Garrotxa

Necrològioques, esqueles i defuncions a Olot i la Garrotxa


 


M. TERESA TURÓN BARRINA (Santa Pau)

Ha mort als 79 anys. Era casada amb Narcís Bartrina Nogué i tenia un fill. Residia a Santa Pau. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 1/4 d’1 del migdia, a l’església de Santa Maria de Santa Pau.

PALMENIA GARCÍA SOLÍS (Olot)

Ha mort als 51 anys. Tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

EUGENI VILA PICART (Sant Jaume de Llierca)

Ha mort als 78 anys. Era vidu de Carme Serra Domènech i tenia un fill. Residia a Sant Jaume de Llierca. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Jaume de Llierca.

M. TERESA TURÓN BARRINA (Santa Pau)

Ha mort als 79 anys. Era casada amb Narcís Bartrina Nogué i tenia un fill. Residia a Santa Pau. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a 1/4 d’1 del migdia, a l’església de Santa Maria de Santa Pau.

PALMENIA GARCÍA SOLÍS (Olot)

Ha mort als 51 anys. Tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

MARIA DOLORS FEIXAS ROCA (Besalú)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Bartomeu Guix Torroella i tenia quatre fills. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 6 de la tarda, al monestir de Sant Pere de Besalú.

NÚRIA MARCÉ JUNCÀ (Sant Joan les Fonts)

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Joan Garriga Boix i tenia tres fills. Residia a Sant Joan les Fonts. La cerimò nia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la placeta del cementiri de Sant Joan les Fonts.

MONTSERRAT MASSANA MOLERA (Argelaguer)

Era casada amb Francesc Tomàs Aymerich i tenia quatre fills. Residia a Argelaguer.

JORDI ORTUÑO VILA (Sant Joan les Fonts)

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Rosa Bremont Expósito i tenia un fill. Residia a Sant Joan les Fonts. La cerimònia se celebrarà en la intimitat familiar.

TERESA BUSQUETS PUIXEGUT (Olot)

Ha mort als 73 anys. Era casada amb Pere Carré Pons i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a l’església de Sant Pere de les Preses.

MARISSA BUTCHOSA GUI (Olot)

Ha mort als 53 anys. Era casada amb Joan Soler Maso i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

GLÒRIA XART DANÉS (Olot)

Ha mort als 72 anys. Tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri d’Olot.

MARISSA BUTCHOSA GUI (Olot)

Ha mort als 53 anys. Era casada amb Joan Soler Maso i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

SEBASTIAN ALIN ZAVOIAN (Hostalnou de Bianya)

Ha mort als 51 anys. Era casat amb Leontina Zavoian i tenia una filla. Resi dia a l’Hostalnou de Bianya. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda a la capella del cementiri d’Olot.

JORDI SALA BUSQUETS (Olot)

Ha mort als 49 anys. Tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

JOSEP BUXASAS BARTROLI (Olot)

Ha mort als 90 anys. Era vidu de Maria Cros Hurtós i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a l’església de Sant Esteve d’Olot.

JORDI SALA BUSQUETS (Olot)

Ha mort als 49 anys. Tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

PERE FREIXAS MARTÍ (Santa Pau)

«En Pere de la Planademont» Ha mort als 68 anys. Era solter. Residia a Santa Pau. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 5 de la tarda, a l’església de Santa Maria de Santa Pau.

ISABEL PRAT MARGALL (Olot)

Ha mort als 84 anys. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

BARTOMEU VILA BLANCH (Sant Feliu de Pallerols)

Ha mort als 90 anys. Residia a Sant Feliu de Pallerols. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 5 de la tarda, a l’església de Sant Feliu de Pallerols.

ANGELINA COMAS LLAGOSTERA (Olot)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Lluís Turon Grabuleda i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

MAGDALENA GURT GIRGAS (Olot)

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Pere Ferrés Salgueda i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui diu­menge, a les 9 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

JOAN SAQUÉS GARNATXE (Olot)

Ha mort als 67 anys. Tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri d’Olot.

FRANCESC PUIGVERT PUJOL (Olot)

Era casat amb Dolors Planagumà Compte i tenia una filla. Residia a Sant Quirze del Vallès. La cerimònia se celebrarà en la intimitat de la família.

MONTSERRAT BALATEU VERGÉS (Sant Jaume de Llierca)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Joan Esquena Puigdemont i tenia una filla. Residia a Sant Jaume de Llierca. La cerimònia se celebrarà en la intimitat de la família.

