Garrotxa

Necrològioques, esqueles i defuncions a Olot i la Garrotxa


 

LLUÍS MARTORELL BOSCH (Olot)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Pilar Ferrés Tubert. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

JOAN PAGÈS FÀBREGA (Olot)

Ha mort als 93 anys. Era vidu de Teresa Marcer Sau. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Cristòfor de les Fonts d’Olot.

LLUÍS GIRONELL COMPTE (Olot)

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Anna Masó Coll. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri d’Olot.

CIPRIANA MARTÍN ARROYO (Olot)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Mateo Gil Núñez i tenia tres filles. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 5 de la tarda, a la capella del cementiri d’Olot.

ESTEVE MARCÉ PUJOL (Joanetes)

Ha mort als 87 anys. Era solter. Residia a Joanetes. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Romà de Joanetes.

RAMON DELGÀ COLLELL (Olot)

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Àngela Suñé Masdeu i tenia dues filles. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

RICARD MASCARELLA FONT (Olot)

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Maria Navarra Muntada i tenia un fill. Residia a Llanars. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri d’Olot.

ANA MARÍA SIERRA GARCÍA (Olot)

Ha mort als 64 anys. Era casada amb José Labrador Morejón i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

TERESA ALSINA FERRÉS (Olot)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Joan Fàbrega Pujol i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia de comiat es va celebrar ahir dilluns, a les 5 de la tarda, a la capella del cementiri d’Olot.

ANA NAVARRO NAVARRO (Besalú)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Francesc Portas Llorenç i tenia un fill. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 6 de la tarda, al monestir de Sant Pere de Besalú.

ALBERT COLOMER RAFART (Olot)

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Neus Nou Rivas i tenia quatre fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui ­diumenge, a les 11 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

ANTONIO GALINDO GARCÍA (Olot)

Ha mort als 87 anys. Era vidu de Dolores Melero Fuentes i tenia set fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui ­diumenge, a 2/4 d’1 del migdia, a la capella del cementiri d’Olot.

ENRIC FAJA CANADELL (Castellfollit de la Roca)

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Dolors Pijuan Graboleda i tenia dos fills. Residia a Castellfollit de la Roca. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a l’església del Santíssim Salvador de Castelfollit de la Roca.

JOAN LLAGOSTERA MASEGUR (Olot)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Joana Berga Barnó i tenia quatre fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a l’església de Sant Esteve d’Olot.

ANTONI COLLELL SERRAT (Les Planes d’Hostoles)

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Neus Güell Ribas i tenia un fill. Residia a les Planes d’Hostoles. La cerimònia es va celebrar ahir divendres, a la tarda, a l’església de Sant Cristòfol de les Planes d’Hostoles.

ANDREU BOSCH COMAJUAN (Besalú)

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Carme Gayolà Torrent i tenia dos fills. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, al Monestir de Sant Pere de Besalú.

JOAN OLIVERAS NOGUÉ «NAN» (Olot)

Ha mort als 65 anys. Era casat amb M. Mercè Font Torrent i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Sant Esteve d’Olot.

JOSEP BARTOLÍ OLIVET «EN BARTO» (Besalú)

Ha mort als 57 anys. Era solter. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 6 de la tarda, al monestir de Sant Pere de Besalú.

ROSA BLANCO SÁNCHEZ (Sant Feliu de Pallerols)

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Francisco López Otero i tenia dues filles. Residia a Sant Feliu de Pallerols. La cerimònia se celebrarà en la intimitat de la família.

ÁNGELES LÓPEZ NAVARRO (Olot)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Julio Escrich Navarro i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, a la capella del cementiri d’Olot.

DOLORS BOIX FÀBREGA (Sant Esteve d’en Bas)

Ha mort als 68 anys. Era casada amb Esteve Fàbrega Serarols i tenia un fill. Residia a Sant Esteve d’en Bas. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri d’Olot.

DOMINGO CAMPOS ROMERO (Olot)

Ha mort als 66 anys. Era casat amb Concepción Fajardo López i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 d’11 del matí, a la placeta del cementiri municipal d’Olot.

NATIVIDAD ANDRÉS DE LA ROSA (Olot)

Ha mort als 99 anys. Era vídua de Dionisio Mari Vázquez i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a l’església del Sagrat Cor Caputxins d’Olot.

JAUME SÁNCHES-CASTRO GIBERT (Olot)

Ha mort als 76 anys. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a l’església de Sant Joan les Fonts.

