Necrològiques i defuncions Baix Empordà

Necrològiques i defuncions del Baix Empordà, La Bisbal d’Empordà

OFERTA! Joc d'utencilis de cuina antiadherents, 8 peces

Joc d'utencilis de cuina antiadherents, 8 peces

39,99 €

JOSÉ SERRANO MORENO (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 70 anys, natural de Cortes de Baza, Granada. Era casat amb María Ángeles Gálvez Pérez i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. L'enterrament se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a l'oratori del tanatori de Sant Feliu ...

MARIA MALDONADO PONCE (Palafrugell)

Ha mort als 67 anys. Era casada amb Jose Reyes Jiménez i tenia quatre fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 10 del matí, al Tanatori de Palafrugell.

CARMEN MEDINA CASTILLO (Palafrugell)

Ha mort als 85 anys. Era vídua d'Antonio Berrido Carmona i tenia tres fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, al Tanatori de Palafrugell.

PILAR ESPARCH RUBAU (Palamós)

Ha mort als 77 anys. Era casada amb Joan Danés Passarrius i tenia un fill. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

MARIA GRASSOT MOLINAS (Palamós)

Ha mort als 81 anys. Era casada amb Josep Pasqual Nierga i tenia tres fills. Residia a Palamós.

ANTONIO MERA VIÑAS (Palafrugell)

Va morir abans-d'ahir, als 83 anys. Vivia a Esclanyà. Casat amb Manuela Bujan Fernández i deixa tres fills. Exèquies, avui, a 2/4 de 7 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori de Palafrugell.

CARMEN SALVADOR HOMS (Corçà)

Va morir ahir, als 92 anys. Vivia a Torroella de Montgrí. Vídua de Rosendo Nogué Pou. Exèquies, avui, a les 5 de la tarda, a la capella de l'hospital de Torroella de Montgrí.

VICTÒRIA COSTA VILERT (Púbol)

Ha mort als 78 anys. Era casada amb Josep Domènech Darder i tenia un fill. Residia a Púbol. L'enterrament se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Púbol.

VICTÒRIA COSTA VILERT (Púbol)

Ha mort als 78 anys. Era casada amb Josep Domènech Darder i tenia un fill. Residia a Púbol. L'enterrament se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Púbol.

LLUÍS QUINTANA VICENS (Santa Cristina d’Aro)

Ha mort als 65 anys. Era natural de Sant Feliu de Guíxols i residia a Santa Cristina d'Aro. Era casat amb Pilar Cribillers Casas i tenia un fill. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a l'oratori del Tanatori de Sant ...