdia, a l’església parroquial de Portbou.

MARGARITA AUMATELL PICÓ (Figueres)

Ha mort als 75 anys. Era vídua de Joan Borrell Martí i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia es va celebrar ahir dissabte, a la funerària Empordanesa de Figueres.

DOLORES CASTELLON BATISTA (Figueres)

Ha mort als 80 anys. Residia a Figue res. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 4 de la tarda, al cementiri de Figueres.

JUAN PEDRO HERRERA ORTIZ «JUANPE» (L’Escala)

Ha mort als 55 anys. Era casat amb Montserrat Flores Chico i tenia dos fills. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

MONTSERRAT BOFILL JUNY (L’Escala)

Ha mort als 89 anys. Era vídua d’Amadeo Vilà Costa i tenia dues filles. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 6 de la tarda, a l’església de Sant Pere de l’Escala.

VICTORINA BONAQUE GARVI (Roses)

Ha mort als 81 anys. Era vídua de Blas Sánchez Martínez i tenia quatre fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria de Roses.

VICENTE GONZÁLEZ SUÁREZ (Figueres)

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Pepa Ortega Bonilla i tenia dues filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la funerària Vicens de Figueres.

MARGARITA COROMINAS CORPAS (La Jonquera)

Ha mort als 61 anys. Era casada amb Pedro Aznar Sánchez i tenia dos fills. Residia a la Jonquera. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 6 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de la Jonquera.

VALERIANO SÁNCHEZ NUÑEZ (Figueres)

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Maria Àngels Soler Compta i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la Funerària Vicens de Figueres.

JUAN CRUZ LÓPEZ (Figueres)

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Francisca Samblas i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la funerària Àltima de Figueres.

MANEL CABANAS MORADELL (Avinyonet de Puigventós)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Angelina Garriga Costa i tenia dos fills. Residia a Avinyonet de Puigventós. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

VICTORINA BONAQUE GARVI (Roses)

Ha mort als 81 anys. Era vídua de Blas Sánchez Martínez i tenia quatre fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a 2/4 de 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria de Roses.

VALERIANO SÁNCHEZ NUÑEZ (Figueres)

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Maria Àngels Soler Compta i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

MERCÈ PASTURET BRUNSÓ (Vilanant)

Ha mort als 91 anys. Era vídua d’Enric Sudrià Puig i tenia dos fills. Residia a Vilanant. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Vilanant.

NÚRIA GUILLAMET LLAONA (Figueres)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Pere Pagès Gironella i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

JAUME SABÀ JUANOLA (Maçanet de Cabrenys)

Ha mort als 79 anys. Era casat amb M. Rosa Blasi Malirach i tenia dos fills. Residia a Maçanet de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la funerària Vicens.

JUANA FENOY CERVANTES (Figueres)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Matías García Vicente i tenia dues filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

ENRIC GÓMEZ MARTINENCH (Portbou)

Ha mort als 60 anys. Tenia dos fills. Residia a Portbou. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori de Girona.

JOSEP POU HOSTENCH (L’Escala)

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Raquel Almagro Valia i tenia una filla. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 6 de la tarda, al tanatori de Girona.

BIEL PARADA CASADO (Agullana)

Ha mort a 1 any d’edat. Residia a Agullana. La cerimònia se celebrarà en la més estricta intimitat familiar.

BIEL PARADA CASADO (Agullana)

Ha mort a 1 any d’edat. Residia a Agullana. La cerimònia se celebrarà en la més estricta intimitat familiar.

ROSITA BARTIS RIERA (Sant Miquel de Fluvià)

Ha mort als 89 anys. Era casada amb Ramon Figols Parera i tenia dos fills. Residia a Sant Miquel de Fluvià. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, a l’eglésia parroquial de Sant Miquel de Fluvià.

ANGEL RASTROLLO CASILLAS (Llançà)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Sinforosa Díaz Hernández i tenia dos fills. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la funerària Àltima de Llançà.

