Necrològiques defuncions Girona

Necrològiques i defuncions del Gironès i Girona

OFERTA! Joc d'utencilis de cuina antiadherents, 8 peces

Joc d'utencilis de cuina antiadherents, 8 peces

39,99 €

JOSEP COROMINAS LLACH (Sant Julià de Ramis)

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Conxita Pibernat Armengol i tenia un fill. Residia a Sant Julià de Ramis. L’enterrament se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Julià de Ramis.

SEBI GARCÍA BLÁZQUEZ (Salt)

Ha mort als 77 anys. Era vídua d’Antonio Serrallé Cañadas i tenia dos fills. Residia a Salt. Se celebrarà una cerimònia avui dimecres, a la 1 del migdia, al tanatori de Salt.

ROSER BRAGULAT GICH (Girona)

Ha mort als 77 anys. Era casada amb Sacundí Romans Cama i tenia cinc fills. Residia a Girona. Se celebrarà una cerimònia avui dimecres, a les 6 de la tarda, al tanatori de Girona.

JOAN PUIG FONT (Girona)

Ha mort als 96 anys. Residia a Girona. L’enterrament se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Sant Narcís de Girona.

MN. JOAQUIM PLA GALLART (Girona)

Ha mort als 80 anys. Residia a Girona. L’enterrament se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 10 del matí, a la capella de la residència Bisbe Sivilla de Girona.

TERESA POU PUNTIL (Girona)

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Paco Fernández González i tenia nou fills. Residia a Girona. L’enterrament se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Santa Eugènia de Girona.

EMILIA MARTÍNEZ CORDERO (Flaçà)

Ha mort als 74 anys. Era casada amb Mateu Oliva Dulset. Residia a Flaçà. L’enterrament se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Flaçà.

JOAQUIM SASTRE FRANQUESA (Girona)

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Mercè Puig Colls i tenia una filla. Residia a Girona. L’enterrament se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la pàrroquia de St. Martí de Tours de l’Armentera. DOLORS TEIXIDOR CASADEVALL

JAUME BÒRIA FONT (Girona)

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Dolors Farreras Ventura i tenia una filla. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, al Tanatori de Girona.

ÀNGELS MUÑOZ ANAYA (Sarrià de Ter)

Ha mort als 55 anys. Era casada amb Antoni Lázaro Lucas i tenia dos fills. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia serà avui dilluns, a les 11 del matí, al Tanatori de Girona.