La Selva
En aquest espai hi trobareu els funerals del dia i les necrològiques de les darreres setmanes a la La Selva i a Santa Coloma de Farners Hi pots consultar els obituaris del dia, amb les defuncions i funerals de les comarca de La Selva. També pots consultar les necrològiques de dies anteriors.ANTONIO PERIS LÓPEZ (Sils)

Ha mort als 71 anys. Residia a Sils. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Santa Coloma de Farners.

JOSEP PONT FEIXAS (Anglès)

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Rosa Barbosa. Residia a Anglès. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Miquel d’Anglès.

JOSEP SERRAT JUNYENT (Arbúcies)

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Dolors Comajuan Tornés. Residia a Arbúcies. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Quirze i Santa Julita d’Arbúcies.

MANEL ARNAU PLANELLA (Amer)

Ha mort als 80 anys. Era vidu de Maria Crosas Martínez. Residia a Amer.

ENRIC PARÉS CIURANA (Anglès)

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Maria Encesa Vila. Residia a Anglès. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Sant Miquel d’Anglès.

CONSOL GARRIGA ESPIGOL (Amer)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Josep Pujolràs Martí. Residia a Amer. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria d’Amer.

NÚRIA MASSA ENRICH (Riudarenes)

Ha mort als 59 anys. Era casada amb Joan Figueras Figueras. Residia a Riudarenes. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

JUAN PEDRO ARROYO HERRERA (Hostalric)

Ha mort als 63 anys. Era casat amb Isabel Escamilla Pérez. Residia a Hostalric.

CONSOL GARRIGA ESPIGOL (Amer)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Josep Pujolràs Martí. Residia a Amer. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria d’Amer.

JOAQUIM LLINÀS PUIG (Sils)

Ha mort als 89 anys. Era solter. Residia a Sils. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, al cementiri de Vallcanera de Sils.

FATIMA ALI MOHAMED KHALIFI (Lloret de Mar)

Ha mort als 85 anys. Era vídua d’Abdelsalam El Amrani. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 2 del migdia, a la mesquita de Blanes.

MARIA CROSAS MARTÍNEZ (Amer)

Ha mort als 66 anys. Era casada amb Manel Arnau Planella. Residia a Amer.

FATIMA ALI MOHAMED KHALIFI (Lloret de Mar)

Ha mort als 85 anys. Era vídua d’Abdelsalam El Amrani. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a 3/4 de 2 del migdia, a la mesquita de Blanes.

RITA MIRALPEIX MORAGAS (Sant Hilari Sacalm)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Jaume Recasens Taberner. Residia a Sant Hilari Sacalm. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 4 de la tarda, al cementiri de Santa Coloma de Farners.

MARIA CROSAS MARTÍNEZ (Amer)

Ha mort als 66 anys. Era casat amb Manel Arnau Planella. Residia a Amer.

JORDI DUÑÓ MARTÍN (Blanes)

Ha mort als 70 anys. Era casat amb Maria Montserrat Estrada Soler. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

ROSITA SUREDA RIERA (Hostalric)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Joaquim Papell Massaguer. Residia a Hostalric. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria dels Socors d’Hostalric.

JOSEP CAPDEVILA CLOS (Blanes)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Rosa Garcia Sánchez. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

RAMON RAMOS POVEDA (Lloret de Mar)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Carmen Subirats Sagrera i tenia dos fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

ATANASIA PÉREZ MERINO (Blanes)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Pedro León Martínez. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 10 del matí, a l’església parroquial de Santa Maria de Blanes.

JOSEFA NAVARRO RUIZ (Breda)

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Pedro González Fernández. Residia a Breda. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Santa Maria de Breda.

ALFRED BARNADA JANER (Anglès)

Ha mort als 88 anys. Era vidu de Concepció Peracaula Costa i tenia una filla. Residia a Anglès. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia d’Anglès.

ESTEVE ROSELL AULADELL (Breda)

Ha mort als 67 anys. Era solter. Residia a Breda. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria de Breda.

RAMON FAURA LLAVARI (Lloret de Mar)

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Genevieve Ginette Labat i tenia dos fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

MARGARITA DORDAL BELLVER (Maçanet de la Selva)

Ha mort als 80 anys. Era casada amb Enric Casabó Barceló. Residia a Maçanet de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Sant Llorenç de Maçanet de la Selva.

