Necrològiques i defuncions Alt Empordà

Defuncions diàries a l’Alt EmpordàTONI FONTES MONTIA (Roses)

Ha mort als 69 anys. Era casat amb Maria Pilar Brunet Serra i tenia tres fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, al tanatori de Roses.

DOLORS BATLLE ROURA (L’Escala)

Ha mort als 68 anys. Era casada amb Angel López Hernández i tenia un fill. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 6 de la tarda, al cementiri de l’Escala.

SANDRA VERNET (Maçanet de Cabrenys)

Ha mort als 43 anys. Era casada amb Fréderic Vernet i tenia dues filles. Residia a Maçanet de Cabrenys. La cerimònia se celebrarà el­ dissabte dia 16, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Maçanet de Cabrenys.

JURGEN JEPSEN (Castelló d’Empúries)

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Sigrid Christa Jepsen i tenia tres fills. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimò nia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 12 del migdia, a la funerària Vicens de Figueres.

ISABEL LORENTE ROVIRA (Figueres)

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Lluís Segura Crous i tenia dues filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, a l’església parroquial de la Immaculada de Figueres.

FRANCESCA BRUGAT BERDETIS (Vilabertran)

Ha mort als 78 anys. Era casada amb Josep Gou Fulladosa i tenia dos fills. Residia a Vilabertran. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Vilabertran.

ROSER RIERA GIFRE (Viladamat)

Ha mort als 85 anys. Era vídua d’Enric Marcó Solés i tenia un fill. Residia a Viladamat. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la parròquia de Viladamat.

JAUME BELLAVISTA ICART (L’Escala)

Ha mort als 78 anys. Era solter. Residia a l’Escala.

ROSA M. ALONSO ESPADALÉ (Portbou)

Ha mort als 66 anys. Era casada amb José Fito Pino i tenia una filla. Residia a Portbou. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Portbou.

FRANCISCO PÉREZ GARCÍA (Figueres)

Ha mort als 87 anys. Era vidu amb Carmen Caballero Sevillano i tenia quatre filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

ROSALIA MERCADÉ CIURÓ (L’Escala)

Ha mort als 86 anys. Era casada amb Joaquim Marín Pons i tenia dos fills. Residia a l’Escala. L’acte de comiat se celebrarà en la intimitat familiar.

JAUME GISPERT PUIG (Darnius)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Carme Gibrat Juanola i tenia dos fills. Residia a Darnius. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 11 del matí, a la parròquia de Darnius.

JAUME GISPERT PUIG (Darnius)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Carme Gibrat Juanola i tenia dos fills. Residia a Darnius. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la parròquia de Darnius.

JAUME GISPERT PUIG (Darnius)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Carme Gibrat Juanola i tenia dos fills. Residia a Darnius. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 11 del matí, a la parròquia de Darnius.

JOAN SIMON FERRER (Garriguella)

Ha mort als 72 anys. La seva companya, Aurora Teixidor. Tenia dos fills. Residia a Garriguella.

DEAN BERTA VIÑALES (Palau-saverdera)

Ha mort als 15 anys. Residia a PalauSavardera. Serà incinerat al crematori de la Funerària Vicens de Figueres.

JOSEP TOMÀS MADRENAS (Vilaür)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Teresa Gasull Isern i tenia tres fills. Residia a Vilaür. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Esteve de Vilaür.

DEAN BERTA VIÑALES (Palau-saverdera)

Ha mort als 15 anys. Residia a PalauSavardera. Serà incinerat al crematori de la Funerària Vicens de Figueres.

MIGUEL ÁNGEL PANIZO COBES (Figueres)

Ha mort als 67 anys. Era casat amb Sílvia Guasch Juliachs i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la Funerària Vicens de Figueres.

JOSEP TOMÀS MADRENAS (Vilaür)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Teresa Gasull Isern i tenia tres fills. Residia a Vilaür. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a 2/4 de 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Esteve de Vilaür

JOAN GRABOLEDA FAJOL (Espolla)

Ha mort als 63 anys. Era casat amb Purificació Viñas Viñas i tenia un fill. Residia a Espolla. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Jaume d’Espolla.

MIGUEL ÁNGEL PANIZO COBES (Figueres)

Ha mort als 67 anys. Era casat amb Sílvia Guasch Juliachs i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia de comiat se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, a la Funerària Vicens de Figueres.

JOSEP MARÈS CAIRÓ (El Port de la Selva)

Ha mort als 75 anys. Era solter. Residia al Port de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d’1 del migdia, a la parròquia del Port de la Selva.