TERESA RODA COROMINAS (Sant Feliu de Pallerols)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Joan Colomer Compta i tenia una filla. Residia a Sant Feliu de Pallerols. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a l’església de Sant Feliu de Pallerols.

DANIEL CERVOSA AGUSTÍ (Castellfollit de la Roca)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Irene Navarro Xifré i tenia dues filles. Residia a Castellfollit de la Roca. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a l’exterior del cementiri de Castellfollit de la Roca.

LUCIANA MORENO MAILLO (Sant Joan les Fonts)

Ha mort als 82 anys. Era vídua d’Emilio García Cano i tenia vuit fills. Residia a Sant Joan les Fonts. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a l’exterior del cementiri municipal de Sant Joan les Fonts.

SERAFINA CASTANY MASANAS (Sant Joan les Fonts)

Ha mort als 90 anys. Era vídua d’Agustí Plana Puigdomènech i tenia tres fills. Residia a Sant Joan les Fonts. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, a l’exterior del cementiri municipal de Sant Joan les Fonts.

PILAR LÓPEZ CODINA (Olot)

Ha mort als 88 anys. Tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

JUANJO MARTÍNEZ IBÁÑEZ (Les Preses)

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Antonieta Font Vilarrasa i tenia tres fills. Residia a les Preses. La cerimònia se celebrà ahir a 2/4 de 5 de la tarda a l’església de Sant Pere de les Preses.

MONTSERRAT PUJAL MOLINER (Olot)

Ha mort als 79 anys. Era casada amb Frederic Vallejo Miret i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

RAMONA GRAUGES SAYOL (Olot)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Joan Gou Torrent i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri d’Olot.

JOAN SALA OBRADOR (Olot)

Ha mort als 90 anys. Era vidu de Fina Rocarols Rodeja i tenia dos fills. Residia a la Canya. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 9 del matí, a la placeta del cementiri municipal d’Olot.

MARIA MOTJER GIMBERNAT (Sant Joan les Fonts)

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Josep Serrat Gelada i tenia dues filles. Residia a Sant Joan les Fonts. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, en la intimitat de la família.

JOAN VIDAL MASOLIVER (Sant Jaume de Llierca)

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Remei Costa Quintana i tenia tres fills. Residia a Argelaguer. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 5 de la tarda, a l’exterior del cementiri municipal de Sant Jaume de Llierca.

BARTOLOMÉ GUERRA ZAMUDIO (Olot)

Ha mort als 67 anys. Era casat amb Maria Josefa Casado Ropero i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

ALEJANDRO HERRANDO CUBERO (Olot)

Ha mort als 96 anys. Era vidu de Humildad Hernando Ruiz i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres en la intimitat de la família.

RAMONA GRAUGES SAYOL (Olot)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Joan Gou Torrent i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri d’Olot.

CARME BADOSA FAJULA (Sant Joan les Fonts)

Ha mort als 78 anys. Era vídua de Lluís Comamala Parramon i tenia tres fills. Residia a Sant Joan les Fonts. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a l’església de Sant Salvador de Bianya.

JOSEP VILA SURROCA (Sant Joan les Fonts)

Ha mort als 88 anys. Era vidu d’Emília Gifre Bosch i tenia un fill. Residia a Sant Joan les Fonts. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a l’església de Sant Joan les Fonts.

FRANCISCO MARTOS MEJÍAS (Olot)

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Palmira Domínguez Flores i tenia cinc fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 9 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

JOSEP FREIXAS TUBERT (Santa Pau)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Pilar Corcoy Planella i tenia un fill. Residia a Santa Pau. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Vicenç del Sallent.

FRANCISCO MARTOS MEJÍAS (Olot)

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Palmira Domínguez Flores i tenia cinc fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 9 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

MARIA TERESA COLL MACH (Olot)

Ha mort als 59 anys. Era casada amb Juan Sánchez Martínez i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 11 del matí, a la placeta del cementiri d’Olot.

ANNA MORENILLA ROBLES (Sant Joan les Fonts)

Ha mort als 69 anys. Era casada amb Mario Vilaseca Peón i tenia dos fills. Residia a Sant Joan les Fonts. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la sala polivalent del cementiri d’Olot.

MAGDALENA GARCÍA GARCÍA (Olot)

Ha mort als 100 anys. Era vídua d’Antonio Fernández Fernández i tenia cinc fills. Residia a Olot. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

MARIA BARNADA VIDAL (Les Preses)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Josep Masó Roca i tenia tres fills. Residia al Mallol. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de les Preses.

