Necrològiques i defuncions Baix Empordà

Necrològiques i defuncions del Baix Empordà, La Bisbal d’Empordà

OFERTA! Joc d'utencilis de cuina antiadherents, 8 peces

Joc d'utencilis de cuina antiadherents, 8 peces

39,99 €

JUANA HERNÁNDEZ CARRILLO (Regencós)

Ha mort als 59 anys. Era casada amb José Antonio Fernández Lozano i tenia una filla. Residia a Regencós. Se celebrarà una cerimònia avui dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

MARIA SALISA ALBALAT (La Bisbal d’Empordà)

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Narcís Presas Masmartí i tenia dos fills. Residia a la Bisbal d'Empordà. L'enterrament se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a l'església parroquial de la Bisbal d'Empordà.

SERAFÍN GARCÍA RUÍZ (Palamós)

Ha mort als 64 anys. Era casat amb Paquita Iruela Muñoz i tenia tres fills. Residia a Palamós. L'enterrament se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Eugènia de Sant Joan de Palamós.

JOSEP RAMON ARTIGA LLACH «XAMON» (Begur)

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Maria Antonia López Romero i tenia dos fills. Residia a Begur. L'enterrament se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Begur.

MARILÓ PARÍS GARCIA (Sant Antoni de Calonge)

Ha mort als 77 anys. Era natural de Palamós i residia a Sant Antoni de Calonge. Era vídua de Martí Grassot Ricart i tenia cinc fills. La cerimònia religiosa se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria del Mar de ...

TERESA RUIZ MUÑOZ (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 79 anys. Era natural de Mollina (Màlaga) i residia a Sant Feliu de Guíxols. Era vídua de Juan Pérez Heras i tenia quatre fills. La cerimònia religiosa serà avui divendres, a 2/4 de 12 del migdia, a l'oratori del Tanatori de Sant Feliu de ...

MARI LUZ BENEITEZ LABRA (Palafrugell)

Ha mort als 75 anys. Era casada amb Jaume Tous Cassé i tenia un fill. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 4 de la tarda, al Tanatori de Palafrugell.

JOAN BIRBA ROSELL (Albons)

Ha mort als 66 anys. Era vidu en primeres noces de Montserrat Bosch Ros. Era casat en segones noces amb Montserrat Loza Gálvez. Tenia quatre fills. Residia a Albons. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la sala de ...

MAGDALENA GILI GARAU (Palafrugell)

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Santiago Rocas Solés i tenia dos fills. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 6 de la tarda, al Tanatori de Palafrugell.

MARIA JURIOL SIMON (Palafrugell)

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Francesc Alsius Granés i tenia tres fills. Residia a Palafrugell. L'enterrament se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.