LLUÍS VILA PARAROLS (Olot)

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Maria Escrivà Frigola. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a l’exterior del cementiri de Sant Cristòfor les Fonts.

MERCÈ FRIGOLA AGUSTÍ (Besalú)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Pere Masmitjà Adroher. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, al monestir de Sant Pere de Besalú.

JOAN JUVANTENY PRAT (Joanetes)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Mercè Rovira Amargant i tenia cinc fills. Residia a Joanetes. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 12 del migdia, a l’església de Sant Romà de Joanetes.

FRANCISCA COLOMER ESPUÑA (Riudaura)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Vicenç Costa Costa. Residia a Riudaura. La cerimònia se celebrarà en la intimitat familiar.

PILAR BADOSA PRESTA (Sant Esteve d’en Bas)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Pere Presta Serrallonga i tenia quatre fills. Residia a Sant Esteve d’en Bas. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Esteve d’en Bas. La cerimònia tindrà lloc a la Sala ...

JOAN FERRÉS CURÓS (Olot)

Ha mort als 96 anys. Era vidu de Palmira Jordà Plana i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la placeta del cementiri d’Olot.

ANNA PALOMER SERRA (Besalú)

Ha mort als 99 anys. Era vídua de Joan Ribera Buixeda i tenia tres fills. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, al monestir de Sant Pere de Besalú.

PILAR VEGARA CAMPMANY (Olot)

Ha mort als 71 anys. Era casada amb Josep Bergadà Falgueras i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri d’Olot.

ANNA PALOMER SERRA (Besalú)

Ha mort als 99 anys. Era vídua de Joan Ribera Buixeda i tenia tres fills. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, al Monestir de Sant Pre de Besalú.

JOAN RODEJA VILA (La Canya)

Ha mort als 89 anys. Residia a Sant Joan les Fonts. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Josep Obrer de la Canya.

ANITA VALERI PUIGVERT (Olot)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Joan Danés Llongarriu i tenia quatre fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Esteve d’Olot.

JOAQUIM TEIXIDOR SUBIRANA «QUIM» (Olot)

Ha mort als 72 anys. Era vidu de Mariona Marcé Vila i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

JOAN RODEJA VILA (La Canya)

Ha mort als 89 anys. Residia a Sant Joan les Fonts. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sant Josep Obrer de la Canya.

CONCEPCIÓ ROVIRA BARRIS (Olot)

Ha mort als 81 anys. Era vídua de Miquel Trayet Canalias i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 d’11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

NEUS VERDAGUER RIUS (El Mallol)

Ha mort als 75 anys. Era casada amb Miquel Pagès Fajula i tenia una filla. Residia al Mallol. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Bartomeu del Mallol.

MARIA PAIRÓ RIGART (Hostalets d’en Bas)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Joan Llagostera Boada i tenia dos fills. Residia a Hostalets d’en Bas. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a l’església de Santa Maria dels Hostalets d’en Bas.

PACO AMORES LUQUE (La Canya)

Ha mort als 58 anys. Era casat amb Mariona Colom Bestregui i tenia dos fills. Residia a la Canya. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 11 del matí, a la placeta del cementiri municipal d’Olot.

CECILIA TRIADO ROQUET (Olot)

Ha mort als 88 anys. Era religiosa del Cor de Mar. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la capella del convent del Cor de Maria d’Olot en la intimitat.

MARIA CULLELL ARMENGUÉ (Sant Esteve d’en Bas)

Ha mort als 69 anys. Era casada amb Josep M. Colomer Roca i tenia dos fills. Residia a Sant Esteve d’en Bas. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a l’església de Sant Esteve d’en Bas.

JOAN CASTAÑO ORTIZ (Olot)

Ha mort als 90 anys. Era vidu de Pilar Arias Escuer i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 4 de la tarda, a la capella del cementiri d’Olot.

RELIGIOSA MARIA DORCA GUIX (Olot)

Ha mort als 96 anys. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 5 de la tarda, a la capella del Convent Cor de Maria d’Olot.

PALMIRA COLLELL COSTA (Olot)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Marcel Coderch Casadellà i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Sant Esteve d’Olot.

GINA COSTA DOMÈNECH (Olot)

Ha mort als 19 anys. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la sala polivalent del cementiri municipal.

MARTA COMPANYS GÜELL (Olot)

Ha mort als 46 anys. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 d’11 del matí, a la placeta del Cementiri Municipal d’Olot.