RAMON FAURA LLAVARI (Lloret de Mar)

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Genevieve Ginette Labat i tenia dos fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

ANTONIO RODRÍGUEZ SÁNCHEZ (Blanes)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Consuelo Olivera Calurano. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

TRINIDAD CAMARASA RODRÍGUEZ (Amer)

Ha mort als 83 anys. Era soltera. Residia a Amer. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria d’Amer.

PERE FRANCH SUREDA (Riudarenes)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Conxita Quintana Pons. Residia a Riudarenes. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 5 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Martí de Riudarenes.

JOSEFA LLORENS CUSELL (Lloret de Mar)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Rosendo Vives Xicoy. Residia a Lloret de Mar.

MARGARITA DORDAL BELLVER (Maçanet de la Selva)

Ha mort als 80 anys. Era casada amb Enric Casabó Barceló. Residia a Maçanet de la Selva. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Sant Llorenç de Maçanet de la Selva.

TOMÁS ANTUNEZ ROMERO (Caldes de Malavella)

Ha mort als 90 anys. Era solter. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

JOSÉ FRANCISCO JIMÉNEZ FERNÁNDEZ (Blanes)

Ha mort als 74 anys. Residia a Blanes.

JOAN CAMPS SOLER (Arbúcies)

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Maria Auledas Busquets. Residia a Arbúcies. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 d’1 del migdia, a l’església parroquial de Sant Quirze i Santa Julita d’Arbúcies.

MIGUEL MARTÍN SANTIAGO (Santa Coloma de Farners)

Ha mort als 88 anys. Era vidu d’Hipólita Bolívar Muñoz. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Coloma de Farners.

JOSEP MARIA IGLESIAS PUIGDEVALL (Sant Feliu de Buixalleu)

Ha mort als 70 anys. Era solter. Residia a Sant Feliu de Buixalleu. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Feliu de Buixalleu.

TOMAS ANTUNEZ ROMERO (Caldes de Malavella)

Ha mort als 90 anys. Era solter. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

NICOLAU FONT MASFERRER (Santa Coloma de Farners)

Ha mort als 71 anys. Era casat amb Maria Guix. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori d’Arbúcies.

SALVADOR COMPAÑÓ BUSQUETS (Sils)

Ha mort als 87 anys. Era vidu de Victoria Gordillo Moreno i tenia un fill. Residia a Sils. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia Sta. Maria de Sils.

FRANÇOISE HOÉ (Lloret de Mar)

Ha mort als 72 anys. Era casada amb Josep Antoni Barbera Mauri i tenia una filla. Residia a Lloret de Mar.

ALBERT PLANA LÓPEZ (Amer)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Isaura Franch Solà. Residia a Amer. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sta. Maria d’Amer.

SALVADOR COMPAÑÓ BUSQUETS (Sils)

Ha mort als 87 anys. Era vidu de Victoria Gordillo Moreno i tenia un fill. Residia a Sils. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia Sta. Maria de Sils.

JOAQUIMA COSTA TEIXIDOR (Bonmatí)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Josep Armengol Fontanella. Residia a Bonmatí. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, a la parròquia de Bonmatí.

MARIA RABERT BASSÓ (Vidreres)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Miquel Cantó Mir. Residia a Vidreres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 4 de la tarda, al cementiri de Vidreres.

MARIA SABATER BIÉ (Santa Coloma de Farners)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Josep Borrell Parramon. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Santa Coloma de Farners.

JOAQUIMA COSTA TEIXIDOR (Bonmatí)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Josep Armengol Fontanella. Residia a Bonmatí. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 12 del migdia, a la parròquia de Bonmatí.

MANEL CARDELLACH MALGOSA (Sils)

Ha mort als 62 anys. Era casat amb Maria Remei Redon Casas. Residia a Sils. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

MARÍA DEL CARMEN GUAJARDO TEJERO (Tossa de Mar)

Ha mort als 77 anys. Era vídua de Bartolomé Valencia González i tenia dos fills. Residia a Tossa de Mar. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Vicenç de Tossa de Mar.

ISIDRO HIGUERO MORATO (Santa Coloma de Farners)

Ha mort als 90 anys. Era vidu de María Carballo Núñez. Residia a Santa Coloma de Farners.

