Necrològiques i defuncions Baix Empordà

Necrològiques i defuncions del Baix Empordà, La Bisbal d’Empordà

OFERTA! Joc d'utencilis de cuina antiadherents, 8 peces

Joc d'utencilis de cuina antiadherents, 8 peces

39,99 €

MARIA PUIGNAU AGUSTÍ (Torroella de Montgrí)

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Miquel Calabús Gusó i tenia dues filles. Residia a Torroella de Montgrí. L’enterrament serà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Genís de Torroella de Montgrí.

ALBERT BOSCH JUBERO (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 82 anys. Era natural de Cassà de la Selva i residia a Sant Feliu de Guíxols. Era casat amb Maria Rosa Casanovas Vergés i tenia dos fills. La cerimònia serà avui dilluns, a 2/4 de 6 de la tarda, a l’oratori del Tanatori de St Feliu de ...

MARIA DA CONCEIÇAO DE SOUZA «MARIA LA PORTUGUESA» (Santa Cristina d’Aro)

Ha mort als 88 anys. Era natural de Moita (Portugal) i residia a Santa Cristina d’Aro. Era vídua de Maximino de Jesús Simoes i tenia una filla. La cerimònia serà avui dilluns, a les 12 del migdia, a l’oratori del Tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

JUAN GARCÍA GARCÍA (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 48 anys. Era natural de Sant Gregori i residia a Sant Feliu de Guíxols. Era casat amb María Moreno Rodríguez i tenia dos fills. La cerimònia serà avui dilluns, a les 10 del matí, al cementiri de Sant Feliu de Guíxols.

MANUELA RAMOS PALACIOS (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 72 anys. Era natural de Granja de Torrehermosa (Badajoz) i residia a Sant Feliu de Guíxols. Era casada amb José Fuentes Torres i tenia dos fills. La cerimònia serà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a l’oratori del Tanatori de Sant Feliu ...

JOSEP MARIA RIBAS POCH (Palamós)

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Margarita Adroher Burgas i tenia dos fills. Residia a Palamós. L’enterrament serà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sta Maria del Mar de Palamós. ROSER DARNACULLETA RIBOT

ROSA MARUNY PLANA (Palamós)

Ha mort als 82 anys. Era vídua de Joan Ferrer Plaja i tenia dos fills. Residia a Palamós. L’enterrament serà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós. Ha mort als 87 anys. Era natural de Calonge, on ...

AMALIA ABELEDO NOGUERIDO (Palafrugell)

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Francisco Palazón Gómez. Residia a Palafrugell. L’enterrament serà avui dilluns, a 3/4 de 9 del matí, a la capella de la residència Nostra Senyora de Montserrat de Palafrugell.

MARÍA RABELO CONTRERAS (Palafrugell)

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Juan de Dios García García i tenia tres filles. Residia a Palafrugell. L’enterrament serà avui dilluns, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

ROSER DARNACULLETA RIBOT (Calonge)

Ha mort als 87 anys. Era natural de Calonge, on residia. Era vídua d’Armand Costa Bitlloch i tenia dos fills. La cerimònia serà demà dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Calonge.