MANEL REIXACH PUIGEMONT (La Canya)

Ha mort als 69 anys. Era casat amb Imma Pagès Solà i tenia dos fills. Residia a la Canya. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Josep Obrer de la Canya.

GINA COSTA DOMÈNECH (Olot)

Ha mort als 19 anys. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a la sala polivalent del cementiri municipal.

ANA MARIA MARTHY CARTASEGNA (Olot)

Ha mort als 71 anys. Era casada amb Daniel Florencio Solari Pi i tenia dues filles. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a l’església de Santa Margarida de Bianya.

ARÍSTIDES RUIZ REATEGUI (Olot)

Ha mort als 71 anys. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà en la intimitat de la família.

ANITA RUIZ REATEGUI (Olot)

Ha mort als 62 anys. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà en la intimitat de la família.

MARGARITA VIÑAS JUVANTENY (La Canya)

Ha mort als 89 anys. Era vídua d’Agustí Masllorens Cid. Residia a la Ca nya. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a l’església de Sant Josep Obrer de la Canya.

ESTEVE CANAL PLANA (Castellfollit de la Roca)

Ha mort als 89 anys. Residia a Castellfollit de la Roca. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

ISABEL GUIX CANAL (Olot)

Ha mort als 90 anys. Era casada amb Joan Dorca Pagès i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

ANTONIO MANUEL PAREJA GONZÁLEZ (Olot)

Ha mort als 89 anys. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

JOSEP GUINART SALA (Olot)

Ha mort als 84 anys. Era casat amnb Bienve Vencedor Zarzo i tenia dues filles. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

CONCEPCIÓ ABEL FERRÉS (Olot)

Ha mort als 94 anys. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

AGUSTINA PLANELLA SERRAT (Olot)

Ha mort als 80 anys. Era vídua de Bartomeu Collelldevall Font i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a l’església del Sagrat Cor Caputxins d’Olot.

ALFREDO GARCÍA GIRALDO (Olot)

Ha mort als 66 anys. Era casat amb Dolors Domènech Madrid i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la sala polivalent del cementiri municipal d’Olot.

MARIA ESPUÑA COROMINA (Olot)

Ha mort als 94 anys. Residia a Olot. La cerimònia es va celebrar ahir dilluns, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PILAR ROURA TORRENT (Besalú)

Ha mort als 81 anys. Era vídua de Jaume Riu Sala i tenia tres fills. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, al monestir de Besalú.

RAMON SOY ESPUÑA (Olot)

Ha mort als 78 anys. Tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la placeta del cementiri municipal d’Olot.

ISABEL MARTÍNEZ BARCELÓ (Montagut i Oix)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Saturní Cros Tubert i tenia un fill. Residia a Oix. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Llorenç d’Oix.

ASSUMPCIÓ GARCÍA FAGEDA (Olot)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Josep Arrey Plana i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

REMEI VILALTA MARCH (Olot)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Joan Casadevall Sala i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Feliu de Pallerols.

ISABEL PUNSET PLANAGUMÀ (Sant Joan les Fonts)

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Jacint Font Canal i tenia un fill. Residia a Sant Joan les Fonts. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a l’església de Sant Joan les Fonts.

ISABEL PUNSET PLANAGUMÀ (Sant Joan les Fonts)

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Jacint Font Canal i tenia un fill. Residia a Sant Joan les Fonts. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, a l’església de Sant Joan les Fonts.

JOAN PARAROLS PINEDA (Sant Jaume de Llierca)

Ha mort als 95 anys. Era vidu de Margarita Cos Bosch i tenia quatre fills. Residia a Sant Jaume de Llierca. La cerimònia es va celebrar ahir dissabte al matí, a Montagut.

M. ROSA CARRERA MARTÍN (Olot)

Ha mort als 55 anys. Residia a Olot. La cerimònia es va celebrar ahir dissabte a la tarda, al cementiri d’Olot.

ASSUMPCIÓ BARRABÉS BOIX (Olot)

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Lluís Blanch Llurda i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia es va celebrar ahir dissabte a la tarda, al cementir d’Olot.

QUIMETA VERDAGUER CARRÉ (Olot)

Ha mort als 85 anys. Era casada amb Miquel Colomer Massegur. Residia a Olot. La cerimònia es va celebrar ahir dissabte al matí, al cementiri d’Olot.