ISIDRO HIGUERO (Santa Coloma de Farners)

Ha mort als 90 anys. Era vidu de María Carballo Núñez. Residia a Santa Coloma de Farners.

CARME SIMÓN SAYOLS (La Cellera de Ter)

Ha mort als 100 anys. Era vídua de Josep Figueras Bosch. Residia a la Cellera de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 10 del matí, a l’església parroquial de la Cellera de Ter.

RAMON MONTERO GONZÁLEZ (Arbúcies)

Ha mort als 82 anys. Era vidu d’Angelina Pol Casadesus. Residia a Arbúcies. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a l’església de Sant Quirze i Santa Julita d’Arbúcies.

JOSEFA MADRENYS GRUART (Riudarenes)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Josep Juanhuix Serra. Residia a Riudarenes. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Sant Martí de Riudarenes.

PERE MÉNDEZ GAMBIN (Santa Coloma de Farners)

Ha mort als 88 anys. Era vidu d’Àngela Puig Soms. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Miquel d’Anglès.

JOSEFA DANIEL RIPOLL (Caldes de Malavella)

Ha mort als 83 anys. Era soltera. Residia a Caldes de Malavella.

MONTSERRAT FOREST GELPI (Blanes)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Juan Viladevall Cornellà. Residia a Blanes.

JOAQUÍN VILADEVALL CORNELLÀ (Blanes)

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Magdalena Bosch Balada. Residia a Blanes.

RAMON MONTERO GONZÁLEZ (Arbúcies)

Ha mort als 82 anys. Era vidu d’Angelina Pol Casadesus. Residia a Arbúcies. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Quirze i Santa Julita d’Arbúcies.

ANNA RIBAS ALIBERAS (Sils)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Josep Bernatallada Bassas. Residia a Sils. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 3/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Sils.

MARIA ÁNGELES USERO PLAZA (Sant Hilari Sacalm)

Ha mort als 81 anys. Era vídua d’Ignacio Castellanos Ruiz. Residia a Sant Hilari Sacalm. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Sant Hilari Sacalm.

PERE RIERA MARTÍN (Anglès)

Ha mort als 57 anys. Era solter. Residia a Anglès. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Miquel d’Anglès.

CONXITA TRESSERRAS FONT (Lloret de Mar)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Josep Ruscalleda Batlle i tenia tres fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

ÁNGEL NUÑO TROYANO (Osor)

Ha mort als 51 anys. Residia a Osor. La cerimònia de comiat se celebrarà avui divendres, a les 3 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Girona.

ROSA ANGELATS CIURANA (Caldes de Malavella)

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Joaquim Rovira Sabrí. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Esteve de Caldes de Malavella.

FREDERIC BOSCH TORT (Arbúcies)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Ana Guirao Garcia. Residia a Arbúcies. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Quirze i Santa Julita d’Arbúcies.

JUAN MANUEL VALEBONA SALINAS (Amer)

Ha mort als 73 anys. Residia a Amer.

ANGELINA AULEDAS CAMPENY (Arbúcies)

Ha mort als 86 anys. Era casada amb Rafel Ribera Serra. Residia a Arbúcies. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Quirze i Santa Julita d’Arbúcies.

ESTER FANDOS LAGUNAS (Riudellots de la Selva)

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Ricardo Asensio Villalba. Residia a Riudellots de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Esteve de Riudellots de la Selva.

ÁNGEL NUÑO TROYANO (Osor)

Ha mort als 51 anys. Residia a Osor. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JUAN CHAMORRO DUARTE (Blanes)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb María Tomás Blasco. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

ALBERTO PIRIS NÚÑEZ (Santa Coloma de Farners)

Ha mort als 42 anys. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Santa Coloma de Farners.

ESTER FANDOS LAGUNAS (Riudellots de la selva)

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Ricardo Asensio Villalba. Residia a Riudellots de la Selva. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Esteve de Riudellots de la Selva.

NICOLÁS MARTÍNEZ MOTA (Maçanet de la Selva)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb María Antonia Lizcano López. Residia a Maçanet de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Llorenç de Maçanet de la Selva.

FRANCISCO FERNÁNDEZ CHICA (Sils)

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Josefa Muñoz Pérez. Residia a Sils. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sta. Maria de Sils.

VICKI HERNÁNDEZ ANDRÉS (Blanes)

Ha mort als 78 anys. Era soltera. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de la Sagrada Família de Blanes.

