La Selva

En aquest espai hi trobareu els funerals del dia i les necrològiques de les darreres setmanes a la La Selva i a Santa Coloma de Farners
Hi pots consultar els obituaris del dia, amb les defuncions i funerals de les comarca de La Selva. També pots consultar les necrològiques de dies anteriors.PEPE RAMÍREZ RODRÍGUEZ (Tossa de Mar)

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Olga Guirado Cebrián i tenia dos fills. Residia a Tossa de Mar. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori Àltima Gironès de Girona.

SABINA CANO MONTES (Sant Hilari Sacalm)

Ha mort als 61 anys. Era casada amb Joan Xandri Ferreras. Residia a Sant Hilari Sacalm. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Hilari Sacalm.

PEPE RAMÍREZ RODRÍGUEZ (Tossa de Mar)

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Olga Guirado Cebrián i tenia dos fills. Residia a Tossa de Mar. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori Àltima Gironès de Girona.

SABINA CANO MONTES (Sant Hilari Sacalm)

Ha mort als 61 anys. Era casada amb Joan Xandri Ferreras. Residia a Sant Hilari Sacalm. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Hilari Sacalm.

ELLEN LANGER STRASSER WEHNER (Lloret de Mar)

Ha mort als 85 anys. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la capella del cementiri de Lloret de Mar.

JUAN BERNAL BAREA (Blanes)

Ha mort als 90 anys. Era vidu de Natividad Caballero Valle. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori de Blanes.

ISABEL GARCÍA ALBARRÁN (Blanes)

Ha mort als 92 anys. Era soltera. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Teresa de Blanes.

ELLEN LANGER STRASSER WEHNER (Lloret de Mar)

Ha mort als 85 anys. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, a la capella del cementiri de Lloret de Mar.

ELISA BARNÉS NICOLAU (Blanes)

Ha mort als 73 anys. Era casada amb Antonio Escamilla Morales. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

JORDI MARTÍNEZ RUIZ (Blanes)

Ha mort als 65 anys. La cerimònia serà avui dilluns, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Cassà de la Selva.

FRANCISCA FERNÁNDEZ TENA «LA KIKA» (Vidreres)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Fernando Tena Morillo i tenia dues filles. Residia a Vidreres. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 12 del migdia, a la parròquia de Vidreres.

RAMON LLAVINA FONTANELLA (Blanes)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Lluïsa Marcó Tortosa. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, 3/4 de 10 del matí, a l’església parroquial de Santa Maria de Blanes.

FRANCISCA FERNÁNDEZ TENA «LA KIKA» (Vidreres)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Fernando Tena Morillo i tenia dues filles. Residia a Vidreres. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a 2/4 de 12 del migdia, a la parròquia de Vidreres.

ROSARIO MARTÍN GARCÍA (Lloret de Mar)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Jerónimo Escot Moreno i tenia sis fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

ORIOL SALA IGLESIAS (Hostalric)

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Maria Dolores Massachs Iglesias. Residia a Hostalric. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria dels Socors d’Hostalric.

MARIA ROSA CAÑABATE FREIXAS (Anglès)

Ha mort als 71 anys. Era casada amb Joan Triola Oliveras. Residia a Anglès. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Miquel d’Anglès.

CATALINA SOLÀ BARNERA (Santa Coloma de Farners)

Ha mort als 61 anys. Era casada amb Josep Maria Campasol Montràs. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JULIA SANTIAGO RODRÍGUEZ (Santa Coloma de Farners)

Ha mort als 92 anys. Era vídua d’Antonio Zambrano García. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Coloma de Farners.

MERCÈ BOSCH PARÉS (Lloret de Mar)

Ha mort als 101 anys. Era vídua de Joaquin Creus Sala i tenia dos fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

PEDRO ORTEGA ORTIZ (Caldes de Malavella)

Ha mort als 79 anys. Era casat i tenia tres fills. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, al tanatori Àltima Gironès de Girona.

LLUÏSA PUJADAS ROCA (Caldes de Malavella)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Bonaventura Tresserras Muxach. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Esteve de Caldes de Malavella.

JOAN BELLVER MARQUÈS (Anglès)

Ha mort als 70 anys. Era casat amb Anna M. Serrat Pont. Residia a Anglès. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Miquel d’Anglès.