RAMON COSTA FORTET (Olot)

Ha mort als 67 anys. Era casat amb Nuri Plana Giralt i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia de comiat se celebrarà avui diumenge, a les 11 del matí, a la sala polivalent del cementiri d’Olot.

MARIA BARNADA VIDAL (El Mallol)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Josep Masó Roca i tenia tres fills. Residia al Mallol. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de les Preses.

ROSALIA PEÓN FERRERES (Sant Joan les Fonts)

Ha mort als 97 anys. Tenia dos fills. Residia a Sant Joan les Fonts. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a la sala polivalent del Cementiri Municipal d’Olot

ASTRID MARIA VERMEIJEN (Olot)

Ha mort als 82 anys. Era casada amb Phocas Harko Savenije i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 3 de la tarda, a la sala polivalent del cementiri d’Olot.

FELICIDAD PRIOR TRULLENQUE (Olot)

Ha mort als 91 anys. Era vídua d’Eugenio Guijo González i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la capella del Cementiri Municipal d’Olot.

JOSEP DOMÈNECH FEIXAS (Hostalets d’en Bas)

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Núria Vidal Segué i tenia dos fills. Residia a Hostalets d’en Bas. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a l’església de Santa Maria d’Hostalets d’en Bas.

MIQUEL GUIX MAYOLA (Les Preses)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Teresa Bartis Salart i tenia dos fills. Residia a les Preses. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Pere de les Preses.

JOSEFA DOMÍNGUEZ MARTÍNEZ (Sant Joan les Fonts)

Ha mort als 89 anys. Era casada amb Juan Garrido Martínez i tenia cinc fills. Residia a Sant Joan les Fonts. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la capella del Cementiri Municipal d’Olot.

FELICIDAD PRIOR TRULLENQUE (Olot)

Ha mort als 91 anys. Era vídua d’Eugenio Guijo González i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, a la capella del Cementiri Municipal d’Olot.

MIQUEL REIXACH COMAMALA (Montagut i Oix)

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Maria Rosa Villegas Viñas i tenia dos fills. Residia a Montgut i Oix. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a l’església del Santíssim Salvador de Castellfollit de la Roca.

LLORENÇ PINEDA RIGART (Montagut i Oix)

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Rosa M. Roura Serra i tenia dos fills. Residia a Montagut i Oix. La cerimònia es va celebrar ahir dimarts, a la tarda, a l’església de Sant Pere de Montagut.

MARIA SANTAEULÀRIA GELIS (Les Preses)

Ha mort als 99 anys. Residia a les Preses. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 de matí, a l’església de Sant Pere de les Preses.

MARIA LLACH VENTULÀ (Olot)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Pere Planella Sau i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, a l’església del Sagrat Cor dels Caputxins d’Olot.

RAMON GARCÍA TARÍN (Besalú)

Ha mort als 90 anys. Era vidu de Mercè Canal Darné i tenia un fill. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, al monestir de Sant Pere de Besalú.

PERE GAYOLÀ IGLÈSIAS (Besalú)

Ha mort als 74 anys. Era vidu de Paquita Bertran Ferrermoner i tenia una filla. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, al monestir de Sant Pere de Besalú.

JOAN RIGALL QUER (Olot)

JOAN RIGALL QUER (Olot)

LLUÍS PAGÉS PUIGVERT (Olot)

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Assumpció Morató Espuña i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

MERCÈ BARRIS VILA (Olot)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Joan Casals Domènech i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 5 de la tarda, a l’església de Sant Cristófor les Fonts.

JORDI GRÈBOL ARBAT (La Canya)

Ha mort als 85 anys. Era solter. Residia a la Canya. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

JOAN COSTA FERRER (Olot)

Ha mort als 64 anys. Era casat amb M. Carme Dorca Asparó i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la capella del cementiri d’Olot

RICARD CASAS CASTELLS (Olot)

Informació sobre defuncions i necrològiques del dia. Defuncions a Manresa, defuncions a Girona, defuncions a Barcelona

FRANCESC BERTRAN GRAU (Besalú)

Informació sobre defuncions i necrològiques del dia. Defuncions a Manresa, defuncions a Girona, defuncions a Barcelona

JOAQUIM ESCARRÀ MASMITJÀ (Olot)

Ha mort als 64 anys. Era casat amb Lourdes Alsina Canal i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

DOLORS SANTAEULÀRIA SERRA (Olot)

Ha mort als 69 anys. Era casada amb Quim Faja Rigart i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui, a 2/4 de 12 del migdia, al cementiri de la Pinya.

GABRIEL FEMENIA GOMILA (Olot)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Eigina Marianna Buschini i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri d’Olot.

