Necrològiques i defuncions Alt Empordà

Defuncions diàries a l’Alt Empordà

ROSARIO CAPEL FERNÁNDEZ (Vilamalla)

Ha mort als 65 anys. Era casada amb José Manuel Garcia Martinez i tenia dos fills. Residia a Vilamalla. L’enterrament se celebrarà avui dijous, a les 7 de la tarda, a la parròquia de Vilamalla.

MANUEL DE TORO ARIAS (Roses)

Ha mort als 85 anys. Tenia quatre fills. Residia a Roses.

PAQUITA SALINÉ GARGANTA (L’Armentera)

Ha mort als 74 anys. Era casada amb Narcís Roquera Isern. Residia a l’Armentera. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a l’església de l’Armentera.

COSME VIAL PAIRET (Maçanet de Cabrenys)

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Catalina Quintana Coll i tenia dos fills. Residia a Maçanet de Cabrenys. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres.

JUAN MANUEL ARIZA GÓMEZ (Figueres)

Ha mort als 54 anys. Era casat amb Begoña Amico Casas i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la Funerària Vicens de Figueres.

JOAN RIBAS SALELLAS (Boadella d’Empordà)

Ha mort als 95 anys. Era solter. Residia a Boadella d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a l’església de Boadella d’Empordà.

PAQUITA SASTRE ROIG (Figueres)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Joan Carbó Junyer i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrà ahir dilluns, 3/4 de 5 de la tarda, a la Funerària Vicens de Figueres.

MARÍA ROSA CARBALLO CORTÉS (Figueres)

Ha mort als 59 anys. Era casada amb Manuel Andrés Ochaita Priegue i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la Funerària Vicens de Figueres.

CARLOS SALELLAS JUANOLA (Agullana)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Emilia Gibrat Campsolinas i tenia dues filles. Residia a Agullana. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a l’església d’Agullana.

SEBASTIÀ PICAMAL JUANOLA (Castelló d’Empúries)

Ha mort als 53 anys. Era solter. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 d’11 del matí, a l’església de Castelló d’Empúries.

OLGA TRAMUNT ALBERT (Llançà)

Ha mort als 65 anys. Tenia tres fills. Residia a Llançà.

MARIA GOST VIVÉ (Sant Pere Pescador)

Ha mort als 86 anys. Era casada amb Nemesi i tenia cinc fills. Residia a Sant Pere Pescador. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 d’1 del migdia, a l’església de Sant Pere Pescador.

SEBASTIÀ PICAMAL JUANOLA (Castelló d’Empúries)

Ha mort als 53 anys. Era solter. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a 2/4 d’11 del matí, a l’església de Castelló d’Empúries.

ALFONSO LUIS MORENO VILLAREJO (Vilafant)

Ha mort als 53 anys. Era solter. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la Funerària Vicens de Figueres.

MANUELA FLORES AGUILERA (Cadaqués)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Manuel Gomez Ortiz i tenia quatre fills. Residia a Cadaqués. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a l’església de Cadaqués.

JORDI PIJOAN CAMPS (Sant Miquel de Fluvià)

Ha mort als 68 anys. Era casat amb Roser de Soto i tenia tres fills. Residia a Sant Miquel de Fluvià. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la Funerària Empordanesa Àltima de Figueres.

MARIA GOST VIVÉ (Sant Pere Pescador)

Ha mort als 86 anys. Era casada amb Nemesi i tenia cinc fills. Residia a Sant Pere Pescador. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a 2/4 d’1 del migdia, a l’església de Sant Pere Pescador.

RAQUEL RODRÍGUEZ ANSIA (Figueres)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Francisco Vidal Fernández i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a la Funerària Vicens de Figueres.

CÀNDIDA BLANCH LLOBET (Figueres)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Marcel Bosch Martí i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de la Immaculada de Figueres.

MANUELA FLORES AGUILERA (Cadaqués)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Manuel Gomez Ortiz i tenia quatre fills. Residia a Cadaqués. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 11 del matí, a l’església de Cadaqués.