MARIA CERVERA JOFRE (Roses)

Ha mort als 77 anys. Era casada amb Francesc Vidal Sertage i tenia tres fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 d’11 del matí, al tanatori Mémora de Roses.

SEBASTIÁN GONZÁLEZ LARA (L’Escala)

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Micaela Fernández González i tenia vuit fills. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

JOAN PADRÓS I AGUER (Cistella)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Adelina Daunis Brugués i tenia dos fills. Residia a Cistella. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la Funerària Vicens de Figueres.

DOLORS GRAU I JOFRE (Rabós d’Empordà)

Ha mort als 93 anys. Tenia cinc fills. Residia a Rabós d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a l’església de Rabós d’Empordà.

LAURA PERPINYÀ GARCÍA (Borrassà)

Era soltera. Residia a Borrassà. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la Funerària Àltima de Figueres.

LOLITA SASTRE CASADEVALL (Roses)

Ha mort als 85 anys. Era soltera. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Roses.

MANUEL GALIOT TORRECILLAS (Vilajuïga)

Ha mort als 67 anys. Era casat amb Isabel Fuentes Garriga i tenia dos fills. Residia a Vilajuïga. La cerimònia se celebrarà en la intimitat familiar.

JOSEP FAJOL TERRADAS «AVI PEPITU» (Castelló d’Empúries)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Remei Aynier Salleras i tenia dues filles. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la basílica de Santa Maria de Castelló d’Empúries.

MANUEL GALIOT TORRECILLAS (Vilajuïga)

Ha mort als 67 anys. Era casat amb Isabel Fuentes Garriga i tenia dos fills. Residia a Vilajuïga. La cerimònia se celebrarà en la intimitat familiar.

PEDRO NAVARRETE MORENO (Bàscara)

Ha mort als 65 anys. Tenia dues filles. Residia a Bàscara. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a la 1 del migdia, a la sala de cerimònies del Tanatori Mémora de Girona.

MARÍA DÍAZ GARRIDO (Vilafant)

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Manuel Fernández Pérez i tenia dos fills. Residia a Vilafant. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la Funerària Vicens de Figueres.

TERESA VACAS ARENAS (Figueres)

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Francisco García Ortega i tenia cinc fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de la Sagrada Família de Figueres.

SIMÓN NIESTROJ HUTTIG (Darnius)

Ha mort als 43 anys. Era casat amb Anabel Céspedes Cortés i tenia dues filles. Residia a Darnius. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

JOAN QUINTANA VILA (Bàscara)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Consol Barceló Aragonès i tenia quatre fills. Residia a Bàscara. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Bàscara.

JOAN MALÉ ROS (Sant Martí d’Empúries)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Mercè Gardella Llop i tenia tres fills. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí d’Empúries a l’Escala.

VICTÒRIA SALA BOS (Figueres)

Ha mort als 86 anys. Era vídua en primeres núpcies d’Enric Cullell i vídua en segones núpcies de Mariano Padrosa i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a la 1 del migdia, a la funerària Empordanesa Àltima de ...

PALMIRA COSTALS CASADEVALL (Fortià)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Vicenç Sagué Bru i tenia dos fills. Residia a Fortià. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

JOAN QUINTANA VILA (Bàscara)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Consol Barceló Aragonès i tenia quatre fills. Residia a Bàscara. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Bàscara.

MARTÍ BARRIS PI (Les Escaules)

Ha mort als 88 anys. Era solter. Residia a les Escaules, Boadella d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la parròquia de les Escaules.

JUANI VALERA SÁNCHEZ (Llançà)

Ha mort als 51 anys. Tenia un fill. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a la 1 del migdia, al tanatori Àltima de Llançà.

ESTEVE CARRÉ NOGUÉS (Avinyonet de Puigventós)

Ha mort als 86 anys. Era solter. Residia a Avinyonet de Puigventós. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 5 de la tarda, a la Funerària Vicens de Figueres.

MARIA FARRÉS AYATS (L’Escala)

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Gabriel Ventura Cots i tenia dos fills. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

JÚLIA PI BONAL (La Jonquera)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Josep Roget i Carré i tenia un fill. Residia a la Jonquera. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de la Jonquera.

ANA GALVÁN PEÑA (L’Armentera)

Ha mort als 65 anys. Era casada amb Antonio Castillo Soler i tenia un fill. Residia a l’Armentera. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 5 de la tarda, al tanatori Áltima de Figueres.

JORDI ANTON VIVES (Figueres)

Ha mort als 63 anys. Era casat amb Anna Maria Yagüez Roqui i tenia dues filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 1/4 de 2 del migdia, a la funerària Vicens de Figueres.