PAQUITA BERTRAN FERRERMONER (Besalú)

Ha mort als 72 anys. Era casada amb Pere Gayolà Iglèsias i tenia una filla. Residia a Besalú La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 6 de la tarda, al Monestir de Sant Pere de Besalú.

GABRIEL FEMENIA GOMILA (Olot)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Eigina Marianna Buschini i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri d’Olot.

MIQUEL PUJOLAR FONT (Olot)

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Ramona Molas Gifre i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Riudaura.

JOAN CASADEVALL BARNADAS (Argelaguer)

Ha mort als 87 anys. Era solter. Residia a Argelaguer. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 4 de la tarda, a l’església de Sant Jaume de Llierca.

PEPITA VIÑOLAS VALLS (Olot)

Ha mort als 99 anys. Era vídua d’Antoni Juárez Asperó i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PEPITA PLANELLA DARNÉ (Castellfollit de la Roca)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Ramon Gelis Plantalech i tenia una filla. Residia a Castellfollit de la Roca. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a l’església de Sant Josep Obrer de la Canya.

TONET PRAT BANÚS (Sant Esteve d’en Bas)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Rosa Vilalta Riera i tenia dos fills. Residia a Sant Esteve d’en Bas. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Esteve d’en Bas.

ANTÒNIA PAREDES ARJONA (Olot)

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Rogelio Robiras Boix i tenia tres filles. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri d’Olot.

PERE VILA COLOBRANS (La Canya)

Ha mort als 74 anys. Residia a la Vall de Bianya. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a l’església de Sant Josep Obrer de la Canya.

JOAQUIM VALLS ROCA (Les Preses)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Emília Subiràs Costa i tenia tres fills. Residia a Bosc de Tosca. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a l’església de Sant Pere de les Preses.

MERCÈ HUIX ROVIRA (Olot)

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Joan Puigdevall Mata i tenia cinc fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri d’Olot.

PERE VILA COLOBRANS (La Canya)

Ha mort als 74 anys. Residia a la Vall de Bianya. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, a l’església de Sant Josep Obrer de la Canya.

JOAQUIM VALLS ROCA (Les Preses)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Emília Subiràs Costa i tenia tres fills. Residia a Bosc de Tosca. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a l’església de Sant Pere de les Preses.

TERESA SAROLA RUBERT (Besalú)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Jaume Planas Terradas i tenia una filla. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a la 1 del migdia, al Monestir de Sant Pere de Besalú.

ANGELINA GRABULOSA MATABOSCH (Olot)

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Ramon Roquer Plana i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a l’església de Sant Esteve d’Olot.

PEDRO COLLELL LLOVERA (Olot)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Elvira Ramos Salmerón. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

EMÍLIA SACREST AYATS (Olot)

Ha mort als 90 anys. Era vídua d’Arseni Julià Palé i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 d’1 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

FIDEL BATLLE SARGATAL (Santa Pau)

Ha mort als 64 anys. Era casat amb Mª Soledad Alcázar i tenia una filla. Residia a Santa Pau. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a l’església de Santa Maria de Santa Pau.

JOAN BADOSA PUJOLAR (Olot)

Ha mort als 88 anys. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

MARIA FRANCH COLOMER (Olot)

Ha mort als 85 anys. Era casada amb Joan Monells Plana i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, a l’església de Sant Esteve d’Olot.

ESTHER PI BADOSA (Santa Pau)

Ha mort als 30 anys. Residia a Santa Pau. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 6 de la tarda, a la capella del cementiri d’Olot.

JOAN LLORENS BASTIAN «EN JANOT» (Olot)

Ha mort als 61 anys. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

JOAN LLORENS BASTIAN «EN JANOT» (Olot)

Ha mort als 61 anys. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

LUCIO ROMERO YESTE (Olot)

Ha mort als 66 anys. Era casat amb Dolores Campano Bueno i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a l’església del Sagrat Cot dels Caputxins d’Olot.

TERESA SERRAT QUINTANA (Besalú)

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Joan Serra Quintana i tenia tres fills. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a la 1 del migdia, al monestir de Sant Pere de Besalú.

LOURDES AGUSTÍ PINEDA (Sant Joan les Fonts)

Ha mort als 90 anys. Era casada amb Quim Roig Vila i tenia tres fills. Residia a Sant Joan les Fonts. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a l’església de Sant Joan les Fonts.

PILAR ROSSELL SOLÉ (Olot)

Ha mort als 83 anys. Era casada amb Jordi Vallés Tadeo i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

PILAR TORRENT ILLAMOLA (Sant Esteve d’en Bas)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Pelai Tayant Morató i tenia un fill. Residia a Sant Esteve d’en Bas. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Esteve d’en Bas.

