Garrotxa

Necrològioques i esqueles diàries de la Garrotxa, Olot

MARÍA TRINIDAD MEDIAVILLA RODRÍGUEZ

Ha mort als 74 anys, natural de Castromorga, Burgos. Era religiosa de la Comunitat de Sant Josep i tenia 55 anys de vida religiosa. Residia a Olot. L'enterrament se celebrarà demà dijous, a les 11 del matí, a l'església de la residència Santa Maria ...

JOAN MASDEU DORCA

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Teresa Nou Putí i tenia un fill. Residia a Oix. Se celebrarà una cerimònia avui diumenge, a la 1 del migdia, al Tanatori de Banyoles.

PERE SERRA CLOTA

Ha mort als 83 anys, natural de les Preses. Era casat amb M. Dolors Buxeda Reixach i tenia dos fills. Residia a Olot. L'enterrament se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a l'església parroquial de Sant Esteve d'Olot.

RITA MOLAS CASANOVA

Ha mort als 89 anys, natural de Joanetes, la Vall d'en Bas. Era soltera. Residia a Sant Esteve d'en Bas. L'enterrament se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la capella del cementiri municipal d'Olot.

MARGARITA RAFART PLANA

Ha mort als 87 anys, natural de Sant Esteve d'en Bas. Era vídua de Joan Canal Vilarrasa i tenia dos fills. Residia a El Mallol - la Vall d'en Bas. L'enterrament se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 12 del migdia, a l'església parroquial de Sant ...

MIQUEL BARTI CASADEVALL

Ha mort als 84 anys, natural de Sant Joan les Fonts. Era vidu de Dolors Rota Calm i tenia dos fills. Residia a Olot. L'enterrament se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d'Olot.

DESIDÈRIA PLANAGUMÀ JUTGLÀ «LA DESI»

Ha mort als 101 anys. Era natural de Sant Joan les Fonts i residia a la Canya. Era soltera. L´enterrament se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Josep Obrer de la Canya.

ROSA VILALTA REIXACH

Ha mort als 98 anys. Era natural d´Olot, on residia. Era vídua d´Ignasi Devesa Roca i tenia tres fills. L´enterrament se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la capella del cementiri d´Olot.

ENRIQUETA VILANOVA FORTET

Ha mort als 99 anys. Era natural de Batet de la Serra i residia a Olot. Era vídua d´Esteve Fabregó Esteve i tenia una filla. L´enterrament serà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la parròquia del Sagrat Cor - Caputxins d´Olot.

NARCISA BRAMONT QUINTANA

Ha mort als 91 anys. Era natural de Montagut-Oix i residia a Sant Jaume de Llierca. Era casada amb Miquel Reixach Olivet i tenia tres fills. L´enterrament se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a l´església parroquial de Sant Jaume de ...