NEUS BORRELL GUÀRDIA (Torroella de Fluvià)

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Carles Ripoll Solà i tenia quatre fills. Residia a Torroella de Fluvià. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, a l’església de Torroella de Fluvià.

MARIA CANOVAS CASTILLO (El Far d’Empordà)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Joan Comellas Casasampere i tenia dues filles. Residia al Far d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 6 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

VALENTÍN QUILES GARCÍA (Figueres)

Ha mort als 69 anys. Era vidu d’Isabel Galvez Álvarez i tenia cinc fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 3/4 d’11 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Figueres.

ADRIÁN BELMONTE GONZÁLEZ (Vilafant)

Ha mort als 30 anys. Era solter. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 5 de la tarda, a la funerària Empordanesa Àltima de Figueres

NARCÍS CANALS FELIU (Figueres)

Ha mort als 78 anys. Era vidu de Pilar Llosent Budó i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria de Darnius.

VALENTÍN QUILES GARCÍA (Figueres)

Ha mort als 69 anys. Era vidu d’Isabel Galvez Álvarez i tenia cinc fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a 3/4 d’11 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Figueres.

MARGARITA PUJOL RENART (Figueres)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Restituto Caballero Gavilanes i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

MARGARITA NOGUERA CARBÓ (L’Armentera)

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Jaume Gispert Tarrés i tenia una filla. Residia a l’Armentera. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 4 de la tarda, a la parròquia de l’Armentera.

NARCÍS CANALS FELIU (Figueres)

Ha mort als 78 anys. Era vidu de Pilar Llosent Budó i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria de Farnius.

YOLANDA LINARES DURÁN (Castelló d’Empúries)

Ha mort als 49 anys. Era casada amb Juan José Vaquero Martín i tenia un fill. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la Basílica de Santa Maria de Castelló d’Empúries.

JOAN GIBERT RAHOLA (Roses)

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Eva Espinola i tenia dos fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Roses.

LORETO CAIXÀS JORDÀ (Fortià)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Joa quim Colomer Vicens i tenia un fill. Residia a Fortià. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Julià i Santa Basilissa de Fortià.

TERESA MOLINS MASSIP (Cadaqués)

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Juan Mirabete Martínez i tenia tres fills. Residia a Cadaqués. Serà incinerada demà dissabte, a les 11 del matí, al crematori de la funerària Vicens de Figueres.

DOLORS JUANOLA JUANOLA «LOLA» (Figueres)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Lucio Peral García i tenia cinc fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de la Sagrada Família de Figueres.

GLÒRIA LAPORTA LANNE (Roses)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Miquel Vicens Sala i tenia tres fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Roses.

OLGA HERMANN NIEDERHAUSER (Roses)

Ha mort als 88 anys. Residia a Ro ses. Serà incinerada al crematori de la funerària Empordanesa Àltima de Figueres.

MIQUEL RIBAS TERRADAS (Llampaies)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Maria Puigbert Ventalló i tenia tres fills. Residia a Llampaies. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la parròquia de Llampaies.

ENGRACIA FREIRE VILANOVA (Figueres)

Ha mort als 81 anys. Era casada amb Gabriel Fernández Ruiz i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

MANUEL GARCÍA GUTIÉRREZ (Roses)

Ha mort als 64 anys. Era solter. Residia a Roses. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Roses.

JOSÉ M. GONZÁLEZ VÉLEZ «PITU» (Figueres)

Ha mort als 67 anys. Era casat amb Silvia Herrero García i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la Funerària Vicens de Figueres.

DOLORES MELGAR GONZÁLEZ (Llançà)

Ha mort als 82 anys. Era vídua de Juan Conde Moncayo i tenia cinc fills. Residia a Llançà/Colera. El comiat se celebrarà a l’oratori del tanatori Àltima de Llançà en la intimitat familiar.

PETRA GONZÁLEZ GONZÁLEZ (Figueres)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Vicente Fernández Martín i tenia dues filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la Funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

MARIA CALABUIG VIÑAS (Agullana)

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Joan Pineda i Safont i tenia tres fills. Residia a Agullana. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria d’Agullana.

FRANCESC SOLER LLADÓ (Agullana)

Ha mort als 88 anys. Tenia tres fills. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Santa Maria d’Agullana.

JOAN FORT BAYÓ (Vilamacolum)

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Maria Rosa Mauné Serra i tenia dues filles. Residia a Vilamacolum. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la Funerària Vicens de Figueres.

SEVE LÓPEZ DOMINGO (Castelló d’Empúries)

Ha mort als 62 anys. Era casat amb María Cifuentes Álvarez i tenia un fill. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la Funerària Vicens de Figueres.