FRANCISCO FERNÁNDEZ CHICA (Sils)

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Josefa Muñoz Pérez. Residia a Sils. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sta. Maria de Sils.

FRANCESC XAVIER VILA GRABULOSA (La Cellera de Ter)

Ha mort als 63 anys. La seva companya, Maria Teresa Espígol Batlle. Residia a la Cellera de Ter. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a la 1 del migdia, a la parròquia de la Cellera de Ter.

JOSEFA MARTIN PEÑA (Anglès)

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Francesc Riera Pla. Residia a Anglès. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a la 1 del migdia, a la parròquia de Sant Miquel d’Anglès.

VICKI HERNÁNDEZ ANDRÉS (Blanes)

Ha mort als 78 anys. Era soltera. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de la Sagrada Família de Blanes.

VICKI HERNÁNDEZ ANDRÉS (Blanes)

Ha mort als 78 anys. Era soltera. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà dilluns dia 7, a les 10 del matí, a la parròquia de la Sagrada Família de Blanes.

ANTONIA GONZÁLEZ NAVARRO (Breda)

Ha mort als 66 anys. Era casada amb Josep Pol Hosta. Residia a Breda. L a cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sta. Maria de Breda.

SALUT CASAS ROURA (Amer)

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Joan Deya Llorà. Residia a Amer. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria d’Amer.

JOAN PALAU DOMÍNGUEZ (Arbúcies)

Ha mort als 90 anys. Era vidu de Carmen Farre Janer. Residia a Arbúcies. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 1/4 d’11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

ALBINO BERNÁRDEZ LÓPEZ (Santa Coloma de Farners)

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Roser Ferrer Busquets i tenia un fill. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, al cementiri de Santa Coloma de Farners.

ANTONI PANO CASTELLET (Blanes)

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Maria Pilar Huguet Sala. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

ANTONI PANO CASTELLET (Blanes)

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Maria Pilar Huguet Sala. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

JOSEP RESTRUDIS RIGAU (Salitja)

Ha mort als 70 anys. Era casat amb Montserrat Frigola Senen. Residia a Salitja - Vilobí d’Onyar. La cerimònia es va celebrar ahir dilluns, a la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

CARMEN SOLANA JUÁREZ (Caldes de Malavella)

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Juan Antonio Zamora Torres. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

ANDREA RUIZ OREA (Sils)

Ha mort als 85 anys. Era vídua. Residia a Sils. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, al cementiri de Sils.

JOSEP MARIA DE RIBOT MUNDET (Sant Hilari Sacalm)

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Maria Josefa Porta Dinarés. Residia a Sant Hilari Sacalm. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Hilari Sacalm.

FRANCESC SALDAÑA MIRALLES (Maçanet de la Selva)

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Maria Rosa Farrera Suriol. Residia a Maçanet de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Llorenç de Maçanet de la Selva.

MARIA ROSA LORENZO ALDRICH (Lloret de Mar)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Bartolomé Termes Esgleas i tenia quatre fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

CARMEN SOLANA JUÁREZ (Caldes de Malavella)

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Juan Antonio Zamora Torres. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

CARMEN MARTÍNEZ OLMEDO (Arbúcies)

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Blas Bueno Rodríguez. Residia a Arbúcies. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Quirze i Santa Julita d’Arbúcies.

JOSEP TRILLA ARMADA (Maçanet de la Selva)

Ha mort als 86 anys. Era vidu de Maria Dolors Saguer Dunes i tenia dos fills. Residia a Barcelona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Maçanet de Cabrenys.

JOSÉ SEBASTIÁN MARMOLEJO MORUNO (Hostalric)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Ana Roldán Jiménez. Residia a Hostalric. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria dels Socors d’Hostalric.

ROSA PLA LLAMBÍ (Blanes)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Vicenç García Martínez. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

JOAN PARÉS CLARÀ (Amer)

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Carme Martí Galcerant. Residia a Amer. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria d’Amer.

CARMEN MARTÍNEZ OLMEDO (Arbúcies)

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Blas Bueno Rodríguez. Residia a Arbúcies. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Quirze i Santa Julita d’Arbúcies.

ANNA ESTEVE MIQUEL (Caldes de Malavella)

Ha mort als 62 anys. Era casada amb Xavier Herce Carreras. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Llagostera.

