Necrològiques defuncions Girona

Defuncions i esqueles diàries de Girona i el Gironès

PERE TORRENT AGUSTÍ (Vilablareix)

Ha mort als 94 anys. Era casat amb Enriqueta Piñana Domènech i tenia una filla. Residia a Vilablareix. L'enterrament se celebrarà demà divendres, a 2/4 de 10 del matí, a l'església parroquial de Vilablareix.

ALFONS ADROHER BONA (Sant Dalmai)

Ha mort als 62 anys. Era casat amb M. Dolors Restrudis Gascons i tenia dos fills. Residia a Sant Dalmai. L'enterrament se celebrarà demà divendres, a 2/4 d'11 del matí, a l'església parroquial de Sant Dalmai.

VICENÇ FERRIOL ALBERTÍ (Llagostera)

Ha mort als 90 anys. Era solter. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, al Tanatori de Llagostera.

PEPITA SALA TEIXIDOR (Bescanó)

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Lluís Pujol Carreras i tenia una filla. Residia a Bescanó. L'enterrament se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de l'Assumpta de Bescanó.

ISABEL DORCA GUBAU (Salt)

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Manel Aulet Viñals i tenia dos fills. Residia a Girona. L'enterrament se celebrarà avui dimecres, a 2/4 d'1 del migdia, a la parròquia de Santa Eulàlia de Vallcanera.

PAQUITA BRUÑACH BLANCH (Girona)

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Manuel Fernández Martínez i tenia dos fills. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, al tanatori de Girona.

MANOLITA CLEVILLÉ CAMPS (Girona)

Ha mort als 78 anys. Era casada amb Manuel López Rivas i tenia tres fills. L'enterrament se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 12 del matí, a l'església de Fontajau de Girona.

JOAN POATER BATLLE (Girona)

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Anna Maria Teixidor Vila i tenia 2 fills. Residia a Girona. L'enterrament se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Pau de Girona.

MIGUEL CULLELL BURGUÉS (Salt)

Ha mort als 54 anys. Era solter. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 d'1 del migdia, al Tanatori de Salt.

FRANCISCO JAVIER NEILA CARMONA (Girona)

Ha mort als 47 anys. Era solter. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 6 de la tarda, al Tanatori de Salt.