DOLORS FORT TORRENTS (Figueres)

Ha mort als 96 anys. Tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 8 del vespre, a la parròquia de Sant Pere de Figueres.

MARIA DURAN GRATACÓS (Colera)

Ha mort als 95 anys. Era soltera. Residia a Colera. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 10 del matí, a la sala de cerimònimes de la Funerària Àltima de Llançà.

QUIM ALSINA GELI (Els Hostalets de Llers)

Ha mort als 57 anys. Era solter. Residia als Hostalets de Llers. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, a l’església parroquial d’Orfes.

ENRIQUE CASTILLO GARCÍA (Figueres)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Julia Salorzano Arrebola i tenia una filla. Residia a Figueres. Serà incinerat avui divendres, a les 11 del matí, al crematori de Funerària Vicens de Figueres.

LLIBERT BATLLE GIBERT (Arenys d’Empordà)

Ha mort als 84 anys. Era vidu de Mercè Bertran i tenia dos fills. Residia a Arenys d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 12 del migdia, a la funerària Àltima de Figueres.

DOLORES PÉREZ VEGA (Roses)

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Miguel Mercado Álvarez i tenia dos fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de San ta Maria de Roses.

JORGE SÁNCHEZ PAPELL (Figueres)

Ha mort als 82 anys. Era vidu d’Ana Maria Pujol Riba i tenia una filla. Residia a Fortià. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres.

MOISÉS VAQUERO VICENTE (Llançà)

Ha mort als 94 anys. Era casat amb Josefa Sánchez Montero i tenia dos fills. Residia a Llançà. La cerimònia es va celebrar ahir dimarts, a 2/4 de 7 de la tarda, a l’oratori del tanatori Àltima de Llançà.

PERE TORRES PÉREZ (Figueres)

Ha mort als 66 anys. Era casat amb Margarita Domingo Elias i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a la Funerària Vicens de Figueres.

MERCEDES GARCÍA PÉREZ «LA YAYA» (Figueres)

Ha mort als 83 anys. Era vídua d’Enrique Barrionuevo Toledo «El yayo» i tenia cinc fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 6 de la tarda, a la Funerària Vicens de Figueres.

ISABEL MUÑOZ MUÑOZ (Borrassà)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Pere Fuentes Villalobos i tenia dos fills. Residia a Borrassà. La cerimònia es va celebrar ahir dimarts, a 2/4 de 6 de la tarda, a la Funerària Vicens de Figueres.

PALMIRA COLL BOSCH (Vilajuïga)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Josep Ripoll Castelló i tenia dues filles. Residia a Vilajuïga. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Vilajuïga.

NICOLÁS MONTORO RODRÍGUEZ (Garriguella)

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Teresa Vila Ribera i tenia tres fills. Residia a Garriguella. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la Funerària Vicens de Figueres.

JOSEP CAIXÀS JORDÀ (Borrassà)

Ha mort als 92 anys. Era vidu de Carme Roura Pujol i tenia dos fills. Residia a Borrassà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la Funerària Vicens de Figueres.

ADELA DÍAZ VIANA (Llançà)

Ha mort als 70 anys. Era vídua de Jordi Nogues Solano i tenia dos fills. Residia a Llançà. Serà incinerada en la intimitat familiar.

QUIM GIFREU PELIJERO (Figueres)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Leonarda Pérez Jiménez i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 1/4 de 2 del migdia, a la Funerària Vicens de Figueres.

JOANA JUANOLA DELÒS (Vilamacolum)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Joaquim Salleras Vial i tenia un fill. Residia a Vilamacolum. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies de la Funerària Vi­cens de Figueres.

IRENE CUSÍ FERRER (Roses)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Francisco Huguet Badosa i tenia dos fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria de Roses.

JOSEP ANTÓN GIMÉNEZ (Figueres)

Ha mort als 91 anys. Era vidu d’Isabel Juncà Robles i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres.

ISIDRE ASPARÓ SIBECAS (Avinyonet de Puigventós)

Ha mort als 64 anys. Era casat amb M. Rosa Simón Coromines i tenia dos fills. Residia a Avinyonet de Puigventós. La cerimònia se celebrarà avui dissabte a Figueres en la intimitat familiar.

JOAN GONZÁLEZ MICOLAU «JUTGE DE PAU» (Castelló d’Empúries)

Ha mort als 80 anys. Era vidu de Pilar Navarra Quer i tenia una filla. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 5 de la tarda, a la basílica de Santa Maria de Castelló d’Empúries.

MERCÈ CABAÑO SAU (Figueres)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Josep M. Cruañas Quintana i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.

MARTÍ ROCA COLL (L’Armentera)

Ha mort als 87 anys. Era solter. Residia a l’Armentera. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de l’Armentera.