VICTORIA BOTA FAIXEDAS (Sils)

Ha mort als 82 anys. Era vídua d’Alejandro Ferrer Pla i tenia un fill. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sils.

FRANCESC PUIGVERT PLANTALECH (Riudellots de la Selva)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Rosa Planella Roqueta. Residia a Riudellots de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Esteve de Riudellots de la Selva.

ENRIC VILALTA GENÍS (Caldes de Malavella)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Maria Dolors Ciurana Ciurana. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Esteve de Caldes de Malavella.

LIBERTO CAÑET REIXACH (Sils)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Rosa Mungé Bardalet. Residia a Sils. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Sils.

FINA PECONDON AYUDAN (Sant Hilari Sacalm)

Ha mort als 80 anys. Era vídua de Francesc Vilabella Güell. Residia a Sant Hilari Sacalm. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Hilari Sacalm.

JOAN AMAT CASAS (Santa Coloma de Farners)

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Judith Ayala Planas. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Coloma de Farners.

ROSER NIELL ILLAMOLA (Santa Coloma de Farners)

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Josep Duch Coll. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Esteve de Vilobí d’Onyar.

TERESA JUAN BUSQUETS (Sant Hilari Sacalm)

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Lluís Valls Juanhuix. Residia a Sant Hilari Sacalm. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Hilari Sacalm.

LOLITA NICART GARCÍA (Blanes)

Ha mort als 79 anys. Era casada amb Francisco Ramírez Hinojosa. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

PIETAT BAYÉS MARESMA (Breda)

Ha mort als 96 anys. Era casada amb Narcís Mola Puig. La cerimònia se celebrarà dijous, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Santa Maria de Breda.

LUIS ATIENZA RUIZ (Sils)

Ha mort als 97 anys. Era vidu de Marina Muñoz Aguilera. Residia a Sils. La cerimònia se celebrarà avui , a la 1 del migdia, a la parròquia de Santa Maria de Sils.

JOSEP TORRENT XAUBET (Massanes)

Ha mort als 78 anys. Era solter. Residia a Massanes. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Esteve de Massanes.

ANTONIO JULIÀ MEDRANO (Blanes)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Carmen Sabio Guillén. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

LUIS ATIENZA RUIZ (Sils)

Ha mort als 97 anys. Era vidu de Marina Muñoz Aguilera. Residia a Sils. La cerimònia se celebrarà avui , a la 1 del migdia, a la parròquia de Santa Maria de Sils.

PEDRO MUÑOZ TORO (Caldes de Malavella)

Ha mort als 52 anys. Era casat amb Maria del Prado Moreno Sánchez. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

ANGELINA FEIXAS QUER (Anglès)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Josep Melian Parramon i tenia dos fills. Residia a Anglès. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia d’Anglès.

PEDRO MUÑOZ TORO (Caldes de Malavella)

Ha mort als 52 anys. Era casat amb Maria del Prado Moreno Sánchez. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

ANGELINA FEIXAS QUER (Anglès)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Josep Melian Parramon i tenia dos fills. Residia a Anglès. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, a l’església parroquial d’Anglès.

CATALINA GARCÍA FUENTES (Blanes)

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Manuel Sierra González. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 6 de la tarda, al tanatori de Blanes.

JAUME MORET ABRIL (Lloret de Mar)

Ha mort als 81 anys. Era vidu de Montserrat Mateu Nualart i tenia una filla. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

JOSEP BRUGADA ALEÑA (Hostalric)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Maria Socors Call Buixalleu. Residia a Hostalric. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria dels Socors d’Hostalric.

ALBERTO CORTÉS TORRES (Maçanet de la Selva)

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Juani Muñoz Alos. Residia a Maçanet de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, al tanatori de Maçanet de la Selva.

OLGA BARTRA DARDER (Anglès)

Ha mort als 87 anys. Era casada amb Enric Torner Puig. Residia a Anglès. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Miquel d’Anglès.

CLAUDIU IULIAN IONEL (Vidreres)

Ha mort als 34 anys. Era casat amb Núria Llinàs Joana. Residia a Vidreres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

ALBERTO CORTÉS TORRES (Maçanet de la Selva)

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Juani Muñoz Alos. Residia a Maçanet de la Selva. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 12 del migdia, al tanatori de Maçanet de la Selva.