DAVID CREUS COSTA (Sant Esteve d’en Bas)

Ha mort als 34 anys. Residia a Sant Esteve d’en Bas. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a l’església de Sant Esteve d’en Bas.

MARCELINO QUINTANA VERDAGUER (Beuda)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Montserrat Soler Naspleda i tenia una filla. Residia a Beuda. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la plaça de Beuda.

ANTONIO MORENO SÁNCHEZ (Olot)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Isabel Muñoz Muñoz i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

ROSA REGI VILA (Olot)

Ha mort als 90 anys. Era vídua d’Ernest Sanahuja. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Manresa.

ROSA REGI VILA (Olot)

Ha mort als 90 anys. Era vídua d’Ernest Sanahuja. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Manresa.

MERCÈ MALLARACH I BERGA (Olot)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Juli Batallé i Murlà i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Sant Esteve d’Olot.

NARCÍS PUJOLAR ROCA (Besalú)

Ha mort als 83 anys. Era vidu d’Irene Serra Falgarona i tenia tres fills. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia d’Argelaguer.

ROC MARCO PALAZÓN (Tortellà)

Ha mort als 106 anys. Era vidu de Mercè Blanch Costa i tenia un fill. Residia a Tortellà. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a l’església de Santa Maria de Tortellà.

ROSA JORDÀ SERAROLS (Olot)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Ramon Martín Brun. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

FRANCISCA COMA PUIGMAL (La Canya)

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Joan Parramont Vilanova i tenia dues filles. Residia a la Canya. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a l’església de Sant Josep Obrer de la Canya.

MONTSERRAT PALOMERAS BATLLE (Santa Pau)

Ha mort als 69 anys. Era casada amb Carles Planella Descamps i tenia una filla. Residia a Santa Pau. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 d’1 del migdia, a l’església de Sant Miquel de Setcases.

MONTSERRAT PALOMERAS BATLLE (Santa Pau)

Ha mort als 69 anys. Era casada amb Carles Planella Descamps i tenia una filla. Residia a Santa Pau. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a 2/4 d’1 del migdia, a l’església de Sant Miquel de Setcases.

MARIA BOSCH BOSCH (Olot)

Ha mort als 92 anys. Era casada amb Josep Gironès Quintana i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PACO GARRIDO CABRERA (Olot)

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Maria Galcerán Delós i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la placeta del cementiri municipal d’Olot.

MARÍA CARMEN GÓMEZ SILVEN (Olot)

Ha mort als 84 anys. Era vídua d’Antonio Celorio Rodríguez i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d’1 del migdia, a la parròquia del Sagrat Cor (Caputxins) d’Olot.

DOLORS BAGUÉ VILÀ (Olot)

Ha mort als 51 anys. Era casada amb Joan Puigvert Mariné i tenia tres fills. Residia a Olot. Els funerals se celebraran en la intimitat familiar.

JOAN COROMINA SANTAEULARIA «EN JUNET» (Sant Privat d’en Bas)

Ha mort als 96 anys. Era casat amb Magdalena Sala Pijuan i tenia una filla. Residia a Sant Privat d’en Bas. La cerimònia es va celebrar dijous, dia 1, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Privat d’en Bas.

DOLORS BASTIAN SERRALLONGA (Olot)

Ha mort als 54 anys. Era casada amb Xavier Pujolar Cos i tenia dues filles. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Esteve d’Olot.

ALBERT CAPELLA SALA (Olot)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Magda Temple Teixidor i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la placeta del cementiri municipal d’Olot

ALBERT CAPELLA SALA (Olot)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Magda Temple Teixidor i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà dissabte, dia 3, a les 10 del matí, a la placeta del cementiri municipal d’Olot.

JOAN VILA VERGÉS (Sant Jaume de Llierca)

Ha mort als 84 anys. Era solter. Residia a Sant Jaume de Llierca. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a l’església de Sant Jaume de Llierca.

DOLORS MONCANUT RENART (Maià de Montcal)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Joaquim Malagelada Figueras i tenia cinc fills. La cerimònia es va celebrar ahir dimarts, a 2/4 de 4 de la tarda, a la parròquia de Maià de Montcal.

JOAN CARRERAS PANELLA (Montagut)

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Catalina Arxé Domènech i tenia dos fills. Residia a Montagut. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a l’església de Sant Pere de Montagut.

