Garrotxa

Necrològioques i esqueles diàries de la Garrotxa, Olot

OFERTA! Joc d'utencilis de cuina antiadherents, 8 peces

Joc d'utencilis de cuina antiadherents, 8 peces

39,99 €

MARIA TERESA VILARRASA PLANA (Les Preses)

Ha mort als 61 anys. Era natural de les Preses, on residia. Era casada amb Lluís Guillaumes Picart i tenia una filla. L'enterrament se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Pere de les Preses. Ha mort als 61 anys. Era ...

RAFA SÁNCHEZ PEREA (Sant Esteve d’en Bas)

Ha mort als 49 anys. Era natural de Puerto del Real (Cadis) i residia a Sant Esteve d'en Bas. Era casat amb Helena Raspau Muntada i tenia un fill. L'enterrament se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a l'església parroquial de Sant Esteve ...

MARIA TERESA VILARRASA PLANA (Les Preses)

Ha mort als 61 anys. Era natural de les Preses, on residia. Era casada amb Lluís Guillaumes Picart i tenia una filla. L'enterrament se celebrarà demà dimarts, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Pere de les Preses. Ha mort als 61 anys. Era ...

JOAN VILAR CABRATOSA (Olot)

Ha mort als 83 anys. Era natural de Mieres i residia a Olot. Era casat amb Maria Solé Lloveras i tenia dos fills. L'enterrament se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Roc d'Olot.

ANTÒNIA PLANA COSTA (Montagut)

Ha mort als 76 anys. Era natural de Sant Jaume de Llierca i residia a Banyoles. Tenia quatre fills. L'enterrament se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Montagut.

ARACELI LUQUE LUQUE (Olot)

Ha mort als 97 anys. Era natural de Villanueva de Algaidas (Màlaga) i residia a Olot. Era vídua d'Eduardo Arjona Luque i tenia onze fills. L'enterrament se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Esteve d'Olot.

JOAN COLLMALIVERN CURÓS (Batet de la Serra)

Ha mort als 69 anys. Era natural de Mieres i residia a Batet de la Serra - Olot. Era casat amb Carme Piella Surroca i tenia tres filles. L'enterrament se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la parròquia del Sagrat Cor Caputxins d'Olot.

TERESA SURROCA PLANAS (Besalú)

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Josep Coromina Juanola i tenia una filla. Residia a Besalú. L'enterrament se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a l'església del monestir de Sant Pere de Besalú.

MARIA TERESA FAIG SOLÀ (Sant Joan les Fonts)

Ha mort als 82 anys. Era natural de Sant Joan les Fonts, on residia. Era vídua de Josep Fernández Vázquez i tenia un fill. L'enterrament se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a l'església parroquial de Sant Joan les Fonts.

MARIA ROSER MIR ARIMANY (Olot)

Ha mort als 79 anys. Era natural de Ripoll i residia a Olot. Era vídua de Joan Llach Vendrell i tenia una filla. L'enterrament se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia del Sagrat Cor Caputxins d'Olot. Ha mort als 79 anys. ...