ÁFRICA GUERRERO ROCHA (Vilafant)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Fernando Furest Corrales i tenia quatre fills. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

ALFONSINA JIMÉNEZ LÓPEZ (Roses)

Ha mort als 81 anys. Era casada amb Jordi Soldevila Vidal i tenia tres fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, al tanatori de Roses.

JOSEP RIERA COLL «EN PITU SURÍ» (Garriguella)

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Maria Triadú Xambó. Residia a Garriguella. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Garriguella.

DOLORS PAGÈS GENÍS (Palau-saverdera)

Ha mort als 100 anys. Era vídua de Pere Soler Roig i tenia dos fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, al tanatori de Roses.

PAQUITA LLOVERAS GRANÉS (Figueres)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Josep Batlle. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 d’11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

FRANCISCO HENARES BAUTISTA (Figueres)

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Pilar Paz Valverde i tenia quatre fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

NARCISA MAS GELADA (Figueres)

Ha mort als 85 anys. Era casada amb Lluís Vilarrasa Sidera i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a l’església de Sant Bartomeu del Mallol.

JOSEP FERRER MORET (L’Armentera)

Ha mort als 97 anys. Era vidu de Rosa Bardem Borras i tenia un fill. Residia a l’Armentera. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Sant Martí de Tours de l’Armentera.

CARMEN ARENAS SALGUERO (Figueres)

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Juan Salvador Santiago i tenia quatre fills. Residia a Figueres. Serà enterrada al cementiri de Figueres.

JOAN CABAÑO VILA (Vilafant)

Ha mort als 73 anys. Era casat amb M. Teresa Terrades Traber i tenia tres fills. Residia a Vilafant. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d’11 del matí, a la Funerària Vicens de Figueres.

JOSÉ JOAQUÍN CRUZ CRUZ (Llançà)

Ha mort als 55 anys. Tenia dos fills. Residia a Escairón (Lugo). La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d’11 del matí, a la Funerària Àltima de Llançà.

PERE DABAU I BELLMAS (Figueres)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Lydia Soler Montaner i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de la Immaculada de Figueres.

PERE DABAU BELLMAS (Figueres)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Lídia Soler Montaner i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimò nia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de la Immaculada de Figueres.

MARIANA NAVARRO MEDINA (Figueres)

Ha mort als 84 anys. Era vídua de José Velasco Prieto i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 12 del migdia, a la Funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

JOAQUIMA ROS GELI «LA QUIMETA DE LA PASTISSERIA» (Vilafant)

Ha mort als 81 anys. Era vidua de Jacint Saguer Janer i tenia dos fills. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Vilafant.

JOSÉ SALAS GARCÍA (Garriguella)

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Mari Carmen Velasco Toledano i tenia tres fills. Residia a Garriguella. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a l’església de Santa Eulàlia de Garriguella.

JOSEP CANALETA MAS (Espolla)

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Anna Maria Heras Trias i tenia dos fills. Residia a Espolla. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 12 del migdia, al cementiri d’Espolla.

ÀNGEL COSTA POSAS (Vilamaniscle)

Ha mort als 70 anys. Era casat amb Paqui i tenia dos fills. Residia a Vilamaniscle. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Gil de Vilamaniscle

MARIA ROSA PALAHÍ PICOLA (Vilabertran)

Ha mort als 89 anys. Era casada amb Narcís Ferrer Bonet i tenia dos fills. Residia a Vilabertran. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Vilabertran.

MELCIÓ PAIRET TEIXIDOR (Orriols)

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Maria Figueras Rubirola i tenia tres fills. Residia a Orriols. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 6 de la tarda, a la parròquia de Sant Genís d’Orriols.

DAMIÀ ABELLA PLANTÉS (Figueres)

Ha mort als 63 anys. Era casat amb Alicia Pérez Robleda i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Pere de Figueres.

