Necrològiques i defuncions Alt Empordà

Defuncions diàries a l’Alt EmpordàDOLORS RIGAT PICOLA (Vilanova de la Muga)

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Carlos Boris Calsiner. Residia a Vilanova de la Muga. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Vilanova de la Muga

AURORA BRUGAT NICOLAU (Vila-sacra)

Ha mort als 54 anys. Era soltera. Residia a Vila-sacra. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

MONTSERRAT QUINTANA GIBERT (Lladó)

Ha mort als 87 anys. Era vídua d’Enric Casademont Ginestera i tenia tres fills. Residia a Lladó. L’enterrament serà a Lladó.

MARIA CASTELLÓ SAGUER «MARUJA BASERBA» (La Jonquera)

Ha mort als 92 anys. Era casada amb Pitu Baserba Torres i tenia dues filles. Residia a la Jonquera. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la Jonquera.

SIXTO POUS SAGUÉ (El Pertús)

Ha mort als 87 anys. Era vidu d’Engràcia Armet Ministral i tenia dues filles. Residia a El Pertús. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la parròquia del Pertús.

CRISTINA VALERO FREIXA (Vilarnadal)

Ha mort als 51 anys. Era casada amb Jaume Vilarrasa Vidal i tenia dos fills. Residia a Vilarnadal. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres FRANCISCO HERNÁNDEZ MARTÍNEZ

IGNACIO GONZÁLEZ LARGO (Roses)

Ha mort als 74 anys. Era solter. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al tanatori de Roses.

TERESA VILALTA GELI (Navata)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Joan Coromina Palomera. Residia a Navata. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Sant Pere de Navata.

FRANCISCO JAVIER MOLINA GUERRA (L’Armentera)

Ha mort als 67 anys. Era casat amb Juana Tripainao Cayulpil i tenia tres fills. Resida a l’Armentera. La cerimònia se celebrà ahir a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres.

DOLORES ALBUJAR VÁZQUEZ (Figueres)

Ha mort als 97 anys. Era soltera i residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies Àltima de Figueres.

SIXTO POUS SAGUÉ (El Pertús)

Ha mort als 87 anys. Era vidu d’Engràcia Armet Ministral i tenia dues filles. Residia a El Pertús. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 11 del matí, a la parròquia del Pertús.

AMPARO LLORET GARCÍA (Roses)

Ha mort als 75 anys. Era vídua de José Machón Sánchez i tenia dos fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Roses.

TERESA VILALTA GELI (Navata)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Joan Coromina Palomera. Residia a Navata. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Sant Pere de Navata.

ANTONIO CARRILLO CHICA (Figueres)

Ha mort als 85 anys. Era vidu de Josefa García Fernández i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la funerària Empordanesa Àltima de Figueres.

PRIMITIVO BRETCHA ROCA (Saus)

Ha mort als 77 anys. Residia a Saus. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 10 del matí, al Tanatori de Banyoles. LAURA PUJOL PARDO

JUAN DAMAS VACAS (Roses)

Ha mort als 81 anys. Era vidu de Salvadora Torres Camacho i tenia un fill. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda a Roses.

FELIPE CORTADA CASTAÑER (Roses)

Ha mort als 96 anys. Era casat amb Aziza Benallal Kadour i tenia un fill. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al Tanatori de Roses.

MILAGROS MACAU GEBRAT (Pau)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Marià Pujol i tenia dos fills. Residia a Pau. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Martí de Pau.

RAÜL PEREIRA VILACOBA (Darnius)

Ha mort als 90 anys. Era vidu de M. Rosa Pairot Geli i tenia dues filles. Residia a Darnius. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 4 de la tarda, a la parròquia de Sta. Maria de Darnius.

FRANCISCO PEREIRA MARTÍNEZ (Navata)

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Carmen Álvarez Añel i tenia una filla. Residia a Navata. La cerimònia se celebrarà avui dimarts a la sala de cerimònies de la Funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

JOAN MIQUEL HERNÁNDEZ DÍAZ (Figueres)

Ha mort als 70 anys. Era casat amb Júlia Clara Buscato Costa. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres.

JOSEP ARMENGOL LLACH (Sant Pere Pescador)

Ha mort als 95 anys. Era casat amb Lola Font Nierga i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Pere Pescador.

ALAIN BAHRMANN (Roses)

Ha mort als 76 anys. Residia a Roses. Serà incinerat al crematori del Tanatori Àltima de Figueres.