JORDI PRAT LLONGARRIU (Les Preses)

Ha mort als 75 anys. Era vidu de Concepció Planas Roget i tenia dos fills. Residia a les Preses. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Esteve d’Olot.

ALFONSO HERENCIA ARANDA (Olot)

Ha mort als 66 anys. Era casat amb Maria Gràcia Pardo Bover i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a la placeta del cementiri municipal d’Olot.

DOLORS MONCANUT RENART (Maià de Montcal)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Joaquim Malagelada Figueras i tenia cinc fills. Residia a Maià de Montcal. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 4 de la tarda, a l’església parroquial de Maià de Montcal.

CARME MARC MASSEGUR (Olot)

Ha mort als 93 anys. Era vídua en 1es núpcies de Jaume Fontàs Arbat i en 2es núpcies de Josep Puigferrer Cortijo i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la placeta del cementiri municipal ...

CLAUDINA FERRÉS RIGAT (Besalú)

Ha mort als 85 anys. Era soltera. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

CARME MARC MASSEGUR (Olot)

Ha mort als 93 anys. Era vídua en 1es núpcies de Jaume Fontàs Arbat i en 2es núpcies de Josep Puigferrer Cortijo i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 11 del matí, a la placeta del cementiri municipal ...

MONTSERRAT BENET GALOFRÉ (Montagut)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Jordi Bordas Vila i tenia tres fills. Residia a Montagut. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

MERCÈ TARRÉS TEIXIDOR (Olot)

Ha mort als 100 anys. Era vídua de Josep Jové Garretas. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 4 de la tarda, a la capella del cementiri d’Olot.

CONSUELO CORDÓN CABALLERO (Olot)

Informació sobre defuncions i necrològiques del dia. Defuncions a Manresa, defuncions a Girona, defuncions a Barcelona

MANEL LUQUE LÓPEZ (Tortellà)

Ha mort als 71 anys. Era casat amb Dolors Santaló Vergés i tenia dos fills. Residia a Tortellà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 5 de la tarda, a l’església de Santa Maria de Tortellà.

CARMEN GARCÍA CABALLERO (Olot)

OLOT Ha mort als 74 anys. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

MARIA NASPREDA TARRÉS (Santa Pau)

Ha mort als 88 anys. Era casada amb Jaume Collelldevall Collelldevall i tenia dos fills. Residia a Santa Pau. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 3 de la tarda, a l’església de Santa Maria de Santa Pau.

MARIA VILALTA SAU (Olot)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Lluís Corominas Viguet i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

RAMON CODINA GRIVÉ (Olot)

Ha mort als 99 anys. Era vidu de Maria Clota Dorca i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 1/4 de 12 del migdia, a la placeta del cementiri municipal d’Olot.

MIQUEL TRULLS ROCA (Besalú)

Ha mort als 85 anys. Era casat amb María Juanola Serra i tenia tres fills. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà avui a les 12 del migdia, al monestir de Sant Pere de Besalú.

ELODIA CORELL NEBOT (Sant Feliu de Pallerols)

Ha mort als 103 anys. Era vídua d’Enric Torra Franch i tenia una filla. Residia a Sant Feliu de Pallerols. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 12 del migdia, a l’església parroquial de Sant Feliu de Pallerols.

JUAN ANTONIO CAPITÁN ARTACHO (Olot)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Paquita Juncà Anglada i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la placeta del cementiri municipal d’Olot.

AUGUST RIERA SIOSIA (Olot)

Ha mort als 100 anys. Era vidu de Pilar Puig Danés i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Esteve d’Olot.

JOSEP COLL RIERA (Olot)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Guadalupe Danés Soler. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Sant Esteve d’Olot.

CATY ABEL PUIGFERRER (Olot)

Ha mort als 63 anys. Era casada amb Josep Font Sala i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a la placeta del cementiri municipal d’Olot.

LOURDES DANÉS PUJOLAR (Olot)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Francisco Deseura Solà i tenia quatre fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

JOSEP COLL RIERA (Olot)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Guadalupe «Pepis» Danés Soler. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Sant Esteve d’Olot.

TRINITAT QUER BARNADAS (Argelaguer)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Josep M. Suñé Soler i tenia dos fills. Residia a Argelaguer. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a l’església de Santa Maria d’Argelaguer.

PILAR OLIVA HOSTA (Olot)

Ha mort als 82 anys. Era vídua de Josep Domènech Blanch i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la placeta del cementiri municipal d’Olot.

