Necrològiques defuncions Girona

Necrològiques i defuncions del Gironès i Girona

OFERTA! Joc d'utencilis de cuina antiadherents, 8 peces

Joc d'utencilis de cuina antiadherents, 8 peces

39,99 €

ENRICA PIÑANA DOMÈNECH (Vilablareix)

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Pere Torrent Agustí i tenia una filla. Residia a Vilablareix. L'enterrament se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a l'església parroquial de Vilablareix

LLUÍS CASANOVA MASFERRER (Girona)

Ha mort als 84 anys. Tenia dos fills. Residia a Barcelona. L'enterrament se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Quirze i Santa Julita d'Arbúcies.

JAUME PARÉS PARAROLS (Cassà de la Selva)

Ha mort als 55 anys. Era solter. Residia a Cassà de la Selva. L'enterrament se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Cassà de la Selva.

MANEL VÁZQUEZ FERRER (Girona)

Ha mort als 82 anys. Era vidu de M. Cruz Martínez Miranda i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, al Tanatori de Girona.

MANEL VÁZQUEZ FERRER (Girona)

Ha mort als 82 anys. Era vidu de M. Cruz Martínez Miranda i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia serà demà dilluns, a les 12 del migdia, al Tanatori de Girona. Ha mort als 82 anys. Era vidu de M. Cruz Martínez Miranda i tenia dos fills. ...

MARIANO GONZÁLEZ RAMÍREZ (Juià)

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Margarita Covas Casella i tenia tres fills. Residia a Juià. L'enterrament serà avui diumenge, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Juià. Ha mort als 92 anys. Era casat amb Margarita Covas Casella i ...

ANTONIO GARCIA PUIGMARTÍ (Girona)

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Marta Vila Mató i tenia dues filles. Residia a Girona. L'enterrament se celebrarà avui diumenge, a les 9 del matí, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

JOSÉ OLIVER CASTILLO (Girona)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Mª Rosario Gavilan Sala i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia serà avui, a les 11 del matí, al Tanatori de Girona.

MARIA SÁNCHEZ ESTRACH (Girona)

Ha mort als 75 anys. Era vídua de Marcelino Santayana Carrera i tenia dues filles. Residia a Girona. La cerimònia serà avui, a les 5 de la tarda, al Tanatori de Girona.

SÒNIA JORDÀ VENTOLÀ (Girona)

Ha mort als 48 anys. Era casada amb Joan Manel Ruiz Llamas. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 12 del migdia, al Tanatori de Girona. Ha mort als 48 anys. Era casada amb Joan Manel Ruiz Llamas. Residia a Cassà ...