La Selva

Necrològioques i esqueles diàries de La Selva, Santa Coloma de Farners
[themoneytizer id=23611-2]

LLUÍS RIERADEVALL MAZÓ «DE CAN ROSSELL» (Vidreres)

Ha mort als 59 anys. Era solter. Residia a Vidreres. L'enterrament se celebrarà avui divendres, a 2/4 d'11 del matí, a l'església parroquial de Vidreres.

MERCÈ PLA PUJOLRÀS «MERCÈ DE CAN TRIBANA» (Sils)

Ha mort als 88 anys. Era casada amb Agustí Valentí Bonadona i tenia un fill. Residia a Sils. L'enterrament serà avui, a 2/4 d'11 del matí, a l'església de Sils.

ANTONIA PASCUAL GIMÉNEZ (Blanes)

Ha mort als 85 anys. Era vídua i tenia tres fills. Residia a Blanes. L'enterrament se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 4 de la tarda, a l'església parroquial de la Sagrada Família, Els Pins, de Blanes.

MIQUEL SOLÉ BRESCIANI (Blanes)

Ha mort als 84 anys. Era vidu de Maria Luz Lacasa Susin i tenia dos fills. Residia a Blanes. L'enterrament se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a l'església parroquial de Santa Maria de Blanes.

PEDRO GÓMEZ SÁNCHEZ (Blanes)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Maria Romera Rodríguez i tenia un fill. Residia a Blanes. L'enterrament se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a l'església parroquial de Santa Maria de Blanes.

GRAU NADAL MARTIN (Tossa de Mar)

Ha mort als 75 anys, natural de Tossa de Mar. Era vidu de Petronila Molina Ortega i tenia tres fills. Residia a Tossa de Mar. La vetlla es farà avui dimarts, de 10 del matí a 4 de la tarda.

ASSUMPCIÓ VILARNAU SALIP (Vilobí d’Onyar)

Ha mort als 70 anys. Tenia tres fills. Residia a Vilobí. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 10 del matí, al Tanatori de Girona.

ELISEO ANTÓN ARRIBA (Tossa de Mar)

Ha mort als 84 anys. Era natural de Sòria i residia a Tossa de Mar. Era casat amb Manuela Velaz Montero i tenia dues filles. L'enterrament se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a l'església de St. Vicenç de Tossa.

MANOLI DE YEBRA FRANCISCO (Maçanet de la Selva)

Ha mort als 77 anys. Era casada amb Ricardo Bertran Agustín i tenia tres filles. L'enterrament se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Llorenç de Maçanet de la Selva.

MARIA CLAPES FONTRODONA (Lloret de Mar)

Ha mort als 99 anys. Era natural de Lloret de Mar, on residia. Era vídua de Rafael Costa Planellas i tenia una filla. L'enterrament se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.