MIQUEL COLOM FAYET (Vilafant)

Ha mort als 95 anys. Era vidu de Rosa Llauger Martí i tenia una filla. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de la funerària Vicens de Figueres

JOAN COSTA SIMON (Saus)

Ha mort als 86 anys. Era casat i tenia tres fills. Residia a Saus. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a l’església parroquial de Saus.

DOLORS CLAPAROLS SERRA (Pau)

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Jaume Pujadas i tenia dos fills. Residia a Pau. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Pau.

VICKY PATRICIA ORTIZ BENALCÁZAR (Figueres)

Ha mort als 44 anys. Tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 6 de la tarda, a la parròquia de Santa Eulàlia de Vilanova de la Muga.

DOLORS FITA TRAYTER (Borrassà)

Ha mort als 86 anys. Era casada amb Esteve Sala Prat i tenia una filla. Residia a Borrassà. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Borrassà.

MILA ROMERO DE TEJADA MARTÍNEZ (Vilamalla)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Manolo de la Higuera Cruz i tenia sis fills. Residia a Vilamalla. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de la funerària Vicens de Figueres.

CARMEN SILVA FEDERICO (Vilafant)

Ha mort als 86 anys. Era casada amb Antonio Vaz Palma i tenia cinc fills. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

CARMEN SILVA FEDERICO (Vilafant)

Ha mort als 86 anys. Era casada amb Antonio Vaz Palma i tenia cinc fills. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a 2/4 de 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

AGUSTÍ AGUER MUNICOY (Figueres)

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Ana Maria Teixidor Aguer i tenia dues filles. Residia a Figueres. Serà incinerat avui a la funerària Vicens de Figueres en la intimitat familiar.

JOSEP MARIA LLANSANA PONSA (Figueres)

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Maria Dolors Fito Valldaura i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la parròquia de la Immaculada de Figueres.

AGUSTÍ AGUER MUNICOY (Figueres)

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Ana Maria Teixidor Aguer i tenia dues filles. Residia a Figueres. Serà incinerat avui a la funerària Vicens de Figueres en la intimitat familiar.

TRINIDAD NAVARRA ROCA (Figueres)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Juan Malagraba Bos i tenia dos fills. Residia a Viladamat. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

ANTONIO SOLER PORTELL (Figueres)

Ha mort als 61 anys. Era casat amb Laura Mallart Romero i tenia quatre fills. Residia a Figueres. La cerimònia se ce lebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Figueres.

MARIA GUIX GARCÍA (Llers)

Ha mort als 92 anys. Ea vídua d’Enric Arbat Vila i tenia dos fills. Residia a Llers. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, a la sala de cerimònies de la Funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

MARIA CABEZOS GARCÍA (Figueres)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Ferran Soler i Lunati i tenia un fill. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d’11 del matí, a la sala de cerimònies de la Funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

QUIMETA VILA ROS (L’Armentera)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Salvador Testart Plaja i tenia dues filles. Residia a l’Armentera. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 7 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de l’Armentera.

JAUME ROS PUJOL (Figueres)

Ha mort als 93 anys. Era vidu de Francisca Abulí Bartrina i tenia un fill. Residia a Cornellà del Terri. La cerimònia se celebrarà avui a les 4 de la tarda, a la parròquia de Corts.

M. ROSA POU BARCELÓ (Figueres)

M. ROSA POU BARCELÓ (Figueres)

SOCORRO TÉLLEZ PÉREZ (Figueres)

SOCORRO TÉLLEZ PÉREZ (Figueres)

PERE VIÑAS SIERRAS «FUSTER» (Figueres)

PERE VIÑAS SIERRAS «FUSTER» (Figueres)

ANTONIO MARÍ MATIAS (Roses)

Ha mort als 70 anys. Tenia dos fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la sala de cerimònies de Roses.

ÁNGEL LEMA GRAIÑO (Roses)

Ha mort als 66 anys. Era casat amb Josefa Vilela Leis i tenia dos fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Roses.

JUAN RUIZ PÉREZ (L’Escala)

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Palmira Sánchez Almodóvar. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

NÚRIA PUIG FORNIS (Cadaqués)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Ricard Mont Fàbrega i tenia dos fills. Residia a Cadaqués. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Cadaqués.

CONCEPCIÓN MIRANDA POVEDANO (Roses)

Ha mort als 90 anys. Era casada amb Manuel González Gallego i tenia dos fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres.

MATILDE DÍAZ AMAT (Sant Climent Sescebes)

Ha mort als 81 anys. Era casada amb Daniel Garcia Rubio i tenia tres fills. Residia a Sant Climent Sescebes. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.