EVELYN DITZE DITZE (Olot)

Ha mort als 76 anys. Era casada amb Josep M. Plans Vilardebo i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà en la intimitat de la família.

CARME DORCA MASLLORENS (La Canya)

Ha mort als 78 anys. Era vídua de Joan Sitjar Turet i tenia dos fills. Residia a la Canya. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a l’església de Sant Josep Obrer de la Canya.

LLUÍS MARTORELL BOSCH (Olot)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Pilar Ferrés Tubert. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

LLUÍS GIRONELL COMPTE (Olot)

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Anna Masó Coll. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri d’Olot.

JOAN PAGÈS FÀBREGA (Olot)

Ha mort als 93 anys. Era vidu de Teresa Marcer Sau. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Cristòfor de les Fonts d’Olot.

ESTEVE MARCÉ PUJOL (Joanetes)

Ha mort als 87 anys. Era solter. Residia a Joanetes. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Romà de Joanetes.

RAMON DELGÀ COLLELL (Olot)

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Àngela Suñé Masdeu i tenia dues filles. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

CIPRIANA MARTÍN ARROYO (Olot)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Mateo Gil Núñez i tenia tres filles. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 5 de la tarda, a la capella del cementiri d’Olot.

RICARD MASCARELLA FONT (Olot)

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Maria Navarra Muntada i tenia un fill. Residia a Llanars. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri d’Olot.

ANA MARÍA SIERRA GARCÍA (Olot)

Ha mort als 64 anys. Era casada amb José Labrador Morejón i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

TERESA ALSINA FERRÉS (Olot)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Joan Fàbrega Pujol i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia de comiat es va celebrar ahir dilluns, a les 5 de la tarda, a la capella del cementiri d’Olot.

ANA NAVARRO NAVARRO (Besalú)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Francesc Portas Llorenç i tenia un fill. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 6 de la tarda, al monestir de Sant Pere de Besalú.

ALBERT COLOMER RAFART (Olot)

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Neus Nou Rivas i tenia quatre fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui ­diumenge, a les 11 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

ANTONIO GALINDO GARCÍA (Olot)

Ha mort als 87 anys. Era vidu de Dolores Melero Fuentes i tenia set fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui ­diumenge, a 2/4 d’1 del migdia, a la capella del cementiri d’Olot.

ENRIC FAJA CANADELL (Castellfollit de la Roca)

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Dolors Pijuan Graboleda i tenia dos fills. Residia a Castellfollit de la Roca. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a l’església del Santíssim Salvador de Castelfollit de la Roca.

JOAN LLAGOSTERA MASEGUR (Olot)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Joana Berga Barnó i tenia quatre fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a l’església de Sant Esteve d’Olot.

ANTONI COLLELL SERRAT (Les Planes d’Hostoles)

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Neus Güell Ribas i tenia un fill. Residia a les Planes d’Hostoles. La cerimònia es va celebrar ahir divendres, a la tarda, a l’església de Sant Cristòfol de les Planes d’Hostoles.

ANDREU BOSCH COMAJUAN (Besalú)

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Carme Gayolà Torrent i tenia dos fills. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, al Monestir de Sant Pere de Besalú.

JOAN OLIVERAS NOGUÉ «NAN» (Olot)

Ha mort als 65 anys. Era casat amb M. Mercè Font Torrent i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Sant Esteve d’Olot.

JOSEP BARTOLÍ OLIVET «EN BARTO» (Besalú)

Ha mort als 57 anys. Era solter. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 6 de la tarda, al monestir de Sant Pere de Besalú.

ROSA BLANCO SÁNCHEZ (Sant Feliu de Pallerols)

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Francisco López Otero i tenia dues filles. Residia a Sant Feliu de Pallerols. La cerimònia se celebrarà en la intimitat de la família.

ÁNGELES LÓPEZ NAVARRO (Olot)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Julio Escrich Navarro i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, a la capella del cementiri d’Olot.

DOLORS BOIX FÀBREGA (Sant Esteve d’en Bas)

Ha mort als 68 anys. Era casada amb Esteve Fàbrega Serarols i tenia un fill. Residia a Sant Esteve d’en Bas. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri d’Olot.

DOMINGO CAMPOS ROMERO (Olot)

Ha mort als 66 anys. Era casat amb Concepción Fajardo López i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 d’11 del matí, a la placeta del cementiri municipal d’Olot.

