Garrotxa

Necrològioques, esqueles i defuncions a Olot i la Garrotxa


 

JOAN CULEBRAS MOYA «EN JOAN DE L’SPORT» (Olot)

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Dora Valera Martínez i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, a la capella del Cementiri d’Olot.

AMALIA GONZÁLEZ AMARO (Olot)

Ha mort als 90 anys. Era casada amb José Lucena López i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la capella del Cementiri d’Olot.

MARIA PLANA PLANAGUMÀ (Olot)

Ha mort als 92 anys. Era vídua d’Àngel Pérez Gómez i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri d’Olot.

RAFAEL BONILLA GALLARDO (Olot)

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Sacramento Gordo Ortiz i tenia quatre fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri d’Olot.

ALBERT BOIX CORCÓ (Les Planes d’Hostoles)

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Antònia Marés Pujol i tenia tres fills. Re sidia a les Planes d’Hostoles. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Cristòfol de les Planes d’Hostoles.

MARIA DOLORS LORENZO BAGÓ (Olot)

Ha mort als 78 anys. Era vídua de Josep Plana Busquets i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Esteve d’Olot.

JOAQUIM CASTAÑER BARTRINA (Les Planes d’Hostoles)

Ha mort als 81 anys. Era vidu d’Ignàsia Vilalta. Residia a les Planes d’Hostoles. La cerimònia se celebrarà avui dimarts en la intimitat de la família.

ISABEL GARCIA GARCIA (Sant Joan les Fonts)

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Joan Giralt Casinos i tenia quatre fills. Residia a Sant Joan les Fonts.

ROSARIO TERCERO SÁNCHEZ (Olot)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de José Moya Muñoz. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 5 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

CELIA CORDOMÍ ROSSELL (Olot)

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Josep Buixeda Gardella. Residia a Olot. Els funerals se celebraran en la intimitat familiar.

ALBERT COLLELL COROMINAS (Olot)

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Rosalia Bartrolí Casadellà i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

JOAN QUINTANA CAMPULIER (Sant Jaume de Llierca)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Glòria Barnadas Curós i tenia dos fills. Residia a Argelaguer. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Jaume de Llierca.

JOAN COMAS GUIX (Olot)

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Neus Casanova Bosch i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

MARIA TERESA MORON DOMÍNGUEZ (Olot)

Ha mort als 81 anys. Era vídua de Rafael Gutierrez Gutierrez i tenia set fills. Residia a Olot Sant Esteve d’en Bas. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

ABEL MORALES BARRANCO (Sant Joan les Fonts)

Ha mort als 40 anys. Residia a Sant Joan les Fonts. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la Sala polivalent del Cementiri Municipal d’Olot.

ANNA FÀBREGA BADOSA (Montagut)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Joan Picart Font i tenia dos fills. Residia a Montagut. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a l’església parroquial de Sant Pere de Montagut.

RAIMUNDA CLERMONT TRIAS (Olot)

Ha mort als 80 anys. Era casada amb Ramon Fàbrega Vidal i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres a l’església parroquial de Sant Pere de les Preses.

MARIA ROSA SORRIBES GUILLORME (Sant Feliu de Pallerols)

Ha mort als 78 anys. Era vídua de Gerardo Salvador Saseta Ruiz i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Pallerols. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Feliu de Pallerols.

PERE GUILLAMET ANGLADA (Olot)

Ha mort als 82 anys. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 10 del matí, a la capella del Cementiri Municipal d’Olot.

GASPAR VILANOVA PUIGDEMONT (Sant Joan les Fonts)

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Maria Nogué Planas i tenia tres fills. Residia a Sant Joan les Fonts. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.