Necrològiques i defuncions Alt Empordà

Defuncions diàries a l’Alt Empordà

OFERTA! Joc d'utencilis de cuina antiadherents, 8 peces

Joc d'utencilis de cuina antiadherents, 8 peces

39,99 €

JAUME PEITIVÍ OLIVERAS (Darnius)

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Mari Luz Olivan i tenia tres fills. Resi dia a Darnius. L’enterrament se celebrarà avui dissabte, a les 3 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Darnius.

JOAQUIMA BORRÀS VILLANUEVA (Llançà)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Jose Pedro Martín i tenia tres fills. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la sala de cerimònies del Tanatori Àltima de Llançà.

ALEIX VERGÉS I VERGÉS (Navata)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Lluïsa Fontdecaba i Pous i tenia una filla. Residia a Navata. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 9 del matí, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres.

SEBASTIÀ BORRELL GIRÓ «NARETA» (Cadaqués)

Ha mort als 71 anys. Era casat amb Consol Sala Ferrer i tenia dues filles. L’enterrament se rà avui dissabte, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Cadaqués.

ESTRELLA RECIO SANZ (Figueres)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Carlos Amieva Ardines i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 d’11 del matí, a la Funerària Vicens de Figueres.

MARIA CARMEN DEL RIO CAMPI (Llançà)

Ha mort als 85 anys. Era vídua i tenia quatre fills. Residia a Llançà. Serà incinerada avui dijous, a la 1 del migdia, al crematori de Funerària Empordanesa Àltima de Figueres.

JOSEP ALABAU RUSTOLLET (Els Hostalets de Llers)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Emília Clos Defís i tenia dos fills. Residia als Hostalets de Llers. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.

ESTRELLA RECIO SANZ (Figueres)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Carlos amieva Ardines i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a 2/4 d’11 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.

AMALIA BERJANO GONZÁLEZ (Figueres)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Fernando González González i tenia sis filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 12 del migdia, a la Funerària Vicens de Figueres.

ENCARNACIÓ MORATA TEIXIDOR (Figueres)

Ha mort als 99 anys. Era vídua de Ramon Juncà Trèmols i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 d’11 del matí, a la Funerària Vicens de Figueres.