La Selva

Necrològioques i esqueles diàries de La Selva, Santa Coloma de Farners [themoneytizer id=23611-2]

FRANCISCA VERDE HERNÁNDEZ (Breda)

Ha mort als 82 anys. Era vídua de José Suárez Enrique i tenia una filla. Residia a Breda. L’enterrament se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Breda.

JOSEP PUIGDEMONT NADAL (Tossa de Mar)

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Rosa Pena Artigues i tenia tres fills. Residia a Tossa de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Vicenç de Tossa de Mar.

FRANCESC CLOPÉS I COLL (Arbúcies)

Ha mort als 75 anys. Era casat i tenia tres fills. Residia a Arbúcies. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Sant Quirze i Santa Julita d’Arbúcies.

MANUEL JARAMILLO CAÑAS (Lloret de Mar)

Ha mort als 86 anys. Era vidu de Ruperta García Sala i tenia tres fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

JOAN PUJADAS VALLS (Lloret de Mar)

Ha mort als 55 anys. Era casat amb Inmaculada Terradas Pallarols i tenia una filla. Residia a Lloret de Mar. La vetlla tindrà lloc avui dimarts, de 9 a 13 h, a la Funerària Sann Romà de Lloret de Mar.

JOSEP MARIA NICOLAU GUIX (Riudarenes)

Ha mort als 62 anys. Era casat amb María Pilar Laborda Luesma i tenia dos fills. Residia a Riudarenes.

MARIA ROSA BARDALET HERAS (Sils)

Ha mort als 76 anys. Era casada amb Joan Batlle Tarrés i tenia dos fills. Residia a Sils. La cerimònia serà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a l’església de Sils.

JOSEP MARIA NICOLAU GUIX (Riudarenes)

Ha mort als 62 anys. Era casat amb María Pilar Laborda Luesma i tenia dos fills. Residia a Riudarenes.

MONTSERRAT SOLER BERENGUER (La Cellera de Ter)

Ha mort als 72 anys. Era casada amb Marcelí Fàbrega Boix i tenia dues filles. Residia a la Cellera de Ter. La cerimònia serà avui diumenge, a la 1 del migdia, a l’església de la Cellera de Ter.

MARIA ROSA BARDALET HERAS (Sils)

Ha mort als 76 anys. Era casada amb Joan Batlle Tarrés i tenia dos fills. Residia a Sils. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 4 de la tarda, a l’església de Sils.

MARIA GUIVES RABIONET (La Cellera de Ter)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Ramon Gispert Farrés i tenia dues filles. Residia a Anglès. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a l’església de la Cellera de Ter.

MARIA GUIVES RABIONET (La Cellera de Ter)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Ramon Gispert Farrés i tenia dues filles. Residia a Anglès. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, a l’església de la Cellera de Ter.

JOAN BELMONTE FLORES (Sant Hilari Sacalm)

Ha mort als 61 anys. Era casat amb Pilar Rodríguez Arrieta i tenia una filla. Residia a Sant Hilari. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a l’església de Sant Hilari Sacalm.

MALENA MORCILLO RICO (Sils)

Ha mort als 78 anys. Era vídua d’Antonio Morcillo Lara i tenia quatre fills. Residia a Sils. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Salt

CONXITA RABASSA CANELA (Santa Coloma de Farners)

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Martí Font Serramitja i tenia un fill. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 6 de la tarda, al cementiri de Santa Coloma de Farners.

MALENA MORCILLO RICO (Sils)

Ha mort als 78 anys. Era vídua d’Antonio Morcillo Lara i tenia quatre fills. Residia a Sils. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Salt.

AGUSTÍ MATAS BRUNS (Bonmatí)

Ha mort als 75 anys. Era solter. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, al tanatori de Salt.

MARIA ROSA COLL FRIGOLA (Lloret de Mar)

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Jaume Colom Estañol i tenia dos fills. Residia a Lloret de Mar. L’enterrament se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Sant Sadurní de l’Heura.

MIQUEL BAYÉS SERRADESANFERM (Sant Hilari Sacalm)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Carmen Donadeu Pujol i tenia dos fills. Residia a Sant Hilari Sacalm. L’enterrament se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Hilari Sacalm.

MARIA DEL CARMEN HERRERO PALOMINO (Lloret de Mar)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Rafael Fuentes Expósito i tenia quatre fills. Residia a Lloret de Mar. L’enterrament se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Sant Romà de Lloret de Mar.