MARIA TERESA GENÍS VILA (Olot)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Pere Coderch Descals i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PAQUITA PAGÈS GRABULEDA (Olot)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Francesc Ayats Moret i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la placeta del cementiri municipal d’Olot.

MIQUEL CROS RIUS (Olot)

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Àngela Solanich Gelis i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PILAR SAGUÉS TORRES (Olot)

Ha mort als 86 anys. Era casada amb Josep M. Puig Bach i tenia quatre fills. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 1/4 de 6 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

JOAQUIM BOSCH CODINA (Olot)

Ha mort als 96 anys. Era vidu de M. Àngels Frigola Reixach i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Esteve d’Olot.

PILAR ESTAÑOL CLAPERA (Olot)

Ha mort als 73 anys. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Sant Bartomeu del Mallol.

ISABEL MOTA LUQUE (Olot)

Ha mort als 36 anys. Era casada amb Albert Dou Vayreda i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la sala polivalent del cementiri municipal d’Olot.

PAULINA CAPELLA SALA (Olot)

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Pere Ayats Climent. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

HERMINIA COLLELL QUINTANA (Olot)

Ha mort als 92 anys. Era vídua d’Esteve Surroca Vilà. Residia a Olot. La cerimònia es va celebrar ahir dilluns, a la tarda, al cementiri municipal d’Olot.

JORDI MALLARACH BARBERÍ (Olot)

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Narsy Macias Olivet i tenia tres fills. Resi dia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Sant Esteve d’Olot.

CONRADO JULIÀ PONT (Sant Esteve de Llémena)

Ha mort als 96 anys. Era solter. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 9 del matí, a la parròquia de Sant Esteve de Llémena.

CONRADO JULIÀ PONT (Besalú)

Ha mort als 96 anys. Era solter. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 9 del matí

FLORINDA CAMBRAS PAGÉS (Olot)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Jaume Montbardó Canal i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

ENRIC CUENCA GALÁN (Olot)

Ha mort als 71 anys. Era casat amb Dolores Corominas Plana i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 1/4 d’1 del migdia, a la placeta del cementiri d’Olot.

ESPERANÇA JUANOLA COMA (Les Preses)

Informació sobre defuncions i necrològiques del dia. Defuncions a Manresa, defuncions a Girona, defuncions a Barcelona

CLARA ESPUÑA FERRARONS (Olot)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Jaume Masegur Cros i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

RAMÓN CODERCH DESCALS (Olot)

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Carme Morera Rovira i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PEP CAMPS GIRALT (Tortellà)

Ha mort als 65 anys. Tenia dos fills. Residia a Tortellà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, a la sala polivalent del cementiri municipal d’Olot.

TURA CAMPS FEIXAS (Olot)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Josep Costa Massallera i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 de migdia, a la placeta del cementiri municipal d’Olot.

SEBASTIÁN FEDERICO ABATELLI (Olot)

Ha mort als 39 anys. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 d’11 del matí, a la sala polivalent del cementiri municipal d’Olot.

PILAR MASSANELLA RIERA (Olot)

Ha mort als 89 anys. Era casada amb Jaume Lloret Sidera i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a l’església de Sant Pere de Màrtir d’Olot.

ALBERT BADOSA ROMAÑÓ (Santa Pau)

Ha mort als 62 anys. Era casat amb Anna M. Costa Costa i tenia dos fills. Residia a Santa Pau. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la placeta del cementiri municipal d’Olot.

SUCCÉS DANÉS VIGUET (Olot)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Pere Valldaura Vilardell i tenia dues filles. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

DAVID COS RIBERA (Olot)

Ha mort als 55 anys. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la sala polivalent del cementiri municipal d’Olot.

MANUEL MUÑOZ DE LEÓN GRANADOS (Olot)

Ha mort als 64 anys. Era casat amb Mª Gracia Chacón Torres i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia es va celebrar ahir dimarts, a la tarda, al cementiri d’Olot.

ALBERT BADOSA ROMAÑÓ (Santa Pau)

Ha mort als 62 anys. Era casat amb Anna M. Costa Costa i tenia dos fills. Residia a Santa Pau. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 11 del matí, a la placeta del cementiri municipal d’Olot.

MARIA DEL TURA PLANA ALSINA (Olot)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Nicolau Masmitjà Valeri. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

CELESTÍ PAGÈS DARNÉ (Olot)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb M. del Tura Solé Dial i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

FRANCISCO MERCADO DURAN (Olot)

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Julia Bautista Vicente i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la placeta del cementiri municipal d’Olot.