MERCEDES CIDRE MENDOZA (Figueres)

Ha mort als 67 anys. Era vídua de Marceliano Valiente Vergel i tenia tres filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori de Girona.

EMILIA CELIS NEGRE (Figueres)

Ha mort als 81 anys. Era vídua de Miquel Vendrell Tarrés. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, al tanatori de Girona.

JOAN BARCELÓ SOLÉ (Vila-sacra)

Ha mort als 66 anys. Era solter. Residia a Vila-sacra. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 6 de la tarda, a la sala de cerimònies de la funerària Vicens de Figueres.

PAQUITA CALSINA LACOSTA (Portbou)

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Miquel Pérez Bech. Residia a Portbou. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

ROSARIO SÁNCHEZ DÍAZ (Figueres)

Ha mort als 63 anys. Era casada amb Juan Miguel Pérez Molina i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

EMILIA CELIS NEGRE (Figueres)

Ha mort als 81 anys. Era vídua de Miquel Vendrell Tarrés. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 4 de la tarda, al tanatori de Girona.

PAQUITA PORXAS PORTAS (Figueres)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Jaume Costa i Casas i tenia tres filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pre de Figueres.

RAFAEL MARTÍNEZ GARCÍA (La Jonquera)

Ha mort als 71 anys. Tenia tres filles. Residia a la Jonquera. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 6 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

JOAQUIMA PLANELLA AMIEL (Fortià)

Ha mort als 90 anys. Era vídua d’Esteve Porcioles Capellera. Residia a Fortià. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori de l’Escala.

MARIA ROSA PUIGNOU CLAVAGUERA (Sant Climent Sescebes)

SANT CLIMENT SESCEBES Ha mort als 76 anys. Era casada amb Joaquim Felip Feliu i tenia tres fills. Residia a Sant Climent Sescebes. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la Funerària Vicens de Figueres.

ANDREU MINDAN SOLER (Roses)

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Juanita Cortada Canaleta i tenia dos fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Roses.

MARIA ROSA PUIGNOU CLAVAGUERA (Sant Climent Sescebes)

Ha mort als 76 anys. Era casada amb Joaquim Felip Feliu i tenia tres fills. Residia a Sant Climent Sescebes. La cerimònia se celebrarà demà, a les 10 del matí, a la Funerària Vicens de Figueres.

MARÍA SIMARRO CAMACHO (Llançà)

Ha mort als 80 anys. Era soltera. Residia a Llançà. La cerimònia es va celebrar ahir divendres, a l’oratori del tanatori Àltima de Llançà.

FRANCISCO BAJET RAMOS (Garriguella)

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Emília Azon Portale. Residia a Garriguella. Serà incinerat en la intimitat familiar.

JOAN ESCAPA SERRA (Peralada)

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Rosita Portell Serra i tenia tres filles. Residia a Peralada. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Peralada.

JOAN AMBROSIO TUBERT (Albanyà)

Ha mort als 70 anys. Era vidu de Rosa M. Grifé Moncunill i tenia dos fills. Residia a Albanyà. Serà incinerat en l’intimitat familiar.

MARÍA ASUNCIÓN MALÉ ROS (Sant Martí d’Empúries)

Ha mort als 85 anys. Era soltera. Residia a Sant Martí d’Empúries.

JOSÉ ESTEBAN RODRÍGUEZ (Figueres)

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Carmen Bolívar Ruiz i tenia dues filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la funerària Empordanesa Àltima de Figueres.

CONCEPCIÓ FERRER POL (El Port de la Selva)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Pere Cervera Pagès. Residia al Port de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia del Port de la Selva.

FRANCISCO GARCÍA LÓPEZ (Ordis)

Ha mort als 57 anys. Era solter. Residia a Ordis. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la funerària Empordanesa Àltima de Figueres.

NARCÍS NOGUERA ESTRUCH (Llançà)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Mercè Margarits Sabaté. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 12 del migdia, al tanatori Àltima de Llançà.

