Necrològiques defuncions Girona

Necrològiques i defuncions del Gironès i Girona

OFERTA! Joc d'utencilis de cuina antiadherents, 8 peces

Joc d'utencilis de cuina antiadherents, 8 peces

39,99 €

MARIA ÀNGELS OLIVER PORCELL (Girona)

Ha mort als 75 anys. Era casada amb Joan Llausas Soler i tenia tres fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, al Tanatori de Girona.

GENOVEVA PADILLA QUINTANILLA (Girona)

Ha mort als 95 anys. Era vídua d'Agustí Colomer Campllonch i tenia una filla. Residia a Girona. L'enterrament se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Eugènia de Girona.

PAQUITA HERNÁNDEZ REQUENA (Girona)

Ha mort als 70 anys. Era casada amb Josep Lluís Saiz Busquets i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 3 de la tarda, a la sala de cerimònies del Tanatori de Girona.

MERCÈ ALSINA VIÑAS (Bescanó)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Fernando Cuatrecasas i tenia una filla. Residia a Bescanó. L'enterrament se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de l'Assumpta de Bescanó.

CATALINA MORADELL PORT (Sant Martí Vell)

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Joan Planellas Vilà i tenia un fill. Residia a Sant Martí Vell. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d'1 del migdia, a la parròquia de Sant Martí Vell.

ROSA CARPIO LOZANO (Sarrià de Ter)

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Joan Soler Moret i tenia cinc fills. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 2 del migdia, a la parròquia de Sarrià de Ter.

JOAN PUJOLAR MONCANUT (Girona)

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Joana Bret Bret i tenia dos fills. Residia a Girona.

ANNA BARNÉS ALBERTÍ (Cassà de la Selva)

Ha mort als 87 anys. Era casada amb Joan Llandrich Corredor i tenia quatre filles. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d'1 del migdia, al Tanatori de Girona.

JÚLIA CANO ROMERO (Salt)

Va morir abans-d'ahir, als 71 anys. Vivia a Salt. Casada amb Francesc Homs Gutiérrez i deixa tres filles. Exèquies, avui, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies del tanatori de Salt.

CARMETA CAMPOS BOSCH (Girona)

Va morir ahir, als 32 anys. Vivia a Girona. Exèquies, avui, a les 3 de la tarda, al tanatori de Girona.