Necrològiques i defuncions Baix Empordà

Necrològiques i defuncions del Baix Empordà, La Bisbal d’Empordà

MANUEL ESPINOLA OCÓN

Ha mort als 78 anys, natural de Torre-Cardela, Granada. Era casat amb Socorro Aranda Sánchez i tenia dues filles. Residia a Sant Feliu de Guíxols. L'enterrament se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a l'oratori del tanatori de Sant Feliu ...

FRANCISCO PANEQUE RODRÍGUEZ

Ha mort als 73 anys. Era vidu d'Antonia Villodres Benítez i tenia dos fills. Residia a la Bisbal d'Empordà. L'enterrament se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a l'església parroquial de Santa Maria de la Bisbal d'Empordà.

CARMEN PUNTÍ ROURA

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Josep Planas Vila i tenia dos fills. Residia a Torroella de Montgrí.

CELSO LEGASPI DÍAZ

Ha mort als 90 anys, natural de Castro de Rei, Lugo. Era casat amb Josefa Piñeiro Novo i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. L'enterrament se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a l'església parroquial del monestir de Sant Feliu ...

SYLVIA COLOMER FERRER

Ha mort als 60 anys, natural de Sant Feliu de Guíxols, població on residia. Era casada amb Joan Bodró Giralt i tenia una filla. L'enterrament se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a l'oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

ROSA MASSOT SAUS

Ha mort als 104 anys. Era vídua d'Albino Colom Font i tenia un fill. Residia a Palafrugell. Se celebrarà una cerimònia avui dimarts, a les 6 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

JOAN FALQUÉS JOHERA

Ha mort als 72 anys. Era casa amb Roser Maruny Frigola i tenia quatre fills. Residia a Palafrugell. Se celebrarà una cerimònia avui dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

PILAR SOLÉS ROCA

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Narcís Fàbrega Salvà i tenia dos fills. Residia a Llafranc. Se celebrarà una cerimònia avui dimarts, a 2/4 de 10 del matí, al Tanatori de Palafrugell.

MARIA TERESA MER FABRELLAS

Ha mort als 74 anys. Era vídua d'Emilio Sánchez Breña i tenia tres fills. Residia a la Bisbal d'Empordà. L'enterrament se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a l'església parroquial de Santa Maria de la Bisbal d'Empordà.

CELSO LEGASPI DÍAZ

Ha mort als 90 anys, natural de Castro de Rei, Lugo. Era casat amb Josefa Piñeiro Novo i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. L'enterrament se celebrarà dimarts, dia 25, a les 10 del matí, a l'església parroquial del monestir de Sant ...