JOSÉ ESTEBAN RODRÍGUEZ (Figueres)

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Carmen Bolívar Ruiz i tenia dues filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, a la funerària Empordanesa Àltima de Figueres.

EMILI SOLER CANALS (Pau)

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Carme Marti i tenia dos fills. Residia a Pau. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Pau.

NÚRIA ESTELA PARONELLA (Llançà)

Ha mort als 98 anys. Era vídua d’Amadeu Roig Carles i tenia dos fills. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Vicenç de Llançà.

M. ASSUMPCIÓ GUSÓ JANER (Sant Pere Pescador)

Ha mort als 79 anys. Era vídua de Pere Soler Coll i tenia dues filles. Residia a Sant Pere Pescador. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

M. ASSUMPCIÓ GUSÓ JANER (Sant Pere Pescador)

Ha mort als 79 anys. Era vídua de Pere Soler Coll i tenia dues filles. Residia a Sant Pere Pescador. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a 2/4 de 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

JOSEFA CALLEJÓN ALONSO (Portbou)

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Manuel Belmonte Salazat i tenia quatre fills. Residia a Portbou. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Portbou.

TERESA VILA NOGUÉ (Darnius)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Joan Quintana Trilla i tenia dos fills. Residia a Darnius. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la funerària Vicens.

JUAN SANTIAGO SARGUERA (Figueres)

Ha mort als 67 anys. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 10 del matí, al cementiri de Figueres.

JUAN JIMÉNEZ SÁNCHEZ (Figueres)

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Paula Josefa Carmona González i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Figueres.

JOSEP M. GOMIS COLLS (Empuriabrava)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Mercè Giralt Bech i tenia tres fills. Residia a Empuriabrava. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 d’11 del matí, a la Basílica de Santa Maria de Castelló d’Empúries.

AGUSTÍ JORDÀ CAVALL (Masarac)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Josefa Cortada Pous i tenia dos fills. Residia a Masarac. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 6 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

ANTONIO CRUZ LÓPEZ (Figueres)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Rosario Nuñez García i tenia cinc filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a l’oratori Àltima de Figueres.

JAUME MASSOT NADAL (El Port de la Selva)

Ha mort als 86 anys. Era vidu d’Anna Masias Caixàs i tenia tres fills. Residia al Port de la Selva. La cerimònia es va celebrar ahir dimarts, a la tarda, a l’oratori Àltima de Llançà.

JOSEP M. GOMIS COLLS (Empuriabrava)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Mercè Giralt Bech i tenia tres fills. Residia a Empuriabrava. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a 2/4 d’11 del matí, a la Basílica de Santa Maria de Castelló d’Empúries.

MARIA REIXACH REIXACH (Figueres)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Josep Casals Gratacós i tenia tres filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Figueres.

PILAR PAGUINA RIERA (Castelló d’Empúries)

Ha mort als 78 anys. Era vídua de Joan Casadesús Genís i tenia dos fills. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 4 de la tarda, a Castelló d’Empúries.

JORDI RIERA BARÓ (Figueres)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb M. Dolors Tarrés Puigdevall i tenia dos fills. Residia a Figueres.

LLUÍS LLORET QUER (Bàscara)

Ha mort als 70 anys. Era casat amb Maria Teresa Burcet Vila i tenia dues filles. Residia a Bàscara. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Bàscara.

TONI RODRÍGUEZ GUERRERO (Figueres)

Ha mort als 66 anys. Era casat amb Eugènia Lloret Guijarro i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d’11 del matí a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens. Serà enterrat a Figueres.

MIQUEL ADROER GORGOT (Figueres)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Aurora Sanz Rodríguez i tenia quatre fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 12 del matí, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens.

TERESA MORISCOT SASTRE (L’Escala)

L’ESCALA Ha mort als 92 anys. Era vídua de José Barnosell Palau i tenia una filla. Residia a l’Escala.

