Necrològiques i defuncions Alt Empordà

Defuncions diàries a l’Alt Empordà

JOSEP CRUSET PRESES «EN PEPET»

Ha mort als 94 anys, natural de Sant Pere Pescador. Era casat amb Enrica Badruna Planas i tenia dues filles. Residia a Sant Pere Pescador. L'enterrament se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a l'església parroquial de Sant Pere Pescador.

JAUME TENO JUNCÀ

Ha mort als 77 anys, natural de Llanars. Era casat amb Concepció Pujol i tenia tres fills. Residia a Llançà. L'enterrament se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la Capella del Port de Llançà.

JOSEP M. FINA DE NOUVILAS

Ha mort als 101 anys, natural de la Bisbal. Era vidu de Piedad Figueras Bellido i tenia cinc fills. Residia a Castelló d'Empúries. L'enterrament se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 6 de la tarda, a la basílica de Santa Maria de Castelló d'Empúries.

JOSEP CRUAÑAS QUINTANA

Ha mort als 86 anys, natural de Crespià. Era casat amb Mercè Cabañó Sau i tenia dos fills. Residia a Figueres. L'enterrament se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimònies de la funerària Vicens de Figueres.

JOSEP CRUSET PRESES «EN PEPET»

Ha mort als 94 anys, natural de Sant Pere Pescador. Era casat amb Enrica Badruna Planas i tenia dues filles. Residia a Sant Pere Pescador. L'enterrament se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, a l'església parroquial de Sant Pere Pescador.

RAFAELA LOZANO TRENADO

Ha mort als 76 anys, natural de Campanario, Badajoz. Era casada amb Francisco Sánchez Gallardo i tenia un fill. Residia a Roses. L'enterrament se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 5 de la tarda, a l'església parroquial de Santa Maria de Roses.

ALEJANDRO MAÑÁ PRADELLS

Ha mort als 83 anys, natural de Gandesa, Tarragona. Era vidu de Victòria Brugués Sagols i tenia una filla. Residia a Figueres. Se celebrarà una cerimònia avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimònies de la funerària Vicens de Figueres.

ANTONIO ALONSO ARIAS

Ha mort als 52 anys, natural de Figueres. Era casat amb Marcelina González Berjano i tenia dos fills. Residia a Avinyonet de Puigventós. Se celebrarà una cerimònia avui dimarts, a les 5 de la tarda, a la sala de cerimònies de la funerària Vicens de ...

MARTA JUANOLA RIERA

Ha mort als 78 anys, natural de Barcelona. Era casada amb Francesc Casals Colomer i tenia una filla. Residia a Figueres. Se celebrarà una cerimònia avui diumenge, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres.

ROSENDA BADRUNA QUER

Ha mort als 84 anys. Era casada amb Jaume Bofill Palou i tenia un fill. Residia a l'Armentera. L'enterrament se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a l'església parroquial de Sant Martí de Tours a l'Armentera.