Gironès

Defuncions diàries a Girona i el Gironès. Necrològiques a Girona i Gironès. Actualització diària de defuncions a Girona i comarques de Girona.

ANTONIO PÉREZ PÉREZ

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Isabel Rubiano Rodríguez i tenia quatre fills. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 10 del matí, al Tanatori de Girona.

LAURA SALVÀ PUJOL

Ha mort als 74 anys. Era vídua d´Amador Rodríguez Martínez i tenia dos fills. Residia a Quart. L´enterrament se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 4 de la tarda, al tanatori de Girona.

LLUÍS MARJANEDAS RIERA

Ha mort als 62 anys. Era casat amb Maria Carreras Juana i tenia dos fills. Residia a Cassà de la Selva. L´enterrament se celebrarà demà dijous, a 2/4 de 12 del migdia, al Tanatori de Cassà de la Selva.

LAURA SALVÀ PUJOL

Ha mort als 74 anys. Era vídua d´Amador Rodríguez Martínez i tenia dos fills. Residia a Quart. L´enterrament se celebrarà demà dimecres, a 2/4 de 4 de la tarda, al tanatori de Girona.

ELENA CASTILLO RUIZ

Ha mort als 79 anys. Era vídua d´Antonio Córdoba Ramírez i tenia dos fills. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, al Tanatori de Llagostera.

RAFEL BONMATÍ CASAS

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Conxita Forés Alsina i tenia quatre fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, al Tanatori de Girona.

PERE BOADA ARTAU

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Angelina Badia Simon i tenia tres fills. Residia a Girona. L´enterrament se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria Auxiliadora - Salesians de Girona.

JOAQUIM VENTURA VALENTÍ

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Júlia Esteva Mallorquí i tenia tres filles. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, al Tanatori de Llagostera.

MARIA OLIVERAS CAPELL

Ha mort als 96 anys. Era vídua d´Enric Batlle Nierga i tenia dues filles. Residia a Salt. L´enterrament se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

JOSEP AGUSTÍ AULET

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Flora Ball-llosera Planas i tenia dues filles. Residia a Girona. Se celebrarà una cerimònia avui dilluns, a les 12 del migdia, al Tanatori de Girona.