AURORA AVELLANAS OLIVAN (Figueres)

Ha mort als 91 anys. Era vídua d’Eugenia Olivan Escartín i tenia una filla. Residia a Figueres. Serà incinerada al crematori de la Funerària Àltima de Figueres.

ISABEL MARTÍ GIMÉNEZ (Roses)

Ha mort als 67 anys. Era casada amb José Grabalosa Pujolràs. La cerimònia serà se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies de Roses.

AURORA AVELLANAS OLIVAN (Figueres)

Ha mort als 91 anys. Era vídua d’Eugenia Olivan Escartín i tenia una filla. Residia a Figueres. Serà incinerada al crematori de la Funerària Àltima de Figueres.

TERESA MORISCOT SASTRE (L’Escala)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de José Barnosell Palau i tenia una filla. Residia a l’Escala.

MARIA CANET JOLI (Castelló d’Empúries)

Ha mort als 91 anys. Era soltera. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui dimenge a 2/4 d’1 del migdia, a la Basílica de Santa Maria de Castelló d’Empúries.

PEDRO MANZANEQUE FERNÁNDEZ (Figueres)

Ha mort als 64 anys. Era casat amb Dolores Capel Castaño i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la funerària Àltima de Figueres.

RAMÓN ORTEGA ÁLVAREZ (El Far d’Empordà)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Casta González Rodríguez i tenia tres fills. Residia al Far d’Empordà.

JOSEP PUIGNAU VALLS (El Port de la Selva)

Ha mort als 88 anys. Era vidu de Carme Cruañas i tenia dos fills. Residia al Port de la Selva. Serà incinerat al crematori de la funerària Àltima de Figueres.

BARTOMEU YAÑEZ DOMENY (Figueres)

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Montserrat i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

DOLORS SAGUER SALA (Avinyonet de Puigventós)

Ha mort als 79 anys. Era casada amb Esteve Gimbernat Pagès i tenia un fill. Residia a Avinyonet de Puigventós. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a la funerària Vicens de de Figueres.

BARTOMEU YAÑEZ DOMENY (Figueres)

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Montserrat i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà dissabte, dia 10, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

ANNA MARIA GARCÍA MARTÍNEZ (Portbou)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Joan Comas Sánchez i tenia cinc fills. Residia a Portbou. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 12 del migdia, al tanatori Àltima de Figueres.

CARME BARÓ PICAMAL (Vilabertran)

Ha mort als 100 anys. Era vídua de Desideri Camps i tenia un fill. Residia a Vilabertran. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 d’1 del migdia, a l’església parroquial de Santa Maria de Vilabertran.

GINETTE FOURNIER (L’Escala)

Ha mort als 83 anys. Era casada amb Daniel Fournier i tenia dos fills. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Pere de l’Escala.

ROSARIO GARCÍA CÓRDOBA «CHARO» (Figueres)

Ha mort als 82 anys. Tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Pere de Figueres.

MANUEL DE MATOS HERNÁNDEZ (Roses)

Ha mort als 62 anys d’edat. El funeral tindrà lloc avui, a les 10 del matí, a l’església de la Catedral-Basílica de Santa Maria d’Urgell.

SERGI FELIPO VENTURA (Llançà)

Ha mort als 30 anys. Era solter. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 10 del matí, a la Funerària Vicens de Figueres.

JOAN SAURÍ VILA (El Far d’Empordà)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Carme Comaleras Pujadas i tenia dos fills. Residia al Far d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d’1 del migdia, a la Funerària Vicens de Figueres

ROSARIO GARCÍA CÓRDOBA «CHARO» (Figueres)

Ha mort als 82 anys. Tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Figueres.

DOLORS ROVIRA BARRIS (Figueres)

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Simó Sala Pumarola i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Figueres.

