Gironès

Defuncions a Girona i el Gironès. Necrològioques i esqueles diàries del Gironès repartides per població.ANTONIO PÉREZ PÉREZ

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Isabel Rubiano Rodríguez i tenia quatre fills. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 10 del matí, al Tanatori de Girona.

LAURA SALVÀ PUJOL

Ha mort als 74 anys. Era vídua d´Amador Rodríguez Martínez i tenia dos fills. Residia a Quart. L´enterrament se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 4 de la tarda, al tanatori de Girona.

LLUÍS MARJANEDAS RIERA

Ha mort als 62 anys. Era casat amb Maria Carreras Juana i tenia dos fills. Residia a Cassà de la Selva. L´enterrament se celebrarà demà dijous, a 2/4 de 12 del migdia, al Tanatori de Cassà de la Selva.

LAURA SALVÀ PUJOL

Ha mort als 74 anys. Era vídua d´Amador Rodríguez Martínez i tenia dos fills. Residia a Quart. L´enterrament se celebrarà demà dimecres, a 2/4 de 4 de la tarda, al tanatori de Girona.

ELENA CASTILLO RUIZ

Ha mort als 79 anys. Era vídua d´Antonio Córdoba Ramírez i tenia dos fills. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, al Tanatori de Llagostera.

RAFEL BONMATÍ CASAS

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Conxita Forés Alsina i tenia quatre fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, al Tanatori de Girona.

PERE BOADA ARTAU

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Angelina Badia Simon i tenia tres fills. Residia a Girona. L´enterrament se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria Auxiliadora - Salesians de Girona.

JOAQUIM VENTURA VALENTÍ

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Júlia Esteva Mallorquí i tenia tres filles. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, al Tanatori de Llagostera.

MARIA OLIVERAS CAPELL

Ha mort als 96 anys. Era vídua d´Enric Batlle Nierga i tenia dues filles. Residia a Salt. L´enterrament se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

JOSEP AGUSTÍ AULET

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Flora Ball-llosera Planas i tenia dues filles. Residia a Girona. Se celebrarà una cerimònia avui dilluns, a les 12 del migdia, al Tanatori de Girona.

RAFEL BONMATÍ CASAS

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Conxita Forés Alsina i tenia quatre fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 12 del migdia, al Tanatori de Girona.

BERNABÉ PARRAMON VILA

Ha mort als 90 anys. Era vidu de Pepita Galceran Prunés i tenia una filla. Residia a Girona. L´enterrament se celebrarà avui dilluns, a les 9 del matí, a l´església parroquial de Domeny.

ANDREU BOADA SERRAT

Ha mort als 67 anys. Tenia dos fills. La cerimònia de comiat serà avui, a 2/4 de 4 de la tarda, al Tanatori de Salt.

MERCÈ GOMIS COLLS

Ha mort als 93 anys. Era vídua d´Alfons Salleras Cros i tenia dues filles. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

JUANA DURÁN AMAYA

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Valentín Expósito Rudilla i tenia cinc fills. Residia a Girona. La cerimònia serà avui, a les 5 de la tarda, al Tanatori de Salt.

JOAQUIM LLINÀS BONMATÍ

Ha mort als 88 anys. Era vidu d´Emília Suàrez Ciera i tenia un fill. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia serà avui divendres, a les 5 de la tarda, a la sala de cerimònies del Tanatori de Cassà.

ANDREU BOADA SERRAT

Ha mort als 67 anys. Tenia dos fills. La cerimònia de comiat se celebrarà demà divendres, a 2/4 de 4 de la tarda, al Tanatori de Salt.

ÀNGELA FERRER MATÓ

Ha mort als 85 anys. Era casada amb Ricard Moreno González i tenia un fill. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

ANDRÉS NOGALES RUDILLA

Ha mort als 62 anys. Era casat amb Mari García Uréndez i tenia tres filles. Residia a Girona. La cerimònia serà avui dijous, a 2/4 de 12 del migdia, al Tanatori de Girona.

TERESA SÀBAT GUMÀ

Ha mort als 99 anys. Era vídua d´Hermenegildo Canals Mercader i tenia un fill. Residia a Girona. L´enterrament serà avui dijous, a les 12 del migdia, a la capella de la residència Germanetes dels Pobres de Girona.

NURI BARROT FAIXES

Ha mort als 74 anys. Era casada amb Esteve Sayols Pinsach i tenia tres fills. Residia a Salt. L´enterrament se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

DELIA ANA ZEITUNE MANDIL

Ha mort als 78 anys. Era casada amb Julio Ricardo Corsunsky Jaiten i tenia una filla. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, al Tanatori de Girona.

ÀNGELA FERRER MATÓ

Ha mort als 85 anys. Era casada amb Ricard Moreno González i tenia un fill. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

MATEO BARRAGÁN CUBILLAS

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Carmen Ortega Lijarcio i tenia quatre fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, al Tanatori de Girona.