Garrotxa

Necrològioques i esqueles diàries de la Garrotxa, Olot

DOLORS PUIG DORIA (Olot)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Joan Soy Masmitjà i tenia dues filles. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria de Riudaura.

CONCEPCIÓ BOSCH MARCÉ (Olot)

Ha mort als 96 anys. Era vídua d’Armelando Ferreres Domènech. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

CÁNDIDO BLÁZQUEZ SUÁREZ (Olot)

Ha mort als 83 anys. Era vidu de Cándida Romero Gálvez i tenia dos fills. Residia a Olot. L’enterrament se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

TEODORA ZARZA VICENTE (Olot)

Ha mort als 81 anys. Era casada amb Ezequiel González de Santiago i tenia una filla. Residia a Olot. L’enterrament se celebrarà avui dimarts, a les 6 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

ISABEL CROS SURIÑACH (Olot)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Lluís Port Llach i tenia una filla. Residia a Olot. Lènterrament se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a l’església del Sagrat Cor dels Caputxins d’Olot.

NARCÍS BOADAS PUIGDEMONT (Olot)

Ha mort als 79 anys. Era solter. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la capella del Cementiri municipal d’Olot.

ALFRED NKAIWAYA (Olot)

Ha mort als 40 anys. Era casat amb Alice Kola i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a l’exterior del cementiri municipal d’Olot.

JOAQUIM QUINTANA CABAÑÓ (Sant Esteve d’en Bas)

Ha mort als 96 anys. Era vidu d’Isabel Cros Sitjà i tenia dos fills. Residia a Sant Esteve d’en Bas. L’enterrament se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Sant Esteve d’en Bas.

PERE FARRÉS AYATS (Castellfollit de la Roca)

Ha mort als 88 anys. Era vidu de Balbina Serra Mayà i tenia una filla. Residia a Castellfollit de la Roca.

ESTEVE RAFART PLANA (Sant Esteve d’en Bas)

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Pepita Soy Amargant i tenia una filla. Residia a Sant Esteve d’en Bas. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Sant Esteve d’en Bas.

MARIA ARTACHO LUQUE (Olot)

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Diego Ramirez Jimenez i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Roc d’Olot.

MERCEDES SOMOVILLA NIÑO (Olot)

Ha mort als 88 anys. Era vídua d’Augusto Tudela Abad i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Roc d’Olot.

MARIA MOGOLLÓN SABALL (Olot)

Ha mort als 75 anys. Era casada amb Joan Freixa Pagès i tenia un fill. Residia a Olot. L’enterrament se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

ESTEVE BARCONS BOIX (Olot)

Ha mort als 77 anys. Era vidu de Montserrat Font Giró i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a l’exterior del cementiri municipal d’Olot.

DOLORS DESCAMPS BADOSA (Olot)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Ponç Rost Prat. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

JOSE CRESPO GRANADOS (Olot)

Ha mort als 66 anys. Era vidu de M. Ángeles Jara Menguiano i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

JORDI ARCHIDONA MARTORELL (Olot)

Ha mort als 62 anys. Era casat amb M. Teresa Bagué Cubí i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

MARIA CARRILLO MESA (Olot)

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Casiano Nieto Pérez i tenia cinc fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrà ahir dissabte al cementiri municipal d’Olot.

ALEJANDRO RUEDAS JIMÉNEZ (Sant Joan les Fonts)

ALEJANDRO RUEDAS JIMÉNEZ (Sant Joan les Fonts)

MIQUEL PUJOLRIU XART (Olot)

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Rosa Terradas Punset i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, a l’església de Sant Pere Màrtir d’Olot.