Necrològiques i defuncions Baix Empordà

Necrològiques i defuncions del Baix Empordà, La Bisbal d’Empordà

OFERTA! Joc d'utencilis de cuina antiadherents, 8 peces

Joc d'utencilis de cuina antiadherents, 8 peces

39,99 €

ANTONIO DUMONT RAVELO (Palamós)

Ha mort als 68 anys. Residia a Palamós. L’enterrament se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Eugènia de Sant Joan de Palamós.

FRANCISCO SOSA SÁENZ (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Engracia Márquez Ponferrada i tenia dues filles. Residia a la Bisbal d’Empordà. L’enterrament se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de la Bisbal d’Empordà.

JORDI BOFILL BAHÍ (Ullastret)

Ha mort als 77 anys. Era solter. Residia a Ullastret. L’enterrament se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Pere d’Ullastret.

ELISA MERINO MARCOS (Santa Cristina d’Aro)

Ha mort als 96 anys. Residia a Santa Cristina d’Aro. La vetlla tindrà lloc avui dimecres, de 3 a 5 de la tarda, al Tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

MARIA ALICE WENSELAAR GEB GONTARD (Santa Cristina d’Aro)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de John Wnselaar i tenia un fill. Residia a Santa Cristina d’Aro. L’acte de comiat se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a l’oratori del Tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

MARIA ALICE WENSELAAR GEB GONTARD (Santa Cristina d’Aro)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de John Wnselaar i tenia un fill. Residia a Santa Cristina d’Aro. L’acte de comiat se celebrarà demà dimecres, a les 12 del migdia, a l’oratori del Tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

JOSEFA VILLAGRAN CABRAL (Sant Antoni de Calonge)

Ha mort als 76 anys. Era vídua de José Chacón Navarro i tenia cinc fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Antoni de Calonge.

MARIA ISABEL SÁNCHEZ SÁNCHEZ (Palamós)

Ha mort als 45 anys. Residia a Palamós. L’enterrament se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

MARÍA ESTRELLA MONTALVO GARCÍA (Sant Feliu de Guíxols)

MARÍA ESTRELLA MONTALVO GARCÍA (Sant Feliu de Guíxols)

SEBASTIÁN GÓMEZ MUÑOZ (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 65 anys. Era casat amb Virginia Cervantes Furió. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 11 del matí, a l’oratori del Tanatori de Sant Feliu de Guíxols.