Garrotxa

Necrològioques i esqueles diàries de la Garrotxa, Olot

OFERTA! Joc d'utencilis de cuina antiadherents, 8 peces

Joc d'utencilis de cuina antiadherents, 8 peces

39,99 €

JOSEP GRATACÓS COSTA «PITU DE CAN TERME DE LA BARROCA» (Sant Aniol de Finestres)

Ha mort als 88 anys. Era solter. Residia a la Barroca. L’enterrament se celebrarà demà dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Andreu de la Barroca de Sant Aniol de Finestres.

MARIA MAS TEIXIDOR (Besalú)

Ha mort als 72 anys. Era casada amb Pere Ventura Colom i tenia dos fills. Residia a Besalú. L’enterrament se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, a l’església del monestir de Sant Pere de Besalú.

TOMÀS PUJOLÀS FIGUERAS (Santa Pau)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Carme Fonoses Capdevila i tenia una filla. Residia a Santa Pau. L’enterrament serà avui dissabte, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Santa Pau.

ENCARNACIÓ PALOMERAS TORRENT (Olot)

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Pompili Cros vila i tenia dos fills. Residia a Olot. L’enterrament se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

NARCÍS PORTAS BRUNSÓ «EN SISET» (Besalú)

Ha mort als 93 anys. Era vidu de Mercè Arbussà Clavaguera i tenia dos fills. Residia a Besalú. L’enterrament se celebrarà avui dissabte, a 2/4 d’11 del matí, a l’església del monestir de Sant Pere de Besalú.

JOAN BARCONS CODONY (Sant Esteve d’en Bas)

Ha mort als 64 anys. Era solter. Residia a Sant Esteve d’en Bas. L’enterrament se celebrarà avui diumenge, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Pere de les Preses.

ANGELINA BARTRINA ROQUET (Olot)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Jaume Jou Arboix i tenia dos fills. Residia a Olot. L’enterrament se celebrarà avui diumenge, a les 9 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

ÁNGELES BARTRINA ROQUET (Olot)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Jaume Jou Arboix i tenia dos fills. Residia a Olot. L’enterrament se celebrarà demà diumenge, a les 9 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

LLUÍS BADOSA LLAGOSTERA «MÚSIC» (Olot)

Ha mort als 82 anys. Era solter. Residia a Olot. L’enterrament se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

CARMEN TOLEDO GARCÍA (Olot)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Juan Valentín Toledo Verdugo i tenia sis fills. Residia a Olot. L’enterrament se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Roc d’Olot.