Necrològiques i defuncions Alt Empordà

Defuncions diàries a l’Alt Empordà

OFERTA! Joc d'utencilis de cuina antiadherents, 8 peces

Joc d'utencilis de cuina antiadherents, 8 peces

39,99 €

OSCAR GONZÁLEZ CORSELLAS (Figueres)

Ha mort als 52 anys. Era natural de la Jonquera i residia a Figueres. Era solter. L'enterrament se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de la Jonquera.

SEBASTIÀ MALLOL NUÑEZ (Figueres)

Ha mort als 86 anys. Era natural de Figueres, on residia. Era casat amb Victoria González González i tenia una filla. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de la Funerària Empordanesa - Àltima de Figueres.

LLUÍS CARBEROL JUEZ (Figueres)

Ha mort als 73 anys. Era natural de Figueres, on residia. Era casat amb Mercè Colls Casanovas. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de la Immaculada de Figueres.

BLAS SÁNCHEZ MARTÍNEZ (Roses)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Victorina Bonaque Garbí i tenia quatre fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Roses.

ANTONIO MARTÍN CEREZO (Pont de Molins)

Ha mort als 85 anys. Era natural d'Alhama de Granada (Granada) i residia a Pont de Molins. Era casat i tenia tres fills. La cerimònia se celebrarà avui ­diumenge, a 2/4 de 2 del migdia, a la Funerària Vicens de Figueres.

LLUÍS CARBEROL JUEZ (Figueres)

Ha mort als 73 anys. Era natural de Figueres, on residia. Era casat amb Mercè Colls Casanovas. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de la Immaculada de Figueres.

CARME FLORENZA APARICIO (L’Escala)

Ha mort als 84 anys. Era vídua de José Turu Manaut i tenia dos fills. Residia a l'Escala. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, al Tanatori de Girona.

PURI MARTÍNEZ MARTÍN (Figueres)

Ha mort als 72 anys. Era natural d'Alcudia - Valle de Zalabi (Granada) i residia a Figueres. Era vídua d'Agustín Fita Bertran i tenia dos fills. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 5 de la tarda, a la sala de cerimònies de Funerària ...

JOSE ROJO SANTIAGO (Vilafant)

Ha mort als 63 anys, natural de Sevilla. Era casat amb Pepi González i tenia quatre fills. Residia a Vilafant. Se celebrarà una cerimònia avui dimarts, a les 12 del mig­dia, a la sala de cerimònies de la funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

ÁNGEL ALEXANDRO GÓMEZ SORTO (Portbou)

Ha mort als 9 mesos d'edat, natural de Girona i resident a Portbou. Se celebrarà una cerimònia avui dimarts, a les 12 del migdia, a la sala de cerimònies del tanatori Àltima de Llançà.