AMADO CARRERAS DOLL (Blanes)

Ha mort als 68 anys. Era casat amb Montserrat Sureda Casamor. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

OLGA BARTRA DARDER (Anglès)

Ha mort als 87 anys. Era casada amb Enric Torner Puig. Residia a Anglès. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Miquel d’Anglès.

MERCEDES GONZÁLEZ GARCÍA (Vidreres)

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Manuel Cachinero Bueno. Residia a Vidreres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Vidreres.

MARIA ROMERA GARCÍA (Hostalric)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Joaquim López Blaya. Residia a Hostalric. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Santa Maria dels Socors d’Hostalric.

MARIA SOLER IGLESIAS (Maçanet de la Selva)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Joan Romaguera Serra. Residia a Maçanet de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Llorenç de Maçanet de la Selva.

MAGDA BARCONS VILA (Hostalric)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Jaume Masferrer Fonollet. Residia a Hostalric.

MERCÈ MATAS ALSINA (Anglès)

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Josep Salvans Duran. Residia a Anglès. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Miquel d’Anglès.

ASCENSIÓN PÉREZ ROMERO (Vidreres)

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Rafael Soto Serrano i tenia tres fills. Residia a Vidreres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Vidreres.

TERESA VIÑOLAS TORRENT (Riudellots de la Selva)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Joan Casanovas Vilà. Residia a Riudellots de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Esteve de Riudellots de la Selva.

MAGDA BARCONS VILA (Hostalric)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Jaume Masferrer Fonollet. Residia a Hostalric.

ROSA DE LA TORRE GIMÉNEZ (Lloret de Mar)

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Francisco González Ruiz. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 d’1 del migdia, a la capella del cementiri de Lloret de Mar.

JOAN CARANDELL TRIAS (Anglès)

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Anna Ter Sitjà. Residia a Anglès. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Miquel d’Anglès.

CARME MASFERRER ALBANELL (Bonmatí)

Ha mort als 74 anys. Era casada amb Àngel Campmajó Solé. Residia a Sant Julià de Llor i Bonmatí. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Bonmatí.

ASCENSIÓN PÉREZ ROMERO (Vidreres)

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Rafael Soto Serrano i tenia tres fills. Residia a Vidreres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Vidreres.

JOSEP BARCELÓ BOS (Riudarenes)

Ha mort als 76 anys. Tenia tres fills. Residia a Vilobí d’Onyar. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Riudarenes.

MARIA ESGLEYAS MORELL (Caldes de Malavella)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Ramon Clapés Miquel. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Esteve de Caldes de Malavella.

RAFAEL MORENO BALLESTEROS (Arbúcies)

Ha mort als 83 anys. Era vidu de Salud Baena Lucena. Residia a Arbúcies. La cerimònia serà avui dijous, a 1/4 de 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

MIGUEL CABELLO RUIZ (Blanes)

Ha mort als 87 anys. Era vidu de Teresa Lucena Arjona. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori Mémora de Blanes.

JOAN CARANDELL TRIAS (Anglès)

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Anna Ter Sitjà. Residia a Anglès. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Miquel d’Anglès.

SALVADOR ARTIGAS PLANAS (Vilobí d’Onyar)

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Montserrat Coll Soler i tenia quatre fills. Residia a Vilobí d’Onyar. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 3 de la tarda, a la parròquia de Vilobí d’Onyar.

RAFAEL MORENO BALLESTEROS (Arbúcies)

Ha mort als 83 anys. Era vidu de Salud Baena Lucena. Residia a Arbúcies. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a 1/4 de 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

MIQUEL SOMS JORDÀ (Riudarenes)

Ha mort als 93 anys. Era vidu de Montserrat Oller Carreras. Residia a Riudarenes. La cerimònia serà avui dilluns, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de St Martí de Riudarenes.

MARGARITA CASILLAS BLANCO (Breda)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Cristóbal Hidalgo Caballero. Residia a Breda. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Breda.

FERNANDO GUTIÉRREZ ARENILLA (Blanes)

Ha mort als 77 anys. Era casat amb María Romero Padilla. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Blanes.

MONTSERRAT ARMENGOL MASÓ (Arbúcies)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Josep Regàs Boix. Residia a Arbúcies. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Quirze i Santa Julita d’Arbúcies.

