La Selva

Necrològioques i esqueles diàries de La Selva, Santa Coloma de Farners
[themoneytizer id=23611-2]

Ha mort als 89 anys. Era natural de Vidreres i residia a Santa Coloma de Farners. Era vidu de Leocadia Coma Casalí i tenia tres fills. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 4 de la tarda, a l'església parroquial de Santa Coloma de Farners

JOSEP GRAUPERA VIÑOLAS «EN BUQUI» (Santa Coloma de Farners)

Ha mort als 89 anys. Era natural de Vidreres i residia a Santa Coloma de Farners. Era vidu de Leocadia Coma Casalí i tenia tres fills. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 4 de la tarda, a l'església parroquial de Santa Coloma de Farners

SALVADOR RIBAS ALBÓ (Sils)

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Mercè Call Llinàs i tenia quatre fills. Residia a Sils. L'enterrament se celebrarà avui dissabte, a les 3 de la tarda, a l'església parroquial de Sils.

JOSEP PUIG VERNEDAS (Sant Hilari Sacalm)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Lourdes Roca Güell. Residia a Sant Hilari Sacalm. L'enterrament se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a l'església parroquial de Sant Hilari Sacalm.

MONTSERRAT DE TUERO ROCA (Santa Coloma de Farners)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Ramon Roura Clopés. Residia a Santa Coloma de Farners. L'enterrament se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a l'església parroquial de Santa Coloma de Farners.

MERCÈ BALTRONS MOYA (Blanes)

Ha mort als 82 anys. Era casada amb Joan Parés Turón i tenia una filla. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al Tanatori de Girona.

VICTÒRIA CAPDEVILA BAS (Tossa de Mar)

Ha mort als 94 anys. Era natural de Tossa de Mar, on residia. Era vídua de Pere Serrat Gordils. L'enterrament se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Vicenç de Tossa de Mar.

FRANCISCA CANTISANO CANTISANO (Santa Coloma de Farners)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Cándido Muñoz Teruel i tenia sis fills. Residia a Santa Coloma de Farners. L'enterrament se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a l'església parroquial de Santa Coloma de Farners. Ha mort als 90 anys. Era ...

SANTIAGO MIQUEL PI (Caldes de Malavella)

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Maria Rutllan Brugué i tenia dos fills. Residia a Caldes de Malavella. L'enterrament se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Esteve de Caldes de Malavella.

CRISTÓBAL BARRANCO CALDERÓN (Blanes)

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Isidora Ortega Cervero i tenia tres fills. Residia a Blanes. L'enterrament se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.