MONTSERRAT BRETCHA CARDELÚS (Olot)

Ha mort als 85 anys. Era soltera. Residia a Barcelona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Esteve d’Olot.

JUAN PÉREZ MEJÍAS (Olot)

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Juana Matito Suero i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la placeta del cementiri municipal d’Olot.

CARME DORCA PIELLA (Olot)

Ha mort als 87 anys. Era soltera. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri d’Olot.

MONTSERRAT BRETCHA CARDELÚS (Olot)

Ha mort als 85 anys. Era soltera. Residia a Barcelona. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Esteve d’Olot.

MARIA ANTÚNEZ BLASCO (Olot)

Ha mort als 91 anys. Residia a Barcelona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 1/4 d’1 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

CONSOL PUJOLAR PUIG (Olot)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Joan Valentí Solà i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 1/4 de 12 del migdia, a la placeta del cementiri municipal d’Olot.

CONXITA FERRERMONER CARGOL (Besalú)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Joan Bertran Palomer i tenia una filla. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, al monestir de Sant Pere de Besalú.

MANUEL NÚÑEZ RAMOS (Olot)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Ana Fernández Morente i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

MIQUEL GÜELL BOHIGAS (Les Preses)

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Teresa Figueras Mallola i tenia tres fills. Residia a les Preses. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Sant Pere de les Preses.

ASSUMPCIÓ BATLLE CASTAÑER (Olot)

Ha mort als 92 anys. Era vídua d’Amadeu Mitjà Costa i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 5 de la tarda, a la placeta del cementiri municipal d’Olot.

MARCELINA AULINAS DORCA (Olot)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Joan Ferres Puigvert i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Esteve d’Olot.

CARLES MASIAS BATLLE (Santa Pau)

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Angelina Codina Bartrina i tenia tres fills. Residia a Santa Pau. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria de Santa Pau.

MATEU ROS PARAROLS (Besalú)

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Maria Lourdes Juanola Illa i tenia dos fills. Residia a Besalú.

ANTONI MACIAS TRAITÈ (Santa Pau)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Maria Rosa Prat Esteve i tenia un fill. Residia a Santa Pau. La cerimònia se celebrarà avui dimarts a l’església parroquial del Sagrat Cor dels Caputxins d’Olot.

SALVADOR PLANAGUMÀ CANET (Olot)

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Sabina Badosa Pararols. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 d’11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

EMILI FEIXAS SOLER (Les Preses)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Francisca Figueras Güell i tenia un fill. Residia a les Preses. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 12 del migdia, a la parròquia de Sant Pere de les Preses.

ROSA ALABAU VILARRASA (Les Planes d’Hostoles)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Manel Solà Solà. Residia a les Planes d’Hostoles. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, al cementiri de les Planes d’Hostoles.

FRANCISCO HURTÓS COSTA (Sant Jaume de Llierca)

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Antònia Vila Massanella i tenia dos fills. Residia a Sant Jaume de Llierca. Serà enterrat al cementiri de Sant Jaume de Llierca.

JOSEP SOY ESPUÑA «EL NARDO» (Olot)

Ha mort als 96 anys. Era casat amb Rosa Soler Casas. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, a la sala polivalent del cementiri d’Olot.

TRINITAT SEGURANA FERRÉ (Olot)

Ha mort als 91 anys. Era casada amb Joaquim Nomen Julián i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà en la intimitat de la família.

CARME ORDEIX VIÑAS (Olot)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Miquel Guardiola Codina i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia es va celebrar ahir dissabte a Olot.

ROSA ALABAU VILARRASA (Les Planes d’Hostoles)

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Manel Solà Solà. Residia a les Planes d’Hostoles. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, al cementiri de les Planes d’Hostoles.

EMILI FEIXAS SOLER (Les Preses)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Francisca Figueras Güell i tenia un fill. Residia a les Preses. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a 2/4 de 12 del migdia, a la parròquia de Sant Pere de les Preses.

PALMIRA ANGLADA CASADESÚS (Olot)

Ha mort als 81 anys. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà en la més estricta intimitat de la família.

LLUÏSA PUNSÍ GRATACÓS (Olot)

Ha mort als 93 anys. Era casada amb Antonio Casanellas Ramada i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PERE SOLÉ PINEDA (Santa Pau)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Maria Pilar Feixas Romaño i tenia dos fills. Residia a Santa Pau. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Santa Pau.