XEVI PRADELL ORTEGA (Sant Hilari Sacalm)

Ha mort als 36 anys. Era casat amb Beatriu Jimenez Hidalgo. Residia a Sant Hilari Sacalm. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Ripoll.

MIQUEL SOMS JORDÀ (Riudarenes)

Ha mort als 93 anys. Era vidu de Montserrat Oller Carreras. Residia a Riudarenes. La cerimònia serà demà dilluns, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de St Martí de Riudarenes.

ROBERT PRUNELL DOMINGO (Riudellots de la Selva)

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Carme Quer Costa. Residia a Riudellots de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Esteve de Riudellots de la Selva.

FERNANDO GUTIÉRREZ ARENILLA (Blanes)

Ha mort als 77 anys. Era casat amb María Romero Padilla. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Blanes.

FRANCISCO VIVES CANALETA (Santa Coloma de Farners)

Ha mort als 93 anys. Era solter. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Coloma de Farners.

XEVI PRADELL ORTEGA (Sant Hilari Sacalm)

Ha mort als 36 anys. Era casat amb Beatriu Jimenez Hidalgo. Residia a Sant Hilari Sacalm. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Ripoll.

ROBERT PRUNELL DOMINGO (Riudellots de la Selva)

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Carme Quer Costa. Residia a Riudellots de la Selva. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Esteve de Riudellots de la Selva.

PAQUI PRUAÑO GARRIDO (Blanes)

Ha mort als 71 anys. Era vídua de Francisco Pérez Bautista. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

SALVADOR CICRES DOMÈNECH (Amer)

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Anna M. Parro Calverol. Residia a Amer. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria d’Amer.

JUAN JOSÉ ATAZ ALBARRACIN (Anglès)

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Maria Carmen Murillo Guerrero. Residia a Anglès. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

MANEL VIÑETS JULIÀ (Sant Martí Sapresa)

Ha mort als 69 anys. Era solter. Residia a Brunyola. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Martí Sapresa.

JOSEFA POCH MASGRAU (Massanes)

Ha mort als 78 anys. Era vídua de José González Juárez. Residia a Massanes. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Esteve de Massanes.

ÁNGEL GONZÁLEZ LÓPEZ (Lloret de Mar)

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Antonia María Verdades Aleixo i tenia un fill. Residia a Lloret de Mar.

RAMON GARRIDO ORTIZ (Breda)

Ha mort als 90 anys. Era vidu de Francisca Polo Rodríguez. Residia a Breda. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Santa Maria de Breda.

JOAN ROMAGUERA BALL·LLOSERA (Vidreres)

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Maria Niell Illamola. Residia a Vidreres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Vidreres.

JOSEFA POCH MASGRAU (Massanes)

Ha mort als 78 anys. Era vídua de José González Juárez. Residia a Massanes. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Esteve de Massanes.

SALVADOR SERRAS PUJOL (Hostalric)

Ha mort als 89 anys. Era solter. Residia a Hostalric. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria dels Socors d’Hostalric.

RAMON GARRIDO ORTIZ (Breda)

Ha mort als 90 anys. Era vidu de Francisca Polo Rodríguez. Residia a Breda. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Breda.

MAGDALENA ORTIZ CARRASCO (Blanes)

Ha mort als 87 anys. Era casada amb Pascual Torres Vilches. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori de Blanes.

RAMON PORTAS MATAS (Blanes)

Ha mort als 93 anys. Era vidu de Maria Rosa Gálvez Sole. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 d’11 del matí, al tanatori de Blanes.

ARACELI VIDAL CLOPES (Breda)

Ha mort als 83 anys. Era vídua d’Àngel Martí Ribas. Residia a Breda. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Breda.

MARIA DOLORS VILANÓ LAFUENTE (Blanes)

Ha mort als 60 anys. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

MARIA DOLORS FONTANALS BAUSILI (Lloret de Mar)

Ha mort als 80 anys. Era casada amb Àlex Portavella Andreu i tenia tres fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

JOAN MATAS SERRA (Blanes)

Ha mort als 70 anys. Era casat amb Antònia Tió Esgleas. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 3/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sta. Maria de Blanes.

MARÍA ANTONIA BALLESTA HERNÁNDEZ (Blanes)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Joan Lluís Roldan. Residia a Blanes. La cerimònia serà avui diumenge, a la 1 del migdia, a la parròquia de Sta. Maria de Blanes.