NATIVIDAD ANDRÉS DE LA ROSA (Olot)

Ha mort als 99 anys. Era vídua de Dionisio Mari Vázquez i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a l’església del Sagrat Cor Caputxins d’Olot.

LLUÍS VILA PARAROLS (Olot)

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Maria Escrivà Frigola. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a l’exterior del cementiri de Sant Cristòfor les Fonts.

JAUME SÁNCHES-CASTRO GIBERT (Olot)

Ha mort als 76 anys. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a l’església de Sant Joan les Fonts.

MERCÈ FRIGOLA AGUSTÍ (Besalú)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Pere Masmitjà Adroher. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, al monestir de Sant Pere de Besalú.

JOAN JUVANTENY PRAT (Joanetes)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Mercè Rovira Amargant i tenia cinc fills. Residia a Joanetes. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 12 del migdia, a l’església de Sant Romà de Joanetes.

FRANCISCA COLOMER ESPUÑA (Riudaura)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Vicenç Costa Costa. Residia a Riudaura. La cerimònia se celebrarà en la intimitat familiar.

PILAR BADOSA PRESTA (Sant Esteve d’en Bas)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Pere Presta Serrallonga i tenia quatre fills. Residia a Sant Esteve d’en Bas. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Esteve d’en Bas. La cerimònia tindrà lloc a la Sala ...

JOAN FERRÉS CURÓS (Olot)

Ha mort als 96 anys. Era vidu de Palmira Jordà Plana i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la placeta del cementiri d’Olot.

ANNA PALOMER SERRA (Besalú)

Ha mort als 99 anys. Era vídua de Joan Ribera Buixeda i tenia tres fills. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, al monestir de Sant Pere de Besalú.

PILAR VEGARA CAMPMANY (Olot)

Ha mort als 71 anys. Era casada amb Josep Bergadà Falgueras i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri d’Olot.

ANNA PALOMER SERRA (Besalú)

Ha mort als 99 anys. Era vídua de Joan Ribera Buixeda i tenia tres fills. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, al Monestir de Sant Pre de Besalú.

JOAN RODEJA VILA (La Canya)

Ha mort als 89 anys. Residia a Sant Joan les Fonts. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Josep Obrer de la Canya.

ANITA VALERI PUIGVERT (Olot)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Joan Danés Llongarriu i tenia quatre fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Esteve d’Olot.

JOAQUIM TEIXIDOR SUBIRANA «QUIM» (Olot)

Ha mort als 72 anys. Era vidu de Mariona Marcé Vila i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

JOAN RODEJA VILA (La Canya)

Ha mort als 89 anys. Residia a Sant Joan les Fonts. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sant Josep Obrer de la Canya.

CONCEPCIÓ ROVIRA BARRIS (Olot)

Ha mort als 81 anys. Era vídua de Miquel Trayet Canalias i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 d’11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

NEUS VERDAGUER RIUS (El Mallol)

Ha mort als 75 anys. Era casada amb Miquel Pagès Fajula i tenia una filla. Residia al Mallol. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Bartomeu del Mallol.

MARIA PAIRÓ RIGART (Hostalets d’en Bas)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Joan Llagostera Boada i tenia dos fills. Residia a Hostalets d’en Bas. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a l’església de Santa Maria dels Hostalets d’en Bas.

PACO AMORES LUQUE (La Canya)

Ha mort als 58 anys. Era casat amb Mariona Colom Bestregui i tenia dos fills. Residia a la Canya. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 11 del matí, a la placeta del cementiri municipal d’Olot.

CECILIA TRIADO ROQUET (Olot)

Ha mort als 88 anys. Era religiosa del Cor de Mar. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la capella del convent del Cor de Maria d’Olot en la intimitat.

MARIA CULLELL ARMENGUÉ (Sant Esteve d’en Bas)

Ha mort als 69 anys. Era casada amb Josep M. Colomer Roca i tenia dos fills. Residia a Sant Esteve d’en Bas. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a l’església de Sant Esteve d’en Bas.

JOAN CASTAÑO ORTIZ (Olot)

Ha mort als 90 anys. Era vidu de Pilar Arias Escuer i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 4 de la tarda, a la capella del cementiri d’Olot.

RELIGIOSA MARIA DORCA GUIX (Olot)

Ha mort als 96 anys. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 5 de la tarda, a la capella del Convent Cor de Maria d’Olot.

GINA COSTA DOMÈNECH (Olot)

Ha mort als 19 anys. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la sala polivalent del cementiri municipal.