DOLORS MASANA SEGARRA (Lloret de Mar)

Era casada amb Ignacio Mir Casanovas i tenia tres fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

GENÍS GALCERAN SELLÉS (Lloret de Mar)

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Rosa Radresa Teixidor. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

KATÍN RODRÍGUEZ NAVARRO (Lloret de Mar)

Ha mort als 58 anys. Era soltera. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a 2/4 d’11 del matí, al tanatori de Palafrugell.

MARÍA CRISTINA BALTRONS RIBAS (Lloret de Mar)

Ha mort als 61 anys. Era casada amb Agustí Ribas Pujos i tenia dos fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

MARÍA CRISTINA BALTRONS RIBAS (Lloret de Mar)

Ha mort als 61 anys. Era casada amb Agustí Ribas Pujos. Residia a Lloret de Mar.

JOAN HERNÁNDEZ VIADÉ (Lloret de Mar)

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Alejandra Barrigón Domínguez i tenia dos fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

JORDI TORRES DE LA TORRE (Blanes)

Ha mort als 53 anys. Era solter. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori de Blanes.

JOSEP GISPERT RIBAS (Santa Coloma de Farners)

Ha mort als 92 anys. Era vidu de Consol Coll Busquets i tenia dos fills. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, al cementiri de Santa Coloma de Farners.

JOAN HERNÁNDEZ VIADÉ (Lloret de Mar)

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Alejandra Barrigón Domínguez i tenia dos fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

MARIA PÉREZ BUSQUETS (Blanes)

Ha mort als 78 anys. Era casada amb Joan Llop Pasqual. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

JORDI TORRES DE LA TORRE (Blanes)

Ha mort als 53 anys. Era solter. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori de Blanes.

PERE ICART SUY (Arbúcies)

Ha mort als 71 anys. Era casat amb Maria Lourdes Permanyer Prat. Residia a Arbúcies. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, al tanatori d’Arbúcies.

JOAN PAGES MATÒ (Hostalric)

Ha mort als 66 anys. Era casat amb Marina Alcúdia Valls. Residia a Hostalric. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Santa Maria dels Socors d’Hostalric.

EDUARDO MÁRQUEZ SERRANO (Blanes)

Ha mort als 75 anys. Era casat amb María Luisa Ponce Pérez. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de la Sagrada Família de Blanes.

FRANCISCO MOLERO MUÑOZ (Sils)

Ha mort als 73 anys. Era vidu de Vicenta Carroza Benítez. Residia a Sils. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 12 del migdia, al tanatori Mémora de Salt.

MARIANO GUTIÉRREZ SANTIAGO (Santa Coloma de Farners)

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Rosario de la Vega Barrera. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Santa Coloma de Farners.

LLORENÇ COLL MAS (Santa Coloma de Farners)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Carme Güell Quer. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JOAN PRATSEVALL RIERA (Sils)

Ha mort als 69 anys. Era casat amb Maria Roca Viñolas i tenia dues filles. Residia a Sils. L’enterrament se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 10 del matí, al cementiri de Sils.

FELICIDAD CHAMORRO CORTÉS (Blanes)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Pedro López Arellano. Residia a Malgrat de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori de Blanes.

NEUS MOLLFULLEDA VIETA (Blanes)

Ha mort als 55 anys. Era casada amb Raymond Jean Marie Patteet. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Santa Teresa de Blanes.

EDUARDO MÁRQUEZ SERRANO (Blanes)

Ha mort als 75 anys. Era casat amb María Luisa Ponce Pérez. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de la Sagrada Família de Blanes.

MARIANO GUTIÉRREZ SANTIAGO (Santa Coloma de Farners)

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Rosario de la Vega Barrera. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Santa Coloma de Farners.

JOAN PRATSEVALL RIERA (Sils)

Ha mort als 69 anys. Era casat amb Maria Roca Viñolas i tenia dues filles. Residia a Sils. L’enterrament se celebrarà demà dimarts, a 2/4 de 10 del matí, al cementiri de Sils.

JUAN BAENA ALCAIDE (Maçanet de la Selva)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Rosario Castro Luna. Residia a Maçanet de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Sant Llorenç de Maçanet de la Selva.

PERE ALARCÓN SOLER (Arbúcies)

Ha mort als 76 anys. Era vidu de Maria Antònia Mateu Boter. Residia a Arbúcies. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori Mémora d’Arbúcies.

