La Selva

Necrològioques i esqueles diàries de La Selva, Santa Coloma de Farners
[themoneytizer id=23611-2]

JOAN SOLA VELA (Palafolls)

Ha mort als 86 anys. Era vidu de Roser Ballesteros Casanovas i tenia una filla. Residia a Palafolls. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, al Tanatori de Blanes.

JOANA VALERA FERNÁNDEZ (Maçanet de la Selva)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Francesc Ferràs Iborra i tenia quatre fills. Residia a Maçanet de la Selva. L’enterrament se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Llorenç de Maçanet de la Selva.

ELISA BELTRÁN MORALES (Maçanet de la Selva)

Ha mort als 80 anys. Era casada amb Juan José Pérez Marín i tenia un fill. Residia a Maçanet de la Selva. L’enterra ment se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Llorenç de Maçanet de la Selva.

ANTONIA PAZ CANTALEJO (Blanes)

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Diego Merchan Garcia i tenia dues filles. Residia a Blanes. L’enterrament se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

JOAQUIMA NEGRE AGUYÉ (Maçanet de la Selva)

Ha mort als 89 anys. Era soltera. Residia a Maçanet de la Selva. L’enterrament se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Llorenç de Maçanet de la Selva.

JOAQUÍN SUREDA MERCADER (Massanes)

Ha mort als 65 anys. Era casat i tenia dos fills. Residia a Massanes. L’enterrament se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a l’església parroquial d’Hostalric.

PACO ANTEQUERA BARBERO (Blanes)

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Isabel Martin Lara i tenia dos fills. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la pl. Molina de Blanes.

JOAQUIM SALAMAÑA RIDORSA (Santa Coloma de Farners)

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Carme Turon Caner i tenia sis fills. Residia a Santa Coloma de Farners. Serà incinerat avui dimarts, a 2/4 de 10 del matí, al Tanatori de Girona.

ANTONIO GONZÁLEZ GARCÍA (Lloret de Mar)

Ha mort als 67 anys. Era casat amb Ana Moreno Vizcaíno i tenia quatre fills. Residia a Lloret de Mar. L’enterrament se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

FREDERIC TORT ROCA (Blanes)

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Antonia Escale Estany i tenia un fill. Residia a Blanes. La vetlla tindrà lloc avui dimarts, de 4 de la tarda a 8 del vespre, al Tanatori de Blanes.