ISIDORA GARCIA ROSO (Garriguella)

Ha mort als 88 anys. Era casada amb Benito Majó Xicota i tenia dos fills. Residia a Garriguella. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Garriguella.

MIGUEL GURI MAS «EN MIQUELET» (L’Escala)

Ha mort als 80 anys. Era solter i tenia dues filles. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 12 del matí, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

MIGUEL GURI MAS «EN MIQUELET» (L’Escala)

Ha mort als 80 anys. Era solter i tenia dues filles. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a 2/4 de 12 del matí, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

MARÍA HENRIOD PLAZA (L’Escala)

Ha mort als 80 anys. Era casada amb Joan Carreras Bech i tenia tres fills. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

ANTÒNIA CASTELLA CLOTET (Garriguella)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Josep M. Roig Gratacós i tenia dos fills. Residia a Garriguella. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Garriguella.

GLÒRIA BRUGUÉS I GURT (Figueres)

Informació sobre defuncions i necrològiques del dia. Defuncions a Manresa, defuncions a Girona, defuncions a Barcelona

MARGARITA PEITIVÍ LLUANSÍ (Darnius)

Informació sobre defuncions i necrològiques del dia. Defuncions a Manresa, defuncions a Girona, defuncions a Barcelona

PIEDAD GARCÍA GARCÍA (Roses)

Ha mort als 94 anys. Era vídua d’Agustín Yustos Centeno i tenia una filla. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, al tanatori de Roses.

ANGELINA TICÓ TICÓ (Figueres)

Ha mort als 86 anys. Era casada amb Valentí Rentero i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 6 de la tarda, a la Funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

JOSE ARANDA OTERO (Llançà)

Ha mort als 77 anys. Residia a Llançà. Serà incinerat en la intimitat familiar al crematori del Tanatori Àltima de Figueres.

JOSÉ GÓMEZ LOZANO (Roses)

Ha mort als 99 anys. Era vidu de Josefa Pérez Saurí i tenia tres fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Roses.

SAMUEL LAVADO ASUNCIÓN «CHIRRY» (Figueres)

Ha mort als 44 anys. Era solter. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui, a les 4 de la tarda, a la Funerària Vicens de Figueres.

JOAN JUNCAROL QUINTANA (Cistella)

Ha mort als 80 anys. Era solter. Residia a Cistella. La cerimònia se celebrarà avui, a les 5 de la tarda, a la Funerària Vicens de Figueres.

JOSÉ GÓMEZ LOZANO (Roses)

Ha mort als 99 anys. Era vidu de Josefa Pérez Saurí i tenia tres fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Roses.

VICENÇ MANSERGAS GARCÍA (Castelló d’Empúries)

Ha mort als 70 anys. Era casat amb M. Teresa Alsina i tenia dos fills. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres.

MARIA GIRALT PUJOL «MARIA PERIQUILLA» (Castelló d’Empúries)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Pere Pujadas Baduà i tenia un fill. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Castelló d’Empúries.

VICENÇ MANSERGAS GARCÍA (Castelló d’Empúries)

Ha mort als 70 anys. Era casat amb M. Teresa Alsina i tenia dos fills. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres.

JOSÉ SÁEZ MONTORO (Figueres)

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Elena i tenia dues filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 10 del matí, a la Funerària Vicens de Figueres.

MANEL BLANCA ROM (Roses)

Ha mort als 68 anys. Era casat amb Fermina González Alcaide i tenia una filla. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, al tanatori de Roses.

JAUME VERDAGUER FAIG (Cantallops)

Ha mort als 60 anys. Era solter. Residia a Cantallops. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Esteve de Cantallops.

JULIÀ MAUNÉ FÀBREGA (Riumors)

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Matilde Dabau Bellmàs i tenia una filla. Residia a Riumors. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Mamet de Riumors.

MANUEL OSTOS MARQUEZ (Figueres)

Ha mort als 69 anys. Era casat amb Mª del Carmen Navarro Palomo i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

PEPITA PUNSÍ GRATACÓS (Navata)

Ha mort als 101 anys. Era vídua de Joan Bret Comas i tenia dues filles. Residia a Navata. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Navata.

MANEL BARROSO ROMÁN (Figueres)

Ha mort als 56 anys. Tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la Funerària Vicens de Figueres.

MARTA TORRALBA PAGÈS (Figueres)

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Pere Colomé Suès i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

QUIM CARGOL EXPÓSITO (Capmany)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Àngela Pibernat i tenia dues filles. Residia a Capmany. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Àgata de Capmany.

DANIEL FÀBREGA SERRES (Llançà)

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Montse Alabau Carola i tenia dos fills. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, al tanatori Àltima de Llançà.