BACILIO OBREGÓN ALEJOS (Anglès)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Margarita Canario de Obregón. Residia a Anglès.

JOSEP POU CASAS (Blanes)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Anna Perpiñà Verdalet. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a la 1 del migdia, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

ALFRED PERNAL VILASECA (Santa Coloma de Farners)

Ha mort als 101 anys. Era vidu de Carmen Castro Siota. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, al cementiri de Sant Feliu de Guíxols.

ANTONIO ALSINA PARÉS (Lloret de Mar)

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Maria Ester Fumanal Castro i tenia tres fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

JORDI BERGADÀ BRIANSO (Lloret de Mar)

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Elena Agustí Esteve i tenia dos fills. Residia a Lloret de Mar. Sala de vetlla al tanatori, avui dissabte, de 2/4 de 10 del matí a la 1 del migdia.

ANTONIA GARCÍA RAMÍREZ (Blanes)

Ha mort als 81 anys. Era vídua d’Antonio Matas Durán. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 6 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

CONXITA PLANAGUMÀ PALOMÉ (Batet de la Selva)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Josep Canalias Brugada i tenia tres fills. Residia a Batet de la Serra. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a l’església de Santa Maria de Batet de la Serra.

ÀNGELA GUIXÉ MOLINS (Maçanet de la Selva)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Josep Francesch Clos. Residia a Maçanet de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Llorenç de Maçanet de la Selva.

FRANCISCO FERNÁNDEZ MARÍN (Blanes)

Ha mort als 77 anys. Era solter. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, al tanatori de Blanes.

JOSEP BOADAS GRUART (Santa Coloma de Farners)

Ha mort als 71 anys. Era casat amb Fina Carreras Ventura. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Coloma de Farners.

JUAN RODRÍGUEZ SÁNCHEZ (Santa Coloma de Farners)

Ha mort als 88 anys. Era vidu de Purificación Clemente Fernández. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Santa Coloma de Farners.

ÀNGELA GUIXÉ MOLINS (Maçanet de la Selva)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Josep Francesch Clos. Residia a Maçanet de la Selva. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Llorenç de Maçanet de la Selva.

JOAQUIM MADEO ABRIL (Amer)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Pilar Vilamitjana Font. Residia a Amer. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria d’Amer.

FRANCISCO FERNÁNDEZ MARÍN (Blanes)

Ha mort als 77 anys. Era solter. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 12 del migdia, al tanatori de Blanes.

JUAN RODRÍGUEZ SÁNCHEZ (Santa Coloma de Farners)

Ha mort als 88 anys. Era vidu de Purificación Clemente Fernández. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Santa Coloma de Farners.

JOSEP BOADAS GRUART (Santa Coloma de Farners)

Ha mort als 71 anys. Era casat amb Fina Carreras Ventura. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Coloma de Farners.

ÀNGELA GUIXÉ MOLINS (Maçanet de la Selva)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Josep Francesch Clos. Residia a Maçanet de la Selva. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Llorenç de Maçanet de la Selva.

FRANCISCO FERNÁNDEZ MARÍN (Blanes)

Ha mort als 77 anys. Era solter. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 12 del migdia, al tanatori de Blanes.

JOAQUIM MADEO ABRIL (Amer)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Pilar Vilamitjana Font. Residia a Amer. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria d’Amer.

SARA MURIEL GÓMEZ (Blanes)

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Manuel Gómez Hernández. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, al tanatori de Blanes.

UBALDA BUSTO ALONSO (Vidreres)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Ramon Buria Rodríguez. Residia a Vidreres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Vidreres.

ANNA MARIA IGLESIAS PUIGDEVALL (Sant Feliu de Buixalleu)

Ha mort als 68 anys. Era soltera i residia a Sant Feliu de Buixalleu. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Feliu de Buixalleu.

DOLORS NORAY ESPEIX (Lloret de Mar)

Ha mort als 79 anys. Era vídua d’Ezequiel Piñero Fernández i tenia tres fills. Residia a Lloret de Mar.

ANUNCIA GARCÍA ARANDA (Blanes)

Ha mort als 97 anys. Era vídua d’Alfred Martínez Merino. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, al Tanatori Mémora de Blanes.

