Necrològiques defuncions Girona

Defuncions i esqueles diàries de Girona i el Gironès

PERE PLA QUINTANA

Ha mort als 90 anys. Era vidu de Maria Oliveras Comas i tenia tres fills. L'enterrament se celebrarà demà dijous, a les 5 de la tarda, a l'església parroquial de Sarrià de Dalt.

JOAQUIM RAFART MASSÓ

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Carme Pujadas Casanocas i tenia quatre fills. Residia a Salt. Se celebrarà una cerimònia demà dijous, a les 12 del migdia, a la sala de cerimònies del tanatori de Salt.

ISIDRE BOSCH AGUSTÍ

Ha mort als 83 anys. Era vidu de Carmina Portell Ferrer i tenia dos fills. Residia a Girona. Se celebrarà una cerimònia avui dimecres, a les 6 de la tarda, al tanatori de Girona.

MARIA ROSA COMAS FEIXAS

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Josep Guerrero Lucero i tenia una filla. Residia a Girona. L'enterrament se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 6 de la tarda, a l'església parroquial de Sant Josep de Girona.

PAQUITA CARRERAS VIDAL

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Miquel Bosacoma Carolà i tenia dos fills. Residia a Cassà de la Selva. Se celebrarà una cerimònia avui dimecres, a les 10 del matí, al tanatori de Cassà de la Selva.

MARIA NASPREDA SERRA

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Carlos Oliver. Residia a Salt. Se celebrarà una cerimònia avui dimarts, a les 6 de la tarda, al tanatori de Salt.

ENRIQUETA PUIGFERRER JUHÉ

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Josep Pont Prat i tenia una filla. Residia a Girona. L'enterrament se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la basílica de Sant Feliu de Girona.

ROSER GUICH COMALADA

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Lluís Perich Salvà i tenia un fill. Residia a Girona. L'enterrament se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a l'església parroquial de Sant Josep de Girona.

PILAR CANALETA VIADER

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Florencio Carbó Boix i tenia tres fills. Residia a Caldes de Malavella. L'enterrament se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 12 del migdia, a l'església parroquial de Sant Esteve de Caldes de Malavella.

MARIA CASADEMONT MORET

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Joan Olivé Ribas i tenia tres filles. Residia a Sant Joan de Mollet. L'enterrament se celebrarà demà dilluns, a 2/4 d'1 del migdia, a l'església parroquial de Sant Joan de Mollet.