Necrològiques defuncions Girona

Necrològiques i defuncions del Gironès i Girona

OFERTA! Joc d'utencilis de cuina antiadherents, 8 peces

Joc d'utencilis de cuina antiadherents, 8 peces

39,99 €

MONTSERRAT NOGUER MONER (Sarrià de Ter)

Ha mort als 82 anys. Era vídua de Pere Sitjas Domènech i tenia una filla. Residia a Sarrià de Ter. L’enterrament se celebrarà avui divendres, a 2/4 d’11 del matí, a l’església parroquial de Sarrià de Ter.

FRANCESC PERICH ARMENGOL (Flaçà)

Ha mort als 86 anys. Tenia una filla. Residia a Flaçà. L’enterrament se celebrarà avui dijous, a 3/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sant Cebrià de Flaçà.

FRANCESC PERICH ARMENGOL (Flaçà)

Ha mort als 86 anys. Tenia una filla. Residia a Flaçà. L’enterrament se celebrarà demà dijous, a 3/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sant Cebrià de Flaçà.

JUAN GARCÍA CABRERIZO «EN REINA» (Girona)

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Juana Zamora Moreno i tenia tres fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al Tanatori de Girona.

PERE PUIG PÉREZ (Girona)

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Balbina Mias Virgili i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, al Tanatori de Girona.

MARIA ROSA VILARDELL MONCLÚS (Sant Jordi Desvalls)

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Lluís Julià Boada. Residia a Sant Jordi Desvalls. L’enterrament se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Jordi Desvalls.

MARIA PILAR LARRODÉ MARTÍNEZ (Salt)

Ha mort als 58 anys. Era casada amb Joan Casellas Vall-llosera i tenia quatre fills. Residia a Salt. L’enterrament se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

JOSÉ CASTILLO SORO (Salt)

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Teresa Sáez Franco i tenia dos fills. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 1/4 de 12 del migdia, al Tanatori de Salt.

ROSARIO COLL BARRACHINA (Llagostera)

Ha mort als 69 anys. Era casada amb José Cáceres Ibánez. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, al Tanatori de Llagostera.

JOSEP TURON MASIAS (Girona)

Ha mort als 73 anys. Era vidu de Maria Juanola Puigdevall i tenia un fill. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al Tanatori de Girona.