MARTA COMPANYS GÜELL (Olot)

Ha mort als 46 anys. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 d’11 del matí, a la placeta del Cementiri Municipal d’Olot.

PALMIRA COLLELL COSTA (Olot)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Marcel Coderch Casadellà i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Sant Esteve d’Olot.

MANEL REIXACH PUIGEMONT (La Canya)

Ha mort als 69 anys. Era casat amb Imma Pagès Solà i tenia dos fills. Residia a la Canya. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Josep Obrer de la Canya.

GINA COSTA DOMÈNECH (Olot)

Ha mort als 19 anys. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a la sala polivalent del cementiri municipal.

ANA MARIA MARTHY CARTASEGNA (Olot)

Ha mort als 71 anys. Era casada amb Daniel Florencio Solari Pi i tenia dues filles. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a l’església de Santa Margarida de Bianya.

ARÍSTIDES RUIZ REATEGUI (Olot)

Ha mort als 71 anys. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà en la intimitat de la família.

ANITA RUIZ REATEGUI (Olot)

Ha mort als 62 anys. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà en la intimitat de la família.

MARGARITA VIÑAS JUVANTENY (La Canya)

Ha mort als 89 anys. Era vídua d’Agustí Masllorens Cid. Residia a la Ca nya. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a l’església de Sant Josep Obrer de la Canya.

ESTEVE CANAL PLANA (Castellfollit de la Roca)

Ha mort als 89 anys. Residia a Castellfollit de la Roca. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

ISABEL GUIX CANAL (Olot)

Ha mort als 90 anys. Era casada amb Joan Dorca Pagès i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

ANTONIO MANUEL PAREJA GONZÁLEZ (Olot)

Ha mort als 89 anys. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

JOSEP GUINART SALA (Olot)

Ha mort als 84 anys. Era casat amnb Bienve Vencedor Zarzo i tenia dues filles. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

CONCEPCIÓ ABEL FERRÉS (Olot)

Ha mort als 94 anys. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

AGUSTINA PLANELLA SERRAT (Olot)

Ha mort als 80 anys. Era vídua de Bartomeu Collelldevall Font i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a l’església del Sagrat Cor Caputxins d’Olot.

ALFREDO GARCÍA GIRALDO (Olot)

Ha mort als 66 anys. Era casat amb Dolors Domènech Madrid i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la sala polivalent del cementiri municipal d’Olot.

MARIA ESPUÑA COROMINA (Olot)

Ha mort als 94 anys. Residia a Olot. La cerimònia es va celebrar ahir dilluns, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PILAR ROURA TORRENT (Besalú)

Ha mort als 81 anys. Era vídua de Jaume Riu Sala i tenia tres fills. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, al monestir de Besalú.

RAMON SOY ESPUÑA (Olot)

Ha mort als 78 anys. Tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la placeta del cementiri municipal d’Olot.

ISABEL MARTÍNEZ BARCELÓ (Montagut i Oix)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Saturní Cros Tubert i tenia un fill. Residia a Oix. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Llorenç d’Oix.

REMEI VILALTA MARCH (Olot)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Joan Casadevall Sala i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Feliu de Pallerols.

ASSUMPCIÓ GARCÍA FAGEDA (Olot)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Josep Arrey Plana i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

ISABEL PUNSET PLANAGUMÀ (Sant Joan les Fonts)

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Jacint Font Canal i tenia un fill. Residia a Sant Joan les Fonts. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a l’església de Sant Joan les Fonts.

ISABEL PUNSET PLANAGUMÀ (Sant Joan les Fonts)

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Jacint Font Canal i tenia un fill. Residia a Sant Joan les Fonts. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, a l’església de Sant Joan les Fonts.

JOAN PARAROLS PINEDA (Sant Jaume de Llierca)

Ha mort als 95 anys. Era vidu de Margarita Cos Bosch i tenia quatre fills. Residia a Sant Jaume de Llierca. La cerimònia es va celebrar ahir dissabte al matí, a Montagut.

M. ROSA CARRERA MARTÍN (Olot)

Ha mort als 55 anys. Residia a Olot. La cerimònia es va celebrar ahir dissabte a la tarda, al cementiri d’Olot.

ASSUMPCIÓ BARRABÉS BOIX (Olot)

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Lluís Blanch Llurda i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia es va celebrar ahir dissabte a la tarda, al cementir d’Olot.

QUIMETA VERDAGUER CARRÉ (Olot)

Ha mort als 85 anys. Era casada amb Miquel Colomer Massegur. Residia a Olot. La cerimònia es va celebrar ahir dissabte al matí, al cementiri d’Olot.

