La Selva

Necrològioques i esqueles diàries de La Selva, Santa Coloma de Farners
[themoneytizer id=23611-2]

CONSOL JUANHUIX JUANHUIX (Sils)

Ha mort als 79 anys. Era vídua de Lluís Massó Ventura. Residia a Santa Coloma de Farners. L'enterrament se celebrarà demà dimarts, a 2/4 d'11 del matí, a l'església parroquial de Sils.

FRANCISCA MELCIÓ GRABULOSA (Sils)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Pere Sitjà Casadevall i tenia dos fills. Residia a Sils. La cerimònia se celebrarà avui ­diumenge, a les 9 del matí, a la parròquia de Sils

JOAN FONT LLACH (Breda)

Ha mort als 71 anys. Era solter. Residia a Breda. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 2 del migdia, al Tanatori de Salt.

ANTONIO FERIA VAZ (Lloret de Mar)

Va morir ahir, als 68 anys. Era natural de Paymogo i vivia a Lloret de Mar. Casat amb Ileana Vasiliu Vasiliu i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 11 del matí, a la capella del cementiri de Lloret de Mar.

ANDREU ROS FIGUERAS (Santa Coloma de Farners)

Ha mort als 70 anys. Era casat amb Mª Carme Peix Garrell i tenia dos fills. Residia a Santa Coloma de Farners.

SIMONA MARTÍNEZ PORTERO (Blanes)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Manuel Milián Minguillón i tenia una filla. Residia a Blanes. L'enterrament se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a l'església parroquial de Santa Teresa de Blanes.

MARÍA DOLORES MARTOS LUQUE (Blanes)

Ha mort als 82 anys. Era vídua de Juan Urbano Urbano i tenia sis fills. Residia a Blanes. L'enterrament se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

CARME SALAMAÑA RIDORSA (Santa Coloma de Farners)

Ha mort als 88 anys. Era vídua d'Esteve Tarrés Bosch i tenia una filla. Residia a Caldes de Malavella. L'enterrament se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a l'església parroquial de Santa Coloma de Farners.

CARINA COLL VILA (Santa Coloma de Farners)

Ha mort als 45 anys. Tenia un fill. Residia a Santa Coloma de Farners. L'enterrament se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 6 de la tarda, a l'església parroquial de Santa Coloma de Farners.

VICTÒRIA MARCÓ GARANGOU (Amer)

VICTÒRIA MARCÓ GARANGOU (Amer)