La Selva

Necrològioques i esqueles diàries de La Selva, Santa Coloma de Farners

RAFAELA VIEJO GUERRERO

Ha mort als 71 anys. Tenia un fill. Residia a Lloret de Mar. Se celebrarà una cerimònia avui dimecres, a les 4 de la tarda, al tanatori de Blanes.

MARIA PLANCHART ROSÉS

Ha mort als 94 anys. Era vídua d'Angel Muñoz Morales i tenia dues filles. Residia a Anglès. L'enterrament se celebrarà avui dimecres, a 1/4 de 5 de la tarda, a l'església parroquial d'Anglès.

RAMÓN GUIJARRO PARRA

Ha mort als 54 anys, natural d Orcera, Jaén. Era casat amb Maria Dolores Galdón González i tenia una filla. Residia a Lloret de Mar. L enterrament se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a l església parroquial de Sant Romà de Lloret de Mar.

CATALINA COBO AROCA

Ha mort als 80 anys. Era natural de Mengíbar (Jaén) i residia a Lloret de Mar. Era vídua de Manuel Caraballo Hidalgo i tenia dos fills. L enterrament se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la capella del cementiri de Lloret de Mar.

REMEI RIBAS FRAMIS

Ha mort als 92 anys. Era vídua d´Enric Solà Guich i tenia un fill. Residia a Santa Coloma de Farners. L´enterrament se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a l´església parroquial de Santa Coloma de Farners.

ANTONI QUER RABIONET

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Irene Tulsa Suros i tenia una filla. Residia a la Cellera de Ter. L´enterrament se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a l´església parroquial de la Cellera de Ter.

LOLA PLA VILÀ «CAN RUSTOI»

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Joan Llinàs Casadevall. Residia a Vidreres. L´enterrament se celebrarà avui dimarts, a les 6 de la tarda, a l´església parroquial de Vidreres.

NÚRIA BUSQUETS RIPOLL

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Florenci Moragas Fontanet i tenia dos fills. Residia a Sant Hilari Sacalm. L´enterrament se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a l´església parroquial de Sant Hilari Sacalm.

MARIA TARRÉS DONADEU

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Llorenç Cardona Tornés i tenia dos fills. Residia a Sant Hilari Sacalm. L´enterrament se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a l´església parroquial de Sant Hilari Sacalm.

ANTONIO RANEA REYES

Ha mort als 56 anys. Tenia un fill. Residia a Maçanet de la Selva. L´enterrament se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Llorenç de Maçanet de la Selva.