LLUÍS CASABÓ FERRER (Girona)

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Francisca Galindo Juli. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

..

1 Comment
  1. LLuís amic, vaig passar uns anys inolvidables amb tu a la petita Oficina de Caixa Girona a Domeny.Sempre recordaré el teu tarannà alegre i la teva bonhomía, malauradament i debut a la teva malaltia feia molt que no ens vèiem peró sempre has estat al meu record, has sigut primer de tot una molt bona persona.Avui vindré a dir-te adéu i estic segur que siguis on siguis en sentirás.

    Deixa la teva nota de condòl

    Memorali és un portal que recull i classifica, provinents de fonts públiques o publicades, les defuncions de diverses zones de Catalunya. Les defuncions estan classificades per comarca. També podràs trobar-hi les defuncions de les capitals de comarca, com ara les defuncions a Girona, defuncions a Manresa, defuncions a Berga, defuncions a Solsona, defuncions a Ripoll, defuncions a Figueres, defuncions a Terrassa, defuncions a Igualada, defuncions a Badalona, defuncions a Olot etc..