FRANCISCO PEREIRA MARTÍNEZ (Navata)

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Carmen Álvarez Añel i tenia una filla. Residia a Navata. La cerimònia se celebrarà demà dimarts a la sala de cerimònies de la Funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

MARIA DOLORES BOADA GARCÍA (La Jonquera)

Ha mort als 86 anys. Era vídua d’Ildefonso Macías Braojos i tenia tres filles. Residia a La Jonquera. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 12 del migdia, a la parròquia de la Jonquera.

JOAQUIM AYATS COSTA «QUIMET» (Figueres)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Agustina Dabau Brugat i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la parròquia Vila-sacra.

SILVESTRE REQUENA GALLARDO (Figueres)

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Rosario Vázquez Martíne i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimònies de la funerària Vicens de Figueres.

DORA CORDONET PAGÈS (Peralada)

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Jaume Agulló Gusó i tenia una filla. Residia a Peralada. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Peralada.

VICTOR RODRÍGUEZ APARICIO (Figueres)

Ha mort als 87 anys. Era vidu d’Emilia García Izquierdo i tenia tres fills. Residia a Figueres. Serà incinerat al crematori de la Funerària Vicens de Figueres.

CONXITA MIRALLES VALLÈS (Figueres)

Ha mort als 95 anys. Era vídua d’Enric Amat Trullà i tenia sis fills. Residia a Barcelona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de la Immaculada de Figueres.

JESÚS ALBERTO JIMÉNEZ DEL CASTILLO (Roses)

Ha mort als 52 anys. Era casat amb Francisca Vinaza Moreno i tenia dos fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, al tanatori de Roses.

JOANA COROMINA VILALTA (Navata)

Ha mort als 70 anys. Era casada amb Josep Borrat Estanyol i tenia dos fills. Residia a Navata. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Pere de Navata.

VICENÇ SERRADELL PACAREU (Llançà)

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Anna Maria Pujol Llosa i tenia dos fills. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Vicenç de Llançà.

PERE PIARNAU ISERN (Llers)

Ha mort als 70 anys. Era casat amb Josefa Ribera Arnauto i tenia dos fills. Residia a Llers. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Julià i Santa Basilissa de Llers.

PERE GIRÓ BRUGUÉS (Figueres)

Ha mort als 89 anys. Tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la parròquia de la Immaculada de Figueres.

JULIO PÉREZ MUÑOZ (Vilamalla)

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Maria Pilar Martínez Lazaro i tenia dos fills. Residia a Vilamalla. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

JOSEFA SAMOS ROELAS (Vilabertran)

Ha mort als 83 anys. Era vídua de José Fernández Banqueri i tenia dos fills. Residia a Vilabertran. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

AGUSTÍ SOLÀ BARNEDA (Portbou)

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Leonord Sánchez Gay i tenia dos fills. Residia a Portbou. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Portbou.

VICENÇ SERRADELL PACAREU (Llançà)

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Anna Maria Pujol Llosa i tenia dos fills. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Llançà.

FINA MUÑOZ FLORS (Lladó)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Miquel Salvà Garriga i tenia dos fills. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, al cementiri de la Bisbal d’Empordà.

HELIODORO URBANO SANS (Figueres)

Ha mort als 61 anys. Era casat amb Encarnación Martín López i tenia dues filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

ANTONIO CONESA PALOMERAS (Agullana)

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Ghislaine Aparicio. Residia a Agullana. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la funerària Àltima de Figueres.

CARMEN CUENDA DURAN (Roses)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Jerómino Fernández Martín i tenia tres fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a Roses.

MARIA VICTORIA HINOJOSA ESPINOSA (Llançà)

Ha mort als 69 anys. Era casada amb Tele González Carranza i tenia quatre fills. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 5 de la tarda, a la funerària Àltima de Figueres.

MARIA EMPAR COLOMA RODÀ (L’Escala)

Ha mort als 63 anys. Era casada amb Josep Maria Valls Mitjavila i tenia una filla. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a l’església de l’Escala.

FRANCISCO DE FRUTOS AYUSO (Castelló d’Empúries)

Ha mort als 95 anys. Era vidu d’Anna Verdaguer Paltré i tenia tres filles. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 4 de la tarda, a la basílica de Castelló d’Empúries.

ANTONIO CONESA PALOMERAS (Agullana)

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Ghislaine Aparicio. Residia a Agullana. La cerimònia se celebrarà dimarts, dia 4, a les 4 de la tarda, a la funerària Àltima de Figueres.

JOSEP BECH RUDO (Pedret i Marzà)

Ha mort als 67 anys. Tenia dos fills. Residia a Pedret i Marzà. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la

SALVADOR MOLINET BURSET (Figueres)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Montserrat Adroher i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la funerària Empordanesa Àltima de Figueres.

