necrologiques-defuncions-alt-emporda


ARTURO MUTOS MELGAREJO (Roses)

Ha mort als 68 anys. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

ARTURO MUTOS MELGAREJO (Roses)

Ha mort als 68 anys. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

CARMEN RODRÍGUEZ ALFONSO«CARMINA» (Palau-saverdera)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Joaquín López Cordero i tenia quatre fills. Residia a Palau-saverdera. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

PERE GUMMÀ TEIXIDOR (Espolla)

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Teresa i tenia una filla. Residia a Espolla. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.

FRANCISCO REINALDO VELASQUEZGIRON (Figueres)

Ha mort als 85 anys. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, al tanatori Àltima de Figueres.

ARTURO MUTOS MELGAREJO (Roses)

Ha mort als 68 anys. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

MARCELINO APARICIO VAQUERO (Llançà)

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Angelines Lobato i tenia dos fills. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 d’1 del migdia, a la funerària Àltima de Llançà.

VICTÒRIA VERDAGUER MARESMA (La Jonquera)

Ha mort als 81 anys. Era casada amb Josep Camós Moret i tenia dos fills. Residia a la Jonquera. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de la Jonquera.

KEVIN PUGA PÉREZ (Figueres)

Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a la funerària Àltima de Figueres.

DOLORS ROURA ROURA (Figueres)

Ha mort als 105 anys. Era vídua de Joaquin Porta Domingo. Residia a Agullana. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la funerària Vicens de Figueres.

JULIO SASTRE ORTENSI (Roses)

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Pilar Gualde Sentena. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 de matí, al tanatori de Roses.

LLUÏSA VERDAGUER OLIVA (Figueres)

Ha mort als 90 anys. Era vídua i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.