JOAN CARANDELL COLL (Santa Coloma de Farners)

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Anna Bagué Sunyer i tenia tres fills. Residia a Santa Coloma de Farners. Serà incinerat avui dissabte, a les 10 del matí, al Tanatori Mémora de Salt.

MARIA DOLORS FONTANALS BAUSILI (Lloret de Mar)

Ha mort als 80 anys. Era casada amb Àlex Portavella Andreu i tenia tres fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

AGUSTÍ BOU TURRÓ (Blanes)

Ha mort als 67 anys. Era casat amb Maria Carmen Orench Buscall. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a la 1 del migdia, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

MARÍA ANTONIA BALLESTA HERNÁNDEZ (Blanes)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Joan Lluís Roldan. Residia a Blanes. La cerimònia serà demà diumenge, a la 1 del migdia, a la parròquia de Sta. Maria de Blanes.

JOAN MATAS SERRA (Blanes)

Ha mort als 70 anys. Era casat amb Antònia Tió Esgleas. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a 3/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sta. Maria de Blanes.

JOAN CARANDELL COLL (Santa Coloma de Farners)

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Anna Bagué Sunyer i tenia tres fills. Residia a Santa Coloma de Farners. Serà incinerat demà dissabte, a les 10 del matí, al Tanatori Mémora de Salt.

FRANCESC HERNÁNDEZ GRAO (Santa Coloma de Farners)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Marta Corvera Serrahima i tenia dos fills. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 4 de la tarda, a l’església de Sant Mateu de Joanet, a Arbúcies.

JOSEP COLL VIVES (Blanes)

Ha mort als 67 anys. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Santa Maria de Blanes.

ENRIQUE ZUNINI LEGUISAMO (Caldes de Malavella)

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Ana Maria Céspedes Bonino. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

ENCARNACIÓN LÓPEZ MORENO (Vallcanera)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de José Cantón Morón. Residia a Vallcanera, Sils.

ALFONS M. THIÓ DE POL (Franciac)

Ha mort als 95 anys. Era casat amb Fina Ordis Sabater. Residia a Franciac, Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

MONTSERRAT MALLORQUÍ CABARROCAS (Caldes de Malavella)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Josep Oliveras Falgueras. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora deCassà de la Selva.

MONTSERRAT VILÀ TARRÉS (Anglès)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Juan López Santos. Residia a Anglès. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Miquel d’Anglès.

VICTÒRIA CORNELLÀ SOLÀ (Sant Hilari Sacalm)

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Ramon Corominas Brugarola. Residia a Sant Hilari Sacalm. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Hilari Sacalm.

ÁNGEL POCH MASGRAU (Lloret de Mar)

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Nery Bienvenida Lagos Merlo i tenia quatre fills. Residia a Rubí (Barcelona). La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri de Lloret de Mar.

ROSA COLLDEFORNS PLANAS (Hostalric)

Ha mort als 81 anys. Era casada amb Juan Bautista Angles Sancho. Residia a Hostalric. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria dels Socors d’Hostalric.

ALFONS M. THIÓ DE POL (Franciac)

Ha mort als 95 anys. Era casat amb Fina Ordis Sabater. Residia a Franciac, Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

FRANCISCA HATO MULLERAS (Caldes de Malavella)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de José Antonio Romero Romero. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia es va celebrar ahir dilluns, al tanatori Mémora de Girona.

SANTIAGO LLAGOSTERA BAUXELL (Anglès)

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Dolors Serrat Noguer. Residia a Anglès. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Miquel d’Anglès.

AMABLE SÁNCHEZ MARTÍNEZ (Vidreres)

Ha mort als 68 anys. Residia a Vidreres. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 2 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

ÁNGEL POCH MASGRAU (Lloret de Mar)

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Nery Bienvenida Lagos Merlo i tenia quatre fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà demà passat dimarts, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri de Lloret de Mar.

FRANCISCA HATO MULLERAS (Caldes de Malavella)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de José Antonio Romero Romero. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia de comiat se celebrarà demà dilluns, a 2/4 d’11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

CARMEN ARMENGOL VALLS (Hostalric)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Lluís Viader Julià. Residia a Hostalric. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria dels Socors d’Hostalric.

JOANA RIGAU CARRERAS (Anglès)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Pere Xifra Güell. Residia a Anglès. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Miquel d’Anglès.