ÁNGELA VAQUERO VICENTE (Llançà)

Ha mort als 99 anys. Era vídua d’Isidoro Aparicio Hernández i tenia quatre fills. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, al tanatori Àltima de Llançà.

MIQUEL ESPADALÉ COLOMER (El Far d’Empordà)

Ha mort als 61 anys. Era casat amb Eugènia Rius Fernández i tenia dues filles. Residia al Far d’Empordà. Serà incinerat avui divendres a la Funerària Vicens de Figueres.

PERE MACAU PAGÈS (Palau-saverdera)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Maria Carmen Bret Treiner i tenia tres fills. Residia a Palau Saerdera. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori de Roses.

JOAQUIM SERRAT GARGANTA (L’Escala)

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Natalia Gafarot Salvatella i tenia tres fills. Residia a Foixà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

FRANCESC VILA PUIG (Figueres)

Ha mort als 59 anys. Residia a Figueres. Serà incinerat avui dijous, a les 5 de la tarda, al crematoriu de la funerària Vicens de Figueres.

LAURA ARMANGUÉ SALA (Figueres)

Ha mort als 71 anys. Era casada amb Gil Carmona i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

SALVADOR RIVAS LÓPEZ (Figueres)

Ha mort als 70 anys. Era casat amb Fina Rodríguez Mejías i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia de comiat se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

CARMELO ACEDO CAMPOS (Roses)

Ha mort als 88 anys. Era vidu de Juana Jiménez Donaire i tenia sis fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Roses. PEDRO MUÑOZ VACAS

JOSEP GALLEGO GONZÁLEZ (Figueres)

Ha mort als 60 anys. Era casat amb Anna Maria i tenia dues filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, a la funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

ÀNGELES MARTÍNEZ LÓPEZ (Figueres)

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Francisco Domínguez Garrido i tenia quatre fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la funerària Vicens de Figueres.

SALVADOR RIVAS LÓPEZ (Figueres)

Ha mort als 70 anys. Era casat amb Fina Rodríguez Mejías i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia de comiat se celebrarà dimecres, dia 29, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

IGNASI SABADÍ SOLÈS (L’Escala)

Ha mort als 72 anys. Era solter. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

LAURA ARMANGUÉ SALA (Figueres)

Ha mort als 71 anys. Era casada amb Gil Carmona i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 11 del matí, a la funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

CARMEN PERUYERO CARBALLO (Avinyonet de Puigventós)

Ha mort als 74 anys. Era casada amb Carlos Castro Valerio. Residia a Avinyonet de Puigventós. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

FÉLIX RAFAEL RISQUEZ PIZARRO (Sant Miquel de Fluvià)

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Juana Bejarano Royan i tenia dos fills. Residia a Sant Miquel de Fluvià. La cerimònia se celebrarà diumenge, dia 26, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sant Miquel de Fluvià.

ROSER CLOTAS LLORENS (Peralada)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Joan Oliver Yter i tenia dos fills. Residia a Peralada. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la parròquia de Peralada.

TERESA LLOVET I TEIXIDOR (Figueres)

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Josep Tenas i Portabella i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

MARTA JORDÀ ROURA (Bàscara)

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Joaquim Barnada Llorens i tenia dues filles. Residia a Bàscara. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Bàscara.

LOLI DEL PINO JIMÉNEZ (Roses)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Manuel Sebastian Pi i tenia tres fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori de Roses.

JORDI GUIX COROMINA (Roses)

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Tamara Christiaens i tenia tres fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al tanatori de Roses.

ANTONIO BLEISA FERNÁNDEZ (Empuriabrava)

Ha mort als 71 anys. Era casat amb Paquita Calvo Moreno i tenia dues filles. Residia a Empuriabrava. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la funerària Vicens de Figueres.

DANIEL TURRÓ MARTÍNEZ (Figueres)

Ha mort als 37 anys. Era solter. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la funerària Àltima de Figueres.

JOAQUIM SOLER INGLÉS (Roses)

Ha mort als 56 anys. Tenia dos fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori de Roses.

FRANCISCA VILARRODÀ COSTA (Capmany)

Ha mort als 97 anys. Era vídua d’Arturo Pagès Gassiot i tenia dues filles. Residia a Capmany. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Àgata de Capmany.

