Necrològiques i defuncions Baix Empordà

Necrològiques i defuncions del Baix Empordà, La Bisbal d’Empordà

OFERTA! Joc d'utencilis de cuina antiadherents, 8 peces

Joc d'utencilis de cuina antiadherents, 8 peces

39,99 €

MIGUEL PEDROSA GUISADO (Sant Feliu de Guíxols)

Va morir ahir, als 75 anys. Era natural de Linares i vivia a Sant Feliu de Guíxols. Casat amb Josefa Pérez Abril i deixa tres fills. Exèquies, avui, a les 11 del matí, a l'oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

JOSÉ GONZÁLEZ CARVAJAL (Palamós)

Va morir abans-d'ahir, als 80 anys. Vivia a Palamós. Casat amb Rosa Sánchez Huertas i deixa cinc fills. Exèquies, avui, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Eugènia de Sant Joan de Palamós.

JORDI COLLS FREIXAS (La Bisbal d’Empordà)

Va morir abans-d'ahir, als 85 anys. Vivia a la Bisbal d'Empordà. Casat amb Catherine Anne Caufield Smith i deixa tres fills. Exèquies, avui, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de la Bisbal d'Empordà.

MARC PUIG NOÉ (Torroella de Montgrí)

Ha mort als 41 anys. Era solter. Residia a Torroella de Montgrí. L'enterrament se celebrarà demà dissabte, a les 5 de la tarda, a l'església parroquial de Sant Genís de Torroella de Montgrí.

CARMEN GÓMEZ MUÑOZ (Sant Feliu de Guíxols)

Ha mort als 70 anys, natural de Fonelas, Granada. Era casada amb Juan Jiménez Cáceres i tenia quatre fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. Se celebrarà una cerimònia avui dimecres, a les 10 del matí, a l'oratori del tanatori de Sant Feliu de ...

CARME PIEDRA CABELLO (Calonge)

Ha mort als 67 anys, natural de la Bisbal d'Empordà. Era casada amb Francisco Padilla Cañamero. Residia a Calonge. Se celebrarà una cerimònia avui dimecres, a les 4 de la tarda, a l'oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

ROBERT FONT RIBAS (Sant Antoni de Calonge)

Ha mort als 78 anys. Era natural de Barcelona i residia a Sant Antoni de Calonge. Era casat amb Maria Àngels Anguila Barris. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a l'oratori del Tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

JOSEP BONA SALVADÓ (Sant Antoni de Calonge)

Ha mort als 89 anys. Era natural de Sant Feliu de Guíxols i residia a Sant Antoni de Calonge. Era solter. L'enterrament se celebrarà avui dimarts, a les 6 de la tarda, a l'església parroquial de Sant Antoni de Calonge.

DEMETRIO FERNÁNDEZ RODRÍGUEZ (Mont-ras)

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Trinidad Gervilla López i tenia dos fills. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 10 del matí, al Tanatori de Palafrugell.

ROBERT FONT RIBAS (Sant Antoni de Calonge)

Ha mort als 78 anys. Era natural de Barcelona i residia a Sant Antoni de Calonge. Era casat amb Maria Àngels Anguila Barris. La cerimònia serà demà, a les 10 del matí, a l'oratori del Tanatori de Sant Feliu de Guíxols.