DAVID CREUS COSTA (Sant Esteve d’en Bas)

Ha mort als 34 anys. Residia a Sant Esteve d’en Bas. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a l’església de Sant Esteve d’en Bas.

MARCELINO QUINTANA VERDAGUER (Beuda)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Montserrat Soler Naspleda i tenia una filla. Residia a Beuda. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la plaça de Beuda.

ANTONIO MORENO SÁNCHEZ (Olot)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Isabel Muñoz Muñoz i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

ROSA REGI VILA (Olot)

Ha mort als 90 anys. Era vídua d’Ernest Sanahuja. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Manresa.

ROSA REGI VILA (Olot)

Ha mort als 90 anys. Era vídua d’Ernest Sanahuja. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Manresa.

MERCÈ MALLARACH I BERGA (Olot)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Juli Batallé i Murlà i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Sant Esteve d’Olot.

NARCÍS PUJOLAR ROCA (Besalú)

Ha mort als 83 anys. Era vidu d’Irene Serra Falgarona i tenia tres fills. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia d’Argelaguer.

ROC MARCO PALAZÓN (Tortellà)

Ha mort als 106 anys. Era vidu de Mercè Blanch Costa i tenia un fill. Residia a Tortellà. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a l’església de Santa Maria de Tortellà.

ROSA JORDÀ SERAROLS (Olot)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Ramon Martín Brun. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

FRANCISCA COMA PUIGMAL (La Canya)

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Joan Parramont Vilanova i tenia dues filles. Residia a la Canya. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a l’església de Sant Josep Obrer de la Canya.

MONTSERRAT PALOMERAS BATLLE (Santa Pau)

Ha mort als 69 anys. Era casada amb Carles Planella Descamps i tenia una filla. Residia a Santa Pau. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 d’1 del migdia, a l’església de Sant Miquel de Setcases.

MONTSERRAT PALOMERAS BATLLE (Santa Pau)

Ha mort als 69 anys. Era casada amb Carles Planella Descamps i tenia una filla. Residia a Santa Pau. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a 2/4 d’1 del migdia, a l’església de Sant Miquel de Setcases.

MARIA BOSCH BOSCH (Olot)

Ha mort als 92 anys. Era casada amb Josep Gironès Quintana i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PACO GARRIDO CABRERA (Olot)

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Maria Galcerán Delós i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la placeta del cementiri municipal d’Olot.

DOLORS BAGUÉ VILÀ (Olot)

Ha mort als 51 anys. Era casada amb Joan Puigvert Mariné i tenia tres fills. Residia a Olot. Els funerals se celebraran en la intimitat familiar.

MARÍA CARMEN GÓMEZ SILVEN (Olot)

Ha mort als 84 anys. Era vídua d’Antonio Celorio Rodríguez i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d’1 del migdia, a la parròquia del Sagrat Cor (Caputxins) d’Olot.

JOAN COROMINA SANTAEULARIA «EN JUNET» (Sant Privat d’en Bas)

Ha mort als 96 anys. Era casat amb Magdalena Sala Pijuan i tenia una filla. Residia a Sant Privat d’en Bas. La cerimònia es va celebrar dijous, dia 1, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Privat d’en Bas.

DOLORS BASTIAN SERRALLONGA (Olot)

Ha mort als 54 anys. Era casada amb Xavier Pujolar Cos i tenia dues filles. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Esteve d’Olot.

ALBERT CAPELLA SALA (Olot)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Magda Temple Teixidor i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la placeta del cementiri municipal d’Olot

ALBERT CAPELLA SALA (Olot)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Magda Temple Teixidor i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà dissabte, dia 3, a les 10 del matí, a la placeta del cementiri municipal d’Olot.

JOAN VILA VERGÉS (Sant Jaume de Llierca)

Ha mort als 84 anys. Era solter. Residia a Sant Jaume de Llierca. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a l’església de Sant Jaume de Llierca.

DOLORS MONCANUT RENART (Maià de Montcal)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Joaquim Malagelada Figueras i tenia cinc fills. La cerimònia es va celebrar ahir dimarts, a 2/4 de 4 de la tarda, a la parròquia de Maià de Montcal.

JOAN CARRERAS PANELLA (Montagut)

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Catalina Arxé Domènech i tenia dos fills. Residia a Montagut. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a l’església de Sant Pere de Montagut.

JORDI PRAT LLONGARRIU (Les Preses)

Ha mort als 75 anys. Era vidu de Concepció Planas Roget i tenia dos fills. Residia a les Preses. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Esteve d’Olot.