DANIEL GIMÉNEZ RIBA (Figueres)

Ha mort als 57 anys. Era casat amb Rosario Cárdenas Fabra i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 9 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

FRANCISCA VILARRODÀ COSTA (Capmany)

Ha mort als 97 anys. Era vídua d’Arturo Pagès Gassiot i tenia dues filles. Residia a Capmany. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Santa Àgata de Capmany.

MIQUEL CASELLAS OLIVERAS (Vilafant)

Ha mort als 46 anys. Era casat amb Mercè Llansana Fitó i tenia dos fills. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, al tanatori de Girona.

JUSTA TURRÓ ROSELL (Pedret i Marzà)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Joan Castelló Torroella i tenia dues filles. Residia a Pedret i Marzà. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la funerària Àltima de Figueres.

CONCHA RUIZ DANIEL (Peralada)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Juan Centelles Bech i tenia sis fills. Residia a Barcelona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la parròquia de Perelada.

RICARD LLADÓ MASET (Les Escaules)

Ha mort als 61 anys. Tenia una filla. Residia a les Escaules. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de les Escaules.

FERNANDO CONTRERA FERNÁNDEZ (Llançà)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Maria Teresa Vidal Guillamet i tenia quatre fills. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la funerària Àltima de Llançà.

DOLORS JUST SUÑER (Figueres)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Francisco Cabello Gironès i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

MIQUEL VILA SOLER (Vilamalla)

Ha mort als 95 anys. Era vidu de Maria Teresa Femenias Vidal i tenia tres fills. Residia a Vilamalla. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Vicenç de Vilamalla.

ÀNGELA PERXÉS JUAN (Rabós d’Empordà)

Ha mort als 81 anys. Era casada amb Jaume Canadell Baus. Residia a Rabós d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de la funerària Vicens de Figueres.

CAMILA CAMINADA NOGUER (Cadaqués)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Ramon Riera Casadevall i tenia dos fills. Residia a Cadaqués. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Cadaqués.

VICENTE AGUDO RODRÍGUEZ (Figueres)

Ha mort als 69 anys. Tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimònies de la funerària Àltima de Figueres.

PITU FONT GASCH (Vilamalla)

Ha mort als 86 anys. Era vidu de Marina Costa Oliveda i tenia un fill. Residia a Vilamalla. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Vicenç de Vilamalla.

JAIME SASTRE MONT (Pau)

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Maria Rosa Parra i tenia dos fills. Residia a Pau.

TERESA ARMADA FIGUERAS (Lladó)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Jopsep i tenia un fill. Residia a Lladó. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

JOSEP LARROSA MARGALEJO «PEPITO» (Figueres)

Ha mort als 98 anys. Era vidu d’Agustina Aulet Ramada i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 3 de la tarda, a la funerària Àltima de Figueres.

EDUARDO FERRER VARGAS (Figueres)

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Isabel i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà a la funerària Vicens de Figueres, en la intimitat familiar.

ROSA HERAS ROCA (Siurana d’Empordà)

Ha mort als 92 anys. Era soltera. Residia a Siurana d’Empordà i a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres. ENRIC SANTASUSAGNA SOLER

ANTONIO MARTÍN MARTÍN (Sant Climent Sescebes)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Nati Fàbrega i tenia un fill. Residia a Sant Climent Sescebes. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de funerària Àltima de Figueres.

MARIA CIVIT CLOTET (Castelló d’Empúries)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Lluís Dalmau Daunis i tenia dos fills. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a la basíica de Santa Maria de Castelló d’Empúries.

JUANITA JOYERA ALBA (Figueres)

Ha mort als 75 anys. Era casada amb Pere Borrat Prat i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

ANA ARIZA GOMEZ (Avinyonet de Puigventós)

Ha mort als 60 anys. Era casada amb Joan Reixach Tell i tenia dues filles. Residia a Avinyonet de Puigventós. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

RAMON BAYONA LARA (Cabanes)

Ha mort als 73 anys. Tenia sis fills. Residia a Cabanes. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la sala de cerimònies de funerària Àltima de Figueres.

ANGELINA BALLESTA LORENTE (Roses)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Francisco Giner Valero i tenia quatre fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Roses.

JOSEP RAMON FONT (Figueres)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Alberta Riera Moratones i tenia dos fills. Residia a Barcelona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 5 de la tarda, a la sala de cerimònies de la funerària Vicens de Figueres.

JULIO TALAVERA ASENSIO (Figueres)

Ha mort als 62 anys. Era casat amb Nieves Nogué Masdeu i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a la 1 del migdia, a la funerària Vicens de Figueres.

