Necrològiques i defuncions Alt Empordà

Defuncions diàries a l’Alt Empordà

M. ASSUMPCIÓ JUNCOSA ESTARRIOL (Figueres)

Ha mort als 71 anys. Era casada amb Antonio Argüelles Quirós i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies de la funerària Vicens de Figueres.

DIEGO NICOLAU FERRER (Vilafant)

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Anna Armengol Coderch i tenia una fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies de la funerària Vicens de Figueres.

JAUME BRUGAT PEYTAVI (Rabós d’Empordà)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Carme Fabre Sala i tenia una filla. Residia a Rabós d’Empordà. L’enterrament se celebrarà avui dimarts, a les 6 de la tarda, a la parròquia de Rabós d’empordà.

PERE PADROSA SERRA (Pau)

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Maria Ministral Dardé i tenia dos fills. Residia a Pau.

MONTSERRAT BECH TURIAS (Castelló d’Empúries)

Ha mort als 85 anys. Era casada amb Frederic Carreras Carbonell i tenia un fill. Residia a Castelló d’Empúries. L’enterrament se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Castelló d’Empúries.

ROSA LLOSA DUCH (Darnius)

Ha mort als 104 anys. Era vídua d’Antoni Pujol Cantenys i tenia dos fills. Residia a Darnius. L’enterrrament se celebrarà avui dimarts, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Darnius,

JESÚS MARTÍNEZ GARCÍA (Figueres)

Ha mort als 90 anys. Era vidu de Pilar Martínez Martínez i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimònies de la funerària Altima de Figueres.

CARMEN SALVADOR LLONCH (Figueres)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Francisco Vidal Bujóns i tenia tres fills. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

IRENE RUIZ CRESPO (Portbou)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Francisco Díaz Márquez i tenia nou fills. Residia a Portbou. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 6 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

SALVADOR PUIGVERT BURGADA (El Port de la Selva)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Patro Ujaldón lozano i tenia tres fills. Residia al Port de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’1 del migdia a la funerària Àltima de Llançà.

VICENÇ FÀBREGA PLANIOL (Ventalló)

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Maria Teresa Teixidor Solé i tenia tres fills. Residia a Ventalló. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 5 de la tarda, a la sala de cerimònies de Funerària Empordanesa Àltima de Figueres.

JORDI FERRER I VIOLA (Figueres)

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Marie-Claire Marty Pons i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 d’11 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.

VICENTE BAZO BORRELLA (L’Escala)

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Santiaga Royo Mena i tenia tres fills. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

FRANCISCO CERVILLA MARTÍN (Cabanes)

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Maria Vargas Garcia i tenia dos fills. Residia a Cabanes. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Cabanes

LUCÍA QUILES ESCAÑUELA (L’Escala)

Ha mort als 91 anys. Era vídua d’Eugenio Rodríguez Márquez i tenia dos fills. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 6 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

VICENTE BAZO BORRELLA (L’Escala)

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Santiaga Royo Mena i tenia tres fills. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

RAMON SAGRERA POCH (L’Escala)

Ha mort als 95 anys. Era casat amb Susana Antonia Tejeda García i tenia dos fills. Residia a l’Escala.

VALENTÍ MELER ESTEBAN (Figueres)

Ha mort als 63 anys. Era casat amb Dolors Carmona Callavez i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.

JORDI FERRER I VIOLA (Figueres)

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Marie-Claire i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a 2/4 d’11 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.

MARIA MICHARET PEREIRA (Figueres)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Manuel Novillo i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous en la intimitat familiar.