necrologiques-defuncions-girona

Esqueles, defuncions i necrològiques a Girona i el Gironès

En aquesta pàgina pots veure o consultar bona part de les necrològiquesdefuncions i funerals del dia a la província de Girona. També pots navegar  i trobar les esqueles anteriors i necrològiques  i defuncions a Girona.

Troba aquí tota la informació sobre totes les defuncions de les comarques gironines, la cerimònia, el servei funerari o el tanatori, entre d’altres. Pots utilitzar també el nostre servei d’enviament de flors.


 MIQUEL CARRERAS PUIG (Llagostera)

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Mercè Xarpell Palmada. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori de Llagostera.

CONXITA LÓPEZ TORROGLOSA (Girona)

Ha mort als 81 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

ROSI DE LA PARTE DE LAS CUEVAS (Girona)

Ha mort als 75 anys. Era vídua de Jesús Giménez García. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

MARÍA DEL CARMEN CERNUDA TEROL (Girona)

Ha mort als 63 anys. Era casada amb Fernando Sebastian Quetglas. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

EMILI AYATS PADROSA (Girona)

Ha mort als 71 anys. Era casat amb Katy Vidal Pararols. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

AURELIO VALLEJO GARCÍA (Girona)

Ha mort als 104 anys. Era vidu d’Amalia Marcelo Bonillo. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

MARIA AGRAMUNT CANTALOSELLA (Girona)

Ha mort als 93 anys. Era casada amb Joan Palomeras Reverter. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Cugat de Fornells de la Selva.

JOAQUIM SIDERA BLANCH (Bescanó)

Ha mort als 92 anys. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Salt.

REMEI GARCÍA MORENO (Girona)

Ha mort als 68 anys. Era soltera. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.