Garrotxa

Necrològioques i esqueles diàries de la Garrotxa, Olot

OFERTA! Joc d'utencilis de cuina antiadherents, 8 peces

Joc d'utencilis de cuina antiadherents, 8 peces

39,99 €

MARGARITA VILA FREIXA (Sant Esteve d’en Bas)

Ha mort als 93 anys. Era natural de Montagut i Oix i residia a Sant Esteve d’en Bas. Era vídua de Salvi Busquets Vila i tenia dos fills. L’enterrament se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

BALBINA MOLAS VILÀ (Les Preses)

Ha mort als 92 anys. Era natural de Sant Privat d’en Bas i residia a les Preses. Era vídua de Josep Dorca Pagès i tenia dos fills. L’enterrament se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de les Preses. Ha mort ...

MARIA MERCÈ CASTRO ORTS (Olot)

Ha mort als 75 anys. Era natural de Barcelona i residia a Olot. Era casada amb Robert Garrigós Ruiz i tenia quatre fills. L’enterrament se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot. JORDI ARILLA GÓMEZ

MANEL CIENDONES GÓMEZ (Olot)

Ha mort als 84 anys. Era natural de Melilla i residia a Olot. Era vidu de Victoria Quintana Teixidor i tenia dos fills. L’enterrament se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

JAUME RAFART BOIX (Riudaura)

Ha mort als 62 anys. Era natural de Joanetes i residia a Riudaura. Era solter. L’enterrament se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí al cementiri de Riudaura.

CARME VILANOVA BRETXA (La Canya)

Ha mort als 96 anys. Era natural de Montagut i Oix i residia a la Canya. Era vídua d'Esteve Comamala Coromina i tenia dos fills. L'enterrament serà avui dimarts, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Josep Obrer de la Canya. Ha mort als 96 anys. ...

VALENTÍ COMERMA CASALS (Sant Joan les Fonts)

Ha mort als 85 anys, natural de Riudaura. Era vidu de Montserrat Badosa Grassa i tenia tres fills. Residia a Sant Joan les Fonts. L'enterrament se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 12 del migdia, a l'església parroquial de Santa Maria de Riudaura.

FLORENCI TORRENT RIQUÉ (Sant Esteve de Llémena)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Pilar Angelats Iglesias i tenia dos fills. Residia a Sant Esteve de Llémena. L'enterrament se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a l'església parroquial de Sant Esteve de Llémena.

FLORENCI TORRENT RIQUÉ (Sant Esteve de Llémena)

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Pilar Angelats Iglesias i tenia dos fills. Residia a Sant Esteve de Llémena. L'enterrament se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, a l'església parroquial de Sant Esteve de Llémena.

XAVIER MAYOLA PIJUAN (Olot)

Ha mort als 43 anys, natural d'Olot, on residia. Tenia dos fills. Ha mort als 43 anys, natural d'Olot, on residia. Tenia dos fills.