DOMINIQUE MARIN (Roses)

Ha mort als 72 anys. Era vídua d’Antonio Roura Borras i tenia un fill. Residia a Roses. Serà incinerada avui dissabte, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

JOAN BLÁNQUEZ PUJOLAR (Llers)

Ha mort als 56 anys. Era casat amb Montserrat Deulofeu Serra i tenia dos fills. Residia a Llers. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 8 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

ROSA TORRENT JUANOLA (Espinavessa)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Francesc Arbusà Clavaguera i tenia un fill. Residia a Espinavessa. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

XAVIER SAGRISTÀ MATEO (Palau-saverdera)

Ha mort als 64 anys. La seva parella, Gabriela Kinzler. Residia a Palau-Saverdera. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

DOMINIQUE CAMILE MARIN DIDIER (Roses)

Ha mort als 72 anys. Era vídua d’Antonio Roura Borras i tenia un fill. Residia a Roses. Serà incinerat demà dissabte, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

JOAN BRET BUSQUETS (Ordis)

Ha mort als 87 anys. Era vidu de Conxita Busquets Giró i tenia dos fills. Residia a Ordis. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a la parròquia d’Ordis.

ROBERTO CUADRA SANTOS (Figueres)

Ha mort als 65 anys. Era casat amb Alicia Maria Rodríguez Govantes i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

JOSÉ ANTONIO DIESTE CASTÁN (Figueres)

Ha mort als 50 anys. Era casat amb Ana Isabel Marín Matés i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la funerària Vicens de Figueres.

JOAN ROCA GUILLEM (Camallera)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Rosa Bruguer Currius i tenia una filla. Residia a Camallera. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la parròquia de Camallera.

CARMEN PORCEL ROSALES (Fortià)

Ha mort als 86 anys. Era casada amb Antonio Hernández Romero i tenia quatre fills. Residia a Fortià. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Julià i Santa Basilissa de Fortià.

ARTURO FURCAT GUANTER (Sant Climent Sescebes)

Ha mort als 80 anys. Era vidu d’Assumpció Pagès Buscató i tenia dos fills. Residia a Sant Climent Sescebes. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

LLUÍS ALBERT RIVAS (L’Escala)

Ha mort als 98 anys. Era casat amb Montserrat Puig-serra Serra i tenia sis fills. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 7 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

ARMINDA PAYRA PAGÈS (Figueres)

Ha mort als 69 anys. Residia a Figue res. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

Mª ROSA GRATACÓS FÀBREGA (Figueres)

Ha mort als 91 anys. Era soltera. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de la Immaculada de Figueres.

MIGUEL RODRÍGUEZ GARCÍA (Figueres)

Ha mort als 50 anys. Era solter. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

PILAR COMAS DALMAU (Vilafant)

Ha mort als 94 anys. Era vídua d’Antonio Fornés Escribà i tenia dues filles. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la funerària Empordanesa Àltima de Figueres.

SÍLVIA PUIG MITJANS (Figueres)

Ha mort als 67 anys. Era vídua de Josep Nicolás Bellido i tenia dos fills. Resi dia a Biure. La cerimònia de comiat se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

ANA MARIA GUARDIOLA LLAURÓ (Figueres)

Ha mort als 80 anys. Era casada amb Eugeni Llosa Pagès i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Capmany.

CÈLIA PALOMA BUDÓ (Castelló d’Empúries)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Joaquim Pellejà Guardiola i tenia quatre fills. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

SÍLVIA PUIG MITJANS (Biure)

Ha mort als 67 anys. Era vídua de Josep Nicolás Bellido i tenia dos fills. Residia a Biure. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

ANTONIO MARTÍNEZ ZAMORA (Roses)

Ha mort als 92 anys. Era casat i tenia dos fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies de Roses.

ANA MARIA GUARDIOLA LLAURÓ (Figueres)

Ha mort als 80 anys. Era casada amnb Eugeni Llosa Pagès i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Capmany.

SÍLVIA PUIG MITJANS (Figueres)

Ha mort als 67 anys. Era vídua de Josep Nicolás Bellido i tenia dos fills. Residia a Biure. La cerimònia de comiat se celebrarà demà divendres, a les 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

DOLORS BRAMON GIRONELLA (Borrassà)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Josep Comamala Marçé. Residia a Borrassà. Serà incinerada avui dijous, a les 12 del migdia, al crematori de la funerària Vicens de Figueres.

JOSEP MARIA MASSANAS VIDAL (Boadella d’Empordà)

Ha mort als 98 anys. Era vidu de Roser Vacarises Folch i tenia una filla. Residia a Girona.