CARMEN SÁNCHEZ MARTÍNEZ (Figueres)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Cándido Zurdo Morcillo i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 d’11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

SALVADOR FUENTES BEJARANO (L’Escala)

Ha mort als 84 anys. Era vidu de Rosario Puyana Enríquez i tenia tres fills. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

MARIA LLUÏSA BRUGUERA GIBERT (Vila-sacra)

Ha mort als 94 anys. Era vídua d’Antoni Juanola Puigvehí. Residia a Vila-sacra. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

LLORENÇ COMA TORRENT (Espolla)

Ha mort als 76 anys. Tenia dues filles. Residia a Espolla. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la parròquia d’Espolla.

SALVADOR FUENTES BEJARANO (L’Escala)

Ha mort als 84 anys. Era vidu de Rosario Puyana Enríquez i tenia tres fills. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a 2/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

LLORENÇ COMA TORRENT (Espolla)

Ha mort als 76 anys. Tenia dues filles. Residia a Espolla. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 11 del matí, a la parròquia d’Espolla.

SALVADOR FUENTES BEJARANO (L’Escala)

Ha mort als 84 anys. Era vidu de Rosario Puyana Enríquez i tenia tres fills. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà demà passat divendres, a 2/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

EMILIO NENTO MORALES (Figueres)

Ha mort als 81 anys. Era solter. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

SALVADOR FUENTES BEJARANO (L’Escala)

Ha mort als 84 anys. Era vidu de Rosario Puyana Enríquez i tenia tres fills. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà divendres, dia 10, a 2/4 d’1 del migdia, a l’església parroquial de Sant Pere de l’Escala.

MARGARITA VERDAGUER VILANOVA (Sant Climent Sescebes)

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Josep Quintana Serra i tenia dos fills. Residia a Sant Climent Sescebes. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la sala de cerimònies de la funerària Vicens de Figueres.

MANUEL RODRÍGUEZ MARTÍNEZ (Figueres)

Ha mort als 79 anys. Tenia quatre fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

DAVID JOHN SLOGGETT (Empuriabrava)

Ha mort als 71 anys. Era casat amb Marilyn Susan Sloggett i tenia quatre fills. Residia a Empuriabrava. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Roses.

MANUEL GONZÁLEZ GALLEGO (Roses)

Ha mort als 84 anys. Era vidu de Concepción Miranda Povedano i tenia dos fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, al tanatori de Roses.

DAVID JOHN SLOGGETT (Empuriabrava)

Ha mort als 71 anys. Era casat amb Marilyn Susan Sloggett i tenia quatre fills. Residia a Empuriabrava. La cerimònia de comiat se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Roses.

DAVID JOHN SLOGGETT (Empuriabrava)

Ha mort als 71 anys. Era casat amb Marilyn Susan Sloggett i tenia qua tre fills. Residia a Empuriabrava. La cerimònia de comiat se celebrarà dilluns vinent, dia 6 de desembre, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Roses.

JEAN YVES JOSEPH MANCHERON (Roses)

Ha mort als 77 anys. Era vidu de Marie France Bourdais i tenia dos fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la funerària Àltima de Figueres.

DAVID JOHN SLOGGETT (Empuriabrava)

Ha mort als 71 anys. Era casat amb Marilyn Susan Sloggett i tenia quatre fills. Residia a Empuriabrava. La cerimònia de comiat se celebrarà dilluns vinent, dia 6 de desembre, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Ro

JUAN PASCUAL BALADA (Roses)

Ha mort als 62 anys. Era casat amb Mercedes Muñoz Guiterrez i tenia dos fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori de Roses.

PANTALEON VÁZQUEZ DIAZ (Figueres)

Ha mort als 70 anys. Residia a Figue res. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 d’11 del matí, a la funerària Áltima de Figueres.

DAVID JOHN SLOGGETT (Empuriabrava)

Ha mort als 71 anys. Era casat amb Marilyn Susan Sloggett i tenia quatre fills. Residia a Empuriabrava. La cerimònia se celebrarà el dia 6 de desembre, a les 10 del matí, al tanatori de Roses.

MARIA DOLORS MASSAGUÉ BLANCH (Vilamaniscle)

Ha mort als 86 anys. Residia a Vilamaniscle. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 d’1 del migdia, a la funerària Áltima de Figueres.

DAVID JOHN SLOGGETT (Empuriabrava)

Ha mort als 71 anys. Era casat amb Marilyn Susan Sloggett i tenia quatre fills. Residia a Empuriabrava. La cerimònia se celebrarà el dia 6 de desembre, a les 10 del matí, al tanatori de Roses.

ANA METÓN NIETO (Figueres)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Jaume Ódena i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a la funerària Áltima de Figueres.