MIQUEL CAMPS OLIVERAS (Biure)

MIQUEL CAMPS OLIVERAS (Biure)

FRANCESC GALÍ CAMPRUBÍ (Roses)

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Sílvia Bohera Escudé i tenia quatre fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori de Roses.

MERCÈ MIRÓ TRAVÉ (La Jonquera)

Ha mort als 81 anys. Era vídua d’Andreu Martínez Martínez i tenia un fill. Residia a la Jonquera. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la Funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

SANTIAGO CASTRO ÁLVAREZ (Vilafant)

Ha mort als 65 anys. Era casat amb Rosa Moreno Chacón i tenia dos fills. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

FULGENCIA VERA MIRETE (Vilamalla)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Sebastian Sánchez Pérez i tenia dos fills. Residia a Vilamalla. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

CARMEN DOMÍNGUEZ CASTAÑO (Portbou)

Ha mort als 73 anys. Era casada amb Antonio Carranza Rodríguez i tenia dos fills. Residia a Portbou. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la funerària Vicens de Figueres.

MANUEL GARCÍA GONZÁLEZ (Figueres)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Maria Asunción Sala Brugués i tenia quatre fills. Residia a Figueres. La cerimònia es va celebrar ahir dimarts, a les 4 de la tarda, a la Funerària ÀltimaEmpordanesa de Figueres.

SANTIAGO CASTRO ÁLVAREZ (Vilafant)

Ha mort als 65 anys. Era casat amb Rosa Moreno Chacón i tenia dos fills. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la Funerària Vicens de Figueres.

ROBERT BORIS AGUER «BORIS» (Figueres)

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Marlene i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la Funerària Vicens de Figueres.

DOLORS VILA GATIUS (Orriols)

Ha mort als 71 anys. Era casada amb Josep Cos Pou i tenia dos fills. Residia a Orriols. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a l’església parroquial d’Orriols.

VICTORINA RUIZ ORTE (Portbou)

Informació sobre defuncions i necrològiques del dia. Defuncions a Manresa, defuncions a Girona, defuncions a Barcelona

DOLORS VILA GATIUS (Orriols)

Informació sobre defuncions i necrològiques del dia. Defuncions a Manresa, defuncions a Girona, defuncions a Barcelona

JOSEP MARIA PAGÈS RIERA (Figueres)

Informació sobre defuncions i necrològiques del dia. Defuncions a Manresa, defuncions a Girona, defuncions a Barcelona

PABLO MÁRQUEZ TORRICO (La Jonquera)

Ha mort als 57 anys. Era casat amb Begoña Remik Prado i tenia tres fills. Residia a la Jonquera. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de la Jonquera.

JAUME FIGUERES ROBERT (Figueres)

Ha mort als 93 anys. Era vidu de Paquita Nualart Grau i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

MERCÈ SERRA TRULLS (Figueres)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Salvador Uxó Palasí i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

CARMEN BLÁNZQUEZ MOLINA (Figueres)

Ha mort als 54 anys. Era casada amb Luis Miguel Guillen Salueña i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Figueres.

CARMEN BLÁNZQUEZ MOLINA (Figueres)

Ha mort als 54 anys. Era casada amb Luis Miguel Guillen Salueña i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dijous, dia 25, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Pere de Figueres.

ANA JARAMILLO VALLE (Darnius)

Ha mort als 75 anys. Era casada amb Lluís Serrat Ramírez i tenia dos fills. Residia a Darnius. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la Funerària Vicens de Figueres.

PERE COROMINAS MATACÀS (El Port de la Selva)

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Maria Zaragoza Buforn i tenia quatre fills. Residia al Port de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a l’església parroquial del Port de la Selva.

MERCÈ FUSTÉ SESARI (Figueres)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Joan Mínguez i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la Funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

ROSA PAGÈS GONZÁLEZ (L’Escala)

Ha mort als 54 anys. Tenia una filla. Residia a l’Escala.