BARTOMEU MIRÀNGELS SOY (Olot)

Ha mort als 94 anys. Residia a OIot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 10 del matí, a l’exterior del cementiri del Mallol.

PAULA SUÑER GARDELLA (Argelaguer)

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Joan Soler Teixidor i tenia sis fills. Residia a Argelaguer. La cerimònia se celebrarà en la més estricta intimitat familiar.

PERE ANGLADA CASAPONSA (Castellfollit de la Roca)

Ha mort als 70 anys. Era casat amb M. Carme Pairoló i tenia tres fills. Residia a Castellfollit de la Roca. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a l’església del Santíssim Salvador de Castellfollit de la Roca.

ELVIRA CASACUBERTA CAMPS (Olot)

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Francisco Plana Canal i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a la 1 del migdia, a la placeta del cementiri d’Olot.

MONTSERRAT SITJÀ CAPALLERA (Olot)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de José Castro Ordoñez i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la placeta del cementiri municipal d’Olot.

MARIA SITJÀ PLANELLA (Mieres)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Jaume Puigmitjà Pujolràs i tenia dos fills. Residia a Mieres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al tanatori de Banyoles.

JAUME BATLLE ALSINA (Olot)

Ha mort als 59 anys. Era casat amb Carme Canalias Asperó i tenia dues filles. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri d’Olot.

ANGELINA OLIVET COLL (Castellfollit de la Roca)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Joan Condal Palomeras i tenia dos fills. Residia a Castellfollit de la Roca. La cerimònia se celebrarà en la intimitat familiar.

CARLES NEIRA GARCIA (Castellfollit de la Roca)

Ha mort als 43 anys. Era casat amb Ana Ortiz Arcas i tenia una filla. Residia a Castellfollit de la Roca. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri d’Olot.

VICTORIA RUEDA SÁNCHEZ (Olot)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de José Montero López i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

MONTSERRAT ROCA DANÉS (Olot)

Ha mort als 100 anys. Era vídua de Josep Cargol Masmitjà i tenia cinc fills. Residia a les Fonts, Olot. L’enterrament se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 12 del matí, al cementiri de les Fonts.

LEONOR ESTEVA COMA (Olot)

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Miquel González Márquez i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 4 de la tarda, a la placeta del cementiri d’Olot.

FRANCISCO COROMINA PLANA (Olot)

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Pilar Prieto Ferrer i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

MARIA OLIVA HOSTA (Olot)

Ha mort als 86 anys. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la placeta del cementiri municipal d’Olot.

MERCÈ TEIXIDOR DILMÉ (Les Preses)

Ha mort als 82 anys. Era vídua de Joan Reixach Busquets. Residia a les Preses. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, al cementiri de les Preses.

JUANA BARRANCO AMATE (Castellfollit de la Roca)

Ha mort als 76 anys. Era vídua de Josep Puigdemont Casacuberta i tenia dos fills. Residia a Castellfollit de la Roca. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia del Santíssim Salvador de Castellfollit de la Roca.

CARMEN PINO ORDÓÑEZ (Olot)

CARMEN PINO ORDÓÑEZ (Olot)

FRANCISCO COROMINA PLANA (Olot)

FRANCISCO COROMINA PLANA (Olot)

MARCELINO BARRIS COROMINAS (Olot)

MARCELINO BARRIS COROMINAS (Olot)

JUANA BARRANCO AMATE (Castellfollit de la Roca)

JUANA BARRANCO AMATE (Castellfollit de la Roca)

CARME BARTRINA PRAT (Olot)

Ha mort als 65 anys. Era casada amb Lluís Fochs Bruguera i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

FLORA SARGATAL COSTA (Olot)

Ha mort als 87 anys. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 12 del migdia, a la placeta del cementiri municipal d’Olot.

MARGARITA COMAPLÀ PUIGDOMENECH (Olot)

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Lluís Cicras Collell i tenia tres filles. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la placeta del cementi ri municipal d’Olot.

MARTÍ FONT SITJAR (Les Preses)

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Maria Sala Llongarriu i tenia quatre fills. Residia a les Preses. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a l’església de Sant Pere de les Preses.

MONTSERRAT BRUGUÉ VILALTA (Sant Joan les Fonts)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Miquel Vila Paulis. Residia a Sant Joan les Fonts. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al cementiri municipal de Sant Joan les Fonts.