QUIMETA VIETA GELMÀ (Blanes)

Ha mort als 101 anys. Era vídua de Juan Maresma Ustrich. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sta. Maria de Blanes.

ANNA MARIA IGLESIAS PUIGDEVALL (Sant Feliu de Buixalleu)

Ha mort als 68 anys. Era soltera i residia a Sant Feliu de Buixalleu. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Feliu de Buixalleu.

DOLORS NORAY ESPEIX (Lloret de Mar)

Ha mort als 79 anys. Era vídua d’Ezequiel Piñero Fernández i tenia tres fills. Residia a Lloret de Mar.

ANUNCIA GARCÍA ARANDA (Blanes)

Ha mort als 97 anys. Era vídua d’Alfred Martínez Merino. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, al Tanatori Mémora de Blanes.

JOSEP NAVARRO CASADEVALL (Santa Coloma de Farners)

JOSEP NAVARRO CASADEVALL (Santa Coloma de Farners)

JOAQUIM PALMADA PRATSEVALLS (Sils)

JOAQUIM PALMADA PRATSEVALLS (Sils)

MANOLO LASHERAS BARRABÉS (Blanes)

MANOLO LASHERAS BARRABÉS (Blanes)

NANDO GONZÁLEZ PÉREZ (Arbúcies)

NANDO GONZÁLEZ PÉREZ (Arbúcies)

MERCÈ MARTORELL JULIÀ (Riudarenes)

MERCÈ MARTORELL JULIÀ (Riudarenes)

FÉLIX LÓPEZ CAPELLADES (Hostalric)

FÉLIX LÓPEZ CAPELLADES (Hostalric)

JOSEP EXPÓSITO ROURA (La Cellera de Ter)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Àngela Vilarrasa Juanola. Residia a la Cellera de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de la Cellera de Ter.

FRANCESC ORRI ARTIGAS (Amer)

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Carme Blanch Sidera. Residia a Amer. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria d’Amer.

EMILI FRIGOLÉ BOSCH (Santa Coloma de Farners)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Maria Valls Torrent. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Coloma de Farners.

EMILI FRIGOLÉ BOSCH (Santa Coloma de Farners)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Maria Valls Torrent. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Coloma de Farners.

LLUÍS MOLINS SALA (Vilobí d’Onyar)

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Pilar Carandell Pèlach. Residia a Vilobí d’Onyar. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Esteve de Vilobí d’Onyar.

JOSEFA FERNÁNDEZ MELO (Blanes)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Juan Ramírez Caravante. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

LLUÍS MOLINS SALA (Vilobí d’Onyar)

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Pilar Carandell Pèlach. Residia a Vilobí d’Onyar. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Esteve de Vilobí d’Onyar.

ANTÒNIA RIERA ANGLADA (Osor)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Pere Cros Palomeras. Residia a Osor. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Pere d’Osor.

MUHAMADOU SANNOH (Lloret de Mar)

Ha mort als 36 anys. Era casat amb Fatoumata Hidrah. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a 1/4 i 5 minuts de tres de la tarda, al tanatori de Lloret de Mar.

JOSÉ ANTONIO SACASA GONZÁLEZ (Vidreres)

Ha mort als 45 anys. Era casat amb Lídia Fernández Batllosera. Residia a Vidreres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

MUHAMADOU SANNOH (Lloret de Mar)

Ha mort als 36 anys. Era casat amb Fatoumata Hidrah. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a 1/4 i 5 minuts de tres de la tarda, al tanatori de Lloret de Mar.

EDUARDO ALEJANDRO RODRÍGUEZ CASTILLO (Lloret de Mar)

Ha mort als 34 anys. Era solter. Residia a Lloret de Mar.

EUGENIO RUIZ PÉREZ (Caldes de Malavella)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Maria Josefa Mérida Sánchez. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Esteve de Caldes de Malavella.

FONSU MORER REGÀS (Arbúcies)

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Carmen Parera Xargallo. Residia a Arbúcies. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Quirze i Santa Julita d’Arbúcies.

PAQUITA CANALETA ARGEMÍ (Arbúcies)

Ha mort als 65 anys. Residia a Arbúcies. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Quirze i Santa Julita d’Arbúcies.

MARIA ROSA CORTACANS CALSINA (Santa Coloma de Farners)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Conrad Bullich Espuña. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Coloma de Farners.