PANTALEON VÁZQUEZ DIAZ (Figueres)

Ha mort als 70 anys. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a 2/4 d’11 del matí, a la funerària Áltima de Figueres.

TERESA SIBECAS FERRER (Avinyonet de Puigventós)

Ha mort als 97 anys. Era vídua d’Andreu Asparó Argelés i tenia un fill. Residia a Avinyonet de Puigventós. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

JUAN ALONSO RUIZ (Cabanes)

Ha mort als 91 anys. Era vidu d’Elena Moreno Gualda i tenia tres filles. Residia a Cabanes. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 12 del migdia, a l’església parroquial de Cabanes.

ROSA ROURA TORRENT (Vilajuïga)

Ha mort als 91 anys. Era vídua d’Emili Bonaterra Sot i tenia un fill. Residia a Vilajuïga. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d’11 del matí, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres. Serà inhumada a Vilajuïga.

RAMON BRUGUÉS SERRA (Figueres)

Ha mort als 90 anys. Era vidu de Maria Colls i Pericay i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del mig dia, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres. Serà inhumat a Vila-sacra.

JULI CASAS ORGAZ (Figueres)

Ha mort als 78 anys. Era vídua de Fernando Amico Sales i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres.

MARIA MORA RICO (Figueres)

Ha mort als 90 anys. Era vídua d’Antonio Berjano González i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 10 del matí, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres.

CONXITA PUIGVERT ALABAU (Saus)

Ha mort als 85 anys. Era casada amb Joan Hugas Solés i tenia tres fills. Residia a Saus. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, 1/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Saus.

ROSA ROURA TORRENT (Vilajuïga)

Ha mort als 91 anys. Era vídua d’Emili Bonaterra Sot i tenia un fill. Residia a Vilajuïga. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a 2/4 d`11 del matí, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres. Serà inhumada a Vilajuïga.

JULI CASAS ORGAZ (Figueres)

Ha mort als 78 anys. Era vídua de Fernando Amico Sales i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres.

MARIA PILAR BATURONE RIVAS (El Port de la Selva)

Ha mort als 78 anys. Era soltera. Residia al Port de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’1 del migdia, a l’oratori del tanatori Àltima de Llançà.

JOAQUINA DOMÍNGUEZ GARCÍA (Figueres)

Ha mort als 92 anys. Era vídua d’Ignaci Sebastià Boj. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 d’11 del matí, a la funerària Àltima de Figueres.

ANTONIO PORRAS EXPÓSITO (Figueres)

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Maria Fernández González i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 12 del migdia, a la funerària Vicens de Figueres.

JOSEP MARIA PRATS PAGÈS (Ventalló)

Ha mort als 65 anys. Era casat amb la Dolors i tenia dos fills. Residia a Ventalló. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Ventalló.

MARIA PUJOL I BUXEDA (Vila-sacra)

Ha mort als 77 anys. Tenia tres fills. Residia a Vila-sacra. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Vila-sacra

BERTO TOLSANAS FULCARÀ (Llançà)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Anita Pagès Negre i tenia dues filles. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Vicenç de Llançà.

FRANCESC BLANCH MIQUEL (Figueres)

Ha mort als 96 anys. Era casat amb Maria Teresa Bosch Peix i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimònies de la funerària Vicens de Figueres.

FRANCISCO GUALDA MORENO (Figueres)

Ha mort als 65 anys. Era vidu de Rosa Ramírez González i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de la funerària Vicens de Figueres.

JOSEP MARIA PRATS PAGÈS (Ventalló)

Ha mort als 65 anys. Era casat amb la Dolors i tenia dos fills. Residia a Ventalló. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Ventalló.

JOSÉ MARÍA PÉREZ SÁNCHEZ (Vilafant)

Ha mort als 59 anys. Era casat amb María Oliveira González i tenia dos fills. Residia a Vilafant. L’acte de comiat se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de funerària Vicens de Figueres. ALBERT PRAT BARTRONS

SALVADOR GIRBENT FONT (Sant Pere Pescador)

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Maria Serra Llop i tenia dos fills. Residia a Sant Pere Pescador. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Pere Pescador.

ANTONIO DÍAZ SEDANO (Llançà)

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Jerónima Pascual i tenia dues filles. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 d’11 del matí, a la funerària Àltima de Llançà.

ISABEL MORENO RANCHAL (Figueres)

Ha mort als 77 anys. Era vídua d’Antonio Blanco Ordónez i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

EVELIO OLIVARES SOLA (Figueres)

Ha mort als 86 anys. Era vidu d’Isabel Martín Gallego i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la funerària Àltima de Figueres.

