Baix Empordà

NICOLAU ESPUÑA MOLAS

Ha mort als 86 anys. Era natural de les Preses i residia a Sant Feliu de Guíxols. Era vidu d´Amparo Ibañez Llorca i tenia un fill. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a l´oratori del Tanatori de Sant Feliu de ...

SALVADOR GARCIA TOLDRÀ

Ha mort als 75 anys. Era natural de Barcelona i residia a Sant Feliu de Guíxols. Era casat amb Carmen Garcia Segarra i tenia dos fills. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 5 de la tarda, a l´oratori del Tanatori de Sant Feliu ...

ANTONI COSCULLUELA GRACIA

Ha mort als 73 anys. Era natural de Barcelona i residia a Sant Feliu de Guíxols. Era casat amb Dolors Arnal Cabré i tenia un fill. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a l´oratori del Tanatori de Sant Feliu de ...

TONI LLORET PALOMARES

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Aurelia Diaz Amado i tenia dues filles. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 6 de la tarda, al Tanatori de Palafrugell.

ANTONI COSCULLUELA GRACIA

Ha mort als 73 anys. Era natural de Barcelona i residia a Sant Feliu de Guíxols. Era casat amb Dolors Arnal Cabré i tenia un fill. La cerimònia religiosa se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, a l´oratori del Tanatori de Sant Feliu de ...

NICOLÁS LÓPEZ LÓPEZ

Ha mort als 64 anys. Era casat amb Julia González Fernández i tenia tres fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, al Tanatori de Palafrugell.

MARIA ROSA PUJOL BOE

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Josep Yesares Egea i tenia tres fills. Residia a Palamós. L´enterrament se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

JOAN SABATER SABRIA

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Isabel Corominas Gispert i tenia dos fills. Residia a Fonteta. L´enterrament se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a l´església parroquial de Fonteta-Forallac.

JOAQUÍN SÁNCHEZ BELLIDO

Ha mort als 40 anys. Era natural de Sevilla i residia a Castell - Platja d´Aro. Era solter. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a l´oratori del Tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

JOSÉ ANTONIO ROMÁN CASTILLO

Ha mort als 85 anys. Era natural d´Adra (Almeria) i residia a Sant Feliu de Guíxols. Era casat amb Pilar Heras Pomare i tenia cinc fills.L´enterrament se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a l´oratori del Tanatori de Sant Feliu de Guíxols.