PERE TENAS PORTABELLA (Lloret de Mar)

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Maria Rosa Palomé Coll. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, al tantori Mémora de Girona.

PAQUITA CANALETA ARGEMÍ (Arbúcies)

Ha mort als 65 anys. Residia a Arbúcies. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Quirze i Santa Julita d’Arbúcies.

JOSEP BELLAVISTA BASSAS (Santa Coloma de Farners)

Ha mort als 96 anys. Era vidu de Maria Subirós Font. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Coloma de Farners.

JOSEP JUNQUERA FUSELLAS (Amer)

Ha mort als 76 anys. Era casat amb María Carmen Muriana Zamudio. Residia a Amer. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria d’Amer.

PAQUITA CANALETA ARGEMÍ (Arbúcies)

Ha mort als 65 anys. Residia a Arbúcies. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Quirze i Santa Julita d’Arbúcies.

ALFONS NÚÑEZ CANO (Tossa de Mar)

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Maria Teresa More Fábregas i tenia dues filles. Residia a Tossa de Mar.

JOSEP JUNQUERA FUSELLAS (Amer)

Ha mort als 76 anys. Era casat amb María Carmen Muriana Zamudio. Residia a Amer. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria d’Amer.

MARIA ROSA TORT COLOMER (Tossa de Mar)

Ha mort als 90 anys. Era vídua d’Antonio Díez González i tenia dos fills. Residia a Tossa de Mar. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 11 el matí, a la parròquia de Sant Vicenç de Tossa de Mar.

TONI DUCH COLL (Vilobí d’Onyar)

Ha mort als 80 anys. Era vidu de Maria Garzón Nevado. Residia a Vilobí d’Onyar. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 6 de la tarda, a la parròquia de Sant Esteve de Vilobí d’Onyar.

LOLA VERDAGUER MESTRES (Santa Coloma de Farners)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Joaquim Viñolas Estrach. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Coloma de Farners.

JOAN BRUJATS LLOVERAS (Riudellots de la Selva)

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Rosa Barnés Pòrtulas. Residia a Riudellots de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, a l’església de Sant Esteve de Riudellots de la Selva.

JOAN AYATS DALMAU (Arbúcies)

Ha mort als 71 anys. Era casat amb Carmen Garriga Mallart. Residia a Arbúcies. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Quirze i Santa Julita d’Arbúcies.

MARIA VIÑOLAS CLARA (Amer)

Ha mort als 68 anys. Era casada amb Josep Birosta Pagès. Residia a Amer. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria d’Amer.

JOAN CAIMEL ROCOSA (Sils)

Ha mort als 70 anys. Era casat amb Àngela Valls Isern. Residia a Sils. La cerimònia se celebrarà avui, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria de Sils.

JORDI MOLINA GONZÁLEZ (Caldes de Malavella)

Ha mort als 59 anys. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori Mémora de Palafrugell.

ROSA MESTRES DONÉS (Caldes de Malavella)

Ha mort als 75 anys. Era casada amb Josep Brujats Bertran. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Cassà de la Selva.

ANTONIO RUBIO PASTOR (Blanes)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Isabel Ponce Peña. Residia a Blanes. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Blanes.

MARIA ROSA COSTA CONGOST (Arbúcies)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Joan Planas Negre. Residia a Arbúcies. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Quirze i Santa Julita d’Arbúcies.

MARIA LLORET VILARRASA (La Cellera de Ter)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Macià Vilajoliu Lloret. Residia a la Cellera de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de la Cellera de Ter.

TRINIDAD ZAPATA SOLER (Lloret de Mar)

Ha mort als 60 anys. Era vídua de José María Rubio Rubio. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

MARIA VALLS PAGÈS (Lloret de Mar)

Ha mort als 95 anys. Era vídua d’Agustí Pou i tenia dos fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

ANTONIO MONJONELL LÓPEZ (Lloret de Mar)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Claudina Pascual Fajardo. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

FELIPE LUBIAS CERCADILLO (Blanes)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Adoración Pobo López. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Teresa de Blanes.

VICTORIA COLL PALLAROLS (Blanes)

Ha mort als 97 anys. Era vídua d’Antonio Conesa Martínez. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori de Blanes.

PABLO FERNÁNDEZ PALOMARES (Blanes)

Ha mort als 68 anys. Era casat amb Magdalena Encarnación Romero Ortiz. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.