FRANCISCA SIMON GIRALT (La Cellera de Ter)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Joan Casadevall Reig. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de la Cellera de Ter.

ANTONIA LÓPEZ DOMÍNGUEZ (Blanes)

Ha mort als 69 anys. Era casada amb Joan Montfulleda Oller. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

JOSEP JUANHUIX DOMINGO (Anglès)

Ha mort als 93 anys. Era vidu de M. Àngels Peracaula Rigau. Residia a Anglès. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Miquel d’Anglès.

MIQUEL MARTORELL VILA (Vilobí d’Onyar)

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Carme Expósito Roura i tenia tres fills. Residia a Vilobí d’Onyar. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Vilobí d’Onyar.

NARCISA PANIAGUA RUIZ (Blanes)

Ha mort als 103 anys. Era vídua de José Barroso Pérez. Residia a Tordera. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Blanes.

SINDA BESGA ALARCÓN (Maçanet de la Selva)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Francesc Leplat Ureña. Residia a Maçanet de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

JOAN ROVIROLA SALA (Caldes de Malavella)

Ha mort als 86 anys. Era solter. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Esteve de Caldes de Malavella.

NARCÍS COMAS MARTÍ – «CAN PARDAL» (Lloret de Mar)

Ha mort als 95 anys. Era vidu de Conxita Planellas Barnés i tenia quatre fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

ANTONIO CANTALEJO CANTALEJO (Blanes)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb María Sánchez Cantalejo. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

JOSEP GRÈBOL PAHÍ (Breda)

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Josefa Torrent Anglas. Residia a Breda. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Breda.

FRANCISCO JAVIER GÁLVEZ MUÑOZ (Blanes)

Ha mort als 55 anys. Era solter. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de la Sagrada Família de Blanes.

RAFAELA NAVARRO GONZÁLEZ (Blanes)

Ha mort als 102 anys. Era vídua de Juan Pedro Sánchez González. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

LLUÍS CARBONELL BUSQUETS (Arbúcies)

Ha mort als 90 anys. Era vidu de Pietat Masso Garolera. Residia a Arbúcies. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Quirze i Santa Julita d’Arbúcies.

JOANA MORCILLO AUGUET (Riudarenes)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Joan Solé Buixassa. Residia a Riudarenes. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Martí de Riudarenes.

NARCÍS COMAS MARTÍ «CAN PARDAL» (Lloret de Mar)

Ha mort als 95 anys. Era vidu de Conxita Planellas Barnés i tenia quatre fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

CARMEN REYES PÉREZ (Blanes)

Ha mort als 93 anys. Era vídua d’Isidoro Muñoz Orejudo. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Teresa de Blanes.

JOSEP GRÈBOL PAHÍ (Breda)

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Josefa Torrent Anglas. Residia a Breda. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Breda.

FRANCISCO JAVIER GÁLVEZ MUÑOZ (Blanes)

Ha mort als 55 anys. Era solter. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de la Sagrada Família de Blanes.

JESÚS CIURÓ PETIT (Vidreres)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Magdalena Soler Galobart i tenia dues filles. Residia a Vidreres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Vidreres.

WENCESLA ROMERO NIETO (Lloret de Mar)

Ha mort als 72 anys. Era vídua d’Ángel Bueno Aguado i tenia tres fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

JUANA GÓMEZ CHAMORRO (Caldes de Malavella)

Ha mort als 89 anys. Era casada amb i tenia sis fills. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, al tanatori Àltima Gironès de Girona.

MANUEL TORRES MIGUEL (Blanes)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Encarnación Paz Domínguez. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

ILDEFONSO JUSTICIA LÓPEZ (Blanes)

Ha mort als 59 anys. Era casat amb Maria del Vilar Mora Rams. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de la Sagrada Família de Blanes.

RICARDO GIMÉNEZ PUBILL (Blanes)

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Maria Pubill Cortés. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, al cementiri de Blanes.

PACO HURTADO GUERRERO (Arbúcies)

Ha mort als 89 anys. Era vidu d’Agustina Ruiz Hinojo. Residia a Arbúcies. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 5 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Quirze i Santa Julita d’Arbúcies.

JUANA RIOS RIENDA (Anglès)

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Cristóbal Serrano Camarena. Residia a Anglès. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Miquel d’Anglès.

