#N/A


FRANCISCA FONT FONT (Palau-savardera)

Ha mort als 87 anys. Era vídua d’Abdon Casanovas Buscató i tenia dos fills. Residia a Palau-savardera. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la parròquia de Palau-Savardera.

FRANCISCA FONT FONT (Palau-savardera)

Ha mort als 87 anys. Era vídua d’Abdon Casanovas Buscató i tenia dos fills. Residia a Palau-savardera. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 11 del matí, a la parròquia de Palau-Savardera.

JOSEP MARIA NOGUER BASSOLS«EN TOMASET» (Canet d’Adri)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Paquita Armengol Xargay. Residia a Canet d’Adri. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

VICTORIA CABALLERO NOTARIO (Platja d’Aro)

Ha mort als 61 anys. Tenia un fill. Residia a Platja d’Aro. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Platja d’Aro.

JOSEP MARIA NOGUER BASSOLS«EN TOMASET» (Canet d’Adri)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Paquita Armengol Xargay. Residia a Canet d’Adri. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

PILI GONZÁLEZ VILÀ (Besccanó)

Ha mort als 67 anys. Era casada amb Josep Tarrés Grau. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

FRANCISCO PÉREZ MARTÍNEZ «PACO» (Figures)

Ha mort als 71 anys. Era casat amb Maria Ángeles Bejar Ortega i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

ANTONIO CRUZ CONESA (Calell de Palafrugell)

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Rosa Plaja Bruguera. Residia a Calella de Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

JOAN SERRA CLAPERS (Morts)

Ha mort als 71 anys d’edat. El funeral tindrà lloc avui, a 2/4 d’11 del matí, a l’oratori de Mémora Manresa.

ANA MARÍA RIERA FORNAS (Arbúcoes)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Ramon Vives Solé. Residia a Arbúcies. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Quirze i Santa Julita d’Arbúcies.

PAQUITA CLOTET I CLOTET (Salo)

Ha mort als 97 anys d’edat. El funeral tindrà lloc avui, a les 12 del migdia, a l’església parroquial.