Garrotxa

Necrològioques, esqueles i defuncions a Olot i la Garrotxa


 

PAQUITA FONT COLL (Olot)

Ha mort als 93 anys. Era vídua d’Esteve Calm Casas i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

TERESA SOLER CASAS (Olot)

Ha mort als 96 anys. Era soltera. Residia a Olot. L’enterrament se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a l’església de Sant Esteve d’Olot.

VICTORIA SOTO ROJO (Olot)

Ha mort als 77 anys. Era soltera. Residia a Olot. L’enterrament se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri d’Olot.

MARIA COSTA CELS (Olot)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Joaquim Ventolà Picart i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PERE PALOMERAS TORRENT (Olot)

Ha mort als 79 anys. Tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

CINTO BURDALO BURDALO (Sant Jaume de Llierca)

Ha mort als 61 anys. Tenia tres fills. Residia a Sant Jaume de Llierca. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, a la sala polivalent del cementiri d’Olot.

LLUÍS CASAS VILÀ (Olot)

Ha mort als 93 anys. Era vidu de Carme Casanova Pujals i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

TEIA JUANOLA COLL (Olot)

Ha mort als 61 anys. Era vídua de Toni Flores Martos i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Sant Esteve d’Olot.

DELFINA COMELLAS VILALTA (Olot)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Narcís Xifre Mercader i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia es va celebrar ahir diumenge a Olot.

LLUÍS CASAS VILÀ (Olot)

Ha mort als 93 anys. Era vidu de Carme Casanova Pujals i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

TEIA JUANOLA COLL (Olot)

Ha mort als 61 anys. Era vídua de Toni Flores Martos i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Sant Esteve d’Olot.

MIQUEL NOGUÉ GRABULOSA (La Canya)

Ha mort als 90 anys. Era vidu de Joana Puigvert Desmiquels i tenia tres fills. Residia a la Canya. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Josep Obrer de la Canya.

FAUSTÍ VILLEGAS SALA (Olot)

Ha mort als 83 anys. Era vidu de Sabina Pujiula Juanola i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PERE CODERCH SERRAT (Olot)

Ha mort als 92 anys. Era casat amb M. Dolors Quintà Mercader i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Esteve d’Olot.

ROSA BARTRINA MARTÍ (Olot)

Ha mort als 105 anys. Era vídua de Lluís Mayà Aubert i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

JOAN COSTA DAVESA (Olot)

Ha mort als 71 anys. Era casat amb M. Teresa Vilanova Roura i tenia dos fills. Residia a Olot. L’enterrament se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la parròquia del Santíssim Salvador de Castellfollit de la Roca.

JOAN COSTA DAVESA (Olot)

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Mª Teresa Vilanova Roura i tenia dos fills. Residia a Olot. L’enterrament se celebrarà demà dijous, a les 11 del matí, a l’església del Santíssim Salvador de Castellfollit de la Roca.

FRANCISCA GARRIGA CANAL (Olot)

FRANCISCA GARRIGA CANAL (Olot)

PILAR SERRAT PUJOL (Sant Feliu de Pallerols)

Ha mort als 93 anys. Era casada amb Bartomeu Vila Blanch. Residia a Sant Feliu de Pallerols. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Feliu de Pallerols.

CIRIA SOLANA GÓMEZ (Olot)

Ha mort als 86 anys. Era religiosa de Sant Josep. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns a la parròquia de Sant Esteve d’Olot.