JAUME CARBÓ FRIGOLA (Lloret de Mar)

Ha mort als 82 anys. Era casat amb María Serra Soler i tenia dos fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’1 del migdia, a la capella del cementiri de Lloret de Mar.

JUANA RIOS RIENDA (Anglès)

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Cristóbal Serrano Camarena. Residia a Anglès. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Miquel d’Anglès.

ANNA BALAGUER ARNÉS (Blanes)

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Josep Montells Bou. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

TERESA PAGÈS MALVI (Arbúcies)

Ha mort als 79 anys. Era vídua d’Isidre Garriga Pujol. Residia a Arbúcies. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Quirze i Santa Julia d’Arbúcies.

JOSEP CODINA VILA (Lloret de Mar)

Ha mort als 94 anys. Era casat amb Lluïsa Gómez Mercader i tenia una filla. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

CECILIA ROSQUELLAS COLOMER (Sant Hilari Sacalm)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Josep Carreras Colomer. Residia a Sant Hilari Sacalm. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Hilari Sacalm.

CECILIA ROSQUELLAS COLOMER (Sant Hilari Sacalm)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Josep Carreras Colomer. Residia a Sant Hilari Sacalm. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Hilari Sacalm.

SANTI TORO IGLESIAS (Breda)

Ha mort als 64 anys. Era solter i residia a Breda. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Breda.

JOAN BALTRONS RIBAS (Blanes)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Maira del Carmen Benítez Benítez. Residia a Blanes.

ROSARIO MONTERO MORA (Anglès)

Ha mort als 91 anys. Era vídua d’Alonso Garceso Moreno. Residia a Anglès. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Salt.

MARIA BUHILS TABERNER (Sant Hilari Sacalm)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Jaume Valls Juanhuix. Residia a Sant Hilari Sacalm. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 2 del migdia, a la parròquia de Sant Hilari Sacalm.

ANTONIO CANER CASTELLS (Lloret de Mar)

Ha mort als 92 anys. Era casat amb María de los Dolores Puig Gallart i tenia tres fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

JAUME MAZÓ SERRA (Vidreres)

Ha mort als 90 anys. Era vidu de Pepita Artau Teixidor i tenia dos fills. Residia a Vidreres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Vidreres.

EMILIANA FLORES PÉREZ (Caldes de Malavella)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de José Blas Ruiz Castillejo. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Llagostera.

CARME LLORET BOADA (Anglès)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Rafael Pavón Santana. Residia a Anglès. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Rafael Pavón Santana. Residia a Anglès. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

JOSEP PUJOL PUJOLAS (Lloret De Mar)

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Carmen Marqués Pujolas i tenia dos fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

MONTSERRAT NOGUÉ BASSAGAÑA (Brunyola)

Ha mort als 88 anys. Residia a Brunyola. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria d’Hostalets d’en Bas.

MARIA RIBAS TURA (Arbúcies)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Jaume Moré Regàs. Residia a Arbúcies. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Quirze i Santa Julita d’Arbúcies.

JAUME COLOMER MASNOU (Tossa de Mar)

Ha mort als 98 anys. Era vidu de Rosa Esteba Viñolas i tenia un fill. Residia a Tossa de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 12 del migdia, a la capella del cementiri de Tossa de Mar.

JAUME COLOMER MASNOU (Tossa de Mar)

Ha mort als 98 anys. Era vidu de Rosa Esteba Viñolas i tenia un fill. Residia a Tossa de Mar. La cerimònia se celebrarà demà diluns, a 2/4 de 12 del migdia, a la capella del cementiri de Tossa de Mar.

JORDI MONTFULLEDA VINDUAL (Lloret de Mar)

Ha mort als 64 anys. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

ALFONSO JAIME MARTÍNEZ CAÑADA (Lloret de Mar)

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Monika Göbel i tenia quatre fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

JOAQUÍN ANTONIO COCA MARTÍNEZ (Caldes de Malavella)

Ha mort als 92 anys. Era vidu de Matilde Castillo Torres. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

JOAQUIM LLINÀS GENER (Sils)

Ha mort als 75 anys. Era vidu de Teresita Gómis Pujol i tenia dos fills. Residia a Sils. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sils.

J. ANTONI VIETA COSTA (Blanes)

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Miamen Corcoy Ferrer. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 12 del migdia, a la parròquia de la Sagrada Família de Blanes.

