La Selva

Necrològioques i esqueles diàries de La Selva, Santa Coloma de Farners

ÀNGELS FOSCH AMARGANT

Ha mort als 67 anys. Era vídua de Joan Roca Bosch i tenia dos fills. Residia a Arbúcies.

PAQUITA VIÑOLAS COSTA

Ha mort als 89 anys. Era vídua d'Enric Salvà Vidal i tenia tres fills. Residia a Anglès. L'enterrament se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, a l'església parroquial d'Anglès.

ANNA GELMÀ GENER

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Joan Soms Llinàs i tenia tres fills. Residia a Maçanet de la Selva. L'enterrament se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a l'església parroquial de Sant Llorenç de Maçanet de la Selva.

ANGELETA MONTANER XAMANÍ

Ha mort als 82 anys. Era casada amb Jordi Valls Roca i tenia dos fills. Residia a Breda. L'enterrament se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a l'església parroquial de Santa Maria de Breda.

ADELA RODRÍGUEZ ALONSO

Ha mort als 82 anys. Era vídua de Marcial López Fernández i tenia tres fills. L'enterrament se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a l'església parroquial de la Sagrada Família de Blanes.

PILAR CANALETA VIADER

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Florencio Carbó Boix i tenia tres fills. Residia a Caldes de Malavella. L'enterrament se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 12 del migdia, a l'església parroquial de Sant Esteve de Caldes de Malavella.

ANNA BRUNET CAMPENY

Ha mort als 53 anys. Tenia tres filles. Residia a Sant Cugat del Vallès - Breda. L'enterrament se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d'1 del migdia, a l'església parroquial de Santa Maria de Breda.

MARIA TERESA MARTÍNEZ MIRO

Ha mort als 73 anys. Era casada amb Simón Cañadas Sánchez i tenia quatre fills. Residia a Blanes. Se celebrarà una cerimònia demà dilluns, a 2/4 de 10 del matí, al Tanatori de Blanes.

PILAR CANALETA VIADER

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Florencio Carbó Boix i tenia tres fills. Residia a Caldes de Malavella. L'enterrament se celebrarà demà diumenge, a 2/4 de 12 del migdia, a l'església parroquial de Sant Esteve de Caldes de Malavella.

MIQUEL FONT MASSA

Ha mort als 99 anys. Era casat amb Esperança Pla i Jané i tenia dos fills. Residia a Arbúcies. L'enterrament se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a l'església parroquial de Sant Quirze i Santa Julita d'Arbúcies.