PACO MORCILLO GÓMEZ (Sant Pere Pescador)

Ha mort als 81 anys. Era solter. Residia a Sant Pere Pescador. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a Torroella de Fluvià.

HORST JACOBS (Empuriabrava)

Ha mort als 87 anys. Era vidu de Rosalinde Jacobs i tenia una filla. Residia a Empuriabrava. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Castelló d’Empúries.

ÁNGEL SÁNCHEZ RODRÍGUEZ (Figueres)

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Elvira Cornellà Prats i tenia quatre fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies Àltima de Figueres.

PACO MORCILLO GÓMEZ (Sant Pere Pescador)

Ha mort als 81 anys. Era solter. Residia a Sant Pere Pescador. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, a Torroella de Fluvià.

ANTONIA ROMANCE GÓMEZ (Figueres)

Ha mort als 85 anys. Era vídua d’Esteban Castillo Bonilla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, en la intimitat familiar.

JUAN LAGARES ZAMORA (L’Escala)

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Ana Lozano Estela i tenia tres fills. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 2 del migdia, al tanatori La Morena de Palafrugell.

AGUSTÍ RIPOLL COSTA (Sant Tomàs de Fluvià)

Ha mort als 70 anys. Era solter. Residia a Sant Tomàs de Fluvià. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

ENRIQUE CORDERO CORDERO (L’Escala)

Ha mort als 79 anys. Era casat amb María Jesús Sánchez Castellano i tenia tres fills. Residia a l’Escala. La cerimò nia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la funerària Empordanesa Àltima de Figueres.

BALTASAR NADAL BAFALUY (La Jonquera)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Cecilia Salellas Mach i tenia quatre fills. Residia a la Jonquera. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de santa Maria de la Jonquera.

MANEL RAMON COMPTE VIÑAS «CAN MARICANES» (Vilajuïga)

Ha mort als 62 anys. Era casat amb Simone Boerema i tenia dues filles. Residia a Vilajuïga. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Vilajuïga.

CARMEN MUÑOZ CHICHO (Figueres)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Venancio Fernández Juárez i tenia cinc fills. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

ANDRÉS LÓPEZ VILAR (Castelló d’Empúries)

Ha mort als 66 anys. Era casat amb Mª Dolores Nieto Nieto i tenia dues filles. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 6 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

MARGARITA MUÑOZ RODRÍGUEZ (Figueres)

Ha mort als 70 anys. Tenia una filla. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la funerària Vicens de Figueres.

ESTEVE PUJOL FAJULA (Roses)

Ha mort als 78 anys. Tenia quatre fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori de Roses.

MANEL RAMON COMPTE VIÑAS (Vilajuïga)

Ha mort als 62 anys. Era casat amb Simone Boerema i tenia dues filles. Residia a Vilajuïga. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Vilajuïga

ANDRÉS LÓPEZ VILAR (Castelló d’Empúries)

Ha mort als 66 anys. Era casat amb Mª Dolores Nieto Nieto i tenia dues filles. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

DIDAC CORTAL NICOLAU (Llançà)

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Concepción Badosa Prat i tenia quatre fills. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres en la intimitat familiar.

ENRIC GARANGOU PUJOLRÀS (Bàscara)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Encarnació Juanola Coll i tenia una filla. Residia a Bàscara. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

ANITA PALOMÉ GIRONÈS (Figueres)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Ramon Palomer Sarbosa i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

DAVID RIVAS CRIADO (Empuriabrava)

Ha mort als 31 anys. Era casat amb Habiba El Kannous i tenia dos fills. Residia a Empuriabrava. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres

MANUEL MARTÍN MULERO (Figueres)

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Camila Martínez Rodríguez i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

PEPITA MILA PUIGYPEY (Cadaqués)

Ha mort als 73 anys. Era casada amb en Pitu i tenia tres fills. Residia a Cadaqués. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la parròquia de Cadaqués.

JUAN CASTAÑO GARCÍA (Figueres)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Lucia Martínez i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a Sant Pere de Figueres.

JOAN MARÍ PASTURET (Figueres)

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Teresa Mª Sala Trias i tenia tres filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

DOLORS PERXÉS AGRAMUNT (Darnius)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Josep Rovira Vilapinyó i tenia dues filles. Residia a Darnius. La cerimònia se celebrarà avuui dissabte, a 2/4 d’11 del matím, a la parròquia de Darnius.