JACINTO PUERTAS REQUENA (Figueres)

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Antonia Martínez Guirao i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

JOSÉ ÁVILA COMINO (Figueres)

Ha mort als 65 anys. Era casat amb María Dolores Arenas Jaén i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

MANEL MALLOL CELIS (Portbou)

Ha mort als 61 anys. Era casat amb Irene Cordero Morea i tenia una filla. Residia a Vilajuïga. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 3 de la tarda, a la parròquia de Portbou.

JOSEP TRAYTER OLIVÉ (Ordis)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Carme Lladó Cos i tenia dos fills. Residia a Ordis. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a Ordis.

MARIA JOSEFA DENIA RUIZ (L’escala)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Francesc Salip Isern i tenia cinc fills. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

SALVADOR RIBERA BATLLORI (L’Armentera)

Ha mort als 75 anys. Era casat amb M. Dolors Astor Arbat i tenia dues filles. Residia a l’Armentera. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a l’església de Sant Martí de Tours de l’Armentera.

JOSÉ ÁVILA COMINO (Figueres)

Ha mort als 65 anys. Era casat amb Maria Dolores Arenas Jaén i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

Mª JOSEFA ARÉVALO REGALÓN (Figueres)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Roque Conde Conde i tenia una filla. Residia a Figueres.

PEPITA FERRER CASADEVALL (Castelló d’Empúries)

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Jaume Costa Parnau i tenia un fill. Residia a Castelló d’Empúries.

JOAQUIN ARÉVALO VILLAR (Figueres)

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Pepita Cid Delgado i tenia quatre fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

ROSA ÁLVAREZ SAN MARTÍN (La Jonquera)

Ha mort als 64 anys. Era casada amb Francisco Menchón i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Pere de Figueres.

FRANCISCA CORIA HERNÁNDEZ (Agullana)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Luis Quintero Alconada i tenia quatre fills. Residia a Agullana. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 3 de la tarda, a la parròquia d’Agullana.

MILAGROS SORIA BALSEBRE (La Jonquera)

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Lluís Casals Soler i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la parrò quia de la Jonquera.

MARIA ISABEL MATA VICENTE (Roses)

Ha mort als 61 anys. Tenia una filla. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori de Roses.

ÚRSULA ROS GELI (Lladó)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Pere Gou Teixidor i tenia dos fills. Residia a Lladó. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Lladó.

GIOCONDA ZAGO (Sant Llorenç de la Muga)

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Jaume Colomer Penicot i tenia cinc fills. Residia a Sant Llorenç de la Muga. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Llorenç de la Muga.

ROSARIO ROCAMORA GARCÍA (Figueres)

Ha mort als 90 anys. Era vídua en primeres noces de Joan Carreras Tibau i vídua en segones noces de Josep Montalat Clavaguera i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui diu­menge, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant ...

ÁNGEL BELZA VENTURA (L’Escala)

Ha mort als 94 anys. Era casat i tenia quatre fills. Residia a l’Escala.

MERCÈ CARBONELL CARBONELL (Pau)

Ha mort als 81 anys. Era vídua de Jaume Pujol Rivera i tenia tres fills. Residia a Pau. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 5 de la tarda, a la funerària Àltima de Figueres.

MARIA MALLART GUSTÀ (Espolla)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Miquel Llach Marull i tenia dos fills. Residia a Espolla. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a Espolla.

MERCÈ LAGRESA CROS (Espolla)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Vicenç Calverol Font i tenia una filla. Residia a Espolla. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la parròquia d’Espolla.

NÚRIA PLANELLS CLOTAS (Borrassà)

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Miquel Hurtós Mitjà i tenia tres fills. Residia a Borrassà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Borrassà.

JUAN PÉREZ GONZÁLEZ (Roses)

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Zelida. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

ANITA SOLENCH SAGRERA (Figueres)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Francesc Rabassedas Gispert i tenia tres fills. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori de Cassà de la Selva.