Necrològiques defuncions Girona

Necrològiques i defuncions del Gironès i Girona

OFERTA! Joc d'utencilis de cuina antiadherents, 8 peces

Joc d'utencilis de cuina antiadherents, 8 peces

39,99 €

LLUÍS DALMAU GRAU (Llagostera)

Ha mort als 82 anys. Era solter. Residia a Llagostera. La cerimònia serà avui, a les 12 del migdia, al Tanatori de Llagostera.

MARIÀ PORTOLÉS CASTANYS (Girona)

Ha mort als 65 anys. Tenia un fill. Residia a Girona. La cerimònia serà avui, a 2/4 de 4 de la tarda, al Tanatori de Girona.

JOSEP MARIA ARMANGUÉ TRIAS (Girona)

Ha mort als 60 anys. Era casat amb Núria Pons Canals i tenia dues filles. Residia a Girona. La cerimònia serà avui, a 2/4 de 5 de la tarda, al Tanatori de Girona.

MARIA MUNÉ VALL-LLOSERA (Girona)

Ha mort als 81 anys. Era soltera. Residia a Girona. L'enterrament serà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Narcís de Girona.

JOAQUIM ABULÍ PARÉS (Cassà de la Selva)

Ha mort als 84 anys. Era vidu de Montserrat Fexas Bosch i tenia dos fills. Residia a Cassà. La cerimònia serà avui, a les 12 del migdia, al Tanatori de Cassà.

LLUÍS DALMAU GRAU (Llagostera)

Ha mort als 82 anys. Era solter. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, al Tanatori de Llagostera.

MARIA MUNÉ VALL-LLOSERA (Girona)

Ha mort als 81 anys. Era soltera. Residia a Girona. L'enterrament se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Narcís de Girona.

PACA OCAÑA SEVILLANO (Salt)

Ha mort als 71 anys. Era vídua de Ramon Aguilera Escalante i tenia quatre fills. Residia a Salt. L'enterrament se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Jaume de Salt.

MARIA MUNÉ VALL-LLOSERA (Girona)

Ha mort als 81 anys. Era soltera. Residia a Girona. L'enterrament se celebrarà dilluns dia 19, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Narcís de Girona.

JOAN GÓMEZ MERCADER (Girona)

Ha mort als 90 anys. Era vidu d'Antònia Morell Colom i tenia tres fills. Residia a Girona. L'enterrament se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Palau-sacosta de Girona.