CARLOS MERCADER GRANES (Vilamalla)

Ha mort als 88 anys. Era vidu de Juana Mercader i tenia quatre fills. Residia a Vilamalla. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Vicenç de Vilamalla

ALAIN MARTÍ (Vilabertran)

Ha mort als 62 anys. Era casat amb Lydie Tronel Martí i tenia dos fills. Residia a Vilabertran. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

MARIA CLARA MARTÍ FORCH (Figueres)

Ha mort als 63 anys. Tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la funerària Vicens de Figueres.

ALAIN MARTÍ (Vilabertran)

Ha mort als 62 anys. Era casat amb Lydie Tronel Martí i tenia dos fills. Residia a Vilabertran. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de la funerària Vicens de Figueres

MONTSERRAT MARBÀ SERRA (Roses)

Ha mort als 83 anys. Era casada amb Ramon Mora Ros i tenia tres fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Roses.

SALVADOR VILA COTS (Mollet de Peralada)

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Maria Llansó Riera i tenia quatre fills. Residia a Mollet de Peralada. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Mollet de Peralada.

ROSA BENASET NOGUERA (Riumors)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Miquel Moret Suñer i tenia una filla. Residia a Riumors. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Riumors.

MATILDE SANJAUME PUNTÍ (Figueres)

Ha mort als 87 anys. Tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se cele brarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

HELENA RODA COMET (Figueres)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Juan Jose Puig Guillen i tenia dues filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Figueres.

MANUELA CARRASCO SÁNCHEZ (Figueres)

Ha mort als 82 anys. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la Funerària Àltima de Figueres.

FRANCESC RAMIÓ VILA «QUICO» (Figueres)

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Chita Mier Albert i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la Funerària Vicens de Figueres.

ANTONIO MORENO GUALDA (Vilabertran)

Ha mort als 88 anys. Era vidu de Mª Carmen Sáez Romera i tenia dues filles. Residia a Vilabertran. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Vilabertran.

ULIANO LEO VENTRESCA (Figueres)

Ha mort als 54 anys. Era casat amb Concepció i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 7 de la tarda, a l’Auditori dels Caputxins de Figueres.

DAVID CASTRO RODÀ (Avinyonet de Puigventós)

Ha mort als 26 anys. Era solter. Residia a Mas Pau d’Avinyonet de Puigventós. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 7 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

ANTONIO MORENO GUALDA (Vilabertran)

Ha mort als 88 anys. Era vidu de Mª Carmen Saez Romera i tenia dues filles. Residia a Vilabertran. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Vilabertran.

MARTA DUÑACH RUDÀ (Castelló d’Empúries)

Ha mort als 84 anys. Era casada amb Joan i tenia tres fills. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la basílica de Santa Maria de Castelló d’Empúries.

ROSE CATHERINE CIPRIANI (Garriguella)

Ha mort als 70 anys. Era vídua d’Antoine Gallardo. Residia a Garriguella. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

ROSE CATHERINE CIPRIANI (Garriguella)

Ha mort als 70 anys. Era vídua d’Antoine Gallardo. Residia a Garriguella. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

JOSÉ MARÍA BORRALHO JOAQUINA «JOSELITO» (Figueres)

Ha mort als 97 anys. Era solter. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

MANUEL ARDILA MATEOS (Figueres)

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Josefa Pérez Barroso i tenia cinc fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 9 del matí, a la funerària Empordanesa Àltima de Figue res.

ANTONIA DESCAMPS ORIOL (Cadaqués)

Ha mort als 64 anys. Tenia un fill. Residia a Cadaqués. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a Cadaqués.

FERRAN CERVERA I MONT «NANDO» (Peralada)

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Rosa Ricart Dachs i tenia una filla. Residia a Peralada. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de la funerària Vicens de Figueres.

JORDI BLÁNQUEZ SÁNCHEZ (Figueres)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Marina Quintana Ministral i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

ANTONIO LEAL HERNÁNDEZ (Roses)

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Josefa Leal Bonachera. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, al tanatori de Roses.

FERRAN CERVERA MONT «NANDO» (Peralada)

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Rosa Ricart Dachs i tenia una filla. Residia a Perelada. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

MARIE FRANCE CLAUDINE (Roses)

Ha mort als 73 anys. Era casada amb Jean Yves Mancheron i tenia dos fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

MARÍA ANTONIA RODRÍGUEZ VAQUERO (Figueres)

Ha mort als 66 anys. Era soltera. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui, a 2/4 de 7 de la tarda, a la funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

DOLORS MARTÍ PLANAS (Figueres)

Ha mort als 74 anys. Era casada amb Facund Caritg Santos i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 d’11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.