TERESA LÓPEZ ÁLVAREZ (Blanes)

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Juan Barranco Mora. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de la Sagrada Família de Blanes.

TERESA LÓPEZ ÁLVAREZ (Blanes)

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Juan Barranco Mora. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de la Sagrada Família de Blanes.

ÁNGEL HERNÁNDEZ POZO (Blanes)

Ha mort als 95 anys. Era casat amb María MateoDomínguez. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Blanes.

FRANCESC ORENCH SERIÑA (Blanes)

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Josefina Guimerà Casanovas. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

FUENSANTA RODRÍGUEZ CABRERA (Sils)

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Juan Yeste Sánchez. Residia a Sils. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 7 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Salt.

ROSER MATÓ VIÑOLAS (Salitja)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Bonaventura Vila Ramió. Residia a Salitja. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Salitja.

PILAR GARCÉS SOLER (Hostalric)

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Joan Pelegrí Cortada. Residia a Hostalric. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria d’Hostalric.

PEDRO JIMÉNEZ LÓPEZ (Blanes)

Ha mort als 97 anys. Era casat amb Brigida Ocampo Jiménez. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Teresa de Blanes.

FRANCESC ORENCH SERIÑA (Blanes)

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Josefina Guimerà Casanovas. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

MANUEL SIERRA GONZÁLEZ (Blanes)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Catalina García Fuentes. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Blanes.

MARIA PONS NOGUERA (Amer)

Ha mort als 93 anys. El funeral tindrà lloc avui, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Bagà.

MARIA DE LES NEUS VILA LLUNELL (La Cellera de Ter)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Josep Maria Prat Masachs. Residia a la Cellera de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de la Cellera de Ter.

MARIA SERRA POU (Blanes)

Ha mort als 94 anys. Era soltera. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori de Blanes.

ANTONIO ORTIZ TORRICO (Blanes)

Ha mort als 82 anys. Era vidu de Mª Elena Ruiz Esquina i tenia quatre fills. Residia a Anglès. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

ANTONIO ORTIZ TORRICO (Anglès)

Ha mort als 82 anys. Era vidu de Mª Elena Ruiz Esquina i tenia quatre fills. Residia a Anglès. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

JOSEP SERRAT GARCÍA (Tossa de Mar)

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Concepción Nevado Alamillo i tenia dos fills. Residia a Tossa de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Vicenç de Tossa de Mar.

MARIA DE LES NEUS VILA LLUNELL (La Cellera de Ter)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Josep Maria Prat Masachs. Residia a la Cellera de Ter. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de la Cellera de Ter.

MANUEL SIERRA GONZÁLEZ (Blanes)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Catalina García Fuentes. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà demà passat dimecres, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Blanes.

MONTSERRAT BERNAT ALUM (Blanes)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Joan Ferrer Ferrer. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

JOSEP SERRAT GARCÍA (Tossa de Mar)

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Concepción Nevado Alamillo i tenia dos fills. Residia a Tossa de Mar. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Vicenç de Tossa de Mar.

MARTÍ CASAS PUJOL (Hostalric)

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Montserrat Sala Brugada. Residia a Hostalric. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria dels Socors d’Hostalric.

MIGUEL PALOMAR HERNANDO (Blanes)

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Lorenza López Manzaneda. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 3/4 de 10 del matí, a la parròquia de Santa Teresa de Blanes.

MARGARITA PADROSA SOLER (Hostalric)

Ha mort als 83 anys. Era casada amb Francisco Pujadas Cucurella. Residia a Hostalric. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, al cementiri d’Hostalric.

JOAN PIDEMUNT PASTELLS (Arbúcies)

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Montserrat Busquets Galobardes. Residia a Arbúcies. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sant Quirze i Santa Julita d’Arbúcies.

MARGARITA PADROSA SOLER (Hostalric)

Ha mort als 83 anys. Era casada amb Francisco Pujadas Cucurella. Residia a Hostalric. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, al cementiri d’Hostalric.

JOAN PIDEMUNT PASTELLS (Arbúcies)

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Montserrat Busquets Galobardes. Residia a Arbúcies. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Quirze i Santa Julita d’Arbúcies.

MIQUEL BOSCH FONT (Sant Martí Sapresa)

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Carmen Turon Casadevall. Residia a Sant Martí Sapresa. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Martí Sapresa.