MANUEL FERRÓN BLÁZQUEZ (Figueres)

Ha mort als 57 anys. Tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la funerària Empordanesa Àltima de Figueres.

ISABEL CANTENYS GIBRAT (Boadella d’Empordà)

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Joan Caixàs Fita i tenia dues filles. Residia a Boadella d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la parròquia de Boadella d’Empordà.

RICARDO CUSIDÓ SUBIRÀ (Figueres)

Ha mort als 64 anys. Era solter. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a la sala de cerimònies de la funerària Vicens de Figueres.

RICARDO ROIG SALLENT (Roses)

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Marta Espígol Bussalleu i tenia tres fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

ROSA PERAFERRER GELI (Llers)

Ha mort als 90 anys. Era vídua d’Antonio Vidal Padrosa i tenia dos fills. Residia a Llers. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 1/4 d’11 del matí, a la parròquia de Llers.

ANTONI CARBONELL GUILLAUMES (Figueres)

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Carmen Larpa Sanz i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a la funerària Àltima de Figueres.

CATALINA COTCHO JUANOLA (L’Armentera)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Miquel Pujol Serra i tenia dos fills. Residia a l’Armentera. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de l’Armetera.

MONTSERRAT MASDEU BOADA (Llançà)

Ha mort als 84 anys. Era casada amb Gabriel Salvat Duch i tenia un fill. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, a la Funerària Àltima de LLançà.

M. CARME ESCANDELL LAUDER (L’Escala)

Ha mort als 71 anys. Era casada amb Joaquim Molinas Torres «Quimet» i tenia dues filles. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

MARIA NEUS GRABOLEDA ANDREU (L’Escala)

Ha mort als 65 anys. Era soltera. Residia a l’Escala.

MARÍA CARMEN LÓPEZ GARCÍA (Roses)

Ha mort als 85 anys. Era vídua d’Alfons Pairet Romañach «En Sabata» i tenia tres filles. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Roses.

FRANCISCO GARCÍA VENTURA (Castelló d’Empúries)

Ha mort als 54 anys. Era casat amb María Jesús Esculta Hernández i tenia un fill. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, a la basílica de Santa Maria de Castelló d’Empúries.

RODRIGO REDONDO JURADO (Figueres)

Ha mort als 56 anys. Era solter. Resi dia a Figueres. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la Funerària Vicens de Figueres.

INÉS PAJUELO BLANCO (Borrassà)

Ha mort als 63 anys. Era casada amb Joan Ferrer i tenia dos fills. Residia a Borrassà. La cerimònia se celebrarà en la intimitat familiar.

QUIMET PICÓ PASTORET (Vilanova de la Muga)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Pilar. Residia a Vilanova de la Muga. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Vilanova de la Muga.

FRANCESCA BADRUNA CASADEVALL «LA PADRINA» (Ventalló)

Ha mort als 103 anys. Era vídua de Francesc Puig Torrent i tenia tres filles. Residia a Pelacalç, Ventalló. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 7 de la tarda, a la Funerària Vicens de Figueres.

ANDREU COMALADA VILA (Navata)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Pepita Agramunt i tenia una filla. Residia a Navata. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Navata.

JUAN MANUEL CASTILLO MORENO (Figueres)

Ha mort als 52 anys. Era solter. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 5 de la tarda, a la Funerària Vicens de Figueres.

PABLO SÁNCHEZ SÁNCHEZ (Figueres)

Ha mort als 90 anys. Residia a Figueres. La cerimònia serà avui a les 10 del matí a la sala de cerimònies de la Funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

RAMÓN PARADA RUIBAL (Roses)

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Milagros Rodríguez Nieto i tenia dos fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui ­diumenge, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Roses.

LEONCIO SANCHO PÉRE (Roses)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Dolores Labrada Sanz i tenia dos fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la Funerària Vicens de Figueres.

MANUEL ORTIZ TRISTÁN (Fortià)

Ha mort als 78 anys. Era solter. Residia a Fortià. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a la Funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

RICARD TRAYTER GARCÍA (Figueres)

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Angelina Flaqué Rocas i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la Funerària Vicens de Figueres.

MARCIAL HERNÁNDEZ CAMPOS (Peralada)

Ha mort als 69 anys. Era casat amb Josefina Martínez Piqueras i tenia tres fills. Residia a Perelada. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 6 de la tarda, al claustre de Sant Domènec de Perelada.

CARMEN SERRANO CHINCHILLA (L’Escala)

Ha mort als 79 anys. Era casada amb Francisco Ramos Pacheco i tenia quatre fills. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui di mecres, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Torroella de Montgrí.